מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שאלה:האם הלוח Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard יתאים למעבד העובד על 400MHZ פס צדדי והאם הוא יתאים למארז מידי ATX?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני בהתלבטויות בנוגע ללוח-אם. המעבד שאקנה: E8400, 3GHz. קירור למעבד: AC Freezer 7 Pro. כרטיס מסך: 9800GTX +. זיכרון: G.Skill 2GB 800MHz GBPK. מערכת הפעלה: XP 32 ביט. המחשב בעיקר למשחקים כמו קרייסיס (שזה הכי חשוב, הקרייסיס ). רזולוציה נמוכה, 1024*768. שיתאים ל SLI ול OC טוב. בניתי על ASUS P5Q PRO כי שמעתי שהוא טוב בריבוי כרטיסי מסך... וב OC... יש לציין שאוברקלוק זה הדבר הכי חשוב אצלי, ורציתי שהוא יעמוד טוב באוברקלוק, ושלא יגביל את המעבד שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שלם כולל ציוד היקפי אבל הבעיה שמצד אחד אני רוצה כרטיס DX10 אבל מצד שני אין לי כוח לחכות חודש... \= אז מה שחשבתי זה להזמין את המחשב (מעבד AMD 4600+ X2) ולהזמין איתו לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ועוד חודש אני אזמין בניפרד כרטיס מסך DX10 שיצא בתקציב שלי. אז יש למישהו המלצה ללוח אם טוב למחשב שלי עם כרטיס מסך מובנה (מ-IQPC)? אם אפשר כרטיס מסך מובנה שיריץ CARBON לא חלק ולא על הגדרות הכי גבוהות, שיריץ העיקר... מקווה שיש חיה כזאת תקציב: עד 500 ש"ח עכשיו יש לי גם שאלה על לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים. עם הכרטיס מסך הוא 64MB, האם אני יכול להוסיף לו זיכרון RAM מהמחשב ולהפוך אותו ל-128MB או 256MB? (אני מתכוון ל-UPTO) עוד משהו, אני צריך לוח אם עם כרטיס קול ורשת מובנים…
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לאחרונה הכרטיס מסך שלי די חלש ואמרו לי לעדכן דריוורים חדשים ללוח אם הנה הדריוורים של הלוח אם: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8S648FX-L.htm מה אני צריך להוריד?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד במחשב (כיום יש לי מעבד ממש ישן Intel Core 2 Duo E6300). אני יודע שגם לוח האם שלי ישן יחסית (GIGABYTE GA-EP45DS3L), אני צריך המלצה למעבד שיתאים ללוח האם הזה. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח למעבד. נ.ב. 1.הצורך העיקרי שלי במחשב הוא משחקים (לכן אני צריך מעבד חזק למשחקים). 2. הספק כוח שלי הוא CoolerMaster Extreme Power Plus 500W RS-500-PCARA3-UK, אני מקווה שהוא מספיק חזק למעבד שתמליצו לי עליו. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עזרה בבקשה עבדו לי הדריווים של המחשב אז כך אני לא מבין כל כך בזה,אם אפשר לקבל לינק ישיר להורדה. יש לי אומנם מחשב מאוד ישן שמשרת אותי נאמנה לצרחים שלי . פירמתתי אותו ועבד לי הדיסק אם כל הדריווים שלא אמרו לי שאתם תותחים בזה. אפשר בבקשה זה מה שכתוד על הלוח: PC PARTNER AWARD 1998 PCI/PNP 686 149878156 זה פנטיום 2 450 אני חושב יש מצב למצואה או לזרוק אותו תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם :].. אני בימים אלו בונה מפרט, בהתחלה הלכתי לכיוון של AMD אבל קונרו גירה אותי יותר מידיי :\ מה שבעיקרון יכיל המחשב זה 7600GS וג'יגה זיכרון רגיל של TwinMOS ו E6300 במידה ואני מחליט ללכת על קונרו. עכשיו, חפרתי בפורום על ביקורות ללוחות שתומכים בקונרו, גם על גוגל לא פסחתי והיו לוחות לא בדיוק בתקציב שיש וכמה שכן.. האסרוק הנ"ל, אני יודע שהוא לא ה-לוח, אבל הוא מאוד תקציבי וממה שהבנתי הוא לא ממש רע, אך לא הבנתי את הקטע של PCI-E 4x, האם 76GS ינוצל במלואו? --- --- המחשב מיועד לעבודה משרדית אך גם למשחקים, ואני מעדיף שהמשחקים ירוצו חלק - אבל אני לא משתגע על 204950x948390 רזולוציה וכל הפילטרים :], אז אולי בכלל עדיף ללכת על 3800X2, אני דיי מבולבל. ובנוסף, אני ממש ל…
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את driver של לוח האם mpga-478 intel pentium4
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש לוח למחשב HTPC עלות/תועלת 500 ומטה לוח ATX / MICRO ATX לוח עדיף מהחברות האלו Gigabyte / Asus / Asrock מאפיינים בלוח: כרטיס מסך מובנה במעבד (HDMI 1.4a 1920 x 1200)+(SATA3)+(USB3) יציאות טלויזיה HDMIx2 + DVI + VGA
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כאמור, בדקו ודירגו. לידיעתכם .... https://www.tomshardware.com/reviews/cpu-hierarchy,4312.html
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
ההודעה נערכה: היי ברשותי מערכת הנ"ל: Q9400 3.4ghz 2X512 g.skill ddr2 800mhz 2X2GB g.skill ddr2 800mhz Asus p5b deluxe Pc power & cooling 610W 260gtx חשבתי לשדרג את הזיכרונות ל 2 סטיקים של 2 גיגה אבל 1066MHZ כדי שאני יוכל להמשיך באובר למעבד שכרגע הזיכרונות שברשותי מונעים ממני להמשיך... אחרי השידרוג של הזיכרונות ובתקווה להצלחה באוברקלוק אני רוצה להביא כרטיס מסך 570GTX כרגע אין לי תקציב עבור מערכת חדשה שלמה ועם שני החלקים האלה זה יוצא קצת מתחת ל2K שח... לדעתכם זה שידרוג נבון?ישפר את הביצועיים במשחקים? תודה
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מתלבט בין 3 לוחות אם : MSI z68a-gd65 ASUS P8z68-v Pro Gigabyte Z68x-ud3h-b3 המחשב משמש בעיקר לסרטים, עריכה גרפית וירטואליזציה ופיתוח תוכנה. חשוב תמיכה ב 6-9 מכשירי SATA. אין מגבלת תקציב ... כמבון שאני מעדיף לא לשלם ביוקר :-)
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם , השאלה שלי היא כזו , למחשב משרדי שמריץ win 7 64bit איזו תצורה עדיפה? מעבד : E6300 + זכרון של 6GB או מעבד : E6750 + זכרון של 4GB ? המגבלה נובעת מ 2 לוחות אם שונים... אחד תומך ב E6750 אבל יכול לזהות רק עד 4GB והשני לא מכיר את ה E6750 אבל תומך בעד 8 ג'יגה זכרון.... תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם השמועות שAMD מוזילה את מוצריה בקרוב? אם כן אז מתי?!
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אירוע ההכרזה של המתחרה AMD עבור המעבדים הביתיים החדשים שלה מדרבן את אינטל לספק קצת יחס לתוכניות האישיות שלה עבור התחום - עם תוספת תמיכה מבורכת ב-PCI-Express 4.0 בתור הכותרתלכתבה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
- 2 followers
-
-
חרשתי חנויות והתרדתי טכנאים עד שגירשו אותי מהחנויות, והמבוקש לא נמצא! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים לוח אם, לא ממש משנה איזה. כשהלוח הגיע ופתחתי אותו ראיתי שהוא rev 1.0, בעוד שבאתר היצרן ראיתי שכבר יש ללוח הזה rev 1.3 האם יש לזה משמעות ? האם אני צריך להחזיר אותו ולדרוש מהחנות לתת לי rev 1.3 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהוא יודע אם אפשר להשתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ בסלוטים שנועדו במקור ל RDRAM 400MHZ ??
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אז ככה המעבד הוא AMD 620 לגבי הלוח אם אני צריך עזרה ראיתי את הGA-790XT-USB3 והשאלה שלי האם הוא יסחב OC בינוני עד כבד למעבד או בכלל האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה ולגבי הזכרונות יש הבדל בין החברות ועד כמה זה בא לידי ביטוי ועד כמה ב-OC? תודה רבה ולילה טוב!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כתוב לי עליו SLB9J MALAY Q833A800
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי SIDEWINDER הכי ישן אם אני לא טועה והוא לא מתחבר ללוח החדש שלי. יש מתאם, כרטיס PCI והאם שווה בכלל לקנות אותם או פשוט לקנוץ GAMEPAD USB חדש?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שמתי לב שזכרונות של A-Data ממש ממש זולים יחסית לחברות אחרות שמוכרים אותה כמות של זכרון עם אותה מהירות ... וחוצמזה עוד משהו זה ה VT הזה שמופיע בדגמי ה 400mhz שלהם ועולה זול יותר מ A-data רגיל במהירות נמוכה יותר למשל 333Mhz אגב שמתי לב לכך שרציתי לבדוק מחירים לזכרון ב KSP ...
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התלבטות בין Intel Pentium D 830 3.0GHz 800MHz 2 x 1MB cache - LGA 775 64Bit לבין Intel Pentium D 920 2.8GHz 800MHz 2 x 2MB cache - LGA 775 64Bit חוץ מהמחיר ה 920 מגיע עם 2X2MB Cache... מה עדיף?!
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי. אתם בדרך כלל שולחים לי אחלה עצות, אז תודה. אני מחפש זכרון DDR 400 MHZ 2X512MB כמה שיותר טוב במחיר 500-1000 ש"ח. זה למטרת משחקים ו OC לא ממש חשוב לי. ובגלל שאתם כל כך נחמדים צרפתי לכם פרס! תהנו... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ברשימת המעבדים שהלוח תומך בהם http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2554 המעבד הזה לא נזכר, זאת אומרת שהוא לא יתאים ללוח?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-