מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
excelera היא חברה אירופאית שהוקמה לפני שנה-שנתיים כדאי לקנות זכרון VALUE שלה או עדיף להוסיף כסף ולקנות זכרונות של חברה אמינה? http://www.exceleram.com/ מוכרים זיכרונות שלהם ב SKYPC והמחירים נמוכים מאוד, 370 שקל ל 4G 5-5-5-18 באותה חנות MUSHKIN SP עולה 410 שקל וב 390-425 אפשר למצוא של עוד חברות טובות וידועות.
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מעבד 630 לעומת מעבד E8400 מה הבדלי הביצועים במשחקים (אותו תדר 3GHZ).
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי אחרי שקראתי המון פה בפורום אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין הלוחות האלה. הבנתי שה- G41 יותר חזק מה-G31, ושהלוחות עם G זה עם כרטיס מסך מובנה וה- P בלי כרטיס מובנה. אבל מה עוד ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע איזה לוח אם יש לי איך אני יכול לדעת? כי אני רוצה לקנות זיכרון חדש ואני לא יודע עד כמה MHZ הוא תומך.... אני רוצה להוסיף עוד איזה 1GB התקציב הוא עד 350 שקל ככה.... תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי, טוב קניתי את המחשב היום (אני עדיין יכול לשנות את המפרט) ואני רציתי לקנות את הq9450 והודיעו לי שיגיע רק ביוני אז המוכר אמר לי שאני יכול לקנות או את ה 9300 או את ה qx6700 והוא אמר לי של oc עדיף את הqx6700 בכל מקרה קניתי אותו. השאלה היא איזה מהם עדיף? אני צריך תשובה מהר כדי לומר להם לשנות את זה. המטרה היא משחקים ו oc את שאר המפרט אתם יכולים לראות בפורום של המפרטים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
דמה עדיף דואל צאנל עם פחות זכרון או יותר זכרון ללא דואל צאנל?יש לי כרגע 2.35 ללא דואל או 2 גיגה עם 4 סטיקים של 512???
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני קונה מהרשימה שכאן: http://www.skypc.co.il/pl_products~3~0~491.htm מתלבט בין המעבדים הבאים: Intel Core 2 Quad Q6600 Intel Core 2 Quad Q9300 Intel Core 2 Quad Q9700 Intel Core 2 Quad Q9450 המחשב מיועד למחשקים כבדים יהיה מערך CF ו OC
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, ממש רציתי את ה EX38 אבל מסתבר שמור לוי הפסיק לשווק אותו. אני מנסה להבין אם כדי להחליף את הבחירה ב DQ6 כשאני מודע שזה עוד 300 שקל הפרש. השאלה אם למישהו יש נסיון איתו ואם יש המלצות אחרות חוץ מהבורד הזה ? אם בכלל. בביקורות שקראתי מדובר בבורד חזק ואיכותי, אבל גם ה EX38 היה ככה ולא מצאתי הבדלים מהותיים מלבד CHIPSET טכנולוגית חסכון חשמל וכדומה. מישהו יכול להוסיף ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני אקננה כניראה אחד מאלו הGIGABYTE יותר זול ב100שקל אולי פחות ההבדל משמעותי? מה עדיף..
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי זכרונות חדשים של Mushkin אתמול (Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP), וראיתי שנפתחה לי בביוס אפשרות של SLI-Ready Memory , יש לי לוח Asus Striker Extreme , מה האפשרו תהזאת עושה ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קונה מחשב בקרוב . כל חברי אומרים לי לא לקנות עכשיו מחשב מאחר ובסוף חודש אפריל מחירי המעבדים ירדו.כדאי לחכות ? האם נכון הדבר ? אני רוצה מעבד בעל 4 ליבות של אינטל ועדיין לא יודעת איזה מהם ? 6700 Q או סידרה 9xxx איזה מעבד הייתם קונים ? שימושים שאני עושה במחשב הם גרפיקה ועיבוד תמונות. אודה לתשובתכם. אופיר.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך AGP, הוא לא מעוניין לקנות כרטיס חדש. הוא רוצה לוח שתומך AGP אבל גם core 2 duo. יש לוחות כאלו בכלל? אם כן אז אפשר לקבל חנויות שמוכרות אותם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעת מפרט עם המעבד הבא: cpu intel core 2 Duo 775 4400 1.6G 1066MHZ האם הוא טוב למחשב חזק רגיל לשימוש ביתי, סרטים, אופיס, גלישה, וכו'? או שעדיף מעבד אחר, יותר טוב? אשמח מאוד להצעות! (אם אפשר לפרט את כל הדגם עם מס' ה-HZ, איזה סוקט וכו'.אני לא כ"כ מבין בזה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזכרונות למחשב, אז פשוט אני יכתוב מה יש לי. יש לי שתי זיכרונות של "PDP SYSTEMS" כל אחד 256 מ"ב "PC3200". אני לא יודע אם זה משנה, אבל כתוב עליהם "M14667" וגם "VOID IF REMOVED". איזה זיכרון אני צריך לקנות כדי שיהיה מתאים? (איזה DDR? איזה מהירות? ואיזה CL? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה שאני יודע לגבי שתי הלוחות זה שהם מסידרת p-35 והלוח של חברת Asus יקר ב-60 ש"ח בערך מזה של חברת Gigabyte האם משהוא יודע במה הלוח של חברת Asus יותר טוב מזה של Gigabyte ובמה הלוח של חברת Gigabyte עדיף על זה של Asus
