עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה עדיף? E7300 OEM+Arctic Cooling Freezer Extreme+OC+EP43 DS3 ב1346ש"ח עם שאר המפרט: ¤3457 מול E8400 BOX+EP43 DS3L ב1363 ש"ח, עם שאר המפרט: ¤3474 המפרט לכל המעוניין: מארז - Raidmax Azteca (Smilodon II) 2x120 3x80 Black All LED NO PSU - כמות: 1 - מחיר: ¤445 ספק כוח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk - כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון - A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail - כמות: 2 - מחיר: ¤98 קשיח למחשב שולחני - Seagate 500GB Sata II 32MB - כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מסך - Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail - כמות: 1 - מחיר: ¤752 הרכבה - כמות: 1 - מחיר: ¤75 המהרת מערכת מחשב - כמות: 1 - מחיר: ¤0 (סך הכל: 2111¤) מה עדיף? והם יש למישהו מושג עד כמה החברה בTMS.co.il …

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by PCguy,

אני עומד לרכוש מחשב עם: P-4 3GB LGA 775 MSI BOARD 915 DDR II-2X256 400MHZ XFX 5300 או RADEON X300 H.D-80GB 8BUFFER 7200 S-ATA CD CDRW FLOPPY מארז+מקלדת+עכבר אופטי מסך דק LCD BENQ 17 סה"כ 5700 ש"ח אבל הקטש הוא שזה מרשת אייבורי ששמעתי שהיא מוכרת חומרה משופצת אז אנה תתיחסו למרות שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה אנה תומרו לי אם כדאי ותנו חוות דעת על החומרה המחשב למטרת אינטרנט וקצת משחקים ועזבו אם צריך את החומרה הזו או לא רק תגידו איך היא ומה אתם יודעים לגביה תןדה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by Pollik,

שלום. אני ראיתי שני לוחות אם GA-EP35C-DS3R ו GA-P35C-DS3R אז רציתי לדעת מה ההבדל.. שמעתי שהE אומר משהו על חיסכון בחשמל אבל האם זה מפחית בדברים אחרים?זה אותו דבר מבחינת ביצועים והE פשוט מפחית את חשבון החשמל? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. אני מתכוון לזיכרון המחשב. ועוד שאלה האם הזיכרונות של החברה SUPER TALENT 800MHZ טובים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by Inertia,

אני מחפש לוח אם פשוט שיתאים למעבד חדש מסוג E8xxx על הלוח להיות פשוט ומחברה אמינה (יש לי נסיון טוב עם ג'יגהבייט אז זאת אופציה טובה), שיתמוך במעבד E8300 או E8400 רצוי שיכלול כרטיס קול וכרטיס מסך (אם זה לא בא סטנדרט בכל מקרה). תודה

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  6. ראיתי שבכל המפרטים כאן באתר ממליצים על ה- 750, אך בחנות שאני רוצה לקנות ממנה יש להם רק את הדגם - 760, מה ההבדלים ביניהם? האם ה-760 מומלץ? תודה מראש על העזרה. דור.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  7. התפרסם כתגובה לכתבה הבאה http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/04/24/nvidia-declares-war-intel גדול - לקרוא ולהנות Thought I'd post it for a bit of fun. Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Today on the Jerry Springer show, Nvidia confesses to Intel that not only is she cheating on Intel, but Nvidia is also a Transexual!!! Nvidia: Thats right Jerry, I'm here to tell Intel what a loser he is and also that I'm a Transexual. Jerry: How long have you been cheating on Intel? Nvidia: Since he started with this CPU/GPU buushit... Jerry: Do we need to go to commercials? No? Let's bring Intel out! *** Crowd Cheers *** Jerry, Jerry, Jerry,…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. היי יש לי מחשב ישן עם הלוח האם הבא: Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G כרגע יש לי סטיק אחד של זכרונות - 1 גיגה DDR2 667 איך אני יכול לדעת עד כמה זכרונות ובאיזו מהירות הוא תומך? חשבתי להוסיף עוד סטיק של גיגה, השאלה אם אפשר להוסיף יותר או סוג אחר ולא 667.. תודה (:

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by yossik17,

שלום יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם:G31M-ES2L ויש לו אפשרות לשינוי מסך הביוס באמצעות התוכנה FACE WIZARD של GIGABYTE. אני שיניתי את מסך הביוס אבל הבעיה שלא שמרתי את המסך המקורי והאורגינל של ביוס\מחשב. אני ניסתי למחוק את התוכנה אבל זה לא עוזזר למה כי את התמונה זה שולח לביוס. בקיצור אני רוצה שחזור או משהו של התמונה. ד"א שחזור של ביוס לא עוזר, אם כן צריך ממש למחוק אותו ולקבל מהביוס למקרה חירום(יש ללוח אם DUAL BIOS

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by snurf,

הי, רציתי לדעת למה וכלם ממליצים על טכנולוגיית 64 ביט כאשר היא עדיין לא נתמכת על ידי שום מערכת הפעלה. האם היא מציגה ביצעוים טובים יותר גם בישומי 32 ביט? גם במשחקים ? למשל במצב היום, למה 2800 64 BIT עדיף על AXP 2800 רגיל. האם זוהי בעצם השקעה לעתיד ? ואם כן, מה ההגיון הרי שכאשר אכן יתמכו יישומיםב64 ביט וודאי יהיו המעבדים הללו מיושנים .

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  11. חבר'ה amd הפסיקה לייצר את'לון לסוקט 754? תודה!

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

יש לי זכרון של TWINMOS רגיל 512 PC3200 ורציתי להמהיר אותו ע"י הורדת התיזמונים אז שיניתי בביוס מהגדרת הOPTIMAL שהיה על 7.3.3.2:5 למה שנקרא שם מצב TURBO שזה 6.2.2.2 וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא לא עלה אז העלתי לזכרון את המתח מ2.6V ל2.7V והשאלה שלי היא כמה הזכרון מתחמם יותר מאשר קודם והאם זה יכול להיות מסוכן בשבילו כי אין לי גם שום קירור בשבילו. תודה.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  13. שלום לכולם, קראתי את המאמר על הזכרונות.. ועדיין יש לי כמה שאלות.. אם תוכלו לעזור בבקשה 1. האם מהירות הזיכרון צריכה או עדיפה להיות ב- FSB של הלוח?? אולי ב- FSB של המעבד ?? אולי ב- DUAL DDR זה צריך להיות חצי מה FSB ?? האם פה נכנס עניין המכפלות\השעון של הרכיבים ?? אם כן אז אני צריך להגדיר אותו ב- BIOS או שהמחשב ידע מה יותר מתאים ? 2. איך יודעים אם אפשר לחבר זיכרון מסויים לא בזוגות זהים? וכשכן מותר האם המס' האיזוגי חייב להיות של רכיבים זהים? וכמה זה משנה בכלל? 3. לפי מה שהבנתי.. 800MHZ עם CL4 יהיה זהה ל- 1600MHZ עם CL8 ! האם זה נכון גם כשהראשון הוא DDR2 והשני הוא DDR3 ?? האם אז לא תהיה שום משמעות לתדר המהיר ? ולא לתאימותו יותר ללוח\למעבד ?? מקווה שתענו לי בה…

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  14. התחילה קצת ירידת מחירים של הזכרונות או עדין לא?? ואם לא מתי כבר ? :'(

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by COca,

שלום. אף פעם לא הבנתי למה לא ראיתי עדיין לוח אם למשתמש ביתי שיש בו יותר משתי חריצי IDE שמספיקים רק ל4 התקנים. האם יש איזה שהיא בעיה טכנולוגית שלא מאפשרת עוד חריצים? או שחברות לוחות האם חושבות שהמשתמש הביתי לא צריך יותר מ4? אם כן ,זה קצת מוזר , למה הם שמים 6 חריצי PCI שיש הרבה אנשים שלא משתמשים ב2 מהם ולא שמים עוד IDE. תודה.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  16. הענקית מקוריאה מכריזה היום על פתיחת פסי הייצור שיפיקו שבבי זיכרון DDR4 בתהליך היצור המתקדם בעולם נראה כי ההשקעה במחקר ועלויות הפיתוח נותנות לסמסונג פור בזינוק. הענקית מקוריאה הכריזה היום על פתיחה של פסי יצור חדשים לשבבי זיכרון RAM מסוג DDR4. זיכרון זה, שהחל לצבור תצואה לאחרונה בשל דור מעבדי סקיילייק של אינטל לשוק הביתי מקבל חיזוק בדמות תוספת פסי יצור והקטנת תהליכים. גם הפעם המעבר הוא דרמטי. הירידה נעשית מתהליך של 20 ננומטרים לכזה של 10 ננומטרים בלבד. תהליך 20 הננומטרים החל אצל סמסונג עוד בשנת 2014 והוא ליווה את אחרונה שבבי ה-DDR3 וראשוני DDR4. את פסי היצור של תהליך 10 ננומטרים יתפסו שבבי DDR4 באופן בלעדי. מקלות 16GB ב-10 ננומטרים – תהליך היצור המתקדם …

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by GHOST,

אני מתכוון לקנות את הלוח אבל אני לא בטוח אם זאת הגירסה שאני מחפש אז מה בדיוק ה SL אומר? ???

