מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש עם לוח אם Giga-Byte GA-P55-UD3L וזיכרונות OCZ Gold 1066mhz (2GBx2) CL 7. לאחר כחודש של עבודה (ללא אובר קלוקינג\בעיות התחממות\הפסקות חשמל), המחשב קרס (כשאני בכלל לא עבדתי עליו) ומבדיקה שעשיתי עם memtest ראיתי ש- 100% מהזיכרונות נדפקו (נסיתי להשתמש רק בסטיק אחד או בשני בסלוטים שונים וזה לא עזר). מהחנות נאמר לי שהזיכרונות הנ"ל ידועים בחוסר תאימות שלהם. האם זה נכון? האם כל ה- OCZ הם ככה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למה כש אני מדליק את המחשב לא מופיע לי שום מידה על המחשב?? ישר עולה ה WINDOWS :
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני בשלב של בדיקות לפני רכישת מחשב חדש. אמרו לי שלאור יציאת המעבד החדש של אינטל (3.06), יש לצפות לירידת מחירים של המעבדים הקיימים. אינני משתמש כבד ולכן חשבתי ללכת על מעבד בסדר גודל של 2.26 -p4 א. מנסיונכם, בכמה אחוזים המחירים יורדים בד"כ? ב. תוך כמה זמן הם יורדים?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד +AMD Athlon 64 3000 על גבי לוח Gigabyte GA-K8NSC-939 ועליו 2 סטיקים של TwinMOS 256MB DDR 400MHZ 2.5-3-3-8 (סה"כ 512MB). הוספתי אתמול שני סטיקים של Kingston DDR 256Mb 400MHz CL2.5, סה"כ 1G זיכרון. מעבר להרגשה שעליית המחשב לוקחת עכשיו קצת יותר זמן, אני גם רואה בקובץ הבדיקה של SiSoftware את הנתון הבא: (Speed : 2x 164MHz (328MHz data rate - להבנתי זו מהירות הזיכרון בפועל - מישהו יכול להסביר איך להוציא 400MHz ולאשר אם הכול חוץ מזה נראה תקין? שמתי לב חוץ מזה שבמודולים של Kingston מופיעות 2 מהירויות: Set Timing @ 200MHz : 2.5-3-3-8 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) Set Timing @ 167MHz : 2.0-3-3-7 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) יכול להיות שמשום מה הוא עובד במהירות הנמוכה וגורם לכול…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בלוחות של המעבדים מהסדרה הקודמת היו שני צ'יפים שנקראו גשר צפוני וגשר דרומי. לפי מה שהבנתי במעבדים החדשים את הגשר הצפוני הכניסו למעבד, וה- P55 זה בעצם רק הגשר הדרומי. אם זה נכון, אז למה לוחות P55 כל כך יקרים? אם משווים שני לוחות עם אותם חיבורים, זה עם ה- P55 יהיה משמעותית יקר יותר.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
אוקיי , יש לי לוח MSI MS-6712 מבוסס KT400A... באתר של MSI כתוב שהוא תומך עד 333FSB מה אומר שהוא לא תומך במעבדי הבארטון החדשים יותר כמו ה3200+ וה3000+ , האם יתכן שהוא כן יתמוך בהם באמיתי ? זה דיי מציק לי... לדעת אם אני יוכל לשדרג את המעבד....
-
- 14 תגובות
- 779 צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us כבר המון זמן שאני עם הבעיה הזו... % השימוש במעבד נמצא בממוצע על 40 בזמן מנוחה כמעט מחולטת. הרצתי סריקת ווירוסים, לא נמצא כלום. מחקתי כל מיני תוכנות שהיו לי על המחשב ובדקתי את השימוש במעבד במנוחה מוחלטת, עדיין בסביבות ה40%. למה זה כ"כ גבוה? זה לא אמור להיות על 0-3% במנוחה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אז ככה המעבד הוא AMD 620 לגבי הלוח אם אני צריך עזרה ראיתי את הGA-790XT-USB3 והשאלה שלי האם הוא יסחב OC בינוני עד כבד למעבד או בכלל האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה ולגבי הזכרונות יש הבדל בין החברות ועד כמה זה בא לידי ביטוי ועד כמה ב-OC? תודה רבה ולילה טוב!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם קירור פאסיבי יכול להזיק למעבד בשעת עומס? המחשב הוא לצרכי אודיו ווידיאו בעיקר אודיו...
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תגידו הלוח אם שלי טוב? יש לי : intel rock lake D865perl ושלום לכולם אני חדש פה...
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שימו לב! זה לא התמונה של המעבד שלי אבל הרעיון אותו הדבר. איפה שיש 2 ברגים באמצע יש תופסן (וו) שכזה שתופס את צלעות הקירור של המעבד. אחד הווים נשבר והמעבד לא עובד קשורה בגלל זה. חבל לי לקנות מעבד חדש בגלל חתיכת פלסטיק קטנה. צריך עזרה דחופה מה לעשות עכשיו? המעבד שלי הוא: AMD3500 קניתי אותו בערך לפני קצת פחות מ-3 שנים. עוד תקלה שאולי תוכלו לעזור בא היא: הכרטיס מסך שלי GEFORCE 6800GT. הפסיק לעבוד בדיוק אתמול (איזה מזל יש לי) גם כן קניתי אותו באותו זמן עם המעבד. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות לי פליקרים כאלה במסך בממוצע כל 5 יום , ומתי שזה קרה זה תמיד התרחש בעת ההרצת משחק על המחשב (COMPANY OF HEROES). אין לי עוד משחקים אז... בזמן הפליקרים האלה המחשב לא מגיב וצריך לכבות א…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחבר שלי מעבד 1700+ ולי יש 1800+ פלאטינום עכשיו אצלי ה אי די שלו הוא 662 ואצלו זה 681 שווה לי להחליף איתו השאלה שלי עם המעבד שלו עובד על 0.18 או 0.13
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך הזכורונות האלו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-332&depa=0 והגרסה הבודדת: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-331&depa=0 כאילו רואים שהם נותנים תיזמונים טובים בסטוק, אבל איך הם בOC, מישהו יודע? עריכה - מישהו כתב שם בהודעות שהוא עבר את ה270 ב2-3-3-6
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתכנן להוציא כ-3000 ש"ח על מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות. המחשב מיועד בעיקר ל-OC, עריכת וידאו ותמונות ועבודה משרדית, אינו מיועד למשחקים. כרגע עומד על הפרק מעבד Q6600. אשמח לשמוע המלצות לגבי רכיבים למעבד זה, שיתנו לו בטווח המחיר הנ"ל את ה-OC הכי טוב. לחילופין, האם כדאי להשקיע מחיר יותר נמוך בלוח אם וזכרונות ולהשקיע יותר במעבד ארבע ליבות יותר מתקדם/מהיר? אינני מתכוון לשדרג את החומרה למשך 3 שנים לפחות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכלום וערב טוב אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין הציפסטים P X Z H מה היחוד של כל אחד? מה עדיף? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חלקכם זוכרים אותי מפורום מפרטי מחשב, ולאלו שלא טרחו לעקוב הנה תקציר: אני בונה מחשב חדש עם מעבד אינטל I7 860 ו 8gb זכרון. בקשתי מאבא שיקנה לי את המעבד והזכרון בארה"ב (הוא נמצא שם עכשיו) והיום קיבלתי הודעה משמחת. הוא קנה את המעבד והזכרון אבל לא היה להם בדיוק את הזיכרון שרציתי אז הוא קנה אחד זהה רק מהיר יותר (2000 במקום 1600). כמובן שהיה בטוח שעשה לי טובה גדולה אך עכשיו אני ממש מבולבל - לוח האם שתכננתי לקנות לא תומך בזיכרון במהירות 2000mhz (ב1600 וב2200 כן) האם הזיכרון במהירות 2000 יכול להתאים ללוח האם? אפשר לגרום לו לעבוד במהירות 1600? זה יהיה יציב ואמין? ואם כבר 2000, אולי בכלל יש לוח אם יותר מומלץ שיפיק את המקסימום מהזיכרון? חיפשתי קצת ברשת והגעתי ללוח אם נוסף של חברת msi…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
למישהו יש או יודע היכן אפשר לקנות? (ולא גרסת MOBILITY) תודה!
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עד לפני כמה ימים היה לי מעבד אטלון 3800X2 64Bit שלצערי נשרף. מאחר ואני עובד בעיקר בגרפיקה תלת מימדית אני זקוק למעבד חזק, מרובע ליבות יהיה מצויין לצורך העיניין, התוכנות שאני עובד בהן יודעות לנצל ריבוי ליבות. רציתי לדעת מהו המעבד החזק ביותר (לא כולל גירסאות אקסטרים למינהן ) שהסוקט שלי, AM2, יכול לסחוב. אם אני לא מספק מספיק מידע זה מפני שאנני יודע מה להוסיף, אשמח אם תשאלו כדי שאוכל לתת עוד. להלן המפרט שיש לי: לוח אם - Gigabyte GA-M55s-S3 זיכרון - שני סטיקים של ג'יגה כל אחד, סטיק אחד של טווינמוס ואחד של קינגסטון, DDR2 במהירות 667. הארד דיסק - 160G של WD. הארד דיסק חיצוני - 500G של Lacie. צורב DVD - של Nec כ. מסך - Radeon X1950Pro 256MB מארד - קומפיוקייס 6A19. ספק…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 3 תוצרת ASUS דגם TUV4X לצערי, במהלך עדכון BIOS היה לי קראש ומאז הלוח אם הפך ללא שמיש. שמעתי שיש מקומות ניתן לרכוש בהם BIOS וממש להחליף אותו פיזית בלוח האם. האם ידוע למי מיכם היכן קונים BIOS ?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מעבד (או משפחה של מעבדים) הוא המתאים ביותר למחשב שכל מה שעושים עליו זה המרות של וידאו ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי נתקלתי בלוח אם שלי (Gigabyte GA-MA69G-S3H) ביציאה שראיתי אותה רק ברסיברים למה היא מועילה ואיך משתמשים בה? אני מדבר על היציאה האפורה בין הVGA לHDMI [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אשמח לשמוע את דעתכם ומה אתם ממליצים תותחים שלי!!! כרגע חשבתי על: Core 2 Duo E6850, 1333Mhz, s775, 4MB P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 2X 2GB Transcend 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E G92 2 X 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Creative X-Fi Xtreme Gamer איך זה נראה?? חשוב לציין שאת הכרטיס מסך זכרונות ודיסק קשיח אחד כבר יש לי! האים להחליף ל Q6600 בעל 4 ליבות לומרות שבצועים מראים תוצואות אחרות לטובת הE6850 בנוסף הכרטיס קול מומלץ? יש לי CREATIVE 5.1 והשימוש שלי הוא למשחקים נטו... (הבנתי שזה יקל על המעבד) מנהלים במידה וזה לא המקום סליחה
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התקלקל הלוח הקודם, האם גם לוח mATX יכול להתאים? והאם מישהו יכול להמליץ לי על לוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-