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה עדיף? שני סטיקים ג"יגה במהירות 800 או שלושה של 667? ועוד שאלה מטומטמת, אפשר לערבב 667 עם 800?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים ל E8400 ? בכללי איזה חברה עדיפה Asus או Gigabyte ? למישהו יש דגם שמומלץ? תקציב עד 600 שקל, לא מתכוון לעשות OC. אני הולך לשים 2GB זכרון פנימי (2*1GB) ואני צריך אפשרות להרחבה (כלומר חשוב לי שיהיה 4 מקומות להרחבת זכרון) עכשיו הבנתי גם שאם שמים נגיד 2GB של 800MHz ועוד 2GB (הרחבה בעתיד) של 1066MHz נגיד, אז זה מחשיב את שניהם לנמוך מביניהם, כלומר 800.. אז אם יש לוח אם שיודע לתמוך גם וגם (או שאני חייב לקנות עכשיו זכרון שאני ארצה בעתיד) דבר אחרון באמת שאני אשדרג בעתיד עוד 2GB זכרון פנימי אם אני אקנה DDR3 הלוח אם ידע לקרוא גם DDR2 וגם 3 ? ד"א, צריך שהמהירות של הלוח אם תתאים למהירות של הזכרון? קצת חפירה תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כרגע 2 חריצים תפוסים בזכרונות של ddr400 וישנו עוד חריץ אחד פנוי. אני רוצה למלא את החריץ בעוד סטיק של 512 מגה. השאלה שלי היא אם אני יכול לשים זכרון של ddr400 או שאני צריך לרדת ל-ddr333 (בחוברת למשתמש רשום שהלוח עובד רק עם 2 ddr400 ) ? ואם כן האם זה ישפיע משמעותית על המהירות או ששוה יותר הכמות מהמהירות?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לוח אם asus P4V533. מסכי BIOS היו תקינים עד שביצעתי עדכונים: 1. עדכנתי גרסת BIOS ולאחר אתחול קיבלתי הודעה: bad cmos checksum - בחרתי באופציה set default settings. 2. התקנתי DRIVER לכרטיס המסך geforce2 mx 400. התופעה שאני מקבל עם הכניסה לתפריט BIOS היא שהחלק הימני של התפריט מוסתר כלומר, התפריט כולו מוזז ימינה. האם מי מכם יודע מה קרה ואיך מתגברים על הבעייה. מערכת ההפעלה תקינה. תודה, נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, לפני רכישה של מחשב חדש. תחנת עבודה פשוטה לביצוע חישובים. מעבד פנטיום 4 3.0GHz 64BIT מה הלוח המועדף? MSI P8M או ASUS P5V800 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עיינתי בביקרות "DDR2 - יקר מול זול" אני אומנם אני לא מבין גדול אבל תחוו דעה על מה שחשבתי בביקרות נרשם ש כיום מציעה למשל LG ניידים מסדרות LS55 Express וכן מסוג LS70 Express ראה פרטים בלינק http://www.lge.com/catalog/prodlist?categoryId=CTG1000651&modelCategoryId=CTG1000667&parentId=CTG1000439 חשבתי על זה ועלתה לי שאלה הבאה: (ממספר את שאלות שיש קל יותר לענות ולעקוב) 1. האם הסדרה של LS55 מגיעה עם DDR1 333 האם קיום chipset מסוג 915 מאפשר בעצם שדרוג עתידי ל DDR2, או שזה תלוי בעוד דברים? (הסוקט זהה?) בנוסף בביקורת הופיע גם ש: בעקבות זאת עלתה לי השאלה: 2. האם בעקבות קיום chipset מסוג 915 בסדרת LS70 זכרונות ה DDR2 שמגיעים איתה לא יתפקדו במהירות מקסימילית כלומר כ- 300…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ותמיכה בSATA. רצוי לא יקר. תודה
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום . המפרט שלי הוא כזה : מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice זיכרון Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel DDR 400MHz Value Series Retail צורב LG CDRW 52x32x52 מארז Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX6800GS TDH 256MB PCI Express דיסק קשיח Maxtor 6L200SO 200GB 7200 16MB Buffer MaXLine III + NCQ השאלה שלי היא איזה לוח אם יתאים לי למפרט בסכום של עד 600 - 700 ש"ח ? והאם אני צריך Nf4 רגיל או ultra ? לא מתוכנן oc כרגע אבל אולי בטווח הרחוק . תודה רבה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-