עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HydroIT,

מבין כפולי ליבה, מי הכי חזק? ולמה? ומי הכי משתלם מבחינת עלות/תועלת?

2. הכוונה לכיסוי של החיבורים מאחורה, איפה שיש את החיבורים של המדפסת, המקלדת, הUSB, יש מין פאנל שחתוך בדיוק לפי הצורה של החיבורים לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם המארז או הלוח אם, מכיוון שהלוח אם משומש, ולא הגיע עם האריזה המקורית, אין לי פאנל מתאים. במארז יש לי פאנל כמעט זהה, אבל עם מקום לשלוש יציאות אודיו, במקום 6 שיש בלוח אם. זה מונע ממני לסדר את הלוח אם בצורה שאני אוכל להבריג אותו למארז, ובלי הכיסוי יש פשוט חור מאחורה... יש למישהו מושג אם ניתן לקנות דבר שכזה ? למי שלא הבין למה אני מתכוון (פשוט אין לי מושג איך זה נקרא, אני סתם מכנה את זה 'פאנל') אני מצרף תמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  3. אהלן חברים. המליצו לי פה על המעבד 3800+X2 של AMD (אמרו לי שהוא יותר טוב מה930)ויש לי כמה שאלות: 1.הוא באמת יותר טוב מה930 של אינטל?כי זה המעבד שתכננתי לקנות. 2.איזה מעבד הוא מפה http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp? אם זה השני אז יש לו רק 2 GHZ =\זה כלום.איך זה יכול להיות יותר טוב? 3.אם אחרי כל השאלות האלה אני בכל זאת ילך על הAMD,אז אני אשמח אם תמליצו לי על לוח אם שבערך בטווח המחירים של הלוח הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1531 שתומך באינטל בלבד. יש אפשרות לחריגה של עד 700 שקל,העיקר שיהיה לוח טוב שיתמוך בשדרוגים עתידיים (לא,לא לקונרו). *ד''א,המעבד\לוח חייב להיות מסקייPC תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by LiorZi,

אני רוצה לשים את המעבד הנ"ל על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338 כמו שאתם יכולים לראות ללוח יש כניסה לחיבור 4pin ב- ATX 12V (למעבד) לעומת חיבור של 8pin שמצוי ברוב הלוחות החדשים. רציתי לשאול האם ייתכן מצב שהמעבד יעבוד פחות טוב או לא יגיע לביצועים מקסימאלים בגלל החיבור הזה (לעומת ה-8) ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות Overclock?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by David_Beckham,

צריך שיהיה אותו כרטיס מאותה חברה ואות נפח ואז זה עובד כדואל צ'אנל ?... כי היה לי 2 זכרונות שהם לא מאותה חברה , וכנראה זה עשה לי בעיות היה נותם לי הודעות כחולות .. ככה זה אצלי היה לי 512X2 לא דואל , אז כנראה היה שגיאות .. נתתי אותו לחבר שלי , ואצלו זה לא דואל צ'אנל ואצלו לא עושה בעיות בכלל , אז כנראה זה בגלל זה לא ? תעזרו לי ..

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. היי, לא מזמן הרכבתי מחשב עם הלוח Gigabyte P55-UD2M במארז Antec P180 Mini, הסתדרתי עם כל הקונקטורים בין הלוח למארז, חוץ מחיבורי הUSB.. שמשום מה לא מתאימים... יהיה לי קצת קשה להסביר את הבעיה במילים, אז צילמתי תמונה שכוללת את הקונקטורים שיוצאים מן המארז, לעומת דף מתוך המדריך למשתמש של הלוח ובו יש שרטוט של הקונקטור מהצד של הלוח... איך ייתכן שאין התאמה? יכול להיות שהלוח מאפשר חיבורי USB נוספים אך ורק באמצעות הוספת bracket? יכול להיות שאפשר פשוט לחבר את כל אחד מהקונקטורים האלה באחת מ"שורות" הפינים (בחוברת כתוב שכל חיבור כזה על הלוח מאפשר 2 חיבורי USB)? התמונה: http://img.i7m.de/images/9m682-ln2j0-yvgj1-wpw4o7.jpeg המון תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. שלום רב, ברשותי מחשב עם מעבד e8400 ולוח אם של גיגהבייט (מודל EP35-DS3L) עם מערכת הפעלה של Windows7 ו- 32Bit. הכרטיס קול שעל לוח האם נדפק. התקנתי כרטיס קול ישן שהיה לי (creative ct4810) אבל לא הצלחתי לנטרל את הכרטיס קול שעל לוח האם (נכנסתי ל- Bios ןשם הייתה אפשרות של Azula או משהו דומה שהפכתי ל- DisAble אבל שמערכת ההפעלה עלתה- הוא סימן לי X על הרמקול שבשורת המשימות). מערכת ההפעלה לא זיהתה לי באופן אוטומטי את הכרטיס הקול (אולי כי הוא ישן מדי?). ניסיתי להתקין את הדרייברים באופן ידני או אוטומטי ולא הצלחתי. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום בין הצורך שלי להוריד את עלות המחשב ובין הצורך שלי לרכוש מחשב טוב עלתה השאלה איזה לוח לרכוש ? באחת החנויות אמרו לי שאם אני לא מתכננן שדרוג עתידי או אוברקלוק רצחני אני לא ארגיש בביצועי המחשב אם הלוח יהיה מבוסס שבב G31 או p43 או p35 או p45 . ז"א ללוח אין השפעה על המעבד, ותפקידו לתאם בין כל חלקי המחשב מבחינה זו כל הלוחות שווים . כמובן שאני יודע שהחנויות מנסות להיפטר ממלאים ישנים אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו בדבריו. גמר חתימה טובה

9. Started by dennis14,

גם אני לא האמנתי שראיתי את זה אבל ה - G.SKILL NR מסוגלים לעשות 1000MHZ. לינק לביקורת שלהם (היא בגרמנית אבל את המספרים אפשר לראות) - http://www.orthy.de/index.php?option=com_content&task=view&id=4195&Itemid=85&limit=1&limitstart=2

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום לכולם האם לדעתכם ניתן להשתמש בלוח האם הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 שעליו מותקן כרטיס מסך GT9600 שאינו מכיל יציאת HDMI ולקבל אות HDMI דרך היציאה שבלוח האם אבל עם היכולות הגרפיות של הכרטיס החיצוני? כמו כן, האם ה GT9600 יכול לעבוד במקביל לזה המובנה בלוח ולקבל עיבוד גרפי חזק יותר וכן יותר יציאות? האם כאשר הכרטיס החיצוני מותקן, אני יכול להשתמש רק בחיבורים שלו ואלו שבלוח המובנה הופכים מיותרים? מיועד בעיקר לשימושי HTPC אשמח לשמוע אם יש למישהו קומבינציה דומה. תודה ח'ברה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by iyehuda,

לחבר שלי נשרף הלוח הלוח שנשרף מדגם AA8 של ABIT המעבד שלו זה אינטל 530 3G עם סוקט 775 האם הלוח הזה : INTEL DG31PR יתאים למעבד http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/367315.htm והאם גם הזיכרונות יעבדו DDR2 533MHZ

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  12. שרתי ה HP בידיעה מבוססים על מעבד מערכת NF4 PRO החדש. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21676 הערה: מה שקורה בתחום השרתים בין האתלון 64 לפנטיום 4 רק מחריף כאשר מדובר בסביבה מרובת מעבדים עקב חיבורי הייפר טרנספורט הישירים בין מעבדי האופטרון. ושיתקע למנהל האתר וליחצני אינטל בגרון. וכל זה ללא אזכור מחלת צריכת החשמל/פליטת החום האנושה של מעבדי הזיאון.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. אולי לוח אחד או שניים ? :-\ http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2490

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. שלום לכולם! אני בהתלבטות מאוד קשה, בחירת לוח אם מהסקוט החדש 2011 עד עכשיו הייתי נעול על ה UD7 של גיגהבייט מה שהסתבר אחרי זה שכבר לא מביאים אותו לארץ משום מה....אני מחפש משהו ברמה גבוהה בטווח מחיר 1700-1800 שקל. חשבתי על: ASROCK X79 EXTREME4 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8733 ASUS SABERTOOTH X79 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9038 אם יש עוד אופציות או המלצות אני אשמח לשמוע בטווח המחירים שלי, כמובן שאתם ממליצים חשוב לי שתתנו לי קישור לחנות ובה המוצר תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by stinky_fishy,

אני מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם וזכרון 2 גיגה הבעיה שאני לא מבין כל כך בלוחות אם ואני לא יודע כל כך מה לקחת כרגע יש לי מארז thermaltake suprano עם ספק כוח של 400W אני רוצה לקנות C2D הספק ומארז יתאימו לי לזה? או שאני צריך ספק חזק יותר? תודה מראש יש לי תקציב בערך של 4000+-

