עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אחים שלי נתקלתי בבעיה קשה: עד עכשיו היה לי לוח אם של אינטל סוקט 478 ומעבד 1.5 400 FSB שעבד בבאס של 100 ומכפלה של 15. עכשיו החלפתי את המעבד למעבד 2.4 533 FSB שעובד בבאס של 133 ומכפלה של 18 והלוח אם לא נותן לו להיות יותר מהיר מ1.8, האם יש דרך לשנות את זה? (הלוח בלתי ניתן להמהרה) עכשיו מצד שני יש לי לוח אחר (Biostar U8568) שעליו שמתי את ה 1.5 שלי למרות שהוא תואם 533 FSB ובאס של 133(מסיבות אישיות של אז אל תשאלו למה). ועכשיו המעבד באוברקלוק ל 2 ג'יגה הרץ !! המחשב עולה ורק במאמץ הוא קורס\עושה ריסטרט. זאת המהירות המינימלית שהלוח יכול לעבוד זתומרת זה לוח שתואם ממאבד 2 ג'יגה הרץ ומעלה, ואת ה 1.5 הוא הופך ל 2, אין לי בעיה עם זה ממש לא, חוץ מזה שאני לא יכול להעלות לו מתח (אול לפחות …

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  2. כן היום השגתי את הפנטיום 4 1600mhz האובר קלוקר של הימים ההם.. הבעייה היא שיש לו שני פינים עקומים (אבל ממש עקומים) וקשה להחזיר אותם למקומם בגלל שהרווחים בין הפינים מאוד קטנים.. אז נגיד שאני יצליח להחזיר אותם למצבם הישר אז יש איזשהו מצב שהמעבד מקולקל?! שוב הבעייה היא רק בפינים..

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by SSLSNOB,

http://www.nordichardware.com/news,7353.html

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by god_of_zits,

שלום לכולם, אני יודע שזו שאלה די בסיסית אבל אני חייב להיות בטוח, לגבי צ'יפסט של אינטל 945 אם הוא תומך בזכרונות של DDR או שרק DDR2? דבר שני הוא עד כמה הוא יותר טוב מ915, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by GONNY2,

1. חוות דעת על הלוח הנ"ל ? והמלצות על לוחות אם דומים 965 עם כרטיס מסך OB . 2. יש לי היום ( במחשב הישן ) שני IDE )HD ) וצורב DVD האם ניתן לחבר ?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  6. תקציב: 700 ש"ח. מטרות: מחשב להכל וגם למשחקים שירוצו על MED ככה. אז ככה,יש לי: מארז, כרטיס מסך HD3850, זכרונות 2GB , ספק כוח FSP 400W. עכשיו אני מעוניין לשדרג ולקנות לוח אם ומעבד חדשים, והחלטתי על מעבד E6300 ב430 ש"ח ועל לוח אם אני לא סגור אבל יש לי 3 אפשרויות שיתיאמו למחיר שלי: Asus P5KPL-AM http://skypc.co.il/pl_product~31146~10~0.htm או ASUS PRKPL-CM http://skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm או GIGABYTE GA-G31M-ES2L http://skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm אז השאלה שלי היא איזה לוח הכי כדאי לקנות מבינייהם? יש לציין כי ייתכן שאני יבצע OC למרות שאני לא מתכוון לקנות קירור.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by gilad4321,

אני קונה מחשב עם אופטרון 146 שיהיה בו OC ובעקרון הזמנתי את הOCZ rev 2 אבל אני יכול לשנות ויצא בפנדה זכרונות G SKILL אז הייתי רוצה לדעת האם הזיכרון הבא הוא טוב לOC או עדיף על הOCZ: G.Skill EXTREME DDR 600MHZ PC4800 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200DSU2-1GBLA תודה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by rogue4ever,

1. צריך SATA 2 2. צריך DUAL CHANNEL 3. אני לא מתכננן OC בכלל, למרות שאשמח אם מישהו ישלח לינק או יסביר מזה לא צריך יותר מ 667MHZ ולכן אפשר לחסוך, זה מפרט למשחקים עם 7900GT ואפשר לחסוך אם אני לא מעוניין לעשות OC תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  9. 1. Gigabyte - GA7VAXP ULTRA 2. ASUS A7N8X לא ה דלוקס ..... תודה .

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by BigDragoon,

משהו יודע מתי אמורים להגיע לארץ לוחות האם האלה? (דגמים ספציפיים שאני יודע שיצאו כבר: ASUS P5N7A-VM, MSI P7NGM)

11. Started by the crazy boy,

יש לי 4 סלוטים על הלוח. שניים עכשיו בשימוש. זיכרון DDR2 533 מגה הרץ, תזמונים: 4-4-4-12 יש לי שני זכרונות של 512 (גיגה סך הכל) החברה - לא מוכרת. עכשיו השאלה שלי היא איזה זכרונות אני צריך לקנות? אם אני אקנה זכרונות של חברה אחרת מוכרת תהיה בעייה? לא עולה לי עכשיו איזה עוד פרטים צריך לכתוב אז אם צריך עוד משהו תכתבו. תודה לעוזרים!

12. Started by netanel1,

אז ככה יש לי אפשרות להשיג 8800GT ואחרי דיון בפורום תצוגה וגרפיקה הגעתי למסקנה שאין למחשב הנוכחי שלי סיכוי לנצל את הכרטיס אז הגעתי לפה בשביל מעבד, זכרונות אבל בעיקר לוח אם שיעזור לי לנצל את כל היכולות של כרטיס המסך(עם עדיפות לכרטיס קול מובנה). התקציב הוא כמו בכותרת 1500-2000 שקל.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  13. שלום לכולם... יש לי שאלה שמעניינ אותי אני יודע שיש לוחות אם שתומכים גם ב- SLI ויש לוחות אם שתומכים ב- CF אז השאלה שלי אם הלוחות אם תומכים גם ב- SLI וגם ב- CF ? ( הכוונה ללוח אחד שתומך בשניהם ) או שאלו טכנולוגיות שונות לחלוטין? אני מתכנן לקנות בסוף חודש מחשב... והולך להתחבר אל המחשב 88GT לבינתיים מכיוון שיוצאים הכרטיסים החדשים אז חשבתי שלבינתיים אני אשים את ה-88GT שלי ובעוד כחצי שנה אני אעשה CF או SLI בעתיד התקציב ללוח אם הוא 700 שקלים ואם יהיה צורך אני ארד בדיסק הקשיח אל 640GB וככה אני אחסוך עוד 130 שקל שהתקציב יהיה 830 שקלים לשים לב(!) אני קונה מן החנות TMS במזומן אז אפשר לחרוג בערך והתקציב הקסימלי יהיה 850 שקלים הנה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 13…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by gbrodny,

שלום לכולכם אני מקוה שאני לא עושה טעות שאני מפרסם את זה פה אני פשוט ממש משתגע אני מתלבט בין : המערכת הזאת EPOX 8K5A3+ XP 1800 256MB 3200 לזאת : AMD Athlon XP 1800+, Samsung DDR 256MB 3200, Gigabyte 7VAXP KT400 עזרו לי בבקשה בשני המצבים זה יעלה לי בערך 2000 שקל ואין לי מוסג מה להחליט אני סטודנט וההחלטה הזאת חייבת להיות נכונה אין לי כסף בשביל לטעות ??? איזה מערכת יותר יציבה ואם איזה יותר קל לעשות OC תודה רבה רבה רבה גיא

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  15. אני ממש מתלבט בין 2 הדגמים האלה של G SKILL LA http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231008 FX http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231035 שניהם 2*512 ומבטיחים 2-2-2-5 בDDR400 שניהם עם ציפים של TCCD של סמסונג עכשיו אני קצת קצר בכסף אז אני רוצה לדעת על איזה שווה לי ללכת על ה FX שמעתי כל כך הרבה OCקים מוצלחים אבל על ה LA לא שמעתי מה אתם אומרים? תודה מראש טל

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by FooBar,

הטמפ' שמראה לוח האם שלי נראות לי גבוהות ממה שהן צריכות להיות. יש לי גוף קירור מצויין למעבד (ZALMAN 7000B AlCu), יש לי ארבעה מאוורים במארז (שתיים מכניסים שתיים מוצאים) וגם שני המאווררים של הספק מוציאים אוויר. כמו כן את החוטים והכבלים במארז סידרתי בצורה שמאפשרת מעבר אוויר טוב. למרות התנאים הנ"ל לוח האם מראה טמפ' של 50~ מעלות במנוחה ו65-70 במאמץ וזה במצב של מהירות סטוק!!. לוח האם שלי הוא MSI K8N Neo, אשמח לדעת אם ידוע למישהו אם הדגם הזה מזייף במדידת טמפ', או אם עולה לכם רעיון למה הטמפ' כזאת. בנוסף לזה, כשאני מפעיל משחקים "כבדים" (דום 3 לדוגמא) המערכת נתקעת (מסך כחול של XP) שלפי השערה שלי נובע מנעילה של הלוח אם כתוצאה מהטמפ'. אשמח לקבל דעות בעניין. תודה מראש עריכה: ואם זה מ…

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by -T.G-,

יש לי כרטיס זכרון מסוג DDR SDRAM עכשיו משהו לא ברור לי: DDR ו SDRAM זה שני דברים שונים נכון? אז איך זה אפשרי? בכל מקום רשום לי DDR גם במפרט שקניתי את המחשב אבל רק בתוכנה EVERSET רשום לי type: DDR SDRAM זה מבלבל אותי...

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by Delux,

???

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by leoleo,

לשימוש ביתי.מעבד INTEL 4400 , לוח אם גיגבייט 965-DS הציעו לי בחנות בה אני רוכש את המחשב זכרונות NCP 2X1GB. האם הם נחשבים זכרונות טובים?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by מישהו,

לפי Everst ה System Memory שלי הוא 512 MB DDR SDRAM המחשב שלי נתקע לא מעט /= מה לעשות? להוסיף עוד זיכרון או לקנות זיכרון יותר טוב? או אולי בכלל עדיף לי להחליף מעבד? יש לי פנטיום 4 2666 MHz (לפי מה שהבנתי הבעייה היא בד"כ בזיכרון =/) למקרה שיש קשר ללוח אם (לא מבין בזה P: ) Motherboard Properties: Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 426…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם.אני מבקש לדעת האם ניתן להוסיף תכונות raid + s ata ללוח שאין בו תמיכה מובנית לנ"ל?אם כן ,מדובר בסיפור יקר? שאלה נוספת ,האם קיים amd xp 2400 0.13 mic שאינו t bred ? תודה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by JohnClark,

שלום בימים האחרונים נתקלתי בדילמה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי אז ככה, כבר כמה חודשים אני מתכנן לקנות מחשב... בהתחלה חשבתי פשוט לקחת Pentium 4 2.8C עם איזה Asus P4P800 Deluxe או ABit IC7 שיאפשרו לי איזה אוברקלוק נחמד ל3.2 וזהו... (אני לא צריך כרטיס מסך, רק זכרונות, מעבד, לוח אם, מארז וספק) אבל אז התחלתי לראות בנצ'מארקים של A64 3000+ וראיתי שהוא עוקף את ה3.2c... ועולה 215 דולר! עכשיו הקטע הכספי לא משנה כרגע. הדילמה שלי היא: מצד אחד, הNorthwood C מבוססת טוב, יש לוחות אם יציבים וטובים, אין בעיות תאימות ובכלל, ליבה טובה. בביצועים של 32 ביט אפשר אפילו לעקוף את הA64 3000+... מצד שני, יש את הA64, שזו מין השקעה לעתיד והמעבד מראה יכולות מצוינות גם ב32 ביט! החיסרון שלו הוא שה…

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  23. זמן ללוח אם נוסף בסדרת Z590 של אינטל, והפעם אנחנו מתמקדים במוצר מתקדם מאוד תוצרת ASUS - לוח האם ROG STRIX Z590-E GAMING שמציג המשכיות עבור מסורת של חומרת קצה עליון סולידיתלכתבה

24. Started by 1itay1,

כרגע יש לי 2GB אבל זה לא מספיק לי בכל מיני דברים שאני משתמש אני כרגע עם המעבד 8400 בלי OC (כניראה יהיה OC בקרוב) הMB שלי (EP45-DS3L) תומך עדDDR2 1066 אז רציתי לדעת איזה זכרון כדי לקנות אני גם רוצה הסבר (קראתי בנושאים הנעוצים) האם 1066 CL5 הוא כמו 800 CL4? חשבתי על G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB שהוא בהספק של 2.0V-2.1V שזה טוב לOC אני חושב. בכל מקרה עזרה בבקשה בברכה, איתי

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by alexrta,

לחברי הפורום ערב טוב, לאחרונה חבר שלי רכש מחשב חדש שכולל בתוכו: מעבד I7-930, זכרונות OCZ 6GB בתדר של 1800MHZ שעובדים ב TRIPLE CHANNEL ולוח אם של ASUS שכרגע אני לא זוכר את הדגם המדוייק. היום שהוא קיבל את המחשב הוא בדק ב-BIOS וגילה שתדר העבודה של הזכרונות עומד על 1066 השאלה שלי האם זה תקין ועם לא אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, ושיהיה לילה טוב

• 7 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים