מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין 2 זיכרונות G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 CL5 http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 CL4 http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm אם אני לא מתכנן OC האם אני ארגיש בהבדל?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בלוח שני יציאות של DDRAM בכל אחד כרטיס של 256 , כדאי לי לשים ב SDRAM עוד אחד של 512 ?? כי שמעתי שזה לא כל כך טוב.. אבל זה רק יזיק? או שזה בכל מקרה ישפר את הביצועים?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
לפנטיום 3? הציעו לי כזה משומש, חברה אמינה? טובה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש דבר כזה ? בלי gigabit lan , RAID ושאר מותרות לא שימושיים?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי לוח וזכרונות שבקבצים המצורפים אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 2 GB אבל לא מצאתי את אותה הגדם כמה זה חכרחי לקחת בדיוק אותו דגם \ יצרן? ומה אני אמור לחפש בזכרונות של יצרנים אחרים בכדי להתאים אותם כמה שיותר למה שיש לי? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה בשביל מחשב מבוסס פנטיום 4. אולי אתם יכולים לכתוב איזה מהלוחות עדיף מבחינת: ביצועים, אוברקלוקינג, איכות או כל דבר אחר חוץ ממחיר. אני יודע כבר שהאסוס יותר יקר. המעבד שאני רוצה לקנות הוא 2.4B גה"צ... הלוח של אסוס (הספציפי בלי כל התוספות האפשריות) בא עם: Gigabit lan SoundMax SB הלוח של ג'יגבייט בא עם: Realtek ALC650 AC'97 audio Intel Lan כל אחד מהם גם בא עם USB2 וכל מיני תוספות של היצרן. אם יש איזה לוח אחר מומלץ עם הצ'יפסט הזה אז תכתבו תודה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
המהירות של דור הזכרונות הדיאנמיים העדכני ממשיכה לצמוח - ויש כבר טיזר גם לגל הבא שישבור את מחסום ה-8,000 בקרובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הסיפור הוא שבאתי עם הלוח אם הראשון לחנות מחשבים, ובגלל שאין להם אותו בחנות והם רוצים לסגור עסקה ציק צק הם רוצים להחליף לי את הלוח. INTEL - מה שיש לי בהזמנה ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? בערך 650 ש"ח ASUS - מה שהחנות מחשבים רוצים לשים לי ?P5LD2 DDRII, SATA2, PCI-E? בערך 550 ש"ח מה יותר טוב? + בכמה יותר טוב? אפשר להסתפק בראשון? או כל דבר שיעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בזכרונות... או שדפקו אותי.. צירפתי שאור ע"פ 3DMARK וגם לפי אברסט... ואני לא מבין למה כתוב לי שם SDRAM ואני רוצה לקנות עום זכרון אז יש לי כמה שאלות... יש לי שני סלוטים פנויים ואני לא מאמין שאני יצתרך אי פעם יותר משני ג'יגה ראם... (כרגע יש לי ג'יגה בשני סטיקים של 512) האם זה יהיה משמעותי אם אני יקנה עכשיו סטיק אחד של 512 ובכך אני לא ינצל את הדואל צ'אנל בעזרתו? ולקנות את הסטיק השני מאוחר יותר ואיזה זכרון בטווח של עד 250 ש"ח (512 MB) הכי כדאי.. לא למטרות OC? (חברה ומפרט.. אם אפשר אפילו לינק) תודה ג'וני
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצורך מחשב חזק לפיתוח (development) בסביבת מיקרוסופט, אני חושב על מעבד QUAD כלשהו. 1. האם יש מעבד בייתי עם יותר מאשר 4 ליבות ? 2. הבנתי שה QUAD של אינטל הוא בעצם 2 ליבות כפולות דבוקות, כך שאין בין 2 הזוגות שיתוף נתונים - האמנם ? 3. איזה QUAD עדיף, אינטל או AMD ? 4. האם QUAD בכל חברה הוא דגם ספציפי, או שיש דגמים שונים של QUAD שאני צריך לבחור מתוכו ? 5. אם אני רוצה מחשב 64 ביט, יש השפעה על סוג המעבד הנבחר ? תודה ! עריכה, תוספת לגבי זכרונות : 6. סביר להניח ש 2GB יספיקו לי, אז האם נכון שאני מוגבל ל 4GB במערכת 32 ביט, והרבה יותר במערכת 64 ביט ? 7. אם אני הולך על מערכת 64 ביט, על מה זה משפיע ? לוח אם ? מעבד ? זכרונות ? או שזה רק ברמת מערכת ההפעלה ? 8. אם תהיה לי מערכת 64 ביט, ה…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות ורצון לקחת לוח מבוסס N-FORCE 2 אבל לא יכולתי בגלל התקציב וחשבתי ללכת על GA-7VAXP. החלטתי במפרט שלי לקחת מארז של קומפיוקייס במקום מארז של אנרמקס ובכך לחסוך 400 שקל שאותם נראה לי יותר חכם להשקיע בלוח אם. איזה מלוחות ה-NFORCE 2 ג בשוק הכי כדאי לי לקחת (תקציב עד 1100 ש"ח). אני אישית חשבתי ללכתת על הצ'יינק זנית', עושה רושם של לוח מצויין וגם בא עם באנגל מרשים ביותר. אפשרות 2 היא האסוס ולבסוף הלידטק. מה דעתכם ?...
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי לוח אם שפורק ממחשב מותג - ASUS דגם המותג - g15dk על הלוח מופיע גם הדגם של ASUS דגם - Asus Prime B550M-K השאלה - עידכון דרך האתר של המותג אין בעיה. רוצה לשנות את הביוס לדגם של ASUS חברים יקרים. אם אתם הולכים לרשום משהו בסגנון . למה לך עובד תקין עזוב אותו. אז מחפש תשובה של איך לעשות את זה בלי להרוג אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הלידטק שמעתי שלא כדאי... האפוקס שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים... האסוס מצויין אבל יקר... הציינטק עוד יותר... תראו בעקרון אני יכול להרשות לעצמי את האסוס (900 שקלס בערך, לא?) אבל אם אני אוכל למצוא לוח דומה במחיר זול יותר אז אני מעדיף... שמעתי גם שיש לו 2 דגמים לא? מה ההבדלים ביניהם? בעקרון כל הפיצ'רים לא ממש חשובים לי חוץ מכרטיל קול. קיצור תגידו מה אתם הייתם קונים... כל ההצעות יתקבל בברכה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל מצויין בתמונה יש לי מעבד בתדר 2.26 מדובר במחשב נייד של HP שניתן לי כפיצוי , לכאורה חדש מהנילות אין שום תקלה האם זה נורמאלי מה שקורה פה? דרך אגב בניהול צריכת חשמל של מעבד עשיתי הכי גבוהה 100 אחוז קישור לתמונה מכוון שהיא גדולה http://www.zix.co.il/images/z-229377991.gif כתבתי שם בתוך הריבועים
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה מטרידה אותי הרבה זמן, מכיוון שלא מצאתי הבדל חוץ מהזכרון מטמון של שניהם : לD920 יש 4 מגה קאש, ולD820 יש 2 מגה קאש. המהירות שעון שלהם אותו דבר, אז חוץ מזכרון מטמון, אין עוד הבדלים בינהם? מבחינת ביצועים, מי יותר עדיף? והאם מרגישים את ההבדלים בינהם? תודה ניב
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מעבד + לוח אם שיתאים למעבד, מעוניין להשקיע עד 400 לשניהם יחדיו. אני לא מחפש מעבד חזק, מעבד פנטיום 4 2.6 או 2.8 יספיק לי די ויותר. על איזה מעבד זול ולוח אם אתם ממליצים בסביבות המחיר שהגדרתי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי בעיקר על לוחות אם P35 או P31 בבניית מפרטים ובזמן האחרון התחלתי להתקל למפרטים שהמליצו בהם על G33 או G31 (בקושי) מכיוון שאת רוב הידע שלי צברתי כאן בפורום הזה רציתי להעשיר אותו עוד קצת אז השאלה שלי היא מה ההבדלים בינהם ? מה יותר חזק ? מה יותר מומלץ ? בנוסף אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות הקרובים אז שוב, מה אתם ממליצים ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן שידרוג בקרוב (למעשה קניית מחשב חדש) ולאחר שקראתי על מעבדי שש הליבות הצפויים, החלטתי לחכות להם קצת. יש הרבה באזז סביב מעבדי ה thuban של AMD ורציתי לשאול האם יש בהם איזשהו חידוש מלבד היותם שש ליבתיים ? הרי כיום באופן כללי מעבדי AMD נחותים בביצועיהם לעומת מעבדי אינטל המקבילים (ואני בכוונה לא מכניס את המחיר למשוואה), לפיכך אם יצאו מעבדי AMD ללא שינוי ארכיטקטורה אז הם יהיו נחותים מול מעבדי שש ליבות מקבילים של אינטל. בקיצור, האם יש מה לחכות להם ? האם הם מביאים איזשהו שינוי טכנולוגי מלבד צירוף של 6 ליבות ? תודה * בבקשה אל תענו שאני לא צריך שש ליבות כי אני כן צריך...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קודם כול ההזמנה מפנדה ? - איך הם , תוך כמה זמן אני יקבל הכול ? מעבד : AMD 2400+fan לוח asus deluxe A7NV8X - משהו כזה ... זיכרון : אני מתלבט כי אין בפנדה XTREM DDR ' אני צריך לבחור שם סוג זול של 333 2700 ??? וכרטיס מסך אני הולך על REDON 9700 של GIGABYTR ..
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי בהמלצת הפורום את הלוח הבא : GIGABYTE GA-945G-S3 אני קונה את זה עם מעבד E6300 וזכרונות 667 אני לא מתכנן OC מסיבי אולי קצת למעבד בכל מקרה שמתי לב שללוח יש רק יציאת AUDIO 1 כמו כן אין לו יציאת 1394 הייתי רוצה להחליף אותו ללוח בתקציב דומה (סביבות 600 ש"ח +- 500) שכולל יציאת AUDIO טובה ויציאת 1394 (לא חובה אבל רצוי) הזמנתי כבר את הלוח ככה שאין לי הרבה זמן להחליף אותו אז אודה לכם על תשובה מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש מעבד ולוח אם חדשים פנטיום 4. במה (אם בכלל) עדיף מעבד 775 על מעבד 478 אני מדבר על מעבד במהירות 2.66g fsb 533 תשובות רציניות בבקשה
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤365 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1752TQ 4ms DVI מחיר: ¤1060 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 מחיר: ¤696 אחריות: שלוש שנים. כונני דיסקטים: SONY 3.5 F…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-