עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elisivan,

יש לי ויסטה 32 bit עם 4 ג'יגה כרגע הויסטה מזהה את כל הארבע ויש לי מקום נוסף על הלוח להוסיף עוד 4 האם זה אפשרי האם ויסטה יכול לעבוד עם 8 ג'יגה תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by Guy31,

יש לי את הרכיבים הבאים בכמה אני יכול למכור אותם? E8400 GIGABYTE ga-ep43-ud3l kingston valueram 2gb dd2 800X2 והכל עדיין עם אחריות

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by Bengo5,

כמו שהצגתי בנושאים הקודמים קיבלתי מחשב די יישן... ויש לו כרטיסי זיכרון במהירות של 100mhz... רציתי לדעת עד לאיזה כמות זיכרון אפשר להיות בכל כרטיס? בדקתי בגוגל וראיתי שיש רק 128mb...תודה :]

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by rafi_d,

לאחרונה התחילה אינטל לשווק מספר מעבדים "ישנים" עם תמיכה בווירטורליזצציה - VT http://www.erodov.com/forums/q8300-e5300-e5400-e7400-e7500-vt-support/23571.html מה הדרך המעשית לוודא שמה שהזמנת אכן - מהסדרה הזאת - *לפני* ההספקה ? ברוב המקומות אין התיחסות למספר המזהה http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35300

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by assaf990,

במפרטי מחשב הממליצו על לוח אם לצפייה ב full hd: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0KyowHKUFAQqH2DO רשום שם שכדי להפעיל את האופציה ל- Hybrid CrossFireX יש להתקין וינדוס ויסטה האם שווה להתקין את ויסטה כדי להרוויח את האופציה הזו (שאינני יודע מהי, אבל אני יודע שאני שונא ויסטה)

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by kikkler,

אין בעיה להפעיל את ה PAT בלוח הזה כמו שלמשל אפשר להפעיל ב P4P800, נכון ?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by -= Star =-,

אם כבר קונים מעבד עם 800MHZ אז לא עדיף גם לקחת RDRAM שינצל את הבאס של המעבד???

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  8. היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הדיסק הקשיח יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הזיכרון של המחשב. כרגע מותקנים עליו 4GB, חשבתי להוסיף 4GB נוספים. השאלה, אם יש צורך; אם יהיה שיפור במהירות; וכ"ו. במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המחשב מ-USB-2 ל-USB-3? אפילו לשדרג רק יציאה אחת תעשה בהחלט את העבודה (ידועים לי ההבדלים, ז…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by ex_,

היי לא מזמן ביקשתי עזרה במפרט מבוסס אינטל, אחרי התגובות וכתבות שונות החלטתי לרדת מאינטל סופית וללכת על AMD אני מנסה לבנות את המפרט(שהוא יהיה רלוונטי אפרסם אותו ) בנתיים: AMD לא תומך ב DDR2 ? האם זה משנה משהו בכל הקשור לביצועים? האם אפשר לשים יותר מ-2 ג'יגה זיכרון על לוח אם (סטנדרטי) ?

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  10. יש לי לוח אם D850MV איך אני יודע אם הוא תומך בRAID והאים כל דיסק קשיח תומך בRAID. תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by shiftysnip,

אהלן, הזמנתי מחשב לאחותי עם לוח EP43-DS3 GIGABYTE, אבל בסוף קיבלנו את הלוח הזה EP43-ES3G כיוון שלא היה לו במלאי וטען שלא מייצרים אותם יותר ! העם הלוח הוא בסדר ? יש למישהו ? או שכדי להחליף אותו במשהו אחר ? מחשב למשחקים. בבקשה עזרה לפני שמחר אני מחזיר לו תשובה ?? קניתי ב- R.S.M מחשב : Intel CORE2DUO e7500 Sapphire RADEON HD4830 GIGABYTE EP43-ES3G DDRII 800 2GB FSP 450W EPssilon

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  12. Started by NeTBaLL,

היכן מגדירים בלוח הזה OC -יש לי זכרונות 800 ומה צריך להגדיר ש ה OC יהיה מקסימלי? חברה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by מר מקלדת,

האם תהיה ירידת מחירים בעקבות שיחרור הפנרין בינואר?

14. http://hwzone.co.il/news/1203508453/67189/ אני יודע שכרגע אין לזה ביצועים הכי משהו בעולם כי זה לא נתמך אבל ברצינות זה הפתרון לכול השטויות שרצות היום בחומרה. במקום להחליך מחשב כול שנה שנתיים פשוט תוסיף לו עוד מעבד או שתיים רציני תמיד אמרתי שמעבדים וכרטיסי מסך צריכים להיות פלאג אנד פלי. למה את המצלמה שלי אני יכול לחבר והיא עובדת אבל כדי להתקין מעבד אני צריך לפתוח מיליון ברגים למצוא מה מתאים ולמה. קיצר יאללה כמה שיותר מעבדים וכמה שיותר פשוט עם חיית קירור עד שיגע למחיר נורמאלי. הקמצנים שלא אכפת להם שיקנו מעבד אחד או שתיים והמשוגעים שיתקינו כמה מעבדים שבא להם ויקנו מזגן חדש לבית ;D

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  15. יש לי את אחת הטלוויזיות של LG שתומכות בגיימינג ב4K ו120 HZ ובינתיים יש לי rtx 2070s , ryzen 2700x ואת הלוח אם של ה B450 אני שוקל בדור הנכנס של כרטיסי המסך, כשיצאו קירורים מצד שלישי, לשדרג ל3080 או אפילו 3090 על מנת לנצל את הפוטנציאל של המסך לתומו, האם כדאי לי לשדרג כבר את השילוש? אני ידע שלוח האם הזה הוא לא להיט ומגביל מאוד את המעבד ושברזולוציות כאלו המעבד הזה יכול להיות bottleneck. גם מעניין אם הX16 בPCI יספיק לכרטיס מסך שכה. על הוצאה מסדר גודל שכזה אעשה עבודת מחקר משלי כמובן, אבל בפורומים בדרך כלל נותנים לי נקודות התחלה טובות. אשמח לייעוץ, האם ולמה נראה לכם שכדאי לי לשדרג.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. Started by mega1234,

הבעיה היא כזאת : אני מנסה לפרק את הלוח אם מהמארז, רק שהברגים מוברגים כול כך חזק שאי אפשר לשחרר אותם, הברגים האלו מחזיקים את המתקן הפלסטי שעליו מותקן ההיט סינק, הם כבר כול כל שחוקים שאין מצב לפרק אותם בסיבוב. יש למישהו רעיון איך לפרק אותם ( בלי לדפוק את הלוח אם !!! )

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by ShimonM,

שלום לכולם אשמח לעזרה, יש לי כרגע מחשב עם I7-7700K, וקיבלתי מחבר מעבד I5-10500. השאלה היא אם שווה לי להחליף את הסט אפ ולעבור לאי 5, דור יותר מתקדם, או שזניח ביניהם היכולות, אשמח לעזרתכם..

18. החלפתי את המעבד שלי מ-AMD2000 לבארטון 2500. 1 האם כדאי להתקין WIN מחדש ? 2 האם יש AMD 2500 שאינו בארטון? 3 האם הבארטון הוא 0.13 מיקרון ומתחמם פחות ממה שיש לי כרגע(AMD2000 0.18 מיקרון)?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  19. שלום, אני חדש כאן ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף ולמה: 1: קונרו E2140 1.60GHZ 2: אינטל פנטיום 4 - 3.2GHZ /64 Bit /775 תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by urielka,

צריך תמיכה ב ddr 266/333/400 וagp 8x וכרטיס קול בסדר תקציב 500-600 ש"ח קצת קשה אני יודע אבל תתנו לוח שונתן גם אפשרות לoc

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by ofir667,

שלום, אני קונה לוח אם עם חיבור e1394, אני רוצה שיהיה לי חיבור fire wire במחשב - אמרו לי שאני צריך איזה בקר עם צ'יפסט ti או לא יודע מה לחבר לשם.. מה זה אומר בדיוק? ואשמח אם מישהו יביא לי קישור לebay או חנות כלשהי כדי שאני אראה במה מדובר בדיוק! תודה..

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by AppleJack,

היי... אבא שלי רוצה לקנות עוד השבוע מחשב חדש (אני יודע שיש ירידת מחירית עוד חודש, אבל מה לעשות...) אני לוקח את המעבד מהמחשב החדש אלי (מחליף מעבדים). השאלה היא איזה מעבד כדאי לשים במפרט הקיים שלי (ראה מפרט) בלי להתייחס למחיר! כפול ליבה 3800 או 3700 (או 3800 רגיל) ברור לי שלא פשוט להשוות בין כפול ליבה לחד ליבה, אבל בכל זאת, אני משתגע !!! אני משחק המון, אבל גם עובד לא מעט עם תוכנות. לא משהו שמצריך כפול ליבה (אני מתאר לעצמי) אבל צריך לחשוב קדימה וזה לא קל. אני לא עושה קידודים לעיתים תכופות (אם בכלל), ובכלל קשה לי לחשוב על multitasking כזה שמכביד לי על המעבד הנוכחי (3200) העניין הוא שאחרי הקנייה הזאת אני ישאר במצב הנוכחי (939) עוד הרבה זמן, ומי יודע אילו יתרונות לכפול לי…

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by Time_Is_Money,

שלום, כשאני מפעיל את התוכנת CPU-Z ב"קוביית" Voltage של המעבד המתח כל הזמן משתנה... הוא כמעט תמיד 1.544 אבל הוא מגיע גם ל- 1.612. יש לי ספק של TT 420W. ולוח של EPOX דגם 8KDA3+ יש מצב שמשהו דפוק פה? אלעד

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  24. המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy דיסק קשיח - 160GB SATA צורב - DVD חיבור IDE מארז - מידי טאוור + ספק 400W הלוח-אם הקודם שהתקלקל הוא מדגם Intel D915P. איזה לוח-אם יתאים לי? אני חייב לבחור לוח של אינטל או שאפשר גם של חברות אחרות? אני צריך לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה או שאין טעם? אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים. המחשב מחובר לטלוויזיה (רגילה) ורסיבר אז חשוב לי שיהיו את החיבורים המתאימים בלוח-אם. המחשב לא חדש אז לא נראה לי שכדאי להשקיע בלוח-אם יקר וחדשני. תקציב 400 ש"ח מחכה להצעות תודה.

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by xytkhi,

איפה אני מחבר יש לי חיבורי HDA+AC'97 הגיע עם מארז ANTEC SONATA III יש לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE בעקבות זה שהפנל הנ'ל מקצר בגלל חיבור ה-USB שלחו לי החנות ממנה רכשתי פנל לדגם אחר כנראה ובו תוספת של עוד חיבור שעלו רשום1394 פורים שמח אנשים

• 5 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים