עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מישהו יכול להביא לי בקשה מאמר שמשווה בין המעבדי 64 ביט של אינטל ו amd, יכול להיות גם באנגלית

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  2. האפשרויות במחיר הזה הן E8X00, Q6600 ו AMD PHENOM 4X 9850/9950. הבעיה עם ה AMD זה ההספק (120W-140W) אבל יש לוחות זולים שמתאימים ואני קונה COOLERMASTER TX2 שאמור להשאיר את המעבד בטמפ' סבירה כך שנסתדר. ה Q6600 טיפה יקר אבל נכנס בלחץ. ה E8400 זול ויספיק לכל דבר אחר שעושים עם המחשב אבל לפי מה שידוע לי התוכנות האלה מנצלות 4 ליבות וההבדל במחיר קטן.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by 120mmfan,

שלום... תראו משהו מאוד מוזר עד לפני שנה... המחירים לא היו משתנים כל כך... ולפני 9 חודשים בערך שאלתי כמה חנויות וכולם אמרו לי ממש כולם ש Samsung 256 133 sdram עלה 600-700 שקל לפחות 3 חנויות ו2 טכנאים אישיים כאלה... ועכשיו חבר של אחותי... אחרי שסיפרתי לו את זה הוא בדק מחירים וראהע שזכרונות כאלה עולים 220 עד 300 שקל.... ומאז הוא לא מחזיק ממני כבר גאון מחשבים... וזה מבעס והסברתי לו מה שהם הסבירו לי ששאלתי אותם איך זה גבוה... הם ענו שלא מייצרים כבר ובגלל זה זה ככה וכאלה... אז אני לא ממש שואל פה משהו אלא אומר למה זה ככה מטומטם? 400 ואז 700 עכשיו 200 ו....?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד asus vivobook 15 x1500ea-bq2284w עם 4 ראם.זה קצת והוא בקושי זז. יש לי אפשר להגדיל לו את הזיכרון? מצרף תמונה עם מה שיש עכשיו. תודה

5. Started by tranquil,

שלום , יש לי מחשב דיי ישן (PIII - 733 ) עם לוח אם INTEL VANCOUVER VC820 . הלוח תומך בזכרונות RDRAM . כרגע מותקן RIMM אחד של SAMSUNG - PC700 Memory Module Properties Module NameSamsung KMMR16R 88AC1-RK7 Module Size128 MB (8 devices, 32 banks) Module TypeRIMM Module Memory TypeRDRAM Memory SpeedPC714 (357 MHz) Module Width16 bit Module Voltage2.5 V שאלתי היא , האם אפשר להתקין ב BANK השני מודול נוסף של RDRAM PC800 ? ועוד שאלות : 1.איפה אפשר להשיג זכרונות RDRAM לא במחיר מטורף ? 2.האם הוספה של 128 זכרון תתרום משמעותית למהירות וביצועי המחשב (XP ). 3. האם התקנה של WINDOWS 2000 תעזור במקרה זה לביצועים ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by arm123,

אז ככה, אני יודע מה ההבדל ביניהם אך השאלה היא כזאת, אם אקנה 2 זכרונות זהים ואחבר אותם ב DC, האם זה יעבוד כמו קיט, או שיש כאלה שכן ויש שלא ?

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  7. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במעבד לוח אם וזיכרונות יש לי 2000 ש"ח +- אני לא בטוח אם לקחת I5 או I7 עכשיו הציעו לי משהוא כזה אני צריך שתגיד לי איך הדברים האלו intel core i5 2500k 4X3.3 Ghz 6mb 1333MHZ lga 1155 box gigabyte ga-ph67a-ud3-b3 cor i5/i7 dualDDR3 ........................... (אין לי כוח לכתוב את ההמשך) kingston hyper x 2048MB 1600Hz DDR3 cl9 אם הרכבה ובדיקה ב1995 ש"ח אבל אני רוצה את הלוח אם אם הUSB3 שהוא עוד 30 ש"ח אבל אני לא יודע אם לקחת את הI5 או I7 (הוא עוד 300-400 ש"ח) אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם יכולים לתת לי חלקים במחיר הזה שיכללו כרטיס מסך{אני יודע שזה לא המקום הנכון בשביל כרטיס מסך אבל אני מעדיף מלהימנע מלפתוח נושא חדש רק בשביל כרטיס מסך שלא בטו…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by yanivganor,

שלום, האם יש הבדל בין הטכנולוגיה של ה 90nm לבין ה 130nm ? ביצועים ? פליטת חום ? יציבות ? תודה

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by berner,

אחים שלום :s05: אני עומד לרכוש זכרוות DDR2 512G ראיתי שלרוב יש שימוש ב CL5 האם הCL בסוגי DDR2 האיכותי זה CL5 אבקש עדכון \ ואם עדיף זכרון לDUAL לרכש רגיל סטיק בודד כפול 2 או 2 סטיקים שיועדו ל DUAL CCRFV

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by naorai,

למישהו יש בנצאמרק אני על קוצים לראות מי לוקח ובכמה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. שמתי לב שזכרונות של A-Data ממש ממש זולים יחסית לחברות אחרות שמוכרים אותה כמות של זכרון עם אותה מהירות ... וחוצמזה עוד משהו זה ה VT הזה שמופיע בדגמי ה 400mhz שלהם ועולה זול יותר מ A-data רגיל במהירות נמוכה יותר למשל 333Mhz אגב שמתי לב לכך שרציתי לבדוק מחירים לזכרון ב KSP ...

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by Esparco,

איזה לוח מהם יותר טוב?!?! וההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 400 שקל

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש, ולא כל כך ברור לי הנושא של מעבד גרפי embedded. לוח האם שבחרתי כרגע הוא ASUS P8H61-M LE, שיש בו מעבד גרפי embedded (קישור). ובחרתי במעבד i3 2020 שגם במפרט שלו רשום שיש לו רכיב גרפי (קישור). 1. אני לא כל כך מבין איך זה עובד, אשמח אם תוכלו להסביר/להפנות אותי להסבר על זה. בפרט, מה החלוקה בין הרכיב במעבד לרכיב בלוח אם (מה כל אחד עושה), ומה הרכיב המתאים לו בכרטיס גרפי חיצוני? 2. מטרת המחשב היא לאיטרנט, תוכנות אופיס, תכנות, וצפייה בסרטים. לכן, התכנון שלי הוא לקחת את הרכיבים שציינתי, כלומר רכיב גרפי embedded, כי זה אמור להספיק. במקרה שאצטרך משהו יותר רציני, אוכל לבטל את הכרטיס הגרפי ה embedded ולקנות חיצוני. האם זה באמת אפשרי בלוח האם שבחרתי (לקנות חיצוני ולהשת…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by timac,

מבחינת ביצועים במשחקים בעיקר E6600 עם 1950PRO 256 MB או E6300 עם 1950XT 256 מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by yotam.m,

רציתי לדעת אם יש לוח אופטימלי למעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit בסביבות לא המחיר הגבוהה גבוהה משהו סביר.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by grove,

מחפש קיט של זוג בנפח של 4GB 2X2GB 1066 MHZ ואני מחפש זכרונות עם צ'יפ של MICRON D9GMH אם למישהוא יש מושג איפה אפשר להשיג או מישהוא מעונין למכור אשמח לשמוע תודה רבה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by wArezm0n,

בבקשה תעזרו לי לבחור איזה לוח לקנות את הUltra-D או את הSLI-D ואת שתיהם אני יכול להשיג באותו מחיר ובבקשה אל תרשמו את תדעתכם על לוחות אחרים רק על אלה שציינתי תודה

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  18. יש הבדל משמעותי בין אם יש 12MB לבין 6 ? במה ההבדל מתבטא ?? כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות בין הפיינרין המרובעי ליבות החדשים ...

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. סליחה על הכותרת העקומה. אני מחפש מישהו שיש לו לוח K8N Neo4 Platinum שיגיד לי כמה פינים יש לחיבור שלו למתח. (לספק) כמו כן אשמח לדעת איזה זיכרון יש לכם. נראה שיש ללוח הזה מספר בעיות תאימות ולא היתי רוצה להזמין מחו"ל משהו שלא יעבוד בסוף. חיפשתי כבר בכל מקום, ואני לא מוצא את התשובות והגיע הזמן להזמין אותו מארה"ב ע"מ שיגיע בזמן למשפחה שלי שם לפני שהם באים הנה. מעבר לזה, יש למישהו מושג מי היבואן של MSI לארץ ואיך יוצרים איתו קשר?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  20. אהלן אני מחפש לוח תואם AMD AM2 עד 500 ש"ח תחת הדרישות הבאות: 1. כרטיס מסך מובנה, עדיפות ליציאת DVI 2. לפחות IDE אחד 3. כניסת FIREWIRE 4. העדפה ללוחות Asus ו-Gigabyte. אשמח לקבל המלצות תודה

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by avinos,

יש לי כרגע pentium 3 800 ואני רוצה להחליף מעבד אבל אני רוצה לדעת אם אני מחליף ל celeron 2.1 GH אני אצטרך להחליף גם לוח אם???? דחוף תשובה!

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by BoOoM2008,

HD5770+Q8300 דרוש OC למעבד בכל מחיר??

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  23. מה דעתכם על לוח האם הבא של ASROCK למעבד E6400 קונרו : מטרות שימוש: עבודה כללית, משחקים, ללא OC ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E קישור למידע עליו: http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm אם לדעתכם הוא לא טוב מספיק אז אם אפשר הצעה ללוח אם אחר אך זול (פחות מ600 ש"ח)

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by RoeiSH,

שאלה קצת מטומטמת, אני קונה מחשב חדש עם 4GB ראם, ואחרי חודש בערך אני אוכל לשדרג אותו עד קצת, בגלל שכרטיס מסך לא יהיה רלוונטי, חשבתי להוסיף עוד 4GB למחשב, השאלה היא עד כמה זה יהיה אפקטיבי, או שזה אפילו יהיה בזבוז כסף... המחשב למשחקים כבדים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  25. אני קונה מהרשימה שכאן: http://www.skypc.co.il/pl_products~3~0~491.htm מתלבט בין המעבדים הבאים: Intel Core 2 Quad Q6600 Intel Core 2 Quad Q9300 Intel Core 2 Quad Q9700 Intel Core 2 Quad Q9450 המחשב מיועד למחשקים כבדים יהיה מערך CF ו OC

• 8 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים