עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עדכתי ביוס ללוח אם שלי מf5 לf7 והכול בסדר גמור כשהמחשב עולה רשום f7 וגם ב@bios רשום שהגרסא היא f7 אבל כשאני נכנס לsystem information שבוינדוס אז רשום עדיין f5 וזה לא משתנה גם אם אני עושה refresh למה זה?? עכשיו התקנתי sandra וגם שמה רשום שיש לי f5!! איך זה יכול להיות כשהמחשב עולה רשום f7!!

2. שלום לכולם יש ברשותי מחשב אם הלוח הזה http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_88.htm והוא תקול, אני חייב להחליף אותו ורציתי לדעת האם הלוח הזה http://ksp.co.il/?select=.1030..202.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16860&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= יתאים? הכוונה שהמעבד יעבוד על החדש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  3. Started by JC_Denton,

יש לי מחשב amd 2600+ throughbred. השאלה היא האם עשיתי טעות כשקניתי throughbred ולא barton וזה בגלל שבכל המפרטים אני רואה רק Barton כל הזמן.. מפרט: 2600+ radeon9600p micron 768 400ddr wd200 תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by bcarmi,

המאוורר שנמצא על לוח האם שלי ABIT IS7E מרעיש נואשות... כמו משאית בירידות לטבריה.............. מדובר על המאוורר (הכחול) שיושב על הלוח ולא על המאוורר של המעבד. היכן אפשר להשיג מאוורר כזה, ואולי מלוח אם מושבת??? עיזרו בבקשה אני לא רוצה להחליף לוח אם (והוא מצויין) בגלל וינטלטור. בועז

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by jambo7,

הורדתי ואני לא בטוח לגבי התאימות שלו ללוח g7vaxp kt400 של gigabyte ולמעבד amd 1800xp תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by arield,

רציתי לשאול , אני רוצה לקנות לוח אם חדש(אני גיימר כבד יש לציין), יש לי 2500K i5 וכן 8GB DDR3 1600 , מערך כרטיסים gtx560 ואני מתכנן לעשות OC בינוני עד כבד. אני רוצה שללוח יהיה את כל היציאות החדשות(,USB3,sata3,BT וכ"ד) ,שיתמוך בraid וכמובן שיהיה יכולות OC טובות ומתח טוב.התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים,בלי חריגה,וניתן להשתמש בכל הכסף. אני ראיתי המלצות באתר הזה על כמה לוחות אבל לא הבנתי מה ההבדלים בינהם אז הנה השאלה עצמה, מה ההבדלים בין הלוחות הבאים: ASROCK Z68 Extreme4 Gen3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme 4 B3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 Z68 CHIPSET ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset Asus P8Z68-V Pro Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V/…

7. תראו איזה מחיר יש למעבד הבא משהו בארץ רוצה לעשות קופה מחיר בחול 965 דולר רק בארץ רוצים לעשות מליונים על הלקוחות 7200 ש"ח יש קונים ?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5971

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם AM3 במחיר שפוי (עד 700 ש"ח) אם יש כזה. אני לא מעוניין בלוחות AM2+ תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  9. Started by shovel_xxx,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי רק מעבד וזיכרונות ( כ.מסך כשיצא R600 חחח ) טוב ככה מעבד עכשיו יש לי AMD 64 3000+ תושבת 939 וזיכרונות נירא לי של KINGSTON הם DDR400 אני מביא כנירא מ NEWEGG את החלקים ראיתי את המעבד הזה שם - AMD Athlon 64 X2 4600+ Toledo 2.4GHz Socket 939 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103627 וזיכרונות יש לי 2 זיכרונות של 512 עכשיו אם אני מביא עוד 2 זיכרונות ( כל אחד של 512 ) אם CL 3 ( שלי 4 או 5 נירא לי ) זה יעבוד טוב ביחד או שיהיה בעיות ?!

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי חיישן על הלוח אם שאומר לי את המעלה של ה system והמעבד רציתי לדעת מה המינימום מעלות צלזיוס(לא חימום יתר אלא קירור יתר) יכול להחזיק המעבד וגם הלוח אם?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by MortaL,

אני מתכוון לבצע OC אבל לא בצורה מטורפת , אני מצרף לכם את הלינק על הלוח + הסבר על הOC שניתן לבצע אליו. יש יותר טובים ? מה ההמלצות שלכם ? http://www.msi.com.tw/html/e_service/techexpress/tech_column/6728/page3.htm 10X

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  12. יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL.... איך אפשר לבדוק??

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by xray,

יוצא לשוק עכשיו ה I7 האם תם עידן הדואל והקוואד או שמא מדובר בדבר שאינו מוכח עדיין ועוד חזון למועד?אני מתענין במחשבים למישחקים האם כדאית ההשקעה ? מתי צפויים אם ביכלל הוזלות המעבדים האחרים הנמוכים מן ה I 7 ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by YoShow,

בדקתי בתוכנה everest את סוג הזיכרון שיש לי ורשום לי DDR ואז : 3200 (200mhz). התקשרתי לחנות ואמרו לי שזה אמור להיות ככה. הם אמרו שלדוגמא ddr2 יופיע עם 333 mhz בeverest במקום 533. זה נכון?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  15. בוקר טוב , אני מעוניין לדעת איך הזיכרונות של NCP בכללי ? ואיך הסטיקים של 256 DDR400 בסטפינג np25d328256k-50432 ? תודה על תשובותכם ...

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  16. בהבדל? תודה

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by reloader,

שלום כולם. יש לי שאלה לגבי סוגי לוחות האם. בשמות שלהם כתוב נגיד 75M ויש את ה 75 הרגיל. אני יודע שM אומר שהוא קטן יותר (מיני). למה מייצרים גם דגם גדול וגם קטן ומהו השוני ביניהם ברמת התפעול ומה היתרונות של לוח קטן לעומת גדול מאותו הדגם? ויש סיומות שונות כמו DS3V לעומת DS3H. מה ההבדל ביניהם? תוכלו להביא לי את הסיומות השונות, ומה כל אחד מהם אומר. ומהם ההבדלים בין לוח עם שבב 75 ללוח עם שבבים חדשים יותר כמו 77 או ישנים כמו 65,45,35 וכו'. עוד מידע שיעשיר את הידע שלי בנוגע ללוחות אם יתקבל בברכה. בתודה ירדן.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  18. כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש זיכרות 2GB עד 400$ עם אפשרות לחריגה עדיף שלא ואם יש יותר זול גם טוב. מעבד של E6600 ולוח ASUS P5W DH DELUXE. שאר הרכיבים עוד לא קניתי. אני קונה מארה"ב ככה שאם אתם מביאים לינקים עדיף מחנויות שם. תודה מראש ואני קצת לחוץ בזמן כי אני צריך לתת תשובה עד סוף היום כדי שיספקו לקנות את זה וגם לבדוק שהכל תקין. דרך אגב אין טעם לקחת את ה E6700 או ה X6800 נכון? ההפרש עם OC יהיה משמעותי? (קניתי את הE6600 ב1300 ככה שאני לא מאמין שיהיה לי קשה למכור אותו בארץ ולקנות במקום אחד מהם).

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by theforce1,

יש לי כרטיס מסך של zotac gtx 480 ,מארז coolermaster haf X, מעבד intel pentium d cpu 2.8ghz ולוח אם די עגלה, עכשיו השאלה החשובה היא האם לחכות ל6 ליבות של אינטל שיצא בפברואר (לא אקסטרים) , וללוח אם asus תומך לוסיד הידרה... או לקנות עכשיו משהו, שאלה נוספת האם המעבדים החדשים שיצאו בפברואר יתמכו בלוחות אם הקיימים היום ואם כן איזה... אני הבנתי שיקראו להם core i9..... תודה לממליצים.... אה וכן התקציב ללוח אם ולמעבד הוא 2200 ש"ח. ???

20. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי מעבד I9 10900K ולוח asus rog maximus xii hero עשיתי עידכון ביוס לאחרון שיש באתר ויש לי כל פעם שגיאות בEVENT 15 ACPI ורשום: : The embedded controller (EC) returned data when none was requested. The BIOS might be trying to access the EC without synchronizing with the operating system. This data will be ignored. No further action is necessary; however, you should check with your computer manufacturer for an upgraded BIOS. מישהו יכול לעזור איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  21. CPU-Z אומרת שיש לי זכרון PC2700 ויש לי PC3000.... לא 3200... 3000 זה מחול וכבר לא מייצרים כאלה... הזכרונות הם מסוג KINGSTON HYPERX.... תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  22. האם בביוס ישנה אפשרות לעלות תדרים או משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by MAOR,

קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by X - DreaM,

יש לי אופציה לקנות את אחד משלושת הלוחות האלה משומשים בזול יחסית איזה לוח עדיף אני מתכוון לעבוד עם מעבד AMD 1600XP וזכרונות DDR266 של MICRON GIGA-BYTE +GA-7VTXH http://www.giga-byte.com/products/products.htm ECS k7s5a http://www.ecs.com.tw/products/k7s5a.htm ASUS A7M266 http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/overview.htm תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  25. בלוח P4-PE שתומך בזכרונות DDR 333 (ערוץ אחד )

• 8 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים