מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
המטרה היא ביצועים גבוהים במשחקים ובמערכת בכלליות... לא לתוכנות עריכה כבדות או דברים כאלה... רק למשחקים ועבודות כלליות במחשב (winrar לדוגמה) כרגע יש לי 512*2 440MHZ 2.5-4-4-7 של GEIL ונראה כבר שהם לא מחזיקים כמו שצריך האפשרויות הן או 512*2 ב600MHZ 2.5-4-4-7 בערך... או 1024*2 על 400MHZ ותזמונים דומים.. משהו כזה.. זה לא דגמים ספציפיים המערכת שלי היא AMD 3200 Venice @ 2.2GHZ על DFI Lanparty Ultra-D וכרטיס מסך כרגע 6600GT Extreme Edition *כמובן שאני אעשה OC במידה וצריך (בהתאם לזכרונות אז קחו את זה בחשבון - או 1GB על 600 + OC או 2GB על 400 בלי OC רציני) תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות בנוגע למעבדים וללוחות אם: 1. האם כדאי לקנות מעבד box בגלל האחריות שנלווית לרכישה שכזו או שכדאי דווקא לקנות tray בגלל שלרוב המאוורר החיצוני שאקנה באותו המחיר יהיה עדיף? 2. בנושא כרטיסי זיכרון - למי שלא מתכוון לבצע המהרה, זה באמת משנה אם המהירות תהיה 1333 או 1600 או שלא באמת מרגישים בהבדל? 3. האם הכוונה לבצע OC תתן יתרון ללוח אם כזה או אחר, או שאין קשר בין ביצוע OC לבין לוח האם? 4. ראיתי שיש צ׳יפים של z68 ו-h68 ואין לי מה מושג מה עדיף ומה ההבדלים בכלל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הייעוד של כל אחד מהם ומי מהם עדיף? 5. האם יש חברה מסויימת שלוחות האם שלה עדיפים, או שכל החברות המוכרות(gigabyte, asus, asrock) מומלצות באותה מידה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
sis 645DX Chipset Based 645E Max Series MSI Mainboard
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה דעתכם על זכרונות של DIGMA (באופן כללי) ? - הם טובים ? מהירים ? יש בעיות ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין כמה לוחות אם: ABIT IS7-E (865pe) sata,raid,lan (מה ההבדל בינו לבין הIS7 הרגיל, האם ההבדל היחידי הוא שאין לזה FIREWIRE?) - ב540 MSI 865 NEO2-LS ב600 GIGABAYTE-8IPE1000L ב580 - מה הפיצ'רים שלו? EPOX 4PDA ב560 מה אני מחפש בלוח: אמינות פיצרים - אני צריך כרטיס קול טוב עליו וכרטיס רשת. ביצועים איך שהבנתי אין הבדל משמעותי בינהם אבל יהיה נחמד לשמוע המלצות מה קורה עם הPAT? מישהו יודע? לפני כמה חודשים הייתה ידיעה שאינטל חוסמת את השימוש בזה בלוחות 865 אבל אני עדיין רואה את הרישום PE, האם זה חסום או שעדיין אפשר להשתמש בזה? עקרונית אני דיי סגור על האביט, דבר ראשון יש לו על הלוח את כל היציאות של הכרטיס קול שזה נחמד וגם המחיר טוב והלוח אמרו לי אחלה. תקנו אותי אם אני טועה
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מכיוון שאני קצר בכסף,ועדיין מעוניין לשדרג חשבתי לקחת את הלוח הזה בגלל שהוא תומך ב DDR (לי יש גיגה של 400 מגהרץ של מושקין VALUE) בגלל שהוא תומך AGP (בנתיים נשתמש בכרטיס הישן שלי 6200 AGP) בגלל שיש לו 2 PATA ואני יכול להשתמש בHD הישנים שלי.... בנוסף לצורבים יש לי כמה שאלות 1. מבחינת ציפסט האם יש נחיתות שלו לעומת אחרים ? 2. האם יש לו PCI Express במהירות 16 ? כדי שלא יגביל אותי אח"כ כי אני מתכנן לקנות כרטיס חזק יותר עוד מעט. לא ראיתי בשום מקום שכתוב X16 3. ללוח הנ"ל יש SATA1 האם יש לזה משמעות ? מה ההבדל בין זה ל SATA2 ? -אפשר לקנות HD SATA2 ועדיין להשתמש בו ? 4. מה יכולות ה OC שלו (אני רוצה לקנות 6300 ) והאם עם זיכרון 400 DDR אני אוכל בכלל לעשות לו OC ?? איך המעבד יעבוד עם …
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, יש לי זכרות OCZ DDR 2 Titanium 800mhz 2x2gb dual channel שאמורים להיות CL4. הבעיה היא שבפועל, לפי AIDA למשל, הם פועלים על 5-5 במקום 4-4. לוח אם של GIGABYTE P35-DS3L ומעבד E8400. בביוס אין אופציה לשינוי התזמונים, רק שינוי של וולטאג' וכאלה. האם זה קשור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי DUAL CHANNEL מאפשר לשים רק 2 סטיקים של ראם שיפעלו, לא ככה? או שאם יש לי 4 סטיקים יקלטו כולם? ומה בדיוק DUAL CHANNEL עושה?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אינטל חושפת את ההתפתחות הגדולה הבאה בייצור שבביה, אשר אמורה להציג שיפורי ביצועים מלהיבים כמעט בכל היבט ונתון לכתבה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
באתר של אינטל לא מצאתי אותו,ראיתי אותו בRSM בעל מהירות שעון של 2.5 מחירו נמוך כ410 ש"ח אני מעוניין במעבד עד עכשיו כיוונתי ל7200 שיש לו 2.53GH המעבד החדש עם 2M ו2.5G האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים? -לא מצאתי בנצ'מרק המעבד ישמש לHTPC ויחובר ללוח אם G45 של אינטל דעתכם חשובה גל
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חוץ מזה יש במחשב 4G זיכרון המחשב מיועד לשימוש גרפי אבל בתקציב נמוך תודה
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם זה חסרון רציני ביחס להווה והעתיד?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קבלתי 4 זיכרונות של ניידים DDR3 מהירות 1600 אני מעוניין לבנות מערכת שולחנית על בסיס הזיכרונות האלה איזה לוח אתם מכירים שתומך בזיכרונות האלה שמתאים למעבדי הסוויל או IB ? או האם יש מתאם כלשהו שאני יכול להתקין זיכרונות כאלה על לוחות רגילים -?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בקשר לאיזה לוח לקנות.. החומרה שמסביב: Pentium 4 3.6Ghz 2M 64bit Sock775 2GB DDR2 667 MHZ H.D SATA2 250 nVidia Based: GeForce 7800 GTX חשבתי על לוחות ה Nforce 4 sli מישהו יכול לתת לי המלצה יותר טובה.. ואם אכן הNFORCE4 הכי טובים לי אז של איזו חברה כדאי??... תודההההה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4P800-E DELUXE ובלוח יש 3 יציאות IDE אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בשלישית שנמצאת בצד ובכלל בקופסא רשום שאני יכול לחבר 10 HD ביחד (6 IDE ו- 4 SATA), אם למישהו מושג איך אני מחבר אני יודה לו!. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי שתי מאווררים של VANTEC - 3PIN לחיבור ללוח אם אך ברגע שחיברתי מאוורר לחיבור של הCASE FAN הוא נקלט כ POWER FAN וההפך מישהו שמכיר תופעה דומה שיכתוב או מי שיודע לפתור מצב כזה. אם הנושא לא מתאים לפורום הנ"ל יש להעבירו לפורום קירור.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אהלן. שנים שלא הייתי פה, איך הכל השתנה... כמה שאלות בקשר לזיכרון- אם אני קונה זיכרון אני צריך רק לשים ת'כרטיס במחשב וזהו או שצריך להגדיר וכל זה? של איזה חברה כדאי לקנות? כמה זה צריך לעלות (בערך)? יש לי 256 של מיקרון. איך מבטלים את הזיכרון הוירטואלי? ??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לשאלה: הלוח הזה מגיע עם זיכרון? (כל הלוח ב-1000ש"ח). זה הלוח שמגיע עם הזיכרון? או שזה הדגם p4t533? (עולה 1800ש"ח). תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ir1 וcom1. אשמח להסברים על החיבורים האלה. תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שמעתי מישהו אומר שככל שהטמפרטורה של המעבד עולה כך מהירות השעון שלו יורדת. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה בערך מהירות השעון באמת יורדת, ועל איזה טמפרטורה יש לשמור כדי שהמהירות תהיה מקסימלית. כל מידע נוסף מבורך.
-
- 14 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קיבלתי מחשב שאני אמור להתקין עליו האקינטוש. המפרט: לוח: GIGABYTE X58 : GA-X58-UD5 מעבד: i7 920 CPU קרור מעבד: Zalman CNPS9500 92mm for 1366 I7 CPU Cooler כרטיס גרפי: GTX285 2GB OC מארז: Zalman GS1000 No P/S ATX Titanium Case המאוורר תקוע על מקסימום כל הזמן - משלב ההדלקה - בתוך הביוס ובמערכת הפעלה. לא משנה מה אני משנה - FAIL PROOF DEFAULTS ניסיתי לשנות fan control to enabled מה שגם ככה היה הבררת מחדל ניסיתי לשחק לשנות: control method in the bios to "Auto" (default), "Voltage" or "PWM" לא עזר האם משהו נתקל בזה כרגע אני מריץ את גרסת הביוס הכי עדכנית BIOS F7 binary update אולי לנסות לחזור לביוס קודם? מה עוד אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חשבתי לעצמי יום אחד 1 למה לא עושים ציפסט שיריץ זכרוונת בארבע ערוצים, הרי ברוב הלוחות יש ארבע סלוטים, אז למה רק דואל? 2 למה אין בדיסק קשיח בקר רייד שיריץ רייד בין הפלטות עצמם? אמנם יש לכולם מנוע משותף, אבל אפשר לכתוב סיבית אחת על ידי כל ראש קריאה על כל פלטה בו זמנית, ובכל עצירה לכתיבה או קריאה יפעלו כל הארבע ראשים ביחד כך שיתקבלו ארבע ביטים בכל פעם, כך שHD עם ארבע פלטות יהיה מהיר פי ארבע מאחד בעל פלטה אחת, אמנם זה מחייב דיוק טכני מאוד גדול שלאורך זמן תמיד יהיו כל הראשים ממוקמים בדיוק אחד מעל השני, אבל אפשר לפתח מנגנון תיקון, שיזיז את הראש סיב אחד או שנים ימינה או שמאלה... תחשבו על זה, זה יכול לפתור את צוואר הבקבוק הזה. 3 למערכת ההפעלה XP יש אפשרות ליצור רייד תוכנה לד…
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה כדאי יותר ? אנחנו רוצים לבנות שרת שהולך לחווץ שרתים. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ לוחוץ אם לשרתים האלה ומארזי U1? ואיזה מעבדים ממולצים לשרת ? רצוי DUAL CORE...ואיזה לוחות?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-