עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RoeiSH,

שאלה קצת מטומטמת, אני קונה מחשב חדש עם 4GB ראם, ואחרי חודש בערך אני אוכל לשדרג אותו עד קצת, בגלל שכרטיס מסך לא יהיה רלוונטי, חשבתי להוסיף עוד 4GB למחשב, השאלה היא עד כמה זה יהיה אפקטיבי, או שזה אפילו יהיה בזבוז כסף... המחשב למשחקים כבדים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  2. עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה לכתבה

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  3. ASUS שיחררה רשימה של 27 לוחות אם שהוכנו להם עדכוני BIOS המאפשרים להם לתמוך במעבדי אינטל החדשים ששוחררו לאחרונה בעלי תדר FSB של 1333MHz. שימו לב: חלק מהקישורים בטבלה לא מובילים למקום הרצוי... אם ברצונכם להשיג ביוס חדש ללוח אם כזה, עליכם למצוא את לוח האם באתר בעצמכם.

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by XGALX,

Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-062906-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GZM3 A7267IMS V1.2 DATE: 06/29/06 15:53:55 זה מה שהתוכנה אברסט רושמת לי... איזה לוח אם יש לי? וגם אם אפשר איזה כרטיס קול יש לי: Device Description Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller [A-1] ? אני צריך תשמות המדוייקים שיאפשרו לי למצוא תדרייברים ואם למישו יש קישור לדרייברים גם יהיה טוב..

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by er0101,

לא היה פתרון אחר. מזל שאבא יודע להמציא המצאות... כמובן שההרדיסק לא יושב ככה. רק חיברתי לרגע לגבות קבצים לפני מעבר ל2 partitions ומויסטה 64 ל32 ביט. תודה לקרייטיב על הדרייברים הדפוקים ל64

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by pc10,

ביקשתי מהמוכר GA-MA78LMT-US2H והוא אמר לי שיש לו 785 במקום 78 ו-UD2H במקום US2H. מה ההבדל בניהם? מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  7. Started by summer69,

שמתי לב שיש 4 דגמים של לוחות אם עם צ'יפסט 965 של ג'יגהבייט.... שמתי לב שאחד מהם בא עם הX3000 החדש הזה של אינטל אבל לא הבנתי מה ההבדל לגבי 3 הדגמים האחרים, הסתכלתי באתר של החברה ולא ממש הבנתי מה ההבדל ביניהם אני מתכוון לדגמים 965P-DS4, 965P-DQ6 , 965P-DS3 אני שואל כי אני רוצה לקנות מחשב עוד חודש חודשיים ככה ושמעתי שהלוחות 965 של ג'יגה בייט הם אחלה.... אגב הרבה זמן לא כתבתי כאן בפורום בגלל שהייתי במשלחת לפולין וישר אחרי זה שבוע באילת אבל זה לא קשור עכשיו................. תודה מראש לעונים נ.ב: עוד שאלה שמעתי ש965 עדיף למעבדי האלנדייל (6300, 6400) ו975X עדיף לקונרויים (6600, 6700) זה נכון?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. Started by avivboker,

מישהו יודע למה עוד מייצרים ומשלבים יציאה ישנה גדולה ומכוערת זה על לוחות חדשים? יש לה שימוש אחר ממדפסות?< אולי שימוש יותר חשוב?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי שאלה. האם המהירות של הFSB צריכה להיות תואמת למהירות של הזכרונות?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by itay.mendel,

ערב טוב לפני כמה ימים נהרס לי הלוח אם, אומנם המחשב שלי כבר ישן, אבל עבורי הוא סוחב, ואני מניח שיהיה יותר זול להחליף לוח אם, מאשר להחליף את כל המערכת. אז אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד intel core i5 750. הלוח אם הקודם היה intel blkdp55wb. אני יודע שאם אני כבר מוציא את המעבד והכל, אז יהיה צורך בלמרוח מחדש את הג'ל שבין המעבד לקירור שלו, אז אשמח לקבל המלצה לחומר כזה (אם יש משהו בתצורה של מדבקה, שיותר קל להניח, אז עדיף). הזכרונות הם מסוג DDR, ועד כמה שאני מבין, זה עדיין הסטנדרט. המארז שלי הוא מארז סטנדרטי (middle tower). אני מעדיף שלא לבזבז יותר מידי על הלוח אם. סה"כ המחשב הוא בעיקר מחשב לשימוש משרדי, תכנות וצפייה בסרטים. האם עוד ניתן למצוא לוח אם שיתאים למעבד הזה? או שכבר…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. יש לי חבר שמוכר מחשב, זה המפרט: מעבד e6300 קרור למעבד TUNIQ TOWER 120 לוח אם ASUS P5N-E-SLI זכרון GEIL 1G 667mhz מארז cumpucase 6a19 שחור ספק ENERMAX LIBERTY 400 צורב דיוידי LG הרדיסק WESTREN DIGITAL 160 GIGA SATA עכשיו אני יודע שהוא עשה עליו אובר קלוק רציני המחיר הוא 1800 ש"ח האם זה כדאי????????

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  12. דבר ראשון בביוס העדכני ללוח שלי (k8n ultra9 - nforce4 ultra), נוספה אופציה של top preformance, או משהו בסגנון. יש enable או disable בלבד, על מה זה משפיע ומה זה משנה בעצם? בנוסף, בקשר למתחים ראיתי שתי אופציות, core pcie chipset voltage ht-link voltage על מה משתנה המתח באופציות האלה? רב תודות

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by SeaMonster,

האם המעבד Phenom 2 955 יעבוד עם זכרונות בתדר 667MHz?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. היי. תקשיבו אני רוצה לשדרג את הלוח אם שלי לגמרי אבל אני רוצה להשאיר את הספק, הכונן הקשיח והכונן האופטי [כל השאר ביניהם זיכרונות ומעבד אני משדרג] אני רוצה לקנות את הלוח הזה: Gigabye GA-G31M-ES2L לפני שאני קונה אותו אני חייב לוודא שאני אוכל לחבר עליו את מה שציינתי למעלה.. שמעתי שיש ספקי כוח עם 24 פינים וכאלה עם 21 או משהו... וכוננים קשיחים עם SATA או SATA X2 אני אשמח אם תעזרו לי לזההות ולבדוק אם הכל מתאים לי..

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by גד :),

מעבד 630 לעומת מעבד E8400 מה הבדלי הביצועים במשחקים (אותו תדר 3GHZ).

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  16. שלום. יש לי לוח אם ABIT-nf7 עם 512 זכרון של סמסונג 4700\466 עכשיו, אישית הורדתי לו קצת את הtiming ל 5 3 3 3. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 שלA-DATA 4000\500 טאכלס הזכרונות הם טובים אבל השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי יעמוד ב3 סלוטים ולא יעשה בעיות ואם אני צריך לשנות את הtiming שהצבתי לזכרונות, ואיך בידיוק הA-DATA ויעבדו עם הסמסונג..? תודה לכל העוזרים. ובבקשה לענות תשובות לעניין :

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  17. כרגע יש מעבדים ב65-ננומטר עוד מעט יוצאים 45 ננו ואיפשהו בעתיד גם 32ננו... שמעתי איפשהו ש32 זה המגבלה הסופית (בנתיים). אם עד אז לא יצליחו למזער עוד... מה יהייה אז? לא שזה ממש משנה לי אני סתם מתעניין..

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by udi,

סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  19. הנה אחד של SUPER TALENT 1G 667MHZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 והזיכרון השני הוא 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? מה יותר טוב של SUPER TALENT או של TwinMOS ? הSUPER TALENT בא עם קירור והTwinMOS לא בא עם קירור מה עדיף יותר?

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  20. טוב אז לא מזמן הרכבתי מערכת חדשה, ומשום מה נראה לי שטעיתי באופן שבו מרחתי את המשחה שאמורה להעביר את החום מהמעבד לגוף הקירור (וולקנו 12 - אם זה רלוונטי) החלקים הצבועים בלבן בתמונה הם החלקים שבהם מרחתי את המשחה (שזה כמעט כלום מהכמות שהיתה בשקית) ממש עברתי על כל ציפ ומרחתי עליו קצת מהלבן שהם נתנו משום מה נראה לי שקצת התקמצנתי עם המריחה ?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  21. שלום, קניתי זכרונות חדשים ואין לי מושג אם הם יעבדו לי על מערכת I7 עם הלוח אם של אסוס או ג'יגה ביט, לאחר התבוננות בנתוני המעבד ולוחות האם זה מה שמצאתי: הזכרונות שקניתי: http://www.dvhardware.net/article31674.html עם אותם נתונים בדיוק, רק במהירות 1600 במקום 2000. כשהסתכלתי על הנתונים של המעבד ראיתי שהוא תומך עדmhz 1066 - קישור: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=37582&familyID=1&culture=en-US לעומת זאת כשבאתי לקנות לוח אם ראיתי שהלוח של ASUS תומך עד 1600 (O.C) - "6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1600(O.C.)/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory" קישור: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2593&modelmenu=2 והלוח של GI…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. שלום למומחים אני עומד לקנות מחשב ומתלבט מאוד בין המעבדים הנ"ל. האם סדרה 8XXX של אנטל אכן טובה ואמינה יותר מסדרה 6XXX ? התקציב: ללא מסך כ-3500-4000 ש"ח כולל כרטיס מסך 8800 נ וידיה 4 ג'יגה זיכרון (אבל עם XP 32 ביט) השימוש-מגוון: אינטרנט מוסיקה וורד הורדות משחקים לא מעוניין באובר קלוק מעוניים במעבד אמין מהיר שלא סובל מהתחממות יתר סדרה 8XXX חדשה ולא נכללת בסקירה שלכם ואני ספקן לגביה אני לא מקודד ועורך וידאו אז מראש ויתרתי על המרובע-6600 (שמאוד מתחמם לפי הידוע לי) מה דעתכם? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by SpidiMan,

בקרוב אני אשדרג אל המעבד שלי למעבד חדש מדגם: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM בעקבות השדרוג אני צריך גם להחליף לוח אם. כרגע אני מתלבט בין 3 לוחות אם שונים. מה מהם יודע עדיף ? יותר טוב ? בעל ביצועים הכי טובים ? וכמובן הכי מלא בתוספות... 1. ASUS A8N-E 2. MSI K8N Neo4 Platinum 3. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אם יש כמובן הצעה אחרת בטווחי המחירים של הלוחות הנ"ל אשמח לשמוע תודה לעונים !

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by yotam.m,

יש לי בעיה די רצינית עם Athlon 3000 בסוקט 939, הטמפ' שלו מגיע ל-100 מעלות ללא שום מאמץ והמחשב נכבה. הדבר קורה בביוס שכן אין לי שום אפשרות להתקין מערכת הפעלה מכיוון שהמחשב נופל ברגע שהטמפ' עולה. על המעבד מותקן גוף קירור סטנדרטי נקי מאבק כמובן עם מאוורר של Glacialtech ב-2400RPM. ניסיתי גם למזג את החדר כמה שאפשר בעזרת מזגן וכן להצמיד לו מאוורר ישירות לתוך המארז, לא משנה באיזה סיטואציה הטמפ' מטפסת ומגיעה לכ-100 מעלות והמחשב מכבה את עצמו. המעבד הוא Athlon 3000 כמו שציינתי עם ה-A8V של ASUS.. רעיונות? הצעות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, קודם כל יש לי מעבד 3570 עם קירור arctic freez 13 הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-43 מעלות... האם זה תקין? Cpu z אומר שהמעבד שלי עובד על על 1.6ghz, האם זה תקין? ולמה יש לי אפשרות לשחק עם הטדרים של המעבד למרות שהוא לא k?

דיונים חדשים בפורומים