עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למעשה 2 שאלות: 1. מה ההפרש בערך בביצועי המערכת בין single channel ל dual channel של 1 ג'יגה? ובמשחקים? (אני מתאר לעצמי שהשאלה כבר נשאלה, אבל מהחיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה..) 2. אם יש לי כרגע סטיק יחיד של 1GB ואני רוצה להוסיף בעוד כמה חודשים עוד אחד מדגם זהה בשביל Dual, האם יש הבדל מאשר לקנות 2 סטיקים זהים בו זמנית? (הבנתי שסטיקים מאותו דגם לא בדיוק זהים אם הם מיוצרים בהפרש של כמה חודשים אחד מהשני.. האם זה ישפיע על ריצה ב DC ?) תודה

2. Started by dani0147,

איזה מעבד יותר טוב לגיימינג Core i3-2100 CPU 3.10GHz או Core i5-2500 3.3GHz

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by kikkler,

אין בעיה להפעיל את ה PAT בלוח הזה כמו שלמשל אפשר להפעיל ב P4P800, נכון ?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by RayZ,

קרה לי עכשיו את הדבר הכי הזוי. אני לא במחשב שלי, אני נמצא במחשב השני שלי, מחשב סלרון D, מהירות: 2.8Ghz. עכשיו, עשיתי לו בדיקה ב Sisoftware Sandra 2005, ואני שם לב שהוא משתווה לרמה של AMD Athlon 64 3000+ ! :screwy: זה קרוב מאד. עכשיו, ירדתי ברשימה ל Celeron, אני רואה שסלרון מקבל פחות בהרבה ממה שאני קיבלתי על המעבד. צירפתי תמונה. אז מה, הסלרון שלי מקדים את חג פורים? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  5. התעסקתי קצת עם הדרייברים של הלוח אם , ושל הביוס .. בקיצור, כל פעם שאני מפעיל עכשיו את המחשב, הוא עושה במשך 20 שניות "Detecting .." , ולאחר מכן הוא כותב: "Mbultra133 is not installed because there are no drivers attached". מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהעלים את התהליך המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by roeiw,

מה הכי מומלץ בתקציב של 600 ש"ח (לא חייב שיהיה חזק לאוברקלוק) NF4 PCI-E חשבתי בכיוון של Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 והאם הוא יתמוך בכפולי ליבה? תודה.

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by schumih,

אהלן אני מתכוון להזמין מחשב חדש, עם זיכרון 1024MB. אני מעוניין לדעת איזה מהבאים הכי מומלץ - Super Talent DDR2 1Gb 667Mhz CL5 64X8 SUPER RIGID DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 Super Talent DDR2 1Gb 667MHz CL5 128X64 יש הפרש די גדול במחיר בין הראשון לבין השניים שאחריו. שווה להשקיע באחד מהיקרים יותר או שאין הבדל כה משמעותי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by rami_8,

לפי מה שהבנתי אמורים לצאת ב 2014 ברגע שייצא הדור החמישי,הרי שמחיר הדור הרביעי יירד,השאלה אם טווח המחירים פחות או יותר אותו דבר,כלומר מעבדי HASWELL יירדו למחירים של ה IVY היום ומעבד ה BROADWELL יהיו במחירי ה HASWELL כיום אז השאלה היא אם מה שאמרתי נכון? (אפשר להתבסס על גם העבר...) נשמע כמו שאלה קצת מטומטמת אבל אני שואל כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואין לי בעיה לחכות עוד כמה חודשים עד שהדור החדש יותר ייצא... עוד שאלה בנוגע ל BROADWELL,האם הם צפויים להיות טובים יותר ב OC אל מול HASWELL?

9. יש לדוד שלי מחשב PENTIUM 3 INTEL 866 MHZ ולוח אם: ASUS CUV4X MOTHERBOARD ויש לו 128 SDRAM אז השאלה שלי שהאם ישנה אפשרות להרחבת זיכרון אך שזה לא יהיה SDRAM אלא DDRAM? תודה לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  10. איך בודקים... (קניתי את המחשב לפני הרבה זמן שעוד לא הבנתי במחשבים וגם אחר קח החלפתי את הלוח ומשהו אני רק יודע שהלוח של MSI) ואני רוצה לדעת גם איפה אני בודק טמפרטורה....

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית (i5) ומאז שקניתי אותו קיבלתי מסכים כחולים. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 ולאחר שעשיתי עדכונים המצב כמעט נעלם לגמרי, אבל אני עדיין חוטף מסכים כחולים כל שבועיים בערך. הרצתי MEMTEST על ידי פתיחת האפליקציה שלוש פעמים: 1500 מגה 1500 מגה ו- ALL UNUSED MEMORY (שזה יוצא 100-200 מגה אני חושב), פה הוא מצא לי ERROR אחרי סריקה של 7000 אחוז אז אני לא בטוח שזאת באמת תקלה, אחרת הוא היה מוצא אותה מספר רב של פעמים. לא כך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by SheZiF,

ובכן הכותרת אומרת הכל, האם יש לוח בסוקט 939 שתומך בAGP בתודה מראש,

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by SpidiMan,

בקרוב אני אשדרג אל המעבד שלי למעבד חדש מדגם: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM בעקבות השדרוג אני צריך גם להחליף לוח אם. כרגע אני מתלבט בין 3 לוחות אם שונים. מה מהם יודע עדיף ? יותר טוב ? בעל ביצועים הכי טובים ? וכמובן הכי מלא בתוספות... 1. ASUS A8N-E 2. MSI K8N Neo4 Platinum 3. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אם יש כמובן הצעה אחרת בטווחי המחירים של הלוחות הנ"ל אשמח לשמוע תודה לעונים !

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה קטנה .. מה עדיף לשים , 2 סטיקים 2 של 2gb כ"א כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9189 או כאלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9453 או 4 סטיקים , 1gb כ"א כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 מבחינת OC ומבחינות אחרות .. מה עדיף? תודה !

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  15. הבנתי שצפויות ירידות מחירים בחודש הקרוב, ואולי מישהו פה יוכל לענות לי על 2 שאלות: 1. כמה זמן יקח עד שנרגיש את הירידה פה בארץ? 2.הבנתי שהמחירים שכולם בונים עליהם הם רק לספקים, מה יהיה ההפרש לדעתכם פה בארץ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by דרומי,

הוא עולה 710 ש"ח... זה קצת לא נתפס לי איך הוא זול יותר מ NFORCE3? הוא פחות טוב?או מה? כי אני רוצה לקנות לוח מבוסס PCI-E,רוב הסיכויים NF4,ואני חושב שאם זה לוח מספיק טוב אקח אותו... או שעדיף ללכת על ASUS A8N SLI או אפילו לחכות ל MSI K8N NEO4 ULTRA... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  17. היי לכולם למי שעדיין לא יודע אני בונה מערכת משרדי + HTPC ולאחר דיי סרבתי להקשיב לעצות חכמים פה (למשל TMPUSR?) וכמעט כבר קניתי מפרט המבוסס על E6750 +P35 משהו אמר לי שאני לחלוטין מגזימה וגם לעוד 3 שנים אין כל צורך וטובתי כדי שאעבור ל- AMD4800+ דבר שלא יפריע לי כלל כעת, יקל עלי לשדרג בעתיד היות ובניגוד ל- INTEL, AMD לא מחליפה תושבת כל דור +היא זולה יותר וכמובן יעזור לי מאוד באזור הארנק (אמור לצאת מעבד+לוח בכמעט מחיר של מעבד בלבד). היות וכך ובהתאם לזאת יצאתי במשא חיפושים אחר הלוח האופטימלי. מצד אחד ראיתי בפורומים המוטן המלצות על M2A-VA-HDMI שגם מכיל המון יציאות נחמדות שיקלו עלי בעת חיפוש כרטיס מסך (הבנתי שלכרטיסים המובנים קשה להתמודד לבד עם פענוח HD וקודקים למיניהם) מצד…

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by nas,

שלום , יצא לי לקבל בזמן האחרון מחשב שהוא בעצם לוח אחד, על הלוח הזה יושבים 2 מעבדי פנטיום 3 של 866MHZ ו512MB זכרון RAM היתרון בלוח הזה הוא שהכול יושב עליו , מסך מקלדת 2 חיבורי רשת ... הכל זה בעצם מן לוח אם קטן עם 2 מעבדים עליו... הרציתי קצת חיפושים ברשת וזה מה שמצאתי: http://www.chassis-plans.com/single_board_computers.html כאשר הלוח שברשותי ממש ממש דומה לזה: http://www.chassis-plans.com/single-board-computer/S5891.htm אבל אני לא בטוח כי לא כתוב עליו דגם או משהוא כזה... הבעיה היא שיש לי רק את הלוח עצמו ואין לי את הלוח אם שהוא יושב עליו, השאלה היא אם יש לי מה לעשות איתו... אולי להלחים אליו מתחים מהספק? אשמח לקבל פירוט על הנושא הזה ממישהוא שמבין קצת בנושא...

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  19. קונה מחשב בקרוב . כל חברי אומרים לי לא לקנות עכשיו מחשב מאחר ובסוף חודש אפריל מחירי המעבדים ירדו.כדאי לחכות ? האם נכון הדבר ? אני רוצה מעבד בעל 4 ליבות של אינטל ועדיין לא יודעת איזה מהם ? 6700 Q או סידרה 9xxx איזה מעבד הייתם קונים ? שימושים שאני עושה במחשב הם גרפיקה ועיבוד תמונות. אודה לתשובתכם. אופיר.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by shimi-sh,

בלוחות של המעבדים מהסדרה הקודמת היו שני צ'יפים שנקראו גשר צפוני וגשר דרומי. לפי מה שהבנתי במעבדים החדשים את הגשר הצפוני הכניסו למעבד, וה- P55 זה בעצם רק הגשר הדרומי. אם זה נכון, אז למה לוחות P55 כל כך יקרים? אם משווים שני לוחות עם אותם חיבורים, זה עם ה- P55 יהיה משמעותית יקר יותר.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב יש ברשותי את הלוח אם הנ"ל אך ללוח אין SPDIF אני רוצה להוסיף את היציאה ללוח האם יש איזשהי דרך להוסיף את זה בעזרת קיט או משהו ? משהו כזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24362 תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  22. Started by 00000,

אני אדם שעובד עם מוזיקה, ויש לי ג'יגה זיכרון. קודם כל אני עובד עם XP 32BIT SERVICE PACK 2 יש לי שני זכרונות של 512: DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) השאלה היא, מה לעשות? כמה עדיף לי לקנות וכמה מערכת ההפעלה שלי תנצל? אסור לי להתפשר ואני חייב מינימום 2 ג'יגה. האם מערכת ההפעלה שלי תדע לנצל 3G? או 4G? כמה שיותר, יותר טוב. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  23. דמה עדיף דואל צאנל עם פחות זכרון או יותר זכרון ללא דואל צאנל?יש לי כרגע 2.35 ללא דואל או 2 גיגה עם 4 סטיקים של 512???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by gnk,

היי, יש לי כרגע את המעבד הנ"ל עם לוח אם ABIT AN8-SLI זיכרון SAMSUNG 2GB DDR 400 וכרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 6800GS 256MB חשבתי אולי לשדרג את המעבד ל- AMD X2 4800+ SOCKET 939 עצם השדרוג הוא כדי לדחות רכישה של מחשב חדש לחלוטין, השימושים העקריים שלי במחשב זה ממש מעט משחקים ועבודה סטנדרטית עם המחשב, בעיקר תכנות. האם כדאי? אולי למעבד אחר? ואם זה שווה בכלל? תודה!

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  25. http://img505.imageshack.us/img505/3926/56591713fq9.jpg

• 11 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.