עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gal555,

היום אנו מקבלים לראשונה את שמות המעבדים החדשים בתושבת ה LGA 1156 , אשר שיווקם יחל ב 8 לספטמבר , כאשר Intel תחל בשיווק של שלושה מעבדים , במהירויות שבין 2.66GHZ ל 2.93GHZ , במחירים שבין 194$ ל 562$. המעבדים אשר החברה תציג ב 8 לספטמבר יהיו - Core i7 870 - מעבד במהירות 2.93GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 562$. Core i7 850 - מעבד במהירות 2.8GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 284$. Core i5 750 - מעבד במהירות 2.66GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , וללא תמיכה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישהו פה פעם הזכיר תזיכרונות של ה GSKILL אבל אני לא יודע איזה דגם זה היה... התקציב זה עד 1500 שקל עם חריגות קטנות חשוב שיהיה מהירות 667/800. חשוב גם תיזמונים נמוכים. תודה.

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  3. אני פירקתי את כל המחשב (בפעם הראשונה שלי) לפני שבוע וחצי בערך כדי להחליף מארז. אז החלפתי מארז, חיברתי את כל החיבורים והכל עובד כרגיל. רק נשארו לי החיבורים של ה-USB, שאותם לא חיברתי ללוח האם כי לא ידעתי איך. יש לי שני חוטים שיוצאים מה-USB של המארז, ומכל חוט יוצאים עוד 4 חוטים נוספים. זה מה שרשום על שניהם: על ארבעת החוטים שיש בכל חוט רשום: על החוט הראשון: D+ על החוט השני: D- על החוט השלישי: GROUND על החוט הרביעי: VCC יש את המילים האלה על ארבעת החוטים שיוצאים מכל חוט, רק ההבדל היחידי הוא שעל שמונת החוטים שיוצאים משני החוטים הראשיים כתובים הספרה 1 או 2 רק כדי להבדיל לאיזה חוט ראשי שייך כל אחד מהחוטים האלה (איזה 4 חוטים מתאימים לחוט ראשי אחד ואיזה ארבע נוספים מתאימים לשני). זה…

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  4. התמונות מדברות בעד עצמם 80% ממעבדי I5 8600K וI7 8700K צפויים להגיע ל5GHZ בקלות. סקירות ב5/10 יום חמישי החל משעה 16:00

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by manganga7,

איזה מעבד יותר טוב? ה- AMD athlon64 AM2 3800Mhz winsdor או ה- INTEL pentium D 960 LGA775 preslar? (אני מקווה שכתבתי נכון את השם של ליבת ה-960 נכון )

6. Started by htpc,

לא מציע לקנות את לוחות GIGABYTE הם בעיקרון עולים זול ויש להם להם תפריט יותר מלא בלוח, אך למדתי על בשרי שמה שעולה זול עולה ביוקר, יש לי לוח ששלחתי לתיקון הלוח לא עבד ובמקום זה הוצע לי לוח שעבר תיקון של GIGABYTE כנראה במעבדות החברה כך סופר לי במור לוי משווקי GIGABYTE בישראל, שיש אחריות לשנה ולכן לא אקבל חדש, כמו"כ ראיתי במגזין PC PLUS שהגיגה בייט אמנם זול מכיוון שהאחריות רק לשנה. קחו זאת בחשבון לפני הקניה הבאה שלא תצטרכו לשבור ת'ראש

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  8. מתלבט נורא בין הלוח הזה: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E = הוא עולה790 שקל ב ksp לבין הלוח הזה: ?P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E? : הוא עולה 830 מאותה חנות. מה דעתכם ?????? תודה על העזרה.....

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  9. טעות למחוק.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by finish,

טוב זה המפרט: amd 64bit 3200+ venice gigabyte k8nsc leadtek 7600gt agp 512mb a-data וב פתחתי פה כבר כמה נושאים אבל אני אף פעם לא מקבל תשובה טובה למה לעשות כיד להשלים לדואל צ'אנל.. יש לי 512 אבל A-DATA אבל אין אותו למחירה בשום מקום... אני חייב שיהיה לגיגה זיכרון כדי לקבל עוד ביצועים במשחקים 512 לא מפסיק בכלל אבל אני לא יכול לקנות כרטיס כמו שיש לי כי אין ולקנות שתי סטיקים חדשים ביחד עם זה לא יעשו דואל צ'אנל מה לעשות???

11. אחריי ה P5B DLX שבנתיים הכי טוב ל OC למעבדי CORE 2 DOU אסוס לא מספקת ומוציאה אחד חדש: ASUS ROG Intel EditionStriker Extreme נתונים: תמונה: עוד נתונים: קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121509 בקרוב אצליכם

• 55 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. מבחינת ביצועים במשחקים שתומכים ב100% ב6 ליבות מי יותר טוב? phenom x6 1090T או I5 2500k

• 31 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. היורש של דור מעבדי Raven Ridge נחשף לראשונה במאגר נתונים של מבחן ביצועים - עם שם הקוד פיקאסו לכתבה

14. שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  15. היי. תקשיבו אני רוצה לשדרג את הלוח אם שלי לגמרי אבל אני רוצה להשאיר את הספק, הכונן הקשיח והכונן האופטי [כל השאר ביניהם זיכרונות ומעבד אני משדרג] אני רוצה לקנות את הלוח הזה: Gigabye GA-G31M-ES2L לפני שאני קונה אותו אני חייב לוודא שאני אוכל לחבר עליו את מה שציינתי למעלה.. שמעתי שיש ספקי כוח עם 24 פינים וכאלה עם 21 או משהו... וכוננים קשיחים עם SATA או SATA X2 אני אשמח אם תעזרו לי לזההות ולבדוק אם הכל מתאים לי..

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  16. היי לכולם מעבד AMD 3800X2 לוח ASUS M2NPV-VM . אני מעוניין בזכרון 512X2 667MHZ . רציתי לשאול האם הזכרונות האלו משתלמים: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=VS1GBKIT667D2 או שיש זכרונות יותר מומלצים מהם למעבד וללוח אם שציינתי לעיל.. בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by sapartil,

מה יותר טוב (ביצועים,מהירות...) I3 או CORE 2 DUO ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום מחפש המלצה ללוח אם, וכרטיס מסך טוב למשחקים במחיר סביר! יש לי מעבד 3.0, ו2 סטיקים של 512 400MHZ, של CROSS. מחפש לוח אם זול, אבל שיספק את העבודה, בעיקר למשחקים, כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by BMItay,

האם המעבד מתאים ללוח?אני לא אצטרך לעשות שום עדכון ביוס כדי שהמעבד יפעל כשורה? ולכמה באס אוכל להגיע עם זכרונות 2048MB 800MHZ? תודה!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by spooky,

יש לי 256MB DDR מהחברה:SPECTEK השאלה שלי היא: החברה הזאת טובה? משהו בכלל מכיר אותה?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by SpidiMan,

אני צריך המלצה ללוח אם משולב (מעבד + כרטיס מסך) - עדיף בגודל Mini-ITX. חשוב שיהיה לו כמה שיותר חיבורי SATA. אשמח לכמה שיותר קישורים והמלצות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברה אני מתלבט בין 2 המעבדים הנל שיש בינהם הבדל של 40 שח סה"כ. איזה מהם יותר טוב ל-OC ? יש לי טוניק טואר וp35c-ds3r ואני מעוניין להוציא את כל המיץ ממנו עד הטמפ' האופטימלית. מה אתם ממליצים? [לא מצאתי שום מידע על e6750 רק על ה e6550..] תודה!

23. Started by DOR_2911,

באיכות וביצועים בלוחות אם כמובן

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  24. יש לי לוח INTEL 965P לא עם כרטיס מסך מובנה. אני משתמש בכרטיס 7600GS. אולי בגלל זה...? אם אני לא אשים שום כרטיס מסך אז אני לא אראה כלום(יכול להיות שאז זה יהיה ב ENABLE)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  25. יש לי 4 סטיקים בלוח: 2 של חצי ג'יגה ו2 של ג'יגה ארבעתם במהירות 800 ddr2 ברצוני להוסיף זכרונות במקום החצי ג'יגה א. האם זה ישפיע משמעותית על ביצועיי המחשב ב. אמרו שרק אם אשתמש עם צערכת 64 ביט ארגיש הבדל הלוח שלי הוא asus p5w dh והמעבד של אינטל 6600 2.4 GHZ

• 13 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.