עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eid101,

שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by HUNTI,

אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by RAID2010,

אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. והאם גם אני חייב להחליף מערכת הפעלה? מה אתם ממליצים, תודה.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  5. לאחרונה עם הכניסה של המעבדים החדשים של AMD יצרנים שונים של לוחות מציינים שכדי להשתמש במעבדים האלו יש לעדכן ביוס בברור קצר מסתבר שהאחריות תקפה גם לביוס מעודכן אבל אם העידכון נכשל והלך הביוס אין אחריות מה הבדיחה הלא מצחיקה הזאת ?? מה התוקף החוקי של החלטה כזאת שבאתר של היצרן אומרים מפורשות לעדכן את הביוס וכל לוח מודרני מגיע היום עם תוכנת עידכון לביוס? מישהו ניסה לממש אחריות כל ביוס דפוק?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by sergey_k,

שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  7. שלום לכולם , ברשותי שלושה סטיקים (סט של G.SKILL ) של DDR3 שעבדו ב-TRIPLE CHANNEL בלוח X58 ישן ואני מעוניין להעביר אותם ללוח חדש עם צ'יפסט X79, אבל ראיתי שבלוחות החדשים כבר אין אפשרות ל-TRIPLE CHANNEL אלא רק ל-DUAL. רציתי לשאול האם הזכרונות יעבדו טוב בלוח החדש (שניים ב-DUAL CHANNEL ואחד לבד) או שעדיף לרכוש זכרונות חדשים שיעבדו ישירות ב-DUAL ? תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by KusHniR,

שיש לו חיבור PCIE יש כזה דבר ?

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

יש סיבה לדאגה? לוח: GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 תודה.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by eladbu,

אני מעוניין לקנות לוח אם ורציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט 865 ל 875???

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by kobibo,

האם ההבדלים בין DDR ל DDR2 משמעותי ? איזה לוחות תומכים ב DDR2 ?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  12. האם זה צריך להיות ככה ואם כן למה זה ככה?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by BEN903,

כאשר אני מכניס כרטיס סיריאל MOSCHIP עם שתי יציאות סיריאל לסלוט הPCI הראשון מלמטה המחשב עולה אך לא מזהה את כרטיס הרשת המשולב בלוח בסלוט השני ( 2 סלוטים של PCI בלוח ) המחשב לא עושה BOOT .... עודכן ביוס לגירסה הכי חדשה מפרט : לוח P5Q3 כרטיס מסך QUADRO FX 1700 זיכרון 2 גיגה סטיק אחד מעבד Q9550 כרטיס סיריאיל שתי יציאות PCI ספק HEC 550DA-5DX קשיח 250 SATA אני במצב ON THE FACE PLEASE HELP

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by tzolerguy,

היי יש לי מעבד I7-920 עם לוח של ASUS P6T וזיכרון 3GB 1600MHZ של חברת GSKILL בכמה נראה לכם שיהיה אפשר למכור את החלקים הללו?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by israel_0,

יש המלצות ביקורות?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. אחד מלוחות האם הכי מתקדמים בשוק זוכה מאיתנו למבט מקרוב - האם Gigabyte הופכת למלכת ה-HEDT בממלכה של AMD? לכתבה

17. שמות דגם, תדרים ואפילו ביצועים של מעבדי משפחת ה-Threadripper 2000 נחשפים לראשונה לכתבה

18. Started by cloewy,

האם זו התמיכה בסוגי זיכרון? RDRAM לעומת DDR-DRAM?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by jacksean,

שלום לכולם, אינני בקיא מספיק בתחום, אך קראתי איפשהו שלתצורת Dual Channel ישנו יתרון על פני Quad Channel. צירפתי מפרט ובו קיט של 2x16, משמע 32GB RAM. הייתי רוצה שיהיה 64GB RAM, והדרך היחידה במקרה שלי זה לרכוש קיט נוסף זהה, מה שיהווה Quad. המחשב ישמש לגיימינג 4K. כמו כן, מתוכננת הפעלה של AMD Expo. מה עלי לדעת? אילו ניואנסים? תודה רבה לעונים והמשך יום טוב לכולם!

20. שלום לכולם קניתי אתמול מחשב חדש סוף סוף. קניתי אותו מKSP, ובשיביל לבדוק ב10 עיניים שלא שמו לי חלקים אחרים, הורדתי את התוכנה CPU-Z. שפתחתי אותה, עברתי ללשונית הזכרון, ונדהמתי לגלות שהמהירות של הזכרון היא של 333 בלבד, ולא של 667. הזכרון שקניתי הוא של twinmos במהירות של 667, 2 סטיקים של 1 ג'יגה. התוכנה מראה לי את הדבר הזה : האם הזכרון שמופיע בתמונה הוא מה שקניתי? עם לא, מה ניתן לעשות? תודה ניב

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by Mesatla,

The trade-zone isn't really helping, so if anyone has that part and is willing to sell it please give me a call to [edited] or just PM me. If there are any questions about what I am looking for in more detail it's the yellow part in this picture. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  22. Started by surfface,

היום מצאתי מחשב זרוק עם כונן קשיח 15 ג'גיה CDROM וכו, הכל היה בתוך המחשב חוץ מזכרונות האם ניתן להפעיל אותו בלי זכרונות או צריך להעביר אילו זכרונות ממחשב אחר ולבדוק

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן כנראה הורים שלי טסים עוד חודש לסין ותהיתי...... אם אני קונה בסין מעבד או משהו שיש לזה יבואן בארץ אני יכול למשש את האחריות בארץ?!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  24. כתבו שהם השתמשו בקירור אוויר, אבל איזה ?? אני מניח שזה לא הקירור BOX......ץ http://hwzone.co.il/reviews/e4300/ תודה !

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  25. http://www.reghardware.co.uk/2008/09/09/amd_am3_q1_09_debut/ נמסר השקת המעבדים של AMD החדשים Denebs 8.1.09 מהירות שעון של המעבדים משוער 2.6- 3.0 GH המעבדים החזקים יעבדו ב- 125 W בניגוד לאינטל ש- L2 עובד עם 256 KB AMD יעבוד עם L2 512KB הלוחות 790FX תומכים עד 6400 MT/s http://blog.colomove.com/amd-to-revamp-790-fx-for-am3-chipset-launches-delayed/2008/09/18/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.