מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, יש את המעבדים החדשים E2100 , אני רוצה את הE2160 שעולה 500 ש"ח והוא זול יותר ב200 ש"ח מE4300...מה הסיבה? פחות טוב?אבל הוא חדש? מה עדיף? אני אוהב משחקים אבל לא מטורף, אני סטודנט ומשתמש הרבה אינטרנט. אבל חשב לי לקנות משהו טוב במחיר של עד 600+- לא AMD!!!! וגם איזה לוח הכי טוב(במחיר סביר עם ציפ INTEL )לצרף למעבד?? ממש תודה, מחכה לתשובה כי אני רוצה להזמין היום ... אחלה פורום רונן
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הלוחות אם: DFI LANPARTY DK X38-T2R DFI LANPARTY DK X48-T2RS איזה מהם יהיה עדיף למערך CF וגם לOC לא מאסיבי... תודה על העזרה עריכה: יש דיון בנוגע לצ'יפסטים אז אתעדכן שם, אודה על עזרה בנוגע ללוחות אם
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תגידו רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוחות האלה: http://tms.co.il/product/5735 http://tms.co.il/product/5736 בתודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ומה זה אומר ....: - SLI mode: Hardware ready for x16, x16 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=627&l4=0&model=2033&modelmenu=2 תודה
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אחד מול השני מי יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הלוח הזה: ASUS P5N32-E SLi מחנות בארץ אך מצאתי אותו רק בחנות אחת. המחיר מעט גבוה אז אולי מישהו יודע על עוד חנויות שמוכרות את הדגם הזה, או שיהיה להם בעתיד הקרוב? תודה
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה מתכננן להחליף את המערכת שלי....אז כרגע יש ברשותי את האפשרות לקנות מערכת חדשה לגמרי....המגבלה היא 10000 אבל בלי שום קשר לשאלה שלי סתם כרקע לנושא.. אז כרגע אני מתלבט אם לקנות את אחד המעבדים הבאים- AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL - 1390 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 - 1410 AMD Opteron - (2210) - 2x1MB Cache (socket1207)- BOX without FAN - 1560 הבדל המחירים ביניהם זניח מבחינתי...הבדל המשמעותי פה הוא מחיר הלוח שלשני המעבדים הראשונים הוא במחיר די סביר אך בישביל הOPETRON יעלה במינימום 1500 השאלה שלי פה מה מהם פועל יותר טוב עם משחקים ותוכנות עריכה של וידאו וסאונד???
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איזה זכרונות מתאימים לפנטיום 3 550MHz? כרגע מותקן במחשב זיכרון בודד של 64MB (אני לא יודע מאיזה סוג). אני לא יודע איזה לוח-אם מותקן במחשב. אני צריך 512MB זיכרון עבור המחשב הזה (שני זכרונות של 256MB כ"א, או שני זכרונות של 128MB כ"א וזכרון אחד של 256MB). כמה אמורים לעלות זכרונות כאלה של 512MB (אפשרי גם יד שניה)?
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שמתאים לעבוד עם גרפיקה? מדובר על עבודות עם הרבה עריכת וידאו, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP, תלת מימד, עם מס' תוכנות במקביל וכמות הזיכרון הנצרכת מגיע גם ל- 2G בזמן עבודה. אני מחפש לוח אם חזק, מהיר ובלי תקיעות מעצבנות בגלל גישה לרכיב כזה או אחר. תודה רבה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אחי מתלבט איזה לוח לקנות ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 או ASUS P5B DELUXE אני רואה שהראשון עולה כ500 -600 ש"ח יותר ולכן אני מניח שהוא טוב יותר. הייתי רוצה חוות דעת שלכם וגם לדעת מה היתרונות ומה החסרונות תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי: 1. איך קוראים לפיצ'ר בלוח האם שמאפשר חיבור USB 3.0 בפרונט של המארז? לא יודע איך למצוא אותו.... 2. מה ההבדל בין USB 3.0 רגיל שיש בצ'יפסט של אינטל לבין Native USB 3.0 שנפוץ בצ'יפסט A75 של AMD? 3. מה יש בצ'יפסט A75 של AMD שעושה את כל החיבורים החדשים יחסית למושתתים בו בצורה הרבה יותר טובה ובמחיר הרבה יותר זול מאשר לאלו של אינטל? למשל: One Port One Fuse, Dual Channel DDR3 2400+ MHz, Native 6 ports SATA3. הם עוד מציינים שם בפירוש: support by A75 Chipset.... לינק 4. האם קיימת ל-AMD איזה מתחרה ראוי למעבד Intel Pentium G850 2.9Ghz Box? הלוחות תואמי אינטל לא מציעים שום דבר ששווה את המחיר הגבוה.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
היי, זה המחשב מדובר במחשב שמקסימום שלו זה 16GB (שתי סלוטים), DDR3L, 1600mhz SO-DIMM https://www.ebay.com/itm/223188255606?ul_noapp=true&autorefresh=true נניח. כרגע יש לי בנייד את הכרטיסים הבאים: Handle 0x0029, DMI type 17, 34 bytes Memory Device Array Handle: 0x0028 Error Information Handle: 0x002B Total Width: 64 bits Data Width: 64 bits Size: 4096 MB Form Factor: SODIMM Set: None Locator: DIMM0 Bank Locator: BANK 0 Type: DDR3 Type Detail: Synchronous Speed: 1333 MT/s Manufacturer: Unknown Serial Number: 2E70CC6A …
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ביצעתי מבחן מאמץ למעבד (i7 3770) בעזרת התוכנה aidia 64 במשך שעתיים והתוצאה היא 73 מעלות האם זה תקין?
-
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מהרגע שאיפסתי את הביוס נתקלתי בתקלה מנורת ה״חשיבה״ של המחשב ( האדומה) נשארת דלוקה רצוף כל הזמן והמחשב עולה רגיל הכל בסדר
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ההתלבטות היא בין שני מעבדי אינטל i5 3570 או 3470 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3570-vs-Intel-Core-i5-3470 עפ"י cpu boss ה 3570 יותר חזק.. וגם הציון שלו בבנצ'מארק גבוהה יותר ובכל זאת שמתי לב שרוב המשתמשים בוחרים ב 3470.. אני רוצה שהמחשב שאני מרכיב ימשיך לתפקד כראוי גם עוד 3-4 שנים האם שווה להוסיף 150 שקל ולקחת את ה 3570?? ------------------------- אני צריך גם עזרה בבחירת קירור (אני לא מתכנן OC) בחנות הציעו לי שני דגמים: akasa x4 או arctic freezer 7 pro rev2 באותו מחיר.. מה עדיף? ****חשוב מאוד שיהיה קירור שקט! (הקירור הנוכחי שלי עושה רעש של טרקטור) המחשב ישמש לתוכנות עריכה גראפית ואודיו חובבנית (פוטושופ וקיובייס בעיקר) ומשחקים כבדים למניהם bf3 farcry3 gta iv אססי…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ישן יחסית - K9N6PGM2-V2 http://msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2-FOR-EUP-v2-2-.html#/?div=Basic ומותקן לי עלו 4G של זיכרון (2x2G) של DDR2 88Mhz עכשו אני נואשות זקוק לזיכורן נוסף, אבל אני רוצה לעשות את זה במינימום כסף, בלי להחליף לוח אם ומחשב.. הבעיה שיש ללוח אם רק שני סלוטים, מה שאומר שאני חייב לקנות שבב של 4G ואני לא מש מוצא שבב של DDR2 800Mhz 4G (שבב יחיד) (כתוב שהלוח אם תומך ב - DDR2 667/800 SDRAM , max 8GB ) אשמח להמלצות של זכרונות שאני יכול להוסיף (כידי שיהיה לי לפחות 6G) בנוסף לא ברור לי, האם אני יכול להוסיף זכרון עם תדירות גובהה ממה שהלוח תומך? והאם הוא יכול לעבוד במקביל עם שבב בתדירות שונה? (לדוגמא שיהיה לי אחד של 2G 800 כמו שיש עכשו + אחד …
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ערב טוב לפני כמה ימים נהרס לי הלוח אם, אומנם המחשב שלי כבר ישן, אבל עבורי הוא סוחב, ואני מניח שיהיה יותר זול להחליף לוח אם, מאשר להחליף את כל המערכת. אז אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד intel core i5 750. הלוח אם הקודם היה intel blkdp55wb. אני יודע שאם אני כבר מוציא את המעבד והכל, אז יהיה צורך בלמרוח מחדש את הג'ל שבין המעבד לקירור שלו, אז אשמח לקבל המלצה לחומר כזה (אם יש משהו בתצורה של מדבקה, שיותר קל להניח, אז עדיף). הזכרונות הם מסוג DDR, ועד כמה שאני מבין, זה עדיין הסטנדרט. המארז שלי הוא מארז סטנדרטי (middle tower). אני מעדיף שלא לבזבז יותר מידי על הלוח אם. סה"כ המחשב הוא בעיקר מחשב לשימוש משרדי, תכנות וצפייה בסרטים. האם עוד ניתן למצוא לוח אם שיתאים למעבד הזה? או שכבר…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך המאורר סטוק שמגיע עם המעבד intel i3 2100 box ? מבחינת שקט בעיקר. אני לא רוצה הצעות לקירורים אחרים, רק שואל על הקירור סטוק. תודה ויום טוב !
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלומות, יש לי כרגע A64 3200+, ואני מעוניין לערוך פה ושם, האם יהיה שידרוג משמעותי אם ואני אחליף מעבד לX2 מבחינת וידאו?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אם מישהו יכול לעבוד בשבילי בקצרה על ההבדלים בין לוחות אלו, אשמח ואודה לו מאוד. בנוסף, רציתי לדעת מה זה SATA והאם זה חשוב??? תודה, יונתן
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת העקומה. אני מחפש מישהו שיש לו לוח K8N Neo4 Platinum שיגיד לי כמה פינים יש לחיבור שלו למתח. (לספק) כמו כן אשמח לדעת איזה זיכרון יש לכם. נראה שיש ללוח הזה מספר בעיות תאימות ולא היתי רוצה להזמין מחו"ל משהו שלא יעבוד בסוף. חיפשתי כבר בכל מקום, ואני לא מוצא את התשובות והגיע הזמן להזמין אותו מארה"ב ע"מ שיגיע בזמן למשפחה שלי שם לפני שהם באים הנה. מעבר לזה, יש למישהו מושג מי היבואן של MSI לארץ ואיך יוצרים איתו קשר?
-
ראיתי את שתי המעבדים האלה .. והם אותו מחיר.. ואני יודע ש E8400 זה ליבה כפולה ו Q8400 זה ליבה מרובעת .. אז למה הם אותו מחיר ?! :s05: ואיזה מעבד כדאי יותר לקחת ?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש עם i7 920 ולוח כנראה gigabyte EX58-UD3R. אני מחשב זוג זכרונות 2G בשביל DC. השימושים יהיו עיבוד תמונה. ממה שהבנתי אין הבדל גדול כ"כ בין DC ל TC. השאלה אם יש הבדל גדול בין 1333MHZ לבין 1600MHZ. הבנתי שלא כל הDDR3 עובדים עם הi7 אז אני בעיקרון מחפש את מה שהכי זול ויעבוד בלי בעיות. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-