מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
AMD ATHLON XP 2400 + מאוורר Spire SuperRock, במארז Compucase Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאווררר 80 מ"מ אחד (מאחורה אם אינני טועה). 1. האם אתם צופים בעיית חימום יתר ? 2. מהו טווח הטמפרטורה הסבירה למעבד ?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
Processor Model : 1x Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : AGP PCI USB i2c/SMBus MP Support : 2 CPU(s) MP APIC : No System BIOS : Award Software International, Inc. F10 Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-8SIMLH Total Memory : 224MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS651 CPU to PCI Bridge Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory : 256MB DDR-SDRAM Shared Memory : 32MB איך החישוב הולך? לפי המהירות FSB של לוח האם? למשל אם הוא מגיע למהירות של 536 אז אני יכול להוסיף למחשב הזה כרטיס זיכרון במהירות של 400 וגם ב…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איך המעבד והלוח אם האלו טובים למשחקים? מעבד AMD Phenom X3 8650 Box לוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RS למי אומר שזה גם קשור לכרטיס מסך אז זה הכרטיס: PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe בעיקרון איך המעבד והלוח אם קניתי אותם והשישמוש העקרי הוא למשחקים.
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם של אסוס P5G41C-M LXעכשיו השאלה שלי היא כזות יש לי מעבד פנטיום D סוקט 775 כמובן והוא לא כתוב ברשימה של המעבדים בעמוד של הלוח השאלה שלי אם זה יעבוד לי המעבד הזה על הלוח הזה? ןעןד שאלה הזיכרונות הם DDR2 533MH האם גם הם יעבדו? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YraY16Bgg3U1mAW1 תודה רבה לעוזרים אני יודע שהשאלה די טיפשית אבל שביררתי חלק אמרו כן וחלק אמרו לא בפורמים שונים ושוב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי 1 ג'גה זיכרון בקונרו,אם אני יקנה עוד ג'גה יהיה הבדל משמועתי בגלל הדואל? או שאני לא ירגיש? אני מתכוון במהירות של התקנת יישומים ו/או במשחקים כבדים
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי לכולם!!! רציתי לדעת מה ההבדל בין הסנטרינו למובייל ואם יש לינק טוב שמסביר את הנושא אני יישמח לקבל.... תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. רכשתי מחשב חדש והזמנתי אותו עם מעבד נורטווד במהירות 3.2 אך קיבלתי מעבד באותה מהירות אבל פרסקוט, כשהחנות טוענת שבגלל שהמחשב הגיע באיחור הם פיצו אותי והחליפו לי מעבד. בכל מקרה דרשתי שיחליפו לי את המעבד לדרישה המקורית - ה נורטווד. מה אתם אומרים? האם להשאר עם הפרסקוט או לחזור להזמנה המקורית - הנורטווד. אני מכיר את בעיות ההתחממות של הפרסקוט ואת הרעש הנובע מכך שהמאוורר שלו עולה לסל"ד גבוה ויוצר הרבה רעש. כעיקרון המחשב נועד לאבא של אשתי - הדרישות שלו אינן גבוהות בעיקר שהמחשב יהיה שקט ויציב, החלפת המאוורר אינה באה בחשבון, אני לא מוכן לחרוג ולעלות בסכום שכבר שילמתי, להלן המפרט: pentium 4 3.2 ghz (northwood) MB: Asus P4P 800 SE (intel 865) 2 X 256 MB memory 400 …
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רכשתי חלקי מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל. שאלתי היא האם על אותו מפרט אחוש, דגש על אחוש, הבדל בביצועים במולטיטסקינג? אשמח לתשובה ללא אוברקלוק וכולל אוברקלוק ל 3550K. http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2012/05/01/intel-core-i5-3570k-cpu-review/5
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אינטל מאשרת את הדיווחים על באג במעבדי הסקיילייק שלה הגורמים לקריסה בעת עומסים כבדים ספציפיים, ומנגד MSI כבר הוציאה עדכון BIOS מתקן בשבוע שעבר, עלה האתר hardwareluxx על קיומו של באג במעבדי הסקיילייק החדשים של אינטל. הבאג, כפי שהתבטא בממצאים שנבחנו לעומק על ידי קבוצת GIMPS, הינו קיפאון מוחלט של המערכת וקריסה בעת הרצה של התוכנה Prime95 תחת הגדרות ספציפיות – כלומר בעת עומסים כבדים למדי שתוכנה מסוג זו יוצרת במסגרת מציאתם של מספרים ראשוניים. הדיווחים הועברו לחברת אינטל, שמיהרה לבדוק את העניין וכעת מאשרת את קיומו של הבאג במעבדים שלה. החברה הודתה, בטון חצי מנחם, שהבאג עשוי להשפיע על כמה ממעבדיה, ועשוי להופיע אך ורק במצבים של עומס קיצוני הנוצר כתוצאה מתוכנה כזו, תוכנה המ…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ערב טוב. לאחרונה ראיתי שהטמפ' של המעבד מסוגלת לעלות מעל 80 במאמץ עכשיו בניתי מוד די חמוד על הסטוק של אינטל שמוריד אותו ל30 ואפילו פחות אבל הבעייה שהמאוורר של אינטל החליט להוריד לעצמו ת RPM ל 1000 ואז הטמפ' עולה עוד פעם. האם אני יכול להגדיר למאוורר להשאר על 1500 RPM קבוע? הוא מתחבר ללוח אם תודה מראש! עריכה: זה פנטיום D 3.4
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש במציאה מעבד פנטיום 4 2400/533/1024KB 478S ב 290 ש"ח ! = 3 שנים אחריות = ולרכוש במחיר מציאה לוח גיגהבייט S478 עם ציפסט 865 ...ב 300 ש"ח . = 3 שנים אחריות = שווה ? אני יודע שכמה פה ירשמו לי SEMPRON64 או CELERON64 חזק יותר אבל קיבלתי מעבד חזק במחיר של מעבד תקציבי שווה לנצל את זה ?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כנסו למפרט ותראו שרק הזיכרון מפריד ביני לבין הביצוים של המחשב שלי!!! תציאו לי מה כדי לעשות!!! לקנות עוד 256 זיכרון או לקנות 512 מה יותר כדאי!!!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
בשיטוטי החנויות (קונה מחשב בקרוב) מצאתי את זה LANPARTY UT nF4-D ב 820 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3428&catcode=172 מצא את ההבדלים הוא נראה בדיוק כמו שאר אחים שלו (כולם מבוססים על אותה פלטפורמה בדיוק) *** עדכון - מצאתי כמה הבדלים, לרגיל יש קבל נוסף ליד ה24PIN ובבורר של SLI אין פינים בכלל אבל רק שהוא NF4 רגיל האם שווה לקנות אותו המצב שלי עכשיו הוא NEO4 VS LANPARTY UT nF4-D את הבעיה (חוסר יציאות המדפסת והCOM פתרתי ) שמנעה ממני ללכת על DFI הסרתי
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, האם ספק כוח 300W מספיק למעבד Athlon64 3000+ ? (הספק הוא מחברת HEC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוכש מארז חדש , ולכן אצטרך להעביר הכל לתוכו המארז הוא ANTEC 1200 והדברים שאני מעביר הם זה לוח אם EP43-DS3L שעליו יש קירור סטוק של INTEL ו E8400 2GB X2 של KINGSTON וכרטיס מסך 4870HD של GIGABYTE השאלה האם אפשר להוציא את הלוח אם אם כל הדברים עליו , ופשוט להבריג לתוך המארז חדש? לגבי הספק שאני מניח למטה במארז , האם זה קשה לחבר הכל ללוח אם וכדומה? (כל הכבלים) אני עושה את זה פעם ראשונה אם אבא שלי ואני פשוט מתעניין עד כמה זה קשה בפעם הראשונה.. תודה לעונים , והאם אתם מציעים לקרוא לאיש מקצוע לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 2600+ throughbred. השאלה היא האם עשיתי טעות כשקניתי throughbred ולא barton וזה בגלל שבכל המפרטים אני רואה רק Barton כל הזמן.. מפרט: 2600+ radeon9600p micron 768 400ddr wd200 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
במחשב שאני קונה אני רוצה לשים זכרונות של A-DATA 1GB)512X2MB PC3200 400Mhz). הם טובים (תיזמונים ועוד כמה דברים שאני לא ממש מבין בהם)?? אם לא אז על איזו חברה אתם ממליצים לי? כי ה-A-DATA זולים יחסית (460 ש"ח לסטיק) אם מישהו מביא מספרים של תיזמונים או משהו כזה אז שיסביר בבקשה בעברית כי אני לא מבין את זה.
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, מבוסס מערכת I5, שמתי לב בTASK MANAGER שישנם רק 3 ליבות. כשאמורות להיות 4. בדקתי בCPU-Z ליתר בטחון, וקיבלתי את אותה ההוכחה. למה זה ככה? מה עושים עם זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי מעבד 6600 ב-120$ כן זה המחיר ששילמתי-דרך חבר שעובד באינטל הבעיה שהם לוקחים על משלוח לארץ עוד 250 שקלים בערך-אבל הוא טס לחו"ל ויאסוף את זה משם... מחיר מדהים... עכשיו תעזרו לי לבחור לוח אם השימוש העיקרי-פשוט פשוט,אינטרנט אופיס הורדות , מקסימום קצת ערכית וידאו לא דרוש OC לא בטיח התקציב? חשבתי עד סביבות 600 שקלים גג האם עדיף ללכת על ציפסט 945 עם זכרונות 667 ואז יישאר לי קצת כסף בכיס ואולי אקנה גם כ.מסך 8500GT (בנעה עולה 460) או ללכת על ציפסט 965 עם זכרונות 800 ואז אהיה חייב לקנות לוח עם כ.מסך OB (אין לי כרגע כ.מסך PCIE בכלל) עד כמה התוספת של זכרונות 800 משמעותית למשתמש "פשוט" כמוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte וFSB עד 800 אז זה אומר שאני יכול להכניס את המעבד C2D E4400? הלוח הוא זה פה ומה זה I-DNA?? יש לי את זה בלוח
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
בכנס המפתחים של אינטל IDF 2006 הודגמו יכולות המשחק של מעבדי אינטל חדשים. ההדגמה גם מראה את הסביבה של משחק חדש בשם Alan Wake http://www.hadash-hot.co.il/story/1634/
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך תמליצו לשפר את המחשב הזה... שבעבר עלה כמעט 15 אלף שקל והיום לא זז....... :[
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי עכשיו P4 3.0G פרסקוט האם משתלם לי להחליף אותו לAMD 64 3000 וזה למשחקים כבדים כמו:DOOM3 FAR CARY HALF LIFE וחבריהם תודה מראש אלי :hi: :hi:
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תקציב עד כ-400 ש"ח. איפה אני יכול למצוא כזה? כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש למכור לוח extreme striker חדש בקופסא מקורית. הלוח נקנה בארה"ב ולא היה בשימוש עקב החלטה לקנות לוח אחר. האם יש מעוניינים? טל - 052-4891499 שחר.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-