עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by naorai,

למישהו יש בנצאמרק אני על קוצים לראות מי לוקח ובכמה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. מה שאני יודע לגבי שתי הלוחות זה שהם מסידרת p-35 והלוח של חברת Asus יקר ב-60 ש"ח בערך מזה של חברת Gigabyte האם משהוא יודע במה הלוח של חברת Asus יותר טוב מזה של Gigabyte ובמה הלוח של חברת Gigabyte עדיף על זה של Asus

3. מעבדי AMD לוחות ג'יגה ביט (לAMD) זכרונות DDR PC2700? ומתי ?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by Zmurge,

אני רוצה להחליף לוח אם. יש לי אחד ישן שלא תומך ב DDR2 ואני צריך יותר זכרון. אני רוצה לוח אם זול...לא יותר מ 400 שקל. הלוח הנוכחי שלי הוא P5RD1-VM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=179&model=770&modelmenu=1 חשבתי על 2 אלה... GA-P31-S3G http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2676&ProductName=GA-P31-S3G או P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 מה יותר טוב, ולמה? אם יש לכם המלצה אחרת על לוח טוב יותר אז בשמחה. אני לא מתכוון לעשות שום OC (אני גם לא יכול, ספק חלש והמעבד הוא PENTIUM 4 רגיל) ? ותודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by DrStyle,

פתחתי את המארז, ובטעות המאורר שעל הדלת של המארז יצא מהחיבור בלוח אם ועכשיו חיפשתי חיברתי אותו ל SUPERFAN משהו כזה הדלקתי את המחשב והוא נשמע כמו אופנוע שמתניע ישר כיביתי והוצאתי.. הנה המאורר שאליו אני מתכוון http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc03248.jpg [תמונה של מישהו פה] יש לי CM690+EP45-DS3

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by sdyanir,

שלום לכולם, שלשום ניסיתי להדליק את המחשב, ולהפתעתי, הוא לא פעל... בדיקה קצרה העלתה שספק הכח התקלקל (הבדיקה כללה את שקשוק הספק, שהשמיע צלילים שהעידו על חלקים שהתפרקו בפנים. פתיחת הספק אישרה את החששות). כשהחלפתי ספק, המחשב אכן התחיל לפעול, אבל לא נראה שקורה משהו פרט לפעולת המאווררים. גם המסך לא נדלק. ככל הנראה, לוח האם שבק חיים גם הוא, כי ניסיתי לפרק את כל מה שלא נחוץ להפעלת המחשב, גם ניסיתי כרטיס מסך אחר, ועדיין - כלום. אתם חושבים שיש משהו שאפשר עוד לעשות? אם לא, אז אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בזכרון RDRAM, פנטיום 4, וכרטיס מסך AGP. או שאולי כדאי לקנות לוח אם וזכרון DDR2. ואולי גם להחליף את המעבד בדרך. ואם כבר, אז למה לא לשדרג כרטיס מסך. בקיצור, אני מחפש את הדרך הזולה ביו…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by esharone,

שלום! יש לי מחשב חדש עם לוח של gigabyte שתומך ב dual ddr יש לי שתי זכרונות של 256mb כל אחד (512 ביחד) כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהוא סופר את הזיכרון הוא כותב: memory rans at single chanel השאלה שלי היא למה זה לא עובד ב dual chanel והאם אפשר לעשות משהו כדי שזה יעבוד ככה

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  8. שלום, אני לא מבין מה זה בדיוק כפול ליבה? חשבתי, ואני עדיין חושב שלמשל עם המעבד D805 זה 2 ליבות שרצות בתדר 2.6 ג'יגה הרץ, אז זה אומר 2.6GHZ*2=5.2GHZ? האם אני צודק? אם לא אז מישהו יכול להסביר לי? ולא מצאתי בנושאים הנעוצים.. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by EM,

כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by Dilbert Marker,

אינטל כנראה ממש רוצים שאני אמשיך לחכות עד לקניית המחשב הבא שלי, כי עכשיו אני רואה שברבעון השלישי של השנה מתוכנן לצאת מעבד E4500, שיפעל בתדר 2.2GHz ויהיה בעל מכפלה של 11. מקור: http://techreport.com/onearticle.x/12023

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  11. יש משהו מאוד מוזר במערכת שלי. המערכת שלי הינה- המפרט שלי הוא- E2160 GA-EP41-UD3L GIGABYTE OCZ Gold GX XTC 2*1GB 5-5-5-15 DDR2-667 (333 MHz 8800GTS 320MB ביג טייפון המעבד עובד ב- 200*9 1.325V טמפרטורת מעבד היא (40C וזה בלי מזגן בדרום).כשאני מנסה לשנות את הFSB אפילו ל201 המחשב אינו מסוגל לעשות POST. ביטלתי את C1E וכל מני מגבלות שקשורות לחום וגם הגדרתי את התדר של PCI-E 100.משהו פשוט לא הגיוני לי, זה לא שהמחשב לא מסוגל לזה ,זה נראה כאילו הלוח אם חוסם את זה? אפילו ב1 הFSB לא יכול לעלות? חשוד... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  12. אז ככה. ניתקתי והוצאתי ושיניתי דרייברים של הצורב. ואפילו הלכתי לאתר של ACARD TECHNOLOGY והורדתי דרייבר לXP. הבעיה פתורה. (נראה לי) המחשב עולה בחצי מהזמן שהוא היה עולה פעם והוא יורד באיזה 10 שניות. תודה רבה וכל הכבוד לפורום הזה. תודה רבה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  13. טוב, אין מה להוסיף... עשיתי עדכון ביוס ובאמצע היה לי בלוסקרין. המחשב נדלק ל-3 שניות ונכבה. מה עושים? יש אפשרות לתקן את זה בבית ולא בחנות?

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  14. היי אני מתלבט בין שני מהמעבדים הבאים : INTELCore2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מול AMD Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore שניהם באותו בדר גודל של מחיר מה עדיף יותר מה יותר טוב ולאיזה שימושים יותר טוב כל מעבד תודה

15. Started by tot5,

מאחר ואני לא בהיכרות עמוקה עם מעבדי AMD החדשים יותר, הייתי רוצה לדעת למה משתווה בערך המעבד הבא: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: txtgry_12, bgcolor: #FFFFFF]AMD APU A8 1.6GHz Quad Core [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] האם מעבד מסוג זה יסחוב מחשב לעבודה משרדית בלבד בשלוש שנים הקרובות?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. אחים שלי נתקלתי בבעיה קשה: עד עכשיו היה לי לוח אם של אינטל סוקט 478 ומעבד 1.5 400 FSB שעבד בבאס של 100 ומכפלה של 15. עכשיו החלפתי את המעבד למעבד 2.4 533 FSB שעובד בבאס של 133 ומכפלה של 18 והלוח אם לא נותן לו להיות יותר מהיר מ1.8, האם יש דרך לשנות את זה? (הלוח בלתי ניתן להמהרה) עכשיו מצד שני יש לי לוח אחר (Biostar U8568) שעליו שמתי את ה 1.5 שלי למרות שהוא תואם 533 FSB ובאס של 133(מסיבות אישיות של אז אל תשאלו למה). ועכשיו המעבד באוברקלוק ל 2 ג'יגה הרץ !! המחשב עולה ורק במאמץ הוא קורס\עושה ריסטרט. זאת המהירות המינימלית שהלוח יכול לעבוד זתומרת זה לוח שתואם ממאבד 2 ג'יגה הרץ ומעלה, ואת ה 1.5 הוא הופך ל 2, אין לי בעיה עם זה ממש לא, חוץ מזה שאני לא יכול להעלות לו מתח (אול לפחות …

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by tom123,

האם הזכרון הזה יעבוד ב- 250 באס או מעל? ב- 1:1 ? Mushkin 3500 CL2 High Performance Level II Black והמערכת היא : P 4 2.8 Ghz 800Mhz ABIT IC7 MAX 3