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  16. שלום, הזמנתי את המפרט הזה מהדובים ויש לי ספקות לזכרונות .. זה המפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR p/s - HEC 475DVD WATT PSU בהתחלה לקחתי Corsair CMX256A DDR 3200C2 ועכשיו שיניתי ל GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel כי ל Corsair אין Ultra Low latency ולGeiL יש ... הLow latency נחוץ…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by cKb,

שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by Geek,

חברי HWZONE שלום! יש לי שתי שאלות: אחת בנוגע למעבד Intel Pentium 4 3.06Ghz בטכנולוגיית HT החדשה. רציתי לשאול האם למישהו פה יש את המעבד והאם אתם יודעים על בעיות מסויימות שיש במעבד החדש? האם כדאי לקנות את המעבד הראשון בטכנולוגייה או ללכת על המעבדים בטכנולוגיה "הישנה" של 2.8GHZ? שאלה שניה, לגבי לוח אם האם הלוח Intel Board Bonanza טוב מספיק או שאתם ממליצים על לוחות אחרים של ASUS למשל? תודה מראש ;D

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  19. הענקית מקוריאה מכריזה היום על פתיחת פסי הייצור שיפיקו שבבי זיכרון DDR4 בתהליך היצור המתקדם בעולם נראה כי ההשקעה במחקר ועלויות הפיתוח נותנות לסמסונג פור בזינוק. הענקית מקוריאה הכריזה היום על פתיחה של פסי יצור חדשים לשבבי זיכרון RAM מסוג DDR4. זיכרון זה, שהחל לצבור תצואה לאחרונה בשל דור מעבדי סקיילייק של אינטל לשוק הביתי מקבל חיזוק בדמות תוספת פסי יצור והקטנת תהליכים. גם הפעם המעבר הוא דרמטי. הירידה נעשית מתהליך של 20 ננומטרים לכזה של 10 ננומטרים בלבד. תהליך 20 הננומטרים החל אצל סמסונג עוד בשנת 2014 והוא ליווה את אחרונה שבבי ה-DDR3 וראשוני DDR4. את פסי היצור של תהליך 10 ננומטרים יתפסו שבבי DDR4 באופן בלעדי. מקלות 16GB ב-10 ננומטרים – תהליך היצור המתקדם …

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מגדיר את מהירויות המאווררים ב Setup בביוס ? על איזה מהירות יש לשים אותם ? ( ABIT AN8 ULTRA ).

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by ofir.a,

רציתי לגעת על ההבדלים בג'יפסטים של לוחות האם P35, 945,965,975 איזה ג'יפסט עדיף? מה הייתרון של כל אחד מהג'יפסטים הנ"ל? ??? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by coffee time,

לילה טוב לכולם , אני מקבל משלוח מאנגליה הכולל : 1x cpu cooler 1 x amd 4200 dual core 1x asus 8600gts pci-e ברצוני להרכיב את כל הבלאגן במקום המערכת הקיימת כרגע , שהיא pentium 4 3ghz , agp vcard . - זכרון ddr 400 . כלומר , אני צריך לוח אם אחר , כזה שיהיה בעל pci-e , socket 939 . כמו כן בדקתי וראיתי כי הלוח אם הקיים הינו בגודל atx . אשמח לקבל המלצות על לוחות שיתאימו (נאמר לי כי גם micro atx יהיה אפשרי להרכיב) , וחשוב לא פחות , היכן לקנות אחד . נ.ב - משומש זו גם אופציה , רק מכיוון שהבנתי שקשה להשיג אותם . תודה .

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  23. אחוז? ואם כן האם זה יכול לגרום לירידה בביצועים או לקיצור חייו של המעבד? כי לפני כמה זמן חיברתי ארבע חלקים של שתי סרטים לחלק אחד לכל סרט וזה לקח 40 דקות,אני יודע שהמעבד אמור לעבוד כמעט בfull load אבל 100 אחוז? האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by לוח שנה,

שלום לכם, למה אינטל שמו את הבאס של הE7200 על 266, מה היה קורה אם הם היו שמים אותו על 333 אבל אותה מהירות? תודה.

25. dfi lanparty nf4 ultra-d או MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI יש לי מעבד amd 3200+ ווינצ'סטר וזכרונות רגילים של a-data האובר קלוק שברצוני לבצע הוא מ 2.0 ל 2.5-2.7 מה אתם ממליצים? איזה מבין השניים?

• 12 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.