עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ElemenTal,

אחרי ה Q6600 נעבדתי... אם אפשר סידור לגבי המעבדים החדשים מי טוב יותר מי פחות... למשל כל ה E8xxx החדשים מי הטוב ביותר מהם, מי לשוק הנמוך, מי הכי משתלם היום. ה Qxxx החדשים - כנ"ל - טובים, פחות טובים, מה משתלם, מי ברמה של מי ? ועוד 2 שאלות: 1. האם ה E החדשים טובים יותר מה Q6600, כיום, ובעתיד - בישומים שתומכים ב 4 ליבות. 2. האם ה Q החדשים טובים יותר מה q6600 והאם הם משתלמים לאומתו - ביצועים/מחיר.

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  2. אחרי הסרה וניקוי של ההטסינק מרחתי (קצת) משחה והמעבד מתחיל ב 55 מעלות ומגיע ל 60 (רק משהיה בביוס) סביר? או שצריך עוד משחה ? תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  3. בשביל מעבדי הATHLON 64 איזה תושבת יותר טובה ומה הסיבות לכך? גם מבחינת השדרוגים

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by adir89,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1109&CatCode=411 ראיתי את הלוח אם הזה ומצא חן בעיני.השאלה שלי אם הוא יתמוך ב SLI ראיתי שכתוב שתומך CrossFire של ATI.זה מהווה בעיה נכון?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  5. שלום לכולם :].. אני בימים אלו בונה מפרט, בהתחלה הלכתי לכיוון של AMD אבל קונרו גירה אותי יותר מידיי :\ מה שבעיקרון יכיל המחשב זה 7600GS וג'יגה זיכרון רגיל של TwinMOS ו E6300 במידה ואני מחליט ללכת על קונרו. עכשיו, חפרתי בפורום על ביקורות ללוחות שתומכים בקונרו, גם על גוגל לא פסחתי והיו לוחות לא בדיוק בתקציב שיש וכמה שכן.. האסרוק הנ"ל, אני יודע שהוא לא ה-לוח, אבל הוא מאוד תקציבי וממה שהבנתי הוא לא ממש רע, אך לא הבנתי את הקטע של PCI-E 4x, האם 76GS ינוצל במלואו? --- --- המחשב מיועד לעבודה משרדית אך גם למשחקים, ואני מעדיף שהמשחקים ירוצו חלק - אבל אני לא משתגע על 204950x948390 רזולוציה וכל הפילטרים :], אז אולי בכלל עדיף ללכת על 3800X2, אני דיי מבולבל. ובנוסף, אני ממש ל…

• 13 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by AVI_456,

מה ההבדל בין MHz ל GT/s ? (אם יש) מה ההפרש בין המהירויות האלה? 1066 MHz 5 GT/s

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חברה איזה כרטיס יותר טוב: eVGA GeForce 6800 AGP 8X 128MB DDR Video Card w/TV-Out & DVI Retail או MSI NX6600GT-VTD128SP GeForce 6600GT AGP 8X 128MB DDR3 Video Card w/HDTV-Out, DVI & VIVO Retail ומה אתה אומרים על הזיכרון הזה: Patriot PDC1G3200LLK 1GB Kit DDR400 PC3200 Dual Channel Memory Retail Retail Density: 1GB or 1024MB Organization: 2 - 64x64 mod. Speed (MHz): 400MHz (PC3200) Component Used: 32 x 8 Cas Latency: 2-3-2-5-1T Low Latency (CL2) to improve system performance 100% tested at 436mhz, 400mhz and 333mhz** Aluminum heat spreader to reduce thermal build-up תודה מראש

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by avidan28,

שלום. אני שוקל שדרוג בעקבות מחירי הזכרונות ואשמח לקבל יעוץ בבחירת לוח. הדרישות שלי הן קצת מורכבות.... 4 חיבורי סאטה 2 ומעלה. 2 חיבורי גיגבייט תוצרת מארוול MARVEL 3-4 PCI 32.(החריץ הלבן הישן הגדול) עדיפות לnFORCE 6-8 חיבורי USB 2 חיבורי 1394. זה הכל ולדעתי קשה למצוא לוח כזה. מצאתי את ה TYAN 3400B אבל אני לא יודע איך הוא כי אין אותו באף חנות ולעשות הזמנה מיוחדת זה מחייב ויש לו רק 4 חיבורי USB. ו 6 חיבורי סאטה. לוחות של אסוס יש בשפע אבל שוב רק 2 חיבורי PCI ישנים... תודה לכל המגיבים ולילה טוב\בוקר טוב :)

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by Cupid Me,

חבר'ה מעבד איי.אם.די סמפרון שבא בבוקס ריטייל כולל איתו מאוורר? תודה!

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. יש מידע מסויים שאתם צריכים על מנת להמליץ לי על דבר כזה? אם כן תגידו, אם לא הציעו. תודה

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  11. יש לי לוח אסוס P5Q PRO TURBO. זכרונות 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, OCZ עם קירור זהב, 1066. זיכרונות חשודים כתקולים, לקחתי לחנות, ונתנו לי החלפה במקום - סמסונג מהירים 1333 חדשים עם אחריות חדשהל 3 שנים,, אבל הם DDR3 ומסתבר שהם לא מתאימים. בלי קשר הם נראים "רע" ופשוטים וזולים יותר ממה שיש לי. מה החלופה של DDR2 שטובה לי,ולא משהו "נחות" יותר, בהנחה שאין OCZ? תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by iCe_bLaSt,

http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=19-103-425&DEPA=1&sumit=property&catalog=343&mfrcode=0&propertycodevalue=4954,4425&keywords=&minprice=&maxprice= ללא הרבה מילים ... פשוט תכנסו ללינק יש שם טעות בפרטים התכנים ... כתוב שזה 2GHZ עם 1מב מטמון רמה 2 שזה עקרונית בכלל 3200+ ה3000 + בא או ב2גה"ז עם 512 מטמון (ניוקאסטל) או ב1.8GHZ עם 1מ"ב מטמון בכל מקרה זה ה1.8GHZ עם 1מ"ב מטמון רמה 2 ... פשוט אם תבדקו בחיפשו מוצרים לפי קטגוריה>A64 תראו שיש שם לינק ל1.8GHZ וזה יביא אותכם לדף הזה ;D

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by le011,

היי בנעה מצויין שני גירסאות של AMD64 VENIC-אחד בקופסאה מקורית -והשני ללא וללא קירור מקורי. כמו כן מצויין שם שהמהירויות של שני המעבדים שונים-בקופסה 2000 והשני 1800. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3524&catcode=386 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3721&catcode=386 האם זה נכון ןהאם זה שווה 120 שקל נוספים לטובת המעבד בקופסה? תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by zvulun,

אני על סף קניית מחשב והתלבטות היחדה שנותרה לי היא בין המעבדים: Q9450 או Q9300, ההפרש במחיר הוא 350 משום מה כולם אומרים שאין באמת הבדל ביניהם בביצועים, אבל לא שמעתי נימוקים אשמח לחוו"ד מכל מי שמבין בעניין נ.ב- שאר המפרט ASUA P5Q PRO ANTEC SONATA III+500W ARCTIC COOLING 7 PRO OCZ 4GB CL4 WD 74GB RAPTOR 10000RPM SEAGATE 500GB 32MB LEADTEK QUADRO FX3500

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  15. עד שהתחרפנתי חודש בשביל לסגור על ה P5Qpro של אסוס, DFI באים עם פיצ'יפקסים חדשים והורסים לי את ההחלטה. DFI הכניסו מערכת חדשה בשם ABS (ראשי תיבות של Auto boost system), אפליקצית אוברקלוקינג עפ"י פרופילים (חלקם קבועים מראש, השאר ניתנים לקביעת המשתמש) שתיעשה ע"י תוכנה שמוטמעת בלוח. אם אפשר לסכם את זה למשפט אחד, הוא יהיה "גן עדן לאוברקלוקרים". לא צריך להתעסק עם הביוס יותר, ולמעשה האפשרות הזו פותחת את התחום להרבה אנשים שפחדו להתעסק עם המושגים המפחידים "FSB", "יחס/מחלק" וכו'. בהפעלת המחשב פשוט לוחצים F1 במסך הפתיחה, ותפריט ה ABS עולה. אפשר לבחור פרופיל מהקבועים מראש, לתת למערכת לבצע "המהרה אוטומטית" (מוגבל לעד 30%, אם תרצו יותר "תיאלצו" לקבוע ידנית), ו DFI מבטיחים לנו אוברקלוק מ…

• 78 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה לבדוק תאימות בין זכרונות מחברות שונות מישהו יכול להביא לי בבקשה

17. Started by LRa,

שלום, יש לי שני זכרונות של 512 זהים במהירות של 500MHZ. הם עובדים dual-ddr. ברצוני לשים עוד זכרון של 512 המהירות של .400MHZ האם זה יהווה שיפור משמעותי למהירות המחשב? או שמא זה אף עלול לפגוע מהירות? נ.ב. יש מצב שלוח האם שלי תומך מהירות מקסימלית של 400MHZ. האם זה ישנה את התשובה? תודה

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by rainox,

יש לי מחשב ישן ואני רוצה לשדרג אותו ולהחליף זיכרון. הלוח אם שיש במחשב: Intel Desktop Board D101GGC לינק כרגע יש 512MB זיכרון ואני רוצה לשים 2GB זיכרון. הלוח אם ישן אז לא מצאתי כל כך חנויות שמוכרות זכרונות מתאימים. מצאתי זכרון אחד ב-KSP: לינק. רשום שם שהמתח הנדרש הוא 2.6V ובאתר של הלוח רשום שאפשר רק 2.5V (לינק). ההבדל הזה יכול לעשות בעיות? מצאתי זכרון נוסף ב-TMS: לינק (אותו זיכרון, אבל יותר זול באתר אחר: לינק). הזיכרון באתר של היצרן: לינק. נראה שהזיכרון הזה מתאים, אבל הוא יקר יותר. הזיכרון הזה בסדר? יש אולי משהו יותר זול? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Moo,

לא הבנתי בדיוק מה נותן מעבד 64BIT של AMD. ראיתי שיוצאת בטא לווינדוס XP למעבדים 64 ביט. מה שהוא יכול לתת הסבר קצר או לינק ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by bigdady,

אני קראתי קצת חומר כאן באתר ובאתרים נוספים ולא הצלחתי להבין את ההבדל, לכן כמוצא אחרון אני מבקש עזרה כאן. אני רוצה לקנות זיכרון של 400mhz ללוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD כאשר הלוח תומך ב2x256 ואני לא יודע מה עדיף פעמים 256 או סטיק אחד של 512 דבר נוסף, שמעתי או ליתר דיוק אמרו לי שכאשר אני שם פעמים 256 המחשב בעצם מזהה 256 ולא 512 האם זה נכון? כי לפי דעתי זה לא נכון

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ashkenazone,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=115093

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by darking,

קיים מעבד חדש וחזק מאוד של חברה לא ידועה תופתעו לשמוע עליה. לחברה קוראים Cavium-Isenberg והיא יצרה מעבד בעל 16 ליבות בעלות 2 ג'גה הרץ בכל ליבה ו-4 מגה בקאש. לסדרה קוראים ci jacko. מה איתכם שמעתם עליה? מה אתם אומרים עליה?

• 92 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by le011,

היי בחוברת ההסבר של אסוס בלוח הנ"ל,ולא רק בו מצויינת הפיסקה הבאה: ATI RADEON 9500 and 9700 based graphics cards will work correctly with this mainboard only if their part number is PN XXX-XXXXX-30 or higher. הכרטיס שלי מסתיים ב10. מה זה אומר בדיוק ?לא יעבוד בלוח ה"ל?למישהו יש נסיון בנושא? אני מעוניין לקנות את הלוח הנ"ל אבל הנושא הזה מרתיע אותי תודה על העזרה ;D

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by rangerman,

http://anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1956&p=25 מישהו בכל זאת הולך לקנות את המעבד הזה, עכשיו שהאת'לון 64/3000 כבר בארץ? ??? עריכה: הנה עוד קטע מייצג: http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=60000322

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  25. שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי האם כדאי ללכת על AMD או אינטל? כמה זיכרון יספיק למטרות הללו (כן, אני יודע ש-32bit לא יחזיק יותר מ-3.5 ג'יגה לכל היותר)? תודה.

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.