עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 111111,

שאלתי היא האם ההבדל בינהם הוא רק במחיר? משום שאני רואה שאתם כל הזמן ממליצים על לוח אם זה שלמען האמת המחיר שלי נמוך בצורה מפחידה האם הוא לא נופל בביצועים מול לוחות אם במחיר של 860 שקל? תודה

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by massinvallus,

1)הלוח החדש של אפוקס מציג חידוש לעומת ה8RDA+? מה יהיה מחירו ומה השתנה בו? 2)זכרונות GEIL טובים ל O/C (לפחות ברמה של ווינבונד)? לפני כמה זמן יצאו זכרונות 3500 ו3700 שלהם, הם יהיו טובים יחד עם 8RDA?+ ל O/C רצחני? תודה מראש למגיבים!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  3. אחד מול השני מי יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by aviadzi,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם 4GB DDR3. האם אוכל להוסיף לו זכרון מהמחשב הישן שלי 2GB DDR2? או שזה עלול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. חוץ מksp כמובן!

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by esharone,

שלום! יש לי מחשב חדש עם לוח של gigabyte שתומך ב dual ddr יש לי שתי זכרונות של 256mb כל אחד (512 ביחד) כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהוא סופר את הזיכרון הוא כותב: memory rans at single chanel השאלה שלי היא למה זה לא עובד ב dual chanel והאם אפשר לעשות משהו כדי שזה יעבוד ככה

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by IanCurtis,

שלום קניתי לפני כמה ימים את המפרט בצד אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח חשודה במקצת וגם התוכנה הנלווית של הASUS מתריעה על טמפרטורה של הלוח!! וגם שאלה אחרת הזכרונות הם 1066 אבל WINDOWS 7 מכיר ב 800 אני צריך להעלות דרך הביוס את התדרים השאלה האם לקחת בחשבון עוד פרמטר שאני מעלה את התדר תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  8. שלום, אם מישהו יכול לעבוד בשבילי בקצרה על ההבדלים בין לוחות אלו, אשמח ואודה לו מאוד. בנוסף, רציתי לדעת מה זה SATA והאם זה חשוב??? תודה, יונתן

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by iakovl,

זקוק ללוח אם טוב לAMD

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני צריך לוח מיקרו ATX עם כמה דגשים... לסוקט AM2 חובה...4 חריצי זיכרון... כרטיס מסך מובנה רצוי... תאימות עם ביגטייפון... ובתכלס שבכללי יהיה טוב... יש פה כמה לוחות שחשבתי עליהם...תביעו את דעתכם... GA-M61PMS2-RH ASUS M2N-MX Albatron KM51PV-AM2 DFI Infinity C51PV-M2/G Abit NF-M2 nView חשבתי על האביט...או על הגיגהבייט...

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  11. אני חשבתי שאני יקנה מחשב בקרוב אבל ראיתי איזה חלקים אמורים להגיע לארץ ובכלל לצאת לאוויר העולם החלטתי שאני מחכה כמה חודשים ואני יקנה מחשב שווה באמת (אולי עד שאני יקנה כבר יהיו מעבדי ה-HAMMER). בקיצור אני חשבתי על לוח שתומך ב-DUAL DDR, ורציתי לדעת מה צריך בשביל להשתמש בזה כדי שזה יהיה אפקטיבי. איזה זיכרונות צריך להשים? מאיזה סוג? צריך זיכרונות מיוחדים שתומכים בזה או שרק צריך שתי רגילים? ואפשר בבקשה קצת הסבר על הטכנולוגיה ומה היא נותנת. תודה מראש. מחכה לתגובות.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. שלום לכולם קיבלתי לפני שבועיים את המחשב החדש שלי (מנעה מחשבים) פתאום שמתי לב למשהו מוזר בוורסט הלוח שהזמנתי הוא DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D וזה מופיע באוורסט ולא רשום ULTRA D זה נורמלי ?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by Imtheman,

