עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sbhtkK7,

יש לי מעבד AMD Athlon 4000,לוח GA-MA785GM-US2H,רוצה לשדרג למעבד Sempron 140 2.7Ghz Socket AM3,שווה לי?

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by eranmor,

יש לי עכשיו 256MB 2100 אני רוצה לקנות עוד 256MB השאלה היא: האם כדאי לקנות את ה2700 בשביל תוספת ביצועים או שעדיך לקנות 2100 כי לא יהיו הבדל בביצועים?...

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  3. צהריים טובים, (למי שכאן). יש לי את הלוח הבא: Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp וזיכרון: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition - F3-12800CL9S-2GBXL http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11915 הייתי מעוניינת להוסיף עוד 2X2 ושמתי לב שה CL שלהם שונה. האם תהיה לי בעיה? מה קורה במצב ש2 כרטיסים עם CL9 ו2 כרטיסים נוספים עם CL7? האם הכי נמוך יהיה הדומיננטי (CL9)? הנה אלו: G.Skill F3-12800CL7D-4GBRM http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=788438 ועוד שאלה: יש הבדל בין: 4GBRM לבין 4GBXM? ואולי אוכל להשתמש באלו: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/compute…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by benor,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 1 ישן פרקתי אותו ואני רוצה לחבר אותו בחזרה יש לי בעיה בחיבור של כבל ה IDE אני יודע שבכבל פין מס' 1 נמצא במקום שבו הכבל צבוע באדום אבל בקונקטור שבלוח האם אין סימון לפין מס' 1 וכשניסיתי לחבר את הכבל התברר לי שאפשר לחברו לקונקטור בשני הכיוונים (כשהסרט האדום שלו בקצה אחד של הקונקטור או בקצה השני) תעזרו לי בבקשה לקבוע את דרך החיבור הנכונה תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  5. סוקט 775 או AM2, לא משנה לי. אין צורך בחיבורי PS/2. רק חיבורי USB (לפחות 4). רצוי שיהיה לו כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (תומך HDCP). כרטיס קול עם יציאה אופטית (או לפחות 6 ערוצים) כרטיסי הרחבה PCI-E ולפחות חריץ PCI אחד. שיהיה בגודל מיקרו ATX. יש חייה כזאת? * כמה דברים שמובנים מאליו- חיבור SATA2 וחיבור אחד של IDE.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  6. שלום אני צריך בבקשה לוח אם שיעבוד עם זיכרונות במהירות של מעל 1000 מגה הרץ תודה

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  7. יש הבדל משמעותי בין אם יש 12MB לבין 6 ? במה ההבדל מתבטא ?? כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות בין הפיינרין המרובעי ליבות החדשים ...

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  8. מכיוון שלא הבנתי לגמרי את הידיעה , רציתי לשאול , האם בעתיד(נגיד עוד שנה) יהיו לי עדיין אופציות לשידרוג מעבד לסוקט A? , יענו , עדיין ישארו בשוק מעבדי סוקט A טובים?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  9. אולי זאת שאלה טיפשית אבל שווה לשאול עדיין שיגיב רק מי שיודע אם אשפר או אי אפשר. והוא בטוח לגבי התשובה שלו. תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. קיבלתי את הלוח - ההרכבה הייתה קלה מאוד ללוח יש 3 נורות המציינות מעבר חשבל תקין למעבד זיכרון וצ'יפסט - לא הכי שימושי אבל מוסיף ליופי הקירור לצ'יפסט ענק ויחסית שקט מקבלים איתו מיני היטסינקים כדי להדביק על המוספטים - אחלה של דבר מבקלים מברג של EPOX לאחר ההרכבה ובלי הרבה צרות עשיתי OC קליל של 250*9 וביחס של 1:1 לזיכרונות , עלה בלי בעיות בכלל . לוח מומלץ לכול המתלבטים . אשמח לענות על שאלות

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by nirorlev,

הי חברה, אני רוצה לעשות UPGRADE ל"עגלה" שלי, ולקנות MB ומעבד חדשים. אבל יש לי 1G של זיכרות SDRAM ישן שחבל לי לזרוק. יש לי הזדמנות להביא MB ומעבד מארה"ב בזול אבל אני צריך המלצה ל-BOARD שתומך SDRAM ישן (לא DDR). כמובן שתוספות כמו USB2.0 או ATA133, כרטיס קול ורשת וכ"ו, יתקבלו בברכה. אני לא גיימר ולא אוברקלוקר... אז לא חשובות לי יכולות ההמהרה והיציבות במתחים גבוהים. יש המלצות? תודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by Atlon-Xp,

אני כבר הרבה זמן מחפש זיכרון כזה ואני מבין שכבר קשה להשיגו העם מישהו מכיר מקום שניתן להשיג אותו? או מוכר? בזול יותר? אפילו 128 SDRAM יספיקו... יש לי פנטיום 3 600... תודה,

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  13. טוב, הגעתי לצומת האחרונה שלי בדרך ללוח אם חדש (צומת T אם נדייק), :auto: פה אני מחליט סופית איזה לוח מבין השניים אני לוקח ההבדל הבולט פה ביניהם הוא הצ'יפסט 865PE<--->875PE ובטח עוד כמה דברים שהייתי רוצה שיפרטו עליהם כאן... מה שכן רציתי לשאול אותכם: מה ההבדל הנוראי הזה במחיר ? P4P800-E Deluxe P4C800-E Deluxe תשובות יתקבלו בברכה :auto:

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by Tomerm,

שלום לכולם. קודם כל, אני מוכרח לציין שיש כאן אחלה אנשים, עזרתם לי הרבה בכל מיני דברים, ועל כן תודה. אני מבקש לדעת על "שילוש קדוש" חדש, לשם משחקים ללא OC כללת של INTEL (לא AMD בבקשה). כמה שיותר הצעות יתקבלו בברכה. ועוד יותר חשוב טווח מחירים, כדי שאדע בערך לאיזו הוצאה אני מכנס. הרבה תודה מראש, תומר.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  15. רציתי לברר האם הלוח הזה המתקדם ביותר שנמצא היום בשוק? איך הוא ביחס ל-NEO2 של MSI ? מה ההפרשי מחירים והאם זה שווה ?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by dsbaja,

מה עדיף מבחינת ביצועים? אמינות? תודה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  17. כן היום השגתי את הפנטיום 4 1600mhz האובר קלוקר של הימים ההם.. הבעייה היא שיש לו שני פינים עקומים (אבל ממש עקומים) וקשה להחזיר אותם למקומם בגלל שהרווחים בין הפינים מאוד קטנים.. אז נגיד שאני יצליח להחזיר אותם למצבם הישר אז יש איזשהו מצב שהמעבד מקולקל?! שוב הבעייה היא רק בפינים..

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by Clint Eastwood,

קניתי זיכרון של GEIL 256MB 333 עם קולינג.... (למרות שזה כולה איזה נייר כסף מסביב לזיכרון!!) אמממ... בקיצור שאלתי מופיע כבר בכותרת! GEIL שווה או לא?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  19. שלום אז ככה מעבר להבדל ב CF כתוב ש... P43 P43 Front Side Bus 1600*/1333/1066/800 MHz *Overclock speed ב P45 כתוב Front Side Bus 1600 / 1333 / 1066 / 800 MHz שאלה 1 הוא מה ההבדל? שאלה 2 האם ההבדל הזה משמעותי ? שאלה 3 האם בכלל מתכננים מעבדים שיעבדו ב S775 ובתדר FSB 1600 ? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. שלום ! לכל האנשים שיש להם את הזכרון הנל על אחד מהלוחות האלו...אני צריך עזרה! יש לי את הלוח של אפוקס אבל אולי בקרוב אני יחליף אותו לאביט.... הזכרון הזה לא עובד טוב על האפוקס שלי ועל לוח גיגהבייט עובד טוב , ככה שהבעיה כנראה באפוקס. אבל אני רואה פה עוד אנשים עם אותה בעיה , אי תאימות מוזרה ? בכל מקרה רציתי להיות בטוח אם הזכרון הזה עובד טוב על האביט ? אם כן אני ישאר איתו... אם לא אני יוצא עוד כסף ויחליף זכרון ל-Mushkin... תודה!

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by exercise,

טוב, אפשר לסכם את הדיון החכם (שננעל) הזה ע"י כך: SSE השונים מגדירים סט של פקודות מכונה (אסמבלי) שמאפשרות לעשות פעולה בודדת על מספר נתונים בו-זמנית. כל גירסא שונה של SSE מגדירה/מוסיפה סט נוסף של פקודות שיכולים לתרום לסוג מסויים של תוכניות. (כמובן שמלבד סט הפקודות SSE דורש גם מימוש בחומרה של לוגיקה נוספת ורגיסטרים מיוחדים). כמובן שכדי לנצל את הפקודות SSE (ואת הביצועים שהם נותנים), צריך שהתוכנית תקרא לפקודות האלו ותדע לנצל אותם בצורה חכמה על הנתונים שהיא מעבדת. הקומפיילרים של היום יודעים לקחת אפילו חלק מקוד ב C ולהמיר אותו לפקודות SSE, ואם ממש רוצים לקבל תוספת ביצועים אפשר פשוט להוסיף בקוד ישירות קוד מכונה שמפעיל SSE על הנתונים השונים. SSE4 ממומש ברובו כבר בדגמים החדשים של א…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by Sgt_Daniel,

כדאי 1GB 667Mhz CL3 ב-470 ש"ח? או אולי אותו זיכרון רק CL 5 ב-330 ש"ח? כמה ה-CL באמת משנה שהוא שווה את התוספת הזאת במחיר?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by אבי גק,

שלום לכולם. שאלתי היא האם הכונן http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148784 Seagate Constellation ES ST1000NM0011 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Enterprise Hard Drive Bare Drive יתאים ללוח אם gigabyte ga-ma770t-ud3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3297#sp אני שואל משום שהכונן הוא Interface SATA 6.0Gb/s ובלוח אם רשום 6X SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices האם הלוח אם יעבוד עם הכונן הזה? תודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by Morfium,

שלום. אני מנסה להרכיב את המחשב המהיר ביותר שניתן כרגע ויש לי כמה קיטים של זכרונות שאני צריך לבחור מהם מה עדיף. אני אומר מראש שהלוח אם תומך בכל מה שאני אזרוק עליו ( ASUS MAXIMUS VI EXTREME ). מה יש לי עכשיו: יש לי קיט של 8GB X2 1600 של קינגסטון ועוד מודול של 8G 1600 של G.Skill, זה מה שמותקן אצלי עכשיו וזה עובד יופי. יש לי עוד קיט (לא מחובר עדיין) של קינגסטון 8GB X2 2400. השאלה שלי היא מה עדיף: 1. להישאר עם מה שיש לי עכשיו ? 2. להוריד את המודול של ה- 8G של G.skill ולהוסיף במקום את ה קיט של ה 2400 (במקרה כזה אני מניח שהמהירות הכללית תרד ל 1600) ? 3. להוציא את מה שיש לי ולהתקין רק את ה 2400 ? אשמח אם תוכלו לסייע לי בדילמה. נ.ב בסוף הפרויקט אשמח לשתף אתכם במפ…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  25. אוקיי בנוגע ל P4 כולם יודעים שב 65 מעלות הוא חם מאוד ולא מומלץ שהוא יהיה בחום כזה וב 70-75 מעלות הוא לגמרי בסכנת מוות וב 80 הוא נישרף\נהרס או כל דבר שאנחנו אפילו לא רוצים לגלות. אבל מה בנוגע ל P3? בבקשה אני ממש חייב את העזרה, נ.ב (יש לי עוד שאלה)(זה אותו מעבד) לחבר שלי יש SDRAM133MHz עם באס מעבד של 133MHZ באס ויש לו P3 ה 1000MHz וחום המעבד הוא 19 מעלות (אכן כן התקינו לו מאוורר של 6000RPM מאוורר ממש טוב גם אני לא האמנתי כשהסתכלתי בהתחלה, בכלל לא האמנתי, והחיישנים לא משקרים אכן המעבד קר והמאוורר שלו באמת חזק מאוד) יש לו לוח אם של אסוס שלפי איך שראיתי מסוגל להגיע ל 1875MHz (יענו נכון כשלוחצים פלוס אז זה מראה עד כמה הוא מסוגל לעלות? אז זה יכל להעלות עד 1875MHZ). שם הלוח אם הו…

• 10 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.