עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עשיתי חיפוש בפורום וצויין שהם ברמה ג'נרית לחלוטין.. זה נכון?? איך הם בOC? חיפשתי שני סטיקי של 1GB 800 ומצאתי אותם במחיר של 1370 ככה.. איך הם? תודה!

2. שיפור אפשרי של עד 13 אחוזים בביצועי ליבה בודדת עבור Zen 2 עשויים לגנוב מאינטל את הכתר בו החזיקה מאז סוף העשור הקודם לכתבה

3. אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת אם הזיכרון הזה של G.Skill יהיה טוב למערכת שלי G.Skill Sniper Series F3-14900CL9D-8GBSR - 8GB DDR3 1866 http://www.gskill.com/products.php?index=385 המפרט של המחשב הוא: מעבד: i5 2500k לוח אם: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 כרטיס מסך: SAPPHIRE TOXIC HD6950 CF ספק כוח: אני עדיין מתלבט איזה מבין שני אלה - ANTEC High Current Pro 750W או זה - Seasonic 850W M12D-850 אני קונה אותו מ-ebay והוא יעלה לי 320 ש"ח, אם יש זיכרון שיותר יתאים למחשב שלי אני ישמח לדעת

4. יש לי 4G RAM ואני רוצה להוסיף עוד 4. זה מה שיש לי במחשב: http://www.siz.co.il/my/onjemztrdm0h.jpg http://www.siz.co.il/my/tbjyyodlkgym.jpg וזה מה שאני רוצה לקנות: http://www.siz.co.il/my/nylmhzjmjym0.jpg יתאים למחשב שלי?זה אותו זיכרון כמו אצלי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש, ולא כל כך ברור לי הנושא של מעבד גרפי embedded. לוח האם שבחרתי כרגע הוא ASUS P8H61-M LE, שיש בו מעבד גרפי embedded (קישור). ובחרתי במעבד i3 2020 שגם במפרט שלו רשום שיש לו רכיב גרפי (קישור). 1. אני לא כל כך מבין איך זה עובד, אשמח אם תוכלו להסביר/להפנות אותי להסבר על זה. בפרט, מה החלוקה בין הרכיב במעבד לרכיב בלוח אם (מה כל אחד עושה), ומה הרכיב המתאים לו בכרטיס גרפי חיצוני? 2. מטרת המחשב היא לאיטרנט, תוכנות אופיס, תכנות, וצפייה בסרטים. לכן, התכנון שלי הוא לקחת את הרכיבים שציינתי, כלומר רכיב גרפי embedded, כי זה אמור להספיק. במקרה שאצטרך משהו יותר רציני, אוכל לבטל את הכרטיס הגרפי ה embedded ולקנות חיצוני. האם זה באמת אפשרי בלוח האם שבחרתי (לקנות חיצוני ולהשת…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by IdanRe,

עקב תאונה מצערת הלך לי המעבד (AMD 64 939) לאחר פירוק וניסיון כושל להרכיבו מחדש. נפלה לו רגל אחת ועוד כמה התעקמו (עדיף שלא תשאלו איך בדיוק אבל לא קשה לנחש), המעבד עצמו בריא. מה עושים עם מעבד כזה? אני משער שהאחריות לא תחול עליו ואני אצטרך לקנות חדש, אבל מה אני עושה עם הישן? רק לפח או שאפשר איכשהו להפיק ממנו עוד תועלת? תודה מראש, עידן.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  7. ברצוני לשדרג את המעבד שלי (1700) למעבד 2400 (הלוח תומך).. הבעייה היא שלכל חנות שאני ניגש מציעים לי שידרוג מעבד במחיר המלא שלו...וזה כמו לקנות חדש.. האם יש אפשרות של שדרוג (כלומר החלפת מעבדים) שלא כמו לקנות מעבד חדש? איפה אפשר לעשות זאת? איזה חנויות באזור המרכז עושות זאת? ומה המחיר?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  8. מה אמור להיות יותר טוב, סלרון 333 עם באס 66 או פנטיום 233 עם בס 100?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by xgamer,

