עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nnfyrbsnss,

מצאתי באינטרנט את המדריך הבא: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=19365 אני יכול להשתמש איתו על הלוח אם שלי? יש לי את הGigabyte 965P-DS3 Rev 3.3 עם גרסאת ביוס F14a. בנוסף אני עושה Flash לביוס דרך Windows ככה שאם אני רואה משהו חריג אני יכול ישר לעשות Flash לביוס "סטוק" וזה אמור להיות בסדר, אבל אני עדיין רוצה להיות בטוח. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  2. מה דעתכם? https://www.pcworld.com/article/3305360/components-processors/how-the-32-core-ryzen-threadripper-is-suddenly-a-lot-better-at-gaming.html

3. בדיוק בונה מחשב חדש ואני די תקוע בקשר למעבד.. לא יודע אם אני רוצה מהסדרות החדשות למרות הליטוגרפיה ויכולות האובקלוק. יש הרגשה שהמחיר הולך רק על הטכנולוגיה החדישה יותר, ולא על הביצועים אפילו אם זה לא תמיד נכון. מה מומלץ מהסדרות הוותיקות של אינטל של המרובעי ליבה? הQ9000 ואלה תודה (:

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  4. שלום לכולם במחשב שהוחלף לו לוח אם, לוח האם החדש כולל חיבור ATX_12V עם 8 מגעים: הבעיה: הספק שלו כולל חיבור ATX_12V עם 4 מגעים.. בלי הגרסא של ה-6, ובלי הגרסא של ה-8.. עכשיו כמובן שאפשר ללכת ולהחליף ספק למחשב הזה, אבל השאלה שלי היא כזו: למחשב הזה אין כרטיס מסך, והוא משתמש ב-Onboard Graphics של Intel (מעבד core-i) האם בגלל שאין כרטיס מסך, אולי אפשר לא להחליף כאן ספק? ובמקום זאת: 1) לא לחבר שום דבר לחיבור 8 המגעים הזה או: 2) לחבר את חיבור 4 המגעים, בצד שמאל של החיבור עם ה-8 מגעים כך תהיה התאמה בין שני הפלסטיקים. מה אתם אומרים? …

5. סליחה על הכותרת העקומה. אני מחפש מישהו שיש לו לוח K8N Neo4 Platinum שיגיד לי כמה פינים יש לחיבור שלו למתח. (לספק) כמו כן אשמח לדעת איזה זיכרון יש לכם. נראה שיש ללוח הזה מספר בעיות תאימות ולא היתי רוצה להזמין מחו"ל משהו שלא יעבוד בסוף. חיפשתי כבר בכל מקום, ואני לא מוצא את התשובות והגיע הזמן להזמין אותו מארה"ב ע"מ שיגיע בזמן למשפחה שלי שם לפני שהם באים הנה. מעבר לזה, יש למישהו מושג מי היבואן של MSI לארץ ואיך יוצרים איתו קשר?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  6. השאלה בכותרת, תודה לכל העוזרים. פיטר.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל, ויש עליו כבר מערך RAID אחד (raid 0). רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות עוד 2 הארדיסקים ולהוסיף עוד מערך של raid 0. (בסך הכל 2 מערכי RAID). ניסיתי להכנס להגדרות של הבקר וליצור עוד מערך הוא רשם לי "אין מספיק מקום", השאלה אם הוא פשוט זיהה שאין הארדיסקים נוספים או שפשוט אי אפשר ליצור עוד מערך. אשמח לעזרה!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by LiorZi,

אני רוצה לשים את המעבד הנ"ל על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338 כמו שאתם יכולים לראות ללוח יש כניסה לחיבור 4pin ב- ATX 12V (למעבד) לעומת חיבור של 8pin שמצוי ברוב הלוחות החדשים. רציתי לשאול האם ייתכן מצב שהמעבד יעבוד פחות טוב או לא יגיע לביצועים מקסימאלים בגלל החיבור הזה (לעומת ה-8) ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות Overclock?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by quantoM,

אני קונה מחשב חדש, לגיימינג, ולא עושה OC. אני לא חשוב שאי פעם אני אתעסק עם הלוח, בטח לא לOC, וקרוב לוודאי שאני לא אשדרג. שווה לי להשקיע עוד 300 שקל בP45 ? או שP35 יספיק ?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by mulderfox,

למישהו יש או יודע היכן אפשר לקנות? (ולא גרסת MOBILITY) תודה!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by danield51,

http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1333W8G9-B~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1600W8G11-B~15~0.htm או http://ksp.co.il/?uin=17303

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  12. טוב..עשיתי בדיקה של המחשב דרך3DMark06 והתוצאה שלי הייתה 3300 והיא צריכה להיות בין 5000 -6000 אז נראה לי שאני צריך לעשות אובר קלוק אני צריך קישור להורדה של אובר קלוק מישהו יכול להביא לי?.

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by god_of_zits,

שלום לכולם, אני יודע שזו שאלה די בסיסית אבל אני חייב להיות בטוח, לגבי צ'יפסט של אינטל 945 אם הוא תומך בזכרונות של DDR או שרק DDR2? דבר שני הוא עד כמה הוא יותר טוב מ915, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by XGALX,

Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-062906-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GZM3 A7267IMS V1.2 DATE: 06/29/06 15:53:55 זה מה שהתוכנה אברסט רושמת לי... איזה לוח אם יש לי? וגם אם אפשר איזה כרטיס קול יש לי: Device Description Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller [A-1] ? אני צריך תשמות המדוייקים שיאפשרו לי למצוא תדרייברים ואם למישו יש קישור לדרייברים גם יהיה טוב..

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי מעבד I9 10900K ולוח asus rog maximus xii hero עשיתי עידכון ביוס לאחרון שיש באתר ויש לי כל פעם שגיאות בEVENT 15 ACPI ורשום: : The embedded controller (EC) returned data when none was requested. The BIOS might be trying to access the EC without synchronizing with the operating system. This data will be ignored. No further action is necessary; however, you should check with your computer manufacturer for an upgraded BIOS. מישהו יכול לעזור איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. Started by elyaz,

שלום מבקש המלצה ללוח אם ומעבד חדשים הלוח אם הנוכחי -MSI K8 בדמדומי חייו- המאוורר של ה NB כבר בקושי עובד, והמחשב נתקע 15 פעם ביום בממוצע. על הדרך כנראה שנחליף גם את המעבד (כרגע- +amd athlon 64 3000) שאר המפרט של המחשב: nvidia Gefore 6600 1 gb ram (4x250 mb ספק- 250W של ezcool המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים. תודה התקציב גמיש ויכול גם לעלות (מחשב משפחתי)

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  17. האם הוא אמין וטוב? מבחינת הדרישות שלי ממנו הוא עונה עליהם. יש לו גם כרטיס מסך און בורד שלבנתיים ישרת אותי נאמנה. אני לא מתכנן אוברקלוק עם הלוח הזה. ואם כן אז ממש טיפה. הוא מחליף לי את הלוח שיש לי P5VDC-MX שיש לי כרגע. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  18. אם בלוח אם אם כרטיס קול מבונה אפשר לשים כם כרטיס קול רגיל?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by gbrodny,

שלום לכולכם אני מקוה שאני לא עושה טעות שאני מפרסם את זה פה אני פשוט ממש משתגע אני מתלבט בין : המערכת הזאת EPOX 8K5A3+ XP 1800 256MB 3200 לזאת : AMD Athlon XP 1800+, Samsung DDR 256MB 3200, Gigabyte 7VAXP KT400 עזרו לי בבקשה בשני המצבים זה יעלה לי בערך 2000 שקל ואין לי מוסג מה להחליט אני סטודנט וההחלטה הזאת חייבת להיות נכונה אין לי כסף בשביל לטעות ??? איזה מערכת יותר יציבה ואם איזה יותר קל לעשות OC תודה רבה רבה רבה גיא

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by djgabi1,

אם כן אילו חברות הכי מומלצות?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by Xebu25,

יש לי שאלה לאנשים פה בנוגע ללוח אם B75M של gigabyte בלוח אם הנוכחי שלי יש 5 כניסות אודיו מאחורה ויש לי 5.1 רמקולים x530 של לוגיטק.. הרמקולים מתחברים ב3 כניסות (כמו אוזניות) בצבע שחור/ורוד/ירוק.. וראיתי שבלוח הזה יש רק 3 כניסות (אין שחור) אבל לפי האתר שלהם כתוב שהוא תומך ב5.1 ערוצים.. האם אוכל להשתמש ברמקולים שלי עם הכרטיס הזה? תודה רבה

22. http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2310&ModelName=GA-M55SLI-S4 דגם : GA-M55SLI-S4 גיגהבייט .

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

שלום כבר הרבה זמן לא קניתי מעבד ולכן גם לא התעניינץי כל כך אני אשמח להסבר מה נחשב היום למעבדים הסטנדרטים האם כפולי הליבה הם סף הכניסה החדש. מה עדיף כרגע כפולי ליבה של AMD או אינטל מה דירוג הסדרות מבחינת ביצועים ראיתי אתלון מכמה סוגים כפולי 64 ביט וכפולים 64 ביט וגם באינטל יש הרבה סוגים אני אשמח להסבר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם.אני מבקש לדעת האם ניתן להוסיף תכונות raid + s ata ללוח שאין בו תמיכה מובנית לנ"ל?אם כן ,מדובר בסיפור יקר? שאלה נוספת ,האם קיים amd xp 2400 0.13 mic שאינו t bred ? תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים