עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הוא עולה 1000 שקל הוא כפול ליבה הוא מביא תוצאות יפות של אובר קלוק - מולו (במחיר) עומד חד ליבה של +AMD 3200 הבנתי שהוא יותר טוב מממנו כמעט בהכל נכון? אז למה הוא פשוט לא משתלט על השוק ?

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by dsbaja,

מה עדיף מבחינת ביצועים? אמינות? תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  3. שלום רב, ברשותי מחשב עם מעבד e8400 ולוח אם של גיגהבייט (מודל EP35-DS3L) עם מערכת הפעלה של Windows7 ו- 32Bit. הכרטיס קול שעל לוח האם נדפק. התקנתי כרטיס קול ישן שהיה לי (creative ct4810) אבל לא הצלחתי לנטרל את הכרטיס קול שעל לוח האם (נכנסתי ל- Bios ןשם הייתה אפשרות של Azula או משהו דומה שהפכתי ל- DisAble אבל שמערכת ההפעלה עלתה- הוא סימן לי X על הרמקול שבשורת המשימות). מערכת ההפעלה לא זיהתה לי באופן אוטומטי את הכרטיס הקול (אולי כי הוא ישן מדי?). ניסיתי להתקין את הדרייברים באופן ידני או אוטומטי ולא הצלחתי. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. הוספתי זיכרון ואני מעוניין לבדוק אם הזיכרונות החדשים טובים

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  5. שלום בין הצורך שלי להוריד את עלות המחשב ובין הצורך שלי לרכוש מחשב טוב עלתה השאלה איזה לוח לרכוש ? באחת החנויות אמרו לי שאם אני לא מתכננן שדרוג עתידי או אוברקלוק רצחני אני לא ארגיש בביצועי המחשב אם הלוח יהיה מבוסס שבב G31 או p43 או p35 או p45 . ז"א ללוח אין השפעה על המעבד, ותפקידו לתאם בין כל חלקי המחשב מבחינה זו כל הלוחות שווים . כמובן שאני יודע שהחנויות מנסות להיפטר ממלאים ישנים אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו בדבריו. גמר חתימה טובה

6. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, לפניכם כמה שאלות חשובות מאוד (בשבילי) לפני קנייה צפויה (ממש בימים הקרובים): 1. מה עדיף? מעבד אינטל פרסקוט 1MB קאש 3.0G E או מעבד 64 ביט של AMD? (אם אפשר תשובות מפורטות) 2. מה עדיף? לקנות כרטיס מסך 9800PRO 128MB או X600XT שעובד ב- PCI EXPRESS? (שוב, אם אפשר - תשובות מפורטות) 3. עד כמה קריטי לבחור ספק כוח איכותי ולא סתם רגיל? בתודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  7. חברה קניתי מחשב לפני חודש תגידו לי אך הוא..! INTEL P4 2.6/800 S478HT GIGABYTE INTEL CHIP + LAN MIEMORY 256DDR 400 MHZ - כפול 2 WESTERN DIDITAL 80 7200RPM 8MB דיסק קשיח כונן דיסקטים LG CDROM LG 52 52 32 G FORCE FX 5200 DDR + TV OUT מסך LG 17 FLATRON רמקולי סבופר מקלדת ועכבר מיקרוסופט ומארז עצבני 5.000 מה אתם אומרים??

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by ORrrr,

האם המתח של הזכרון שלי שהוא DDR 266Mhz CL 2.5 אומר להיות 3.263V ולא 2.5? וגם כתוב לי בתוכנה Cpu-z ב L2 Cache שה Bus Width הוא 64bits מה זה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. Started by or_cool,

Nישהו מוכן להסביר לי תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by hundreAd,

למחשב חדש שאני עומד לקנות, מיועד למשחקים. מעבד Q6600, כרטיס מסך 8800 GTX על השאר עוד לא החלטתי. ואגב, ראיתי באתר של ASUS שהלוחות שלהם, ללא יוצא מן הכלל, תומכים רק עד 800 (מה שאגב לא הפריע לאתרים נחשבים להמליץ על קונפיגורציה של לוח ASUS עם 1066 ???) מכיוון שה-1066 עולה פי 2, השאלה אם שווה להשקיע (יש תקציב, אבל אם זה מיותר יש לי מספיק דברים אחרים לשרוף אותו עליהם )

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by THE FOX,

http://www.techpowerup.com/?22652 בגירסאת OEM מחיר מיוחד עד לסוף השנה. יוצא 43 שקל המחירים צונחים בחו"ל

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by Geek,

חברי HWZONE שלום! יש לי שתי שאלות: אחת בנוגע למעבד Intel Pentium 4 3.06Ghz בטכנולוגיית HT החדשה. רציתי לשאול האם למישהו פה יש את המעבד והאם אתם יודעים על בעיות מסויימות שיש במעבד החדש? האם כדאי לקנות את המעבד הראשון בטכנולוגייה או ללכת על המעבדים בטכנולוגיה "הישנה" של 2.8GHZ? שאלה שניה, לגבי לוח אם האם הלוח Intel Board Bonanza טוב מספיק או שאתם ממליצים על לוחות אחרים של ASUS למשל? תודה מראש ;D

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  13. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני קנייה, מה לדעתכם מבין שני הלוחות הבאים עדיף ? - GIGABYTE GA-X48-DS4 או GIGABYTE GA-X38-DS5 - למי שרוצה לדעת למה בחרתי דווקא לוחות עם צ'יפסטים X38-45, זהו שיקול ה- Crossfire. מאחר והמסך שלי דיי גדול (24 אינצ') ואני עדיין רוצה להנות מגרפיקה שרצה חלק במשחקים, חשוב אלמנט ה- PCI-E X16 - שני הלוחות נמכרים במחיר זהה, היתרון של ה- X38 -אשר בדגם DS5 יש 8 כניסות SATA לעומת ה- X48 אשר בדגם DS4 יש 6 כניסות SATA - מה ההבדל בין שני הצ'יפסטים ? - אשמח גם לקבל דוגמאות והמלצות לגבי ייצרנים אחרים של לוחות מקבלים. כמו כן, למחשב שנועד בעיקר כרגע למשחקים - האם כדאי לרכוש מעבד DUAL או QUAD ?? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by adam99,

שלום! היה לי מאוורר של INTEL על המעבד ואתמול החלפתי לCooler Master ושמתי לב שיש לי כבר משחה טרמית על המעבד מהמאוורר הישן וגם על המאוורר החדש (הוא לא בדיוק חדש) והמשחה לא הייתה טריה, האם אני צריך לנגב את המשחה הישנה מהמאוורר החדש ומהמעבד? או שאפשר להשאיר את המשחה הישנה על שניהם ולהרכיב? תודה!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by DakloN,

שלום אני מתלבט בקשר לאיזה לוח לקנות.. החומרה שמסביב: Pentium 4 3.6Ghz 2M 64bit Sock775 2GB DDR2 667 MHZ H.D SATA2 250 nVidia Based: GeForce 7800 GTX חשבתי על לוחות ה Nforce 4 sli מישהו יכול לתת לי המלצה יותר טובה.. ואם אכן הNFORCE4 הכי טובים לי אז של איזו חברה כדאי??... תודההההה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by coffee time,

לילה טוב לכולם , אני מקבל משלוח מאנגליה הכולל : 1x cpu cooler 1 x amd 4200 dual core 1x asus 8600gts pci-e ברצוני להרכיב את כל הבלאגן במקום המערכת הקיימת כרגע , שהיא pentium 4 3ghz , agp vcard . - זכרון ddr 400 . כלומר , אני צריך לוח אם אחר , כזה שיהיה בעל pci-e , socket 939 . כמו כן בדקתי וראיתי כי הלוח אם הקיים הינו בגודל atx . אשמח לקבל המלצות על לוחות שיתאימו (נאמר לי כי גם micro atx יהיה אפשרי להרכיב) , וחשוב לא פחות , היכן לקנות אחד . נ.ב - משומש זו גם אופציה , רק מכיוון שהבנתי שקשה להשיג אותם . תודה .

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by BlackTalon,

אהלן. שנים שלא הייתי פה, איך הכל השתנה... כמה שאלות בקשר לזיכרון- אם אני קונה זיכרון אני צריך רק לשים ת'כרטיס במחשב וזהו או שצריך להגדיר וכל זה? של איזה חברה כדאי לקנות? כמה זה צריך לעלות (בערך)? יש לי 256 של מיקרון. איך מבטלים את הזיכרון הוירטואלי? ??? תודה מראש.

18. Started by klips,

אני מחפש כרטיס זכרון טוב 4G אני רוכש אותו מחול מבקש אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ושלא בעלויות גבוהות מדי תודה!!

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  19. רציתי לשאול על איזה לוח אם אתם ממליצים ל AMD64 ואם יש באמת הבדל בין VIA לNFORCE3 ? בנתיים EPOX EP-8HDA3+ (K8T800) - ATX נראה לי מצויין . (אני מחפש לוח עם כל הפיצרים החדשים וכרטיס קול משובח). במקור חשבתי לקנות XP 2500 עם לוח NVIDIA2 ULTRA 400 , אבל חשיבה לגבי שדרוג עתידי גרמה לי לפזול ל64 ולהוסיף 700 שקל לתקציב , השאלה האם זה כדאי ?

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by Yehudaa,

קניתי את הלוח הנ"ל והמחשב לא עבד - החזרתי לחנות לממש אחריות והתברר שיש בעיה נפוצה עם הלוח הנ"ל וגיגהבייט נתנה הוראה להחזיר את כל הלוחות של ה 945g-s2 . אני יקבל את ה 945g-s3 חדש ללא תוספת תשלום.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  21. ir1 וcom1. אשמח להסברים על החיבורים האלה. תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  22. שלום, אני מתלבט האם לקנות מעבד 3.4 GHZ או 2.8 עם DUAL CORE מה עדיף בשביל גיימר ממוצע?

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  23. יש הבדל בין יכולות ה- OC של 5200 ו- 5300? כמו כן, אם מישהו יכול להסביר את ההבדל בין 8400 ל-5200, כי לפי הנתונים זה כולה 500mhz..? ושאלה אחרונה, בכמה קלות, אפשר להגיע עם קירור טוב ל- e5200, ליכולות של e8400..?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by haviv822,

כותרת מאוד חשוב כמה שיותר מהר בבקשה ואיזה לוח עדיף ה c43 או לוח של גיגאבייט ה p67 ud3

• 2 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים