עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אחרי כמה תהיות אני צריך עזרה.המפרט הבסיסי שלי הוא כזה מעבד אופטרון 939 175 עם 2 זיכרונות קינגסטון על לוח אסוס.אני עוקב בדבקות אחרי ירידת ה DDR 2 והא יותר זולים ויותר מהירים מה DDR 1. שאלתי היא כזאת : למה חשובים התדרים החדשים??? אני לא משחק ולא מבצע אוברקלוק.אולם אני רוצה מחשב חזק. אם אני מוסיף זיכרון בנפח 4 גיגה על המחשב הקיים (400 מהצ) אני לא משנה הרבה מלבד שידרוג הזיכרון.אולם אם אני מחליף את כל המחשב כלומר לוח מעבד וזיכרונות אני קונה זיכרונות יותר זולים אבל גם לוח אם ומעבד חדשים.בהתחשב שאני אמכור את מה שיש לי כרגע.... האם העניין כדאי?? המהירויות החדשות ממש קורצות אבל אני לא יודע למה צריך אותן.כדאי לעבור ל AM2 או לחכות לחדשים של AMD. הכל עניין של המחירים המאד אטרק…

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  2. אהלן אנשים! יש לי התלבטות בין AMD 5600 ו-6000 לבין Intel E6600 תוך התחשבות באיכות ומחיר. אני רוצה גם המלצה ללוח אם חזק למעבד AMD, במידה ואני הולך עליו, תלוי מה אתם ממליצים לי, ומה עדיף, ASUS או GIGABYTE?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by גולדי,

אני רואה שכרטיסי הזיכרון קטנים הרבה יותר מהסטיקים המסורתיים של הRAM - במיקרה הטוב ביותר micro SD יכול להכיל 8GB ואני שואל את עצמי: למה לא להחליף את הסטיקים המסורתיים בכרטיסי זיכרון? הם הרבה יותר קטנים וככל שיהיה יותר מקום על לוח האם כך יכניסו לתוכו יותר דברים, המחיר ירד וכו'. קראתי שלויסטה יש אפשרות להתייחס לכרטיסי הזיכרון כאל תוספת לRAM וניסיון העבר מוכיח שהגירסה שתחליף את ויסטה כבר תיכלול את האפשרות הזאת באופן מובנה - הRAM באמת יהיה כרטיס זיכרון. אני רוצה לדעת מתי יהיה ניתן להשיג לוח אם שהזיכרון הפנימי שלו הוא כרטיס זיכרון, שנאמר כבר היום: למה לי סטיקים אם אפשר micro SD בנפח 8GB? תודה!

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. לוח האם שלי הוא SiS661FX והמאיץ הגרפי הוא Nvidia GF 7600GT לאחרונה עדכנתי את כול הדריברים שלי ושמתי לב שהדריביר של הלוח אם הקשור לכרטיס מסך לא מזהה את כרטיס המסך אז בדקתי את הנושא וע"פ האתר של SIS לוח האם שלי לא תומך בכרטיס מסך (הכרטיס לא רשום בין הכרטיסים שכן נתמכים ) עדכנתי את כול הדרייברים שלי פרט ל-Sis VGA uilities driver 1- יכול להיות שזו הסיבה לכך משחקים לא רצים חלק אצלי?? (יש לי 1G RAM ו INTEL 4 2.4 MHZ ) לדוגמה the guild2 2- האם שווה לי לקנות לוח אם חדש ואם כן איזה מאיפה ובכמה ??? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by Silver Dragon,

מה זה ה 2MB שיש ל 4300, וה 4MB שיש ל 4400? מה זה והאם זה משמעותי? אומנם 4300 1.8, אבל אני מתכנן לעשות לו OC, אז נגיד שנשים את שני המעבדים בדיוק על אותו המחשב, עם אותו הקירור והכל, ה E4400 יעקוף את ה E4300 ב OC ? בקיצור, להוסיף את ה 100 ש"ח האלה? ועל הדרך אני אוסיף לשאלתי, מה זה GHZ ומה זה MHZ? אני יודע את היחס של ה GHZ ומה טוב ומה לא וזה.. אבל אני לא יודע מה זה תאכלס,כנ"ל MHZ.. תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  6. היי, כרגע מותקן דיסק מסוג SATA1, ואני רוצה להתקין עוד אחד מסוג SATA2, תהיה לי בעיה? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. Started by metison,

אני ממש דנדש בעסק הזה והחלטתי להרכיב HTPC. אני לא יודע האם אני צריך להוסיף כרטיס מסך וקול חיצוניים בשביל איכותיות בשידור ובשמע, לכן אשמח לשמוע את דעתכם והצעותיכם בנושא. עם זכרון , HD וDVD אני אסתדר אני מניח לוח והמלצה למעבד יעזרו לי מאד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  8. זכרונות DDR2 עובדים ב-default על 1.8V , אך יש זכרונות שנמכרים שעובדים ב-default על מתח של 2.2V השאלה האם המחשב "נדלק" בכלל עם זכרונות כאלה ? , יש לי בכלל גישה לביוס בשביל להגדיר את המתחים ?

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  9. אני בדיוק בונה מפרט, חלקם של המעבד והלוח הוא כ2000 ש"ח.. אני לא עושה OC.. המחשב הוא מחשב למשחקים והוא מחשב שלא ישודרג כמה שנים טובות.. ההתלבטות שלי אם לקנות E6600 שנכנס בתקציב, AMD 6000 , או AMD חלש יותר.. מה ההבדלים בין המעבדים האלה לבין המרובעי ליבה שכנראה תוך חודש וחצי יעלו בסביבת ההמחירים הזו? ואיזה לוח אם לקנות? בזה אין לי כיוון...

• 12 תגובות
    • 640 צפיות
  10. שלום, נישרף לי הלוח ASUS P5LD2 100 אחוז הוא נישרף, קניתי אותו מאיבורי. השאלה היא :האם יחליפו לי אותו במידה ואני יביא רק תלוח וארחיות?ואם כן איך אני יביא תלוח?(ויש לי עדין אחריות עליו)

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by hunter12,

רשמתי פה כבר ונתנו לי מפרט למשחשב עד 4000 שקל לאולפן אבל הקטע הוא ששמעתי מאנשים שיש להם אולנפים שעדיף AMD ליצירת מוזיקה לעבודה עם גרפיקה וכאלה.. האם זה נכון ? אם כן למה?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  12. תראו לגבי הצ'יפסט (גשר צפוני), לרוב אני יקח אינטל, לגבי מעבד אני לא מתפשר בכלל ולוקח רק אינטל. אבל מה, בחיים אני לא יגע בלוח אינטל... לא יודע למה אבל הלוחות שלהם זה כמו כלא. חוסמים OC, אפילו OC עם כרטיסי מסך התקשיתי, חסרי פיצ'רים.. תדרים לא יציבים.. ועוד, אני חושב שהלוחות שלהם זוועה.. כמה חושבים כמוני?+ דעתכם.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yaron266,

יש לוח אם מסוג‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ ורציתי לדעת האם קיים לי שם את החיבור הנ"ל ובנוסף רציתי לדעת מה המהירות של העברת הנתונים של חיבור זה מידע על הלוח אם שלי ניתן לימצוא כאן: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/DQ965GF/index.htm אשמח לקבל הסבר מפורט על היתרונות (מעבר לאמינות ולשירות הטוב יחסית של אינטל בארץ) ועל החסרונות. איך הלוח הזה בהשוואה ל 965p-ds3 rev 3.3 של GB? מהם ההבדלים המרכזיים? אני לא מבין בלוחות יותר מדי... תודה!

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  15. ואני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. למחשב בתקציב זול לישומים משרדיים. האם נדרש להוסיף כרטיס מסך או מספיק המובנה - גודל הזכרון הנקנה 2 של 512 DDR2 מהירות 533 ? האם יש הצעה לכרטיס אחר בתקציב דומה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  17. נכון להיום זה הלוח הכי חזק של אינטל. איך הוא באובר קלוק? האם הוא מומלץ? יש איזו ביקורת עליו? הבנתי שהוא לא תומך ב DDR2 800MHz, זה נכון? בכלל על הלוח הזה מה אתם אומרים? יש תמורה טובה יותר למחיר שהוא עולה? תודה,

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by hararim,

האם זה נכון שבזכרון ddr 2 התוכנה מראה רק חצי מהתדר,כלומר: רשום לי 266 mhz ובפועל יש לי 533?

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  19. Started by menashe,

למה הE6420 יותר זול מהE6400? מה ההבדל בניהם, ומה הביצועים שלהם אחרי OC? וכמובן מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  20. נא עזרתכם ללוח אם עבור E6300 עם זכרון בגודל פעמיים 512 למחשב המיועד למשחקים לא כבדים ( כרטיס מסך דומה ל X1300 האם יש המלצות ומחירים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  21. האם ניתן להרגיש בהבדל בין שני הכמויות ? או שרק מעבר ל-4GB יתן אפקט מורגש ? האם ב-XP הדבר מורגש בכלל ? האם בויסטה ? תודה מראש על העזרה...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש (E6000, לוח אם ציפסט 965) אני מתלבט לגבי זכרונות - האם יהיו הבדלים בין 667 ל 800? השאלה נוגעת בעיקר למשחקים אבל גם באופן כללי לגבי ביצועי המחשב. לא מתוכנן OC. תודה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by revz,

בוקר בוקר לכולם, יש לי Pentium D 3Ghz שעליו מותקן XP64BIT , אני משתמש המון בתוכנות כמו פוטושופ וסוליד-וורקס (משחקים הרבה פחות) וכרגע יושב לי 2*512 DDR2 667Mhz / Crosair (שאת הלייטנסי אני עדיין לא בדקתי) בכל מקרה אני רוצה להוסיף עוד 2G... ממה שראיתי בפורום המליצו בחום על הזכרונות של טים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 ועל הזכרונות של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7746 השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב (בגבול ה600-700 לשני הסטיקים) והאם יכולות להתעורר בעיות בגלל שוני החברות, שוני הגודל או כל דבר מפגר אחר אני גם יודע שאם הלייטנסי של הזכרונות שלי גבוה אז גם החדשים יקבלו בלמים ליום-הולדת אבל ברירה אין יותר מדיי ... תגובות, רעויות או מש…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  24. 1. האם PENTIUM D מהיר יותר מ-E4300? 2. האם PENTIUM D הוא DUAL CORE? תודה.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מעוניין לקנות לוח אם חדש וגם מעבד. מישהו יודע אם הלוח את החדש של ASUS P5K3 Deluxe תומך גם בזיכרונות DDR2 או רק ב-DDR3 ??? עשיתי חיפוש בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי DDR3 .... השאלה אם כדאי לשים על הלוח הזה DDR2 (אם הוא תומך) או לחכות ולקנות DDR3 לכשיצאו .. אן שעדיף בכלל ללכת על Gigabyte P35T-DQ6 .. תודה !

• 8 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים