עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים של הלוחות אני הזמנתי את הDS3 שאמור להגיע אליי בימים הקרובים

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by ben060,

אני לומד ארגון המחשב ושפת סף מישהו יכול להסביר לי מה זה אוגר מקטע? אוגר היסט? ומה זה אוגר אפקטיבי? לא הבנתי את המושגים האלה ואת הקשר ביניהם. אשמח לעזרה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

אני מתלבט בין Celeron d 3.33 ל Sempron 3400+. לא מצאתי השוואה בין שניהם. מאתר אחד נדמה לי שהם המקבילים. יש לקחת בחשבון שאם אקח מעבד של AMD, אוכל מבחינת מימון, לשים זיכרון 667Mhz במקום 533Mhz. האם Sempron זה הוא גם כפול ליבה?

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  4. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte 965p-DS3 ו 2 מודולים של זכרונות Geil Ultra 800MHZ (קיט של 2 ג'יגה). רק עכשיו שמתי לב שבביוס, DIMM voltage מוגדר כ "normal", כלומר ברירת מחדל שאמורה להיות 1.8V (תקנו אותי אם אני טועה כאן), אבל לפי everest המתח לזכרונות הוא 1.9V. האם יש כאן סתירה, או שאני מפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  5. היי יש לי בעיות עם ה-DG965WH שלי. גם אין דרייברים לקול ולכן לא יכול לחבר מקרופון וגם מקפיץ מחשב פעם בשלושה שבועות לעיריך. 1) לאיזה לוח אם כדאי להחליף (ASUS או GYGABYTE) 2) האם זה אומר שאאלץ להתקין את חלונות וכל התוכנות מחדש? (נראה לי שלא - אז איך מבצעים זאת) תודה יהודה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  6. GIGABYTE GA-P35-DS3 מול ASUS P5N-E SLI (nForce 650i SLI) חבר שאל אותי ופשוט לא היה לי מושג מה לומר לו... אולי אתם תוכלו לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  7. Started by Astrix-D,

איך הלוח בכללי?ואיך הוא בOC?הוא יגיע לBUS של 500MHZ? איפה נמצאים הסלוטים של הDDR2,ואיפה של הDDR3?(מה הצבעים?) תודה רבה לעוזרים!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lipa,

http://techreport.com/reviews/2007q2/p35-mobos/index.x?pg=1

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by YoraY,

שלום לכולם.. הבנתי שזה המקום לשאול שאלה ברמה כזאת על מנת לקבל עליה את התשובה הטובה ביותר אני עכשיו מתכוון לשדרג את המחשב שלי כי עד עכשיו הוא לא סחב כמו שצריך, אני עוסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מקצועית וצריך לקחת את עצמי כמה צעדים קדימה... אני סגור על מעבד וזיכרונות: kingston ddr2 1gb 800 - 441 * 2 Core 2 Duo E6320 Box Intel - 963 E6600 - 1200 אין לי צורך ביותר מזה.. מה שכן עד עכשיו שקלתי את הלוח אם הזה: asus p5b - 650 רק מה שיש לו המון גירסאות ואין לי מושג מה מהן תהיה טובה בשבילי ואם בכלל זה הלוח אם שאני צריך. הדרישות שלי הן: יש לי 2 HD בחיבור IDE, אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לחבר אותם.. יש לי גם צורב DVD LG 4167 שהחיבור שלו IDE שגם אותו אני צריך לחבר יש לי…

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by shy,

שלום , מתלבט בין IP35 Pro של abit לבין GIGABYTE GA-P35-DS4 השיקול ללכת על לוח תומך P35 הוא תוספת קטנה יחסית במחיר שפותחת עוד אופציות בעתיד המערכת בכללי לא ל oc ןלא משחקים בעיקר תלת מימד ואפקטים ,אז אם תוכלו לחוות דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  11. שלום, כל הזמן שמדברים על מכוניות, כולנו בקיאים ומכירים היטב כל סוג של אוטו האם הוא יפני , גרמני, אמריקאי וכו'... ויש לזה חשיבות. והנה יש לי שאלה מעניינת שלמרות שעשיתי חיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה עליה... אולי כאן ידידיי היקרים תוכלו לתרום מהידע הנרחב והמכובד שיש בידכם ? השאלה: ASUS , MSI, ABIT, GIGABYTE, DFI, ALBATRON, וכמובן INTEL. (אם תרצו להוסיף לרשימה הרי זה משובח ) מהי החברה, ואיפה תכל'ס מיוצר הלוח...? אנא אם תוכלו, השתדלו לענות כך שנבין: לדוגמא הרכב טויוטה קורולה היא חברה יפנית אבל מיוצר בטורקיה. ולבסוף אחרי שתרמתם כמה שיכולתם(ותבורכו על כך), אנא אימרו את דעתכם על הדילמה הבאה: האם יש לכך חשיבות עבור לוחות אם? כמו במכוניות? תודה לכל המשיבים ותבורכו על הידע ה…

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by D@Nte,

לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם הישן שלי (FATAL1TY AA8XE) ואמרו לי שאני צריך להחליף את הלוח אם, לכן הם "המליצו" לי את ה AW9D באלף שלק ! התעצבנתי מהם ולכן החלטתי לפנות למישהו שאני יותר בוטח בו. אותו אדם הציע לי 2 לוחות אם: 1) GIGABITE GA-965P-S3 REVISION 3.3 (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 659 ש"ח או 2) ASUS P5B - GREEN (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 785 ש"ח עכשיו, אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי אם אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי (די משמעותית) כמו כ. מסך, זיכרון ראם וכ'ו.... והכל כמובן לדברים די חדשים (לדוגמא כ. מסך שתומך DX10 וכ'ו) . או בקיצור משהו שאני יכול לשרוד איתו בשנתיים הבאות בלי לחשוב האם אמשחק הזה או הזה ירוץ בגלל הלוח אם או המגבלות שלו. תודה רבה מראש לכ…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by spon83,

מה ההבדל בין: IP35-E IP35 IP35 PRO אני יודע של-IP35 PRO יש את צ'יפ ה-UGURU. האם הוא כלכך משנה ב-OC? או שיש אפשרות להגיע בקלות לאותו OC ידנית דרך ה-BIOS? מה שיותר מעניין אותי היא היכולת להגיע ל-OC גבוהה ולא הקלות, גם ככה את ה-OC אני תמיד עושה דרך הביוס. והאם לא עדיף GIGABYTE P35 DS3/4 כי ממה שהבנתי הם באים עם מערכת חשמל 6 PHASE שמייצבת את החשמל ומספקת את כמות המתח הנדרש ללא כל קושי. אם פספסתי משהו או טעיתי תקנו אותי.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by F!R3F0X,

יש לי מחשב ישן יחסית וחלש(מן הסתם, 1.6G) וחשבתי לקנות מעבד טיפה יותר חזק, השאלה אם הוא יתאים ללוח אם יש לי לוח Asus P4B-M מידע למי שלא מכיר אם הייתי יכול הייתי עושה אובר קלוק למעבד אבל אמרו לי שהוא לא טוב לאובר קלוקים ושאני לא אגיע לתוצאות טובות... אז חשבתי לקנות אחד אחר, וראיתי מלא של 2.4, 2.6, עם חיבור 478. אבל הלוח בטוח לא יחזיק אותו אם מישהו יכול להיביא לי אתר עם מעבדים שיתאימו ללוח אם שלי אז בבקשה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אז מה האפשרויות שעומדות בפניי?? אני מעוניין שהלוח יהיה טוב... רצוי שיהיה יציאה אופטית של אודיו... רצוי כרטיס קול איכותי רצוי 2 כניסות PCI.. חובה 4 חריצי זיכרון..! (רצוי תמיכה ב800MHZ).. 4 חיבורי SATA2 לפחות... אז תודה רבה על העזרה שלכם... התקציב אגב פחות משנה...אני רוצה לדעת מה האופציות קודם... בנתיים חשבתי על הזה של פאטלטי...אבל שמעתי שהוא לא משהו יוצא דופן...חוץ מהHDMI..

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by kobipk,

מעבד intel core 2duo quad 1066mhz 2.4 8m quadcore s775 אני רוצה לדעת עם המעבד הזה שאני קונה חזק וטוב[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 23:24:43 שחכתי להוסיף איזה לוח אם יותר טוב או שכדאי להוסיף כסף ולקנות משהו אחרasus P5N32-E SLI Plus או asus Striker Extreme

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

אמנם נתנו לי היום קישור לדף בנושא ציונים למעבדים, אבל קודם כל לא הופיעו ברשימה מעבדי Sempron ו Intel ובקישור לציונים למעבדים אלה יש כתבה בלבד, בנוסף לפי הבנתי זה רק נותן ציונים אבל לא נותן רשימת הקבלה. למשל כרגע אני מתעניין במעבד Sempron 3000+ לתושבת AM2. בתודה.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by rollita,

שלום רב, יש לי המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KING PC400 KVR400 X64 C3A Gigabyte FX6600GT GV-NX66t128D PCI-e 128Mb Video Card לוח האם שלי הלך פייפן ולמזלי הטוב גם החנות בה רכשתי את המחשב פשטה רגל וכך איני יכול לממש את האחריות שלי... יש לי שתי בקשות : 1. אם מישהו מכיר אשמח לדעת מי היבואן של Gigabyte על מנת לנסות לממש את האחריות 2. כהכנה לאפשרות שסעיף 1 לא יתממש או שהיבואן לא יסכים להחליף מסיבה כלשהי אני מבקש המלצה ללוח חלופי. שמתי לב למבחר יפה בחנות הזו http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=393 אף כי לא נעול עליה כמו כן יש לי הצעה מחנות אחרת לדגם Albatron KM51G DDR 400 1000MHz יד שניה ב- 280 ש"ח עם שנתיים אחריות נוס…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  19. http://www.bit-tech.net/hardware/2007/06/25/intel_core_2_duo_e6750_preview/1

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by eyal00,

בין ABIT IP35-E ל GIGABYTE GA 965P DS3 המעבד המתוכנן הוא E4300/E4400 הלוח יהיה לOC התקציב הוא 600-650 תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  21. אז כמו שאמרתי יש שתי אפשרויות 1. Bad Axe 2 + E6320 = 371$ 2. Bad Axe 2 + Q6600 = 754$ המצבע הזה נגמר עוד מאת השאלה שלי האם זה שווה? או שאחרי ירידת המחירים הצפוייה השילוב הזה יעלה לי יותר זול? תודה,

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by omrit,

שלום, האם בלוח- ASUS M2A-VM HDMI יש יציאת HDMI או שצריך לקנות איזה מתאם/מגשר? האם אפשר לחבר HDMI ו VGA בו זמנית ולראות בשני המסכים? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. בתור אחד שעדיין מחפש אחר הלוח אם האולטימטיבי למעבדי AMD AM2 להרכבת מחשב סלוני דיי התרשמתי מלוחות האם המבוססים AMD 690G אבל בתור אחד שממש אוהב את העבודה של NVIDIA חיכיתי שהם יתנו את המכה שלהם ואכן ראיתי שהוציאו את ה-7050 השאלה שלי היא כזו... מה לדעתכם עדיף? (אהבתי את ה-NVIDIA בגלל ה- PureVideo שלהם שעושה פלאים...) האם מערך לוחות האם מבוסיי 7050 יגדל? (כי כרגע יש רק אחד של ABIT ואחד של ECS) האם יש ביקורות רציניות ברשת על הפלטפורמה הזאת? השוואות בין השתיים, תוכניות עתידיות? ולדעתכם איזה מהם יהיה עדיף? תודה מראש.. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2007 בשעה 11:57:18 Nישהו?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

האם אפשר לחבר אליו DDR3 וDDR2 בו זמנית? לאיזה באס הוא מגיע בOC?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by adam12345,

איזה לוחות אם תומכים זכרון 1066MHZ לפי מה שאני רואה כמעט כל הלוחות תומכות בDDR 800 שלפי הבנתי זה ?800MHZ אני רוצה לקנות OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper ואני לא בטוח איזה לוח אם מתאים לן מבחינת ביצועים ובפחות מ1100 ש"ח בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים