עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ac-Boy,

אני רוצה לקנות עוד 2GB 667 למערכת שלי שהיא E6300 ולוח P5LD2-SE, משתלם להשקיע או שבעוד שנה ככה כבר זאת תהיה חומרה מיושנת וכדאי כבר לחסוך..?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by doreiny,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי השבוע ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הלוח יהיה: 965p-ds3 ומעבד e4300 חשבתי לחכות ל e6550 מה אתם אומרים? שווה השקעה? הוא יתאים בכלל ללוח?

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by leoleo,

האם ללוח אם ASUS M2N-E למעבד AMD יש כרטיס מסך וקול מובנים? האם הוא נחשב ללוח אם טוב למחשב לשימוש ביתי סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  4. אני שוקל לרכוש מערכת הפעלה vista ונראה שהגרסה של 64 ביט עדיפה על פני 32 סיט. (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אני לא בטוח שכל המחשב שלי יכול לתמוך במערכת הפעלה כזו. הרצתי cpu-z אבל פרט לCPU שכתוב שהוא תומך בפעולות EM64T לא מצאתי שום ציון לגבי לוח האם או שאר המרכיבים שעשויים להיות חשובים לזה. מה עלי לברר (ואיך) כדי לדעת שאני רוכש משהו שאני מסוגל להריץ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום! יש לי בעיה עם הזכרון החדש שקניתי... יש לי לוח אם Gigabyte GA-8S648FX-RZ חדש יחסית שתומך בזיכרון ב-400Mhz עכשיו עד כה היה לי שתי זיכרונות של של KIngston 256MB 400Mhz C2.5 שהיו מותקנים לי ועכשיו קניתי עוד אחד חדש של 512Mb 400Mhz C3 גם של Kingston ... שמתי אותו כראוי בסלוט שלו והוא כאילו לא מזהה אותו ניסיתי לבדוק אם הוא תקין ושמתי אותו בסלוט אחר והוא פעל אך ה-סטיק השני שהוצאתי ושמתי במקום הפנוי לא עבד..... מה שהוביל אותי לכך שיש אולי בעיה בלוח אם בדקתי התקנתי דרייברים חדשים ועדיין זה לא עזר... נכנסתי לEVEREST לבדוק עם הוא בכלל מזהה 3 סלוטים וכן הוא מזהה. שמתי שב את הזיכרון החדש וראיתי תוצאה כזו: סלוט אחד רשום כאילו הוא 512MB שהוא בכלל 256MB מזוהה KIngston סלוט שני רש…

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by tigery,

ככה קניתי היום זכרון נוסף אותו נפח אותם תיזמונים אותה חברה זכרון זהה. בקיצר קחו זה המידע מ cpu-z Chipset & Memory Northbridge NVIDIA 650i SLI SPP rev. A2 Southbridge NVIDIA 650i SLI MCP rev. A3 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR2 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 333.3 MHz (4:5) CAS# Latency (tCL) 5.0 clocks RAS# to CAS# (tRDC) 5 clocks RAS# Precharge (tRP) 5 clocks Cycle Time (tRAS) 31 clocks Bank Cycle Time (tRC) 20 clocks Command Rate 2T Memory SPD Module 1 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 1024 MBytes, Transcend Information Module 2 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 1024 MBytes, Transcend Informatio…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by yo1000,

שלום לאחר חיפוש מייגע אחר כרטיס זיכרון נוסף מסוג : kingston 1024 mb 266 mhz DDR cl 2.5 מצאתי אצל היבואן הרשמי (ארו ישראל) אך לא חזרו אליי עד לרגע זה בבקשה להצעת מחיר. והשני אצל חברת dmii שמציעה את הכרטיס למכירה באתר האינטרנט שלהם e-memory אך יש לי חששות מלבצע את הקניה אצלהם מהסיבות הבאות ואשמח אם מישהו יוכל לומר לי את חוות דעתו בעניין א. החברה מציגה עצמה כיבואן של קינגסטון והיבואן הרשמי הוא ארו ישראל וכך גם לפי האתר הרשמי של kingston ניסיתי לוודא עם ארו שאולי ו dmii הם בכלל מפיצים של ארו אך גם שם אין מענה. ב. Dmii לא עונים לטלפונים ובנוסף הם מציגים אפשרות לאסוף את המוצר באופן עצמאי אך בכרטיס הביקור של החברה באתר לא מצויין בכלל היכן הם יושבים או כתובת עסק כלשהיא ונזכיר…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by revz,

בוקר טוב לכולם !! קדום כל תודה על הייעוץ ואני מתחדש ב 4*1024 G.Skill PC6400 CL4-4-4-12 שתי שאלות לי אליכם: 1. ספירת הזיכרון הראשונית של הביוס מראה שיש לי 3400MB אבל CPUZ מראה את כל ה-4G מה לעשות עם הילד השובב שיראה את מה שיש לו (או שזה לא משנה בכלל) 2. אחרי מעבר מזכרון של 1G ל4G (מן הסתם מהיר יותר וכו' ...) איזה הגדרות מומלץ לעשות בXP64 כדי שידע לנצל כמו שצריך את כל הזכרון תודה ויום אלוף לכולם !!

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by snogoo,

אהלן, שאלה פשוטה למדי: הוספתי עוד סטיק זכרון של 1GB למחשב והוא מראה לי ב CPU-Z שיש לי עכשיו 2G זכרון אבל רשום משום מה SINGLE זה בסדר או שאמור להיות רשום DUAL ? ואם אמור להיות רשום DUAL אז מה עשיתי לא בסדר ? ד"א הזכרונות זהים פרט לסוג החברה כלומר שניהם 1G CL5 וחיברתי אותם אחד ליד השני - בלוח אם שלי של GIGABYTE 8I945PG יש 4 סלוטים לזכרונות שמסודרים בשני זוגות - בכל זוג אחד צהוב ואחד אדום אני חיברתי לצהוב ולאדום של אותו הזוג...

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. שלום לכם DDR3 כבר נמצא במקומותינו בארץ הקודש ומחירו אלוהים ישמור 3000 שקל לקיט של 2G שמעתם נכון 3000 שקל GSKILL DDR3 PC10600 2GB 1GB x 2 מי קונה ראשון ??? למי יש כסף? ???

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Sctoweri,

אוקי אז אני מתלבט בין שתי לוחות האם האלו: GIGABYTE 965 DS3 REV3.3 ASUS P5B Deluxe 965 . ואם שמתם לב שתיהם תומכים באוברקלוק הכי טוב שיש. מה אתם מציעים לקחת כי ההפרשים במחירים הם גדולים!

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by Sctoweri,

בדומה לנושא הקודם איזה מהם לקחת? וגם פה ההפרשים במחירים הם ענקיים. תודה רבה! אה ועוד משהו קטן ששכחתי, אם אתם ממליצים על ה G.Skill , בבקשה רשמו לי איזה דגם ( HK,HZ ) כל האלו. הוא גם נקנה לאובר קלוק במעבד

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by benib,

לפי מה שאני קורא יש ביקורות מצויינות על הלוחות של MSI עכשיו היבואן שלהם זה בעצם אייבורי שכותבים לא להתקרב אליהם כי הלוחות שהם מביאים בד"כ זה ריפרביש יש מקום אחר אמין שאפשר להשיג בו את הלוחות המתקדמים של MSI או שבכל מקרה זה יגיע מאייבורי איכשהוא? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by oba3k,

איזה שילוב אתם מעדיפים ולמה? הכוונה כמובן למעבד AMD 3800 או 4200 עם הלוח HDMI של ASUS עם הכרטיס X1250 לעומת הE2600 של אינטל עם הכרטיס X3000 בלוח 965G של ג'יגהבייט.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  15. השימוש מחשב ביתי , מעבד AMD 4200 הלוח אם שרציתי לקנות GA-M55PLUS-S3G לא נמכר באתר ממנו אני קונה (LAMIR) יש שם את: GA-M55S-3S וגם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E GIGA LAN 3Y וגם GIGABYTE GA-MA69G-S3H AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E V+L+A m-ATX 3Y וגם ASUS M2A-VM HDMI AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+HDMI+GIGA LAN m-ATX 3Y מ ה לקנות במקום? חשוב לי שיהיה כרטיס מסך וקול מובנים על לוח האם ושידוע לכם שהם טובים. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 00:58:40 please////////////////

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  16. Started by alonkl,

1. intel core2duo e4400 box עם אובר קלוק ללא קירור מיוחד 2.כ amd athlon 64 X2 4800+ socket AM2 box השני בלי אוברקלוק

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by m4a1,

אז ככה יש לי פנטיום 4 3 GHZ ו 1GB זיכרון שני סטיקים של 256 MB ואחד של 512 MB אז אני מתכננן לקראת השדרוג לויסטה לשדרג את הזיכרון חשבתי שאני כבר אעיף את ה2 של ה256 MB ואוסיף במקומם 2 של 1 GB ול512 אני אוסיף בן זוג של עוד אחד של 512 אז מה אתם אומרים שווה לי או שבכלל שווה לי לשדרג את המעבד? נ.ב לא הייתי מיתנגד גם אם הייתם מביאים לי מוצרים שאתם ממליצים אליהם ואני יכול לקנות על 1000 שקל במיקרה של זכרון ובמקרה של מעבד תציעו ואז כבר אני אבדוק. וגם כן אני אתקין את VISTA HOME PREMIUM והכרטיס מסך שלי הוא: SAPHIREE READON X1950 GT

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  18. Started by mnahari,

שלום אני מחפש שותפים לקנות זיכרון DDR2 מחו"ל מדובר בזיכרון 6400 CL4 של חברה לא מוכרת. המחיר הוא 185 ש"ח ל 1GB כולל משלוח. אם תהיה כמות גדולה יש מצב להוזלה במחיר!!! אני חייב תשובות עד יום א אז בבקשה מי שמעוניין להזדרז! אם אני עובר על חוקי הפורום בפירסום המודעה הזאת אני מתנצל מראש זו לא הייתה כוונתי! :-[ משה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  19. שלום לכולם, ראיתי איפשהו שבגרסאות הישנות של הC2D E6300 הליבה הייתה זהה למעבדים אם ה4MB LV2 CACHE ואינטל חסמה את ה2MB הנוספים הללו במעבד 6300 האם אפשר לפתוח את ה2MB הנוספים כמו פתיחת צינורות בכ.מסך?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. מה עדיף מבחינת ביצועים זכרונות של 667 ומעבד עם בס 333 והם ביחס של 1:1, או מעבד בסטוק או נגיד בבאס 300 וזכרונות של 800? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 13:51:34 מצטער על ההקפצה פשוט ההודעה עברה לדף השני.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  21. לא חשוב AMD או INTEL

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by clix,

שלום אני חדש פה! לפני מספר ימים נשרף לי לוח אם של אינטל שהחזיק כשנה. זאת לא פעם ראשונה שלוח אם נשרף לי ורציתי לדעת מאילו סיבות זה קורה... אני לא עושה שום שינויים במחשב או מתעסק בצורה כלשהי עם הלוח אם... תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Bartleby,

שלום, ברשותי לוח: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm ושני סטיקים של CORSAIR DDR2 512MB 667 כל אחד. במאפייני המערכת אני במקום לראות 1GB של זיכרון מערכת, זה מה שאני רואה: למה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by KoM,

האם יש חייה כזאת בטווח מחיר הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים