עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AboveBeyond,

אהלן , ראיתי בפורום מפרטים שרב המחשבים שממליצים שם הם עם מעבדי AMD AMD Phenom 2 רציתי לדעת למה המעבד הזה משתווה בביצועים לאינטל ולמה ממליצים עליו ברב המפרטים שם?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. אז בעקבות ייעוץ שקיבלתי החלטתי להחליף את הלוח אם של Asus שהזמנתי בלוח של Gigabyte אני רק צריך קצת ייעוץ לגבי איזה לוח. אני מחליף בחנות הזאת אז כל לוח מתחת ל100$ מהרשימה הנ"ל אפשרי. http://ncix.com/products/index.php?minorcatid=107&subminorcatid=907#Gigabyte חשבתי על זה כי הוא תומך USB3, אבל מה ההבדל בין הצ'יפסטים 770 או 880? http://ncix.com/products/index.php?sku=50567&vpn=GA-770T-USB3&manufacture=Gigabyte הולך לשבת על הלוח מעבד athlon X4 640 וכרטיס מסך 460GTX.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. שלום אני טס לחול ורוצה לקנות לוח אם מעבד וכרטיס מסך חשוב לי שהם יהיו עם ביצועים מעולים מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ובנוסף משחק במחשב אם מישהו יוכל להמליץ לי הבנתי שעכשיו יצאו כמה חידושים אודה מאוד לכל מי שיעזור ומבין התקציב הוא עד 1000$ אולי קצת יותר

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. אני עובד עם REVIT וCS4 איזה כרטיסים כדאי לי לקנות האם 1333MHZ יעבוד טוב או שכדאי לי לעלות במהירות כמובן שאני מדבר על 8G ומעלה כמו כן ראיתי חברה בשם G.Skill מישהו מכיר

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  5. אני רוצה לדעת שהבנתי נכון ושאני לא מפספס שום דבר: 1) חברת fusion-io הוציאה כרטיס PCI-E שמיועד לאיכסון מידע. 2) מכיוון שהכרטיס מהיר מאוד (מעל 500MB לשניה) אין צורך בזיכרון פנימי, ונפח מינימאלי של 80GB (בתיכנון עד 1.28TB) מבטל את הצורך בדיסק קשיח. 3) עידכון תוכנה בסוף השנה יאפשר לבצע ממנו העלאה. אתר החברה וסרטון הדגמה: http://www.fusionio.com/ אני רוצה לדעת האם זה באמת כזה מושלם? מה אני מפספס? האם באמת תם עידן של פיצול לשני סוגי זיכרנות? איך לוחות האם יושפעו מכך?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by laviko1,

שלום. אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה. השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by viper_sb,

אני מעוניין לדעת איזה לוח אם יתאים לשרת X3400 של IBM כאשר הייעוד של השרת הוא שרת STORAGE תודה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by BigDragoon,

משהו יודע מתי אמורים להגיע לארץ לוחות האם האלה? (דגמים ספציפיים שאני יודע שיצאו כבר: ASUS P5N7A-VM, MSI P7NGM)

9. אני צריך לוח למפרט הבא: מעבדE8500 \ Q6600 (אני עדיין לא סגור) 4 GB זיכרון, של OCZ, XTC REV2 כ.מסך HD4850 ספק LIBERTY 500 המערכת הולכת להדחף בתוך מארז קטן מימדים הדרישות שלי מהלוח אוברקלוקר סביר - טוב סלוט PCIE X16, ממוקם בתחתית הלוח ככל האפשר כ.קול מובנה איכותי (אני בספק אם יהיה מקום לאחד במארז) עדיפות לערכת שבבים מתקדמת

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון ושמתי לב שבמשחק GTA יש קטעים שהמשחק ניהיה איטי אז אני חושב שצריך להוסיף זיכרון. האם כדאי לי להוסיף זיכרון זה ישפר לי את המשחקים מבחינת מהירות? ואם כן אז איזה זיכרונות הכי משתלם לי לקנות. אני משחק הרבה ב GTA ,Command & Conquer 3 Tiberium Wars , Crysis WARHEAD מפרט בצד תודה

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by rony1880,

היי רציתי לבדוק תקינות המעבד שלי(E6300) ניראה לי שלחצתי חזק מידיי את הקירור על המעבד (הקירור עם הפינים ) ראיתי גם שהלוח מקבל כיפוף מסוים

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין למכור את הפריטים הבאים: מעבד AMD athlon 64 3700+ 2.2GHz socket 939 זכרונות Corsair value select DDR 400Mhz CL2.5 4x512MB מאוד אשמח לדעת מהו ערכם של הפריטים כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by zombie,

יש לי כרטיס מסך 4870x2 שיושב כרגע על לוח בעל PCI-E 1 האם אני ירגיש הבדל בביצועים בהחלפת הלוח ב p43\45 ds3l? והאם אני יוכל להשאיר את אותו הOC שיש לי כרגע במעבד?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  14. החזרתי את הזיכרונות של מהירות 667 למחשב ועכשיו יש לי בDRAM FSB RATIO 1:1 עם הזיכרונות של מהירות 800MHZ היה לי יחס של 10.12 , אני לא מבין למה .

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. שלום ברצוני לקנות לוח אם של אסוס P5G41C-M LXעכשיו השאלה שלי היא כזות יש לי מעבד פנטיום D סוקט 775 כמובן והוא לא כתוב ברשימה של המעבדים בעמוד של הלוח השאלה שלי אם זה יעבוד לי המעבד הזה על הלוח הזה? ןעןד שאלה הזיכרונות הם DDR2 533MH האם גם הם יעבדו? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YraY16Bgg3U1mAW1 תודה רבה לעוזרים אני יודע שהשאלה די טיפשית אבל שביררתי חלק אמרו כן וחלק אמרו לא בפורמים שונים ושוב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. Started by תמיד מחייך,

שני המעבדים הנ"ל מתוכננים לתושבת M2. שני המעבדים צפויים להיות עם ליבה כפולה מבוססי ליבת WINDSOR אך אין מידע על מהירותם. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2587

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום כבר הרבה זמן לא קניתי מעבד ולכן גם לא התעניינץי כל כך אני אשמח להסבר מה נחשב היום למעבדים הסטנדרטים האם כפולי הליבה הם סף הכניסה החדש. מה עדיף כרגע כפולי ליבה של AMD או אינטל מה דירוג הסדרות מבחינת ביצועים ראיתי אתלון מכמה סוגים כפולי 64 ביט וכפולים 64 ביט וגם באינטל יש הרבה סוגים אני אשמח להסבר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Dano,

שלום! אני מוכן לקנות מחשב. בעיקר למשחקים. רציתי לשאול אתכם אם בחודשים הקרובים ייצא משהו שמאוד כדאי לחכות ולקנות אותו? אני יודע שאין סוף לדברים האלה אבל אם זה משהו באמת מיוחד שחבל שאח"כ אני יפספס אותו. אני מדבר בעיקר על מעבדים, לוחות אם וכ. מסך כי אלו הדברים היחידים שבאמת מתעדכנים ומשתנים הרבה. להזכירכם המחשב מיועד לצורכי משחקים.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by dj-king,

שלום לכולם הייתי רוצנה לקבל המלצה על לוח חדש שקניתי . ללוח קוראים EXTREME של ELITE GROUP בכל חנות שהייתי אמרו לי שהלוח לא טוב ולא אמין אשמח לקבל תשובה בתודה מראש גיא

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by iyehuda,

לפני 3 שנים היו לי שני מחשבים להלן המפרטים : 1: לוח אסוס זיכרון 192 מגה מעבד דורון 1000 2:לוח MSI זיכרון 192 מגה מעבד סלרון 1.7G כמה שזה מוזר הדורון היה הרבה יותר טוב מהסלרון רציתי לשאול אם גם כיום זה ככה עם הסלרון החדש D וה SEMPRON

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Swimmer,

שלומות, יש לי כרגע A64 3200+, ואני מעוניין לערוך פה ושם, האם יהיה שידרוג משמעותי אם ואני אחליף מעבד לX2 מבחינת וידאו?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by the ultimate,

אהלן! אני צריך עזרה בזיהוי מעבד על פי הצורה ומה שכתוב עליו.. המעבד הוא P3 נראה לי מהישנים כי הוא יושב במעין סלוט כזה כמו הP2 הישנים.. רשום עליו: pentium /// Malay RB80526PY600256 Q007A182-0340 SL3NL בנוסף יש שם גם 2 ג'אמרים ו3 קבלים.. מצורפת תמונה להנאתכם מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

ראיתי קטע מראיון מלפני כמה שנים עם נציג של AMD שטען שב ATHLON MP יש בסט הפקודות 3DNOW PRO יש SSE2 האם במעבדי ATHLON XP יש SSE2 ואם לא במה זה פוגם בביצועים שלו מול פנטיום 4 המקביל שלו לדוגמא BARTON 2500+ לעומת פנטיום 4 2400 ? והאם בקידודי וידאו ואודיו האת'לון הנ"ל יהיה ממש נחות מול מעבד אינטל או שההבדלים לא יהיו משמעותיים?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום יש לי מחשב חדש של מעבד AMD 64 3000, לוח אם של + EPOX 3KDA ' שני, מאווריים של 120 ממ ועדיין גשאני בודק בעזרת תוגנת אוורסא יוצאים לי הנתונים הבאים: Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) Aux 40 °C (104 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 1520 RPM Chassis 4219 RPM Power Supply 2961 RPM השאלה היא האם הטמפ' לא גבוהה מידי? תודה

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by INON,

נתקלתי חנות של COM4U וגיליתי זכרון RDRAM 256 מגבייט עם 1066 מגה הרץ הנה העמוד שלו http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=4000022&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=9 אז מה יותר טוב הRDRAM או הDDRAM

• 12 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים