עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nimrods,

איפה ניתן לקנות משחה תרמית למעבד..?? (באזור המרכז) תודה לעוזרים..!!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by Impreza,

למה אין יותר מעבדים בסלוט 1? פעם אמרו לי עלויות וכל מיני דברים אבל לא קיבלתי תשובה סופית סתם מסקרן אותי כי יש לי אחד כזה של פנטיום 3 500MHZ ורציתי לדעת למה לא מייצרים מעבדים בשיטה הזאת

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  3. יש תוכנה שבודקת זיכרון, יש תוכנה שבודקת מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ועוד ועוד... אבל אף פעם לא נתקלתי בתוכנה שבודקת את הלוח אם. האם יש תוכנה כזאת? אם כן, מה שמה? תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_4699_7980%5E4741,00.html ???

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  5. אני לא קונה מחשב בגלל שאני לא יודע איזה לוח אם לבחור !!! יש שני לוחות אם שאני מתלבט בינהם, אחד הוא ה Chaintech 7NJS ZENITH ---- http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp ---- http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/images/7NJS_b.jpg ---- והשני הוא ה ABIT NF7-S -- http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/mb_spec.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=NF7-S -- http://202.168.194.118/abit/upload/products/NF7_S_large.jpg -- מה לעזעזאל אני לוקח ??? ועוד דבר אמרו שה ABIT יותר טוב בגלל שהוא יכול לפתוח את המכפלה של המעבד... פתיחת המכפלה תופסת גם לגבי מעבדי ה BARTON של AMD ??? כי אני שמעתי שלא.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  6. שמעו זה ממש דחוף לי עד 700 שקל ככה (לא חובה לבזבז הכל) איזה לוח הכי טוב לאינטל??? ? אני חשבתי על ה IA7 מה אתם אומרים פשוט הוא בא עם ה uguro אז אני חושב שהוא יותר משתלם מה אתם אומרים ממש דחוף!

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  7. יש הבדל משמעותי בין אם יש 12MB לבין 6 ? במה ההבדל מתבטא ?? כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות בין הפיינרין המרובעי ליבות החדשים ...

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  8. יש לי שני סטיקים של 256MB של Geil PC3200 DDR400 DualChannel ועוד סטיק של 256MB PC3200 ג'נרי. השאלה היא אם אני יחבר את הג'נרי יהיו לי בעיות? או שהכל ירוץ חלק? יש סכנה כלשהיא?

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by Bruce Leedor,

המשך לשיחה שהייתה פה לפני חודש לגבי מחשב עריכה: האם מעבד ה-Duo Core חובה? במקרה של השיחה הנ"ל דיברו על 1.86GHz 65W 1066MHz 2MB Allendale Core 2 Duo E6300 . לא ניתן לעבוד יפה עם ה-Dual ?.. (2.8Ghz 800MHz, 2x1MB, LGA775, 64-bit, box או אפילו גירסת ה3.4? מבחינת Cache ה3.4 הוא גם 2MB אז איפה בא לידי ביטוי ה-Duo Core? אשמח לקבל תשובות.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  10. קיבלתי את הלוח - ההרכבה הייתה קלה מאוד ללוח יש 3 נורות המציינות מעבר חשבל תקין למעבד זיכרון וצ'יפסט - לא הכי שימושי אבל מוסיף ליופי הקירור לצ'יפסט ענק ויחסית שקט מקבלים איתו מיני היטסינקים כדי להדביק על המוספטים - אחלה של דבר מבקלים מברג של EPOX לאחר ההרכבה ובלי הרבה צרות עשיתי OC קליל של 250*9 וביחס של 1:1 לזיכרונות , עלה בלי בעיות בכלל . לוח מומלץ לכול המתלבטים . אשמח לענות על שאלות

• 14 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by Evyatar1620,

דבר ראשון בוקר טוב לכולם. אחרי דיון ארוך בפורום מפרטים בנושא המעבד הרשימה הצטמצמה לשני מעבדים, הFX 4100 לבין i5 2300 והתבקשתי גם לבדוק בקשר ללוח האם. הדיון התבסס על ההנחה שאפשר לעשות OC לFX ובכך להגיע לרמה כמעט כמו i5 במחיר נמוך יותר. לי נאמר שזה מאוד פשוט לבצע OC למעבד הזה במיוחד, כי לי יש 0 ידע ו0 ניסיון בזה, כך שצריך לקחת בחשבון האם משתלם להתעסק בזה. מטרת המחשב היא משחקי מחשב כבדים כגון Skyrim ומשחקי רשת המוניים שזהWorld of Warcraft (מאוד חשוב לי שהוא יעבוד על הגדרות מאוד גבוהות על גבול האולטרה במצבים בהם אתה נמצא במצב שהוא מרובה משתתפים במשחק). תקציב המחשב הוא 4800 שח כולל מסך אך ממש הייתי מעדיף לחסוך איפה שאפשר בלי לפגוע יותר מידי בביצועים. אני הבנתי שמעבד משחק תפקי…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  12. שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להחליף mother board מעבד וזיכרונות. אני צריך המלצות לכל השלושה: מעבד - אני מעדיף AMD אבל לא חובה mother board- כולל כ.מסך רשת וקול זכרונות - חשבתי על 2 GIGA , זה מספיק לויסטה??? המטרה היא עבודה משרדית אבל עם אפשרות להתקנת ויסטה בהמשך (כנראה עם שידרוג כ.מסך) התקציב המקסימלי 2500 ש"ח תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by Ron707,

אני יכול להביא זיכרונות של Kingstone ממש בזול, אבל יכול להיות שהם פחות טובים ל-OC? ואם אני לוקח של 800 במקום 1000 זה מגביל אותי ל-OC? ככה אמרו לי..

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by who_Cares,

אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  15. מה עדיף? E7300 OEM+Arctic Cooling Freezer Extreme+OC+EP43 DS3 ב1346ש"ח עם שאר המפרט: ¤3457 מול E8400 BOX+EP43 DS3L ב1363 ש"ח, עם שאר המפרט: ¤3474 המפרט לכל המעוניין: מארז - Raidmax Azteca (Smilodon II) 2x120 3x80 Black All LED NO PSU - כמות: 1 - מחיר: ¤445 ספק כוח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk - כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון - A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail - כמות: 2 - מחיר: ¤98 קשיח למחשב שולחני - Seagate 500GB Sata II 32MB - כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מסך - Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail - כמות: 1 - מחיר: ¤752 הרכבה - כמות: 1 - מחיר: ¤75 המהרת מערכת מחשב - כמות: 1 - מחיר: ¤0 (סך הכל: 2111¤) מה עדיף? והם יש למישהו מושג עד כמה החברה בTMS.co.il …

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by SerenB,

שלום לכולם, קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד. לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2), והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2. ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית - אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו? זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי של המחשב - משחקים. שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by zaroor,

שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. Started by or_cool,

Nישהו מוכן להסביר לי תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2564 הם יצאו ברבעון האחרון.

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by Bone-Breaker,

יש לי זכרון של TWINMOS רגיל 512 PC3200 ורציתי להמהיר אותו ע"י הורדת התיזמונים אז שיניתי בביוס מהגדרת הOPTIMAL שהיה על 7.3.3.2:5 למה שנקרא שם מצב TURBO שזה 6.2.2.2 וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא לא עלה אז העלתי לזכרון את המתח מ2.6V ל2.7V והשאלה שלי היא כמה הזכרון מתחמם יותר מאשר קודם והאם זה יכול להיות מסוכן בשבילו כי אין לי גם שום קירור בשבילו. תודה.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Forge,

הלוח מיועד למחשב תקציבי. ולשמש סטודנטים. תודה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by THE FOX,

http://www.techpowerup.com/?22652 בגירסאת OEM מחיר מיוחד עד לסוף השנה. יוצא 43 שקל המחירים צונחים בחו"ל

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by arkadur,

ננעלתי על אחד מן הלוחות הנ"ל לפי המפרט אני רואה שהבבדל הוא בזיכרון DDR3 לעומת DDR2, ותמיכה בFSB של 1600 MHZ נכון להיום, האם יש טעם להשקיע בזיכרון DDR3 ? האם הביצועים שווים את התוספת של הכסף? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר (יש לי 4GB ), במידה ותמליצו לי ללכת על הדגם בעל התמיכה בDDR3, אעשה זאת, (אם כבר אז כבר? ) כמו כן, אשמח לקבל המלצות ללוחות דומים בתקציב הנ"ל

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by COca,

שלום. אף פעם לא הבנתי למה לא ראיתי עדיין לוח אם למשתמש ביתי שיש בו יותר משתי חריצי IDE שמספיקים רק ל4 התקנים. האם יש איזה שהיא בעיה טכנולוגית שלא מאפשרת עוד חריצים? או שחברות לוחות האם חושבות שהמשתמש הביתי לא צריך יותר מ4? אם כן ,זה קצת מוזר , למה הם שמים 6 חריצי PCI שיש הרבה אנשים שלא משתמשים ב2 מהם ולא שמים עוד IDE. תודה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by odi,

רכשתי זכרונות ddr 3 של קינגסטון במהירות 1333 וה pc wizard מזהה אותם כמיוצרים על ידי מיקרון . :-\ על הזיכרונות יש מדבקה של קינגסטון . שאלתי היא האם זה זיוף או שמא מיקרון מייצרת עבור קינגסטון ? הכל עובד בסדר בינתיים אבל אני מעוניין לדעת.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים