עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by stingeR-,

אוקיי , לפני חודש קניתי בKSP AMD ATHLON XP 2400+ Tbred core וקיבלתי אותו עם Thorton Core עכשיו השאלה שלי , מזה THORTON? למה הוא משתווה? הוא פחות טוב מהTBRED הרגיל ? למעבד יש 256KB L2 CACHE ו266MHZ FSB כמו לTBRED... לפי מה שקראתי הוא יותר טוב מהTBRED אבל פחות טוב מהבארטון , אבל עכשיו Maphisto אומר לי שהמעבד הזה שווה ערך לדיורון ולסלרון , האם מישהו מוכן להאיר את עיני ? זה דחוף. ד"א : בבנצ'מארק הסינטטי הרגיל של סנדרה הוא נותן אותה תוצאה של ה2400 הרגיל , בPCMARK2002 הוא נותן 5974נקודות שזה נחשב טוב מאוד אם אני לא טועה... איך אני יכול לבדוק עוד כדי להבין אם המעבד טוב או רע?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  2. יש לי 1 ג'גה זיכרון בקונרו,אם אני יקנה עוד ג'גה יהיה הבדל משמועתי בגלל הדואל? או שאני לא ירגיש? אני מתכוון במהירות של התקנת יישומים ו/או במשחקים כבדים

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על הטמפרטורות הללו בזמן מנוחה? ???

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. הכונה היא לקחת שני סטיקים של 256 מגה של 333MHZ ושיהיה במקום רוחב פס של 2.7GB/S יהיה 5.4GB/S תודה לכל מי שעונה ;D

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  5. יש לי מעבד AMD AXP 2500 לפני 8 חודשים קניתי וולקנו 12 ומרחתי על המעבד את המחשה התרמית הג'נרית שהגיעה עם גוף הקירור. היום קניתי משחה ARCTIC SILVER כדי לשים מחדש, אבל אני רוצה לדעת קודם איך להסיר את המשחה הקודמת? יש לי בבית מין "ג'" כזה, שרשום על הרכיבים שלו מאחור: Ingredients: alcohol 70%, water, glycerin, thickners & fragrabce אני יכול להשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by jeyjey,

אני משיג +3000 ליבת VENICE ואני צריך לוח אם בשבילו, שיביא טובות בOC התקציב 700 ש"ח, קצת אבל זה מה יש AGP, מKSP תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by Adirz0,

שלום לכם חברים , לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש. הקטע הוא שהלוח (DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D) פשוט לא "מזהה" את המעבד. זאת אומרת - המחשב עולה , אבל לא כתוב לי AMD 3800+ Dual Core. וכשאני מסתכל במאפיינים של המחשב שלי , כתוב משהו עם AMD Hammer. עכשיו , אמרו לי שצריך לעדכן את הביוס. סבבה , הורדתי את המחשב לחברה שקניתי ממנה את המחשב , והטכנאי אומר שהוא לא מצליח לעדכן את הביוס , והוא אמר לי שהם שולחים את הלוח לחברה של הלוח כדי שהם יעשו את זה... כמו שאתם יודעים , כשחלק נשלח לחברה , יכול לקחת הרבה זמן. בקיצור , יש לכם מושג למה הטכנאי לא מצליח לעדכן את הביוס? שאלתי אותו לגבי שגיאה שהוא מקבל , אבל הוא פשוט לא ענה לגבי שגיאה (אמורים לקבל שגיאה כשלהיא אם לא מצליחים לעדכן ביוס?)…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by AlcHEMisT,

היי לכולם!!! רציתי לדעת מה ההבדל בין הסנטרינו למובייל ואם יש לינק טוב שמסביר את הנושא אני יישמח לקבל.... תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by -LosNir-,

טוב מכיוון שיש כזה אשכול בפורום אמצעי אכסון, אז פתחתי אחד פה אז כמה GB יש לכם במחשב? לי יש 3GB.

10. Started by Reality,

נכנסתי לתוכנה CPU-Z לבדוק משהו במחשב שלי ובלשונית של הזכרונות גיליתי להפתעתי שהזכרונות פועלים על מהירות מקסימלית של 667Mhz ובקבלה של המחשב רשום במפורש 1333Mhz אשמח להסבר הגיוני מה עובר על המחשב שלי (או שפשוט החנות רימתה אותי והתקינה זכרונות אחרים?)

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם וחג שמח. רכשתי מחשב חדש והזמנתי אותו עם מעבד נורטווד במהירות 3.2 אך קיבלתי מעבד באותה מהירות אבל פרסקוט, כשהחנות טוענת שבגלל שהמחשב הגיע באיחור הם פיצו אותי והחליפו לי מעבד. בכל מקרה דרשתי שיחליפו לי את המעבד לדרישה המקורית - ה נורטווד. מה אתם אומרים? האם להשאר עם הפרסקוט או לחזור להזמנה המקורית - הנורטווד. אני מכיר את בעיות ההתחממות של הפרסקוט ואת הרעש הנובע מכך שהמאוורר שלו עולה לסל"ד גבוה ויוצר הרבה רעש. כעיקרון המחשב נועד לאבא של אשתי - הדרישות שלו אינן גבוהות בעיקר שהמחשב יהיה שקט ויציב, החלפת המאוורר אינה באה בחשבון, אני לא מוכן לחרוג ולעלות בסכום שכבר שילמתי, להלן המפרט: pentium 4 3.2 ghz (northwood) MB: Asus P4P 800 SE (intel 865) 2 X 256 MB memory 400 …

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by Money_Man,

יש לי כרגע WIN XP PRO על פנטיום4 1400MHZ. הלוח אם הוא אינטל מסוג GARIBALDI 850I. יש לי כרגע 64X2 שלא מספיקים בכלל... אם אני רוצה את המחשב רק לאינטרנט ועבודה משרדית, יספיק 512 מגה? עכשיו אני יכול אולי להשאיר את ה64X2..ולקנות עוד 256X2 וזה יפעל טוב? זה לא יוריד את המהירות בגלל שזה 4 סטיקים ולא 2? אם ה256X2 יהיו מחברה אחרת שאינה כמו ה64X2 זה ישנה?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  13. באמת כולם מדברים ואני לא מבין... סבירו לי

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by MoDaN,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם. אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3. אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל) אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות. אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  15. יש לי שאלה האם יש הבדל בין הסלוטים של מעבד של מחשב פיסי ובין כזה של מחשב נייד? ואם יש איך נקרא סלוט של מעבד לנייד

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by simon_hr,

יש לי מעבד E4500 וכרטיס מסך 8600 512 זיכרון מובנה ו2 גיגה זיכרון ו250gb ואני מחפש לוח שיתאים לי לחלקים הללו..! משהו טוב עם אפשרות לשדרוג אם אפשר... ורק לא asus

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by SAgent007,

אני מתלבט בין AMD ל INTEL. יש לי 2 אפשרויות: 1099 - Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU 689 - Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 798 - 2x Corsair VS512MB533D2 512MB DDR-II 533 Memory ------------------ 2586 1149 - AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray 729 - ABIT AN8 nForce 4 Socket 939 Motherboard 678 - 2x GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory ------------------ 2556 מה עדיף ? או אולי עדיף משהו אחר בתחום המחירים 2500-2600 ש"ח ?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by Ido.K,

אז ככה חברים החליפו לי את המעבד: AMD Athlon XP 2000 Sempron 2200 עכשיו רציתי לשאול אם יש שינויים גדולים בין שני המעבדים!? תודה ענקית לעוזרים,

19. Started by guy418,

המערכת היא intel q6600, ocz 4gb 1066mhz reaper.. כרגע אני לוקח את הhd4850.. המערכת מיועדת למשחקים, OC ואולי עוד כמה תוכנות.. חשבתי על הasus p5q אבל אז חשבתי אולי לקחת משהו ממש זול כמו הgigabyte ep35-ds3l ואז עם ההפרש שחסכתי לקחת HD4870.. מה אתם אומרים עדיף? אני לא בטוח אם הEP35 תומך בזכרונות 1066MHZ שאני לוקח.. ואני לאדע אם הכרטיס מסך שהוא PCIE 2 תומך לאחור בלוח אם שהוא PCIE 1? עריכה: ד"א המארז הוא cooler master cm690 עם ספק seasonic 500w.. והקירור למעבד אני לוקח scythe ninja 2 עריכה 2: איך הgigabyte ep43 ds3l? איך הוא יסתדר עם OC? אני רוצה להביא את הq6600 שלי למינימום 3GHZ.. אני לא מנסה לשבור שיאים אבל להגיע ל3.5~ יהיה גם נחמד.. הלוח יהיה מסוגל לזה?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by BhellSky,

אני כבר החלטתי על כרטיס מסך ועל מעבד ( AMD64 bit 3200+ ) ואני רוצה 1024 זכרון די די אר ולוח אם, ב 2000 שקל או פחות, יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by iluxa1,

^^^^^6

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  22. שימושים הם HD מוזיקה גלישה וזה,בעתיד אולי אני אוסיף כרטיס מסך. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  23. אני צריך זיכרון טוב לAMD 64 עד 800 ש"ח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by joni,

לאיזה מעבדים ה3800 ה4800 ה5600 וה6000 משתווים לשל אינטל?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  25. שלום לכולם. כרגע אני עם המפרט הבא. Asus P5Q3 Deluxe - עם 4 חריצי הרחבה לDDR3 Q9550 2X2GB OCZ Reaper 1333Mhz אני מעוניין להרחיב את הזיכרון ל16GB ולהשתמש בזכרונות האלה מבית G.Skill http://gskill.com/products.php?index=377 על פניו אין תאימות ללוח אם היות ושלי, עם כל הכבוד כבר בן 3. האם שדרוג כזה יהיה לא יעיל בגלל חוסר תאימות לצי'פסט או שזה זניח? האם יותר פשוט לקנות 4 זכרונות גנריים (סמסונג ודומיהם) של 4GB כל אחד ולגמור את הסיפור? בתודה מראש עומר

• 2 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים