עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Pythagoras,

אהלן אנשים, אני מרכיב מפרט למשב חדש שאני מתכנן לקנות שישמש למשחקים בעיקר ורציתי לשמוע חוות דעת מהמומחים כאן על המעבד. אז על מה ללכת? על ה E6600? או ה Q6600? או שדווקא E6700?.. אני מתכנן לקחת 2GB זכרון, כרטיס מסך מהטובים שיש כיום (8800 GTS\X) ולא מתכנן OC. מחיר פחות או יותר עד 1500 שח אז על מה אתם ממליצים? תודה

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב , מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. תודה למבינים

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by anri,

לא בטוח בכלל שזה המקום לכתוב בו תהודעה, מכיוון שלא נראה לי שזאת בעיה במעבד עצמו...אבל לא נורא שמשיהו יעביר אם זה לא המקום . בכל מקרה, אני עובד עם ווינדוס ויסטה 64 המערכת עובדת סבבה הכל טוב ויפה, וגם המעבד בניצול של 1% - 10 בלחץ ... משום מה, אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להיות איטי, אני בודק ניצול ביצועים, ורואה שהמעבד קפץ ל 100% והוא ממשיך לעבוד ככה עד שמבצעים ריסט . אין שום וירוסים בדקתי כמה פעמים, ושום ספאים ותוכנות ריגול, המערכת דיי חדשה... * נשמע דבילי, אבל שמתי לב שזה קורה כמעט כל הזמן, אחרי שהמחשב כעבור 25 דקות ככה מכבה תצג . המעבד אגב Q6600 זיכרון 4 GB

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. שלום קניתי HD2600XT והמעבד מרגיש קצת כמו צוואר בקבוק למשל בביושוק המשחק פועל מעולה על הגדרות גבוהות אבל לפעמים יש דרופים ותקיעות קטנות כאלה שלדעתי נובעות מהמעבד, או קרייסיס שבכלל פועל זוועה אני מעוניין לדעת איזה אופציות לשדרוג בכללי עומדות בפניי - כלומר תנו לי בכלל דגמים של מעבדים שיתאימו ללוח שלי - Gigabyte K8NF-9 שיהוו שדרוג למעבד הנוכחי תודה מראש, לירן.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת, סתם לידע כללי שאולי יבוא לידי מימוש בעתיד, את הדרכים לעידכון ביוס. או בקיצור איך מעדכנים ביוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by andrei21,

עד כמה משמעותי ההבדל בין זכרונות 1600 ו1300 של DDR3? עד כמה משמעותי הבדלי ה Latency למשל בין 9 ל 8 איזה מהירות של זכרון כדאי לקנות אם רוצים לעשות אוברקלוק למעבד corei5 750 לא משהו מטורף אבל גם לא קצת נגיד 20 -30

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. מעבד AMD ATHLON 64 3000 בסביבות הסכום של 500 ש"ח המחשב לא משמש למשחקים אלא לקידודים תודה נעם

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  8. כאן: http://www.hardcoreware.net/reviews/review-309-1.htm לי אישית, זה נראה מיותר לגמרי

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by dogday,

אני מתלבט בין שני המעבדים האלו: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1 AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 2 שווה להשקיע עוד 100 שקל על ה2600 ?? יש הבדל משמעותי בביצועים שלו על ה 2500 או שכדי לקחת את ה 2500?? ומזה tray cpu יש שם גם 2500 שאין לו tray cpu במקום זה כתוב cpu box נראה לי והוא עולה כמעט כמו ה 2600. תודה לעוזרים!!!

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  10. http://hwzone.co.il/news/1203508453/67189/ אני יודע שכרגע אין לזה ביצועים הכי משהו בעולם כי זה לא נתמך אבל ברצינות זה הפתרון לכול השטויות שרצות היום בחומרה. במקום להחליך מחשב כול שנה שנתיים פשוט תוסיף לו עוד מעבד או שתיים רציני תמיד אמרתי שמעבדים וכרטיסי מסך צריכים להיות פלאג אנד פלי. למה את המצלמה שלי אני יכול לחבר והיא עובדת אבל כדי להתקין מעבד אני צריך לפתוח מיליון ברגים למצוא מה מתאים ולמה. קיצר יאללה כמה שיותר מעבדים וכמה שיותר פשוט עם חיית קירור עד שיגע למחיר נורמאלי. הקמצנים שלא אכפת להם שיקנו מעבד אחד או שתיים והמשוגעים שיתקינו כמה מעבדים שבא להם ויקנו מזגן חדש לבית ;D

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מידע על CAS, תזמוני זיכרון, מה זה עוזר בOC וכל השאר. תודה.

12. Started by lazy-bones,

לפני בערך חודש, שמתם פה באתר את התוכנה החדשה ללוח אם של אינטל , D865PERL התוכנה נקראת, desktop control center, הורדתי אותה גם מהאתר של אינטל.... וכשאני מנסה להתקין אותה מופיעה לי ההודעה : the inter® desktop control center can be installed only on intel desktop boards that supports IDCC. install will now abort. for information about which intel desktop boards suppot IDCC, see the read me file אני מבין מזה שפשוט אין לי לוח תואם אבל!!!!....... אני יודע שיש לי את הדגם הזה D865PERL ההוכחות בקובץ המצורף... (את החץ והסימונים אני עשיתי.. נכון מקצועי) מה יש לכם לומר על זה??????????? בבקששהההההה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  13. החלפתי את המעבד שלי מ-AMD2000 לבארטון 2500. 1 האם כדאי להתקין WIN מחדש ? 2 האם יש AMD 2500 שאינו בארטון? 3 האם הבארטון הוא 0.13 מיקרון ומתחמם פחות ממה שיש לי כרגע(AMD2000 0.18 מיקרון)?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by bratwa_tut,

המחשב שלי תומך ב DDR 2 עכשיו יש לי שתי זיכרונות אחד 2 GB ואחד 1 GB מה הכי טוב לשים לשים את שנהם במקביל (DULE CHENEL) לשים את שנהם אחד לא CHENEL של השני או עדייף לשים סטוק 1 של 2 GB שלא יהיה בתיזמון בעיות תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by AppleJack,

היי... אבא שלי רוצה לקנות עוד השבוע מחשב חדש (אני יודע שיש ירידת מחירית עוד חודש, אבל מה לעשות...) אני לוקח את המעבד מהמחשב החדש אלי (מחליף מעבדים). השאלה היא איזה מעבד כדאי לשים במפרט הקיים שלי (ראה מפרט) בלי להתייחס למחיר! כפול ליבה 3800 או 3700 (או 3800 רגיל) ברור לי שלא פשוט להשוות בין כפול ליבה לחד ליבה, אבל בכל זאת, אני משתגע !!! אני משחק המון, אבל גם עובד לא מעט עם תוכנות. לא משהו שמצריך כפול ליבה (אני מתאר לעצמי) אבל צריך לחשוב קדימה וזה לא קל. אני לא עושה קידודים לעיתים תכופות (אם בכלל), ובכלל קשה לי לחשוב על multitasking כזה שמכביד לי על המעבד הנוכחי (3200) העניין הוא שאחרי הקנייה הזאת אני ישאר במצב הנוכחי (939) עוד הרבה זמן, ומי יודע אילו יתרונות לכפול לי…

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  16. כשהוא מצוייד בכרטיס GeForce RTX 4090, מעבד Core i9-14900HX מרוענן ומסך MiniLED שיודע להגיע לבהירות של 1,000 ניט - הדגם החדש במשפחת ה-Titan בא להראות שלא קיבל את שמו באופן מקרילכתבה

17. Started by OMRI2010,

איך המעבד והלוח אם האלו טובים למשחקים? מעבד AMD Phenom X3 8650 Box לוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RS למי אומר שזה גם קשור לכרטיס מסך אז זה הכרטיס: PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe בעיקרון איך המעבד והלוח אם קניתי אותם והשישמוש העקרי הוא למשחקים.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  18. היי יש הבדל משמעותי בתיזמון בניהם בביצועים של מישחקים בלבד? רוני

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. לא ממש מצאתי

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by dino,

היום אני גולש באינטרנט באתר של החיות ואני רואה זכרונות Geil חדשים דגמי PC3700 שהם בעצם DDR 466MHZ!!! במחירים מצחיקים {יחסית ל-Corsair}, ה-PC3500 שלהם עולה כמו ה-PC2700 של Corsair {בדגמי ה-512MB}, רציתי לדעת עם הם שווים את הכסף שלהם, כי במחירים של דגמי ה-PC2700 אני מרשה לעצמי לקחת 1GB. מה אתם אומרים? הם טובים ל-OC? הם מגיעים גם עם היטסינק מנחושת. ובדגם של ה-512MB PC3500 מקבלים גם גריז טרמי מתנה. תודה מראש, DINO

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  21. יש לי כרגע 2*1 GB של OCZ עם תזמונים 5-5-5-15. 800 מגה"צ אני מעוניין לשדרג ל 4 גיגה. השאלה היא עד כמה קריטי לקנות בדיוק את אותו יצרן עם אותם תזמונים? או שאני יכול לגוון?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by Adirz0,

שלום לכם חברים , לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש. הקטע הוא שהלוח (DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D) פשוט לא "מזהה" את המעבד. זאת אומרת - המחשב עולה , אבל לא כתוב לי AMD 3800+ Dual Core. וכשאני מסתכל במאפיינים של המחשב שלי , כתוב משהו עם AMD Hammer. עכשיו , אמרו לי שצריך לעדכן את הביוס. סבבה , הורדתי את המחשב לחברה שקניתי ממנה את המחשב , והטכנאי אומר שהוא לא מצליח לעדכן את הביוס , והוא אמר לי שהם שולחים את הלוח לחברה של הלוח כדי שהם יעשו את זה... כמו שאתם יודעים , כשחלק נשלח לחברה , יכול לקחת הרבה זמן. בקיצור , יש לכם מושג למה הטכנאי לא מצליח לעדכן את הביוס? שאלתי אותו לגבי שגיאה שהוא מקבל , אבל הוא פשוט לא ענה לגבי שגיאה (אמורים לקבל שגיאה כשלהיא אם לא מצליחים לעדכן ביוס?)…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by AlcHEMisT,

היי לכולם!!! רציתי לדעת מה ההבדל בין הסנטרינו למובייל ואם יש לינק טוב שמסביר את הנושא אני יישמח לקבל.... תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש , E8400 , HD 4850 SONIC , MUSHKIN 4 GB )2*2(. אני התכוונתי לקנות את הלוח אם ASUS P5QL PRO. אבל לא יודע...קראתי פה גם על P5QL-E, והוא נשמע יותר טוב , יש לו יותר יציאות וכל זה...אבל מצד שני, אני לא יודע מה היציאות האלה, ומה השימושים בהם... אולי בכלל כדאי לוח אם של GIGABYTE....=\ אין לי מושג...צריך עזרה. אגב התקציב הוא בערך עד 600 ש"ח.אני חושב שבמחיר הזה אפשר לקנות משהו מתאים ואיכותי. תודה.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by guandms,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין 2 הזכרונות הללו כדאי יותר ? GEIL CLS 2.5 2GB DUAL CHANNEL 2X1024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1864&products_id=11515 OCZ PC-3500 GOLD GX DUAL CHANNEL 2X512 אני מחשק המון במשחקים וקניתי לאחרונה את ה- X1900XTX 512 MB ואני לא עושה למחשב שלי OC !! אז מה יותר כדאי דעות בבקשה ...

• 5 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים