מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של 1GB של KINGSTON 667MHZ ואני לא מתכנן OC. ברצוני לרכוש עוד 2GB של RAM בסטיק 1 על מנת שתתאפשר לי אופציה לשידרג בעתיד למקרה הצורך. כך יהיו לי 2 של 1GB ועוד אחד של 2GB והם יהיו DUAL CHANNEL. אייבורי נתנו לי הצעה של 200שח לסטיק אחד של 2GB של חברת CEON. השאלה אם כדאי לרכוש כזה זיכרות במחיר כזה נמוך או להוסיף 100שח ולרכוש חברה ידועה? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
במפרטי מחשב הממליצו על לוח אם לצפייה ב full hd: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0KyowHKUFAQqH2DO רשום שם שכדי להפעיל את האופציה ל- Hybrid CrossFireX יש להתקין וינדוס ויסטה האם שווה להתקין את ויסטה כדי להרוויח את האופציה הזו (שאינני יודע מהי, אבל אני יודע שאני שונא ויסטה)
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אין בעיה להפעיל את ה PAT בלוח הזה כמו שלמשל אפשר להפעיל ב P4P800, נכון ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הדיסק הקשיח יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הזיכרון של המחשב. כרגע מותקנים עליו 4GB, חשבתי להוסיף 4GB נוספים. השאלה, אם יש צורך; אם יהיה שיפור במהירות; וכ"ו. במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המחשב מ-USB-2 ל-USB-3? אפילו לשדרג רק יציאה אחת תעשה בהחלט את העבודה (ידועים לי ההבדלים, ז…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע הוא AXP2500@3200+Barton (לא A64) 2x256 Dual PC3200 2.5 3 3 8 TwinMos Twister ABIT AN7 MX440 PS480Watt בזמן האחרון אני מתקשה לעבוד עם תוכנות כבדות לעריכה דיגיטאלית ווידאו מ2 סיבות הזיכרון לא מספיק לי והוא באמת מגיע למקסימום כשאני עובד עם כמה תוכנות כבודות פתוחות, הוא גם לא מספיק מהיר וב' הכרטיס מסך פשוט עובד לאט בטירוף וכבר אי אפשר לשחק משחקים בשעות הפנאי... את המעבד נראה לי לא שווה להחליף לA64 משום שהוא AXP3200+ וזה מספיק טוב הבנתי... אבל אני חושב לקנות ג'יגה זיכרון בDual של OCZ מהסוג הזה OCZ 1GB (512X 2) EL DDR PC3200 400mhz Platinum Edition עם תיזמונים 2.2.3.5 והבנתי שזה יהיה מצויין לתוכנות כבדות וכמות מספיקה, וגם לקנות את הכרטיס מסך הזה ELSA FALCOX 980…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי לא מזמן ביקשתי עזרה במפרט מבוסס אינטל, אחרי התגובות וכתבות שונות החלטתי לרדת מאינטל סופית וללכת על AMD אני מנסה לבנות את המפרט(שהוא יהיה רלוונטי אפרסם אותו ) בנתיים: AMD לא תומך ב DDR2 ? האם זה משנה משהו בכל הקשור לביצועים? האם אפשר לשים יותר מ-2 ג'יגה זיכרון על לוח אם (סטנדרטי) ?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי לוח אם D850MV איך אני יודע אם הוא תומך בRAID והאים כל דיסק קשיח תומך בRAID. תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, נניח ואקנה Q6600 G0, או אולי איזה Q8300, ואריץ אותו עם GTX460, ושאר המפרט שנמצא אצלי בצד. מן הסתם שאני אעשה OC, אבל לא משהו שקרור אוויר חביב כמו MUGEN2 לא יוכל להתמודד איתו בקלות. האם שווה להשקיע בלוח אם יקר יותר מאיזה G41 של GIGABYTE? עריכה: עברנו לרעיון של מציאת שילוב לוח אם AM3 ומעבד מרובע-ליבה מבית AMD, בתקציב של סביבות 700-900ש"ח לכל היותר לגיימינג במשחקים זוללי מעבד בעיקר, ברז' 1680*1050.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן פרסקוט 2.8, 1 מגה קאץ' לוח p4s800, 768mb ram הביאו לי מעבד 3.0E כששמתי אותו המחשב עבד לי הרבה יותר לאט ממה שהיה לי לפני [ה2.8] למה כשהחלפתי מעבדים ל3Ghz במקום 2.8Ghz ה-3 עבר יותר לאט? זה קשור ל 3.0E (ל-E ) ? תודה לעוזרים סתם שאלה שמסקרנת אותי.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפה זה היה נראה לי הכי מתאים :>
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה מעבד עושה כשהוא מתחמם יותר מדי? המחשב כבה? הוא מוריד תדר? מן הסתם יש למעבד מן סוג של הגנה עצמית, אז הרי אי אפשר לשרוף את המעבד, לא? אז אין סכנה ממשית של שריפת המעבד, נכון?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב לטובת אופיס ואינטרנט. רציתי לדעת אם המעבד מספיק לצורך כך או שיש מעבד טוב יותר מבחינת עלות-תועלת למשימות אלה. תודה, ניסים.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה עדיף http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_824&products_id=21390&PHPSESSID=3f44936fd369a95c6e675a3c019b14be או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2783&products_id=20819&PHPSESSID=3f44936fd369a95c6e675a3c019b14be וכן אני יודע ששניהים DDR3 ושניהים יקרים וכו'. תחסכו ממני את זה אז מהו הלוח היותר טוב? עבור מערך CF? ועבור OC ? ויתן יותר אמינות, יציבות, קרירות וכו' ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחד יתכן והוא אובר קלוקר טוב, מגיע ל 5.4Ghz אך מאידך, הוא לא מראה שפור ביצועים לינארי בתפוקת כל הליבות יחדיו, כמצופה. הסבר אחד אפשרי הוא, שיתכן והמספר 10 פה שאינו מתחלק בבסיס של 2, פוגע ב- scheduler של מערכת ההפעלה **תוספת שלי לא בסרטון Gh
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף תמיכה בUSB3 בלוח אם שלי - מתאים לדור של CORE I5 2500K מצאתי את זה באמזון: https://www.amazon.com/Tiergrade-Superspeed-Expasion-15-Pin-Connector/dp/B07Z34BJYH/ref=sr_1_3?crid=3RTDHG263WBYW&dchild=1&keywords=usb+3+pci&qid=1596121412&sprefix=usb+3+pci%2Caps%2C288&sr=8-3 שיש לו יציאה לUSB בתוך המארז וזה בעיקר מה שאני צריך - ככה שאני אוכל לחבר את הפורטים מקדימה של המארז. אבל לא מצאתי כזה בALIEXPRESS. https://www.aliexpress.com/item/4001234440314.html?spm=a2g0o.detail.1000023.1.6dbd1d00a1wUT9 הכל שם רק עם פורטים מחוץ למארז... הצעות? רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב חדש שהוא קנה רק לפני איזה שבועיים, ושהוא הפעיל את המחשב הוא הראה לו בהתחלה: cpu overclocking error והמעבד שלו על 3 ג'יגה הרץ ללא שום אובר קלוק, מה זה יכול להיות? האם המעבד שלו הוא על אובר קלוק ורימו אותו או משהו??
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב הישן שלי מ 4GB ל 8GB . לאור ההמלצה בפורום כרטיסי מסך אני משדרג את הכרטיס המסך ל 260GTX מחר. תקציב: עד 700 ש"ח המפרט שלי: המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 (סך הכל 4GB) כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO המסך שלי: Dell 2007WFP
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יכול להיות שאני יקנה אותו, עדיין לא בטוח, אז רציתי לדעת איך מעדכנים לו את הביוס כי לפי מה ששמעתי זה חובה, לא ממש חובה אבל בשביל שלא יהיו בעיות.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בשמחה ובדמעות אושר אני שמח לבשר על מותו של מעבד הפנטיום 2 של המחשב הישן שלי !! או לפחות ככה אני חושב. היום לאחר שהתקנתי ספק חדש למחשב הישן לאחר שהקודם נשרף ולא הסכים לפעול יותר לעולמים, חיברתי היום ספק חדש ולאחר מתיחת איברים והוצאת שקדים (כן, לפעמים מוצאים גם דברים כאלה במארז?!) חיברתי את כל החיבורים למחשב והנה הנורה של המחשב נדלקת וכך גם הנורות של הכוננים ואז דממה, לא ביפים, לא דפיקות מאוורר לא כלום, שקט כמו בנילוס. הדלקתי את המסך לראות אולי פתאום המחשב שלי החליט להיות שקט אבל שום דבר לא הופיע על המסך אלא רק הודעה לבדוק את החיבורים, כמובן ששוב בדקתי את כל החיבורים, גם החיצונים וגם הפנימים אבל כלום. פתחתי לרגע את המארז והפעלתי את המחשב ואז הבנתי פחות או יותר מה הבעיה, ה…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
של קורסאיר בפרט ושל RAM בכלל מישהו יודע על טיב הירידה באחוזים/תאריך?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום למומחים אני בשלב גישוש ראשוני לשדרוג של המחשב המטרה למשוך איתו עוד שנה שנתיים המחשב כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל וחשבתי לשדרג את המעבד ואולי להוסיף 2 גיגה זכרון אבל הלכתי לאיבוד ברשימה באתר היצרן כי הבנתי שהלוח כן תומך בAM3 ו AM2+ אבל המהירות של הבאס תרד , שזה לא אומר לי כלום או בקיצור איזה מעבד ייתן לי הכי הרבה תמורה לכסף שלי במגבלות הלוח אם ? איפה מוצאים מעבדים כאלה בארץ ? זה לא ישן מדי ? זה משנה אם המעבד יהיה לAM3 או לAM2+ ? הספק שלי יתמודד עם התוספת בצריכת כוח ? 95 מול 65 כיום למעבד אני אוכל להשתמש באותו מאוורר שיש לי כרג…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי מעבד i5 3570k בגרסת BOX מה שאומר שקיבלתי איתו גם את המערכת קירור של אינטל. השאלה היא האם להשתמש בה או להשקיע קצת כסף במערכת קירור רצינית יותר (חשבתי על scythe katana 4) למרות שאני לא מתקוון לעשות לו OC בעתיד הקרוב?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אה וכמה SLOT של סטיקים יש לי? [עוד שאלות אחר כך] תודה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה, http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=amdintelsli&page=1 נראה שאתלון הוא עדיין אלוף המשחקים. עושה רושם שאפילו הSLI, הגיע לנקודה שהוא לא מצליח לעבור אותה ברזולוציות הגבוהות עם הכרטיסים שמגבילים את ההפרש בביצועים.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ערב טוב. לאחרונה ראיתי שהטמפ' של המעבד מסוגלת לעלות מעל 80 במאמץ עכשיו בניתי מוד די חמוד על הסטוק של אינטל שמוריד אותו ל30 ואפילו פחות אבל הבעייה שהמאוורר של אינטל החליט להוריד לעצמו ת RPM ל 1000 ואז הטמפ' עולה עוד פעם. האם אני יכול להגדיר למאוורר להשאר על 1500 RPM קבוע? הוא מתחבר ללוח אם תודה מראש! עריכה: זה פנטיום D 3.4
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הי! רציתי לדעת עד איפו אני יכול לשדרג את הלוח אם שלי. כמו מעבד כרטיס גרפי וכו. נ.ב לוח אם שלי הוא GIGA-BYTE GA-7VRXP תודה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-