עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. תכננתי לקנות מחשב ממש בקרוב אבל אני לא יודע כבר אם כדי לחכות לכפולי ליבות או לא?! :s05: ממה שכבר יודעים עכשיו אמור להיות הבדל ביצועים משמעותי?....או שזה סתם גימיק ? וגם אמורה לצאת ל-AMD ליבה חדשה (VENICE) מתי זה יגיע לארץ?

• 73 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. Started by moranhoresh,

בספר של לוח האם של האסוס p4p800 רשום הדבר הבא: If installing the ATI 9500 or 9700 Pro Series VGA Cards, use only the card version PN xxx-xxxxx-30 or later, for optimum performance and overclocking stability. האם עלי לחשוש לגבי שמוש בכרטיסים 9700 פרו או 9500 פרו שלא מסדרה זאת? תגובות מאנשים עם נסיון יתקבלו בשמחה.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ושאני מתכוון יציאה לאוזניות זה חיבור לאוזניות שאני ישמע דרך האוזניות.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by sh2006,

האם כל מעבד שקונים מחוייב להגיע עם גוף קירור (הכל כלולל במחיר המעבד כמובן) ?

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by JAMOOS GADOL,

למי שלא שמע/מכיר/זוכר אז התוכנה הזאת תציג לכם מידע על המעבד שברשותכם לבדיקת זיופים תציג לכם את הדגם, מהירות,שנה, כמות זכרון קאש ואפשרויות אוברקלוקינג. הגרסא החדשה היא: 1.28.6 (היא יצאה לפני חודש אבל אני לא חושב שפירסמו את זה כאן). הנה פרטים עליה: http://www.cpuid.org/cpuz.php ולהורדה כמובן: http://www.cpuid.org/download/cpu-z-128.zip

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by D135,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מערך SLI מה שדורש לוח אם לSLI. אני בחרתי לקחת את הלוח האם הזה: לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤519 הבעיה היא שאני גם רוצה את הQ9300/Q9450, ולפי מה שהבנתי הם לא מתאימים ללוח אם הנ"ל. אם זה נכון, האם אני אוכל להתאים בין מערך SLI למעבדים הנ"ל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by maortt,

כל הרכיבים של CORE2 למשל הכרטיס מסך והזיכרונות וכו יכינו פרטים המתאימים למעבד או שכל פריט כמו כרטיס מסך יתאים למעבד core 2?

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by rsx,

לפי מה שאני יודע התדר של המעבד הוא 2.93 או משהו כזה מכיוון שיש את הטכנולוגיה הזו של אינטל של חסכון בכוח של המעבד ללא צורך אז אני רואה במדד החוויה של windows 7 שהוא עובד קבוע בלי מאמץ על תדר של 2.1. אבל כשאני נכנס לביוס וגם בפתיחה של המסך כשאני מדליק את המחשב אני שם לב שרשום שהוא עובד בתדר של 1.2 לא נראה לי שכל מערכת ההפעלה לוקחת משהו כמו כמעט 1mhz (ההפרש בין 2.1 ל1.2)הגיוני מה שאני אומר או שאני אידיוט מושלם?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני מחפש לוח M טוב למפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN בכלל איזה סוכט מתאים (אצלי בלוח זה 478), האם אני חייב לוח עם אותו סוכט? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by adfx166,

לפני שבועיים קניתי זיכרון מסוג KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12. לאחר שבדקתי את מהירות הזיכרון דרך הביוס ודרך CPU-Z נראה כי מהירות הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ בנוסף, לפני שקניתי את הזיכרון בדקתי שהלוח אם שלי (GIGABYTE GA-965P-DS4) תומך במהירות זיכרון של 800MHZ. האם למישהו יש הסבר הגיוני מדוע הזיכרון אינו פועל בתדירות של 800MHZ?

• 13 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by qwerty1987,

מפרט המחשב: amd3200 winchester,kingston 512x2 CL3,Asus a8n-sli deluxe,6600GT. המחשב משמש למשחקים(מעט ישנים מן הסתם), סרטים(לא HD) וכד'. מתכוון לקנות 1GBX2. האם תהיה בעיה כלשהי לעבוד עם 4 סטיקים? במידה ולא מה עדיף במחיר של 335 ש"ח: OCZ DDR 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL3 OCZ4002048PFDC-K http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=394 או G.SKILL DDR 2048MB 400MHZ DUAL CHANNEL CL3 F1-3200PHU2-2GBNT http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 במידה ותהיה בעיה עם 4 סטיקים(ירידת מהירות ל-333 או משהו כזה, זה מורגש?), האם כדאי להשקיע עוד 50-60 ש"ח לזכרונות CL2? אם יהיה הבדל במה יתבטא? מה ההבדל בין הדגמים הבאים(הפרש מחיר של 10 ש"ח): http://www.noacomp.co.il/Pro…

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  13. הדור האחרון של מעבדי APU בהתבסס על ארכיטקטורה ממשפחת ה-Bulldozer עשוי להגיע בתוך מספר חודשים, עם תושבת לוחות אם חדשה שתתאים גם למעבדי ארכיטקטורת ה-Zen העתידיים עידן ה-Zen של AMD מתקרב, אבל עד שהוא יגיע עוד יש זמן – ואת החלל עתידה למלא ארכיטקטורת ה-Excavator, הרביעית והאחרונה ממשפחת ה-Bulldozer שהחלה את דרכה כהבטחה עצומה, ומסיימת אותה בקול ענות חלושה עד מאוד. דיווחים עדכניים מהאתר benchlife.info מאשרים כי AMD מתכננת להשיק דור ביניים חדש של מעבדים עם ליבה גראפית משולבת (מה ש-AMD קוראת לו APU) במחצית הראשונה של 2016, תחת השם Bristol Risdge, ועם מספר שינויים מתבקשים: תמיכה רשמית בזכרונות DDR4, שבב Northbridge שמובנה בשבב המעבד עצמו, ליבה גראפית מובנית בארכיטקטורת GC…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by __MIKO__,

כפי שיכלתי ללמוד משמועה שהגיעה אל אוזני אך לא ממש התייחסתי, אכן יש בעיה ללוח ASUS בצפיית קבצי וידאו מסוג video clip. אני לא יודע מה שמו היותר ספציפי של הקבצים הבעייתים האלה. ( סוג של DIVX ) . בכל הרצה של קבצים אלה עולה מסך עם רעש לבן בנגן הוידאו ( ניסיתי גם ב WMP וגם ב WINAMP ) . הבאורד שלי יש הוא p4p800 אבל הבנתי שלכל הבוארדים של ASUS זה קורה... יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזו ופתרון? (זה לא נראה בעיה של קודק) אני מתחיל להילחץ....

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום ושנה טובה לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם וכרטיסי זיכרונות מתאימים. אני מעוניין לקנות מעבד intel i7 6700k. המחשב אינו מיועד למשחקים בעלי דרישות גבוהות, כרטיס המסך שברשותי הוא Sapphire AMD Radeon 7850 2GB GDDR5 DP Retail, אני לא מתכנן להחליפו בזמן הקרוב. המחשב מיועד לעיבוד מידע, הרצת תוכניות בעלי דרישות גבוהות ותכנות. אני מעוניין ב32GB RAM ובלוח אם טוב עם יציאת USB-C ואפשרות להוספת רכיבים בעתיד (כולל כרטיס מסך 14NM כשיצא). התקציב הוא גמיש, כ5000 ש״ח. תודה!

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by yotep,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=91

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by raananan,

שלום, עד היום היתי איש AMD ולכן אני יותר מבין בלוחות אם ל AMD. עכשיו אני רוצה לעבור לקונרו ואני לא ממש מבין מה הולך ומה טוב בלוחות אם לאינטל. יש כמובן את כל הלוחות על ה CHIPSET של אינטל, ויש CHIPSET של NFORCE ויש את ה CHIPSET של ATI. אני לא צריך SLI או CROSSFIRE, אני צריך שרכיבי ה AUDIO יהיו טובים. יש לי מערכת רמקולים סראונד ואני לא רוצה לקנות כרטיס קול. זה אולי נשמע דבילי אבל לחבר שלי שיש לוח של אינטל, אמנם לוח ישן יותר ולא קונרו אבל יש לו בעיות עם הסאונד שם. החיבור של המיקרופון עושה לו בעיות ועוד כל מני ניסים אחרים. ל AMD תמיד אהבתי את ה NFORCE אבל אני לא בטוח שזה נחשב טוב לאינטל. יש לי גם סלידה מ VIA אבל אם הסלידה הזאת לא לעניין אנא אימרו לי. אני רוצה לוח אם בינוני, לא…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  18. האם מעבד כמו q6700 65nm יוכל להתאים ל- biostar 945gc m7-te? כרגע אני עם הארד דיסק של 80GB SATA2 שקיבלתי עם המחשב של ג'ון ברייס, כי שני ההארד דיסקים של ה- 500GB (IDE) כל אחד הורכבו כבר במחשב חדש. אמרו לי שהלוח לא יוכל לעבוד עם quad שהם 45 ננומטר, אז לפחות 65 ננומטר ולא איזה core 2 duo מהרשימה שבאתר של biostar. מה דעתכם? תיאורטית, חשבתי לשים עליו איזה כרטיס מסך נחמד מסדרת 9 של nvidia (למרות שאני יודע ש- 9800 למיניהם לא יעבדו על הלוח הזה, אז נשאר רק 9400-9600 למיניהם) ואם ארצה אוכל בעתיד הקרוב לשים גם את שני ההארד דיסקים של ה- 500GB IDE כל אחד, ולמחשב החדש לקנות שני הארד דיסקים של 500GB SATA2כל אחד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25048

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. Started by assaf990,

מחפש אחר ההגדרות הכי יעילות בביוס עבור השדות הבאים: CPU Clock Ratio FSB Frequency Memory Frequency T_RAS T_RCD R_RP CAS Latency על פי דו"ח CPUZ המצורף תודה פרטים נוספים: לוח אם: http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  20. למחשב שיחזיק די הרבה זמן בלי שידרוג ואולי אחרי שנתיים ישודרג קצת (זיכרון/SLY/CROSSFIRE?) מחשב שאני רוצה שיריץ באופן סבבה משחקים בזמן הקרוב והרחוק בשביל מסך 19 אינט'ש וכנ"ל המעבד עצמו שיחזיק ויהיה תואם לתוכנות שיבואו אז מה עדיף מעבד ב 2000 שקל וכרטיס מסך ב 1500 דוגמת קונרו e6600 + 7900gt נגיד או מעבד ב 1300 שקל וכרטיס מסך ב 2000 קונרו e6400 + X1800 XT 512mb לא מחייב שאלו הכרטיסי מסך שיהיהו..הכוונה היא למשהו במחיר הזה.. באיכות הזאת ועוד שאלה זה מה בדיוק ההבדל בביצועים בין 4 מגה קאש לעומת ה 2 מגה קאש בין ה e6660 ו e 66330 ומה תהיה ההשפעה בעתיד הרחוק כי רק בגלל זה אני מיתלבט אם לקנות את ה 6600 או את ה 66300 תודה

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by AmosC,

מה דעתכם על הלוח INTEL 946GZ שבזיגזג? הוא מופיע ברשימת הלוחות תומכי קונרו, וכולל כרטיס מסך ו-FW. באתר של למיר ראיתי לוח אינטל 965 במחיר דומה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 - מה דעתכם גם עליו?

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by ROI5001,

מבקש דעה על הלוח אם הבא: 945GME-DS2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E +חלופה באותו מחיר רק חשוב שהלוח אפ יהיה עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים כמו זה

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  23. עשיתי שטות די מטומטמת.. הכנסתי את הכרטיס מסך המשולב דרך הביוס למצב Disable וכעת אני לא מצליח לראות כלום על המסך ע"מ להגיע שוב לביוס להקצאת זיכרון מחדש לכרטיס... מה אני עושה ? אין ברשותי כרטיס PCIE ועם כרטיס PCI פשוט הוא משום מה לא מזהה אותו.... דגם לוח האם הוא: K9N6GM של MSI. זה די דחוף... תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by elad76,

מה אתם חושבים על הIntel Bad Axe 975?? האם נחוץ כל כך מהירות זיכרון 800MHZ לשנתיים הבאות??כי הלוח תומך עד 667MHZ מה אתם חושבים עליו בכללי??כי קראתי ביקורות עליו והוא בכלל לא רע

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אשמח לתשובה

• 9 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.