מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
ברשותי סט 8x2 זכונות של corsair vengeance RGB 8x2 & corsair vengeance RGB pro סהכ 32 גיגה. התקנתי תוכנה בקרה iCUE והכל סבבה שולט בתאורה וכו אבל מפריע שכהמחשב נכנס למצב שינה התאורה של לוח אם וכרטיס גרפי נכבת אבל הזכרונות ממשיכים להאיר והייתי שמח שגם הם יתכבו בזמן שינה וידלקו מתי שהמחשב מתעורר אשמח לעזרה
-
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
- 2 followers
-
-
אני עומד לרכוש נייד ועקב המחירים ברצפה של ניידים יד שניה בני מספיק זמן זה די קורץ למשל המחשב הזה:http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20052/cat/32 בזמנו היה מצויין ביחס למחיר הזה בטח... השאלה האם מעבד בן שנתיים (וגם כרטיס מסך ו RAM) למרות שהוא ברמה גבוהה פחות טוב ממעבד בינוני היום (למשל I3 2310 או איפלו I5 2410) אני לא מדבר על הנייר אלא בפועל האם כל הטכנולוגיות שיש במעבד החדש מפצות על התדר והזיכרון הנמוך? או שזה מינורי יחסית? והאם יש איזו שהיא "שחיקה" למעבד או משהו כזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מתכוון לבצע OC אבל לא בצורה מטורפת , אני מצרף לכם את הלינק על הלוח + הסבר על הOC שניתן לבצע אליו. יש יותר טובים ? מה ההמלצות שלכם ? http://www.msi.com.tw/html/e_service/techexpress/tech_column/6728/page3.htm 10X
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחרונה עם הכניסה של המעבדים החדשים של AMD יצרנים שונים של לוחות מציינים שכדי להשתמש במעבדים האלו יש לעדכן ביוס בברור קצר מסתבר שהאחריות תקפה גם לביוס מעודכן אבל אם העידכון נכשל והלך הביוס אין אחריות מה הבדיחה הלא מצחיקה הזאת ?? מה התוקף החוקי של החלטה כזאת שבאתר של היצרן אומרים מפורשות לעדכן את הביוס וכל לוח מודרני מגיע היום עם תוכנת עידכון לביוס? מישהו ניסה לממש אחריות כל ביוס דפוק?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט האם להוסיף את ההפרש עבור QUAD.. המערכת תהיה מבוססת AMD, הלוח אם של גיגהבייט - MA770-UD3 השימוש הכבד ביותר זה משחקים, מעבר לזה 2 המעבדים כנראה יתמודדו יופי עם השאר(גלישה/סרטים וסדרות ב-HD/שאר יישומים) ההתלבטות היא בין ה-Athlon II 250 ל- Phenom II 920 עד כמה ה-QUAD יביא ביצועים טובים יותר והאם לדעתכם זה שווה את ה-400 שקלים הנוספים ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם להסתפק בלוח Gigabyte GA-M720-US3 NForce 720D CHIPSET או להשקיע עןד 50 ש"ח ב Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET מה ההבדלים בין משפחות הציפ סט 720 -770- 780 - 790
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס כרטיס סיריאל MOSCHIP עם שתי יציאות סיריאל לסלוט הPCI הראשון מלמטה המחשב עולה אך לא מזהה את כרטיס הרשת המשולב בלוח בסלוט השני ( 2 סלוטים של PCI בלוח ) המחשב לא עושה BOOT .... עודכן ביוס לגירסה הכי חדשה מפרט : לוח P5Q3 כרטיס מסך QUADRO FX 1700 זיכרון 2 גיגה סטיק אחד מעבד Q9550 כרטיס סיריאיל שתי יציאות PCI ספק HEC 550DA-5DX קשיח 250 SATA אני במצב ON THE FACE PLEASE HELP
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלם לכולם אני צריך את עצרתכם במציאת DRIVER לכרטיס קול אונבורד הלוח מחחברת MSI מדגם MS-6524 הלוח למעבד P4 תאור נוסף MICRI ATX MAINBOARD SUPPORTS SOCKET 478 intel "Pantum"4 ציפסט של חברת SIS MS-6524 -MSI תודה לעוזרים ערב טוב....
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
אני מדבר על לוח האם p5wd2 e-premium של Asus בעל שבב 975X של אינטל... האם הוא יתמוך בקנרו? נכון לעכשיו יש עליו זכרונות של OCZ 5400 הגרסא המוזהבת פרופרמנס 2 סטיקים של ג'יגה ומעד PENTIUM D 930
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רגע אם יש לי עכשיו שתי סטיקים של 256 ddr 400 והוספתי עוד אחד 256 מה תרד המהירות או מה? לא הבנתי למה היא תרד בעצם
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מרכיב מפרט למשב חדש שאני מתכנן לקנות שישמש למשחקים בעיקר ורציתי לשמוע חוות דעת מהמומחים כאן על המעבד. אז על מה ללכת? על ה E6600? או ה Q6600? או שדווקא E6700?.. אני מתכנן לקחת 2GB זכרון, כרטיס מסך מהטובים שיש כיום (8800 GTS\X) ולא מתכנן OC. מחיר פחות או יותר עד 1500 שח אז על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע הוא AXP2500@3200+Barton (לא A64) 2x256 Dual PC3200 2.5 3 3 8 TwinMos Twister ABIT AN7 MX440 PS480Watt בזמן האחרון אני מתקשה לעבוד עם תוכנות כבדות לעריכה דיגיטאלית ווידאו מ2 סיבות הזיכרון לא מספיק לי והוא באמת מגיע למקסימום כשאני עובד עם כמה תוכנות כבודות פתוחות, הוא גם לא מספיק מהיר וב' הכרטיס מסך פשוט עובד לאט בטירוף וכבר אי אפשר לשחק משחקים בשעות הפנאי... את המעבד נראה לי לא שווה להחליף לA64 משום שהוא AXP3200+ וזה מספיק טוב הבנתי... אבל אני חושב לקנות ג'יגה זיכרון בDual של OCZ מהסוג הזה OCZ 1GB (512X 2) EL DDR PC3200 400mhz Platinum Edition עם תיזמונים 2.2.3.5 והבנתי שזה יהיה מצויין לתוכנות כבדות וכמות מספיקה, וגם לקנות את הכרטיס מסך הזה ELSA FALCOX 980…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קיבלתי מחשב מקרוב משפחה בלי דיסק שבא ביחד עם הלוח אם (שכולל דרייברים לאודיו / כרטיס קול) ואין לי בנתיים סאונד במחשב כי פירמטתי אותו... איפה אני יכול למצוא את הדרייברים באינטרנט? ניסיתי וניסיתי אבל יש כל כך הרבה סוגים, וכשמצאתי מה שחיפשתי האתר דרש תשלום... :\ אגב איבדתי דיסק התקנה של הלוח אם של המחשב הזה, החדש יותר, (יש לי כרגע שני מחשבים), אם תוכלו לעזור לי בכמה נושאים אני אהיה שמח : 1) איפה אפשר להוריד דרייברים בלי לשלם שקל (את המודלים אני אתן בהמשך)? 2) תוכלו להסביר לי קצת על כל מה שכלול בדיסקים האלה ? אם הבנתי נכון SIS זה משהו שקשור לכרטיס הקול? ומה בדיוק אני צריך להתקין? כלומר, אני לא צריך להתקין דרייברים ללוח אם, אלא רק לכרטיס הקול ואני מסודר? ב…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאני אשמע אידיוט גמור בהשוואה לכל מומחי המחשבים שגולשים פה, אך ברצוני לדעת מהו זיכרון RAM? בנוסף, אשמח לדעת האם ניתן להוסיף זיכרון RAM למה שכבר קיים במחשב ואם כן, כיצד לעשות זאת ומהן האפשרויות?? ניסיתי לקרוא שרשורים שנוגעים לנושא הזיכרון אך התשובות מכילות יותר מדי מונחים שאינני מכיר או מבין.... בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה: AMD ATHLON XP 2600 BARTON+מאוורר של חברת TITAN , המוכר אמר לי שהוא והמאוורר המקורי של AMD עלוים אותו דבר אבל הטיטאן יותר טוב אז הוא שם לי את הטיטאן הנה המאוורר: http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm עכשיו יכול להיות שהלוח שלי מזייף{ABIT AN7} כי לא נראה לי שהטמפרטורה של המעבד היא 67-70 במנוחה כי נגעתי בהיטסינק וזה לא היה כל כך חם הייתי יכול להשאיר את היד שלי שם הרבה יותר זמן מדקה זה לא שרף בכלל ולפי מה ששמעתי זאת השיטה לבדוק אם הלוח מזייף. איך עושים עדכון ביוס?? אני צריך לעשות או שההיטסינק גם במעלות כאלו{67-70} לא חם כלכך שאפשר לגעת בו או שזה כבר אמור לשרוף ממש? תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! נכנסתי למנהל המשימות של ווינדווס ורשום לי בתהליכים שיש איזה תהליך לא פעיל של המערכת (SYSTEM) והוא צורך מהמעבד 98% איך אני מטפל בבעיה???---דחוף--- תודה....
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
גם ל-OC וגם בכלליות ואני מעדיף קירור בלי רעש של F-16 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
משהו מוזר קרה לי... תוך כדי שקראתי במאפיינים של המחשב, קלטתי שהמחשב רץ רק ב 1.6GHZ במקום לרוץ ב 2.8. המעבד הוא E6300.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב, בגלל בעיות תקציב כרגע ומחשב עגלה (P3 800) החלטתי לקנות AMD. 1. אני מחפש אתר שיתרגם לי את המהירות של כל מעבד AMD מול מעבדי אינטל, למשל Athlon Barton 2500+ שיתרגם את ה2500 הזה למהירות של אינטל (למשל 2.4C, סתם דוגמה, לא שאני חושב שזה אמיתי). 2. אני קצת מפחד מלקנות AMD כי אף פעם לא עבדתי על מחשב AMD! כן כן מה שאתם שומעים, בחיים גם לא נגעתי במחשב כזה, כל החיים הייתי עם אינטל ואני לא רוצה סתם להסתכן, אז יש מצב שאתם תמליצו לי ותגידו לי באמת מה האיכות של הביצועים שלו ואם הם יתאימו לי לדברים הבאים: משחקים (אני גיימר קצת מעל הממוצע, לא כבד אבל משחק דיי הרבה) גלישה באינטרנט סתם לשמוע מוסיקה (חח כל הזמן יש מוסיקה במחשב שלי) עבודה עם תוכנות של גרפיקה (כמו פוטושופ 7 וכו') הרבה אבל…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6946 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך במעבד P4 2.4A תודה רבה לעוזרים! ועוד משהו הלוח אם הזה תומך בדואל?
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הלכתי לקנות מעבד כי שלי הלך וקניתי 1.7 משומש מאוד ב250 כי המוכר עבד עלי ולא הביא לי פנטיום והביא לי סלרון ולא אמר שימות השאלות שלי הם 1 האם המחיר שווה למעבד 2 האם המעבד הזה טוב בכלל ואם כן לאיזה פנטיום הוא משתווה 3 האם ללכת להפוך תחנות שיחליף לי לפנטיום תודה לעוזרים נ.ב כמה עולה 1.7 פנטיום חדש וכמה משומש כמה עולה 1.7 סלרון חדש וכמה משומש
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחפש לוח למחשב HTPC עלות/תועלת 500 ומטה לוח ATX / MICRO ATX לוח עדיף מהחברות האלו Gigabyte / Asus / Asrock מאפיינים בלוח: כרטיס מסך מובנה במעבד (HDMI 1.4a 1920 x 1200)+(SATA3)+(USB3) יציאות טלויזיה HDMIx2 + DVI + VGA
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-