עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by סער_שי,

לפי מה שקראתי, לא זכור לי היכן, אינטל מתכוונים להשיק ביחד עם הצ'יפסט החדש 965 גם כרטיס גראפי ONBOARD שאמור להשתמש בטכנולוגיה חדשה. מישהו יודע על זה משהו?

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by omrij,

בשעה טובה ומוצלחת מכרתי לפני דקות אחדות את הזכרון שלי השאלות שלי הם: מה עדיף לקחת 4800LA או 4400LE או אולי משהו אחר בכלל (אני לוקח 2*512) עדיף 437, 441 או בכלל משהו אחר? בעיקרון הבנתי שה LE עדיפים ב 2*512 אבל לא הצלחתי להבין למה אז אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה נחמד בעיקרון המטרה שלי היא שהזיכרון יגיע ל300 (עד עכשיו עבדתי ב10*270 ורוצה לעבור ל9*300) אם אפשר אז ב CL2.5 תודה למגיבים

3. Started by A-10,

לכל חגיגה יש סוף .... https://www.tomshardware.com/news/intel-says-goodbye-to-rocket-lake-cpus לידיעתכם

4. Started by itaykdo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן עם לוח אם של ג'יגהבייט עם socket 754. על הלוח יש כרגע מעבד sempron 2800 וגם 512 מגה זיכרון. אני מתלבט מה כדאי לעשות כדי להאיץ את המחשב. חשבתי על החלפה של המעבד למעבד athlon 64 או הגדלת הזיכרון. מה דעתכם? האם החלפת המעבד תשפר באופן משמעותי את הביצועים? אם כן, היכן אני יכול להשיג מעבד כזה? לא מצאתי מעבד כזה חדש למכירה. האם תוספת זיכרון בלבד יכולה להספיק? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  5. הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג Hynix ORIGINAL DDR2 1GB 667MHz אני מעוניין לקנות 2 י"ח כאלו פשוט אני לא מוצא שום אינפורמציה עליהם אודה על כל פיסת מידע תודה: BARAKUSH

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  6. איזה זכרון עדיף בהנחה שיש ביניהם הבדלי מחיר זעומים ואחריות זהה, יש סיכוי לOC קטן עוד מספר שנים.. CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. מה זה נותן והאם אפשר השוואה מקבילה עם אינטל

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. יש לי כסף לקניית מחשב חדש.. כרגע יש לי אינטל פנטיום 2533 מגה הרץ ולוח מבוסס SIS 655 אני לא יכול כבר לסבול את המחשב הזה בידיעה שיש סדרת C לאינטל... אבל מנגד אני רואה שבעוד כחודשיים יושק הAMD בטכנולוגיית 64 BIT. השאלה היא, האם ה64 ביט של AMD צפוי להביס את סדרת הC של אינטל.. או שלא כדאי לי לסרב לעצמי כרגע ולקנות אינטל C .. ידידיי, מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  9. דיווחים על מחסור בערכות השבבים עבור לוחות האם התקציביים מהדור העכשווי הם לא מה שקיווינו לקבל עם כניסתה של שנת 2021לכתבה

10. כרגע יש לי 2X2 של GSKILL 1600HZ DDR3 על לוח אסוס P6T מעבד I7 920 שימוש עיקרי במחשב זה לגיימינג אני מעוניין להגיד את הזכרון ל6GB השאלות שעלו לי הן: 1. ראיתי שזכרון של 4 GB עולה בערך אותו דבר אז האם כדאי כבר 8? 2.האם צריך שזה יהיה אותו חברה שאין לזה השפעה? 3. לגבי HZ צריך שזה יהיה תואם למה שיש לי כרגע או שאני יכול לשים גבוה יותר? 4. אני מרכיב לבד , מעבר לזה שאני מכניס אותו לסלוט יש איזה משהו שאני צריך לעשות?(בביוס או משהו כזה) תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. http://www.fudzilla.com/content/view/17539/1/ אינטל משאירה מעבד 1 לשוק האולטרה גבוה למשך שנה שלמה ורק אז היא תחשוב אם לחליף אותו...

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. ....

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  13. מה זו בדיוק טכנולוגיית ה64 ביט של amd?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by lirancoh85,

שלום לכולם, היום החלפתי את המעבד במערכת הנ"ל intel e8200 2.66 xfx 680i lt sli gigabyte hd 6950 6gb ram arctic freezer pro 7 rev b fsp everst 700w פשוט החלפתי מעבד במערכת הקיימת ללא שום שינויים במערכת ההפעלה וכו'/ ווינדוס קלט שהחלפתי מעבד, ציין את המעבד החדש אך המהירות של המעבד הינה 2.66 כמו המהירות של המעבד הקודם ולא 3.2 מה שאמור להיות מה אני אמור לעשות ? בנוסף הטמפ של המעבד ללא מאמץ הינה בסביבות ה 40 מעלות. האם זה נורמלי ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  15. שלום רב,יש לי לפטופ שנקנה לפני 7 שנים בערך. יש לו כרגע 1 ג'יגה זיכרון, מערכת הפעלה xp. כתוב שהוא תומך ב dual channel, כמו כן יש לו pci express, אם זה רלוונטי. האם שידרוג ל 2 ג'יגה יביא להבדל בביצועים? ואם כן איזה מומלץ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. מה שאני יודע לגבי שתי הלוחות זה שהם מסידרת p-35 והלוח של חברת Asus יקר ב-60 ש"ח בערך מזה של חברת Gigabyte האם משהוא יודע במה הלוח של חברת Asus יותר טוב מזה של Gigabyte ובמה הלוח של חברת Gigabyte עדיף על זה של Asus

17. Started by Holography,

איך מחשבים מהירות של זיכרון, אם הוא PC 5000 לדוגמא, איך מחשב בכמה MHz הוא עובד ?

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  18. אני שואל את השאלה מכיוון שצץ לי לפעמים הצורך במחשב נייד לצורכי עבודה אבל מכיוון שהנייח שלי הוא וטרן BF2 בן 10+ שנים נראה שהוא יחליף גם אותו (לכן יש צורך בכרטיס מסך חזק) ונראה שבגזרת הנייחים AMD עושים לINTEL בצפר גם בנושא צריכת החשמל והיעילות לכן נראה לי מאוד הגיוני שRYZEN יגיעו גם לניידים. אשמח תובנות חכמי הפורום בנושא.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by bogdant,

AMD 4 ליבות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34781 קצת הסברים על תהליך הבישול של פרוסות הסיליקון של AMD

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  21. שלום יש לי זכרונות של GEIL Value איך אני יכול לדעת איזה צ'יפים יש בהם?! :\ ניסיתי באברסט אבל לא רשום שם

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by spitzi,

שלום, יש לי מעבד Intel E8400 Core 2 Duo עם קירור סטוק קולני. אני רוצה להעביר אותו לקירור עם מאוורר שקט. אין לי כל כוונה להמהיר אותו אי פעם, מכיוון שלוח האם המיושן שלי לא יעמוד בהמהרה. לכן חשבתי לקנות ב-60 ש"ח את הקירור הפשוט הזה, מאוורר 12 ס"מ: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3714 הקירור הזה מספיק אמין ושקט ? תודה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by Bruce Leedor,

המשך לשיחה שהייתה פה לפני חודש לגבי מחשב עריכה: האם מעבד ה-Duo Core חובה? במקרה של השיחה הנ"ל דיברו על 1.86GHz 65W 1066MHz 2MB Allendale Core 2 Duo E6300 . לא ניתן לעבוד יפה עם ה-Dual ?.. (2.8Ghz 800MHz, 2x1MB, LGA775, 64-bit, box או אפילו גירסת ה3.4? מבחינת Cache ה3.4 הוא גם 2MB אז איפה בא לידי ביטוי ה-Duo Core? אשמח לקבל תשובות.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  24. אני מתעניין בזמן האחרון בניידים, וראיתי הרבה ניידים שהם סלרון. אז רציתי לדעת איך אני יודע מה היחס בין הסלרונים לP4. נגיד: סלרון 2000 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? סלרון 1600 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? מישהו אולי יודע אם יש איזו טבלת השווה כזאת - אני מאוד מאוד אשמח לדעת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Tomshadware פרסמו את תוצאות ההשואה שלהם לכל המעבדים הקיימים היום של אינטל ו AMD , בהחלט השוואה מרשימה הכוללת למעלה מ40 עמודים, פשוט מרשים המשאבים שיש לחברה הללו. בכל אופ כל מי שמתלבט איזה מעבד לקנות, הסקירה הזאת ממולצת מאוד www.tomshardware.com לא תתאכזבו

• 3 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים