עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mokisho,

בכנס המפתחים של אינטל IDF 2006 הודגמו יכולות המשחק של מעבדי אינטל חדשים. ההדגמה גם מראה את הסביבה של משחק חדש בשם Alan Wake http://www.hadash-hot.co.il/story/1634/

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  2. באתר Toms יש כל מיני השוואת מעבדים וכדומה. עשיתי שם השוואה בין אטלון 64 דואל 3800, לבין אטלון 64 3200. התוצאה שקיבלתי היא ש3200 הציג ביצועים טובים יותר. היתכן ? האם טעיתי במשהו ? קישור: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&model2=253&chart=69

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  3. חרשתי את הרשת ולא מצאתי שום דבר בנוגע לעניין :\ amd 3000 s-939 whinichester סטפינג עם כל האותיות המדויקות וזה.. שאני יגיד למוכר. תודה!

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by theforce1,

יש לי כרטיס מסך של zotac gtx 480 ,מארז coolermaster haf X, מעבד intel pentium d cpu 2.8ghz ולוח אם די עגלה, עכשיו השאלה החשובה היא האם לחכות ל6 ליבות של אינטל שיצא בפברואר (לא אקסטרים) , וללוח אם asus תומך לוסיד הידרה... או לקנות עכשיו משהו, שאלה נוספת האם המעבדים החדשים שיצאו בפברואר יתמכו בלוחות אם הקיימים היום ואם כן איזה... אני הבנתי שיקראו להם core i9..... תודה לממליצים.... אה וכן התקציב ללוח אם ולמעבד הוא 2200 ש"ח. ???

5. Started by hagai-,

לאחרונה נשרפו לי גם הספק וגם הלוח כתוצאה כנראה מנפילת מתח, היה לי לוח Gigabyte 7vtxh+ מבוסס KT266A כמובן, המוכר בחנות ממנה קניתי אמר שכמובן צריך להזמין חדש, והוא אמור לעלות בסביבות 400 שקל. רציתי לדעת האם המחיר הגיוני, כמה בערך צריך לעלות לוח כזה היום? האם בכלל ניתן עדיין להשיג כאלה חדשים?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אני חושב להחליף את המסך הטוב U2311 (שעדיין לא נקנה) במסך המפתה U2410. כיצד הדבר אמור להשפיע על בחירת רכיבים?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  7. נסיתי בפורום מפרטים אבל סביר להניח שיותר מתאים לפורום הזה. אני צריך המלצה ללוח אם וזכרונות. יש לי כבר: 2 דיסקים קשיחים של 120GB כל אחד. RAID0 . קרור למעבד Tuniq Tower 120mm כרטיס מסך 8800GTX. מארז Thermaltake Xaser III ספק מתח HEC WINPOWER 550W כונן אופטי - DVDR\CDR ציוד הקפי הכולל מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות שיתאימו ל - OC של E4300 ל - 3.6ghz בעלות מינימלית. אודה לעזרתכם האדיבה

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by arikbaron,

הי אני זקוק למעבד אינטל 478 למחשב קיים ההתלבטות בין פנטיום 4 2.8 או סלרון d 345 תודה

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  9. אהלן חבר'ה, אני חדש פה... הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי שדרוג של מספר דברים, אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרונות, וכרטיס מסך. המטרה שירוצו משחקים חדשים באופן סבבה לא מבקש גבוהה מדי (למרות שאשמח)... המעבד שחשבתי עליו זה E5200 יעבור אוברקלוקינג לרמה של 3.2-3.3 בערך לא יותר (זה יהיה אובר קלוקינג ראשון שלי, בחיים לא עשיתי) לוח אם, רציתי ללכת לכיון של p43-ds3l כרטיס מסך Geforce 9600GT 512MB זכרונות כרגע יש לי של 1GB אני רוצה להוסיף להם עוד 2 GB של OCZ 800 mhz 2X1024... התקציב הוא בערך 1300-1400 עם חריגה קטנה, (את הכרטיס כבר מצאתי במחיר טוב) כל החלקים האלה יתחברו להארד דיסק WD 160GB (מספיק לי)... ספק חדש של 450W אמיתי... ספק מיוצב לא גנרי. מה אתם אומרים מה דעתכם? מתוכנן אוברקל…

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  10. שלום בדצמבר אני מתכנן לקנות את החלקים האלו ... והשאלה שלי האם הם טובים לאוברקלוק? לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5 זכרונות:אני אקנה 2 סטיקים מהזכרון הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1371&catcode=31 המארז: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2140&catcode=316 תודה ..

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  11. 1. A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 2. A7N8X(nForce2)128bitDDR 3. A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 4. 7VAXP Ultra AGPx8 raid133,SATA,F.wire ההבדל המחירים הוא לא ממש משמעותי .. ואני עדיין לא סגור על ערכת השבבים ??!?! KT400 או על ה NFORCE 2 .... משום מה אני מחבב את VIA הרבה יותר מNvidia ..... מה ההבדל בכלל בין ה 1 ל 2 ? ( משהו כמו 150 שקל הבדל ) יש בסיס משמעותי להבדל ? תודה מראש לכול העוזרים . :AR15: נ.ב לא מעוניין ב OC עכשיו אבל רוצה להשאיר את האופציות פתוחות ל OC לא יותר מדי רציני ... ( בבבקשה אל תייעצו לי על EPOX ... יש לי עבר רע איתם .... - אני מפחד מהם ........ )

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by zohar678,

יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג DDR CL 2.5 בעל מהירות של 400 MHZ ברצוני לרכוש כרטיס נוסף. השאלה שלי מה זה ה CL? האם זה משנה אם אני ירכוש כרטיס של CL 3 או כרטיס של CL 2. עוד דבר: הכרטיס שלי הוא 512 MG ויש לי עוד מקום פנוי לכרטיס אחד כמה נפח כדאי לי לקנות? והאם אין בעיה שכרטיס אחד יהיה למשל עם 1024 מגה זיכרון והכרטיס השני עם 512? או שאני חייב ששני הכרטיסים יהיו בעלי אותו נפח זיכרון? אני עובד עם מערכת הפעלה XP ואני רוצה לשפר למחשב צת את הביצועים בכדי שאני אוכל למשל לעבוד בוא זמנית גם אם האימיול ותוכנת המסנג'ר.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  13. מכיוון שאני ממש לא מעודכן בתחום אז אני פונה לעזרתכם. לאחר התייעצות פה בפורום, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות לוח אם חדש. קניתי איזה לוח צ'יקמוק שנראה כמו צעצוע ואני מתכוון להחליף אותו כי אין לו את כל מה שאני צריך. אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח נורמלי. לא אכפת לי הביצועים שלו, העיקר שיהיה זול ככל האפשר. זה מה שאני צריך: יתאים למעבד E6600 DDR2 800 לפחות 4 כניסות סאטה pci express זה ברור לכרטיס X1950XTX שיהיה אפשר לעשות לו OC שיהיה אפשר לעשות לו RAID ואם אפשר, שיהיה לי מקום ל-2 כרטיסי PCI. בלוח המסכן שקניתי היה 2 אבל הכרטיס מסך עלה על אחד מהם. נ.ב. אני צריך שהלוח יהיה אחד מהלוחות באתר הזה: http://www.pcnow.co.il/category.asp?catcode=8&AdCat=8&parentid=0 כי כבר קניתי מש…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  14. יש לי את אחת הטלוויזיות של LG שתומכות בגיימינג ב4K ו120 HZ ובינתיים יש לי rtx 2070s , ryzen 2700x ואת הלוח אם של ה B450 אני שוקל בדור הנכנס של כרטיסי המסך, כשיצאו קירורים מצד שלישי, לשדרג ל3080 או אפילו 3090 על מנת לנצל את הפוטנציאל של המסך לתומו, האם כדאי לי לשדרג כבר את השילוש? אני ידע שלוח האם הזה הוא לא להיט ומגביל מאוד את המעבד ושברזולוציות כאלו המעבד הזה יכול להיות bottleneck. גם מעניין אם הX16 בPCI יספיק לכרטיס מסך שכה. על הוצאה מסדר גודל שכזה אעשה עבודת מחקר משלי כמובן, אבל בפורומים בדרך כלל נותנים לי נקודות התחלה טובות. אשמח לייעוץ, האם ולמה נראה לכם שכדאי לי לשדרג.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. אני חושב לקנות תוספת של 256 MB (יש לי 128X2) למחשב אבל אני לא יודע איזה סוג הלוח אם שלי תואם ואיזה הוא לא, אני גם לא יודע כמה חריצים פנוים יש לי לזיכרון (אם יש בכלל). הלוח הוא D850MV של אינטל. יש לי את התוכנה AIDA32 אז תסבירו לי איפה כתוב עם איזה סוג זכרונות הלוח עובד וכמה אני יכל להוסיף. אולי זה יעזור?: הדגם לא מופיע באתר של החברה :'(

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by Dj_Infernal,

Gigabyte GA-8SG667 sis 648 שמחירו 500 ש"ח או GIGABYTE GA-8PE667 שמחירו 580 ש"ח מה עדיף? מה ינצל יותר טוב את ה P4 2.4G?

17. Started by meirpeleg,

שלום, יש לי מחשב די ישן אבל בסך הכל עושה את העבודה. הוא מיועד בשביל משחקי האינטרנט של הילדים שלי. בכל אופן, הייתי רוצה להרחיב לו את הזכרון. לוח האם של המחשב הוא של GIGABYTE מדגם GA-6wmm7 Rev 2.0. מצ"ב לינק למפרט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=1507 אני יודע שיש לו 2 סלוטים של זכרון והמקסימום שהוא יכול זה 512MB. כרגע בכל סלוט יש לי זכרון של 128MB ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים של 256MB. בעבר, כאשר הרחבתי את הזכרון, נאמר לי שהלוח אם לא מקבל כל כרטיס זכרון מסוג SDRAM. ככל הזכור לי, נאמר לי כי כל צ'יפ על הכרטיס יכול להכיל מקס' 16MB ולכן אם אני רוצה 256MB אני צריך כרטיס עם 16 צ'יפים. האם אני זוכר נכונה או שיש מגבלה אחרת לכרטיס הזכרון? על הכרטיס הנוכחי רשום 128MB …

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום חומרה מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  19. יש לי לוח אם 1.17vrxp ואני רוצה לבטל תכרטיס קשת שמובנה בתוכו ו

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by urielka,

צריך תמיכה ב ddr 266/333/400 וagp 8x וכרטיס קול בסדר תקציב 500-600 ש"ח קצת קשה אני יודע אבל תתנו לוח שונתן גם אפשרות לoc

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  21. בונה סרה שהסתקלתי היום על לוחות של GIGABYTE סוקט 1366 מצאתי שיש הערה דיי חדשה שהלוחות מתאימים רק ל- Note 2) For Windows Vista/XP 32-bit operating system only עפ"י הרשום היום מצויין שהלוחות של 1366 לא תומכים ב- ויסטה 64 , למה ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2958&ProductName=GA-EX58-UD5

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  22. המפרט: מעבד - Intel pentium4 630 3GHz זכרון - 512M DDR2 533MHz כרטיס מסך - ATI X300E כרטיס קול - sound blaster audigy דיסק קשיח - 160GB SATA צורב - DVD חיבור IDE מארז - מידי טאוור + ספק 400W הלוח-אם הקודם שהתקלקל הוא מדגם Intel D915P. איזה לוח-אם יתאים לי? אני חייב לבחור לוח של אינטל או שאפשר גם של חברות אחרות? אני צריך לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה או שאין טעם? אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים. המחשב מחובר לטלוויזיה (רגילה) ורסיבר אז חשוב לי שיהיו את החיבורים המתאימים בלוח-אם. המחשב לא חדש אז לא נראה לי שכדאי להשקיע בלוח-אם יקר וחדשני. תקציב 400 ש"ח מחכה להצעות תודה.

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by RayZ,

היי. בחודשים האחרונים התעדכנתי טיפה פחות בכל הקשור לשבבים החדשים, במיוחד ה-Hydra, והייתי רוצה לדעת מספר דברים בבקשה. א) האם יש יצרנית שהוציאה לוח בעל שבב Hydra שתומך לסוקט X58? ב) הבנתי של GIGABYTE אין עדיין תשובה לHydra, האם יש מידע עתידי בעניין? תודה.

24. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Order=PRICE&Page=1&Category=34&N=2010340343+1051720996+1050717007+1051519434&Submit=ENE&Nty=1&SubCategory=343 ההודעה המקורית: האתלון 64 4000+ X2 הגיע ל NEWEGG (מעבד של 65 ננו מטר) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103774 הוכרזו די מזמן ורק עכשיו באמת מגיעים לשוק הצרכני, עד עכשיו הלכו כנראה ליצרני המחשבים.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  25. שלום, אני מתכוון לרכוש מעבד i5 ולוח אם מתאים, מי יודע היכן יש זכרונות זולים וזמינים לרכישה? אני מעדיף לרכוש הכי זולים עכשיו ולהשקיע יותר אח"כ כשהמחירים ירדו. יש בכל מיני אתרים, אבל לא לאספקה מיידית, מי מכיר היכן זמין?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים