מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
כמה אמור להיות multiplier של ה-CPU וה-FSB ? זכרונות ddr 333 , מעבד xp1700+, ולוח 8rda+ .
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למעבד אינטל פנטיום 4 2.6 800באס.... לא ל OC אלא למשחקים....תקציב של עד 600 שקל... אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנים לי 2 כרטיסי זכרון זהים DDR2 800MHz, בנפח כולל של 4GB. הזדמן לידי כרטיס נוסף של 1GB, גם הוא ב 800MHz. אם נשים לרגע בצד את ענין מערכת ההפעלה (32bit או 64bit), האם בהוספת הזכרון הנוסף, שלושת הכרטיסים יעבדו ב- Single Mode (כלומר לא ינצלו את ענין ה DDR), או שהזוג התואם יעבוד ב-Double והשלישי יעבוד ב-Single? תודה!
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי מחשב לאחותי עם לוח EP43-DS3 GIGABYTE, אבל בסוף קיבלנו את הלוח הזה EP43-ES3G כיוון שלא היה לו במלאי וטען שלא מייצרים אותם יותר ! העם הלוח הוא בסדר ? יש למישהו ? או שכדי להחליף אותו במשהו אחר ? מחשב למשחקים. בבקשה עזרה לפני שמחר אני מחזיר לו תשובה ?? קניתי ב- R.S.M מחשב : Intel CORE2DUO e7500 Sapphire RADEON HD4830 GIGABYTE EP43-ES3G DDRII 800 2GB FSP 450W EPssilon
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני לא מוצא גם באתר גיגהבייט את הדרייבר של הסתה רייד הדגם של הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 SATAN AHCI RAID DRIVER
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היכן מגדירים בלוח הזה OC -יש לי זכרונות 800 ומה צריך להגדיר ש ה OC יהיה מקסימלי? חברה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לוח אם: DDR*: DDR 3 8GB מארז*: MID SIZE ATX OverClock*: אין SLI/CFX*: רצוי, מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 250 - 350 מעבד: מהם השימושים שלך? (גיימינג, עריכה גרפית, עריכת וידאו וכו'): גיימינג ועריכת וידאו קלה במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 3, crysis 3, COD MW3 + BLACK OPS 2 במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהם תשתמש: vegas pro מעבד נוכחי: AMD Phenom II X4לוח אם נוכחי: H-RS880-uATX (Aloe כרטיס מסך: AMD Radeon 7870 ספק כוח: ||SEASONIC s12 OverClock*: אין סיבת הרכישה: אני צריך מערכת חזקה יותר.. תו…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני אשמח גם לקישורים בנושא. ואם זה הופיע פה אז לא הצלחתי למצוא (לא לכעוס עליי). תודה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש סט כזה ולא כ"כ מוצא... עוד שאלה זה האם אפשר להגיע עם הזכרון הזה לתזמונים של 2-2-2-5?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף ולמה: 1: קונרו E2140 1.60GHZ 2: אינטל פנטיום 4 - 3.2GHZ /64 Bit /775 תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2400 + מאוורר Spire SuperRock, במארז Compucase Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאווררר 80 מ"מ אחד (מאחורה אם אינני טועה). 1. האם אתם צופים בעיית חימום יתר ? 2. מהו טווח הטמפרטורה הסבירה למעבד ?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי זכרונות DDR2 1 GB בסטיק אחד המעבד פנטיום CORE2 6300 לוח GIGABYTE כשהמחשב עולה הוא עולה ב SINGEL CHANNEL מה המשמעות לירידה בביצועים אם היה לי 2 סטיקים של 512 ועד כמה זה קריטי למחשב שתפקידו הוא להריץ סרטים ( HTPC) תודה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
Processor Model : 1x Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : AGP PCI USB i2c/SMBus MP Support : 2 CPU(s) MP APIC : No System BIOS : Award Software International, Inc. F10 Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-8SIMLH Total Memory : 224MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS651 CPU to PCI Bridge Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Shared Memory : 32MB איך החישוב הולך? לפי המהירות FSB של לוח האם? למשל אם הוא מגיע למהירות של 536 אז אני יכול להוסיף למחשב הזה כרטיס זיכרון במהירות של 400 וגם ב…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בעת חיבור הדיסק החיצוני הבקר מזהה את הדיסק אבל לאחר כמה שניות אומר TIMEDOUT ולא מציג את תוכנו כלל. מדובר במתאם לדיסקים פנימיים שעובד גם ב-ESATA. ב-USB עובד מעולה...
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ראיתי ב logicpc.co.il שיש AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX ב2090 ש"ח ויש AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX ב2180 ש"ח מה ההבדל?
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שמעו יש לי לוח אם Intel Garibaldi D850GB והוא תומך rdram עכשיו אני חושב שהוא תומך גם sdram אבל אני לא בטוח מישהו יכול להגיד לי?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איפה אני מחבר יש לי חיבורי HDA+AC'97 הגיע עם מארז ANTEC SONATA III יש לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE בעקבות זה שהפנל הנ'ל מקצר בגלל חיבור ה-USB שלחו לי החנות ממנה רכשתי פנל לדגם אחר כנראה ובו תוספת של עוד חיבור שעלו רשום1394 פורים שמח אנשים
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את המחשב מ 1.8 ל 3.06 פנטיום 4, לוח אם ברונסוויל 2, כרטיס קול SoundMax ע"ג לוח האם. לאחר השידרוג פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של לוח האם. כעת אני לא יכול לשמוע כלום ברמקולים. מה הסיבה? מה עושים? אוריאל
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסרוק חדש. כשאני מחבר כבלים ליציאת VGA או HDMI לא רואים כלום. יש כרטיס מסך נפרד במחשב שעובד. האם צריך לשנות הגדרות בביוס או שזה אמור לעבוד אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לזכרונות למערכת שלי (ראו מפרט) הזכרונות שיש לי לא מתאימים לי למערכת, הם לא עובדים ב- Dual ב- 400MHz המערכת פשוט קורסת כל כמה דקות, הנמכתי להם את המהירות ל- 372MHz וה- dual התייצב, אבל זה פתרון זמני... התזמון שלהם גרוע (CAS3) וגם בהתכתבות עם קינגסטון הם טוענים שהזכרונות לא מתאימים לי למערכת בגלל התזמון האיטי.... מדובר בשני סטיקים של 512 כל אחד, ויש לי אפשרות להחליף אותם לכל זיכרון אחר... המחשבה הראשונית שלי היתה ה- HyperX החדשים של קינגסטון, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם.... תודה
-
אהלן! אני צריך עזרה בזיהוי מעבד על פי הצורה ומה שכתוב עליו.. המעבד הוא P3 נראה לי מהישנים כי הוא יושב במעין סלוט כזה כמו הP2 הישנים.. רשום עליו: pentium /// Malay RB80526PY600256 Q007A182-0340 SL3NL בנוסף יש שם גם 2 ג'אמרים ו3 קבלים.. מצורפת תמונה להנאתכם מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי כמה חשוב שיהיה לי קירור לזכרונות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי זיכרונות של pdp ואני לא יודע אם הם מספיק טובים למשחקים כבדים, שני סטיקים של 512, הנה הלינק: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4675 אם יש לכם משהו יותר משתלם מלוגיק, עדיף שקיים במלאי אז תמליצו לי בבקשה. כבר הזמנתי את המחשב ואני מזה לחוץ שלקחתי זכרונות לא טובים גם רשמתי לגבי הכ.מסך בפורום מפרטים, אני מקווה שלו ידפקו איתי, כי אתם יודעים איך זה שהם מנסים למכור לך את כל מה שהם לא צריכים, ואין להם איך למכור. בקיצור מחר אני מתקשר אליהם ומברר הכל ומשנה גם אם צריך, שאני לא ידפק.
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוכש מארז חדש , ולכן אצטרך להעביר הכל לתוכו המארז הוא ANTEC 1200 והדברים שאני מעביר הם זה לוח אם EP43-DS3L שעליו יש קירור סטוק של INTEL ו E8400 2GB X2 של KINGSTON וכרטיס מסך 4870HD של GIGABYTE השאלה האם אפשר להוציא את הלוח אם אם כל הדברים עליו , ופשוט להבריג לתוך המארז חדש? לגבי הספק שאני מניח למטה במארז , האם זה קשה לחבר הכל ללוח אם וכדומה? (כל הכבלים) אני עושה את זה פעם ראשונה אם אבא שלי ואני פשוט מתעניין עד כמה זה קשה בפעם הראשונה.. תודה לעונים , והאם אתם מציעים לקרוא לאיש מקצוע לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השתיים Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 או Intel BLKDH67BL-B3 תודה
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-