עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the_one23,

שלום, רציתי לדעת האם E6750 על 3GHZ יחזיק את רוב המשחקים החדשים של היום? כמו BIOSHOCK ו UT3 וכו' ?? עוד כמה שאלות: 1.האם הוא נחשב בגדר "הדרישות המומלצות" או "דרישות בסיסיות" למשחקים החדשים של היום? 2. יש הבדלים משמעותיים בין E6750 על 3GHZ לעומת אותו מעבד על 3.2GHZ במשחקים? - זה מורגש בכלל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2445 בלי "דותן" בלי פנטיום "M" ?!

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  3. אז כנראה שכפולי הליבות (לפחות עד 2.2 גיגה הרץ) באמת עם 1.3 וולט או שאולי מדובר בדגם מיוחד למחשבים ניידים , לא יודע. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 אשכול מקורי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116417.0 הערה: אני פותח אשכול חדש כדי למנוע בלבול.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  4. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

לשאלה: הלוח הזה מגיע עם זיכרון? (כל הלוח ב-1000ש"ח). זה הלוח שמגיע עם הזיכרון? או שזה הדגם p4t533? (עולה 1800ש"ח). תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by danielboro,

מעבד I3-2120 מריץ BOINC (CPU על 100%) אני מריץ את התוכנה SPEEDFAN 4.46 הטמפ' של CORE1 55 הטמפ' של CORE0 60 האים זה הגיוני שלמעבדים 0 ו1 יהיה טמפ שונה של 3-5 מעלות?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by amitbl,

<------ (פרטי המחשב שלי כאן) לפי מה שהבנתי, אם וכאשר אשים 4 סטיקים של זכרון DDR-400 הם יעבדו בדואל צ'אנל ב333mhz במקום במהירות המקסימלית (כרגע יש לי 2 שעובדים כמו שצריך ב400). האם זה נכון? האם עדכון הביוס שלי יתקן את העניין? מדובר על לוח K8NS-939 של ג'יגה בייט. הנה קישור לאתר של היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by simonldj,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ישן יחסית - K9N6PGM2-V2 http://msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2-FOR-EUP-v2-2-.html#/?div=Basic ומותקן לי עלו 4G של זיכרון (2x2G) של DDR2 88Mhz עכשו אני נואשות זקוק לזיכורן נוסף, אבל אני רוצה לעשות את זה במינימום כסף, בלי להחליף לוח אם ומחשב.. הבעיה שיש ללוח אם רק שני סלוטים, מה שאומר שאני חייב לקנות שבב של 4G ואני לא מש מוצא שבב של DDR2 800Mhz 4G (שבב יחיד) (כתוב שהלוח אם תומך ב - DDR2 667/800 SDRAM , max 8GB ) אשמח להמלצות של זכרונות שאני יכול להוסיף (כידי שיהיה לי לפחות 6G) בנוסף לא ברור לי, האם אני יכול להוסיף זכרון עם תדירות גובהה ממה שהלוח תומך? והאם הוא יכול לעבוד במקביל עם שבב בתדירות שונה? (לדוגמא שיהיה לי אחד של 2G 800 כמו שיש עכשו + אחד …

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by yosizach,

אוקי קניתי מחשב אינטל פטיום 4 2.53 80 גגה ראידון 9700 פרו .. 80 גגה שתי זוכרנות של 256 מהירות 400 ... עכשיו זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 עכשיו את הזכורנות שמתי dual ddr אבל שזה dual ddr אין יש הוהובים במשחקים וכל מני דברים ... לא קשורים ...שחורים כאלה לא יודע אך להסביר ! עכשיו שזה לא dual ddr הכל טוב ... חבר שלי אמר יכל להיות הגדרה בה bios אבל אני לא יודע ! זה שהרכיב לי את המחשב מברר לי ... עוד לא שלמתי הוא אצלי ...המחשב עכשיו . רמקולים בהתחלה . קניתי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_705&products_id=3036 אוי אולוהים הםםםם גרועים לא שומעים טוב בכללל.. אז לא משנה יש לי כרטיס קול קראטיב 5.1 ... עכשיו יש לי 700 שח לקנות …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. בלי קשר למחיר . וחוץ מזה יש עוד הבדלים בין הליבות ?

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by surui,

KingSton זה Infineon? הזמנתי שתי זיכרונות KingSton באחד רשום KingSton ובשני Infineon

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום, אחי מתלבט איזה לוח לקנות ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 או ASUS P5B DELUXE אני רואה שהראשון עולה כ500 -600 ש"ח יותר ולכן אני מניח שהוא טוב יותר. הייתי רוצה חוות דעת שלכם וגם לדעת מה היתרונות ומה החסרונות תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by asilic,

הי ברשותי מחשב XP 1700 עם 256 זכרון PC2100 של CRUCIAL לאחרונה שאני מנסה לשחק במשחקים החדשים זמני הטעינה ארוכים מהרגיל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זכרון מאותו סוג שיש לי אבל לא רוצה להוציא הרבה כסף שאלתי היא: האם לקנות זכרון יד שניה או האם כדאי להשקיע בזכרון חדש ואם כן איזה סוג? ועוד שאלה חשוב שהזכרון יהייה של CRUCIAL? לעת עתה לא יבוצע אוברקלוק

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  13. היי אנשים עברתי על כמה לוחות אם והבחנתי שבכמה וכמה לוחות Micro ATX נראה שבפנאל האחורי מופיעה יציאת PS/2 בודדה. עיתים מצויין שהיא לעכבר ועיתים מקלדת. מצד שני, ראיתי שכמה לוחות כאלה דווקא הומלצו לאנשים בעלי תקציב נמוך ואיתם המליצו על מקלדת ועכבר בסיסיים וזולים כלומר חוטיים. עקב כך אני מניחה שבדרך כלשהי ניתן לחבר ללוחות אלה עכבר ומקלדת חוטים ואני תוהה כיצד וכן תוהה אם אותה דרך פוגמת בצורה כלשהי בביצועי המקלדת / עכבר. אודה להסבר. דוגמה - לוח GIGABYTE GA-MA74GM-S2H המומלץ כעת במדור מפרטים מומלצים http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133215&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יחד עם המלצה על מקלדת+עכבר פשוטים. ניתן לראות במפרט שלו באתר הייצרן שמצוי…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by stingeR-,

אוקיי , לפני חודש קניתי בKSP AMD ATHLON XP 2400+ Tbred core וקיבלתי אותו עם Thorton Core עכשיו השאלה שלי , מזה THORTON? למה הוא משתווה? הוא פחות טוב מהTBRED הרגיל ? למעבד יש 256KB L2 CACHE ו266MHZ FSB כמו לTBRED... לפי מה שקראתי הוא יותר טוב מהTBRED אבל פחות טוב מהבארטון , אבל עכשיו Maphisto אומר לי שהמעבד הזה שווה ערך לדיורון ולסלרון , האם מישהו מוכן להאיר את עיני ? זה דחוף. ד"א : בבנצ'מארק הסינטטי הרגיל של סנדרה הוא נותן אותה תוצאה של ה2400 הרגיל , בPCMARK2002 הוא נותן 5974נקודות שזה נחשב טוב מאוד אם אני לא טועה... איך אני יכול לבדוק עוד כדי להבין אם המעבד טוב או רע?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  15. שלום אנשים אני לאחרונה נאלצתי להגדיל את כמות הזיכרונות שלי מ 6GB ל12GB בגלל העבודה + הקורס שאני כרגע לוקח (גרפיקה) השאלה שלי האם שני סוגי הזיכרונות יעבדו ביחד: הזיכרון הישן: Patriot 6Gb (3 x 2Gb) Viper PVT36G1600LLK 8-8-8-24 הזיכרון החדש: Corsair 3x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 אז כפי ששאלתי האם שני הסוגים יעבדו ביחד ככה שיהיה לי 18GB במקום 12GB? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת איזה מהירות זיכרון היא האידיאלית למעבדי הקונרו החדשים האם זיכרון במהירות 800 יוציא את המיטב המעבד\ או שעדיף זיכרון מהיר יותר אולי אפילו 1066 אני מדבר על המעבדים העליונים בסידה בבאסים של 1066 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  17. האם יש אפשרות לשים מעבד בעל socket 754 בלוח התומך socket 939? תודה מראש על התשובות.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by EviLeader,

שלום לכולם, די הייתי בטוח שעכשיו (אחרי כול המאמרים שמתפרסמים), אינטל עדיפה על AMD. אבל משום מה, בבנצ'מארקים הAMD 6000+ עובר הרבה מאוד מעבדים אחרי ומשתווה כמעט לE6600. אז, אני לא מבין,למה לקנות E6400 ולא 6000+ אם הם באותו מחיר? יש גורמיםאחרים ששכחתי?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by manticore,

בהמשך לת'רד שלי מאתמול, אני מעוניין לקנות AMD Athlon 64 X2 4200+ 939 TOLEDO Dual-Core 1MB L2 Cache 2.2Ghz X2 דרך אי ביי ב61.40 דולר הלוח שלי הוא 939 בגלל זה אני רוצה את המעבד הזה השאלה שלי אם זאת עסקה משתלמת והאם הלוח שלי (Gigabyte ga-k8nf-9 nForce 4 chipset motherboard) לא יהיה צוואר בקבוק או יפגע בביצועים *העיסקה לא כוללת מאוורר, אז איזה קירור צריך המעבד הזה?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by nimrods,

איפה ניתן לקנות משחה תרמית למעבד..?? (באזור המרכז) תודה לעוזרים..!!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by yagelk,

שלום, ברשותי לוח אם GigaByte 945GCM-S2L עם המעבד intel E2160. המעבד הזה ישן ויש לי מעבד Pentium D 940. כדאי לי להחליף למעבד Pentium D 940 3.2Ghz או שהוא יותר ישן? ואם כדאי, אני יכול להחליף חופשי? לפרק את הקירור מעל המעבד להוציא אותו להכניס את החדש ולהחזיר את הקירור? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. יש תוכנה שבודקת זיכרון, יש תוכנה שבודקת מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ועוד ועוד... אבל אף פעם לא נתקלתי בתוכנה שבודקת את הלוח אם. האם יש תוכנה כזאת? אם כן, מה שמה? תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by moshel7,

יש ברשותי מעבד amd athlon 64 x2 4000+ במהירות שעון של 2100 mhz מדוע בתוכנה everest הוא מראה לי 1004.4 mhz ? זה מראה כך מאז שהתקנתי vista ultimate אים זה משנה משהו תודה מראש לכל המגיבים משה!!!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by bilbo,

http://www.theinquirer.net/?article=8359

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.