עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי לפני חודש את המעבד הזה של amd: amd dual-core 2.2ghz 1mb am2 4200+ ואני אחרי שקראתי את המאמר שקונרו e6700 בהרבה יותר חזק מה-5000+ והיום קראתי ש-amd הוציאו את המעבד -5200+ ואני לא מבין-אם זה עדיין לא יתחברה בקונרו הכי טוב אז למה הם משקיעים בזה שישקיעו על מעבדים חדשים ועל טכנולוגיה חדשה שתצליח להתחרות במעבדים של אינטל ועוד הסוקט am2 הוא שינוי קטן מהסוקט 939 בסדר הוציאו את ה-5200+ אבל מעכשיו הם צריכים לעשות טכנולוגיה חדשה ולשפר את הביצועים של המעבדים אם היא רוצה להתחרות בקונרו של אינטל

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  2. מדובר על המפרט שלי ה 2X2GB על מתח של 1.5 ה4GB על 1.7-1.9 יכול לגרום לבעיות?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by avichaisH,

קניתי מעבד i5 3570k בגרסת BOX מה שאומר שקיבלתי איתו גם את המערכת קירור של אינטל. השאלה היא האם להשתמש בה או להשקיע קצת כסף במערכת קירור רצינית יותר (חשבתי על scythe katana 4) למרות שאני לא מתקוון לעשות לו OC בעתיד הקרוב?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  4. שלום, אני מחפש לוח אם המיועד לעבוד עם מעבד אינטל I7 920 . אני צריך להרכיב שני כרטיסי מסך ATI FIREMV 2400 256M הנכנסים לסלוט PCI EXPRESS X1 בסה"כ תמיכה בשמונה מסכים ולכן אני צריך את הכרטיסים הללו. איזה לוח אם תומך בכך? כמו כן אני מתכוון להריץ XP PRO, מהו הזיכרון המקסימלי שאוכל להרכיב ואיזה תצורת זיכרון תהיה הטובה והמבירה ביותר? תודה רבה על העזרה

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש , E8400 , HD 4850 SONIC , MUSHKIN 4 GB )2*2(. אני התכוונתי לקנות את הלוח אם ASUS P5QL PRO. אבל לא יודע...קראתי פה גם על P5QL-E, והוא נשמע יותר טוב , יש לו יותר יציאות וכל זה...אבל מצד שני, אני לא יודע מה היציאות האלה, ומה השימושים בהם... אולי בכלל כדאי לוח אם של GIGABYTE....=\ אין לי מושג...צריך עזרה. אגב התקציב הוא בערך עד 600 ש"ח.אני חושב שבמחיר הזה אפשר לקנות משהו מתאים ואיכותי. תודה.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  6. שלום כשאני מכניס מכשיר USB2 (דיסק און קי ודומיו) ללוח הבא: ASUS TUV4X, אני מקבל הודעה שהלוח לא תומך במהירויות העברת נתונים של USB2 (משהו כמו: ה-Device יכול לעבוד במהירות גבוהה יותר). האם אני יכול להוסיף כרטיס PCI ללוח הקיים ולקבל תמיכה במהירות של USB2? לדוגמה: http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=pcivia&Cat2Cat1ID=3277&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by xena,

רכשתי חלקי מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל. שאלתי היא האם על אותו מפרט אחוש, דגש על אחוש, הבדל בביצועים במולטיטסקינג? אשמח לתשובה ללא אוברקלוק וכולל אוברקלוק ל 3550K. http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2012/05/01/intel-core-i5-3570k-cpu-review/5

8. שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  9. Started by Dr@gon,

שלום יש לי לוח אם ABIT IC7-MAX3 והייתי רוצה לדעת נגיד יש לי זיכרון של DDR2 האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם והאם הוא יעבוד? :s05:

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by BUNG,

לוח מבוסס 865 יתמוך בכפולי הליבה פרסלר? אפילו אם זה ידרוש עידכון ביוס...

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  11. יש לי במארז של SP כניסות קדמיות למיקרופון ולאוזניות שלשני הכניסות יש חוטים כמו של רמקולים רגילים. הלוח הוא gigabyte 8PE667U2, ורציתי לדעת לאן לחבר את החוטים של הכניסות האלה כדי שיפעלו? תודה!

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140736&Category_Code=Unbuffered_OCZ http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=140601&Category_Code=DDR-PDP איזה מהם עדיף? או שיש המלצה על זכרון אחר (מ-MONARCH בבקשה) DFI LP NF4U VENICE 3000

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by abcdjkh,

שלום רב! ברצוני לרכוש Q6600 לריבוי משימות (מולטי טסקינג), ומתוכנן OC (לא ברמות מטורפות). בתחילה חשבתי לקחת את GA-965P-S3, אך עכשיו עם הערכה החדשה, P35, נראה לי ששווה לקחת דווקא אותה. (580 ש"ח) אבקש המלצתכם ללוח אם לOC (לא מטורף) עד 870 ש"ח. האם יש צורך בערכה החדשה או שעדיף לחכות קצת שיוציאו לה לוחות טובים יותר? חשבתי גם על OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK 2GB (800 ש"ח) לאחרונה ראיתי G.SKILL 1000MHz באותו מחיר, האם הם משתלמים? האם יש חלופה אחרת? תודה

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by spooky,

חבר שלי קנה לוח אם מעבד זכרון ודיסק קשיח כשהתקנו הכל(את כל הרכיבים ואת הווינדוס) בדקתי מה מהירות המעבד שלו וזה עמד על 1100MHZ במקום על 2800MHZ מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? צריך אולי להגדיר משהו בביוס?

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  15. אני צריך זיכרון טוב לAMD 64 עד 800 ש"ח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  16. שלום יש יש לי מעבד E8400 ואני רוצה לשדרג ל Q9550 או ל Q9650 רציתי לשאול אם יש הבדל גדול ביניהם או שיותר עדיף לעשות O.C ל Q9550 ואם כן מה הציוד הדרוש לכך בשביל שאדע אם אני יכול לבצע את השידרוג אני יכתוב את המערכת שלי לוח אם MSI P43 NEO 4GB DDR2 800 CL 5-5-5-15 GELL RAM GTX260 ZOTAC כרטיס מסך SPIRE 550WTN-IR ספק FREAZER PRO 7 קירור למעבד WIN7 ULTIMATE X64 1TB WD 32BM BUFFER 0.5TB WD 32MB BUFFER מארז של EZ-COOL זה עם המאוורר הגדול בצד בצבע כחול

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by yiftahorad,

שלום, יש לי מספר שאלות : 1. האם בלוח שתומך גם באס די רם וגם בדי די אר אפשר לשים את שני סוגי הזכרונות ביחד? 2. מהו זיכרון DDR SDRAM? והאם הוא שונה מה-DDR הרגיל או שזה אותו הדבר עצמו? 3. מה המשמעות של זמן התגובה של המסך? 4. האם כשאני משתמש באפשרות של הDUAL DDR אני צריך לשים שני זכרונות עם אותו נפח ואותה מהירות או שמספיק שהם יהיו די די אר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם AM3 במחיר שפוי (עד 700 ש"ח) אם יש כזה. אני לא מעוניין בלוחות AM2+ תודה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  19. Started by ORrrr,

שלום חברי פורום יקרים, היות ואני מרגיש שהמחשב שלי כבר מיושן, רציתי לשאול אם שווה לי לשדרג את המעבד או להוסיף 2 ג'יגה זכרון או גם וגם. או אולי בכלל עדיף להחליף גם לוח? בכל מקרה אין תקציב ספציפי אבל שימושים ביתיים עם טיפה משחקים.. כמובן לא להגזים עם העניין אבל בגדר הכמה מאות שקלים האם שווה לשדרג מעבד ל 5000? ועוד שאלה מה ההבדל בין המעבדים ה"ישנים" ל 4850e נגיד? תודה מראש, אור.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by -Sky_Lord-,

איך הזכורונות האלו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-332&depa=0 והגרסה הבודדת: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-331&depa=0 כאילו רואים שהם נותנים תיזמונים טובים בסטוק, אבל איך הם בOC, מישהו יודע? עריכה - מישהו כתב שם בהודעות שהוא עבר את ה270 ב2-3-3-6

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by tomer87,

ברשותי מחשב ובו זכרון דואל 3200 במהירות 400 מגה הרצ של חברת גייל (256*2) אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 512, אבל הרבה זמן לא התענייתי בתחום ואני לא יודע איך לבחור זכרונות שיהיו תואמים לזכרון שיש לי במחשב. בקניית הזכרונות אני רוצה שהתשלום לא יעבור את ה600-700 ש"ח ואם יהיה יותר זול אז הרי זה משובח. בתודה, תומר *מצורפת תמונה עם פרטים על הזכרון הקיים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA בעת עליית המחשב, הוא כותב שהזכרונות עובדים ב 200, אבל הלוח תומך ב 400. 1. אני מניח שצריך לשנות משהו בביוס - לא מצאתי, היכן בדיוק ? 2. הוא גם כתב משהו על מהירות המעבד (שהוא פועל רק במהירות 1.3 או משהו כזה) - היתכן ? 3. האם הלוח הזה יודע לנצל את הדואליות שבזכרונות ? תודה לכם !

• 17 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by lspmaster,

היי יש לי לוח אם P5VD2-VM SE ואיבדתי את דיסק הדרייברים שלו יש אפשרות להוריד את הדיסק כמו שהוא היה שוב? לא כל דריבבר בנפרד? יש באתר ההורדות של הלוח אם משהו שנקרא chipset driver package מישהו מוכן להסביר לי מה זה? תודה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by Apet,

אני מרכיב מחשב חדש ורוצה לקנות כרטיס Sapphire ATI X800GT 256 mb איזה לוח אם של ASUS תומך בכרטיס זה ? המעבד של אינטל

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by Access Denied,

ראיתי שיש סוג מיוחד של מעבדים למחשבים ניידים כמו פה: "Intel Pentium M Centrino 1.40GHz CPU".. טוב השאלה היא מה מיוחד במעבדים הללו?? והאם הם עדיפים על מעבד רגיל (Intel Pentium 2.4Ghz FSB800 HT ) במחשב נייד?? מה האיכות שלהם במשחקים?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.