מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם קירור פאסיבי יכול להזיק למעבד בשעת עומס? המחשב הוא לצרכי אודיו ווידיאו בעיקר אודיו...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי במארז של SP כניסות קדמיות למיקרופון ולאוזניות שלשני הכניסות יש חוטים כמו של רמקולים רגילים. הלוח הוא gigabyte 8PE667U2, ורציתי לדעת לאן לחבר את החוטים של הכניסות האלה כדי שיפעלו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם אמין וטוב (ללא מאוורר על ערכת השבבים) אשר יכלול: 1. יציאת 1394 (לפחות 1 אבל עדיף יותר כולל HEADER פנימי) 2. יציאת ESATA 3. חיבורי SPDIF גם אופטיים וגם קואקסיאליים 4. אין צורך בכרטיס מסך מובנה אבל אם כן של ATI (קחו בחשבון שאני לא שחקן גדול, רק מדי פעם משחקי אסטרטגיה) 5. לפחות IDE אחד לגבי מחיר - אני גמיש אבל לא להתפרע המעבד שאני הולך להשתמש בו הוא E8400 לא צריך OC , SLI ושאר ירקות יש לי כבר מארז, ספק, כוננים ושאר ציוד היקפי אשמח גם להמלצה על: זיכרון (4 גיגהבייט) כרטיס מסך של ATI (אני שונא את הדרייברים של NVIDIA) בעל קירור פאסיבי או שקט במיוחד - בעל יציאת DSUB או לפחות ממיר DVI2DSUB תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שימו לב! זה לא התמונה של המעבד שלי אבל הרעיון אותו הדבר. איפה שיש 2 ברגים באמצע יש תופסן (וו) שכזה שתופס את צלעות הקירור של המעבד. אחד הווים נשבר והמעבד לא עובד קשורה בגלל זה. חבל לי לקנות מעבד חדש בגלל חתיכת פלסטיק קטנה. צריך עזרה דחופה מה לעשות עכשיו? המעבד שלי הוא: AMD3500 קניתי אותו בערך לפני קצת פחות מ-3 שנים. עוד תקלה שאולי תוכלו לעזור בא היא: הכרטיס מסך שלי GEFORCE 6800GT. הפסיק לעבוד בדיוק אתמול (איזה מזל יש לי) גם כן קניתי אותו באותו זמן עם המעבד. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות לי פליקרים כאלה במסך בממוצע כל 5 יום , ומתי שזה קרה זה תמיד התרחש בעת ההרצת משחק על המחשב (COMPANY OF HEROES). אין לי עוד משחקים אז... בזמן הפליקרים האלה המחשב לא מגיב וצריך לכבות א…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איזה מעבד כדי למחשב מדיה סנטר נתנו לי שני אופציות 1. מעבד E6850 2. מעבד I3-530 איזה עדיף מבינהם מבלי להתחשב בעלויות המעבד תודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה עדיף? שני סטיקים ג"יגה במהירות 800 או שלושה של 667? ועוד שאלה מטומטמת, אפשר לערבב 667 עם 800?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למעבד וללוח אם זולים . אני לא צריך מחשב למשחקים אלא לאיטרנט עבודות מוזיקה וכו' ... . המפרט שלי כרגע הוא : Axp 2000 לוח אם של Leadtek אני לא זוכר כרגע את הדגם המדויק Geil 256 333Mhz X 2 Radeon 9500Pro 128 MB WD 60 Giga 7200 אני צריך לוח אם ומעבד בסביבות ה 1000 שקל עדיף כמה שפחות ושיתאימו לשאר המפרט . אם כבר פתחתי דיון אז אני יתעייץ איתכם בקשר למה שקרה : לפני כמה ימים המחשב שלי נסגר פתאום והרחתי ריח שרוף . ניסיתי להפעיל את המחשב אבל מה שקרה זה שהכוננים דולקים ( מופיע אור ) , המאווררים על הלוח אם עובדים , הכרטיס מסך עובד ( המאוורר שלו עובד וגם החלפתי באחד אחר ) אבל המסך פשוט לא נדלק כמו שהוא אמור להידלק אחרי שפותחים את המחשב . אז ניסיתי להחליף ס…
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האתר Dailytech הודיע כי AMD גילתה ללקוחות ה OEM שלה מעט מידע מעניין אודות הדור החדש של מעבדי AMD, שישבו על תושבת ה Socket AM3. המעבדים יווצרו על מיקרו ארכיטקטורה חדשה של AMD, ה K8L אשר תביא עמה מגוון שיפורים וטכנולוגיות חדשות. המעבד החדש יתמוך בזיכרון DDR3 אשר יביא איתו מהירויות זיכרון גבוהות במיוחד, וכמו כן צפוייה תמיכה ב HyperTransport 3.0. האתר גם מודיע כי מעבדיי Socket AM3 יתאימו גם ללוחות תומכים AM3 וגם ללוחות התומכים AM2 בלבד. הבשורה משמחת מאוד, כיוון שלפי הנתונים הקודמים שיערנו כי משתמשי AMD שירצו להשתדרג למעבד חדש יצטרכו להחליף גם לוח אם. המעבדים הראישונים לסוקט AM3 אמורים לצאת באמצע השנה הבאה.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום יש יש לי מעבד E8400 ואני רוצה לשדרג ל Q9550 או ל Q9650 רציתי לשאול אם יש הבדל גדול ביניהם או שיותר עדיף לעשות O.C ל Q9550 ואם כן מה הציוד הדרוש לכך בשביל שאדע אם אני יכול לבצע את השידרוג אני יכתוב את המערכת שלי לוח אם MSI P43 NEO 4GB DDR2 800 CL 5-5-5-15 GELL RAM GTX260 ZOTAC כרטיס מסך SPIRE 550WTN-IR ספק FREAZER PRO 7 קירור למעבד WIN7 ULTIMATE X64 1TB WD 32BM BUFFER 0.5TB WD 32MB BUFFER מארז של EZ-COOL זה עם המאוורר הגדול בצד בצבע כחול
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי לוח של פנטיום שלוש מלפני כמה שנים של (AmazePC - AM-693VS (A מישהו מכיר את החברה הזאת בכלל? האם הוא טוב לאוברקלוק? המעבד שיש לי עליו הוא פנטיום שלוש 866MHZ עם 256 קאש אשר פועל על 133 FSB ב 1.7V תדוה מראש, אור. ------------------ הנה גם לינק של הלוח כאן
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל: http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=990FX Extreme4&cat=Specifications http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3894#sp תקציב עד 850 שח. האם ה ASROCK 990FX Extreme4 מצדיק את ההפרש של 50 שקל איזה לוח הייתם לוקחים בהתחשב בדברים הבאים: מתוכנן OC מערך רייד בנדל שהלוח איתו מגיע. ביצועיים האם יש הבדל? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש גירסאות נוספות של מעבדי AMD שתומכות ב- DC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אתמול הרצתי את פי סי מארק04 וקיבלתי תוצאה של 4136 cpu score 4444 memory test 4376 hdd 3482 ברשותי פ4 875 3ג 512מ דואל ד ד ר 400 עם רדאון 8500ל אי שאלתי היא האם התוצאה היא טובה למפרט שברשותי וכיצד אם בכלל ניתן לשפר?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
2G או 4G זכרון מה יותר טוב למשחקים ברמה בינונית יפעלו על ווינדוס 7
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יצאה הלילה גירסה חדשה דנדשה באתר של NVIDIA של ערכת דריוורים ללוחות NFORCE2 כוללת עידכונים AGP, IDE, MEMORY CONTROLLER, AUDIO לינקים להורדה לפי מערכת הפעלה לנחותכם ;D http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nforce_udp_winxp_2.41 http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nforce_udp_win2k_2.41 http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nforce_udp_win9x_2.41
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני בונה לחבר לי מערכת מבוססת I3 והראיתי שיש לוח Gigabyte GA-Z68MA-D2H שעולה ב RSM ב 379 ש"ח שעולה 3 יותר מהלוח Gigabyte GA-B75M-D3H שעולה 3 ש"ח פחות אבל ל Z68 למרות שהציפסט שלו פחות מתקדם , מגיע עם הרבה מאוד אופציות טובות שאין ב B75 האם כדאי לקחת את ה Z68 לעומת ה B75 למרות שהוא ישן יותר ? הוא כבר קנה מעבד i3 3220 מיד שניה ,ובדקתי והוא מתאים ללוחות האלה מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מתלבט בין קניה של מעבד i5-4670K תומך-OC + לוח MSI Z87-GD65 שאמור להיות טוב ל-OC, לבין מעבד i5-4670 שאינו תומך בכך ולוח MSI Z87-G45 שמלבד נושא ה-OC חסר כמה פיצ'רים נחמדים אחרים שיש בלוח היותר יקר. עד היום לא ביצעתי OC קבוע באף אחד מהמחשבים שלי, גם באלה שתמכו בכך, ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור. יציבות תמיד הייתה לי חשובה יותר. השאלה אם יש טעם בכל זאת ללכת על השילוב הראשון ולהשאיר את האופציה ל-OC פתוחה, או שמבלי להשקיע בקירור בוודאות אין סיכוי לקבל יציבות ולכן מיותר להשקיע יותר בלוח ובמעבד. אגב, ביצועי מעבד גבוהים חשובים לי מאוד כדי אני משתמש בתוכנת עיבוד תמונה שבה המרה של כל תמונה לוקחת במצבים מסויימים כמה דקות, לכן אני בכל זאת שוקל את האופציה של OC. אולי עדיף …
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסים בגודל 256 במהירות 400 DDR1 של חברת KINGSTON ולוח אם של ASUS דגם P4S8OO. עכשיו קניתי כרטיס אותו דבר רק בגודל 1024. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שלושת הכרטיסים למחשב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב ואני שוקל למכור את המחשב שלי ורציתי לדעת כמה שווה כל חלק בנפרד מעבד אתלון XP2000 לוח אם GA-7VAX זכרון KINGSTON 512MB 333 CL2.5 קרור למעבד VENTEC AEROFLOW
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חיפשתי גם באתר וגם ברשת כתבה שמסבירה באופן ישיר וברור מה ההבדל בין הצ'יפסט החדש 915 לבין הצ'יפסטים הקודמים 875 וכו'? מה בעצם נותן לי הצ'יפסט החדש ומה נותן לי הסוקט החדש 775? תודה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לחבר לוח אם MSI S754, הוא מעוניין להחליף באותה הזדמנות מעבד (נעול על E6300). הבעייה היא שיש לו זכרונות DDR וכ.מסך AGP. חשבתי על השילוב הבא: asrock 775dual-vsta + E6300, באתר של אסרוק מצויין שהתמיכה במעבדי קונרו היא מביוס P1.40 והוא מפחד לקנות לוח שאולי יתאים למעבד.. בינתיים הוא חושב על: asus p5vdc +E6300 אני לא יודע בדיוק- p5vdc-x/mx(אם זה הp5vdc-x אז עדיף אותו השאלה אם הוא תומך בקונרו) אשמח לחוות דעת בנושא והצעות שיפור אם אפשר.
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היום בדקתי 2 לוחות ו2 מעבדים תקינותם של כולם בספק. לא הצלחתי להפעיל אף אחד מהם אבל אחד הלוחות השמיע סירנה (בעזרת הSPEAKER) כשבדקתי מעבד אחד מיד כשהדלקתי. עם המעבד השני הוא עהפעיל את הסירנה אחרי כמה שניות. בשני המקרים עם הסירנה הוא כבה. יש למישהו מושג מה משמעות הסירנה?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש באפשרותי להחליף את הפנטיום D שלי במעבד מהדור החדש ללא תוספת מחיר, השאלה האם זה כדאי מבחינתי?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-