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  18. שאלה האם לוח אם P5VD2MX Asus מתאים לקונרו והאם הוא כולל כרטיס קול חיבורי USB וכו' והאם הלוח האם הזה טוב בשביל קונרו 6600 והאם לוחות האם שעולים 1,400 שקל של אינטל לקונרו ירדו בצורה משמעותית עד סוף חודש ה 8

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by Big_White,

אני רוצה לעדכן ביוס ללוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מכיבן שמחוברים אצלי כמה מאוררים אבל הוא קולט רק 2 מאוררים אז הוא גם לא מראה לי את הסל''ד על שאר המאוררים (2 מאוררים בנוסף לעוד 3 שהוא כן מראה) אני זוכר פעם ניסיתי לעדכן ומשהו השתבש לי שם אבל בסוף הצלחתי לשחזר את הביוס המקורי במקרה אני לא רוצה שזה יחזור על עצמו... בקיצור אני מפחד חחח יש הצעות בטוחות שללא בעיה אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by sam514,

שלום חברים רכשתי זכרונות של OCZ 4 גיגה CL5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_dual_channel וכאשר אני נכנס לתוכנה שמארה לי את הנתונים של הזיכרון אני רואה שב 800 MHZ זה CL6 האם משהו לא תקין? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  21. בעקבות השתשלות הארועים שמשרחשים בזמן הקרוב החלטתי לשקול שוב את ענין קנית החומרה החדשה אני רוצה לקנות ראם מעבד לוח אם כרטיס מסך אך לפי מה שאני רואה יצאו סוקטים חדשים יצאו הליבות החדשות לATI ו ינוודיה ואינטל וAMD משנות תסקוט שלהם והראם משתנה וקיצר הכול הולך להתהפך בזמן הקרוב אז האם כדאי לי להוצא עכשיו כסף? ולקנות עכשיו את הדברים או לחכות שתגיע ההתהפכות ויצאו המעבדים לוחות וזכורנות חדשים ואז לקנות? משום שאני לא רוצה לקנות עכשיו במיטב הכסף שחכסתי וכבר הם היו מיושנים אז מה כדאי?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by xena,

קניתי שני סלוטים של 256MB DDR 400MHZ חיברתי אותם כמו שרשום למטרת DUAL CHANNEL. כשאני מפעיל את המחשב רשום לי 512MB DDR400MHz dual Channel. האם זה אומר שאני עובד על 800MHz/6.4GB/s? אני שואל כי כמה חברים כאן אמרו שהם שינו משהו בביוס בשביל זה. אני לא שיניתי כלום. האם זה בסדר? יש מה לשנות? תודה

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by Sunny Jim,

http://www.bit-tech.net/news/2006/07/31/nvidia_to_support_sli_on_975x/

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  24. המחשב משמש אותי למשחקים .רוב הזמן אני משחק FOOTBALL MANAGER 09 אך זמני הטעינה רבים מאד (ככל שמפעילים הרבה ליגות בו זמנית זמן הטעינה רב יותר ) מכאן אני שואל , בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, כלומר זמן הטעינה של המשחק יתקצר מה עליי לשנות במחשב את הזכרונות או המעבד ? מבחינת כרטיס אין שום בעייה, זכרונות 2 גיגה (800), כל חריץ גיגה ומעבד 1.8. תודה לכל מי שיענה. ;D ;D ;D ;D

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by FME,

http://www.tms.co.il/product/11279 אני מתכוון לחבר כנראה HD7950. מעבד I5 2500. האם לזכרונות כאלו יהיו בעיה? : http://www.tms.co.il/product/8872 או שאלה גם יהיו מספיקים עבורי?: http://www.tms.co.il/product/8520 לא עושה OC לשום דבר במערכת שלי. USB 3 יכול להיות נחמד לעתיד. אני בודק כרגע רכיבים פה בפורום כדי לגבש החלטה סופית לפני קניית מחשב חדש. תודה. ד"א, אם יש לוח אחר שעדיף ממה שהבאתי בTMS, בבקשה להראות לי איזה ולמה הוא עדיף.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים