עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עכשיו נזכרתי אחרי שקראתי.. האם ליבה של מעבד יכולה להמשיך לעבוד כאשר היא סדוקה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מעבד +AMD Athlon 64 3000 על גבי לוח Gigabyte GA-K8NSC-939 ועליו 2 סטיקים של TwinMOS 256MB DDR 400MHZ 2.5-3-3-8 (סה"כ 512MB). הוספתי אתמול שני סטיקים של Kingston DDR 256Mb 400MHz CL2.5, סה"כ 1G זיכרון. מעבר להרגשה שעליית המחשב לוקחת עכשיו קצת יותר זמן, אני גם רואה בקובץ הבדיקה של SiSoftware את הנתון הבא: (Speed : 2x 164MHz (328MHz data rate - להבנתי זו מהירות הזיכרון בפועל - מישהו יכול להסביר איך להוציא 400MHz ולאשר אם הכול חוץ מזה נראה תקין? שמתי לב חוץ מזה שבמודולים של Kingston מופיעות 2 מהירויות: Set Timing @ 200MHz : 2.5-3-3-8 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) Set Timing @ 167MHz : 2.0-3-3-7 (tCL-tRCD-tRP-tRAS) יכול להיות שמשום מה הוא עובד במהירות הנמוכה וגורם לכול…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. במילה אחת - בלגן ! בשתי מילים - בלגן נוראי. במיוחד אצל אינטל. הנה סרטון שמסביר מה ולמה - https://www.youtube.com/watch?v=YwQALgE54B4 ואני שואל - מי צריך ולמי יש כוח בכל הממבו ג’מבו הזה של אינטל וכל ההתניות של מערכת הפעלה וביוס והשד יודע מה בכדי בסה”כ לקבל במעבדי 200S ביצועים שבמקרה הטוב משתווים לדור המעבדים הקודם ?

4. Started by BUNG,

לוח מבוסס 865 יתמוך בכפולי הליבה פרסלר? אפילו אם זה ידרוש עידכון ביוס...

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  5. מה כמות הזיכרון המומלצת למחשב HTPC לסלון? ישמש למשחקים(בינוניי לא כבדים) מוסיקב, סרטים וקצת אינטרנט. במידה ואני מתקים עליו Vista home premium בשביל תוכנת המדיה סנטר. האם יספיקו לי בהחלט 2GB? או כדאי להשקיע ולשים 4GB זיכרון? ( תוספת של כ 300 ש"ח אם אני מגדיל) האם עם הVISTA ומשחקים הזיכרון יהיה גבולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Gigabyte GA-8PE667PRO ASUS P-4PE/L מישהו יודע איזה מהלוחות עם ביצועים יותר טובים, יותר טוב לאוברקלוק, יותר יציב?? תודה מראש

7. Started by srolik,

למה המחירים של מעבדי פנטיום לא יורדים בצורה משמעותית כמו של AMD אפילו שנכנסו דגמים חדשים ?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  8. יש לי SIDEWINDER הכי ישן אם אני לא טועה והוא לא מתחבר ללוח החדש שלי. יש מתאם, כרטיס PCI והאם שווה בכלל לקנות אותם או פשוט לקנוץ GAMEPAD USB חדש?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. Started by qpalzm,

במחצית השניה של 2005 אינטל צפויה להכריז על מעבדים חד-ליבתיים חדשים מבוססי ליבת CedarMill (ליטוגרפיית 65 ננומטר, 2 מגה-קאש, 64-ביט) שיחליפו את מעבדי הפרסקוט לשוק הבינוני וירוצו בטווח תדרים 3-3.8 ג'יגהרץ. במחצית הראשונה של 2006 צפויים להצטרף אליהם מעבדי Presler שיהיו כפולי ליבה ויתמכו בטכנולוגיית LT בטווח תדרים 3-3.6 ג'יגהרץ, כמו-גם צ'יפסט חדש לגמרי בשם iAMT2. ליבות Presler שיתמכו בצ'יפסט ייקראו Conroe ויושקו במחצית השנייה של 2006. באותו זמן גם השוק הנמוך צפוי להשתנות עם כניסתם של מעבדי CedarMill-V (מסורסים עם 512K קאש, fsb533, אי-תמיכה בHT או VT). הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום בנושא, אז כנראה שזה הת'רד הראשון ואני ממליץ שיהיה גם הרשמי. כל ידעני הפורום מוזמנים לעדכן או…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

אני מתכנן להביא את הלוח שלי לאחי במידה ואמצא לוח אם של חברת BIOSTAR מסדרת T-FORCE לAM2 האם קיים כזה לוח בארצנו?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מעוניין לקנות לוח אם חדש וגם מעבד. מישהו יודע אם הלוח את החדש של ASUS P5K3 Deluxe תומך גם בזיכרונות DDR2 או רק ב-DDR3 ??? עשיתי חיפוש בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי DDR3 .... השאלה אם כדאי לשים על הלוח הזה DDR2 (אם הוא תומך) או לחכות ולקנות DDR3 לכשיצאו .. אן שעדיף בכלל ללכת על Gigabyte P35T-DQ6 .. תודה !

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by spooky,

חבר שלי קנה לוח אם מעבד זכרון ודיסק קשיח כשהתקנו הכל(את כל הרכיבים ואת הווינדוס) בדקתי מה מהירות המעבד שלו וזה עמד על 1100MHZ במקום על 2800MHZ מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? צריך אולי להגדיר משהו בביוס?

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by icebreak,

ראיתי באתר של OCZ שהם יצאו בתוכנה חדשה שמבוססת על ה MEMTEST 86 אבל עם שיפורים: http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest כפי שניתן לראות היא גם בודקת את ביצועי הזכרון וגם מסוגלת לשנות את ההגדרות של הלוח-אם כדי להשיג ביצועים יותר טובים. מישהו ניסה את התוכנית הזו ? זה עוזר בכלל? I GUESS NOBODY DID//

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by shshmul,

אני שואל באופן כללי ,בלי שום קשר למפרט המחשב האם גודל 2x1024 יתן לי ביצועים מהירים ויציבים יותר מאשר 2x512 ? או שזה סתם בזבוז כסף? תודה

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by imac,

ראיתי שהגיע מלאי שלהם ב<אין פרסום> ... הם טובים? ראיתי שהמחירים שלהם קצת יקרים...

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by shura,

EPOX 8RDA (n-force2)sb,USB2.0 Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2 GIGABYTE 7N400L (nForce2) lan רציתי לישול איזה מהלוחות האם יותר טובים ויותר שווים ליקנות? רציצתי לעשמוע את דעתכם תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  17. אפשר לעשות את זה מתוך דיסק ולא דיסקט? ואיך עושים את זה? המפרט של המחשב בצד..

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  18. בלוחות אם ישנים של ASUS (כדוגמת סדרת ה-P4P800) היה פיצ'ר שמאפשר לטעון את ערכי ברירת המחדל של ה-BIOS ע"י החזקת הכפתור INS בזמן הדלקת המחשב. הרבה יותר נוח מלעשות CMOS RESET עם ג'אמפר. האם גם בלוחות החדשים של ASUS יש פיצ'ר דומה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by izikd,

AMD: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX GIGABYTE GA-K8NSC 939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881&ModelName=GA-K8NSC-939 Kingston DDR 512MB 400Mhz CL3 (יש לי עוד 512 מגה כאלה בבית(בשביל ליצור דואל)). *יש לי כרטיס AGP בגלל זה אני לא שם AM2. INTEL: Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm 512MB Twinmos ddr2 667*2 *היתרון באינטל זה שיש לו DDR2 אבל המעבד של AMD יותר טוב... *המחשב ישמש לי ל-3 שנים הבאות אז אני לא מחפש שיפורים כל מיני במהלך השנים. *אני יחכה עוד קצת לעוד ירידת מחירים. אז השאלה המרכזית היא איזה…

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by Tharbad,

מה דעתכם על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3006&ProductName=GA-M720-US3 מחירו: 354 ב- rsm צרכים: לשדרג את הלוח הנוכחי כך שיתמוך במעבדים חדשים יותר (וגם בנוכחי - Athlon 5200+), ב- DDRII (כי אני לא רואה צורך לקנות זכרונות חדשים כרגע) ובחריץ PCIe2. חיבורים וכו': יציאת Firewire לפחות 6 USB רשת לפחות 4 חיבורים לכוננים קשיחים חיבור לשני מאווררים (חוץ מהאלה של המעבד). ושיהיה ATX כדי שיתאים לי למארז. השאלה שלי האם במחיר הזה אני יכול להוציא משהו יותר יותר טוב. תודה

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by Tharbad,

מה דעתכם על: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit הצעות נוספות יתקבלו בברכה. מה אני צריך: 4GB עד 350 ש"ח CL - ארבע או חמש פועל בלוחות אם שם תמיכה במתח של עד 1.8 בלי ירידות בביצועים. תודה

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by mulderfox,

למישהו יש או יודע היכן אפשר לקנות? (ולא גרסת MOBILITY) תודה!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  23. לאחרונה עם הכניסה של המעבדים החדשים של AMD יצרנים שונים של לוחות מציינים שכדי להשתמש במעבדים האלו יש לעדכן ביוס בברור קצר מסתבר שהאחריות תקפה גם לביוס מעודכן אבל אם העידכון נכשל והלך הביוס אין אחריות מה הבדיחה הלא מצחיקה הזאת ?? מה התוקף החוקי של החלטה כזאת שבאתר של היצרן אומרים מפורשות לעדכן את הביוס וכל לוח מודרני מגיע היום עם תוכנת עידכון לביוס? מישהו ניסה לממש אחריות כל ביוס דפוק?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום חברים בהמשך לנושא שפתחתי כאן לפני יומיים, ככל הנראה יש לי בעיה עם הלוח אם, לאחר הוספת זיכרונות אני התחלתי לקבל BSOD לפחות פעם או פעמיים ביום. וגם רוב הסיכויים 3 סלוטים של זיכרון לא עובדים בלוח אם. אז אני צריך למצוא לוח חדש, המעבד עדיין מספק אותי לכן איני רואה טעם בלהחליפו. המערכת הנוכחית שלי היא: Intel i7 930 socket 1366 rev d0 18GB ram gigabyte X58A-UD3R Patriot 120GB SSD Seagate 500GB Hdd Nvidia Geforce GTX680 Corsair TX750W תמליצו לי על לוח שיתאים ואם אפשר גם מקום ממנו ניתן לרכוש, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by qweewq,

קיבלתי הצעה להצתרף לקניה מרוכזת של 2 המוצרים הללו I5-2500 ולוח DH67BL במחיר 800 ש"ח. האם המחירים הזה נחשב זול יחסית למחיר הרכיבים הללו כאשר קונים מערכת מחשב שלמה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים