עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vietcong,

שלום, הינני מגיימר,הפנו אותי מפורם חומרה ותוכנה לפה, הלוח אם שלי הוא: K8N Neo2 Platinum 939 AMD MSI אני רוצה לקנות בימים הקרובים 256mb A-Data מksp ב125 שקלים,יש לי כרגע 512, יש לי 256*2לא יהיו לי בעיות להוסיף עוד 256? (יש לי 4 מקומות לזיכרון),זה לא יוריד לי את מהירות הזכרונות? אמרו לי שזה יהרוס את הדואל,אבל עד כמה זה יפגע בציונים? אחד אפילו אמר שזה לא יפעיל לי את המחשב(אני ממש בעטרף בגלל זה), בבקשה לא להגיד לקנות עוד 256 כדי שיהיה דואל,כי אין לי עכשיו כסף. תודה תודה!לעוזרים!אתם ממש תותחים אם אתם עוזרים P:

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by SoapSeller,

השימוש הוא לHTPC, הדרישות הן DDR1 וAGP. לא צריך כרטיס מסך און בורד. כרטיס קול גם לא חובה, אבל אם יש אז שיהיה עם יציאה דגיטלית. התקציב כאמור, יכול להתגמש כלפי מעלה.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  3. האם השמועות שAMD מוזילה את מוצריה בקרוב? אם כן אז מתי?!

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  4. שלום חברים. כמו שרשמתי ,את המעבד והכרטיס מסך כבר בחרתי , נותר לבחור את הלוח והזכרון. אני קצת לא מעודכן בכל מה שקורה ובדיקה קצרה מגלה שיש המון סוגים של לוחות חדשים פלוס צ'יפסט חדש,אז אני קצת מבולבל . אז קודם כל , המחשב ישמש ברובו למשחקים ועבודות גרפיקה תלת מימדיות /רנדרים ארוכים. יש לי כמה דרישות בסיסיות מהלוח אם והן: שלASUS או INTEL בלבד. תמיכה ב OC . אם אפשר , לוח ש"הוכיח את עצמו". לפחות 2 סלוטים לזכרון עדיפות לכרטיס קול איכותי מובנה. משהו ש"יתאים" לכרטיס הגראפי . אשמח אם תמיעו כמה דגמים +השוני ביניהם. על ההתחלה אני מתכוון לשים ג'יגה זכרון . וכאן באמת שאין לי מושג מה הולך היום , איזה DDR ,איזו מהירות ושם היצרן עדיפים למטרות שלי (OC , לא לשכוח ) אה , אני גם מ…

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by poop,

שלום לכולם! ראית בכמה מקומות וגם באתר של אינטל שהלוח הנ"ל מגיע ללא חיבור לפלופי. ומצד שני גם באתר של אינטל וגם כאן http://xtreview.com/review215.htm ובעוד מקומות, ניתן לראות שהלוח מגיע עם דיסקט ל- RAID, וא"כ מדוע הדיסקט בא אם אפשר לעבוד איתו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by lmlm,

המעבד הראשון שייוצר ביצור של 45NM יהיה C2Q Extreme יגיע אלינו ברבעון הרביעי של השנה עם תג מחיר של 999$ המעבד יכלול תדר של 3.33Ghz ,באס של 1333Mhz ו 12MB L2 קאש מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20070719PD203.html אינטל רצה, מה קורה AMD?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  7. יש לי חבר שמוכר מחשב, זה המפרט: מעבד e6300 קרור למעבד TUNIQ TOWER 120 לוח אם ASUS P5N-E-SLI זכרון GEIL 1G 667mhz מארז cumpucase 6a19 שחור ספק ENERMAX LIBERTY 400 צורב דיוידי LG הרדיסק WESTREN DIGITAL 160 GIGA SATA עכשיו אני יודע שהוא עשה עליו אובר קלוק רציני המחיר הוא 1800 ש"ח האם זה כדאי????????

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  8. מה כמות הזיכרון המומלצת למחשב HTPC לסלון? ישמש למשחקים(בינוניי לא כבדים) מוסיקב, סרטים וקצת אינטרנט. במידה ואני מתקים עליו Vista home premium בשביל תוכנת המדיה סנטר. האם יספיקו לי בהחלט 2GB? או כדאי להשקיע ולשים 4GB זיכרון? ( תוספת של כ 300 ש"ח אם אני מגדיל) האם עם הVISTA ומשחקים הזיכרון יהיה גבולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by moranhoresh,

אני מתכנן להוציא כ-3000 ש"ח על מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות. המחשב מיועד בעיקר ל-OC, עריכת וידאו ותמונות ועבודה משרדית, אינו מיועד למשחקים. כרגע עומד על הפרק מעבד Q6600. אשמח לשמוע המלצות לגבי רכיבים למעבד זה, שיתנו לו בטווח המחיר הנ"ל את ה-OC הכי טוב. לחילופין, האם כדאי להשקיע מחיר יותר נמוך בלוח אם וזכרונות ולהשקיע יותר במעבד ארבע ליבות יותר מתקדם/מהיר? אינני מתכוון לשדרג את החומרה למשך 3 שנים לפחות. תודה.

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by LIOR1994,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח של AMD הצרכים שלי בעיקר זה הורדות,סרטים,ומעט מאוד משחקים המליצו לי על:AMD Phenom X3 8450 Box רציתי לדעת אם באמת יש הבדל בין ה-3 ליבות ל-2 ואיזה לוח אם מתאים איתו תודה רבה ואשמח לשמוע המלצות

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. שלום לכולם. האם אפשרי לשים זכרונות 800MHZ על לוח P5GC-MX של ASUS? לפי החוברת/אתר כתוב שהלוח תומך ב533 וב667, השאלה אם אפשר לשים 800MHZ ולהוריד את המהירות שלהם... תודה...

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. שלום רב, יש לי שתי בקשות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על מקום בו יש הסבר פשוט מה ההבדל בין הchipset-ים השונים? P67, H67,Z68 וכו'...המבחר הזה מבלבל! 2. יש לי מעבד I5 מהדור השני שקיבלתי מחבר. אני צריך לוח אם שיתמוך במעבד, בUSB3 ורצוי שגם בSATA3 רצוי גודל לוח סטנדרטי ולא מיני למיניהם... התקציב מוגבל עד ל-1000, לדעתי זה אמור להיות די והותר (כמובן שלא חייבים לנצל את כולו לכך) השימוש הינו משרדי בעיקרו (אינטרנט, סרטים, תוכנות אופיס) כך שאין צורך בתוספות מיוחדות או דרישות לא סטנדרטיות. הערה: אין צורך באפשרויות OC כלשהן. חג שמח ושנה טובה ומבורכת לכולם, נדב

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  13. שלום. העלאת המכפלה מביאה גם להמהרה של הליבה הגרפית? או שאין קשר בין השתיים? תודה!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. Started by reloader,

שלום כולם. יש לי שאלה לגבי סוגי לוחות האם. בשמות שלהם כתוב נגיד 75M ויש את ה 75 הרגיל. אני יודע שM אומר שהוא קטן יותר (מיני). למה מייצרים גם דגם גדול וגם קטן ומהו השוני ביניהם ברמת התפעול ומה היתרונות של לוח קטן לעומת גדול מאותו הדגם? ויש סיומות שונות כמו DS3V לעומת DS3H. מה ההבדל ביניהם? תוכלו להביא לי את הסיומות השונות, ומה כל אחד מהם אומר. ומהם ההבדלים בין לוח עם שבב 75 ללוח עם שבבים חדשים יותר כמו 77 או ישנים כמו 65,45,35 וכו'. עוד מידע שיעשיר את הידע שלי בנוגע ללוחות אם יתקבל בברכה. בתודה ירדן.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by reyrey_200,

אהלן, אני משתדרג בקרוב מאוד, ורציתי לדעת האם ספק הכוח שלי יהווה צוואר בקבוק למערכת החדשה. הנה המערכת הנוכחית: Intel Core2Duo E8400 Gigabyte EP43-DS3L Exceleram (2X2) 4GB DDR2 ATi Radeon HD6870 512MB WD 500GB AAKS + WD Green Caviar 2TB LG GH-22 X22 SuperMultiDrive Corsair 450W-VX הנה המערכת החדשה: (הוחלף המעבד + לוח האם + זיכרונות) Intel Core i5-3470 Gigabyte GA-B75M-D3H G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz-CL9 DDR3 ATi Radeon HD6870 512MB WD 500GB AAKS + WD Green Caviar 2TB LG GH-22 X22 SuperMultiDrive Corsair 450W-VX האם הספק יעמוד במערכת החדשה ?!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. מעבדי השוק הבינוני-גבוה החדשים שחולקים תושבת עם דגמי ה-Skylake-X עשויים להפוך לנגישים יותר תודות ללוחות שמתאימים אך ורק להם לכתבה

18. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במעבד לוח אם וזיכרונות יש לי 2000 ש"ח +- אני לא בטוח אם לקחת I5 או I7 עכשיו הציעו לי משהוא כזה אני צריך שתגיד לי איך הדברים האלו intel core i5 2500k 4X3.3 Ghz 6mb 1333MHZ lga 1155 box gigabyte ga-ph67a-ud3-b3 cor i5/i7 dualDDR3 ........................... (אין לי כוח לכתוב את ההמשך) kingston hyper x 2048MB 1600Hz DDR3 cl9 אם הרכבה ובדיקה ב1995 ש"ח אבל אני רוצה את הלוח אם אם הUSB3 שהוא עוד 30 ש"ח אבל אני לא יודע אם לקחת את הI5 או I7 (הוא עוד 300-400 ש"ח) אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם יכולים לתת לי חלקים במחיר הזה שיכללו כרטיס מסך{אני יודע שזה לא המקום הנכון בשביל כרטיס מסך אבל אני מעדיף מלהימנע מלפתוח נושא חדש רק בשביל כרטיס מסך שלא בטו…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by hellfire03,

אני עומד לרכוש נייד ועקב המחירים ברצפה של ניידים יד שניה בני מספיק זמן זה די קורץ למשל המחשב הזה:http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20052/cat/32 בזמנו היה מצויין ביחס למחיר הזה בטח... השאלה האם מעבד בן שנתיים (וגם כרטיס מסך ו RAM) למרות שהוא ברמה גבוהה פחות טוב ממעבד בינוני היום (למשל I3 2310 או איפלו I5 2410) אני לא מדבר על הנייר אלא בפועל האם כל הטכנולוגיות שיש במעבד החדש מפצות על התדר והזיכרון הנמוך? או שזה מינורי יחסית? והאם יש איזו שהיא "שחיקה" למעבד או משהו כזה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. Started by MoDaN,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם. אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3. אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל) אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות. אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  21. אני רוצה לשדרג את המעבד במחשב (כיום יש לי מעבד ממש ישן Intel Core 2 Duo E6300). אני יודע שגם לוח האם שלי ישן יחסית (GIGABYTE GA-EP45DS3L), אני צריך המלצה למעבד שיתאים ללוח האם הזה. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח למעבד. נ.ב. 1.הצורך העיקרי שלי במחשב הוא משחקים (לכן אני צריך מעבד חזק למשחקים). 2. הספק כוח שלי הוא CoolerMaster Extreme Power Plus 500W RS-500-PCARA3-UK, אני מקווה שהוא מספיק חזק למעבד שתמליצו לי עליו. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  22. אחד מלוחות האם הכי מתקדמים בשוק זוכה מאיתנו למבט מקרוב - האם Gigabyte הופכת למלכת ה-HEDT בממלכה של AMD? לכתבה

23. Started by Tzah22,

שלום לכולם, אני בעיצומו של שידרוג מחשב וכל מה שנשאר לי הוא המעבד, רק רציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9900k (מ4770K), או לחכות לדור הבא? האם הדור הבא יתמוך בכלל בסוקט 1511? והאם קירור Antec Kuhler H2O 620 Water Cooler יספיק ל9900K? חייב לציין שזה בשביל גיימינג נטו, פשוט רוצה מעבד שיחזיק עם השנים.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. שלום קניתי לפני כמה ימים לוח אם, לא ממש משנה איזה. כשהלוח הגיע ופתחתי אותו ראיתי שהוא rev 1.0, בעוד שבאתר היצרן ראיתי שכבר יש ללוח הזה rev 1.3 האם יש לזה משמעות ? האם אני צריך להחזיר אותו ולדרוש מהחנות לתת לי rev 1.3 ? תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by ofir667,

שלום, אני קונה לוח אם עם חיבור e1394, אני רוצה שיהיה לי חיבור fire wire במחשב - אמרו לי שאני צריך איזה בקר עם צ'יפסט ti או לא יודע מה לחבר לשם.. מה זה אומר בדיוק? ואשמח אם מישהו יביא לי קישור לebay או חנות כלשהי כדי שאני אראה במה מדובר בדיוק! תודה..

• 4 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים