עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כנסו למפרט ותראו שרק הזיכרון מפריד ביני לבין הביצוים של המחשב שלי!!! תציאו לי מה כדי לעשות!!! לקנות עוד 256 זיכרון או לקנות 512 מה יותר כדאי!!!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by nadav1379,

מה יותר כדי AMD או Intel ולמה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי מחבר מעבד פנטים 3 ישן (עוד מהגרסאות של אלה שעומדים על הצד כמו הP2) שכנראה הוא שרוף מה אומר האחריות של אינטל הלכל החיים, הבנתי שזה לכל אורך החיים של המעבד זה נכון? למי אפשר לתת את המעבד כדי לתקן אותו/להחליף אותו? מה צריך בשביל זה? (קבלה, חשבונית?) תודה למי שיודע

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by bluemail,

הייתי רוצה דפי נתונים של מיקרו בקר מדור הפנטיום דור ראשון ושני מספיק טוב בשבילי אם אפשר גם שלישי

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. Started by erezh13,

טוב, בגלל בעיות תקציב כרגע ומחשב עגלה (P3 800) החלטתי לקנות AMD. 1. אני מחפש אתר שיתרגם לי את המהירות של כל מעבד AMD מול מעבדי אינטל, למשל Athlon Barton 2500+ שיתרגם את ה2500 הזה למהירות של אינטל (למשל 2.4C, סתם דוגמה, לא שאני חושב שזה אמיתי). 2. אני קצת מפחד מלקנות AMD כי אף פעם לא עבדתי על מחשב AMD! כן כן מה שאתם שומעים, בחיים גם לא נגעתי במחשב כזה, כל החיים הייתי עם אינטל ואני לא רוצה סתם להסתכן, אז יש מצב שאתם תמליצו לי ותגידו לי באמת מה האיכות של הביצועים שלו ואם הם יתאימו לי לדברים הבאים: משחקים (אני גיימר קצת מעל הממוצע, לא כבד אבל משחק דיי הרבה) גלישה באינטרנט סתם לשמוע מוסיקה (חח כל הזמן יש מוסיקה במחשב שלי) עבודה עם תוכנות של גרפיקה (כמו פוטושופ 7 וכו') הרבה אבל…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by bluemail,

תאימות לSATA ל AGP X8 ל DDR2 שיתמוך גם ב533 800 וב במעבד האחרון שיצא אם אפשר גם ל PCI EX...

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by heilper,

ראיתי בדובים כי רשום שבלוח הנ"ל יש שני כרטיסי מסך הגיוני לא הגיוני טעות של החנות? מחיר 1200 ש"ח נחמד ללןפרטי

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. שלום יש לי ידידה עם Q6700 ולוח תומך DDR2 בלבד (יש 4 סלוטים). הוא מעוניינת שיהיו לה סה"כ 16GB של זכרון. המטרה - CUBASE. לא הצלחתי למצוא את הדבר הזה במחיר שפוי. האם למישהו יש רעיון? אם לא, היא תשדרג שילוש. תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. Started by itayassa,

הלוח אם שלי הוא 990XA-UD3 ויש בו בעיה די מעצבנת. הכרטיס קול המובנה שלו דפוקק... כבר קרה לי שחצי שנה לא שיחקתי BF3 וBFBC2 בגלל הבעיה עם הכרטיס קול, 30 שניות אחרי שאני נכנס למשחק הסאונד פשוט נעלם ולא חוזר(וזה סיוט לשחק ככה...) זה בעיה בדריברים, ואז פעם אחת עדכנתי אותם והייתה בעיה אחרת, אחרי 30 שניות נעלם הסאונד רק ברמקול אחד, ככה שזה היה מוזר אבל יכולתי לשחק די בלי בעיה. קניתי איזה משחק לא מזמן והוא לא עבד אז בתמיכה אמרו לי לנסות לעדכן את הדריברים של הכל כולל הכרטיס קול, ותנחשו מה? חזר החרא הזה... כבר החזרתי את הלוח אם לTMS פעמיים שיבדקו אותו, והם אמרו שאין בו משהו שמצריך החלפה של הלוח אם. אז הלוח אם שלי דפוק... איך אני יכול לפתור את הבעיה של זה? לקנות כרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by rotman,

שלום לכולם , השאלה שלי היא כזו , למחשב משרדי שמריץ win 7 64bit איזו תצורה עדיפה? מעבד : E6300 + זכרון של 6GB או מעבד : E6750 + זכרון של 4GB ? המגבלה נובעת מ 2 לוחות אם שונים... אחד תומך ב E6750 אבל יכול לזהות רק עד 4GB והשני לא מכיר את ה E6750 אבל תומך בעד 8 ג'יגה זכרון.... תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

יש סיבה לדאגה? לוח: GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 תודה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  13. חוץ מזה יש במחשב 4G זיכרון המחשב מיועד לשימוש גרפי אבל בתקציב נמוך תודה

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by PrefaceAlumni,

שלום, האם ההבדל בין E7200 ל-E8400 מבחינת ביצועי משחקים הוא משמעותי(כי מבחינת המחיר ההפרש הוא 400 שקל!) והאם שווה להשקיע את ההפרש בין E7200 ל-Q6600 אם היעוד של המחשב הוא משחקים? תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. שלום חברים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון הפנימי במשחב שלי ורציתי לדעת את דעתכם לגבי מה כדאי לשדרג, יש לי כרגע שתי כרטיסים PDP 512MB DUAL CHANNEL תזמונים 2.5-3-3-8. ונשארו עוד שתי סלוטים פנויים לזיכרונות.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by or323,

אני רוצה לרכוש למחשב שלי זיכרון בנפח 2 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשר לשים זיכרון של 800mhz ללוח אם שתומך עד 533mhz אם כן מה דעתכם על הזיכרונות האלה ‏1GB Kingston Value‎ x2 או אלה ‏2GB Transcend‎ מ ksp? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by Murmur,

שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משרדי זול, וראיתי את מעבדי ה-45W החדשים של AMD ולא ידעתי איך לאכול אותם, הנה דוגמה: AMD ATHLON 64 4050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.1GHz 1MB CACHE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4054 איך המעבדים הללו בהשוואה למעבדים הישנים והטובים של AMD, דוגמת ה-4600 X2 או ה- 4800 X2? כדאי לקנות? מי יודע? תודה.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by -LosNir-,

טוב מכיוון שיש כזה אשכול בפורום אמצעי אכסון, אז פתחתי אחד פה אז כמה GB יש לכם במחשב? לי יש 3GB.

19. לאחרונה עם הכניסה של המעבדים החדשים של AMD יצרנים שונים של לוחות מציינים שכדי להשתמש במעבדים האלו יש לעדכן ביוס בברור קצר מסתבר שהאחריות תקפה גם לביוס מעודכן אבל אם העידכון נכשל והלך הביוס אין אחריות מה הבדיחה הלא מצחיקה הזאת ?? מה התוקף החוקי של החלטה כזאת שבאתר של היצרן אומרים מפורשות לעדכן את הביוס וכל לוח מודרני מגיע היום עם תוכנת עידכון לביוס? מישהו ניסה לממש אחריות כל ביוס דפוק?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by TC2B,

תכונות: 90nm process - תהליך ייצור ל 90 ננו מטר דור ב. SSE3 instructions - קבוצת פקודות מעבד נוספת שתעזור בעתיד. memory controller upgrade - שיפורים בבקר הזכרון. lower default voltage - מתח עבודה של 1.4 וולט. מהירות השעון של המעבד היא 2 גיגה הרץ, הסוקר הצליח להעלות את מהירות השעון ל 2.8 גיגה הרץ על בסיס פזור החום המקורי של AMD שמגיע עם המעבד ולא שינויים באספקת החשמל למעבד. (ההמהרה הנ"ל בוצעה על הלוח של DFI). התוצאה הזו מעוררת ציפיות לקראת שאר מעבדי AMD עד סוף השנה, למשל ה FX-57, אתלון 64 4200+ וכפולי הליבות. משום מה הסוקר משווה את ה venice ל newcastle שיא גרסת ה 130 ננו מטר שכבר פחות או יותר הוחלפה על ידי ה winchester. מקור הידיעה: http://www.xtremes…

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by mr.Man,

שלום לכולם.. עד עכשיו התעסקתי רק עם מעבדי INTEL.. (לא להתנפל עלי... זה העדפות של מקום העבודה) עכשיו אני מחפש מחשב לבית ומתעניין על AMD... השאלה שלי היא כזאת... יש כל כך הרבה סוגים... מה זה אומר? יש VINCE ויש WINCHESTER ויש גם SAN-DIEGO... מה ההבדל בניהם? מה הכי שווה? מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ראיתי שיש גם דגמים עם BW-E6.. מה זה? מה אומר המספר ליד הדגם? 3000, 3200...? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by YoShow,

בדקתי בתוכנה everest את סוג הזיכרון שיש לי ורשום לי DDR ואז : 3200 (200mhz). התקשרתי לחנות ואמרו לי שזה אמור להיות ככה. הם אמרו שלדוגמא ddr2 יופיע עם 333 mhz בeverest במקום 533. זה נכון?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by Blackend,

יש לי לוח אם asus p4s800d עם הצי'פסט של sis כמה לפי דעתכם אני אראה שיפור אם אני אחליף ללוח אם יותר טוב? האם זה ינצל יותר את ה רדאון 9800 פרו שלי ? ואם הלוח אם שלי באמת חרא (כמו שאני חושב) לאיזה לוח אם כדאי להחליף 2 אופציות אחת ללא הגבלת תקציב והשניה הלוח הכי תקציבי ששה משהו

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by guandms,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין 2 הזכרונות הללו כדאי יותר ? GEIL CLS 2.5 2GB DUAL CHANNEL 2X1024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1864&products_id=11515 OCZ PC-3500 GOLD GX DUAL CHANNEL 2X512 אני מחשק המון במשחקים וקניתי לאחרונה את ה- X1900XTX 512 MB ואני לא עושה למחשב שלי OC !! אז מה יותר כדאי דעות בבקשה ...

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by -Sky_Lord-,

איך הזכורונות האלו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-332&depa=0 והגרסה הבודדת: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-331&depa=0 כאילו רואים שהם נותנים תיזמונים טובים בסטוק, אבל איך הם בOC, מישהו יודע? עריכה - מישהו כתב שם בהודעות שהוא עבר את ה270 ב2-3-3-6

• 6 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים