מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שכן שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט בסכום של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך.. חשבתי לקחת לו SEMPRON 3400 בסוקט AM2 וראיתי של-KSP יש את הלוח אם הבא:M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclock מה אתם אומרים עליו? ביחס לתקציב הוא נחשב ללוח אם טוב? ראיתי שרשום לו OVERCLOCKED בסוף...מה זה אומר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התחדשתי בi5 3470 בשילוב עם לוח אם H77-D3H Rev1.0 וזיכרונות Vengeance® Low Profile 8GB (2X4GB) 1600MHz blue edition, ויש תופעה מאוד מוזרה של "Cold Boot loop" מה שקורה הוא שאם לדוג' כיביתי הרגע את המחשב ואני מדליק אותו אחרי שתי דקות הוא מתחיל להדלק,נכבה,נדלק שוב מראה POST ומסך כחול וריק של הUEFI ומשם מתכבה ונדלק שוב ומגיע לווינדוס ,לפעמים כשאני מדליק אותו מה שקורה הוא שהוא נדלק אחרי שתי שניות מתכבה ונדלק שוב והווינדוס עולה ולא נראה שיש בעיות , מה שמעניין הוא גם ששמתי שאם כיביתי את המחשב בלילה והפעלתי בבוקר הוא נדלק "כרגיל" ממה ששמתי לב .. כדי לנסות לבודד את הבעיה ניסיתי לעשות את הדבר הזה : להוציא את הזכרונות (כדי לנסות לשלול שהם הגורם של הבעיה) להדליק את…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בזכרון , איזה עדיף ? CORSAIR או GSKILL או משהו אחר ? כמות נדרשת 1 GB
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שהמעבד שלי מתחיל להתיישן ולעשות לי צוור בקבוק, אני רוצה להחליף אותו. זה המפרט הנוכחי שלי: P. 4 - 3 GHZ 3850 1.5 RAM לאיזה מעבד כדאי לי להחליף כדאי שלא יעשה צוור בקבוק לשאר הרכיבים אבל גם לא יהיה חזק מדי בהשוואה אליהם? תודה לעוזרים! אלון
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי את שני הלוחות ואני רוצה לדעת מה יותר כדאי לי להרכיב ומה ההבדל בנייהם?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אנשים. ברשותי לוח asus a7a266 ואני מתכנן לשדרג אות במעבד חדש, כרע אני רץ עם duron 700. (ואני מאוד מרוצה מהלוח הזה) מאחר וכסף אין לי... אני תוהה, האם מעבד 1800+ 0.13ץ רץ באותה "איכות" כמו 1800+ 0.18ץ (0.13ץ = Thoroughbred Core) (0.18ץ = Palomino Core) "איכות": מהירות\דיוק\instruction set\bus rate - אבל בגדול אני שואל האם במבחנים הם עוברים באותו ציון. לפי המידע שהצלחתי לחלץ => ב-clock הזה אין הבדל בינהם פרט ל 2 דברים: 1. המחיר (ה-Palomino יותר זול בכמה דולרים) 2. הטמפרטורה (ה-Palomino יותר טמפרמנטי :-*, לכן רגיש יותר ל-oc) אשמח לחוו"ד מנומקת. נ-ב- לצורך העניין, ה-2000+ 0.13 "יקר" מדי לטעמי, יש לי פילוסופיית קניית low end חמורה מאוד. כשקניתי את ה- duro…
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם לא מתוכנן oc האם יש הבדלים בין הזכרונות: 4GB 800MHZ CL4 4GB 667MHZ CL5
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יצא כבר לפני 3 שבועות בערך (לפי האתר INTEL.COM) ועוד לא ראיתי אותו באף חנות בארץ.. הייתי רוצה לדעת בעצם מה ההבדל שלו מ סלרון 2400, חוץ מהמגהרץ.. בתחלס בביצועים איזה הבדלים אני יראה בעין לשתיהם יש 128 קאץ (שזה חרא..) ושתיהם עובדים ב400 מגהרץ ומשתמשים בטכנולוגית 0.13 מיקרון.. והלוח שלי יתמוך גם ב 2800 כי הוא תומך: 400\533 mhz up to 3.08ghz hyper zibi.. שזה לא משנה כי סלרון לא משתמשים בטכנולוגיה הזאת בכל מקרה האם שווה לי להשקיע את ה 600 שקל שזה בטח יעלה (ה2800) במקום ה 2400 שלי כי אין לי תקציב לפנטיום, יקר לי כרגע... אולי עוד חודשיים יהיה לי 1200 שקל מיותרים אחרי צורב ואינפרה שאני צריך לקנות..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ABIT AN8 איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר 855 שקל יחסית ללוחות מקבילים? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הבעיה הזאת היא מוזרה,מאוד מוזרה. כשהתקנתי heat sink חדש (freezer 4 ),הוצאתי את כרטיס המסך שלי ואת הזכרונות. כשהכנסתי בחזרה את הזכרונות (הזכרונות הם זבל גנרי של nanya xtron),בשהפעלתי את המחשב,היה ציפצוף ארוך שאמר שאין זיכרון מותקן,בשלמעשה היו מותקנים שני זכרונות שונים (מקודם הכל פעל,ללפני שהוצאתי אותם בפעם הראשונה).אז החלפתי בין הזכרונות,והמחשב עלה.אבל בBIOS,זה איתר רק 224 RAM אז בדקתי ב EVEREST,שם הוא מאתר רק 223 RAM :kopfpatsch: הוא כותב לי ש ב DIMM 1 יש לי KINGMAX מותקן (למרות שעל הזכרונות רשום xtron.. ) ושב DIAMM 2 יש לי NANYA. אבל מקודם זה פעל אז מישהו יכול לעזור לי לגרום לשתי הזכרונות לפעול ? עריכה :נתתי לו כמה מכות ועכשיו זה פועל....
