מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
יש לי התלבטות בין הזכרונות הבאים : Mushkin 512MB PC3200 Blue OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier המשקין יותר יקר ב- 150 שקל ובעתיד אולי אני יעשה אוברקלוק ממש ממש קטן. אל תיתייחסו ליכולות אובר קלוק - אני מחפש זיכרונות מהירים , יציבים וטובים עם תאימות גבוהה ללוחות אם. אני מתכנן לקחת 2 סטיקים של 512 (1024) ומזה יוצא לי שהמשקין כבר יותר יקרים ב-300. בבקשה תעזרו לי להחליט :-\ תודה רבה לכל העוזרים! :)
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur. Please refer "Memory Support List" for memory support information. ראיתי את זה במפרט של לוח אם של ג'יגהבייט: Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 אם יש לי מעבד עם בס של 1333 אז מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בגיירו' מוכרים רק פי.סי צי'פס ועלית ברוזטק מוכרים רק אלברטון :'( :'( :'( איזה חברה טובה יותר ? כי הבנתי שהיו בעיות גם עם הלוחות של ALBATRON עם הקבלים וכו' ...
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אנא ענו יל על השאלה הזאת... אני רואה בכך שיש זכורונות יותר מהירים וכל הזמן משתדרג המהירותש לה זכרונות... למה המחירים של הזיכרונות של ה800MHZ רק עולים ולא יורדים...!?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הכונה היא לקחת שני סטיקים של 256 מגה של 333MHZ ושיהיה במקום רוחב פס של 2.7GB/S יהיה 5.4GB/S תודה לכל מי שעונה ;D
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רכשתי חלקי מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל. שאלתי היא האם על אותו מפרט אחוש, דגש על אחוש, הבדל בביצועים במולטיטסקינג? אשמח לתשובה ללא אוברקלוק וכולל אוברקלוק ל 3550K. http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2012/05/01/intel-core-i5-3570k-cpu-review/5
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי אנשים אני מתכנן לרכוש בקרוב שילוש קדוש.. המעבד יהיה ככל הנראה ה-E6300, בעיקר כי חבל לי על עוד 300 ש"ח בשביל מכפלת 8 לעומת 7.. בקשר ללוח אני עדיין לא בטוח, אני מחכה לראות מה המגוון של לוחות 965 שמגיעים החודש, יכול להיות DS3, יכול להיות ABIT, ואולי אלבטרון יביאו אחד בזול.. (השאלה רק מה יוכל לעמוד בבאס של 400 בערך) אני ארצה אוברקלוק.. איפשהו בין 2.8-3.0Ghz יספק אותי ככל הנראה (הקירור יהיה ה-Big Typhoon שכבר יש לי). אני חושב להביא את הזיכרון מחו"ל, כי דווקא שם אפשר להשיג 800 מ"ה במחירים סבירים, עד איזור ה-200 דולר נראה לי הגיוני. חשבתי על OCZ Platinium PC2 6400 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820227089 מהביקורות משתמשים שם יש אחד שהגיע איתו ל-1040 מ"ה…
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בשיטוטי החנויות (קונה מחשב בקרוב) מצאתי את זה LANPARTY UT nF4-D ב 820 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3428&catcode=172 מצא את ההבדלים הוא נראה בדיוק כמו שאר אחים שלו (כולם מבוססים על אותה פלטפורמה בדיוק) *** עדכון - מצאתי כמה הבדלים, לרגיל יש קבל נוסף ליד ה24PIN ובבורר של SLI אין פינים בכלל אבל רק שהוא NF4 רגיל האם שווה לקנות אותו המצב שלי עכשיו הוא NEO4 VS LANPARTY UT nF4-D את הבעיה (חוסר יציאות המדפסת והCOM פתרתי ) שמנעה ממני ללכת על DFI הסרתי
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היום התקנתי במזל טוב את הזיכרונות החדשים שלי. הרצתי את התוכנות הכי כבדות במקביל והכל עובד חלק.האמיול התוכנת וידאו והדפדפן וכל אחת מהן עלתה מהר מאד. בדקתי עם התוכנה CPU-Z והזיכרונות עובדים ב 200 דואלים (400). אני חייב לציין שהיתה לי דילמה אם לפתוח ולהתקין או להחליף ל DDR2 ולהחליף את כל הפלטפורמה שלי ל DDR2 בגלל התדרים המהירים יותר והמחירים הנמוכים יותר (2 גיגה שלי עולה 750 לעומת 2 גיגה DDR 2 שעולה חצי מחיר) אבל אני רואה שעדיף להשאר עם מה שיש.המחשב פשוט זז בצורה מדהימה. אם למישהו יש רעיון איך לבדוק את הזיכרונות יותר לעמוק עם תוכנות ספציפיות אשמח לחלוק את הידע עם חברי הפורום. הדגם שקניתי הוא F1 -3200PHU2 - 2GBNS דגם הביניים.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון טוב לAMD 64 עד 800 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ברשימת המעבדים שהלוח תומך בהם http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2554 המעבד הזה לא נזכר, זאת אומרת שהוא לא יתאים ללוח?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המאוורר שנמצא על לוח האם שלי ABIT IS7E מרעיש נואשות... כמו משאית בירידות לטבריה.............. מדובר על המאוורר (הכחול) שיושב על הלוח ולא על המאוורר של המעבד. היכן אפשר להשיג מאוורר כזה, ואולי מלוח אם מושבת??? עיזרו בבקשה אני לא רוצה להחליף לוח אם (והוא מצויין) בגלל וינטלטור. בועז
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב שמבוסס על קונרו 6300 לא הולך לבצע בו שום OC בעתיד האם יש הבדל במהירות שהמחשב יפעל עם לוח מבוסס 945 (asrock conroeXFIRE) לבין לוח מבוסס 965 (MSI 965P)? ובכללי מה ההבדלים בין סוגי הצ'יפסט האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עם המפרט הבא. Asus P5Q3 Deluxe - עם 4 חריצי הרחבה לDDR3 Q9550 2X2GB OCZ Reaper 1333Mhz אני מעוניין להרחיב את הזיכרון ל16GB ולהשתמש בזכרונות האלה מבית G.Skill http://gskill.com/products.php?index=377 על פניו אין תאימות ללוח אם היות ושלי, עם כל הכבוד כבר בן 3. האם שדרוג כזה יהיה לא יעיל בגלל חוסר תאימות לצי'פסט או שזה זניח? האם יותר פשוט לקנות 4 זכרונות גנריים (סמסונג ודומיהם) של 4GB כל אחד ולגמור את הסיפור? בתודה מראש עומר
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תראו איזה מחיר יש למעבד הבא משהו בארץ רוצה לעשות קופה מחיר בחול 965 דולר רק בארץ רוצים לעשות מליונים על הלקוחות 7200 ש"ח יש קונים ?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5971
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, היות ואני מרגיש שהמחשב שלי כבר מיושן, רציתי לשאול אם שווה לי לשדרג את המעבד או להוסיף 2 ג'יגה זכרון או גם וגם. או אולי בכלל עדיף להחליף גם לוח? בכל מקרה אין תקציב ספציפי אבל שימושים ביתיים עם טיפה משחקים.. כמובן לא להגזים עם העניין אבל בגדר הכמה מאות שקלים האם שווה לשדרג מעבד ל 5000? ועוד שאלה מה ההבדל בין המעבדים ה"ישנים" ל 4850e נגיד? תודה מראש, אור.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח שיש לו Onboard Raid controller. זאת מכיוון שיש לי ארבעה HDDs ושני Cd-R. אני לא הולך להשתמש באף פונקציונאליות של ה-Raid, מלבד האפשרות לחבר התקני IDE נוספים. אני יודע שעל רוב הבקרים אי אפשר לחבר התקני ATAPI, אבל האם אתם מכירים לוח שיעשה לי בעיות בחיבור דיסקים קשיחים (כמובן בלי אף תצורת Raid!)?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לוח אם מסוג ASUS P5KPL יש לי אותו כבר שנה וחצי-שנתיים הוא לא משהו, יש לו רק שני סלוטים לזיכרון אבל עם זה אני מסתדר השאלה שלי האם הוא תומך בכרטיסים החדשים כמו למשל הGTX460 1GB ? או אם הוא תומך בכ.זיכרון 2GB בסטיק אחד ? אני פשוט לא מבין בזה אשמח לעזרה תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מבחינת מחיר וגם ביצועים. אני יודע שבכללי אינטל הרבה יותר מתקדם מ AMD ,כלומר המעבד הכי חזק של אינטל הרבה יותר טוב מכל מעבד של אייאמדי (אני לא מדבר על CI7). אם ניקח שני לוחות אם תואמים ומעבדים תואמים בביצועים של שני החברות מה יהיה יותר זול?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב ואני שוקל למכור את המחשב שלי ורציתי לדעת כמה שווה כל חלק בנפרד מעבד אתלון XP2000 לוח אם GA-7VAX זכרון KINGSTON 512MB 333 CL2.5 קרור למעבד VENTEC AEROFLOW
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש ICH10R הכי זול שאפשר למצוא למעבד CORE 2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי עכשיו P4 3.0G פרסקוט האם משתלם לי להחליף אותו לAMD 64 3000 וזה למשחקים כבדים כמו:DOOM3 FAR CARY HALF LIFE וחבריהם תודה מראש אלי :hi: :hi:
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלם לכולם אני צריך את עצרתכם במציאת DRIVER לכרטיס קול אונבורד הלוח מחחברת MSI מדגם MS-6524 הלוח למעבד P4 תאור נוסף MICRI ATX MAINBOARD SUPPORTS SOCKET 478 intel "Pantum"4 ציפסט של חברת SIS MS-6524 -MSI תודה לעוזרים ערב טוב....
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני עכשיו מרכיב מחשב חדש (מחליף לוח מעבד וזכרון) אני רוצה לרכוש I7 I930 לוח X58A-UD3R בעקרון על שני המוצרים האלה אני דיי סגור, אלא עם יש הצעות אחרות. זכרונות 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHZ יש חברה שיותר מומלצת? או דגם אחר?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-