עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את הכבל ל-945P-S3 המאפשר את כל החיבורים החסרים בלוח של כרטיס קול? אני אמנם לפני קניה, אבל המליצו לי עליו ובפאנל האחורי של הבורד יש רק מחבר סטריאו אנלוגי אחד, ואני צריך שלוש כדי לחבר את מערכת הרמקולים. לפי מה שקראתי בביקורות על הלוח הכבל הוא קצת נדיר וקשה להשגה. תיאור של הכבל: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 לחילופין אשמח לקבל המלצה לבורד אחר ל-C2D שדומה בתכונות ובמחיר שלו ל-945P-S3.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by D-Bang,

מבחינת ביצועים נטו, איזה מעבד של AMD מקביל היום לE6400 ואיזה לE6600?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Fridge,

טוב אז ככה יש לי לוח asus p4 s533 vm וזכרון transcend ddr2700 512 משום מה הלוח אם מזהה את הזיכרון בתור sdram ???למרות שיש לי ניקוד גבוהה ב pc mark והבנצמרק לא כותב לי תדגם ומהירות של הזיכרון . פתרונות\הסברים יתקבלו בברכה . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by arield,

אני מתלבט בעיקר בין 3 דגמים לצורך OC וגיימינג כבד... יש לי i7 2600k 4GBX2 DDR3 1600 g.skill ואני רוצה לקנות לוח אמ שיתן לי את התפוקה המירבית לOC איכותי. הדגמים שאני מתלבט בינהם הינם: ASROCK Z68 Extreme 4 B3 Z68 P8Z68-V PRO Gigabyte Z68X-UD4-B3 אזמח להמלצה מה עדיף לגם פירוט למה....?

5. 1. האם נראה מעבדים של AMD עם יותר זיכרון קש מעל 2MB לכל ליבה ? במרובעי ליבה ? 2. יש כתבות שאומרות שויסטה +XP לא תומכות כלל במרובעי ליבות ,אז לשם מה אנו צריכים מרובעי ליבות ? למסבירים תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. אוקי יש לי לוח אם : ga-965p-s3 רציתי לדעת אם Q9400/9450/9500/9550 יכולים לעבוד על הלוח אם הזה, לפי מה שבדקתי באינטרנט : http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2457 כתוב שזה " not offical support ", רציתי לדעת אם המעבד יעבוד אם כן אז מה זה אומר " not offical support ". ואיך זה ישפיע על הביצועים ? ואם לא, איזה מעבד quad תוכלו להמליץ ללוח אם שלי תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by reviZor,

שלום חברים בהמשך לנושא שפתחתי כאן לפני יומיים, ככל הנראה יש לי בעיה עם הלוח אם, לאחר הוספת זיכרונות אני התחלתי לקבל BSOD לפחות פעם או פעמיים ביום. וגם רוב הסיכויים 3 סלוטים של זיכרון לא עובדים בלוח אם. אז אני צריך למצוא לוח חדש, המעבד עדיין מספק אותי לכן איני רואה טעם בלהחליפו. המערכת הנוכחית שלי היא: Intel i7 930 socket 1366 rev d0 18GB ram gigabyte X58A-UD3R Patriot 120GB SSD Seagate 500GB Hdd Nvidia Geforce GTX680 Corsair TX750W תמליצו לי על לוח שיתאים ואם אפשר גם מקום ממנו ניתן לרכוש, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by idan100,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים והמעבד עליו חשבתי הוא Intel Core i5 7600K שעלותו 1,020 ש"ח. האם ידוע אם המחיר של המעבדים החדשים יהיו דומים למעבדי הדור הקודם המקבילים להם (מעבד i5 8600k יעלה גם בסביבות 1,020 ש"ח)? האם מחיר המעבד הנוכחי צפוי להחתך באופן דרסטי עם היציאה של המעבדים החדשים? עוד שאלה חשובה שאשמח לברר היא שאלת הזמינות. ככל שרשום באינטרנט המעבד צפוי להיות משווק בארה"ב כבר בתחילת אוקטובר. בהסתמך על ניסיון העבר, תוך כמה זמן בערך זה מגיע לישראל? תודה רבה

9. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים היה לי מעבד אטלון 3800X2 64Bit שלצערי נשרף. מאחר ואני עובד בעיקר בגרפיקה תלת מימדית אני זקוק למעבד חזק, מרובע ליבות יהיה מצויין לצורך העיניין, התוכנות שאני עובד בהן יודעות לנצל ריבוי ליבות. רציתי לדעת מהו המעבד החזק ביותר (לא כולל גירסאות אקסטרים למינהן ) שהסוקט שלי, AM2, יכול לסחוב. אם אני לא מספק מספיק מידע זה מפני שאנני יודע מה להוסיף, אשמח אם תשאלו כדי שאוכל לתת עוד. להלן המפרט שיש לי: לוח אם - Gigabyte GA-M55s-S3 זיכרון - שני סטיקים של ג'יגה כל אחד, סטיק אחד של טווינמוס ואחד של קינגסטון, DDR2 במהירות 667. הארד דיסק - 160G של WD. הארד דיסק חיצוני - 500G של Lacie. צורב DVD - של Nec כ. מסך - Radeon X1950Pro 256MB מארד - קומפיוקייס 6A19. ספק…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. טוב..עשיתי בדיקה של המחשב דרך3DMark06 והתוצאה שלי הייתה 3300 והיא צריכה להיות בין 5000 -6000 אז נראה לי שאני צריך לעשות אובר קלוק אני צריך קישור להורדה של אובר קלוק מישהו יכול להביא לי?.

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by Tov_Tov,

שאלה קטנה בקשר ל 3200+ NewCatle אני מתכוון לקנות את המעבד הזה ( ואל תנסו לשכנע אותי לקחת אחר כי זה משגע אותי ) עכשיו אמרו לי שה NewCastle טוב ל OC רק בתנאי שיש לו Stepping cg אז השאלה שלי האם לכל מעבדי ה 3200+ של NewCastle יש Stepping cg או שאני צריך להתחיל לדאוג ולחפש NewCastle בעל Stepping cg? :-\

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום, אז ככה, אין לי ממש מושג בהשוואת לוחות אם, קראתי את הFAQ אבל אני עדיין בור, ומלכתחילה הגעתי לנושא מזווית קצת אחרת. חיפשתי מאיץ גרפי מובנה במחיר זול והציעו לי בתרד אחר לקחת את ה (ציטוט)-"פלטפורמת AM2 או AM2+ של AMD (כלומר, לדוגמא המעבד 4800+ שציינת במפרט הראשון) לרוב מכילים כ.מסך מובנים איכותיים יותר כדוגמת HD3200 שיגמגם פחות על תלת מימד קליל.". נכנסתי לKSP ובדקתי שם את לוחות האם. לוח האם הראשון שראיתי היה- GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025, שלפי KSP יש בו כרטיס מסך של OnBoard GeForce 6100. הוא עולה 280 ש"ח. לוח האם השני שבדקתי היה MA74GM-S2H AM2+, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD3200, HDMI, שאמנם KSP לא פירטו איזה כרטיס מסך יש בו, וגם לא כל …

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by kobibo,

קניתי היום את הלוח ורציתי לדעת האם יש צורך לחבר גם ללוח נוסף לשני חיבורי המתח גם חיבור מולקוס ( סליחה אם טעיתי ) ללוח עבור כרטיסי ה PCI ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by אופיר מ,

האם ההבדל בביצועים בין ה CORSAIR DOMINATOR 1G*2 800MHZ ל1066MHZ שווה 1000 שקל הפרש. האם ניתן לעשות OC עם 800 המחשב עצמו מיועד למשחקים וגרפיקה

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  15. רשום עליה: KTS LITHUM BATTERY

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by GuyG,

איזה לוח אם אתם ממליצים ל E8400 ? בכללי איזה חברה עדיפה Asus או Gigabyte ? למישהו יש דגם שמומלץ? תקציב עד 600 שקל, לא מתכוון לעשות OC. אני הולך לשים 2GB זכרון פנימי (2*1GB) ואני צריך אפשרות להרחבה (כלומר חשוב לי שיהיה 4 מקומות להרחבת זכרון) עכשיו הבנתי גם שאם שמים נגיד 2GB של 800MHz ועוד 2GB (הרחבה בעתיד) של 1066MHz נגיד, אז זה מחשיב את שניהם לנמוך מביניהם, כלומר 800.. אז אם יש לוח אם שיודע לתמוך גם וגם (או שאני חייב לקנות עכשיו זכרון שאני ארצה בעתיד) דבר אחרון באמת שאני אשדרג בעתיד עוד 2GB זכרון פנימי אם אני אקנה DDR3 הלוח אם ידע לקרוא גם DDR2 וגם 3 ? ד"א, צריך שהמהירות של הלוח אם תתאים למהירות של הזכרון? קצת חפירה תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  17. שלום לכווולם, לדוד שלי יש מחשב "ניורון" (אל תשאלו למה, זו לא אחריותי, זה היה לפני שנכנסתי לקטע...) בכל אופן יש בו פנטיום 3 1000 מה"צ עם 128 מ"ב זיכרון ו"כרטיס מסך" מובנה של 4 מגה !!!!!! הקטע הנורא הוא שכשבאתי להחליף את כרטיס המסך גיליתי לתדהמתי שלחר* הזה אין אפילו חריץ AGP. בקיצור הבנתי שזול יותר להחליף לוח-אם. אני מחפש המלצה ללוח זול ופשוט שיתאים למפרט הנ"ל (עם GF4MX440 AGPשעלה לי 240 ש"ח). האם הלוח של ג'יגה בייט (Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T ) יתאים לעניין ? האם ידוע לכם על לוחות אחרים ? בתודה מראש HF

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  18. טוב אז ככה לפני בערך שנה החלטתי שאני קונה מחשב חדש.. התייעצתי בעזרת החברים פה ורכשתי מחשב חדש... מעבד-D920 לוח אם-P5WD2-E PREMIUM -975X זכרון-GEIL PC6400 512X2 7600GT וכו וכו, מפורט בצד. כל הזמן התלוננתי שהזכרונות רצים לי על 667 משום מה, ואנשים פה עזרו ותמכו ולא הסתדר, לפני חודש בערך אבא שלי חזר מארה"ב עם זוג זכרונות של קינגסטון 512 אף הם 800MHZ ופתאום אף לב ופלא הם עבדו 800 חלק, אחרי כמה התייעצויות אמרו לי לשנות את המחלק בביוס מ1ל1 ל1ל2 ופתאום הכל רץ על 800... אבל תמיד העניים שרשום 667 בCPU-Z עיצבן אותי. לפני שבועיים ההרד דיסק התקלקל (עלה ל5 דקות לחום של 60 מעלות וישר שווק חיים) ואז התקשרתי לבעלים של החנות שקניתי ממנה, הוא סגר את החנות ולכן הפנה אותי לספק שלו, אז אני ירו…

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  19. שלום, הסתבכתי בטירוף (לאחר שקראתי הרבה מדריכים..!) בנושא של מהירויות העברת המידע בלוח אם. אז הנה כמה שאלות: 1) איך נקבעת מהירות העברת המידע של זכרון הRAM? הבנתי שזה התדר, לדוג' 1600Mhz, כפול הרוחב פס. אבל איך אני יודע מה הרוחב פס?? והאם לוחות אם שונים יגבילו אותי לרוחב פס מסויים, או שהזכרון עצמו הוא מה שמגביל לי את הרוחב פס? וכשאני אומר רוחב פס, אני מתכוון לכל הדרך שהמידע מהזכרון עובר עד למעבד. 2) כשהמעבד רוצה לכתוב מידע על זכרון הRAM, באיזו דרך הוא צריך לעבור? הבנתי שזה משהו כמו "הוא עולה על הבאס שלו (של הזכרון) עד לגשר הצפוני, ומהגשר הצפוני הוא עולה על הבאס של הזכרון RAM-עד שהוא מגיע לזכרון עצמו". האם זה נכון? 3) כתוב לי שזכרון הRAM של הכרטיס מסך שלי הוא בעל רוחב פס …

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  20. אינטל הכריזה על סדרה חדשה של מעבדים עבור מחשבים ניידים מתקדמים. דור 11 במובייל מתקדם סוף-סוף גם לשש ושמונה ליבות עם Tiger Lake-Hלכתבה

21. Started by b127,

אני לא גיימר רק משתמש בפוטושופ לעבודות כבדות. ורציתי לדעת מה ישיג תוצאה טובה יותר בעבודה שוטפת בפוטושופ? E6600 מומהר ל3.6 (FSB 400 מכפלה 9) או E4300 מומהר לבאס 400 שזה אותו תדר מעבד, אבל פחות זכרון מטמון. (לוח AB9 PRO או DS3) הבנתי גם מהביקורת שזה OC די רצחני להגיע עם E4300 לאיזור ה3.6 ואם אני לא טועה הE6600 מגיע לשם יותר בנוחות לא? ושוב תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by גד :),

מעבד 630 לעומת מעבד E8400 מה הבדלי הביצועים במשחקים (אותו תדר 3GHZ).

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by itaykdo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן עם לוח אם של ג'יגהבייט עם socket 754. על הלוח יש כרגע מעבד sempron 2800 וגם 512 מגה זיכרון. אני מתלבט מה כדאי לעשות כדי להאיץ את המחשב. חשבתי על החלפה של המעבד למעבד athlon 64 או הגדלת הזיכרון. מה דעתכם? האם החלפת המעבד תשפר באופן משמעותי את הביצועים? אם כן, היכן אני יכול להשיג מעבד כזה? לא מצאתי מעבד כזה חדש למכירה. האם תוספת זיכרון בלבד יכולה להספיק? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  24. Started by uncommon,

האם מצדיק 900 ש"ח הפרש (ולא שכחנו תוספת לזיכרונות ולוח תואמים). האם העלות-תועלת - באמת יושבת על ה-6300?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  25. לפנכם שלושה סוגי סטיקים: 1.Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL 2.Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT 3.Corsair CMX256A-2700C2 מחירם של שני הראשונים גבוהה ב 25% אחוז מהסוג השלישי. מדוע? והאם זה שווה את ההפרש? מה זה LL ו ה PT ?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.