מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שזה די מובן מהכותרת... אבל אני אסביר בכל זאת.. קודם כל אני רוצה לקנות מארז... המארז שיש לי עכשיו גורם לחום בתוכו להגיע ל60 -70 מעלות... וזה לא טוב.. אז אני צריך איזה מארז מאוורר... לא אכפת איך הוא נראה.. גם אם יש לו אורות וגם אם אין לו.. אבל הוא צריך להיות בסביבות ה300-400 שקל ועם ספק של לפחות 400 ...ועוד משהו..חייב להיות לו צינור פליטה למאוורר צד.. שהמאוורר של המעבד יוציא את החום ישירות החוצה.. 2. זיכרון... כשחקן בטלפילד 2 אני צריך הרבה מחשב... ויש לי רק 512... אז אם מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה שאומרת איזה זיכרון יש לי במחשב.. אני אוכל להביא מידע לגביי הזיכרון שיש ליעכשיו.. ואז תוכלו לעזור לי בלקנות עוד 512 מ"ב.. 3. הכי פחות חשוב.. אבל בעיקרון המאוורר שיש לי…
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום - מתלבט בין 2 לוחות אם באותו תקציב ואותו צ'יפסט - g31 - איזה מהם עדיף ? asus p5kpl-cm http://www.skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm msi g31m3-l http://www.skypc.co.il/pl_product~MB-G31M3L~10~0.htm איזה מהם עדיף ? שאלה נוספת - אני לא זקוק לכרטיס מסך המובנה ולצרכיי מספיק p31 - למה הם יותר יקרים מה-g31 ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Celeron D 320 עם זיכרון 256MB. החלפתי ל 1GB (הוצאתי את ה 256MB הישן ושמתי במקומו את ה 1G), אבל המחשב עדיין מזהה לי 256MB זיכרון (גם דרך EVEREST וגם דרך המחשב שלי->מאפיינים). המליצו לי להיכנס ל BIOS ולשנות שם את ההגדרות, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה צריך לשנות ב BIOS (בשאיפה בלי להרוס את המחשב ) ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו יודע בוודאות שהלוח אם הזה יכול לעשות boot מ usb? בביוס יש 4 אפשרויות של usb , בכולן הביוס נתקע במסך השני שלו יש לי דיסק און קי עם מערכת הפעלה שעובדת במחשבים אחרים וגם ישנים יותר בלי בעיות, אבל על לוח האם שלי משום מה זה לא עובד? יש פרמטרים מיוחדים שאני צריך להכניס?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך זה בא לידי ביטוי בזכרונות החדשים יחסית DDR3 1600 4GB 2 סטיקים של 4(כמו למעלה) מול סטיק אחד של: DDR 3 1600 8GB ואם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק הדואל צ'אנל משפיע על הביצועים בגיימינג? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב כך שהQ9300 שלי גוסס יש מצב שאצתרך לקנות לו חלופה בתקציב הוא בערך 1200-1300 ,1700 זה הגג כפי שציינתי בכותרת מתוכנן OC השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו (sony vegas) ומשחקים (כל דבר חדש שיוצא + משחקי רשת) שאר החלקים הם.... 4870 בCF mushkin 4-4-4-12 800mhz 2GBx2 Gigabyte GA-X48-DQ6 וקירור מים שאני עוד צריך להזמין הלכתי לאתר של skypc וראיתי Q9650 ב1700 שח עד כמה הוא שונה מהQX? והם הוא יהיה טוב לOC? עם הQ9300 הגעתי ל3.2GHZ והוא היה דיי יציב (הגעתי ליותר אבל זה לא היה יציב ) האם אוכל להגיע ל4Ghz עם הQ9650? ועוד משהו... ראיתי Q9400 ו Q9400S מה הקטע? לא ראיתי הבדלי בspecifications תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
im thinking about three mb... Epox 8rda3+ abit nf7-sl gigabyte 7n400 pro2 im intersested in the features and the preformannce only (not OC)
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח Asus p5lp-le שבא עם מחשבי HP מורכבים, ומצאתי את עדכון הBios הבא בשבילו: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&softwareitem=pv-60363-1 כמה שאלות: 1. על המחשב מותקן כבר Windows 7 והדרישות להתקנה הן Windows Vista - זה משנה? ולמה ההתקנה היא בקובץ EXE..? איך זה עובד? ._. 2. יש עדכון Bios קודם לעדכון הזה משנתיים לפני http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&softwareitem=pv-34940-4 יש צורך להתקין אותו לפני? 3. כתוב שיש תמיכה במעבדים חדשים - איך אני יודע באילו מעבדים? יש את הדף של המוצר: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/do…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רציתי לברר האם הלוח הזה המתקדם ביותר שנמצא היום בשוק? איך הוא ביחס ל-NEO2 של MSI ? מה ההפרשי מחירים והאם זה שווה ?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
K8N Neo4 Platinum ל- OCZ DDR1 500MHZ GOLD GX XTC CL3 2X1GB האם הזכרונות יעבדו בצורה תקינה על לוח האם המוזכר לעיל ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך להחליף לוח אם אבל בשיל זה אני חייב לדעת מה הסוקט של המעבד שלי איך ני מברר את זה?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p5b http://www.hardwaresecrets.com/article/408 ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך HD4350 יתמוך בלוח אם? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לא יודע איזו רוח שטות נכנסה בי ועידכנתי במחשב החדש שלי את הביוס מגירסה 9F ל- 11F על לוח 8945-PG.... עשיתי את זה דרך WINDOWS, ז"א התוכנה @BIOS... טעווווות!! זה נתקע..... בקיצר... עשיתי RESET - אחרי שכבר רציתי לקבור את עצמי (וחיכיתי בהיתייסרות איזה חצי שעה בWINDOWS התקוע... "אולי" זה ימשיך... ממש), ותודה לאל נכנסה לפעולה מערכת ה RECOVERY. אבל עכשיו בBOOT זה נותן לי הודעה שהCMOS לא בסדר, יתענו הDEFAULTS.... ואז אני יכול להמשיך או להיכנס לSETUP... אם ממשיכים - זה מגיע להודעה חדשה - של GIGARAID, זה אומר שלא מזוהה אף IDE ואם להיכנס לתוכנה כדי להגדיר... יש שם כל מיני ARRAYS, MIRROR ודברים לא מובנים לי, הAUTO שם לא עושה כלום, וניסיתי להגדיר משהו ואז הוא כתב "אזהרה! כל המידע על הכ…
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : מעבד : E6300 לוח אם : abit il 9 pro intel 945 DDRII 667 כרטיס מסך:8800GTS אני פשוט חשבתי שאולי לקנות את המעבד Core 2 Quad Q6600 אבל השאלה האם הלוח אם תומך? או שצריך גם לקנות לוח אם חדש? מה אתם חושבים? תודה לכולם....
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפניכם כמה שאלות חשובות מאוד (בשבילי) לפני קנייה צפויה (ממש בימים הקרובים): 1. מה עדיף? מעבד אינטל פרסקוט 1MB קאש 3.0G E או מעבד 64 ביט של AMD? (אם אפשר תשובות מפורטות) 2. מה עדיף? לקנות כרטיס מסך 9800PRO 128MB או X600XT שעובד ב- PCI EXPRESS? (שוב, אם אפשר - תשובות מפורטות) 3. עד כמה קריטי לבחור ספק כוח איכותי ולא סתם רגיל? בתודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת למה וכלם ממליצים על טכנולוגיית 64 ביט כאשר היא עדיין לא נתמכת על ידי שום מערכת הפעלה. האם היא מציגה ביצעוים טובים יותר גם בישומי 32 ביט? גם במשחקים ? למשל במצב היום, למה 2800 64 BIT עדיף על AXP 2800 רגיל. האם זוהי בעצם השקעה לעתיד ? ואם כן, מה ההגיון הרי שכאשר אכן יתמכו יישומיםב64 ביט וודאי יהיו המעבדים הללו מיושנים .
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התחילה קצת ירידת מחירים של הזכרונות או עדין לא?? ואם לא מתי כבר ? :'(
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4845 ו http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8316 שניהם לוחות X58 שמתומחרים היטב מ2 יצרניות טובות, מה עדיף(בOC, פיצ'רים)?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רואה המון הצעות למפרטים ( ביחוד למשחקים ) בתקציב שבין 4000-6000 ש"ח המלצה למעבד AMD3000 64bit . רציתי לשאול כמה זמן יהיה ניתן לנצל מעבד זה ? האם הוא לא יהווה בעתיד ,אפילו הקרוב צוואר בקבוק לכל המערכת ? האם לא כדאי כבר עכשיו להשקיע במעבד חזק יותר ?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל האם לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (השדרוג יהיה לוח ומעבד, כל השאר ישאר זהה) מ AMD אתלון 2500+ ל פנטיום 4 3.0 HT , כפי שצויין כרטיס המסך, הזיכרון, כרטיס הקול ישארו בעינם, הלוח יהיה של אביט מדגם IS7(אינטל 865PE) שכולל עליו IEEE 1394 מובנה אך אין עליו בקרי RAID כמו בלוח הנוכחי שלי. או אולי אתם מציעים לשדרג כבר לפרסקוט החם וה"ידוע לשמצה" שנותן יתרון של SSE3 ותנור חם לרגליים בחורף, אני אישית טוען שהנורטווד יניב ביצועים חזקים יותר. השאלה היא האם כדאי ושווה לבצע את השדרוג הזה, האם אני ארגיש קפיצה בביצועים ושיפור בדברים אחרים - משחקים וכו' - אני יודע שיהיה שדרוג רציני בקידודי הוידאו ואודיו., * שיקולים כספיים אינם משחקים תפקיד כלל - השדרוג לא עולהה לי כסף ואם אני…
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חברי HWZONE שלום! יש לי שתי שאלות: אחת בנוגע למעבד Intel Pentium 4 3.06Ghz בטכנולוגיית HT החדשה. רציתי לשאול האם למישהו פה יש את המעבד והאם אתם יודעים על בעיות מסויימות שיש במעבד החדש? האם כדאי לקנות את המעבד הראשון בטכנולוגייה או ללכת על המעבדים בטכנולוגיה "הישנה" של 2.8GHZ? שאלה שניה, לגבי לוח אם האם הלוח Intel Board Bonanza טוב מספיק או שאתם ממליצים על לוחות אחרים של ASUS למשל? תודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם , אני מקבל משלוח מאנגליה הכולל : 1x cpu cooler 1 x amd 4200 dual core 1x asus 8600gts pci-e ברצוני להרכיב את כל הבלאגן במקום המערכת הקיימת כרגע , שהיא pentium 4 3ghz , agp vcard . - זכרון ddr 400 . כלומר , אני צריך לוח אם אחר , כזה שיהיה בעל pci-e , socket 939 . כמו כן בדקתי וראיתי כי הלוח אם הקיים הינו בגודל atx . אשמח לקבל המלצות על לוחות שיתאימו (נאמר לי כי גם micro atx יהיה אפשרי להרכיב) , וחשוב לא פחות , היכן לקנות אחד . נ.ב - משומש זו גם אופציה , רק מכיוון שהבנתי שקשה להשיג אותם . תודה .
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן כרישים אני מחר קונה מחשב חדש (סוף סוף ...) ורציתי להחליט בקשר למעבד באופן סופי 1) רוצה לדעת באופן עקרוני מה ההבדל בין מעבד 32 ביט למעבד 64 ביט , כלומר מה היתרונות של האחד על השני 2) האים עבור שימושים רגילים שאינם כוללים o.c. ולא משחקים כבדים בכלל , אלא בעיקר אינטרנט+אופיס+משחקים מאוד ממוצעים - יש איזושהי עדיפות למעבד 64 ביט (בלי קשר לכרטיס המסך) ? 3) מה בקשר להשוואה בין 64 ביט של AMD לבין 64 ביט של אינטל - יש יתרון כלשהו רציני לאחד מהם עבור שימושים מאוד רגילים ? 4) ובכל מקרה בגלל שאני מעוניין לקנות AMD - מה המעבד שמומלץ לשימושים כאלו מסדרת AM2 של AMD ? והאים עבור שימושים ממוצעים כדאי 64 ביט דרך אגב אני קונה את asus M2NPV-VM נשמע טוב לא תודה והבנה למבול השאל…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכם, למה אינטל שמו את הבאס של הE7200 על 266, מה היה קורה אם הם היו שמים אותו על 333 אבל אותה מהירות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-