מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותכם, יש לי 4 שאלות: 1) האם למפרט הנ"ל אני צריך להתקין XP\ויסטה בגרסאות ה64 ביט שלהן כדי לנצל את מלוא היכולות של המפרט? 2) האם ווינדוס XP יזהה את כל הזכרון RAM? (ארבע גיגה?) 3) האם גרסאות ה64 ביט של ויסטה\XP פחות יציבות מגרסאות ה32? 4) ושאלה אחרונה - אם הייתם קונים את המפרט הזה במקומי, איזה מערכת הפעלה הייתם מתקינים - ובאיזה גרסא? תודה רבה!! אורי מצ"ב המפרט Mother Board ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 10144 Processors INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX 10741 HDD 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 80255 Memory DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT 11325 CD & DVD DVRW NEC 72…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
היי לאחרונה נשבר לי המעבד.... :-\ :'(. ביום חמישי אני קונה מעבד חדש. יש שתי אפשרויות- או לקנות מעבד פנטיום 4 2.8 בבאס 533 (שזה מה שיכול להחזיק הלוח שלי) או לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש (HT). הבעיה היא שיש לי בערך רק 1200~1500 ש"ח. מה אתם חושבים??? עדיף לי להסתפק רק במעבד?
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקבל המלצה ללוח אם של גיגהבייט בעל 5-6 חיבורי SATA למעבד Intel G2020 ואשר תומך בחלונות 8. הקנייה תעשה ב-TMS מיועד לשימוש כללי ללא משחקים, מעט עריכת ווידאו בסוני ווגס. תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לפני קניה של מחשב לעבודה באולפן עם התוכנה nuendo/cubase, ורציתי לשאול אם לקחת את ה DFI NF4U INFINITY או את ה LANPARTY NFORCE3 (ההפרש במחיר הוא מזערי) אני יודע ש nforce4 לא טוב בעריכת אודיו עם מעבד חד ליבה, אבל המעבד איתו המחשב יעבוד הוא 3800+ (X2). אני אשמח לתגובות ממי שבאמת מבין בנושא. תודה!!!!
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי באתר של OCZ שהם יצאו בתוכנה חדשה שמבוססת על ה MEMTEST 86 אבל עם שיפורים: http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest כפי שניתן לראות היא גם בודקת את ביצועי הזכרון וגם מסוגלת לשנות את ההגדרות של הלוח-אם כדי להשיג ביצועים יותר טובים. מישהו ניסה את התוכנית הזו ? זה עוזר בכלל? I GUESS NOBODY DID//
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי SAN DIEGO4000 שכרגע עומד על 2811MHZ (מקורי 2411)הוא מקורר מים (BIG WATER) הוולט שלו זה 1.615 במקום 1.4 המחשב עובד פצצה 3DMARK 03 נותן לי 13990....יש לי כרטיס 6800U האם הטמפרטורות בסדר???.הרצתי גם MEMTEST שעתיים אין ERRORS...
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד למעבד למערכת שלי: 1. לוח: GA-965P-DS3 + קירור TUNIQ 2. זיכרון : 2G G.SKILL 667 CL-5 3. כ"מ: EVGA8800GTS 320 SC 4. ספק LIBERTY 400 5. מארז : CM CENTORION 532 אני בהחלט מתכנן בשלב מאוחר יותר OC , ואני מתלבט בין 2 מעבדים : E6600, E6420 אודה מאוד להכוונה והמלצה טובה בנושא תודה רבה מראש למתייחסים
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח asus p4 s533 vm וזכרון transcend ddr2700 512 משום מה הלוח אם מזהה את הזיכרון בתור sdram ???למרות שיש לי ניקוד גבוהה ב pc mark והבנצמרק לא כותב לי תדגם ומהירות של הזיכרון . פתרונות\הסברים יתקבלו בברכה . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יצאה הלילה גירסה חדשה דנדשה באתר של NVIDIA של ערכת דריוורים ללוחות NFORCE2 כוללת עידכונים AGP, IDE, MEMORY CONTROLLER, AUDIO לינקים להורדה לפי מערכת הפעלה לנחותכם ;D http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nforce_udp_winxp_2.41 http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nforce_udp_win2k_2.41 http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nforce_udp_win9x_2.41
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי רק מעבד וזיכרונות ( כ.מסך כשיצא R600 חחח ) טוב ככה מעבד עכשיו יש לי AMD 64 3000+ תושבת 939 וזיכרונות נירא לי של KINGSTON הם DDR400 אני מביא כנירא מ NEWEGG את החלקים ראיתי את המעבד הזה שם - AMD Athlon 64 X2 4600+ Toledo 2.4GHz Socket 939 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103627 וזיכרונות יש לי 2 זיכרונות של 512 עכשיו אם אני מביא עוד 2 זיכרונות ( כל אחד של 512 ) אם CL 3 ( שלי 4 או 5 נירא לי ) זה יעבוד טוב ביחד או שיהיה בעיות ?!
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם P5VD2-VM SE ואיבדתי את דיסק הדרייברים שלו יש אפשרות להוריד את הדיסק כמו שהוא היה שוב? לא כל דריבבר בנפרד? יש באתר ההורדות של הלוח אם משהו שנקרא chipset driver package מישהו מוכן להסביר לי מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה אני צריך לדעת עם איזה ספק אני צריך למעבד הזה ואם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ייתן לי תשובה ראויה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי לוח מתוצרת MSI דגם ms-6309 במקור הלוח הוצא ממחשב של NEC וכשהמחשב עלה היה הלוגו של NEC , כש winxp עלה בדקתי במנהל ההתקנים את בקרי הדיסקים הקשיחים והוא ציין ultra dma 4 - ultra dma 66 . עדכנתי את ה BIOS לאחד מקורי של MSI - הכי מעודכן שיש באתר שלהם - העדכון עבר בהצלחה - אך לאחר ש XP עלה במנהל ההתקנים הבקר של הדיסקים הקשיחים מזהה את הדיסק כ- ultra dma 3 - ultra dma 44 האם זה הגיוני ואיך אפשר לסדר את זה הדיסק עצמו תומך ב udma 100 כמובן הותקנו כל הדרייברים של הצ'יפסט וכו'. איך אפשר להחזיר את המצב ל udma 66 כמו במקור. דרך אגב גרסת הלוח/PCB היא 1.1
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם זה צריך להיות ככה ואם כן למה זה ככה?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי בקשות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על מקום בו יש הסבר פשוט מה ההבדל בין הchipset-ים השונים? P67, H67,Z68 וכו'...המבחר הזה מבלבל! 2. יש לי מעבד I5 מהדור השני שקיבלתי מחבר. אני צריך לוח אם שיתמוך במעבד, בUSB3 ורצוי שגם בSATA3 רצוי גודל לוח סטנדרטי ולא מיני למיניהם... התקציב מוגבל עד ל-1000, לדעתי זה אמור להיות די והותר (כמובן שלא חייבים לנצל את כולו לכך) השימוש הינו משרדי בעיקרו (אינטרנט, סרטים, תוכנות אופיס) כך שאין צורך בתוספות מיוחדות או דרישות לא סטנדרטיות. הערה: אין צורך באפשרויות OC כלשהן. חג שמח ושנה טובה ומבורכת לכולם, נדב
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שהכותרת קצת כללית, אבל... השאלה היא כללית, ולא הצלחתי למצוא את המידע הזה. השאלה, כמו בכותרת היא מה הקריטריונים להתאמה בין לוח אם למעבד מתוצרת AMD, (סוג ה-SOCKET זה ברור) עם דגש על מהירות הFSB. אני אנסה להבהיר את השאלה למקרה שצריך. כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, קניתי לוח אם עם צ'יפסט שתמך במעבדים עד הQuad-Core של אינטל (באותו זמן בדיוק יצאו הC2D אבל ידעו שהוא יתמוך גם בQC) אבל עם מהירות חיבור FSB למעבד של עד 1066MHz, מה שאומר שהוא אמנם תומך ב-Q6600 אבל בערך רק בו. כשאני מסתכל היום על מפרטים של לוחות האם אני בכלל לא רואה את נתון הFSB של החיבור עצמו, וכמה שהצלחתי לראות גם הלוחות הזולים יותר (~300 שח) תומכים בכל המעבדים שיצאו עד עכשיו. האם יכול להיות שהנתון הזה כ…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כתוב לי פה שזה CAS 3? או 2.5? כי המוכר אמר שזה 2.5 וזה מה שביקשתי אז מה זה אומר?
-
- 14 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קראתי עכשיו את הכתבה שפורסם באתר, לקישור: http://hwzone.co.il/news/134288 אני חייב לציין שזה מאוד מדאיג אותי מכיוון שאינטל דאגה לכך שNVIDIA לא תייצר יותר צ'יפסטים, אבל בואו לא נשכח שלNVIDIA יש את הצ'יפסט nForce 200 אשר היה בתוך כמה וכמה לוחות אם High End ונתן להם את האופציה של הרחבת PCI-E Lanes. אז בעצם עכשיו לא יהיה יותר את הצ'יפ הזה?! כאילו באמת אינטל לא ראתה את הפוטנציאל המטורף שזה מוסיף ללוחות האם שלה? דוגמאות ללוחות אם שהיה בהם שימוש של nForce 200: EVGA SLI Classified 3-Way & 4-Way ASUS P6T6 Revolution
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני אומר לכאורה כי פנדה ידועה בפירסום מוצרים שאין ביכולתה לספק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 מדובר ב MSI K8N Neo2 Platinum. מחיר האתלון 64 3500+ כרגע בארץ 2250 שקל. כלומר לוח+מעבד נגמר ב 3200 שקל - יקר.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. בלוחות אם מסוימים בתושבת 2011, כבר ידוע שאפשר להגיע ל 64GB של DDR3. השאלה הזאת גורמת לי לשאול (וזאת ללא היכרות של ממש עם RamDisk), האם - לפחות תאורתית - אי אפשר "להעמיס" על ה RAM את מערכת ההפעלה (ובעצם לייצר מהירויות על שללא ספק משמידות כל SSD בן זמנינו)? או שבעצם זכרון ה RAM מטבעו לעולם לא יכול לחזיק מידע לאחר שכובה? הסיבה שגרמה לי לשאול את השאלה, היא שראיתי ווידאו שבו הושוו הביצועים של SSD דור 3 מהיר במיוחד, לביצועים שמספק ה RAMDISK. הנה התוצאות (שהם לא פחות ממטריפות את הדעת - אין דרך אחרת לבטא את זה מצד ימין, כמובן, ה RamDisk, ומצד שמאל SSD מהיר בעל ממשק ה Sata6: כדי להאדיר עוד יותר את התוצאות, הזכרון RAM שבו נעשה שימוש כאן הוא 1333MHz בלבד (!) תו…
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט ברכישת זיכרון ואיזה חברה הכי טובה הציעו לי בסקיי פיסי את ה OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed שעולה 495 ש"ח מה אתם אומרים עליו? יש יותר טובים? אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון. תודה רבה על עזרתם
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם וזכרון 2 גיגה הבעיה שאני לא מבין כל כך בלוחות אם ואני לא יודע כל כך מה לקחת כרגע יש לי מארז thermaltake suprano עם ספק כוח של 400W אני רוצה לקנות C2D הספק ומארז יתאימו לי לזה? או שאני צריך ספק חזק יותר? תודה מראש יש לי תקציב בערך של 4000+-
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי מה המצב? איך אני יכל לזהות איזה סוג זכרונות יש לי... ואם אפשר אתר שמוכרים בדיוק כאלה... תודה. הבאתי תמונה
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-