עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eladbu,

אני מעוניין לקנות לוח אם ורציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט 865 ל 875???

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

משחקים\סרטים P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Gigabyte 8I915P DUO S775 DDR1+2 512MB A-DATA DDR-II (Ohh my gosh 4CL, how bad is it ?) x2 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE Abit AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz Twinmos x2 (What's those memories' CL ?) ומה בכלל זה הCL (CAS LATENCY הזה ? זה חשוב אם אני לא מתכנן OC ?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  3. אני רוצה להוסיף לזכרון הקיים שלי את הזכרון הבא: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אלו הפרטים: Specs‎ ‎800MHz DDR2 ‎ ‎ CL 5-5-5-15‎ ‎ Unbuffered ‎ ‎ Black XTC Heatspreader* ‎ ‎ Lifetime Warranty ‎ ‎ 1.8 Volts ‎ ‎ 240 Pin DIMM הזכרון הקיים: http://skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm אלו הפרטים: DDR 2 1GB*2 CL 5-5-5-18 800MHz האם הם יתפקדו טוב ביחד ? האם יש זכרון אחר שיעבוד יותר טוב עם הקיים ? [רק חנויות מרמת גן]

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by liran89,

שלום מהרגע שאיפסתי את הביוס נתקלתי בתקלה מנורת ה״חשיבה״ של המחשב ( האדומה) נשארת דלוקה רצוף כל הזמן והמחשב עולה רגיל הכל בסדר

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by guym,

אני רוצה רק לוודא שהבנתי נכון... אני קונה החודש מחשב עם 4 GB RAM ו1GB בכרטיס מסך.. בכדי שהווינדוס ישתמש בהכול והכול יהיה מנוצל אני צריך ווינדוס XP (כן אני רוצה XP) 64 ביט ולא 32 נכון? 32 יכול לזהות עד 3GB ו64 יכול 128 GB...נכון? וגם האם זה נכון שה64 ביט מנצל את כל המערכת יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by nec_000,

7. Started by Xilver,

הכותרת אומרת הכל..

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  8. תןדה רבה לעןןזרים

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. אני אומר לכאורה כי פנדה ידועה בפירסום מוצרים שאין ביכולתה לספק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 מדובר ב MSI K8N Neo2 Platinum. מחיר האתלון 64 3500+ כרגע בארץ 2250 שקל. כלומר לוח+מעבד נגמר ב 3200 שקל - יקר.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by DeaglinG,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולקנות מעבד, לוחאם, זיכרון, ואם ישאר כסף אז מארז ומאווררים. כרגע יש לי p4 1500mhz ולוח אם ישן... משהו גאריבאלדי של אינטל..... ו256RDRAM. אני רוצה להחליף את זה (אחרי חשיבה ארווווככככההה בין amd ל-pentium) החלטתי לקחת פנטיום 4 3.2ghz ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת, אני מחפש משהו מהיר שיעבוד טוב וישאר לאורך זמן. חשבתי על ה-ABIT IC7 Intel 875P Motherboard, אם למישהוא יש דעה או משהו אחר אני ישמח לשמוע. אני גם כנראה יאלץ להחליף את הזיכרון שלי כי כיום לא תומכים כבר ב-RDRAM אז חשבתי על CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit השאלה הנוספת: אמרו לי שבפנטיום עדיף לעשות כאילו 2 צ'יפים של זיכרון במקום אחד גדול כי זה עובד יותר …

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by coffee time,

לילה טוב לכולם , אני מקבל משלוח מאנגליה הכולל : 1x cpu cooler 1 x amd 4200 dual core 1x asus 8600gts pci-e ברצוני להרכיב את כל הבלאגן במקום המערכת הקיימת כרגע , שהיא pentium 4 3ghz , agp vcard . - זכרון ddr 400 . כלומר , אני צריך לוח אם אחר , כזה שיהיה בעל pci-e , socket 939 . כמו כן בדקתי וראיתי כי הלוח אם הקיים הינו בגודל atx . אשמח לקבל המלצות על לוחות שיתאימו (נאמר לי כי גם micro atx יהיה אפשרי להרכיב) , וחשוב לא פחות , היכן לקנות אחד . נ.ב - משומש זו גם אופציה , רק מכיוון שהבנתי שקשה להשיג אותם . תודה .

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  12. שלום לכולם מדובר במחשב הקודם שלי: Q6600 B3 קירור Scythe Ninja ניראה לי - או משהו ענק אחר שלהם (מה נימכר ב08?) זיכרון: 4X1GB GSKILL HQ 800 לוח(מאפען) ASUS P5N-E SLI (650 NV( ספק סיסוניק ריתייל 430W 460GTX 1GB הבעיה: הלוח הנוכחי מכיל רק 3 מייצבי מתח ולכן לא ניתכן לעשות OC קטן אפילו (2.5 כבר לא יציב) אין בעיית היתחממות וניסיתי במשך שנים ועשרות דיונים והבנתי שQ6600 לא עובר OC בלוח זה! כעת יש לי צורך לשדרג ל8GB זיכרון. אפשרות א: 4X2GB DDR2 ב480 שקל אפשרות ב: 2X4 GB DDR3 1333MHZ גיסקיל(או קינגסטון לטובת יציבות?) לוח G41 של גיגבייט. (4 מייצבי מתח) סה"כ: 520 ש"ח מה עדיף מבחינת ביצועים, אפשרות לOC (מקסימום באס 333)?\

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום, הסתבכתי בטירוף (לאחר שקראתי הרבה מדריכים..!) בנושא של מהירויות העברת המידע בלוח אם. אז הנה כמה שאלות: 1) איך נקבעת מהירות העברת המידע של זכרון הRAM? הבנתי שזה התדר, לדוג' 1600Mhz, כפול הרוחב פס. אבל איך אני יודע מה הרוחב פס?? והאם לוחות אם שונים יגבילו אותי לרוחב פס מסויים, או שהזכרון עצמו הוא מה שמגביל לי את הרוחב פס? וכשאני אומר רוחב פס, אני מתכוון לכל הדרך שהמידע מהזכרון עובר עד למעבד. 2) כשהמעבד רוצה לכתוב מידע על זכרון הRAM, באיזו דרך הוא צריך לעבור? הבנתי שזה משהו כמו "הוא עולה על הבאס שלו (של הזכרון) עד לגשר הצפוני, ומהגשר הצפוני הוא עולה על הבאס של הזכרון RAM-עד שהוא מגיע לזכרון עצמו". האם זה נכון? 3) כתוב לי שזכרון הRAM של הכרטיס מסך שלי הוא בעל רוחב פס …

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. קניתי לפני חודשיים שלשה G.SKILL DDR2 1066MHZ 2*2048 במחיר של פחות מ 300 שקל היום רוצים על זה באותה חנות SKYPC יותר מכפול איך זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by giliboy,

Kingston 512ddr אני קונה ב 450 *2 =900 ש"ח לעומת A-DATA 512ddr שאני קונה 390*2= 780ש"ח מי יותר טוב? ומי עדיף מבחינת כסף,תמורה שאני מקבל....

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  16. האם אני באמת יכול לשים זכרונות 400 בלוח שלי

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. היי התכוונתי לקנות מחר את ה asus p4pe הגרסאה המלאה .. שעולה לא קצת כסף .. הלוח הוא למעבד p4 2.4 ואני מתכוון לנסות קצת או לא כל כך קצת אתו שאלה ראשונה היא מה ההבדל בין הציפסטים 845PE ל 845GE? רק הכרטיס מסך onboard? ושאלה שניה וחשובה עוד יותר .. איזה לוח עדיף אם ככה : ה asus p4pe או הEPoX 4GEA+ מי יותר יציב? מהיר? ונותן יכולות oc טובות יותר? תודה מראש נ.ב המחיר כרגע לא משחק תפקיד .. אני לא מחפש לחסוך אני רק רוצה מהירות וביצועים

18. Started by ras81,

שלום בהמון מקומות יש הרבה דיעות מישהו יודע מה הטווח בעומס וברגיל למעבד AMD 64 3000? תודה

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  19. הורדתי את התוכנה PCMark04 והתחלתי לשוטט בפרטים של המחשב שלי אחרי שהרצתי כמה טסטים מקיפים... ואז ראיתי שרשום שלי במידע של המעבד ככה: HyperThreadingTechnology Available - Disabled זה אומר שלמעבד שלי יש את ה- HyperThreadingTechnology ? אם זה נכון אז אני מבין למה זה על DIABLED... הלוח שלי אינו תומך ב HyperThreadingTechnology (למרות שנכנסתי אתר של החברה של הלוח ואם אני יעשה לו עדכון ביוס אז הוא כן יתמוך ב- HyperThreadingTechnology). אם אתם רוצים לדעת מידע כלשהוא על המפרט שלי אז זה נמצא ב... מפרט! אה ואת המעבד שלי קניתי לפני שנה+... אז אני חוזר על השאלה: האם למעבד שלי יש HyperThreadingTechnology ?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by BHXHO2,

P4s800 של אסוס או אפוקס 865 עם ציפ של אינטל האסוס עם ציפ sis תודה ניסים

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  21. שלום. יש לי לוח אם ABIT-nf7 עם 512 זכרון של סמסונג 4700\466 עכשיו, אישית הורדתי לו קצת את הtiming ל 5 3 3 3. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 שלA-DATA 4000\500 טאכלס הזכרונות הם טובים אבל השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי יעמוד ב3 סלוטים ולא יעשה בעיות ואם אני צריך לשנות את הtiming שהצבתי לזכרונות, ואיך בידיוק הA-DATA ויעבדו עם הסמסונג..? תודה לכל העוזרים. ובבקשה לענות תשובות לעניין :

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  22. נציגת שיווק של AMD איתגרה גולשים לנחש את תוצאות מבחני הביצועים של צמד מעבדים עתידיים מהחברה לכתבה

23. Started by ashbit_q,

איך הלוחות של BIOSTAR כללית? הציעו לי אותם ואמרו שיחס מחיר לביצוע הם יותר משתלמים מASUS ומGIGABYTE עד כמה הם טובים?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  24. לחבר שלי יש בעיה עם המארז ויש חלק קטן שצריך לשים בין המארז מאחורה ובין הלוח אם משהו שיפריד וחשבתי לקחת את הפלטת ספוג שמגיעה עם הלוח ולשים חתיכה מאחורה זה יכול לסדר השאלה אם זה מותר אם זה לא יעשה בעיות כלשהם

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by kobibo,

מה נחשב ליותר טוב ולמה ? באו נוריד לרגע את ה OC ( לא מתכנן לבצע ) מי מהלוחות יותר אמין ? 1. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 2. DFI INFINITY NFORCE 4 ULTRA, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound שניהם תומכים ב-SATA II

• 8 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים