מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פורומים שלמים שמחולקים לצ'יפסטים ->חברות וכו'... וכך ניתן למצוא דעות משתמשים על כל הלוחות כיום. מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים כאלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי 12GB DDR3 TRIPLE CHANNEL זכרונות 6X2GB והלוח שלי תומך עד 24GB, אם אני מוריד 2 סטיקים ושם 2 סטיקים חדשים של 8GB כל אחד זה יתן לי 24GB בכללי , איך אני שומר על ה TRIPLE CHANNEL ? או אם יש לכם קונפיגורציה אחרת אשמח לשמוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי זכרון של TWINMOS רגיל 512 PC3200 ורציתי להמהיר אותו ע"י הורדת התיזמונים אז שיניתי בביוס מהגדרת הOPTIMAL שהיה על 7.3.3.2:5 למה שנקרא שם מצב TURBO שזה 6.2.2.2 וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא לא עלה אז העלתי לזכרון את המתח מ2.6V ל2.7V והשאלה שלי היא כמה הזכרון מתחמם יותר מאשר קודם והאם זה יכול להיות מסוכן בשבילו כי אין לי גם שום קירור בשבילו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה הלוח אם שהכי כדאי לקנות אותו למעבד i7 היום במחיר הזה. הייתי מעדיף לוח של ג'יגה ביט, אבל אם לא אז גם טוב...
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אחרי מחקר ארוך שגזל הרבה שעות שינה הגעתי למסקנה שABIT הוא הלוח הכי מוצלח (אלא אם מישהו יכול להראות לי אחרת) השאלה איזה מעבד לקחת איתו. הכי חשוב לי המחיר וכמות החום שהוא פולט, פחות הביצועים חוץ מזה חשוב לציין שיש לי זיכרון 2100 שאני לא מתכוון להחליף אז השאלה אם כדאי לקנות מעבד בFSB מתאים או ביותר גבוה?
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רואה המון הצעות למפרטים ( ביחוד למשחקים ) בתקציב שבין 4000-6000 ש"ח המלצה למעבד AMD3000 64bit . רציתי לשאול כמה זמן יהיה ניתן לנצל מעבד זה ? האם הוא לא יהווה בעתיד ,אפילו הקרוב צוואר בקבוק לכל המערכת ? האם לא כדאי כבר עכשיו להשקיע במעבד חזק יותר ?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ננעלתי על אחד מן הלוחות הנ"ל לפי המפרט אני רואה שהבבדל הוא בזיכרון DDR3 לעומת DDR2, ותמיכה בFSB של 1600 MHZ נכון להיום, האם יש טעם להשקיע בזיכרון DDR3 ? האם הביצועים שווים את התוספת של הכסף? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר (יש לי 4GB ), במידה ותמליצו לי ללכת על הדגם בעל התמיכה בDDR3, אעשה זאת, (אם כבר אז כבר? ) כמו כן, אשמח לקבל המלצות ללוחות דומים בתקציב הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
החלטתי לכתוב שוב ברור {אמנם שיניתי בשני אבל כבר לא יכנסו אליו} אני בשלבים לקנות מחשב אמנם זה עוד שבועיים אחרי שיוצאים הכרטיסי מסך החדשים אני רציתי לקחת מעבד QOUD של INTEL מהחדשים {לא זוכר בדיוק ת'שם} ומי שעוזר לי בזה אמר שאולי כדאי לקחת את המעבדים המשולשים של AMD ביגלל שהמהירות של INTEL במרובע הוא-2.6 ו-{לפי טענתו} מגיע רק למהירות של 1.2 או משו כזה ושל AMD מנצל את כל היכולת ועוד שאלה -ביחס של עלות תועלת ה-AMD עדיף {בערך 700 שקל}? או שאם אני יקח את המרובע הכי חדש {יעלה "לי" 1500 שקל}-{עוד שאלה איך קוראים להכי חדש?} תודה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מתי מתבצעת ירידת המחירים של אינטל?AMD? כי אני ממש צריך מחשב ואני רוצה לקבל תמורה טובה למחיר תודה
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קראתי כמה הודעות בפורום וראיתי כל מיני הודעות שהיה כתוב בהם ש DUAL CORE נותן ביצועים פחות טובים במשחקים 1. זה נכון ? 2. מה זאת אומרת ביצועים ? אני לא מבין.. מהירות אולי ?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
Support PCB ver 1.0/1.1 Improve PCIE-E compatibility הלוח שלי V 1.0 למה מציינים שיש תמיכה גם ל- 1.1 ? או שזה עדכון ל- 1.1 ? מה המשמעות בפועל של סעיף 2 ?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4 ג'יגה למחשב בסביבות ה 400 שקל. החלטתי שאני הולך על AData ונתקלתי בשתי אפשרויות. http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/5930 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והם יש סיבה משמעותית להבדל במחיר. תודה
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בעקבות השתשלות הארועים שמשרחשים בזמן הקרוב החלטתי לשקול שוב את ענין קנית החומרה החדשה אני רוצה לקנות ראם מעבד לוח אם כרטיס מסך אך לפי מה שאני רואה יצאו סוקטים חדשים יצאו הליבות החדשות לATI ו ינוודיה ואינטל וAMD משנות תסקוט שלהם והראם משתנה וקיצר הכול הולך להתהפך בזמן הקרוב אז האם כדאי לי להוצא עכשיו כסף? ולקנות עכשיו את הדברים או לחכות שתגיע ההתהפכות ויצאו המעבדים לוחות וזכורנות חדשים ואז לקנות? משום שאני לא רוצה לקנות עכשיו במיטב הכסף שחכסתי וכבר הם היו מיושנים אז מה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי שאלה לאנשים פה בנוגע ללוח אם B75M של gigabyte בלוח אם הנוכחי שלי יש 5 כניסות אודיו מאחורה ויש לי 5.1 רמקולים x530 של לוגיטק.. הרמקולים מתחברים ב3 כניסות (כמו אוזניות) בצבע שחור/ורוד/ירוק.. וראיתי שבלוח הזה יש רק 3 כניסות (אין שחור) אבל לפי האתר שלהם כתוב שהוא תומך ב5.1 ערוצים.. האם אוכל להשתמש ברמקולים שלי עם הכרטיס הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי שני סלוטים של 256MB DDR 400MHZ חיברתי אותם כמו שרשום למטרת DUAL CHANNEL. כשאני מפעיל את המחשב רשום לי 512MB DDR400MHz dual Channel. האם זה אומר שאני עובד על 800MHz/6.4GB/s? אני שואל כי כמה חברים כאן אמרו שהם שינו משהו בביוס בשביל זה. אני לא שיניתי כלום. האם זה בסדר? יש מה לשנות? תודה
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2006/07/31/nvidia_to_support_sli_on_975x/
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שלום חברים אני עתיד לרכוש מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן אופטי: LG GH24NS50…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
התחלתי להבחין במגמה שכיום ממליצים לא פחות מ4g זיכרון למחשב ולכאלה שיש להם 2g ממליצים לשדרג ל4g בשביל לשפר ביצועים ואף מציינים שיכול להיות "צוואר בקבוק" כתוצאה מכמות הזיכרון. כרגע המפרט שלי עומד בנתונים הבאים : e7400@2800(oc 3800),pq5 turbo motherboard ,gtx260(oc),ocz titanium 2g ram 800 mhz (שני סטיקים של 1000) וספק כוח ocz 600w . מערכת ההפעלה היא xp וכנראה אני יעבור ל7 במידה ואשדרג ל4g מאחר וxp לא מזהה 4g . לא יודע מה לעשות להישאר עם xp ולהוסיף אולי סטיק אחד שיהיה 3g או לעבור ל7 ולהוסיף 2g או שבכלל לא כדאי להחזיק 4X1000 זיכרון ואני צריך לרכוש 2X2000 ולהעיף את ה2X1000 שיש לי . לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה :<
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים נתקלתי בדילמה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי אז ככה, כבר כמה חודשים אני מתכנן לקנות מחשב... בהתחלה חשבתי פשוט לקחת Pentium 4 2.8C עם איזה Asus P4P800 Deluxe או ABit IC7 שיאפשרו לי איזה אוברקלוק נחמד ל3.2 וזהו... (אני לא צריך כרטיס מסך, רק זכרונות, מעבד, לוח אם, מארז וספק) אבל אז התחלתי לראות בנצ'מארקים של A64 3000+ וראיתי שהוא עוקף את ה3.2c... ועולה 215 דולר! עכשיו הקטע הכספי לא משנה כרגע. הדילמה שלי היא: מצד אחד, הNorthwood C מבוססת טוב, יש לוחות אם יציבים וטובים, אין בעיות תאימות ובכלל, ליבה טובה. בביצועים של 32 ביט אפשר אפילו לעקוף את הA64 3000+... מצד שני, יש את הA64, שזו מין השקעה לעתיד והמעבד מראה יכולות מצוינות גם ב32 ביט! החיסרון שלו הוא שה…
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לגבי זיכרונות- אני לא מתכנן OC- רציתי לשאול אם אני שם 4 G זיכרון בסקטיקים של 1 G - האם זה יעבוד בדואל צאנ'ל? בהנחה שכולם מאותו חברה וסוד לגבי מעבד- אם אני לא עושה OC מה עדיף E6600 או AMD 6000? המחשב בעיקר למשחקים וסרטים... לגבי לוח אם- לגבי לוח אם אני מקציב לו בערך 700-800 שח מקסימום אבל אני מחפש לו שיתמוך ב- High Definition Audioוגם ב DDL (Dolby Digital Live( פשוט את המחשב אני מיעד גם לחבר למקרן ורסיבר וצריך שיהיה לו יציאה של קוקסל שהרסיבר יוכל לנגן 5.1 מהמחשב... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
היי, לפני שאני קונה מחשב שהתחלה רציתי ללכת על שילוב של i7 920 ביחד עם זכרנות DDR3 Tri channel ולוח אם X58, הבנתי שזה לא משתלם לי מבחינת מחיר תועלת. אני קונה מחשב לצורך משחקים, OC, multitasking, עבודה משרדית, ועריכת תמונה. הבעיה שהדבר היחידי שלוחום האם של אינטל מציעים לי ו-amd לא זה תמיכה בזכרונות tri channel שאני חושב שזה די חשוב לעיסוקים שלי לא? דבר שני, מבחינת התסכלות לעתיד הלוחום את של amd הם נחותים מאלה של Intel לא? כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק בעוד כמה שנים.. אני באמת לא יודע מה לעשות בנוגע לכל זה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
תראו Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VRXP עכשיו: System Chipset: VIA Technologies Inc VT8366 Apollo KT266 CPU to PCI Bridge למה KT266?! עוד משהו: Memory Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) קניתי 333MHZ... Front Side Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) זה הREV של הלוח?! Version: 1.x ?! אשמח אם מישהו ירגיע אותי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בעוד ארבע חודשים אני יקבל כסף ורציתי לדעת אם כדאי לקנות את המאבד אני קונה בעוד ארבעה חודשים אז אוולי חשבתי לחכות עוד ויצא משהו טוב יותר במחיר אולי קצת גבוה יותר אבל טוב יותר יש לי כרגע I56600K
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-