מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שאלה. האם המהירות של הFSB צריכה להיות תואמת למהירות של הזכרונות?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הנה תמונות.. הוצאתי את הלוח כדי להרכיב SP94 ולא הצלחתי ומאז גם לא שומעים כלום אולי זה שייך לכרטיס קול? (מובנה בלוח) הלוח הוא IC7MAX3 הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי את אלה למכירה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=7072 מישהו מכיר? מישהו יודע לכמה OC הם מגיעים?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
מחירי ה 90 ננו מטר זהים למחירי ה 130 ננו מטר באותו דרוג מהירות. אין שום שינוי במפרט של האתלון 64 3500+ ב 90 או 130 ננו מטר, הם זהים. ההייפר טרנספורט ב 3000+ וה 3200+ ב 90 ננו מטר הוא 2000 מגה הרץ. בגרסה E כנראה תיתווסף תמיכה ב SSE3. תאימות מוחלטת ללוחות 939 קיימים. בסקירה הזאת ה 90 ננ מטר קצת יותר חם. מבחינת ביצועים אותו דבר עם נטיה קלה לטובת ה 90 ננו מטר. קשור לסקירה: http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zt_en&trurl=http%3a%2f%2fwww.hkepc.com%2fhwdb%2f90na64-1.htm * אנגלית רצוצה כי מדובר בתרגום אוטומטי. * רצוי לחכות לסקירות נוספות של אתרים מוכרים.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות לשים מעבד בעל socket 754 בלוח התומך socket 939? תודה מראש על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רשמתי מקודם לגבי השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. שעליו המוכר ממש לא המליץ לי. מה שהוא הציע לי במקום היה הלוח הנ"ל: MSI? - ?K8MM-ILSR (s754 האם הוא יתן לי ביצועים זהים/טובים יותר/פחות? (האם גם הוא מכיל כרטיס מסך מובנה?) כאמור: המעבד המיועד: SEMPRON 2400 וזכרון: 512MB A-DATA DDR 400 עד כמה ההבדל משמעותי? ואגב- כמה אחריות אמור לקבל על לוח MSI? תודה מראש, לילה טוב
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקיי...אז יש לנו את ה-SDRAM ויש לנו את ה-DDR, שעובד במהירות מכופלת מאשר ה-SDRAM. עד כאן הכל ברור. עכשיו, מה הם ה-Single Channel DDR וה-Dual Channel DDR, ואיפה נכנס ה-DDR2 בכל הסיפור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך להחליף לוח אם אבל בשיל זה אני חייב לדעת מה הסוקט של המעבד שלי איך ני מברר את זה?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני יודע שהלוחות של AMD לא תומכים ב-DDR2 ולכן לפי מה שהבנתי המהירות הכי גבוהה זה 400MHZ, אבל ראיתי כל מיני עם 433MHZ(או שזה סתם בולשיט? :s05:) וסוגים אחרים. אני מתכנן לקנות מחשב +ATHLON64 3500 ורוצה לקחת זיכרון מהיר וחזק. אם תוכלו אולי להמליץ על אחד כזה שיעזור בגרפיקות כבדות, משחקים וכאלה. או שאולי עדיף לחכות ל-DDR3( :-\) ש-AMD הודיעה שתדלג ישר אליו . תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איזה מעבד נותן תוצאות טובות יותר במשחקים ושאר האפשרויות?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שמעתי מישהו אומר שככל שהטמפרטורה של המעבד עולה כך מהירות השעון שלו יורדת. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה בערך מהירות השעון באמת יורדת, ועל איזה טמפרטורה יש לשמור כדי שהמהירות תהיה מקסימלית. כל מידע נוסף מבורך.
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם גם בלוחות אם יש את הטובים ויקרים, לעומת הפשוטים וזולים (בהנחה שהמעבד הינו משובח)? מה המשמעות של לוח פשוט? האם זו קנייה גרועה? האם כדאי להשקיע סכום בלוח אם, או שלוח אם זה דבר בסיסי שעדיף לחסוך בו ולהשקיע ברכיבים אחרים (נניח כרטיס מסך משובח)?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום קניתי עכשיו מחשב חדש ב6600 שקל... ותהיתי אם בעתיד אני ירצה לשדרג את הזכרונות מה יהיה הכי כדאי לעשות..??. הזכרונות הם של TWINMOS DDR 1024 MB X2?DUAL?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ממקדנית בזמן המאוד קרוב, זה AMD 3000 64bit ולוח האם שלו הוא RS482 של ECS. מעולם לא שמעתי לא על הלוח אם הזה ולא על ECS, ואני לא מוצא עליו מידע ברשת, אם אתם יודעים משהו על זה, בבקשה שתפו אותי, אני לא רוצה ליפול פה...
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס I5 2500K P8Z68 ASUS GTX560TI ומה תגידו על הזכרון הזה ערכתי... [table][tr][td][table][tr][td]4 GB Hynix DDR3 1333Mhz Orig. Bulk (HMT351U6CFR8C-H9N0)הוא לא יגביל אותי ב OC???הוא בסדר?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מאד איטי בחודשיים האחרונים, והיום בדקתי טמפרטורות והבנתי שזה המעבד שגורם לכך. מגיע ל70-90 מעלות... הוצאתי אותו מהמחשב וראיתי שאין בכלל משחה טרמית עכשיו השאלה היא האם יש סיכוי להחזיר אותו לקדמותו על ידי מריחת משכה ? אחרי שהוא עבד חודשיים בטמפרטורה גבוהה מאד ?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם מחפש המלצה לתוכנה אשר בודקת את רכיבי המחשב : מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, כונן קשיח דרך הבוט ונותנת לי דיווח על תקלות חומרה תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להרכיב את המחשב המהיר ביותר שניתן כרגע ויש לי כמה קיטים של זכרונות שאני צריך לבחור מהם מה עדיף. אני אומר מראש שהלוח אם תומך בכל מה שאני אזרוק עליו ( ASUS MAXIMUS VI EXTREME ). מה יש לי עכשיו: יש לי קיט של 8GB X2 1600 של קינגסטון ועוד מודול של 8G 1600 של G.Skill, זה מה שמותקן אצלי עכשיו וזה עובד יופי. יש לי עוד קיט (לא מחובר עדיין) של קינגסטון 8GB X2 2400. השאלה שלי היא מה עדיף: 1. להישאר עם מה שיש לי עכשיו ? 2. להוריד את המודול של ה- 8G של G.skill ולהוסיף במקום את ה קיט של ה 2400 (במקרה כזה אני מניח שהמהירות הכללית תרד ל 1600) ? 3. להוציא את מה שיש לי ולהתקין רק את ה 2400 ? אשמח אם תוכלו לסייע לי בדילמה. נ.ב בסוף הפרויקט אשמח לשתף אתכם במפ…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
צהריים טובים, (למי שכאן). יש לי את הלוח הבא: Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp וזיכרון: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition - F3-12800CL9S-2GBXL http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11915 הייתי מעוניינת להוסיף עוד 2X2 ושמתי לב שה CL שלהם שונה. האם תהיה לי בעיה? מה קורה במצב ש2 כרטיסים עם CL9 ו2 כרטיסים נוספים עם CL7? האם הכי נמוך יהיה הדומיננטי (CL9)? הנה אלו: G.Skill F3-12800CL7D-4GBRM http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=788438 ועוד שאלה: יש הבדל בין: 4GBRM לבין 4GBXM? ואולי אוכל להשתמש באלו: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/compute…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
דבר ראשון בוקר טוב לכולם. אחרי דיון ארוך בפורום מפרטים בנושא המעבד הרשימה הצטמצמה לשני מעבדים, הFX 4100 לבין i5 2300 והתבקשתי גם לבדוק בקשר ללוח האם. הדיון התבסס על ההנחה שאפשר לעשות OC לFX ובכך להגיע לרמה כמעט כמו i5 במחיר נמוך יותר. לי נאמר שזה מאוד פשוט לבצע OC למעבד הזה במיוחד, כי לי יש 0 ידע ו0 ניסיון בזה, כך שצריך לקחת בחשבון האם משתלם להתעסק בזה. מטרת המחשב היא משחקי מחשב כבדים כגון Skyrim ומשחקי רשת המוניים שזהWorld of Warcraft (מאוד חשוב לי שהוא יעבוד על הגדרות מאוד גבוהות על גבול האולטרה במצבים בהם אתה נמצא במצב שהוא מרובה משתתפים במשחק). תקציב המחשב הוא 4800 שח כולל מסך אך ממש הייתי מעדיף לחסוך איפה שאפשר בלי לפגוע יותר מידי בביצועים. אני הבנתי שמעבד משחק תפקי…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אבי למבוסס I5 וזקוק להמלצה על לוח אם וזכרונות, המחשב ישמש בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט עם קצת עריכת תמונות, כך שמספיק לוח וזכרונות mid-end. כמובן שלפחות 4G מבחינת הזכרונות. המעבד ככל הנראה יהיה Core i5 2310 2.9Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם להמלצה על קירור שקט ויעיל בשבילו. יש לו כרטיס מסך כך שאין צורך בonboard אין תקציב מוגדר, אך אני מניח שלוח בתחום המחירים של 500-600 שקל יהיה יותר ממספיק. תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מפרט ראשון לשימוש אוטוקד מחפש מפרט עם עלות מינימלית ללא דגש על שידרוג (אני מאמין שצריך להחליף מחשב כל 3 שנים עם עלות מינימלית) עם זיכרון יחסית גדוול+ מסך 24" עם אפשרות לקלוט טלויזיה בעיקר עם אפשרות בסיסית להקליט ראו מה הדרישות עבור אוטוקד 13 מיבחינתי נקודת יחוס [list type=disc] [*] Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium ( compare Windows 7 versions) or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later) For Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon™ dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology For Windows XP: Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 tec…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הסתכלתי במפרט של Sabertooth z77, וכתוב שהלוח תומך במקס' מהירות זכרונות של 1866Mhz. מה זה אומר- שאני לא יכול להשתמש בזכרונות במהירות של לדוגמה 2133Mhz? זה לא נראה לי ממש הגיוני שיש הגבלה...
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-