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  18. הסתכלתי במפרט של Sabertooth z77, וכתוב שהלוח תומך במקס' מהירות זכרונות של 1866Mhz. מה זה אומר- שאני לא יכול להשתמש בזכרונות במהירות של לדוגמה 2133Mhz? זה לא נראה לי ממש הגיוני שיש הגבלה...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין למכור את הפריטים הבאים: מעבד AMD athlon 64 3700+ 2.2GHz socket 939 זכרונות Corsair value select DDR 400Mhz CL2.5 4x512MB מאוד אשמח לדעת מהו ערכם של הפריטים כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by NadavAfuta,

טוב תראו, לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב שחשבתי שהוא בין הטובים, אבל בתחום המחשבים, אין מה לדבר. AMD Athlon 64 3200+ מעבד MSI K8N DIAMOND - לוח אם NVIDIA 7900GT - כרטיס מסך 1000 RAM עכשיו תראו, אני ממש מאוכז התוצאות שקיבלתי ב3dmark נמוכות בבדיקות CPU ולכן אני חושב להחליף את המעבד(אם זה אפשרי), אם אפשר תוכלו להמליץ לי למעבד חזק לגיימרים של AMD שיתאים ללוח האם ואם מחליפים מעבד צריך להחליף עוד משהו? תודה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by elearteam,

היי, יש את המעבדים החדשים E2100 , אני רוצה את הE2160 שעולה 500 ש"ח והוא זול יותר ב200 ש"ח מE4300...מה הסיבה? פחות טוב?אבל הוא חדש? מה עדיף? אני אוהב משחקים אבל לא מטורף, אני סטודנט ומשתמש הרבה אינטרנט. אבל חשב לי לקנות משהו טוב במחיר של עד 600+- לא AMD!!!! וגם איזה לוח הכי טוב(במחיר סביר עם ציפ INTEL )לצרף למעבד?? ממש תודה, מחכה לתשובה כי אני רוצה להזמין היום ... אחלה פורום רונן

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by gilad4321,

אני קונה מחשב עם אופטרון 146 שיהיה בו OC ובעקרון הזמנתי את הOCZ rev 2 אבל אני יכול לשנות ויצא בפנדה זכרונות G SKILL אז הייתי רוצה לדעת האם הזיכרון הבא הוא טוב לOC או עדיף על הOCZ: G.Skill EXTREME DDR 600MHZ PC4800 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200DSU2-1GBLA תודה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  23. אהלן הזמנתי מפרט מחשב אתמול ולקחתי את החבילה עם הבאנדל של הלוח ASRock Z68 Pro3-M ההבדל בין המיקרו לגרסאת full atx הוא 70₪. מבחינת החיבורים, כל החיבורים שאני צריך יש מיקרו. הדבר היחיד שאני חושש ממנו הוא שתהיה ירידת ביצועים והלוח לא ינצל את החומרה כמו שצריך. Gtx570. I5oc. יש סיבה להיות מודאג?

24. Started by satlan1,

שלום יש לי זיכרון 128 ראם RDRAm 2 סטיקים של 64.. והמהירות זה pc800 והחלטתי להגדיל את הזיכרון... אני רוצה שהווינדוס ירוץ חלק(עכשיו עם ה128 יש הרבה תקיעות...(ווינדוס אקס פי)) אז אתם אומרים להגדיל ל256 או ל512? ואם זה חשוב יש לי כרטיס מסך גיפורס 2. (יש במחשב הזה כל שנה רק 2 משחקים פיפא ואנביאיי... כל השאר במחשב השני שלי אז לא צריך כרטיס מסך טוב)... ואמרו לי שהזיכרון הספציפי הזה מאוד יקר ולא מוכרים אותו כמעט, אז יש אם אני מחליף ל DDR נניח ומחליף גם את הלוח אם, זה לא ייצא יותר זול מאשר להרחיב ל512? תודה מקווה שהבנתם מה רציתי

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם רציתי לדעת מי עדיף לדעתכם בין המעבדים הנ"ל בתחום משחקים? תודה תום

• 6 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים