עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Apet,

אני מרכיב מחשב חדש ורוצה לקנות כרטיס Sapphire ATI X800GT 256 mb איזה לוח אם של ASUS תומך בכרטיס זה ? המעבד של אינטל

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Access Denied,

ראיתי שיש סוג מיוחד של מעבדים למחשבים ניידים כמו פה: "Intel Pentium M Centrino 1.40GHz CPU".. טוב השאלה היא מה מיוחד במעבדים הללו?? והאם הם עדיפים על מעבד רגיל (Intel Pentium 2.4Ghz FSB800 HT ) במחשב נייד?? מה האיכות שלהם במשחקים?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי מחבר מעבד פנטים 3 ישן (עוד מהגרסאות של אלה שעומדים על הצד כמו הP2) שכנראה הוא שרוף מה אומר האחריות של אינטל הלכל החיים, הבנתי שזה לכל אורך החיים של המעבד זה נכון? למי אפשר לתת את המעבד כדי לתקן אותו/להחליף אותו? מה צריך בשביל זה? (קבלה, חשבונית?) תודה למי שיודע

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אהלן אני יודע שהכותרת קצת כללית, אבל... השאלה היא כללית, ולא הצלחתי למצוא את המידע הזה. השאלה, כמו בכותרת היא מה הקריטריונים להתאמה בין לוח אם למעבד מתוצרת AMD, (סוג ה-SOCKET זה ברור) עם דגש על מהירות הFSB. אני אנסה להבהיר את השאלה למקרה שצריך. כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, קניתי לוח אם עם צ'יפסט שתמך במעבדים עד הQuad-Core של אינטל (באותו זמן בדיוק יצאו הC2D אבל ידעו שהוא יתמוך גם בQC) אבל עם מהירות חיבור FSB למעבד של עד 1066MHz, מה שאומר שהוא אמנם תומך ב-Q6600 אבל בערך רק בו. כשאני מסתכל היום על מפרטים של לוחות האם אני בכלל לא רואה את נתון הFSB של החיבור עצמו, וכמה שהצלחתי לראות גם הלוחות הזולים יותר (~300 שח) תומכים בכל המעבדים שיצאו עד עכשיו. האם יכול להיות שהנתון הזה כ…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by Gill2,

אני קונה מחשב חדש למשחקים: Amd athlon 64 bit 3500 +Venice 2000 Mhz Sapphir ATi Radeon X800XL 256 MB Westren Digital 160 GB sata 8 mb 7200 מזאת אומרת SATA II בדיסק הקשיח והאם כדאי לי? איזה לוח אם מומלץ מהבאים:? (אני לא עומד לעשות OC) MSI-K8N NEO 4 Platinum Nf4 ultra DFI Lanparty UT NF4 ultra-d Albatron K8NF 4 ultra ד"א המפרט המלא: Nec 3540 OCZ X2 512 MB 400 MHZ DDR CL 2.5 ThermalTake soprano VB1000SWS silver window Thermaltake TT 420 WATT APD 2 fan DVD TOshiba X16 X48 Ligitech cordless desktop EX 100 Creative inspire 2500 sub 2.1 29 RMS איך זה למשחקים?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by hagai-,

לאחרונה נשרפו לי גם הספק וגם הלוח כתוצאה כנראה מנפילת מתח, היה לי לוח Gigabyte 7vtxh+ מבוסס KT266A כמובן, המוכר בחנות ממנה קניתי אמר שכמובן צריך להזמין חדש, והוא אמור לעלות בסביבות 400 שקל. רציתי לדעת האם המחיר הגיוני, כמה בערך צריך לעלות לוח כזה היום? האם בכלל ניתן עדיין להשיג כאלה חדשים?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by Lupos,

שלום! אני קונה עכשיו מחשב ומעוניין להזמין איתו 8GB זיכרון ע"מ להריץ Vista 64bit. השאלה היא האם יכולה להיות ללוח האם בעיה להתמודד עם 8GB למרות שהוא תומך בזה... (לוח האם שלי: GIGABYTE GA-X48-DQ6) קראתי בכמה ביקורות שלפעמים יש ללוחות בעיה להתמודד עם כמויות זיכרון גדולות. תודה

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  8. אני אומר לכאורה כי פנדה ידועה בפירסום מוצרים שאין ביכולתה לספק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 מדובר ב MSI K8N Neo2 Platinum. מחיר האתלון 64 3500+ כרגע בארץ 2250 שקל. כלומר לוח+מעבד נגמר ב 3200 שקל - יקר.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by vacuuuum,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אם זול למעבד PENTIUM 4 - 531, אז הלוח והציפסט אמורים לתמוך בטכנולוגיות שלו (FBS 800, HT וכד') הלוח אמור לבוא עם כרטיס מסך ON BOARD, רצוי עם תמיכה ל2 מסכים. רצוי שהיה בלוח גם PCI-E X16. הלוח אמור לתמוך בDDR 1 (רצוי 4 סלוטים). ושוב - אני מחפש לוח זול (לא HIGH END) אז OC לא רלוונטי. העיקר שלא היה לוח שידוע שעושה הרבה בעיות וכאב ראש. אשמח אם תמליצו לי על כמה לוחות העונים על הקריטריונים הנ"ל. בכל מקרה תודה לכל מי שיגיב!

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Field Value Memory Module Properties Serial Number None Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5.0-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Supported Precharge All Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Supported Registered Address/Control Inputs Not Supported On-Card PLL (Clock) Not Supported Buffered DQMB Inputs Not Supported Regi…

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by gnagar,

מה יותר טוב ? Super Talent DDR2 800MHz PC6400 1GB CL5 DUAL PACK 2x512Mb Super Talent DDR2 800MHz PC6400 1GB CL4 DUAL PACK 2x512Mb

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by waizman,

אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה... חשבתי על ה Abit IP35-E בגלל המחיר (640 ש"ח), אבל הרבה אני פוזל גם לכיוון ה IP35 הרגיל (765 ש"ח) וה ASUS P5K (784 ש"ח)... מה אתם אומרים? הלוח יצורף ל OCZ 2GB 800MHZ, ול E6600 כנראה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by Vietcong,

שלום, הינני מגיימר,הפנו אותי מפורם חומרה ותוכנה לפה, הלוח אם שלי הוא: K8N Neo2 Platinum 939 AMD MSI אני רוצה לקנות בימים הקרובים 256mb A-Data מksp ב125 שקלים,יש לי כרגע 512, יש לי 256*2לא יהיו לי בעיות להוסיף עוד 256? (יש לי 4 מקומות לזיכרון),זה לא יוריד לי את מהירות הזכרונות? אמרו לי שזה יהרוס את הדואל,אבל עד כמה זה יפגע בציונים? אחד אפילו אמר שזה לא יפעיל לי את המחשב(אני ממש בעטרף בגלל זה), בבקשה לא להגיד לקנות עוד 256 כדי שיהיה דואל,כי אין לי עכשיו כסף. תודה תודה!לעוזרים!אתם ממש תותחים אם אתם עוזרים P:

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  14. שלום בדצמבר אני מתכנן לקנות את החלקים האלו ... והשאלה שלי האם הם טובים לאוברקלוק? לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5 זכרונות:אני אקנה 2 סטיקים מהזכרון הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1371&catcode=31 המארז: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2140&catcode=316 תודה ..

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  15. יש לי לוח אם D850MV איך אני יודע אם הוא תומך בRAID והאים כל דיסק קשיח תומך בRAID. תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by sivick_ch,

אני צריך לבחור בין 2 לוחות אם, בלי הבדל כספי, רק לבחור אחד מהם. Gigabyte GA-945P-S3 או: MSI P965 NEO-F מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  17. http://hwzone.co.il/news/1203508453/67189/ אני יודע שכרגע אין לזה ביצועים הכי משהו בעולם כי זה לא נתמך אבל ברצינות זה הפתרון לכול השטויות שרצות היום בחומרה. במקום להחליך מחשב כול שנה שנתיים פשוט תוסיף לו עוד מעבד או שתיים רציני תמיד אמרתי שמעבדים וכרטיסי מסך צריכים להיות פלאג אנד פלי. למה את המצלמה שלי אני יכול לחבר והיא עובדת אבל כדי להתקין מעבד אני צריך לפתוח מיליון ברגים למצוא מה מתאים ולמה. קיצר יאללה כמה שיותר מעבדים וכמה שיותר פשוט עם חיית קירור עד שיגע למחיר נורמאלי. הקמצנים שלא אכפת להם שיקנו מעבד אחד או שתיים והמשוגעים שיתקינו כמה מעבדים שבא להם ויקנו מזגן חדש לבית ;D

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by BINI,

אני מחפש סט כזה ולא כ"כ מוצא... עוד שאלה זה האם אפשר להגיע עם הזכרון הזה לתזמונים של 2-2-2-5?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by ofir667,

שלום, אני קונה לוח אם עם חיבור e1394, אני רוצה שיהיה לי חיבור fire wire במחשב - אמרו לי שאני צריך איזה בקר עם צ'יפסט ti או לא יודע מה לחבר לשם.. מה זה אומר בדיוק? ואשמח אם מישהו יביא לי קישור לebay או חנות כלשהי כדי שאני אראה במה מדובר בדיוק! תודה..

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by bluemail,

תאימות לSATA ל AGP X8 ל DDR2 שיתמוך גם ב533 800 וב במעבד האחרון שיצא אם אפשר גם ל PCI EX...

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

האם ה - HZ יותר משתלם מה- PK ושווה את הפרד ה - 100 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  22. תיעוד חדש מספק לנו תשעה דגמים חדשים לצפות להם בחודשים הקרובים לכתבה

23. Started by shai11,

אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  24. נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי... Gigabyte P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L ואני רוצה להוציא את הזכרונות שברשותי (2 סטיקים שכל אחד גיגה) ולשים 2 סטיקים שכל אחד 2גיגה. האם הלוח שלי יתמוך? אני שואל זאת מפני שרשום באתר: "4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory " אז כנראה שמדובר בסה"כ 4 סטיקים של 1 ג'יגה מקסימום? או שאפשר 2 של 2 ג'יגה מקסימום?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by TC2B,

תכונות: 90nm process - תהליך ייצור ל 90 ננו מטר דור ב. SSE3 instructions - קבוצת פקודות מעבד נוספת שתעזור בעתיד. memory controller upgrade - שיפורים בבקר הזכרון. lower default voltage - מתח עבודה של 1.4 וולט. מהירות השעון של המעבד היא 2 גיגה הרץ, הסוקר הצליח להעלות את מהירות השעון ל 2.8 גיגה הרץ על בסיס פזור החום המקורי של AMD שמגיע עם המעבד ולא שינויים באספקת החשמל למעבד. (ההמהרה הנ"ל בוצעה על הלוח של DFI). התוצאה הזו מעוררת ציפיות לקראת שאר מעבדי AMD עד סוף השנה, למשל ה FX-57, אתלון 64 4200+ וכפולי הליבות. משום מה הסוקר משווה את ה venice ל newcastle שיא גרסת ה 130 ננו מטר שכבר פחות או יותר הוחלפה על ידי ה winchester. מקור הידיעה: http://www.xtremes…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.