מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את הכתבה שהייתה פה לפני כמה חודשים על החומרים החדשים שאינטל עומדת להשתמש בהם במעבדים החדשים שלה כתבות ממקורות אחרים יתקבלו גם (וגם הסבר על איך אני עושה חיפוש בארכיון חדשות) תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמור להיות המוביל במשפחת ה-E2XX יעבוד בתדר של 2GHZ ויעלה כ-100$ http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1549&Itemid=1
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את אחד מהזכרונות המופיעים בקישור הנ"ל . http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=77&fldVal=667MHz&ShowSenon=1 הזכרונות מיועדים לאוברקלוק . ה-TWINMOS שלי לא מחזיקים מעמד בתדרים יותר גבוהים מ-2.0 GHZ . אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין , תודה ושבת שלום.. אסף .
-
- 12 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי בנטיום 4 3GHZ ואני חושב לעשות OC כי זה די איטי היום(אני יודע שזה מעבד גרוע ל-OC). אם אני עושה את זה עם איזה שהי תוכנה האחריות עדיין מתבטלת? ד"א יש לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייבר של כרטיס המסך.
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
P4s800 של אסוס או אפוקס 865 עם ציפ של אינטל האסוס עם ציפ sis תודה ניסים
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לכל לוח אם יש סוגי זכרונות המתאימים לו לפי הגדרת היצרן. לדוגמא לוחות אם של gigabyte אינם תומכים, בהגדרה, בזכרונות של GSKILL. האם משמעות הדבר היא שהלוחות פועלים בצורה פחות אופטימלית עם זכורונות אלה? או שהם יוצרים בעיה של ממש בתפעול המחשב???
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
המפרט שלי: amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 אני רוצה לקנות את המעבד הזה..... רציתי לדעת שתי דברים. א. האם זה בכלל מתאים למפרט מחשב שלי? ב. עם זה מתאים האם אני ירגיש בהבדל משמעותי בין המעבד של עכשיו לבין המעבד הזה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כאלה שהשימושים שלהם הם אינטרנט , אימיול , שירים ו ICQ ... יש לי סמפרון 3000 עובד יפה כמו ATHLON XP ישן אפילו חזק ממנו והחלפתי ל AMD ATHLON DC 4000*2 בקיצור שמתי לב שבשימושים שיש לי אין הבדל בביצועים ביזבוז כסף מטומטם . בשימושים שרשמתי ההבדלים בין הסמפרון לאתלון הכפול ליבה הם אפסיים . כנ"ל בין סלרון לפנטיום . אז מי שכמוני צריך את המחשב לשימושים בסיסיים מעבד של 200 שקל יעשה את העבודה כמו מעבד של 2000 החזרתי את האתלון 4000 לחנות חזרתי לסמפרון ואני מרוצה מאוד חוץ מהקטע הדבילי של הציפצוף מהלוח בהתחלה. אף טכנאי לא יודע מה זה ...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כזה לוח קראתי עליו ביקרות שהוא מעולה לאוברקלוק ואני רוצה למכור אותו כמה אתם אומרים הוא שווה
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון של 512MB של GEIL DDR 3200 CAS 2.5. לוח אם של ASUS A8V-E DELUXE מעבד ATLON 64 3000 SOCKET 939 אני מרגיש שקשה לו עם תוכנות גרפיקה וכנראה אני זקוק לעוד זכרון. מישהו יכול לעזור לי לבחור זכרון של 512MB נוסף, כי אני לא ממש יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
בעירון בניתי את המחשב למשחקים.. ועכשיו אני נכנס לשוק עריכת הוידאו חח.. הוא יהיה טוב גם לזה?
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
לפני כשבועיים, שלחתי מייל לאביט, בנושא תמיכתו של לוח הP35 בחריץ הPCIe 2.0, השואל האם תמיכתו היא באמת אפשרית: Hello Abit Group My Name Is Or Cohen And Im Leave In Israel. I Herd On Bit-Tech Thats The P35 Chip From Intel Is Allready Support The PCI-Express 2.0. From Some Reson, You Didnt Worte It Down On Your WebSite. The Score Of This Info Is Here: http://www.bit-tech.net/news/2007/06/06/p35_supports_pcie_2/1 I Wanted To Know If You Knew About That, And If The IP35-Pro Is Suported The PCI-Express 2.0. Im Hope That You Will Chack This Out With Intel, And Write It Down On Your Web Site. Hope You Will Answre Me, Or Cohen, Israel/ (סליחה על חלק משגיאות הכתיב, נו מה כתבתי באנג…
-
- 72 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
הי, אני בדיוק בקטע של להתקין את WINDOWS על המחשב, ושניה לפני שאני עושה את זה - למישהו יש מושג לגבי DS3 REV 3.3 אם רק הפורטים הסגולים של ה-SATA (אלה שאיזה צ'יפ של ג'יגה בייט מפעיל) תומכים ב-RAID או שכל הפורטים תומכים ב-RAID? ואם בכלל כדאי לי לחבר את שני ההארד דיסקים על זוג חיבורי SATA (הם תמיד באים בזוגות) או שעדיף כל הארד דיסק על חיבור אחר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצה מהמומחים איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים לשימוש ביתי סטנדרטי: Gigabyte - GAM51GMS2G Gigabyte - GAM61PS3 MSI - K9AGM2X1250 תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות: האם אפשר לשים כרטיס מסך אחר אשר יעבד את התמונה והכל ושהחיבור של המסך יהיה דרך הHDMI של הלוח....? האם אפשר לשים זיכרון שצורך 2.1V?? האם הכרטיס קול שעליו נקרא טוב יחסית או שעדיף להביא אודוגי (1 או 2..לא זוכר, בלי כסף..)?? מבחינת ביצועים הבנתי שהוא בינוני...אבל יש לו את האפשרות של הHDMI...ולי זה מספיק...
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 2X512 של DDR2 667 5300. קניתי 2X1024 g skill DDR2 667 5400 דבר ראשון, האם ארבעת אלו יפעלו בDC במהירות של האיטי מביניהם? האם יש בעייה לחבר בין 5400 ל5300? והבעייה עצמה: המסך לא נדלק כשכל ארבעת הזכרונות בפנים, ואחרי שאני מוציא את אחד מהזוגות המחשב עולה והביוס אמר שהיה overvoltage or overclocking problem. מה אני צריך לשנות בשביל שזה יפעל? את הvoltage? יש לי לוח של ASUS p5pl2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
אבל הוא הגיע בטעות עם GA-965P-S3 (בלי ה-D). אמרו לי שבעוד שבועיים יגיע זה עם ה-D... מה ההבדלים בין השניים? כדאי לחכות שבועיים ל-D, או להשאר עם מה שקיבלתי ולקבל זיכוי של 60 ש"ח? תודה למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX ל- AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ 65W 512KB X2 BOX מה המשמעות של 512X2 אל מול HT 2000mt/s ומה עדיף למשתמש הביתי?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
E6600 ו-8800 יספיקו ?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לי בכל אופן יש כרגע 1024MB, ממש לא הרבה, וזה עוד 2 סטיקים של 512MB , כמה לכם יש?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחפש אחת כזאת שתראה את כמו הזיכרון הכללי (פיזי בלבד, לא וירטואלי..).. משהו כמו בטאסק מנג'ר של ווינדוס, אבל אולי טיפה יותר מפורט.. יש כזה דבר..? רוצה לוודא שה 1G זיכרון מספיק לי עם כל התוכנות שרצות.... תודה בראל.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברצוני לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך יש שאלה שמטרידה אותי. מה עדיף לעשות, לקנות את הIP35 PRO עם צינור קירור נוסף, חיבורי סאטה חיצוניים ו2 חיבורי PCIE ב950 ש"ח, או לקנות לוח אם בלי 2 חיבורי PCIE, בלי ESATA ובלי הצינור הנוסף ב750 ש"ח. ניתן לרכוש חיבור סאטה חיצוני בתשלום של 52 ש"ח, כך שזה 800<950. השאלה האמיתית היא האם עדיף לקנות CROSSFIRE (מפני שהP35 תונך רק בזה), ולחייב את עצמי לקנות ATI, או לקנות כרטיס מסך בודד או של נווידיה או של ATI, ובשנה הבאה למכור אותו ולקנות אחד חדש? בתודה רבה, אור כהן.
-
- 98 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
tagidu 667 mhz be arbe yoter tov mi 533? lemashal bamishakim
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-