אני צריך להחליף לוח אם אבל בשיל זה אני חייב לדעת מה הסוקט של המעבד שלי איך ני מברר את זה?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין למכור את הפריטים הבאים: מעבד AMD athlon 64 3700+ 2.2GHz socket 939 זכרונות Corsair value select DDR 400Mhz CL2.5 4x512MB מאוד אשמח לדעת מהו ערכם של הפריטים כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by who_Cares,

אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  16. החזרתי את הזיכרונות של מהירות 667 למחשב ועכשיו יש לי בDRAM FSB RATIO 1:1 עם הזיכרונות של מהירות 800MHZ היה לי יחס של 10.12 , אני לא מבין למה .

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  17. Started by sam1441,

שלום, קיבלתי הצעת מפרט עם המעבד הבא: cpu intel core 2 Duo 775 4400 1.6G 1066MHZ האם הוא טוב למחשב חזק רגיל לשימוש ביתי, סרטים, אופיס, גלישה, וכו'? או שעדיף מעבד אחר, יותר טוב? אשמח מאוד להצעות! (אם אפשר לפרט את כל הדגם עם מס' ה-HZ, איזה סוקט וכו'.אני לא כ"כ מבין בזה. תודה.

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by tomerbd,

קניתי DFI infinity nf4 ultra 939 ויש לי כמה שאלות: מה זה iEEE 1394? מה זה nVIDIA RAID? מה זה GiGABiT LAN? ומה עושים עם החיבורים S/PDIF-in, S/PDIF-out? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

שאלה קטנה בקשר ל 3200+ NewCatle אני מתכוון לקנות את המעבד הזה ( ואל תנסו לשכנע אותי לקחת אחר כי זה משגע אותי ) עכשיו אמרו לי שה NewCastle טוב ל OC רק בתנאי שיש לו Stepping cg אז השאלה שלי האם לכל מעבדי ה 3200+ של NewCastle יש Stepping cg או שאני צריך להתחיל לדאוג ולחפש NewCastle בעל Stepping cg? :-\

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  20. ערב טוב, שמעתי פה בפורום, בדיון בנושא אחר, שה-BIOS האחרון (F14) הוא לא המוצלח ביותר, מה שגם מאשר את החוויות שלי בנושא: הלוח לא מוכן לעלות מעבר ל-266MHz FSB כשהזכרונות על 800 4-4-4-12 ויכולים יותר. השאלה היא, אם לא ה-BIOS הזה, איזה כן ייתן לי לעלות הלאה? אני יודע שהמעבד מסוגל קצת יותר מ-3GHz, איפה שהוא היה לפני שהחלפתי לזכרונות 4GB. אז איזה BIOS הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. רשום עליה: KTS LITHUM BATTERY

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  22. שלום רציתי לשאול איזה לוח אם, מבוסס צ'יפסט 915G מומלץ למעבד אינטל 64 ביט עם כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים במחיר של עד 650 ש'ח. ואיך הלוחות של אינטל?(שמעתי שהם לא משהו) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by tvholic,

ראיתי בלא מעט לוחות אם שאין להם יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) שיש להם חיבור s\pdif header. מה זה אומר החיבור הזה? האם זה אומר שאפשר לחבר חיבור סאונד דיגיטלי בצורה מסוימת? גם אם אין את החיבור הזה ישר על הלוח?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by snurf,

הי, רציתי לדעת למה וכלם ממליצים על טכנולוגיית 64 ביט כאשר היא עדיין לא נתמכת על ידי שום מערכת הפעלה. האם היא מציגה ביצעוים טובים יותר גם בישומי 32 ביט? גם במשחקים ? למשל במצב היום, למה 2800 64 BIT עדיף על AXP 2800 רגיל. האם זוהי בעצם השקעה לעתיד ? ואם כן, מה ההגיון הרי שכאשר אכן יתמכו יישומיםב64 ביט וודאי יהיו המעבדים הללו מיושנים .

• 10 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים