עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חנויות רבות מציינות שהן מוכרות מעבד BOX ולא ממש ככה. אתה מקבל מעבד ומאוורר במארז פתוח אחד ליד השני. על המעבד יש מדבקה שאם אתה מסיר אותה אז מתבטלת האחריות השאלה שלי האם יש בעיה עם מעבדים אלה כיוון שלא מגיעים באריזה מקורית? כי לך תדע מאיפה בא המעבד והאם היה באיזה שימוש ? חושב לקנות כזה מחר אז להיות רגוע ?

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by mavingadol,

יש לי משרד קטן שאני נותן לו שירות המשרד מריץ את תוכנת SAP להנהלת חשבונות ברשת וגם שומר שם מסמכי אופיס (וורד ואקסל) יש שם בכללי שרת + 6 עמדות שמחוברות ומריצות SAP מהשרת בשרת הנוכחי יש להם 8 גיגה זיכרון ומעבד Xeon E5506 ראיתי שיש עוד תושבת של מעבד פנויה + עוד סלוטים של זיכרון . יש לי מעבד Xeon E5504 + 3 רכיבי זיכרון משרת ML150 G6 שהושבת . 1. איזה שיפור ביצועיים הם יכולים לראות במידה ואני מתקין להם את המעבד הנוסף והזיכרונות - בהנחה שהם מתאימים ? 2. האם אני יכול להכניס 2 מעבדים שונים לאותו לוח ? 3. האם בשימושים שהם עושים בשרת 2 מעבדים וזיכרון של 14 גיגות יתן משהו ? 4. באופן כללי , לאיזה שימושים צריך שרת עם 2 מעבדים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב אז ככה יש לי 2 שאלות יש לי במחשב לוח אם - GA-P35C-DS3R איזה זיכרון לקנות DDR3 הוא DDR2 ? וניראה לי הלוח תומך עד 1066 יש אפשרות לשים יותר מ1066 ? טוב בסוף אני הולך על DDR2 אחרי מה ששמעתי על DDR3 יש לי כמה חברות אתם יכולים להמליץ לי : 1 . http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1830 Kingston 2 . http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6586 OCZ-SLI 3 .http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=536 OCZ תודה . אגב זה ל-Dual Channel .

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by HolyEggplant,

עקב מותו המצער של המחשב שלי, או לפחות המארז שלו, אני צריך לוח אם ומארז חדשים (הלוח אם integrated למארז). את כל שאר חלקי המחשב הישן אני יכול לנצל, ולכן אני צריך המלצות לגבי לוח אם שמצד אחד יתמוך ב - Pentium 4 שיש לי (LGA775, ולכאורה כתוב שהוא מיוחד לצ'יפסטים 915 ו - 925X, אבל אני מניח שיש תמיכה אחורה בחדשים יותר?), ומצד שני יהיה כזה שאני לא אצטרך להחליף כשאני עובר למעבד מודרני יותר. מעבר לכך אני צריך עליו SATA, PCI-E ולפחות שני חיבורים למאווררים מלבד זה של המעבד. SLI/Crossfire לא מעניינים אותי. כמובן שאני מחפש אותו ב - ATX form factor. אני מניח ש - 800 שקלים אמורים להספיק למשהו סביר בהחלט, אז אשמח להמלצות (בייחוד אם זה משהו שאפשר לקנות ב - KSP, כי אני די קרוב לאחד). אגב, א…

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין ערכת שבבים p55 לבין h55

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by babu,

GPU -XFX RADEON 5850 HD POWER SUPPLY-ULTRA X4 500W MUDOLAR OCZ INTEL EXTREME DUAL CHANNEL 4GB PC12800 DDR3 1600MHZׂ E8400 INTEL אני לא מבין בלוחות עם כל הSLI וציפסטים בילבלו אותי מה תומך מה לא מה כן בקיצור שיהיה לוח אם חזק למשחקים סרטים ויתמוך בחומרה שאני ישים עליו בצורה טובה ושיהיה שווה את התמורה תקציב עד 1K אם מישהו חושב שהמפרט לא טוב מבחינת תמורה לתקציב הוא מוזמן לשנות אני חושב שזה סבבה !

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by The-Fox,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי את ה A7V333 של אסוס, קניתי את הגרסה בלי ה Raid, עכשיו לא קיבלתי את המחבר שמוסיף יציאה אופטית וקואקסילית. ולפני כמה ימים גילתי שמישהו שקנה את הלוחעם הדגם של ה RAID כן קיבל את זה, עכשיו רציתי לדעת אם אני גם הייתי אמור לקבל את זה ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. התכנתי את הדרייבר מאתר AMD והפעלתי בביוס את cool & quiet ווואלה - המעבד שלי יותר קריר (בערך 5 מעלות) ויותר שקט (פחות 700RPM). השאלה שלי היא האם אתם משתמשים בפיצ'ר הזה? האם זה באמת כמעט לא פוגע בביצועים? מה לגבי OC - האם כדאי גם אז להשתמש בזה? תודה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  9. http://www.pcpartner.com.hk/bios/viabios.htm#pro133 Apollo Pro133 תבדקו שמה לפי הפרטים שלי מה אני צריך להוריד: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : VIA Technologies, Inc. Model : VT82C692BX Unique ID : FFFFFFFF-FFFFFFFF-FFFFFFFF-FFFFFFFF System Mainboard Manufacturer : Vtech MP Support : No Model : 693-596B-8671 BIOS ID : 03/28/2000-693-596B-8671-2A6LGV3DC-00 System Chipset : VIA VT82C693 Apollo Pro Plus Chipset System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 512MB Bank0/1 - BANK_0 : Empty Bank2/3 - BANK_1 : Empty Bank4/5 - BANK_2 : DIMM EDRAM 128MB Bank6/7 - BANK_3 : Empt…

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by freefeeling,

Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz מה זה אומר? 2.4GHz מציין את המכלול הסופי? או שכול ליבה עובדת במהירות 2.4GHz? וזה אומר שבכללי (בערך) 4.8GHZ? שובבי

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by Kazan,

אני קונה מחשב חדש הלוח הוא P5Q איזה כמות זיכרון כדאי לי לשים? 2/4GB ושל איזה חברה? ואם יש סטיק אחד של 4GB אז כדאי? שמעתי שזה עדיף.

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by G1,

מה דעתכם על לוחות האם של elitegroup? תודה...

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by ilanb0,

הצעה אחת שקיבלתי הייתה של Intel Pentium G6950 Socket 1156 2.8Ghz , וההצעה האחרת לאינטל e5300. מה בעצם ההבדל ביניהם? האם רכישת 6950 תהיה הוצאה מיותרת, או שעשוי להביא יתרונות כלשהם במחשב משרדי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה הרכבתי מחשב חדש עם המעבד Phenom II 955, קרור סטוק עם המשחה Antec Antec Formula 6. שאני בדוק טמפ' בeverest אני רואה שהטמפ' תקועה על 49, גם בבדיקת מאמץ. רק הטמפ' של הליבות זזות. הליבות נמצאות על 32 במנוחה ו50 במאמץ. זאת בעיה בבדיקה או שבאמת המעבד על 49 מעלות? מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. Started by R3gM4n,

קניתי 2GB RAM של OCZ, מהירות 667MHZ וLATENCY של 4-4-4-משו. הדגם הוא GOLD EDITION GQ XTC ואני לא יודע מה אני עושה איתם. אני יודע שכרגע במחשב שלי יש שני זכרונות מסוג לא ידוע, 1GB במהירות 667 גם כן. אני רוצה להעיף את אלא לאח שלי או למכור ואת החדשים לשים במקומם. האם אני פשוט צריך לכבות את המחשב, להוציא את הישנים ולשים את החדשים במקום? או שעלי לעשות משהו לפני/אחרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  16. תושבת LGA1851 יחד עם מעבדי אינטל חדשים בעלי ארכיטקטורה מיוחדת נוחתים היום באופן רשמי בחנויות ברחבי העולם - הבאנו בפניכם מבחני הביצועים וניתוח מעמיק של מה שנמצא מאחורי אחד השינויים הגדולים בין סדרות מעבדיה של אינטללכתבה

17. בוקר טוב אני מעונין להעמיד מחשב סלוני, ולשם כך אני מחפש את המעבד הנדון. את המעבד אני מתכוון להתקין בלוח M2N-E של חברת אסוס, שיש לי כבר, וכרגע איני מעוניין להשקיע גם בלוח, אלא לשדרג בעתיד. דרישותי ממחשב זה, הן: צפייה בתכני היי דפינישיין הכבדים ביותר, ואולי גם למשחקי מחשב בסלון. כמו כן, הקלטות תכני טלויזיה, במקביל לצפייה ועוד. קראתי ביקורת שמראה שהמעבד הזה "קריר" מאוד, ובשל כך גם מערכת הקירור שלו לא תרעיש, מה שחשבתי שעושה אותו טוב למטרה שלי. מה דעתכם על כך? דבר נוסף, ניסיתי לברר את מחירו בארץ, אך לא מצאתי אותו באף מקום מוצע למכירה? הוא מעבד חדש? אם ניתן לרכישה בארץ, אתם יודעים היכן? לסיום, איזה לוח הייתם ממליצים למעבד זה ? גילוי נאות: אני חסיד מערכות AMD, וזה למרות שאני יו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי לוח אם 1.17vrxp ואני רוצה לבטל תכרטיס קשת שמובנה בתוכו ו

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by UHU,

האם זה מעבד מומלץ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by itaykdo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן עם לוח אם של ג'יגהבייט עם socket 754. על הלוח יש כרגע מעבד sempron 2800 וגם 512 מגה זיכרון. אני מתלבט מה כדאי לעשות כדי להאיץ את המחשב. חשבתי על החלפה של המעבד למעבד athlon 64 או הגדלת הזיכרון. מה דעתכם? האם החלפת המעבד תשפר באופן משמעותי את הביצועים? אם כן, היכן אני יכול להשיג מעבד כזה? לא מצאתי מעבד כזה חדש למכירה. האם תוספת זיכרון בלבד יכולה להספיק? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%99%d7%97%d7%95%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי 2 הצעות למעבד- האחד- intel pentium D 915 dual core 2.8G השני- intel core 2 duo E4300 1.8G 1. לא ברור לי מה ההבדל בין שניהם.. אשמח לקבל עזרה. עוד שאלה היא בנושא הלוח אם intel Coconut Creek uATX lan100 DDR2533 2. האם יש לו תמיכה ב SATA2 3. האם התמיכה שלו בזכרונות היא Dual Channel ? 4. האם בכלל הלוח הזה מתאים ל-2 המעבדים שהצגתי בצורה אופטימלית? תודה לכל מי שעוזר!!!

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכם! אני מעוניין לקנות מעבד Athlon64 Socket 939, זכרונות 500MHZ ולוח אם תואם ויש לי כמובן גם שאלות: *האם יש הבדל ביצועים גדול יחסית בין ה A64 3500 לבין הA64 3000\3200? (תזכרו שאני מדבר על אלה שבסוקט 939). *מהם הזכרונות הכי משתלמים ונותנים יחס ביצועים-כסף הכי טוב? (וכמובן שגם טובים לאוברקלוק). *מהו הלוח-אם תואם סוקט 939 שהכי טוב לאוברקלוק הקיים בארץ? ומהו הלוח-אם התואם סוקט 939 שהכי טוב לאוברקלוק הקיים בעולם? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  24. nForce 520,560,570 AMD 690 G/V, 770. 790 איזה הכי משתלם למפרט בסביבות ה3000 ש"ח ? תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. Started by maor101,

שאלה די בסיסית אבל אני לא הכי מבין בחומרה, אז אני אשמח לקבל תשובה. יש לי במחשב כבר זכרון ddr 256mb (שאני לא בטוח מה המהירות שלו), יש לי זכרון אחר של 256mb במהירות 333mhz. הבעיה היא שאני לא יודע מה המהירות של לוח האם, אם אני יוסיף את הזכרון הזה ללוח אם והמהירות של הלוח יותר נמוכה מהמהירות של הזכרון, הוא יידע להתמודד עם זה ולהשתמש בזכרון עם המהירות המקסימלית של הלוח או שזה עלול לשרוף את הלוח? ועוד משהו, יש תוכנה שיכולה לתת לי את הפרטים של החומרה, בלי שאני אצטרך לפתוח את המארז?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.