עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, אני ממש בדילמה בין כמה לוחות אם. הראשון מבוסס צ'יפסט INTEL G45 ASUS P5Q-EM http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=jR7eO7eY08cBntsR השני NVIDIA GeForce 9300 Chipset ASUS P5N7A-VM http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=812&l4=0&model=2579&modelmenu=1 והשלישי NVIDIA GeForce 9400 Chipset GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2946&%20ProductName=GA-E7AUM-DS2H יהיה איתו מעבד INTEL E8400, 4GB זכרון וכו'. הדבר הכי חזק שהוא יריץ זה HD 1080P. אני מניח ורובכם יתלבטו בין ה 2 האחרונים, בין הלוחות שמבוססים צ'יפסט 9300 ו 9400 (אני חושש לזנוח את האמינות של INTEL!…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by UberGitter,

שלום, לפני שנתיים קניתי את הלוח אם הזה יחד עם קיט זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4. היום אני החלטתי לשדרג ולקנות עוד קיט זהה OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum מן הסתם הPART NUMBER יהיה שונה ואני מניח שמפני שהזכרונות הישנים כבר עבדו תקופה, הם אולי יהיו טיפה יותר איטיים מהחדשים, אבל חוץ מזה הזכרונות אותו דבר בפרמטרים שלהם. המטרה כמובן זה שהכל יעבוד בDUAL CHANNEL, היות והלוח אם למיטב ידיעתי יתמוך ב4GB DC. האם העובדה שהזכרונות טיפה שונים היא בעייתית מבחינת הDUAL CHANNEL? (קראתי את הFAQ בסטיקי למעלה כמובן, אבל לא יזיק לקבל עוד חוות דעת...) האם בכלל יהיה הבדל אם זה לא יעבוד בקונפיגורציה של DC, כלומר האם כדאי לי במקרה הזה להישאר עם 2GB (במידה ואנ…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by GeForce,

ברשותי הלוח הנ"ל: http://www.motherboard.cz/mb/chaintech/9VJL3.htm יש עליו זכרון 512MB DDR בסטיק אחד. יש לי עוד מקום פנוי לזכרון. כמה אני יכול עוד להוסיף?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by bronco,

האם הלוח הנ"ל ASUS P5B-V יכול לתמוך ב windows xp 64 bit האם יש צורך בחומרה אחרת מיוחדת לעניין בברכה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. אני עומד לקנות מחשב משחקים ללא OC מסך 19 אינצ' בסביבות ה-3.5Kוזה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe או Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD מארז ANTEC NSK4480 380W Black או מארז ללא ספק Antec Three Hundred וספק כח Hiper HPU-4S425-PU 425W

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  6. היה לי פעם לוח של gigabyte שאני לא זוכר איזה דגם הוא, הייתה אפשרות בהדלקה, לפני שמערכת ההפעלה עולה ללחוץ על מקש Esc ואז הייתי מקבל חלון ממנו אני בוחר מאיזה מקור לעשות BOOT, היה מאוד שימושי עכשיו יש לי לוח דגם GA-EP45-DS3L ואין את האפשרות הזו או שאני לא מוצא אותה. בשביל לבחור מקור BOOT צריך להיכנס להגדרות BIOS ושם לשנות בהתאם. יש אפשרות להוסיף אותה באיזה עדכון BIOS או שהיא לא קיימת בלוח הזה? http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/foxconn-bloodrage/boot_menu.png ככה נראה החלון

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אתמול יצא מעבדי ה-I3 מסדרת ivy bridge, וכבר מופיעים בחנויות בכ-100 שקל יותר מהדור הקודם. רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יוצאת הסדרה של הפנטיומים (g-2120 לדוגמא). חשבתי שהם יצאו יחד...

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. חדשות טובות ממפתחת השבבים האמריקאית: גם דגמי ה-FX וגם דגמי ה-APU שיבוססו על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה יעבדו בהתבסס על אותה תושבת, לגמישות משופרת התרגלנו לקבל תושבות מעבדים חדשות מדי שנתיים בשוק המודרני, בנוסף לתושבות שונות עבור דגמים 'עממיים' ועבור דגמים לחובבי הביצועים, כשהמשמעות היא שכמעט כל רצון לשדרג את המעבד במערכת גרר עימו צורך לשידרוג של לוח האם הנלווה, ושידרוג פוטנציאלי גם לגוף הקירור ולזכרונות ה-RAM. עתה, AMD ממחישה מדוע חשוב שתהיה לנו תחרות ראויה בעולם המעבדים – ומאשרת שגם מעבדי ה-FX השולחניים העתידיים שלה, בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה וללא ליבות גראפיות מובנות, וגם מעבדי ה-APU משולבי הליבה הגראפית העתידיים שיבוססו על ליבות Excavator ובעתיד על ליבות א…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה לכתבה

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים, נתקלתי בבעיה הנ"ל זמן מה לאחר התקנת ה3950x שלי, לפני זה לא זכור לי שהיה משהו כזה, אז הגיוני שהגורם נעוץ במעבד או בגרסה החדשה של הBIOS שהייתי חייב להתקין ע"מ לתמוך בו. (חלונות 10 פרו) תיאור התקלה: בחיבור התקן mass storage, לא משנה אם זה דיסק און קיי, או דיסק נייד 2.5, או דיסק חיצוני בעל ספק כח נפרד, לחלק מחיבורי הUSB, תחילה נראה שההתקן עובד בסדר, אבל ברגע שמתחילים להעתיק קובץ כבד, לאחר כמה מאות MB מהירות ההעברה תרד ל0, ולא יהיה ניתן להעביר יותר נתונים. לפעמים הכונן יתנתק, לפעמים יחזור להופיע אך לא יאפשר להעביר קבצים, לפעמים תופיע ההודעה הידועה בסגנון "ההתקן שחיברת כשל ולא ניתן לעבוד אתו". התקלה לא קיימת בחיבורי הUSB שמסומנים בח…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by yagelk,

שלום, ברשותי לוח אם GigaByte 945GCM-S2L עם המעבד intel E2160. המעבד הזה ישן ויש לי מעבד Pentium D 940. כדאי לי להחליף למעבד Pentium D 940 3.2Ghz או שהוא יותר ישן? ואם כדאי, אני יכול להחליף חופשי? לפרק את הקירור מעל המעבד להוציא אותו להכניס את החדש ולהחזיר את הקירור? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. איזה שילוב עדיף למחשב ביתי שסה"כ תקציבו הוא בסביבות 2000 ש"ח ובהנחה ששניהם מסתדרים לי במסגרת התקציב? Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box‎ + Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI או Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray+MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 .

13. היכונו לראות מארזים, קירורים וספקי כוח חדשים תחת מותג ה-TUF הפופולרי של מובילת עולם לוחות האם לכתבה

14. אינטל מדווחת על עוד רבעון כלכלי מוצלח למרות כל האתגרים - ומכריזה על יעד (רחוק יחסית) שאמור להיות הסופי בהחלט לבואם של דגמי הדור הבא לכתבה

15. Started by tk-hunter,

הממ אני צריך אם אפשר השוואה בין כל המעבדים של AMD 64... ואם אפשר גם הבדלים בטמפרטורות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  16. מכיוון שלא הבנתי לגמרי את הידיעה , רציתי לשאול , האם בעתיד(נגיד עוד שנה) יהיו לי עדיין אופציות לשידרוג מעבד לסוקט A? , יענו , עדיין ישארו בשוק מעבדי סוקט A טובים?

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by bilbo,

http://www.theinquirer.net/?article=8359

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. כן היום השגתי את הפנטיום 4 1600mhz האובר קלוקר של הימים ההם.. הבעייה היא שיש לו שני פינים עקומים (אבל ממש עקומים) וקשה להחזיר אותם למקומם בגלל שהרווחים בין הפינים מאוד קטנים.. אז נגיד שאני יצליח להחזיר אותם למצבם הישר אז יש איזשהו מצב שהמעבד מקולקל?! שוב הבעייה היא רק בפינים..

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by asilic,

הי ברשותי מחשב XP 1700 עם 256 זכרון PC2100 של CRUCIAL לאחרונה שאני מנסה לשחק במשחקים החדשים זמני הטעינה ארוכים מהרגיל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זכרון מאותו סוג שיש לי אבל לא רוצה להוציא הרבה כסף שאלתי היא: האם לקנות זכרון יד שניה או האם כדאי להשקיע בזכרון חדש ואם כן איזה סוג? ועוד שאלה חשוב שהזכרון יהייה של CRUCIAL? לעת עתה לא יבוצע אוברקלוק

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by davinci,

מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין CHIPSET 965G לבין CHIPSET 965P? תודה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by eitanb3,

שלום! ישר ולעניין, לצורך הדוגמא, אם היום אקח מעבד core due 1.2 בהשוואה למעבד פנטיום 4 (ליבה בודדה), איזה מהירות הוא ישווה? 2400 ?

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  22. נכון בכתבה של האתר כתוב "מחשב העל כולל כ-16 אלף מעבדי Opteron של חברת AMD ועוד כ-16 אלף מעבדי Cell של IBM" זה הגרסה של הCELL החדשה או מה ואחרי זה כתוב שיש לא 9 ליבות אפשר הסבר בבקשה?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  23. שמתי לב שבכל הלוחות אם החדשים אין את היציאות האלה, מה עושים אם אני צריך אותן? LTP - למסך LCD COM - לשלט. האם יש איזה כרטיס PCI שיש בו את היציאות האלה? אם כן אז אם אפשר קישור בבקשה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by surui,

KingSton זה Infineon? הזמנתי שתי זיכרונות KingSton באחד רשום KingSton ובשני Infineon

• 7 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים