מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
לפי Everst ה System Memory שלי הוא 512 MB DDR SDRAM המחשב שלי נתקע לא מעט /= מה לעשות? להוסיף עוד זיכרון או לקנות זיכרון יותר טוב? או אולי בכלל עדיף לי להחליף מעבד? יש לי פנטיום 4 2666 MHz (לפי מה שהבנתי הבעייה היא בד"כ בזיכרון =/) למקרה שיש קשר ללוח אם (לא מבין בזה P: ) Motherboard Properties: Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 426…
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8PE667PRO ASUS P-4PE/L מישהו יודע איזה מהלוחות עם ביצועים יותר טובים, יותר טוב לאוברקלוק, יותר יציב?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש אתר תמונה משהו שמראה את כל היכולות של כל המעבדים של אינטל מה3 דרך הסלרון ל4 אני מתכוון לתמונה של גרף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אם בלוח אם אם כרטיס קול מבונה אפשר לשים כם כרטיס קול רגיל?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
AMD Athlon XP1700+ 1.47Ghz שווה בביצועים שלו לאיזה מעבד של אינטל? ומה ההבדל במחירים שלהם? ומה בעצם עדיף בסך הכל?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפנכם שלושה סוגי סטיקים: 1.Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL 2.Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT 3.Corsair CMX256A-2700C2 מחירם של שני הראשונים גבוהה ב 25% אחוז מהסוג השלישי. מדוע? והאם זה שווה את ההפרש? מה זה LL ו ה PT ?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח + מעבד + זיכרונות חדשים, מישהו ממליץ במיוחד על לוח טוב לAMD לOC ? יש הבדל בין לוחות NFORCE שעובדים בDUALDDR לעומת לוחות KT400 רגילים? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כשקיבלתי את הלוח (ABIT NF7 VER2) בביוס עשיתי LOAD OPTIMIZED DEFAULTS לפי מה שהבנתי שזה לא נותן את הביצועים הכי טובים למחשב. יש לכם המלצות איפה כדי לי להגדיר אחרת מנסיונכם כדי להפיק את המקסימום מהמחשב? ועוד שאלה: כדי לי לעדכן את הביוס? מפרט : AMD 2500+ ABIT NF7 VER2 512 DDR 333 RADEON 9600 PRO תודה!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב PENTIUM 3 INTEL 866 MHZ ולוח אם: ASUS CUV4X MOTHERBOARD ויש לו 128 SDRAM אז השאלה שלי שהאם ישנה אפשרות להרחבת זיכרון אך שזה לא יהיה SDRAM אלא DDRAM? תודה לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי לוח MSI MS-6712 מבוסס KT400A... באתר של MSI כתוב שהוא תומך עד 333FSB מה אומר שהוא לא תומך במעבדי הבארטון החדשים יותר כמו ה3200+ וה3000+ , האם יתכן שהוא כן יתמוך בהם באמיתי ? זה דיי מציק לי... לדעת אם אני יוכל לשדרג את המעבד....
-
- 14 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה סוג זיכרון לקנות , ואם לקנות סטיק אחד או 2 , כ DUAL או לא,,, אני צריך בנתיים 512 עקב תקציב, אבל אחרי זה אני רוצה לשדרג עכשיו , יש סוגי זיכרונות פתאום שמשתמשים ב 433MHZ ויותר, אבל אין לוחות אם שמשתמשים בהם, אז מה הקטע? יש רק DDR400 הזמנתי מחשב חדש, Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1098.94¤ Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 611.2¤ 1,675.94¤ נשאר לי לקנות את הזיכרון שאתם תעזרו לי ואם כדאי בסטיק אחד או 2 וחברה, וגם אני צריך עזרה בקשר למארז, משהו טוב בסביבות 300-400 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם אני מקווה שיש מישהו שיוכל לתת לי פתרון יצירתי לבעייה הבאה: יש לי לוח של Gigabyte מדגם GA-7N400 Pro2, כשהעדכון שלו הוא F1. הורדתי מהאתר של החברה את עדכונים F2,F3,F4. את F2 הוא התקין, כשניסיתי את F4 הוא איתחל, ומת. מת=נדלק וזהו. לא מגיע אפילו לתפריט הראשוני של סריקת זכרון, כלום. המסך נשאר כבוי (המתנה..). השתמשתי בתוכנה BIOS@ של Gigabyte בבקשה, מי שמבין... אני אובד עצות. תודה מראש, אורן.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך הייתה ידיעה באתר שתהיה גירסת AGP לNF4.... האם זה בוטל? כל ה NF4 יהיו רק עם PCI-E?
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחפש לוח אם+ מעבד בסביבות 1000-1500 ש"ח, רצוי AMD.
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון מסוג DDR SDRAM עכשיו משהו לא ברור לי: DDR ו SDRAM זה שני דברים שונים נכון? אז איך זה אפשרי? בכל מקום רשום לי DDR גם במפרט שקניתי את המחשב אבל רק בתוכנה EVERSET רשום לי type: DDR SDRAM זה מבלבל אותי...
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ותהיתי לגבי ההבדלים בין 939 ו-754 מבחינת ביצועים אם יש הבדל כזה בכלל. אם אין הבדל, אני עומד לקנות את A64 3000+ על 754, עם לוח אם KV8 של אביט (מבוסס K8T800 פרו), ואם יש הבדל, ו-939 הוא עדיף בביצועים (וגם לשידרוגים), אני מתלבט בין הצ'יפסט של VIA לnForce 4. בביקורות שקראתי ראיתי שאין הבדל ביצועים משמעותי בין השניים, כלומר חלק מהמבחנים נטו לכיוון אחד והשאר לכיוון אחר... http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1677&page=18. שימו לב לביצועים במשחקים, שהיו הרבה יותר טובים במערכת עם .Pci-e. לעומת זאת, בביקורת בtom's hardware, הם אמרו בפירוש שחוץ מהבאת קידמה טכנולוגית למשתמשי AMD, אין ב-nforce 4 בשורת ביצועים חדשה: While this is definitely one…
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה נחשב ליותר טוב ולמה ? באו נוריד לרגע את ה OC ( לא מתכנן לבצע ) מי מהלוחות יותר אמין ? 1. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 2. DFI INFINITY NFORCE 4 ULTRA, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound שניהם תומכים ב-SATA II
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
במהלך חיפושיי אחר לוח אם, קראתי ב-MANUAL, של לוח של GIGABYTE, שניתן לחבר שני סטיקים ב-DUAL CHANNEL, ושניתן לחבר ארבעה סטיקים ב-DUAL CHANNEL, האפשרות השניה נראית לי דיי מוזרה, האם יש איזה אתר שמסביר על אופציות(כן, חיפשתי...)
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה לוח מהם יותר טוב?!?! וההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 400 שקל
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בין K8NS-939 לבין הלוח K8NS ULTRA 939 באחרון יש שני כרטיסי רשת האם זה והמחיר הוא ההבדל היחיד? תודה נעם
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3006&ProductName=GA-M720-US3 מחירו: 354 ב- rsm צרכים: לשדרג את הלוח הנוכחי כך שיתמוך במעבדים חדשים יותר (וגם בנוכחי - Athlon 5200+), ב- DDRII (כי אני לא רואה צורך לקנות זכרונות חדשים כרגע) ובחריץ PCIe2. חיבורים וכו': יציאת Firewire לפחות 6 USB רשת לפחות 4 חיבורים לכוננים קשיחים חיבור לשני מאווררים (חוץ מהאלה של המעבד). ושיהיה ATX כדי שיתאים לי למארז. השאלה שלי האם במחיר הזה אני יכול להוציא משהו יותר יותר טוב. תודה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
שלום, אז ככה, אין לי ממש מושג בהשוואת לוחות אם, קראתי את הFAQ אבל אני עדיין בור, ומלכתחילה הגעתי לנושא מזווית קצת אחרת. חיפשתי מאיץ גרפי מובנה במחיר זול והציעו לי בתרד אחר לקחת את ה (ציטוט)-"פלטפורמת AM2 או AM2+ של AMD (כלומר, לדוגמא המעבד 4800+ שציינת במפרט הראשון) לרוב מכילים כ.מסך מובנים איכותיים יותר כדוגמת HD3200 שיגמגם פחות על תלת מימד קליל.". נכנסתי לKSP ובדקתי שם את לוחות האם. לוח האם הראשון שראיתי היה- GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025, שלפי KSP יש בו כרטיס מסך של OnBoard GeForce 6100. הוא עולה 280 ש"ח. לוח האם השני שבדקתי היה MA74GM-S2H AM2+, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD3200, HDMI, שאמנם KSP לא פירטו איזה כרטיס מסך יש בו, וגם לא כל …
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין בלוח אם שייתמוך ב RAID. המחשב מיועד לתפקד כשרת HTTP/FTP, הורדות, מקליט TV ולמשחקים. נכול לעכשיו יש לי כונן חיצוני של 750GB שיחובר ב USB והוא יתפקד בתור כונן גיבוי. עברתי על החומר שמצאתי לגבי RAID ולפי מה שאני מבין, RAID-0 משפר את הביצועים בצורה יחסית גדולה. ראיתי את הלוח הזה: Asus p5ql-e http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=31253 מה דעתכם עליו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-