מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
is there a mother with PCI express 2.0 +SLi for two video cards for nvidia if not are there going to be with and if yes then when??? tnx for answering
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
KingSton זה Infineon? הזמנתי שתי זיכרונות KingSton באחד רשום KingSton ובשני Infineon
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הזכרונות הם: 1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3199 2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3192 3) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3194 4) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 ומהם הצ'יפים של 3 ו-4 ?
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חברה יש לי לוח אם של asus p5q pro של asus עכשיו הייתי בויסטה והמחשב קפא כנראה מדיסק עשיתי ריסט עכשיו הוא לא נותן יל להמשיך באתחול של המחשב והוא נותן לי שתי אפשרויות או ללחוץ f2 כדי להחזיר הגדרות ברירות מחדל של הביוס או להיכנס ולהגדיר אותו אני מפחד גלעת כדי לא הלרוס משהו כי המחשב היה מהיר מאוד עד עכשיו...תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מוסיף זרונות למחשב שלי ויש לי את הזכרונות האלה בדיוק: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=503 ראיתי זכרונות יותר זולים ואני רוצה לדעת אם זה לא יפגע לי במהירות של הזכרונות הקיימים (זה עובד ע"פ המהירות והתזמון הנמוך מבניהם...) הזכרונות שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=4867 שאלה שניה... אני צריך להרכיב מפרט של מחשב חדש... ראיתי כמה סוגי מעבדים ואין לי מושג מה מהם לקנות..זאת אומרת, מה ההבדל מבניהם ואיזה הכי טוב התקציב שלי למעבד... עד 800-1300 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מפורסמים גם בנצ'מרקים. סדרה שצריכה להיות זולה מה- E4XXX http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=6765
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתוך הנתונים על הלוח באתר החברה - "(Note 4) The PCI Express x16 slot share the PCI Express x16 bus with the HDMI and the DVI-D ports. When the PCI Express x16 slot is in use, the HDMI and the DVI-D ports become unavailable." האם זה אומר שכל כרטיס שאני אחבר על הסלוט pci_eX16 תתנתק לי התצוגה ? או רק עבור כרטיס מסך ? דבר נוסף - לאיזה עוד שימושים אפשר להשתמש בסלוט pci_eX16 מלבד לכרטיס מסך ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הוא עולה 710 ש"ח... זה קצת לא נתפס לי איך הוא זול יותר מ NFORCE3? הוא פחות טוב?או מה? כי אני רוצה לקנות לוח מבוסס PCI-E,רוב הסיכויים NF4,ואני חושב שאם זה לוח מספיק טוב אקח אותו... או שעדיף ללכת על ASUS A8N SLI או אפילו לחכות ל MSI K8N NEO4 ULTRA... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לפני כשבוע התלקל לי המחשב של 3 שנים ולפי בדיקת הטכנאי נאמר לי שהלוח אם שלי נהרס, רציתי להתייעץ לגבי לוח חדש: לוח נוכחי:Asus M4A78-HTPC מעבד:AMD Phenom II X3 710 כרטיס גרפי: ATI Radeon 4870 ספק כוח:CW 550W DDR (זכרונות):4GB של קינגסטון אם אני זוכר נכון DDR2 רציתי לשאול גם האם לדעתכם כדאי לי פשוט לקנות אותו דגם (שמצאתי בזאפ בסביבות 430 שקל) או שעדיף לשדרג כבר ללוח יותר חדש או בכלל לשדרג לוח/מעבד/כרטיס גרפי למשהו יותר מודרני (מדובר על מחשב לגיימינג), אני שואל כי ב-3 שנים האלו הספקתי כבר להחליף לוח אם ופעמיים כרטיס גרפי, זה לא קרה לי בחיים לפני זה עם מחשב אינטל, אז אולי כבר עדיף? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מישני עם 4gb 1600 ויש אפשרות הרחבה, יש לי מס' של מחשבים ניידים בלי שימוש עם כרטיסי זיכרון של 2gb 1066 האם יש טעם לפרק ממחשב ישן ולהתקין בחדש? לא תהיה ירידה בביצועים מורגשת?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום , ברשותי לוח מסוג X58-UD7 של GIGABYTE . הוא תומך בזכרונות TRIPLE CHANNEL . ויש לי זכרונות מסוג זה מותקנים בתצורה של 3X2GB . סה"כ 6 GB . אני מחפש להוסיף זכרות או לקנות בכלל סט חדש. עקב כך שהמחירים לא בשמיים . הבעיה היא שבארץ לא מוכרים את הזכרונות האלו. (בדקתי). כשהייתי בחנות מסויימת אמרו לי שאין כל בעיה לקנות זכרונות בודדים מאותו סוג בדיוק רק בתצורה של שלישיה והם אמורים לעבוד בצורת TRIPLE CHANNEL גם אם הם לא ייעודיים לזה. הנושא נשמע לי מוזר ואין לי הבנה בו אז החלטתי לבדוק פה . אשמח לתשובה בהקדם . תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול מהו לוח האם הכי מתאים וטוב למעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Processor S939 וכרטיס מסך 7600GT? תודה
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שאלה למומחים ואני מקווה שזה שייך לכאן ולא למדור כרטיסי מסך האם הכרטיס מסך המובנה של AMD נדמה לי שזה 4200HD טוב יותר מהכרטיס מסך שבא עם אינטל I3 530 ?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את האולטרה או לא (הבדל של 200 שח בערך) אני רוצה לקנות דור אחד אחורה כדי שיהיה לי AGP בשביל הכרטיס מסך. אני לא מתכוון לעשות OC. אז האם ההבדל בין ב אולטרה לרגיל הוא רק באוברקלוק או בעוד דברים ששווה לי לשלם עליהם 200 שח? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=23_314_328&sort=3a&filter_id=36
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הי, טוב קניתי את המחשב היום (אני עדיין יכול לשנות את המפרט) ואני רציתי לקנות את הq9450 והודיעו לי שיגיע רק ביוני אז המוכר אמר לי שאני יכול לקנות או את ה 9300 או את ה qx6700 והוא אמר לי של oc עדיף את הqx6700 בכל מקרה קניתי אותו. השאלה היא איזה מהם עדיף? אני צריך תשובה מהר כדי לומר להם לשנות את זה. המטרה היא משחקים ו oc את שאר המפרט אתם יכולים לראות בפורום של המפרטים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מי יודע מה עדיף הפנטים E2140 E2160 או 3600 DUAL COR , ו-3800 DUAL COR ? המחירים די דומים לכן אני שואל המחשב מיודע לעבודה משרדית בנונית תודה מראש וחג שבועות שמח
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לעבוד\לסדר שני מחשבים מדור הCore2Duo, עם ערכות שבבים P35 וP43. היו לי גם 6 סטיקים של זכרונות DRR2 1066 כביכול, של החברות kingston, corsiar, g.skill. מתוך כל ששת הזכרונות, רק אחד הצליח לעבור memtest86+ 4.20 בלי להוציא אף שגיאה במהירות 1066 (זה היה סטיק של corsiar, אחד מתוך dual kit. הסטיק השני לא הצליח לעמוד במשימה). הזכרונות כן הריצו בדיקה חלקה כשסורסו למהירות 800 בתזמונים 5-5-5-18 (בטח היה אפשר למתוח עוד ל15, לא בדקתי). לדעתי הממצאים מוכיחים שאף יצרנית לא באמת עשתה פס יצור מיוחד לPC8500 אלא פשוט כולם בחרו PC6400 שנראו להם 'מובחרים' מספיק כדי לעמוד באוברקלוק הכפוי (מה גם שהוולטים 2.1-2.3 שצויינו עליהם די מאששים את זה). מילא אם זה היה עובד, אבל רובם לא מספקי…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
128MB DDR SDRAM (1x128MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) 256MB DDR SDRAM (1x256MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) עכשיו.... ההבדל במחירים הוא 50$ האם יש הבדל ענקייי בביצועים?! כי זה די יקר ... "ההבדל" עכשיו שאלה 2: 128MB DDR SDRAM,200MHz,1 DIMM שכאן זה במהירות 200 MHZ לעומת 266 למעלה... ממ אני לא יודע מה ההבדל בדיוק במחיר.. זה שתי חברות שונות של הנייד... אבל המהירות של הזיכרון... ההבדל הזה משפיע ממש בביצועים? שמים לב להבדל.. תודה לעוזרים ולקוראים
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש עכשיו, שהולך להיות עם P4 2.4C, אני מתכנן OC ל-3 או 3.2.. תלוי ביציבות\חום.. לצערי אין לי מושג בזכרונות.. אני יודע אבל שכדי לקבל שיפור בביצועים של DUAL DDR, עדיף להשתמש בשני סטיקים של זיכרון במהירות שמותאמת ל-FSB של המעבד.. השאלה שלי היא אם אני מתכנן את האוברקלוק, נניח ל-3 כי אני בספק שאני יגיע ל-3.2 ביציבות טובה וחום סביר.. איזה זיכרון יתאים לי? 3200, 3500 או 3700? האמת היא שהמחשב שאני מתכנן כבר יוצא לי קצת יקר, אז אני מחפש זיכרונות במחירים סבירים. אני לא רוצה להתקמצן על משהו חשוב כמו זיכרון, אלא לקנות משהו באיכות גבוהה שלא עולה יותר מדי.. מה שנקרא BANG FOR THE BUCK..
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
[ltr]I had a problem with the Abit AN7 board, it kept giving "CMOS sumcheck error" and reseting the BIOS on cold boots. different BIOS versions didn't help, neither did more voltage or lower FSB freq. well after about 3 months of owning the board I thought up of a possible cause for the problem. it turns out to be the motherboard battery, quite interesting since it's a brand new board. anyway I check the battery using a multi meter and gave less than 0.1v instead of 3v. I haven't had time to see if it fixed the problem (it's my mom's comp), but I'm sure that will be the end of that. I thought I'd let you know, just in case it'll happen to anybody. gotta say it's one of th…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז היום עם מפרט סופי באתי לKSP הכול טבו ויפה רק המוכר שם החליט שהוא שונא את הV-DATA.... בלי יותר מדי נמוקים. אז הוא הציע את הTWINS או את הקינג (למרות שהוא אמר שעדיף את הקינג כי הם יותר מתאימים ללוח אם... ) אני מדבר על סטיקים של ג'יגה... רצתי לדעת אם הוא צודק הוא שהוא סתם מנסה לסחוט ממני עוד כמה שקלים :\ כאילו ממה שהבנתי V-DATA אמינים כל עוד לא משתמשים בהם לOC או שיש לך סתם תקציב ענק... ולי אין, אז סתם להוסיף עוד 150 שקל על "שם" זה די בזבוז... בקיצור יש הבדל או לא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני מהמעבדים הבאים : INTELCore2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מול AMD Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore שניהם באותו בדר גודל של מחיר מה עדיף יותר מה יותר טוב ולאיזה שימושים יותר טוב כל מעבד תודה
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
דבר ראשון בוקר טוב לכולם. אחרי דיון ארוך בפורום מפרטים בנושא המעבד הרשימה הצטמצמה לשני מעבדים, הFX 4100 לבין i5 2300 והתבקשתי גם לבדוק בקשר ללוח האם. הדיון התבסס על ההנחה שאפשר לעשות OC לFX ובכך להגיע לרמה כמעט כמו i5 במחיר נמוך יותר. לי נאמר שזה מאוד פשוט לבצע OC למעבד הזה במיוחד, כי לי יש 0 ידע ו0 ניסיון בזה, כך שצריך לקחת בחשבון האם משתלם להתעסק בזה. מטרת המחשב היא משחקי מחשב כבדים כגון Skyrim ומשחקי רשת המוניים שזהWorld of Warcraft (מאוד חשוב לי שהוא יעבוד על הגדרות מאוד גבוהות על גבול האולטרה במצבים בהם אתה נמצא במצב שהוא מרובה משתתפים במשחק). תקציב המחשב הוא 4800 שח כולל מסך אך ממש הייתי מעדיף לחסוך איפה שאפשר בלי לפגוע יותר מידי בביצועים. אני הבנתי שמעבד משחק תפקי…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אחים שלי נתקלתי בבעיה קשה: עד עכשיו היה לי לוח אם של אינטל סוקט 478 ומעבד 1.5 400 FSB שעבד בבאס של 100 ומכפלה של 15. עכשיו החלפתי את המעבד למעבד 2.4 533 FSB שעובד בבאס של 133 ומכפלה של 18 והלוח אם לא נותן לו להיות יותר מהיר מ1.8, האם יש דרך לשנות את זה? (הלוח בלתי ניתן להמהרה) עכשיו מצד שני יש לי לוח אחר (Biostar U8568) שעליו שמתי את ה 1.5 שלי למרות שהוא תואם 533 FSB ובאס של 133(מסיבות אישיות של אז אל תשאלו למה). ועכשיו המעבד באוברקלוק ל 2 ג'יגה הרץ !! המחשב עולה ורק במאמץ הוא קורס\עושה ריסטרט. זאת המהירות המינימלית שהלוח יכול לעבוד זתומרת זה לוח שתואם ממאבד 2 ג'יגה הרץ ומעלה, ואת ה 1.5 הוא הופך ל 2, אין לי בעיה עם זה ממש לא, חוץ מזה שאני לא יכול להעלות לו מתח (אול לפחות …
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב תראו, לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב שחשבתי שהוא בין הטובים, אבל בתחום המחשבים, אין מה לדבר. AMD Athlon 64 3200+ מעבד MSI K8N DIAMOND - לוח אם NVIDIA 7900GT - כרטיס מסך 1000 RAM עכשיו תראו, אני ממש מאוכז התוצאות שקיבלתי ב3dmark נמוכות בבדיקות CPU ולכן אני חושב להחליף את המעבד(אם זה אפשרי), אם אפשר תוכלו להמליץ לי למעבד חזק לגיימרים של AMD שיתאים ללוח האם ואם מחליפים מעבד צריך להחליף עוד משהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-