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם לוח אם GA8I945GZMERH Gigabyte עובד טוב עם מעבדי Intel core 2 Duo או שווה להשקיע את הכסף ב 965PDS4/3 בהנחה שאת המעבד אני קונה בכל מקרה?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
למעט ההבדל ב-SOCKET ובארכיטקטורת הזכרון (זוגות במקום שלשות) האם למשתמש הבייתי יש איזה שהוא יתרון לאחד על השני ? (משתמש ביתי כבד, תכנות, Photoshop לפעמים גם Vmware) לפי האתר של אינטל יש הבדל במהירות ה-SYSTEM BUS, האם זה רלוונטי למשהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז ככה, יש לי וויכוח עם כמה אנשים (שאני לא אגיד את שמם בשביל לא להביץ אותם יותר מדי) על לוחות לקונרו. הם טוענים שאין שום הבדל, זה או אחר, בין ה DFI INFINITY 975X/G לבין הAsrock Conroe Xfire אתם יכולים בבקשה להגיד איזה לוח עדיף (בלי להתייחס בכלל למחיר, כי כתבו לי דברים כמו "אתה פשוט לא מוכן להודות ששילמת הרבה יותר בשבי לאותה תמורה") ומה הייתרונות והחסרונות של כל לוח?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
Happy happy, Joy joy!!! :jump: אנוידיה שחררו היום (בשעה איכותית ומוצלחת), גירסה עדכנית של הדרייברים עבור ערכות השבבים Ein-Force IV (אין כוח ארבע), עבור משתמשי ה AMD. להורדה - http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_amd_6.66.html *הערת עוף-טופיק : לא יודע מה אתכם, אבל אני קצת מפקפק בגירסה שמספרה הוא 666... אבל כמו תמיד, אני לא יכול שלא לעדכן, אז אנסה ואודיע לכם.
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח זול אבל שיהיה טוב למשחקים ועבודות סרטים ואני מוכן להתפשר על הכסף בסביבות 2000-2500 ראיתי מעבד-intel core i3-550 processor 3.2Ghz 4M cache tray ב504 ש"ח יש הצעות למשהו יותר טוב ואם יש הצעות בכלל לעוד רכיבים לוח אם ,כרטיס מסך וכו.. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב שרת שירוצו עליו מכונות וירטואילות ע"י ESX. יש רשימה של לוחות אם ובקרי STORAGE שעליהם ESX עובדת. אני רוצה לרכוש לוח שיתאים ושיתמוך בE5400 ו8 גיגה זיכרון. פה יש את הרשימה של הלוחות הנתמכים: http://www.vm-help.com/esx/esx3.5/Whiteboxes_SATA_Controllers_for_ESX_3.5_3i.htm האם אחד מהם מתאים לדרישות ומומלץ ע"י הפורום כלוח זול ואמין? הומלץ לי על GIGABYTE GA-EP43-DS3L, אני רואה שיש דגמים שלפי מספר הדגם אני מניח שקרובים לדגם הזה ומצויין שם סוג בקר הSATA. אני רוצה לדעת אם ללוח הזה יש את אותו בקר SATA כי אז זה מעלה את הסיכוי שזה יעבוד אבל אני לא יודע איזה בקר יש על הGIGABYTE GA-EP43-DS3L. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה פשוטה. האם העיגולים מעל התושבת ומצדדיה הם מייצבי המתח ? תמונה :
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מעבד כזה ובחנות הבטיחו סטפינג E6 אבל אחרי שהרכבתי ראיתי שזה רק E4 איזה עדיף ? כדאי לחזור לחנות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחרתי במעבד וויניס 3200 939 AMD עם לוח DFI NF4 SLI INFINITY עכשיו אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיעבדו ב dual ויתאימו לאוברקלוק עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה עדיף http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_824&products_id=21390&PHPSESSID=3f44936fd369a95c6e675a3c019b14be או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2783&products_id=20819&PHPSESSID=3f44936fd369a95c6e675a3c019b14be וכן אני יודע ששניהים DDR3 ושניהים יקרים וכו'. תחסכו ממני את זה אז מהו הלוח היותר טוב? עבור מערך CF? ועבור OC ? ויתן יותר אמינות, יציבות, קרירות וכו' ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שמועה חדשה מבטיחה לנו שיתוף פעולה חסר תקדים בין שתי היריבות הגדולות כבר במהלך השנה הנוכחית לכתבה
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני ישים בלוח חדש שתי סטיקים של גיגה זיכרון 400 מגה הרץ אז זה יפכעם בביצועים? כנל לגבי 4 סטיקים של 512
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
בהמלצות למערכות מחשב למשחקים המעבדים המוצעים הם של amd ולוחות האם אלבטרון, מכוון שאני מתלבט לגבי הקניה הוצעו לי הצעות כדלהלן: מעבד אינטל 6320 ולוח אם gigabyte 965p-s3 . שאלתי היא מדוע אתם מעדיפים לא לעבוד עם מעבדי אינטל ? ומה רע בכרטיס האם שהוצע לי? לגבי מארז הוצע לי מארז מתוצרת hec 6a21 ומותקנים בתוכו שלושה מאוורים אחד של 12 ו-2 של 8 מתוצרת arctiv . ספק טוב של 450w מתוצרת hec כרטיס מסך 8600gt של gigabyte . זכרון על לוח אם 2 זכרונות של 1g במהירות 667 , כונן קשיח 160 wd.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש הבדלים? מה יותר טוב? מה יותר משתלם לעתיד הנוכחי \ רחוק? תודה רבה לעונים ,
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-