שלום לכם. לבן דוד שלי נשרף הלוח במחשב והוא כבר רוצה טיפה להתקדם עם המחשב היה לו P4 הרגילים. עכשיו אני הצעתי לו לקנות754 AMD 3000 ולוח של ג'יגה בייט K8NS (אם אני לא טועה) ועוד זיכון 512 של סמסונג יוצא 1500 שקל. הוא קיבל הצעה מאיפה שהוא גר לקחת מעבד 3000 של אינטל לוח של ג'יגה בייט או אסוס וזיכרון DDR2 512. (דגמים מדוייקים אני יגיד לו לשאול אותם) כל זה 2000 שקל והוא נותן להם את הזכרונות RDRAM שלו (512). יש לו כרטיס מסך GF4MX, המחשב הוא לגלישה באינטנרט בעיקר, ואולי פיפא או NFS פעם ב... תודה רבה אשמח לעזרה או כוון מחשבה.

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  10. כתבה לא רעה של Tomshardware ! כל מיני טיפים פלוס הרחבה על משחק עם הגדרות זיכרון. http://www.tomshardware.com/2006/01/04/bios_from_a_to_z/ תקראו ותהנו

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. אז מה יותר חזק שניהם עם 400MHZ FSB

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  12. רציתי לשאול האם התושבת החדשה של AMD שבכך מנפצת את הDDR וכולם מרגע יציאת התושבת ישתמשו רק בזכרונות DDR2 ... שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים(אפילו דרסטית) של זכרונות מסוג DDR מהסיבה הפשוטה שהם יהיו כבר שייכים לדור העבר והDDR2 יהיה השולט... אשמח לדעת את זה מכיוון שאני מתכוון לרכוש בקרוב זכרונות, האם משתלם לחכות עד מאי? כי לא הכי דחוף לי, אפשר לחכות...השאלה היא האם זה משתלם וכדאי מבחינתי ומהבחינה הכספית כמובן......

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  13. לינק: http://www.overclockers.com/tips00789/ ה "DRM" הזה כנראה "מגן" על המחשב מתוכנות פיראטיות ויהיה במעבדים של אינטל וגם ב AMD בעתיד. בקשר למי שחושב שקל לפרוץ את זה אז שיבין שצריך נתח לוגי בשווי 250,000$ רק בשביל לקרוא את האותות, אז זה יקח זמן.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. Started by SN מחשבים,

השאלה שלי היא כזאת אם אני מרכיב בלוח סוקט A דורון 1.8 עם כרטיס מסך טוב מ GE F 5 בבאס כפול 8 ומעלה הוא יהיה טוב למשחקים ? . חוץ מפיפא , NBA , SIMS שבטוח יעלו..

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  15. יש לי לוח P4p800 של ASUS וזכרון חדש של קרוסר בתזמונים של 2-2-2-5 המערכת לא יציבה תוכנות לא עולות קבלתי ארור ב 3dmark והמחשב איתחל את עצמו. מה גם שאני היתי צריך להגדיר את התזמונים בלוח אחרת המחשב לא היה עולה חוץ מה לא בסדר???

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  16. קניתי מהיבואן שלי לוח ABIT + מעבד OB ב 500 ש"ח באתר היבואן היה רשום לוח K7 462 ומעבד 2800 XP 462 עשיתי הזמנה וביום שקיבלתי את הלוח והמעבד דיפדפתי בחוברת של היצרן MB והיה רשום על הקופסא ובחוברת תושבת 563 ! CPU OB ועל המעבד היה רשום " 2800 CPU MOBILE " מישהו שמע על הלוח הזה ? (תושבת 563 ) הקטע שהמעבד בכלל של נייד בקיצור סלט. < טוב 499 ש"ח :'( > *אולי הלוחות הישנים עם המעבדים שבאים OB הם 563 ? ה "XP" או ה "SEMPRON" הם בעצם MOBILE ובגלל זה הדיל נורא זול *AMD לא השתבחה אף פעם בייצור של ניידים ובטח ובטח ב CPU שלהם לעומת אינטל סנטרינו וכו'. **אה שכחתי לספר על כל רכישה של לוח ומעבד נתנו לי מערכת הפעלה ME חינם מי שרוצה WIN ME חינם אני מוכן לתת לו לא עובד עם זה (…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  17. שלומות אני כרגע עם 256X2 של GEIL במהירות 433MHZ ואני רוצה לשדג לגיגה (ניסיתי לשחק HL2 ) עכשיו אני צריך את העצה שלכם, האם להוסיף פשוט עוד 512X1 ואז אני יעבוד ב256X2 ועוד 512 (דרך אגב זה יעבוד טוב?) או להוסיף 256X2 ולעבוד ב256X4 (יעבוד טוב?) או לנסות למכור את הראם שיש לי כרגע ולקנות 512X2 (שאת זה אני הכי לא רוצה לעשות) מה אתם אומרים? דרך אגב אני כרגע חושב על לקנות ADATA וויסטה 500MHZ לא משנה איזה קונפיגורציה אני בוחר

18. Started by slim_shady,

חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

בוקר טוב וחג שמח לכולם יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן ,אני מבין בחומרה אך מעולם לא התעסקתי יותר מידי בנושא מעבדים... בנוגע למעבדי AMD כשאומרים שיש מעבד כדוגמת 3000 64ביט כתוב שהוא 2000 MHZ... המהירות שלו לא אמורה להיות 3000? או כאלה שכתוב 2600 ועובדים ב1.7??? איך זה יתכן\עובד? : בתודה G.A

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by ilaysk,

המפרט: INTEL 640 XFX GEFORCE 7800 GTX 256 2 דיסקים קשיחים כל אחד 80 גיגה SATA II 512X4 זיכרון קינגסטון DDR II 533 ספק ANTEC SMART POWER 2.0 500 WATT הלוח אם עושה בעיות ואני צריך חדש התקציב הוא עד 1200 אפשר חריגות

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  21. טוב, הגעתי לצומת האחרונה שלי בדרך ללוח אם חדש (צומת T אם נדייק), :auto: פה אני מחליט סופית איזה לוח מבין השניים אני לוקח ההבדל הבולט פה ביניהם הוא הצ'יפסט 865PE<--->875PE ובטח עוד כמה דברים שהייתי רוצה שיפרטו עליהם כאן... מה שכן רציתי לשאול אותכם: מה ההבדל הנוראי הזה במחיר ? P4P800-E Deluxe P4C800-E Deluxe תשובות יתקבלו בברכה :auto:

• 14 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by Bone-Breaker,

יש לי זכרון של TWINMOS רגיל 512 PC3200 ורציתי להמהיר אותו ע"י הורדת התיזמונים אז שיניתי בביוס מהגדרת הOPTIMAL שהיה על 7.3.3.2:5 למה שנקרא שם מצב TURBO שזה 6.2.2.2 וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא לא עלה אז העלתי לזכרון את המתח מ2.6V ל2.7V והשאלה שלי היא כמה הזכרון מתחמם יותר מאשר קודם והאם זה יכול להיות מסוכן בשבילו כי אין לי גם שום קירור בשבילו. תודה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by HardWarePassion,

קודם כל שלום לכולם יש לי כרגע פנטיום 3 - 800 בעסק(משרד) ונמאס לי ממנו מעבד-לוח-זכרונות ישנים ואני מעוניין לבנות מחשב חדש. הבעיה היא כזאת ! בניתי מחשב בעלות מינימלית של לוח+מעבד ( 462 ) ויצא לי בין 600-800 ש"ח השאלה היא אם לא עדיף להשקיע טיפה יותר ולקנות לוח 754 עם מעבד של 64 ביט ? כי טווח ההפרשים נמוך מאוד. ( 300 - 400 ש"ח ). הבאסה היא שהבנתי מיבואן שאני עובד איתו שהלוחות של AMD 754 לא דואלים ! . *דרך אגב הלוח של ECS עם השבב NFORCE2 הוא כן דואלי. מה לעשות ? לקנות את הלוח המתקדם 754 או שעדיף להישאר ב 462 ? עם לוח שהוא דואלי ?. ***היבואן שאני עובד איתו הציע לי לוח ל 754 ב 99 $ של ABIT ------> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB018# אם אפשר חוות דעת על…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. והאם גם אני חייב להחליף מערכת הפעלה? מה אתם ממליצים, תודה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by averaraz,

צריך עזרה בפירוק היטסינק מסוקט 478? איך זה הולך לא הצלחתי לשחרר את ההיטסינק מעל המעבד מבקש עזרה בבקשה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים