מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
טוב אולי מישהוא מכם ישים לב שיש עוד דיון שלי בפורום מפרטי מחשב ..החלטתי ךנסות לשמוע חווד דעת גם בפורום הנ"ל (אני יודע שמרביתכם פעילים ביותר מפורום אחד) אכן מרבית ההודע מועתקת מהדיון השני ברשותי מחשב בן כ3 שנים . המרט הנוכחי הוא : C2D E8400 @ 3 GHz Gigabyte ep45-ds3r kingstone 800 Mhz 1 Gb X 4 ENGTX460 DirectCU/2Di/1GD5 psu : nzxt 600 watt (not 80% eff case : nzxt phantom 3 hdds Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler זה המפרט בגדול יש 4 מאוורים במארז.. אני מחפש לשדרג את המחשב (לוח, מעבד,זכרונות וספק) מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ניראה לי שיש איפה אפשר לחסוך חח.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה …
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש את הגיגה בייט שנראה ממש יפה וטוב וגם יש את האסוס וה אמ אז איי... אז....איזה אחד לפי דעתכם עדיף מבחינת ביצועים נטו בלי קשר לאם יש אותו בארף או מחיר או משהוא בסגנון....
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מעבד 630 לעומת מעבד E8400 מה הבדלי הביצועים במשחקים (אותו תדר 3GHZ).
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם כן , איזה הבדלים ידועים לכם ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ש לי שתי שאלות אל dual chanell ddr 1 האם זה סוג מיוחד של זכרון שצריך לקנות שתומך בזה כמו ht או פשוט 2 זכרונות רגילים וגם עוד שאלה האם אני קונה 2 זכרונות של 256 ddr 400 אני יקבל 512 mb אם באס של 800 או זכרון 1 של 256 אם באס של 800
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
חחח כשאני מתקין ווינדוס מאיפה לא את הדרייורים חחח של מעבד amd שיצא אחרי אם המעבד צריך בכלל דריוורים? חח אתם יכולים לצחוק חופשי פשוט רציתי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ההודעה נערכה: היי ברשותי מערכת הנ"ל: Q9400 3.4ghz 2X512 g.skill ddr2 800mhz 2X2GB g.skill ddr2 800mhz Asus p5b deluxe Pc power & cooling 610W 260gtx חשבתי לשדרג את הזיכרונות ל 2 סטיקים של 2 גיגה אבל 1066MHZ כדי שאני יוכל להמשיך באובר למעבד שכרגע הזיכרונות שברשותי מונעים ממני להמשיך... אחרי השידרוג של הזיכרונות ובתקווה להצלחה באוברקלוק אני רוצה להביא כרטיס מסך 570GTX כרגע אין לי תקציב עבור מערכת חדשה שלמה ועם שני החלקים האלה זה יוצא קצת מתחת ל2K שח... לדעתכם זה שידרוג נבון?ישפר את הביצועיים במשחקים? תודה
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב P-4 3.00 GHZ לוח אסוס P5GD1 קורה לפעמים שמדליק את המחשב הוא נתקע בשלב שראשוני במסך שמאפשר לך ללחוץ DEL TO SETUP ואז לא זז אם אני לוחץ DEL אז הוא רק רושם זיהוי הזיכרון והכוננים וזהו שמחשב בין חודש עשיתי לו כבר בהתחלה עידכון ביוס ועבד טוב עד שהופיעה התקלה לפני כמה ימים בפעם קודמת ניתקתי אותו מהחשמל ואז חזר לעבוד רגיל מספר ימים ושוב חזרה התקלה והפעם לא עזר ניתוק מהחשמל מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
-
סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל ביחן מעבד AMD Athlon XP 2100 למעבד AMD ATHLON XP 2200 רק ה 100 הרץ או שיש יותר מזה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש זיכרון של 1 ג'יגה DDR 3200 - 400MHz - כנראה שארכוש 2*512 מגה. אני לא מתכנן כנראה לבצע O/C. אבל ביצועים מהירים חשובים לי. הכל מיועד ללוח אם MSI Neo 2 - i865PE כמה שאלות: 1. מה ההבדל ביןDual Channel ל-Single Channel? האם לראשון יתרון ביצועים. 2. האם שווה להשקיע בזכרון שעובד ב-CAS2 במקום הרגילים שרובם עובדים ב-CAS2.5 ? הפרש המחירים כאן 130 ש"ח האם שווה? 3. האם לוח האם תומך בזכרונות מהירים יותר? 4. האם זיכרון של Geil כגון Golden Dragon נותן תמורה טובה לכסף? תודה.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD ATHLON XP 2500 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton עכשיו יש לי חבר טוב שיש לו את אותו המעבד רק אצלו הוא דפוק ועושים לו בעיות בחברה קיצר הוא צריך לקנות חדש אני רוצה לעזור לו והשאלה שלי היא האם AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM ייתן לי ביצועים יותר טובים באובר קלוק או לא אחרת פשוט אין לי טעם להחליף אני כרגע באובר קלוק (ראו תמונה מצורפת) מפרט המחשב שלי: ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500 (vantec aeroflow 45c idle 50 heavy duty) A-data viest 500mhz 256mb X2 radeon9800pro 128 256bit האם ההחלפה תהיה כדאית? אגב אני לא מצליח בשום אופן לשנות את יחס ה RATIO ולכן לא מסוגל להגיע ל-500 MHZ (עכשיו על 410 כמו שאתם יכולים לראות) אם אני משנה ולא משנה אילו תזמ…
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אממ אני מעניין לקנות מחשב חדש מ-KSP, תיכננתי לקנות את הלוח, ABiT AN8 Ultra, אך לפני כמה ימים נראה כאילו הוא חסר במלאי... יש להם ABiT KN8 Ultra, רציתי לדעת האם ההבדל בינהם רציני? כי הפרשי מחירים היו 105 שקל אם אינני טועה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם המיועד לעבוד עם מעבד אינטל I7 920 . אני צריך להרכיב שני כרטיסי מסך ATI FIREMV 2400 256M הנכנסים לסלוט PCI EXPRESS X1 בסה"כ תמיכה בשמונה מסכים ולכן אני צריך את הכרטיסים הללו. איזה לוח אם תומך בכך? כמו כן אני מתכוון להריץ XP PRO, מהו הזיכרון המקסימלי שאוכל להרכיב ואיזה תצורת זיכרון תהיה הטובה והמבירה ביותר? תודה רבה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הייתי מעוניין לשמוע מכם אילו שקנו או גם אילו שהתלבטו ואח"כ קנו משהו אחר כמה עצות לגבי לוח זה כיוון שהוא מעניין אותי מאוד. אם אפשר גם להסביר על משמעות המושג Dual DDR Channel ואיך מיישמים אותו בפועל על הלוח... אם אפשר גם ךתת טיפ לגבי בחירת סוג זיכרון ויצרן... תודה מראש...!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מצאתי מחשב ישן 586 ששודרג לפנטיום 2 . יחד איתו מצאתי 4 כרטיסי זיכרון מסוג SIMM . אין כל דרך לדעת כמה זיכרון יש בכל אחד מהכרטיסים. אז רציתי לדעת כמה זיכרון יש בדרך כלל ב-586 , וכמה אתם מעריכים שהיה במחשב לאור העבודה שהיה לו מעבד פנטיום 2 (דרישות חומרה גבוהות יותר).
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על האביט באתר והתוצאה הייתה לא משהו ואני מחכה כבר שיעשו את הביוקורת על הלוח של אלבטרון ואני פשוט מתלבט!! מקווה שמישהו יעזור לי לבחור איזה לוח בין שניהם יותר טוב. בבקשה תגיבו. אגב, ביינתיים אני מעדיף את הלוח של אלבטרון בגלל: abit: 800 fsb albatron: 1200 fsb allbatron is CSA port albatron is 8 channel audio
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
היי, כאן http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4200DAA5BV רשום שהטמפרטורה המקסימלית היא בין 49-71°C אצלי בעומס מלא הוא מגיע ל-51 ובמנוחה הוא בסביבות 40 האם זה תקין? האם כדאי להוסיף קירור?
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני מוסיף עוד מעט זיכרון למחשב שלי ועכשיו רציתי לדעת מה יותר כדאי שתי סיטיקים של 256 שיפעלו על דיואל או אחד של 512? יש לי כבר שתי סטיקים של 256 על הלוח של ABIT IS7 שפועלים על דיואל ,ועכשיו עקב היציאה של המשחק הדגול "דום 3" ,זה עורר בי תאבון לעוד זיכרון.. אשמח לשמוע הצעות
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לדיסק קשיח.. יש לי דיסק מסוג-- maxtor ata 133 7200 40 giga אני משום מה רואה ביצועי דיסק קשיח מאוד איטיים.. ולא מבין למה חיברתי מהאי די אי הראשון לדיסק ישירות עם כבל 80 גידים.. יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 מעבד 1900 אי אמ די ואני מקבל בתוכנה של pc mark 700- 650 על הדיסק וגם חוץ מזה אני מרגיש איטיות הכל מאוחה מנוקה מוירוסים ושגיאות מה יכולה להיות הבעיה אולי הגדרות בביוס? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 1 ישן פרקתי אותו ואני רוצה לחבר אותו בחזרה יש לי בעיה בחיבור של כבל ה IDE אני יודע שבכבל פין מס' 1 נמצא במקום שבו הכבל צבוע באדום אבל בקונקטור שבלוח האם אין סימון לפין מס' 1 וכשניסיתי לחבר את הכבל התברר לי שאפשר לחברו לקונקטור בשני הכיוונים (כשהסרט האדום שלו בקצה אחד של הקונקטור או בקצה השני) תעזרו לי בבקשה לקבוע את דרך החיבור הנכונה תודה.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה באיזה מהירות עובד המעבד, בMHZ... והוא 64 ביט נכון... אז חייב וינדוס 64 ביט? תודה רבה. אלי.
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-