מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מצאתי מחשב ישן 586 ששודרג לפנטיום 2 . יחד איתו מצאתי 4 כרטיסי זיכרון מסוג SIMM . אין כל דרך לדעת כמה זיכרון יש בכל אחד מהכרטיסים. אז רציתי לדעת כמה זיכרון יש בדרך כלל ב-586 , וכמה אתם מעריכים שהיה במחשב לאור העבודה שהיה לו מעבד פנטיום 2 (דרישות חומרה גבוהות יותר).
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את הלוח אם הנ"ל אך ללוח אין SPDIF אני רוצה להוסיף את היציאה ללוח האם יש איזשהי דרך להוסיף את זה בעזרת קיט או משהו ? משהו כזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24362 תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
-
אוקיי , יש לי לוח MSI MS-6712 מבוסס KT400A... באתר של MSI כתוב שהוא תומך עד 333FSB מה אומר שהוא לא תומך במעבדי הבארטון החדשים יותר כמו ה3200+ וה3000+ , האם יתכן שהוא כן יתמוך בהם באמיתי ? זה דיי מציק לי... לדעת אם אני יוכל לשדרג את המעבד....
-
- 14 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה המעבד הוא AMD 620 לגבי הלוח אם אני צריך עזרה ראיתי את הGA-790XT-USB3 והשאלה שלי האם הוא יסחב OC בינוני עד כבד למעבד או בכלל האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה ולגבי הזכרונות יש הבדל בין החברות ועד כמה זה בא לידי ביטוי ועד כמה ב-OC? תודה רבה ולילה טוב!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפני 3 שנים היו לי שני מחשבים להלן המפרטים : 1: לוח אסוס זיכרון 192 מגה מעבד דורון 1000 2:לוח MSI זיכרון 192 מגה מעבד סלרון 1.7G כמה שזה מוזר הדורון היה הרבה יותר טוב מהסלרון רציתי לשאול אם גם כיום זה ככה עם הסלרון החדש D וה SEMPRON
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הוצעו לי הזיכרונות הבאים : G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 ,PATRIOT PGV34G1600ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1600MHZ DDR3 CL9 ,PATRIOT PSD34G1600KH DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL9 ,PATRIOT PVV34G1333LLK Sector5 Viper II 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL7 מה הכי עדיף ? המפרט הוא עבור משחקים עם מעבד I5
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לעבוד\לסדר שני מחשבים מדור הCore2Duo, עם ערכות שבבים P35 וP43. היו לי גם 6 סטיקים של זכרונות DRR2 1066 כביכול, של החברות kingston, corsiar, g.skill. מתוך כל ששת הזכרונות, רק אחד הצליח לעבור memtest86+ 4.20 בלי להוציא אף שגיאה במהירות 1066 (זה היה סטיק של corsiar, אחד מתוך dual kit. הסטיק השני לא הצליח לעמוד במשימה). הזכרונות כן הריצו בדיקה חלקה כשסורסו למהירות 800 בתזמונים 5-5-5-18 (בטח היה אפשר למתוח עוד ל15, לא בדקתי). לדעתי הממצאים מוכיחים שאף יצרנית לא באמת עשתה פס יצור מיוחד לPC8500 אלא פשוט כולם בחרו PC6400 שנראו להם 'מובחרים' מספיק כדי לעמוד באוברקלוק הכפוי (מה גם שהוולטים 2.1-2.3 שצויינו עליהם די מאששים את זה). מילא אם זה היה עובד, אבל רובם לא מספקי…
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הסבר קצר... כי אני מבולבל ואני לפני קניית מחשב נייד...
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איזה מעבד כדי למחשב מדיה סנטר נתנו לי שני אופציות 1. מעבד E6850 2. מעבד I3-530 איזה עדיף מבינהם מבלי להתחשב בעלויות המעבד תודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
זיכרונות RDRAM או DDR אינם צריכים להיות בזוגות נכון? (אני פשוט לא בטוח ב - 100%) - השטות הזאת של זוגות עברה מהעולם או שאני טועה?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הורדתי ואני לא בטוח לגבי התאימות שלו ללוח g7vaxp kt400 של gigabyte ולמעבד amd 1800xp תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האתר Dailytech הודיע כי AMD גילתה ללקוחות ה OEM שלה מעט מידע מעניין אודות הדור החדש של מעבדי AMD, שישבו על תושבת ה Socket AM3. המעבדים יווצרו על מיקרו ארכיטקטורה חדשה של AMD, ה K8L אשר תביא עמה מגוון שיפורים וטכנולוגיות חדשות. המעבד החדש יתמוך בזיכרון DDR3 אשר יביא איתו מהירויות זיכרון גבוהות במיוחד, וכמו כן צפוייה תמיכה ב HyperTransport 3.0. האתר גם מודיע כי מעבדיי Socket AM3 יתאימו גם ללוחות תומכים AM3 וגם ללוחות התומכים AM2 בלבד. הבשורה משמחת מאוד, כיוון שלפי הנתונים הקודמים שיערנו כי משתמשי AMD שירצו להשתדרג למעבד חדש יצטרכו להחליף גם לוח אם. המעבדים הראישונים לסוקט AM3 אמורים לצאת באמצע השנה הבאה.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270177901285 מערכת מתוכננת (ל HTPC): CPU E2160 MOBO GB-P35-DS3L VGA - HD 2400/2600/PRO CASE - FOXCONN בסיסי OC קל/סטוק- בשאיפה ל- 3G [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הכירו את לוחות האם החדשים מבית הענקית הטאיוואנית לערכת השבבים Z490 ולתושבת LGA1200 החדשה של אינטל - זמינים בחנויות החל ממחר! לכתבה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איך הזכורונות האלו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-332&depa=0 והגרסה הבודדת: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-331&depa=0 כאילו רואים שהם נותנים תיזמונים טובים בסטוק, אבל איך הם בOC, מישהו יודע? עריכה - מישהו כתב שם בהודעות שהוא עבר את ה270 ב2-3-3-6
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המטרה היא ביצועים גבוהים במשחקים ובמערכת בכלליות... לא לתוכנות עריכה כבדות או דברים כאלה... רק למשחקים ועבודות כלליות במחשב (winrar לדוגמה) כרגע יש לי 512*2 440MHZ 2.5-4-4-7 של GEIL ונראה כבר שהם לא מחזיקים כמו שצריך האפשרויות הן או 512*2 ב600MHZ 2.5-4-4-7 בערך... או 1024*2 על 400MHZ ותזמונים דומים.. משהו כזה.. זה לא דגמים ספציפיים המערכת שלי היא AMD 3200 Venice @ 2.2GHZ על DFI Lanparty Ultra-D וכרטיס מסך כרגע 6600GT Extreme Edition *כמובן שאני אעשה OC במידה וצריך (בהתאם לזכרונות אז קחו את זה בחשבון - או 1GB על 600 + OC או 2GB על 400 בלי OC רציני) תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז לפי מה שאני יודע בשביל שהזיכרון יהיה במהירות שמצויין עליו צריך זכרונות בעלי מהירות דומה בסלוט כפול. כלומר1333 זה בעצם שניים של 667 אבל אם זה אחד אז המהירות היא 667 מה שמעלה את השאלה האם במחשבים ניידים זה גם עובד ככה ובשביל שהזכרון יהיה במהירות של 1333 אני צריך סלוט נוסף? האם אני צריך את אותה חברה? נפח שווה? ההבדל יהיה מורגש? (יש לי כונן SSD אם זה משנה..)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני כרטיסים בגודל 256 במהירות 400 DDR1 של חברת KINGSTON ולוח אם של ASUS דגם P4S8OO. עכשיו קניתי כרטיס אותו דבר רק בגודל 1024. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שלושת הכרטיסים למחשב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב, אפשר לסכם את הדיון החכם (שננעל) הזה ע"י כך: SSE השונים מגדירים סט של פקודות מכונה (אסמבלי) שמאפשרות לעשות פעולה בודדת על מספר נתונים בו-זמנית. כל גירסא שונה של SSE מגדירה/מוסיפה סט נוסף של פקודות שיכולים לתרום לסוג מסויים של תוכניות. (כמובן שמלבד סט הפקודות SSE דורש גם מימוש בחומרה של לוגיקה נוספת ורגיסטרים מיוחדים). כמובן שכדי לנצל את הפקודות SSE (ואת הביצועים שהם נותנים), צריך שהתוכנית תקרא לפקודות האלו ותדע לנצל אותם בצורה חכמה על הנתונים שהיא מעבדת. הקומפיילרים של היום יודעים לקחת אפילו חלק מקוד ב C ולהמיר אותו לפקודות SSE, ואם ממש רוצים לקבל תוספת ביצועים אפשר פשוט להוסיף בקוד ישירות קוד מכונה שמפעיל SSE על הנתונים השונים. SSE4 ממומש ברובו כבר בדגמים החדשים של א…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי לוח מתוצרת MSI דגם ms-6309 במקור הלוח הוצא ממחשב של NEC וכשהמחשב עלה היה הלוגו של NEC , כש winxp עלה בדקתי במנהל ההתקנים את בקרי הדיסקים הקשיחים והוא ציין ultra dma 4 - ultra dma 66 . עדכנתי את ה BIOS לאחד מקורי של MSI - הכי מעודכן שיש באתר שלהם - העדכון עבר בהצלחה - אך לאחר ש XP עלה במנהל ההתקנים הבקר של הדיסקים הקשיחים מזהה את הדיסק כ- ultra dma 3 - ultra dma 44 האם זה הגיוני ואיך אפשר לסדר את זה הדיסק עצמו תומך ב udma 100 כמובן הותקנו כל הדרייברים של הצ'יפסט וכו'. איך אפשר להחזיר את המצב ל udma 66 כמו במקור. דרך אגב גרסת הלוח/PCB היא 1.1
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רואה יותר ויותר חנויות מוכרים את הלוח של ASUS הP5K3 Deluxe/WiFi-AP שתומך בDDR3 אבל עוד לא ראיתי את הזכרון הנ"ל בארץ.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
CPU-Z אומרת שיש לי זכרון PC2700 ויש לי PC3000.... לא 3200... 3000 זה מחול וכבר לא מייצרים כאלה... הזכרונות הם מסוג KINGSTON HYPERX.... תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כעיקרון אני רוצה לדעת אילו מבין שתי החברות הללו יותר טובים בתחום הלוחות אם. (לא להתייחס למחירים) עכשיו בוא ניכנס קצת יותר לעומק. אילו משני הלוחות אם הבאים יותר טוב? A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II למידע נוסף לחץ כאן http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&model=766&modelmenu=1 ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E)? למידע נוסף לחץ כאן http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm תנו לי כמה שיותר אינפורמציה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-