עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. CAS2 ,Kingston HyperX 256MB DDR PC3000 370Mhz או CORSAIR DDR-RAM 256MB 3000 CAS2 Memory ואני אסביר: יש לי כבר 256 מגה של הקורסאייר (אפשר להציץ במפרט) ואני צריך עוד 256. אבל אני רוצה לחסוך - מדובר בהפרש של 160 ש"ח 413 ש"ח עבור הקינגסטון מול 573 ש"ח לקורסאייר. השאלה אם ערבוב של שני הסטיקים יפגע בביצועים, כשכרגע לא מתוכנן OC וגם אם בעתיד יהיה, הוא לא יהיה רצחני. האם הביצועים מצדיקים את ההפרש ? תודה HF

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by pMor,

מישהו יודע מתי יוצא הצ'יפסט הנ"ל? ובסביבות מתי הוא מגיע לארץ?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  3. יש לי את המעבד הזה: AMD ATHLON XP 2600 BARTON+מאוורר של חברת TITAN , המוכר אמר לי שהוא והמאוורר המקורי של AMD עלוים אותו דבר אבל הטיטאן יותר טוב אז הוא שם לי את הטיטאן הנה המאוורר: http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm עכשיו יכול להיות שהלוח שלי מזייף{ABIT AN7} כי לא נראה לי שהטמפרטורה של המעבד היא 67-70 במנוחה כי נגעתי בהיטסינק וזה לא היה כל כך חם הייתי יכול להשאיר את היד שלי שם הרבה יותר זמן מדקה זה לא שרף בכלל ולפי מה ששמעתי זאת השיטה לבדוק אם הלוח מזייף. איך עושים עדכון ביוס?? אני צריך לעשות או שההיטסינק גם במעלות כאלו{67-70} לא חם כלכך שאפשר לגעת בו או שזה כבר אמור לשרוף ממש? תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by השופט,

AMD ATHLON XP 2400 + מאוורר Spire SuperRock, במארז Compucase Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאווררר 80 מ"מ אחד (מאחורה אם אינני טועה). 1. האם אתם צופים בעיית חימום יתר ? 2. מהו טווח הטמפרטורה הסבירה למעבד ?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. אז ככה, עד סוף החודש כנראה אני יקנה את המחשב החדש, ואני מתלבט באיזה לוח לבחור, התקציב הוא לא משנה, בהתחלה חשבתי ללכת על הIC7 ואחרי כמה באנצ'ים שביאסו אותי ממש אני לא יודע במה לבחור ולאחר הבאנצ' של טום אני מתלבט אולי לקחת את הNEO 2, תוכלו בבקשה לעזור לי להחליט על לוח... תודה! נ.ב. מתוכנן OC דיי כבד וביצועים זה הדבר הכי חשוב לי ובשביל זה אני מוכן לוותר על הכל. המעבד יהיה כנראה 2.6C או ה2.8C.

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by Amitai,

האם המהירות שלהם היא 133Mhz??

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by lazy-bones,

לפני בערך חודש, שמתם פה באתר את התוכנה החדשה ללוח אם של אינטל , D865PERL התוכנה נקראת, desktop control center, הורדתי אותה גם מהאתר של אינטל.... וכשאני מנסה להתקין אותה מופיעה לי ההודעה : the inter® desktop control center can be installed only on intel desktop boards that supports IDCC. install will now abort. for information about which intel desktop boards suppot IDCC, see the read me file אני מבין מזה שפשוט אין לי לוח תואם אבל!!!!....... אני יודע שיש לי את הדגם הזה D865PERL ההוכחות בקובץ המצורף... (את החץ והסימונים אני עשיתי.. נכון מקצועי) מה יש לכם לומר על זה??????????? בבקששהההההה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by matanyaniv,

קניתי מחשב חדש, לקחתי אותו לפני שעתיים בערך... בחנות הוא הראה לי שהכל שם אבל לא שמתי לב למשהוא מוזר: על הלוח(לוח לAMD של איפוקס) רשום הדגם EP-8RGA+ כאשר הדגם שקניתי היה אמור להיות: EP-8RDA+ חיפשתי גם באתר שלהם ואין דגם כזה.. מה זה הדגם הזה???

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  9. יש לי SIDEWINDER הכי ישן אם אני לא טועה והוא לא מתחבר ללוח החדש שלי. יש מתאם, כרטיס PCI והאם שווה בכלל לקנות אותם או פשוט לקנוץ GAMEPAD USB חדש?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  10. Started by brk2k,

יש לי התלבטות בין הזכרונות הבאים : Mushkin 512MB PC3200 Blue OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier המשקין יותר יקר ב- 150 שקל ובעתיד אולי אני יעשה אוברקלוק ממש ממש קטן. אל תיתייחסו ליכולות אובר קלוק - אני מחפש זיכרונות מהירים , יציבים וטובים עם תאימות גבוהה ללוחות אם. אני מתכנן לקחת 2 סטיקים של 512 (1024) ומזה יוצא לי שהמשקין כבר יותר יקרים ב-300. בבקשה תעזרו לי להחליט :-\ תודה רבה לכל העוזרים! :)

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by hagai-,

לאחרונה נשרפו לי גם הספק וגם הלוח כתוצאה כנראה מנפילת מתח, היה לי לוח Gigabyte 7vtxh+ מבוסס KT266A כמובן, המוכר בחנות ממנה קניתי אמר שכמובן צריך להזמין חדש, והוא אמור לעלות בסביבות 400 שקל. רציתי לדעת האם המחיר הגיוני, כמה בערך צריך לעלות לוח כזה היום? האם בכלל ניתן עדיין להשיג כאלה חדשים?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. אני צריך זיכרון טוב לAMD 64 עד 800 ש"ח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by urielka,

צריך תמיכה ב ddr 266/333/400 וagp 8x וכרטיס קול בסדר תקציב 500-600 ש"ח קצת קשה אני יודע אבל תתנו לוח שונתן גם אפשרות לoc

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by Philip,

במהלך חיפוש אחרי מערכת ה HTPC הזולה ביותר אך המתאימה ביותר לצרכיי, נתקלתי בבעיה ואבקש את עזרתכם.. בעיקרון המחשב אמור להיות קומפקטי, קטן, ומעוצב. כמובן שיש כמה דרישות: - כרטיס מסך מובנה בעל יציאת טלויזיה איכותית, עדיף כמובן Svideo ולא RCA. - יציאת/כניסת S/PDIF על מנת לנצל סרטי AC3. - מובנה על הלוח - IR, על מנת לשלוט במערכת באמצעות שלט רחוק. - כרטיס רשת מובנה בלוח. למי שסקרן, המערכת תהיה מבוססת 1800+ AMD, והיא תריץ לינוקס ג'נטו, כשעליה מותקן freevo. http://freevo.sourceforge.net/ במהלך החיפושים מצאתי כמה לוחות: MSI - K7N2GM-L: היקר מבין כולם, היתרון שלו הוא יציאת טלויזיה בצורת barcket (אני לא בטוח איך היציאת טלויזיה מתחברת בלוחות האחרים) http://www.msi.com.tw/pr…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by aleXtazi,

שלום לכולם יש לחבר שלי מעבד 1700+ ולי יש 1800+ פלאטינום עכשיו אצלי ה אי די שלו הוא 662 ואצלו זה 681 שווה לי להחליף איתו השאלה שלי עם המעבד שלו עובד על 0.18 או 0.13

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by MAOR,

קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by miim17,

הורדתי את העדכון, הרצתי את ה EXE (מתוך חלונות....) והוא טוען שהציפסט שלי לא נתמך....והוא כותב שהוא בכלל של אינטל..... הפואנטה היא להריץ את זה מהדוס? בחיים שלי לא עשיתי כזה דבר, אז עם מישהוא מוכן לתת הסבר קצר איך...זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by Laser,

מישהוא יודע אם אפשר להשתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ בסלוטים שנועדו במקור ל RDRAM 400MHZ ??

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  19. גם ל-OC וגם בכלליות ואני מעדיף קירור בלי רעש של F-16 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by michaelsko,

שלום לכולם. לאחרונה שמעתי הרבה על דבר שנקרא HTPC והבנתי שהמשמעות של זה היא Home Theater PC. לפי השם זה רעיון נחמד, אבל אין לי מושג מה בדיוק HTPC צריך לדעת לעשות, כלומר אילו רכיבים צריך להשיג בשבילו? אם למישהוא מכם יש אחד כזה או יודע מה צריך להיות בו, אנא אמרו לי. מיכאל.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  21. Started by Pumpkin,

אני צריך המלצות לזכרונות למערכת שלי (ראו מפרט) הזכרונות שיש לי לא מתאימים לי למערכת, הם לא עובדים ב- Dual ב- 400MHz המערכת פשוט קורסת כל כמה דקות, הנמכתי להם את המהירות ל- 372MHz וה- dual התייצב, אבל זה פתרון זמני... התזמון שלהם גרוע (CAS3) וגם בהתכתבות עם קינגסטון הם טוענים שהזכרונות לא מתאימים לי למערכת בגלל התזמון האיטי.... מדובר בשני סטיקים של 512 כל אחד, ויש לי אפשרות להחליף אותם לכל זיכרון אחר... המחשבה הראשונית שלי היתה ה- HyperX החדשים של קינגסטון, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם.... תודה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by dogday,

אני מתלבט בין שני המעבדים האלו: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1 AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 2 שווה להשקיע עוד 100 שקל על ה2600 ?? יש הבדל משמעותי בביצועים שלו על ה 2500 או שכדי לקחת את ה 2500?? ומזה tray cpu יש שם גם 2500 שאין לו tray cpu במקום זה כתוב cpu box נראה לי והוא עולה כמעט כמו ה 2600. תודה לעוזרים!!!

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by -= Star =-,

אם כבר קונים מעבד עם 800MHZ אז לא עדיף גם לקחת RDRAM שינצל את הבאס של המעבד???

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by MortaL,

אני מתכוון לבצע OC אבל לא בצורה מטורפת , אני מצרף לכם את הלינק על הלוח + הסבר על הOC שניתן לבצע אליו. יש יותר טובים ? מה ההמלצות שלכם ? http://www.msi.com.tw/html/e_service/techexpress/tech_column/6728/page3.htm 10X

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  25. כרגע יש מעבדים ב65-ננומטר עוד מעט יוצאים 45 ננו ואיפשהו בעתיד גם 32ננו... שמעתי איפשהו ש32 זה המגבלה הסופית (בנתיים). אם עד אז לא יצליחו למזער עוד... מה יהייה אז? לא שזה ממש משנה לי אני סתם מתעניין..

• 7 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים