עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה לוח אם טוב יותר GA8I945PG Gigabyte או P5LD2 Asus הייתי רוצה לדעת למי יש יותר עוצמה יותר איכות מה המרצדס מבחינתכם ולמה האם יש הבדלים ברמת הביצועיים האם יש יותר חריצים או פחות חריצים בין אחד לשני בקיצור מהו הלוח האיכותי מבלי להתייחס לעלות

• 14 תגובות
    • 738 צפיות
  2. החזרתי את הזיכרונות של מהירות 667 למחשב ועכשיו יש לי בDRAM FSB RATIO 1:1 עם הזיכרונות של מהירות 800MHZ היה לי יחס של 10.12 , אני לא מבין למה .

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. מעבד הדגל המוביל את סדרת ה-Broadwell-E שצפויה להגיע בקיץ, ה-Core i7 6950X, עשוי לשבור את גם את הגבולות בפן הכלכלי ולעלות 1,500 דולר לא מזמן קיבלנו אישור מאינטל עצמה על הדיווחים המספרים אודות מעבד בעל עשרה ליבות פיזיות (ובעל 20 ליבות לוגיות בעזרת טכנולוגית Hyper-Threading אותה הוא נושא) אשר צפוי להגיע בצמרת מעבדי האקסטרים החדשה של אינטל, ה-Broadwell-E. לא מכבר אף קיבלנו תאריך השקה: יוני 2016. כעת אותם דיווחים מספרים על פריצת דרך נוספת שמעבד זה ירשום, חוץ מלהציע מספר גדול יותר של ליבות: הוא עשוי לשבור את גבול ה-999 דולר המסורתי עבור מעבד הדגל של אינטל בסדרות האקסטרים, ולהגיע בתג מחיר חסר תקדים ולא מבוטל של 1,500 דולר. Intel Core i7 6950X – לא בטוח שיהיה…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  4. אני צריך לוח למפרט הבא: מעבדE8500 \ Q6600 (אני עדיין לא סגור) 4 GB זיכרון, של OCZ, XTC REV2 כ.מסך HD4850 ספק LIBERTY 500 המערכת הולכת להדחף בתוך מארז קטן מימדים הדרישות שלי מהלוח אוברקלוקר סביר - טוב סלוט PCIE X16, ממוקם בתחתית הלוח ככל האפשר כ.קול מובנה איכותי (אני בספק אם יהיה מקום לאחד במארז) עדיפות לערכת שבבים מתקדמת

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  5. ASUS שיחררה רשימה של 27 לוחות אם שהוכנו להם עדכוני BIOS המאפשרים להם לתמוך במעבדי אינטל החדשים ששוחררו לאחרונה בעלי תדר FSB של 1333MHz. שימו לב: חלק מהקישורים בטבלה לא מובילים למקום הרצוי... אם ברצונכם להשיג ביוס חדש ללוח אם כזה, עליכם למצוא את לוח האם באתר בעצמכם.

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  6. אני עובד עם REVIT וCS4 איזה כרטיסים כדאי לי לקנות האם 1333MHZ יעבוד טוב או שכדאי לי לעלות במהירות כמובן שאני מדבר על 8G ומעלה כמו כן ראיתי חברה בשם G.Skill מישהו מכיר

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by satlan1,

שלום יש לי זיכרון 128 ראם RDRAm 2 סטיקים של 64.. והמהירות זה pc800 והחלטתי להגדיל את הזיכרון... אני רוצה שהווינדוס ירוץ חלק(עכשיו עם ה128 יש הרבה תקיעות...(ווינדוס אקס פי)) אז אתם אומרים להגדיל ל256 או ל512? ואם זה חשוב יש לי כרטיס מסך גיפורס 2. (יש במחשב הזה כל שנה רק 2 משחקים פיפא ואנביאיי... כל השאר במחשב השני שלי אז לא צריך כרטיס מסך טוב)... ואמרו לי שהזיכרון הספציפי הזה מאוד יקר ולא מוכרים אותו כמעט, אז יש אם אני מחליף ל DDR נניח ומחליף גם את הלוח אם, זה לא ייצא יותר זול מאשר להרחיב ל512? תודה מקווה שהבנתם מה רציתי

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  8. זה 2 מעבדי כפולי ליבה "מודבקים"

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by FooBar,

הטמפ' שמראה לוח האם שלי נראות לי גבוהות ממה שהן צריכות להיות. יש לי גוף קירור מצויין למעבד (ZALMAN 7000B AlCu), יש לי ארבעה מאוורים במארז (שתיים מכניסים שתיים מוצאים) וגם שני המאווררים של הספק מוציאים אוויר. כמו כן את החוטים והכבלים במארז סידרתי בצורה שמאפשרת מעבר אוויר טוב. למרות התנאים הנ"ל לוח האם מראה טמפ' של 50~ מעלות במנוחה ו65-70 במאמץ וזה במצב של מהירות סטוק!!. לוח האם שלי הוא MSI K8N Neo, אשמח לדעת אם ידוע למישהו אם הדגם הזה מזייף במדידת טמפ', או אם עולה לכם רעיון למה הטמפ' כזאת. בנוסף לזה, כשאני מפעיל משחקים "כבדים" (דום 3 לדוגמא) המערכת נתקעת (מסך כחול של XP) שלפי השערה שלי נובע מנעילה של הלוח אם כתוצאה מהטמפ'. אשמח לקבל דעות בעניין. תודה מראש עריכה: ואם זה מ…

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  10. ככה, 2 דברים האחד זה שסתם ככה כיוון שאני לא מתכוון להשתמש בגרוטאה שלי זמן רב התחלתי לעשות ניסויים נכנסתי ל ביוס הקפצתי את ה CPU SPEED מ 100 ל 120 זה שיפר לי את המגהרז (לא יודע אם חל שינוי של ממש) מ 856 ל 1020 העיניין הוא שבתוכנה CPU Z זה טוען שיש לי מאבד של CELRON 560 בכלל!!! ושהכפילות זה 8.5 יכול ליהיות ש"עבדו" עלי בחנות ומכרו לי מעבד בזמנון שעבר OC קטן מ 560 ל 850? העיניין השני יש לי כרטיס מסך GeForce MX 400 64 MB זה AGP x4 נכון? ויש לי לוח אם VIA's Apollo Pro 133A, VT82C694X שאמור לתמוך בזה ונראה לי זה גם מאז ולתמיד תמך, אבל קיום יש לי בעיות רבות משחקי של 3D לא פועלים אצלי פשוט ויש קפיצות נוראיות והאטות רבות גם בסרטים ובשולחן העבודה בכללי להפתעתי רשו…

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

לא עשיתי לו שום אוברקלוק... הטמפרטורה הזאת נורמלית? באיזו הוא אמור לעבוד?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by itayizra,

ראיתי את שתי המעבדים האלה .. והם אותו מחיר.. ואני יודע ש E8400 זה ליבה כפולה ו Q8400 זה ליבה מרובעת .. אז למה הם אותו מחיר ?! :s05: ואיזה מעבד כדאי יותר לקחת ?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  13. קבלתי 4 זיכרונות של ניידים DDR3 מהירות 1600 אני מעוניין לבנות מערכת שולחנית על בסיס הזיכרונות האלה איזה לוח אתם מכירים שתומך בזיכרונות האלה שמתאים למעבדי הסוויל או IB ? או האם יש מתאם כלשהו שאני יכול להתקין זיכרונות כאלה על לוחות רגילים -?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by djgabi1,

אם כן אילו חברות הכי מומלצות?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by azarzar15,

עכשיו סיימתי להרכיב את המחשב עם מעבד core 2 quad 2.4 ghz q6600 מרחתי משחה טרמית והנחתי עליו את הגוף קירור עם המאוורר המקורי של אינטל שהגיע איתו רק שעל הגוף קירור נמרחה קצת גם משחה כשהרכבתי אותו בהפעלה של המחשב ראיתי בביוס 51 מעלות זה תקין? ואם יש צורך לדלל קצת משחה טרמית מהמעבד כדי שלא תגע בגוף קירור?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. המחשב משמש אותי למשחקים .רוב הזמן אני משחק FOOTBALL MANAGER 09 אך זמני הטעינה רבים מאד (ככל שמפעילים הרבה ליגות בו זמנית זמן הטעינה רב יותר ) מכאן אני שואל , בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, כלומר זמן הטעינה של המשחק יתקצר מה עליי לשנות במחשב את הזכרונות או המעבד ? מבחינת כרטיס אין שום בעייה, זכרונות 2 גיגה (800), כל חריץ גיגה ומעבד 1.8. תודה לכל מי שיענה. ;D ;D ;D ;D

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  17. השאלה למעלה המחשב נתקע אחרי חצי שעה של שימוש וכולה האיי סיי דלוק יש על המחשב 320 MB של זיכרון המעבד הוא P III 1000MHZ האם הפחתת המהירות תמנע ממנו להיתקע? אני מצביע על המעבד כמקור הבעיה כי כבר שאלתי פה בפורום על הבעיה שהמחשב נתקע ואמרו שזה בעיית התחממות של המעבד. מרחו עליו כבר מישחה תרמית ואגב... ניסיתי לבדוק איזה לוח אם יש למחשב ורשום שם UNKNOWN !!! ניסיתי לבדוק עם התוכנה EVEREST

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום יש לי מחשב חדש של מעבד AMD 64 3000, לוח אם של + EPOX 3KDA ' שני, מאווריים של 120 ממ ועדיין גשאני בודק בעזרת תוגנת אוורסא יוצאים לי הנתונים הבאים: Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) Aux 40 °C (104 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 1520 RPM Chassis 4219 RPM Power Supply 2961 RPM השאלה היא האם הטמפ' לא גבוהה מידי? תודה

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה קניתי שתי מאווררים של VANTEC - 3PIN לחיבור ללוח אם אך ברגע שחיברתי מאוורר לחיבור של הCASE FAN הוא נקלט כ POWER FAN וההפך מישהו שמכיר תופעה דומה שיכתוב או מי שיודע לפתור מצב כזה. אם הנושא לא מתאים לפורום הנ"ל יש להעבירו לפורום קירור.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. Started by aviran,

אני מעוניין לקנות מהיבואן חלקי מחשב ולפתוח איזה מין מעבדה קטנה ולמכור חלקים ומחשבים .. עכשיו השאלה שלי היא : יש מלא סוחרי מחשבים ביד 2 עכשיו כולם קונים מיבואנים את הרכיבים שלהם .. עכשיו אני לא מוצא שום יבואן שמוכר בזול את החלקים .. יש למישהו אתר משהו שמכיר יבואן טוב שמוכר חלקים במחיר דיי זול... אני יודע שאני צריך תעודה של עוסק .. זה בסדר , אני רק מבקש ישלח קישור של אתר של יבואן טוב וזול .. תודה !!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. Started by dj-king,

שלום לכולם הייתי רוצנה לקבל המלצה על לוח חדש שקניתי . ללוח קוראים EXTREME של ELITE GROUP בכל חנות שהייתי אמרו לי שהלוח לא טוב ולא אמין אשמח לקבל תשובה בתודה מראש גיא

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by enter,

מפרט: AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Venice 2200mhz@2600mhz Gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 Socket 939 Motherboard 1.5GB RAM DDR A-DATA CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII AGP X8

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by haviv822,

כותרת מאוד חשוב כמה שיותר מהר בבקשה ואיזה לוח עדיף ה c43 או לוח של גיגאבייט ה p67 ud3

• 2 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.