עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום... יש לי את הלוח DG965SSS של איטל ובסימנייה בCPUZ הוא לא מציד מידע על הזיכרונות...זה בכול הלוחות של אינטל ככה או שרק אצלי משהו קצת מוזר...כמו כן הוא לא מאפשר לי כניסה לביוס... תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by eranisra,

היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בשבועיים הקרובים וצריך ייעוץ לגבי בחירת הלוח אם המחשב יהיה - CORE 2 DUO E6420 2GB G. skill GEFORCE 8800 640 MB LEADTEK (כנראה). עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת...יש לי אסוס בP4 כבר שלוש וחצי שנים - סוס עבודה, ולעומת זאת אני רואה הרבה הרבה מלצות על לוח של ג'יגהבייט שאני יודע שבזמנו לא היו כל כך פופולריים בלוחות אם...אתם יכולים להמליץ לי על לוח טוב של אסוס? והאם כדאי לי יותר אסוס או גי'גהבייט? ואם כן איזה לוח של GB? אני לא מתכנן OVERCLOCK בזמן בקרוב אולי אני ארצה מתישהוא בעתיד...ואין לי צורך בSLI. תודה.

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  3. ברצוני לרכוש תמעבד הנ"ל האם הוא יספק מערכת מחשב למשחקים כבדים כי בקרוב אקבל כרטיס מסך חדש

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  4. האם יש הבדל בין לוחות האם השונים בנוגע לסטנדרט החיבור לכרטיס המסך המובנה? (כבל המסך שלי הוא זכר ואני מקווה שסטנדרט החיבור הוא נקבה)

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by nnfyrbsnss,

שלום יש לי את הלוח p4s800d-x וצרבתי לו ביוס של p4s800d (שאר מפרט בצד<-) והבאס היציב שהצלחתי להגיע אליו זה 155 שזה 3100 MHZ בערך עכשיו אני לא מוצא איפה משנים את המחלק עכשיו הוא קבוע על 4:5 ואני רוצה לעשות אותו 1:1 ועוד שאלה שצרבתי ביוס של הלוח P4S800D-E Deluxe היה הרבה יותר טוב בגלל שאפשר להעלות את המתח של המעבד על 1.9 V אבל... הכרטיס רשת המובנה לא עבד אז יש מצב שיום ראשון אני אקנה איזה כרטיס רשת חיצוני פשוט בנתיים זו השאלה שלי איך אפשר לשנות מחלקים בלוח P4S800D-X עם ביוס של P4S800D או P4S800D-E אחרי צריבת הביוס, הביוס נראה כאילו ככה קניתי את הלוח אז למי שיש לוח כזה שיבדוק בבקשה..!

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. Started by beni125,

זיכרון של גיגה ב 245 מה שאומר ש 2 גיגה ב 490 אך היתרון הוא שזה 800 מגה הרץ ולכן זה טוב כי 667 קיום זה איזה 475 בערך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6032#detailed צריך לבדוק אם זה שני סטיקים של 512 כי בדקתי באתר של גיסקיל ויש אפשרות ל 1 של 512 ו1 של גיגה ואפילו שני סטיקים של גיגה ב580 מסדרת הHk שטובים לoc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  7. שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by hararim,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב וצריך עזרה. כרגע התוכנה cpu-z מראה שיש לי 2 סלוטים של ddr 2 -256 mb בתדר 266 mhz (הבנתי שזה 533 בגלל שזה ddr 2 ). אני מתלבט כי אמרו לי שעדיף לי להוסיף עו 2 סלוטים במקופ לקנות אחד גדול. אני רוצה להוסיף עוג ג'יגה. אודה לכם גם אם תוכלו להמליץ על חנות בצפון שמוכרת בזול. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  9. איזה לוח אם של SLI אתם ממליצים? תקציב עד 1000 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 690 צפיות
  10. אין לי צורך בOC רק שיתפקדו כמו שצריך. חשבתי על הTWINMOS. יש עוד המלצות?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by shlomom,

AMD מרגישים שהם צריכים לזרוק קצת מידע על המעבד הממשמש לבוא ומדליפים קצת. הנה ליבת ה Phenom (ניתן ללחוץ לתמונה מוגדלת) מקור: http://techreport.com/onearticle.x/12583

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  12. שלום, יש לי את הלוח אם של ג'גהבייט GA-G1975X ויש לי למטה מין כזה צג קטן כשהלוח אם דולק כתוב 60 או 50 במספרים האלה, מה זה? הנה המיקום של זה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. יש לי כרגע זכרון אחד של 512 שהוא CL3 (נראה לי 400MHZ, ב-CPUZ זה מראה 200 אבל אמרו לי שמכפילים את זה ב-2). עכשיו אני רוצה לחבר עוד סטיק של 512 400MHZ שהוא CL2.5. השאלה שלי אם צריך לעשות משהו לפני זה או שפשוט לחבר את הסטיק החדש וזהו..?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. Started by THE_WYVERN,

שלום אשמח אם תעזרו לי בלדעת מה יותר כדאי מכיוון שאני מתכוון לרכוש במיטב כספי (שאין לי)זיכרון 667mhz DDR2 2x1 gb ועוד שאלה מה אוצרים המספרים 2-2-2-4 או משהו כזה לגבי זכורונות והביצועים שלהם ??? תודה

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  15. כותרת..

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  16. שלום אחרי הזמנה של סט זכרונות DDR 1 2 גיגה חקרתי טיפה ומצאתי שיש 2 יצרנים של צ'יפים 1)סמסונג TCC5 2)וינבונד (WINBOND) שאלתי היא מה יותר טוב או יותר חשוב. שמתי לב שיש סדרות עם שמות כמו מעבדים של AMD 3200 4400 4800 אני לא רוצה אוברקלוק אלה רק נטו לעבודה חלקה.אז אשמח לדעת שקניתי חכם ולא להתאכזב.לקחתי סדרה מה 3200 הנה הדגם. F1-3200PHU1-2GBNT לא ראיתי בארץ את החברה GSKILL עם ציפים של סמסונג ב DDR 1. (מה לעשות אני מרוצה מהמחשב שלי.......) תודה רבה מראש לעונים :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני בהתלבטות לגבי הרחבה ל-1GB. יש לי 512 כרגע שזה לא מספיק היום אני יודע.. מצד שני יש לי מחשב די ישן AMD 2800+ (64). עכשיו השאלה זה אם זה משפיקע משמעותית בהרצת תוכניות ופעילות בוינדוס למה לוקח לי הרבה זמן להפעיל תוכנות ומעבר בין תיקיות גם לפעמים נתקע קצת.. ושאלה אחרונה.. אני רוצה לנצל את ה-Dual ולהוסיף עוד סלוט של 512. אבל אני לא יודע איזה זכרון יש לי עכשיו וכמה DDR. הנה תמונה מ-EVerest: תמונה מ-CPU-z קיצור איך אני יודע מה לקנות..? או שכדאי פשוט לקחת לחנות את הכרטיס שיש לי עכשיו..? תודה.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  18. היי יש לי לוח של ASUS P4GD1. הלוח הזה יחיד מסוגו, זה סוקט 478 ל PCIE עם DDR1. הלוח באחריות והוא נדפק, הוא עדיין עובד ואני לא רוצה סתם לפרק אותו. למישהו היה מקרה כזה שלוח לא מיוצר יותר והוא באחריות? יש לכם מושג מה היצרן אמור לעשות במקרה הזה? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  19. היי, יש לי מחשב חדש עם לוח אם asus p5b plus vista , ובתחילה קניתי את הזכרונות TWIN2X2048-6400C4 של corsair שהתגלו כדפוקים. בחנות ממנה קניתי נתנו לי להחליט עם אני רוצה זוג חלופי של הזכרונות הנ"ל או זכרונות אחרים במקום (אני שוקל לקחת את kingston hyperx). האם למישהו יש ניסיון עם הזכרונות האלה? האם יש להם בעיית תאימות עם לוח האם שלי, האם הם סתם דפוקים ולא יציבים, האם הם מתחממים יותר מזכרונות רגילים? אשמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  20. Started by ZXY1,

רציתי לדעת כמה יציאות יש בלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 של SATA2 ו -IDE ? כמה כוננים / צורבים / דיסקים קשיחים אפשר לשים על הלוח מקסימום ? כמה סימים יש על הלוח של זכרון ? אני רוצה לקנות 2 GB כמה מקום תופס זכרון כזה ? ואם יש מקום לתוספת זכרון בעתיד ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yonir,

עד כמה שאני זוכר כמעט תמיד אם ה-CL נמוך (מ-5) אז גם שאר התזמונים נמוכים באותה מידה כמוהו. למשל 5-5-5-15 לעומת 4-4-4-12. למרות שכל 4 התזמונים הנ"ל הולכים תמיד ביחד יש תזמונים אחרים שלא יורדים גם כן באותה מידה? כי אם כל הזכרון יכול לעבוד ב-4/5 ממספר מחזורי שעון אז יהיה אפשר בעצם להריץ כל זכרון 667MHz CL4 כ-800MHz CL5 למשל (מה שלאו דווקא קורה נדמה לי) או ליתר דיוק עד 667*5/4=833MHz ב-CL5. מה קורה בפועל אז?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם אני לא מבין משהו, מבחינת חומרה, האם ההפרש בין ייצור של זכרון CL5 ו CL4 הוא כל כך משמעותי? יש הבדל של כ 1000 ש"ח בין זכרון מקביל בעל אותו נפח עם CL שונה!! האם זו לא גניבה? האם ההבדל בחומרה כל כך גדול? כנ"ל לגבי מעבדים, האם הגדלת זכרון המטמון כל כך משמעותית מבחינת מחיר?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  23. מדובר על המעבדים שאמורים לצאת ב22 ליולי מסדרת ה 6X50. כפי שאתם יודעים תדר הBUS במעבדים אלו הוא 1333MHZ ורוב הלוחות הנוכחיים אינם תומכים בתדר זה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Keman,

סדרת מעבר, לפני הK10 שעתידים לבוא. לא מדובר בשינוי משמעותי, והשימוש באותה הארכיטקטורה, K8. השוני הוא בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום קטנה מאוד, של 45W. עוד תוספת, אפשרות להעלאת מכפלה ב 0.5 שיכול לתרום לOC. לכתבה : http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?p=414128#post414128

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים