מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד (האם משהו מכיר בעיה כזו גם כן??? ) אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
1.4CoreDual-VSTA s775 Conroe 2.775Dual-VSTA s775 ואיזה מהם עדיף לי אם ה 80 ש"ח לא בעייה.
-
- 12 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף זיכרון לשני סטיקים של הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זהו זכרון טוב?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף לי לקנות בשביל כרטיס זיכרון כרגע יש לי 1 GB 533 Mhz של Starex (ביותר מכרטיס אחד) ואני רוצה או לקנות כרטיס חדש אבל אני לא יודע מה עדיף לי עוד כרטיס של Starex של 1 GB או לקנות כרטיס חדש של חברה כמו TwinMos 1 GB אבל עם 800 Mhz זה יעלה בערך אותו דרך אבל הבעיה שלי היא מה עדיף לי עוד גודל(אבל MHz נמוך) או חיזוק של Mhz (ופחות GB) ???? בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד... בתודה שלמה דוודי
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3 במקום לוחות האם שקיימים כיום. חסרון אחד גדול שלהם שהם לא תומכים SLI וזה פאק כי SLI זה הדור הבא של כרטיסי המסך. בכלל שווה להשקיע כסף על הלוחות אם האלה? משהו יכול להגיב לגבי הביצועים שלהם בשביל GAMER? הם טובים ל- O.C בכלל? עד כמה הזיכרונות של ה-DDR3 מהירים?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אלה הדברים שאני מתכנן לקנות: Motherboard: Gigabyte GA-965-PDS3 CPU: Intel C2D E6420 VGA Card: GeForce 8600GT 256MB Memory: Kingston DDR2 1GB כרגע זה יוצא לי קצת פחות מ2600 ש"ח כשכל חלק מחנות אחרת. האם יש חנויות שבהן אפשר למצוא את החלקים האלה יותר בזול ממה שזאפ מציע? לדוגמה ב IQPC המעבד יותר זול והוא לא מופיע בזאפ. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שאלה פשוטה לגבי מעבדים, המעבד: Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925 עד כמה הוא יותר חזק מ-p4 3.0 רגיל?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי E6300 עם 2MB L2 Cache. אבל הוא מ- Revision B2, כלומר - ליבת קונרו שפשוט חסמו לה את הגישה לחצי מהזיכרון. קראתי כבר כמה פעמים על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיסי מסך, ורציתי לדעת אם יש מצב שאפשר לפתוח את הגישה ל-2 מגה האחרים ולקבל E6320? אני באמת לא בקיא בתחום הזה, אז אם אפשר גם לנמק ובלי תשובות סרקסטיות למיניהן זה יהיה ממש נחמד.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ללוח עוד זיכרון RAM. איזה סוג מתאים לו: DDR1 או DDR2. וגם איזה מהירות RAM מקסימאלית הוא תומך. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE .. NFORCE 430 יש בו 4 סלוטים ... עכשיו 2 כתומים 2 סגולים שאני סם 2 זכרונות 256 בסגולים הם 200 MHZ ושאני סם אותם בכתומים הם 159. ושאני שם אחד בסלוט השני הכתום הוא 159 ושאני שם אחד בסלוט הראשון הכתום הוא 200 .. ושאני שם בסלוטים הכתומים 2 512 הם פועלים כ 200 MHZ .. וכולם פועלים כ 200 מה קרה???... תודה אחי.. אני רוצה ללמוד מזה מה אכפת לך כמה נזק אני יעשה? אני ישלם סבבה?.. אז אולי תעזור לי בכל זאת ?! 2 זכרונות 512 של KRETON ו 2 של 256 .. כולם 2.5 ! ושאני שם את כולם הם 200 MHZ .. ושאני שם את ה2 של ה 256 בסלוטים הצהובים הם הופכים שוב ל159.
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חשבתי על שילוב של p5n32 - SLI e6600 ו ocz2n1066sr2gk קישור לזכרונות: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני כל הזמן רואה פה בפורום שאנשים לא ממליצים על המעבד הזה לעומת ה - E4400 וכו' קראתי את המדריכים באתר כולל קישורים לאתרים אחרים בחו"ל ואני עדיין לא יודע אם מה שבחרתי הוא שילוב אופטימלי מבחינת FSB וכו' ובמילים פשוטות אני רוצה שהכל יעבוד בסינכרון אופטימלי המחשב מיועד למשחקים בעיקר ולא ל-OC כרגע תודה רבה הצעות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בהתאם למפרט שברשותי לא חשוב המחיר.שיהיה עם הביצועים הכי טובים שיש כיום בשוק עדיפות ללוחות מתוצרת ג'יגהבייט או אסוס בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אשמח לתשובות ענייניות ומאומתות.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
נשברה לי היום התושבת למעבד ואני צריך אחד חדש, יש אולי אפשרות לקנות איפשהו אחד כזה? אני צריך את זה למעבד פנטיום 4 וגם להחליף את המאוורר כי הוא כבר איזה 3 שנים ועושה רעש בלתי נסבל אם יש איזה חנות באזור תל אביב-ראשון- בת ים שמישהו מכיר ויכול להפנות אותי אליו תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אנשים, כרגע יש ברשותי זיכרון של 1 ג'יגה מסוג ?(OCZ GOLD 800MHZ DUAL CHANNEL(2* 512 אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה של חברת KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL, כך שבסופו של דבר יש לי סה"כ 3 ג'יגה זיכרון. יש לציין גם שתיזמוני השעון של שני סוגי הזכרונות שונים. ocz - 5-5-5-12 וה- KINGSTON - 4-4-4-12 שאלתי היא האם ישנה אפשרות לשלב זיכרונות של שני יצרנים שונים. ד"א, לוח האם שלי: GIGABYTE 965P-DS4 תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחשב שמיועד ל: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים מפעם לפעם. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד:אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 התלבטויות: 1. יצרן ודגם. 2. נפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור 4Gb של הנ"ל ב-1040 ש"ח) 3. סוג - האם ללכת על 667Mhz או 800Mhz (שעולה 40% יותר על אותו נפח) כרטיס מסך:התלבטות ק…
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לחבר שלי יש במחשב 2X516MB של OCZ. יש לו 800MHZ ותיזמונים 3CL הוא רוצה להגדיל את הזיכרון, ולהוסיף עוד 2GB למחשב. הוא רוצה זיכרונות של OCZ, ומצאתי לו את אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5940 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3189 על איזה זיכרונות אתם ממליצים יותר, ולמה? תודה
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות ללוח של ג'יגהבייט דגם DS3P עם צ'יפסט של P35 אוכבר עכשיו לרכוש עם צ'יפסט של 965P??? האם יהיו אילו שהם יתרונות על פני הצ'יפסט ה"ותיק" או שסתם לעמוד ב"חזית הטכנולוגיה"????? אני עוד אנצל את האשכול הזה על מנת להתייעץ איתכם על כך שאני מעוניין לרכוש עם הלוח (לא משנה איזה), זכרונות של קינגסטון 2X1GB ובנוסף מעבד 6420 של אינטל. אני מעוניין לעשות למערכת OC כך שהמעבד יעבוד על 3GHZ ולפי המספרים שראיתי ממש אין לא בעייה. השאלה היא האם עם הלוחות המדוברים והזיכרונות זו המערכת שתספק את הסחורה??? מצטער על כל השאלות אבל אני צמא למידע ויותר מזה צמא למחשב חדש....
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
intel mobile core 2 duo T5600 זה המעבד שלי.... ואני התרגלתי למחשב הישן שלי... :kopfpatsch: ואני כל הזמן ממשיך להוריד דברים ל 32 ביט.... זה בעיה גדולה? אצלי זה 64 ביט, אנלא טועה, נכון? :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון זיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
יש את המהירות 1066 מול 800 אבל כל השאר נראה הרבה יותר טוב ב - 945 945 יש 4 מגה ק' E6400 2מגה ק' בקיצור, אשמח אם מישהו יכתוב מה עדיף
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קיבלתי היום מחשב עם מעבד core2duo 6320,לוח ga-gms2 הכל עובד מצויין-רק שהמכפלה היא 6 ולא 7(everest+cpuz) מהירות השעון 1596mhz,הבאס 266,l2=4mb,הכל בסטוק-לא נגעתי בכלום גם ב cpuz מראה 2 ליבות מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-