עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gnk,

שלום, לאחרונה רכשתי לוח אם ABIT AN8-SLI עם מעבד AMD64 3200 בתחילה הטמפרטורה הייתה בין 35 ל-40 מעלות לאחר שעידכנתי את הביוס הטמפרטורה הייתה בין 25-30 מעלות בגדול, יש ירידה של 10 מעלות... למה להתייחס בתור הטמפרטורה האמיתית ???

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. קניתי נגן MP3 מדגם Foxda 6602 256MB וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב אז המחשב נתקע/לא מזהה כלום/עושה כאילו הוא מזהה אבל לא מראה שומדבר חדש. שיטוט ברשת הראה לי ת'רד של בנאדם עם אותה הבעיה בדיוק, המשותף הוא הלוח, NF7-SL. ממה שהבנתי יש לו בעיה עם מוצרי USB שלא תואמים לתקן מסויים. הנגן עובד פרפקט במחשב של חבר, וגם מזוהה במחשב ישן שלי (אבל לא מעביר קבצים, המחשב קצת מעפן). יש לפעמים גם בעיות עם המודם USB שלי, אולי גם זה באשמת הלוח... ניסיתי גם לבדוק בחיבורי USB שממוקמים במקלדת ובמסך אבל זה אותו דבר. יש אולי איזה עידכון קושחה לנגן או ללוח שמתקן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  3. Started by ido,

אם אני קונה זכרונות SAMSUNG DDR, איך אני יודע שזה סמסונג מקורי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dano,

זה נכון שאפשר להרכיב nforce 4 ביחד עם AMD 64 3000 בסוקט 734? אז זה אומר שבעצם אפשר לשים כרטיסי מסך בחיבור PCI-E.? אם כך.? ואם כל זה נכון..אז מתי ייצא הלוח אם המופלא הזה ועל איזה דגם או חברה אתם ממליצים?! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. שלום, מה דעתכם על GA-M61SME-S2 ? לא מצאתי כלום על זה.. שימוש משרדי לאינטרט ואופיס וICQ

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  7. Started by maazg,

שלם רב, היום קראתי את הכתבה באתר לגבי השקת הבולדוזר של ADM באוקטובר. האם כדאי לחכות עד אוקטובר בקניית מחשב חדש (כלומר לחכות למעבד זה ולתשובתה של אינטל בנושא) או שזה לא כל כך ישנה בביצועים? המחשב מיועד למשחקים כבדים באיכות טובה. תודה רבה

8. Started by Vortex,

היום נכנסתי לביוס, ותחת CPU מצאתי ארבע שורות שאמרו לי INTEL PENTIUM 4 100MHZ X8 800MHZ עכשיו כל השורות מלבד X8 קפואות.....את X8 אני יכול לשנות עד ל X24 יש לי מעבד 1700 , על לוח ECS P4VXASD2 זה הגיוני שהמכפלה פתוחה ככה?! ועוד משהו מה זה CAS? ראיתי שזה מכוון על 3 אז העברתי ל2 כי שמעתי איפשהו שזה יותר טוב ואני חושב שחל שיפור.... באמת זה יותר טוב? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by raf2006,

היי, מישהו יודע אם ניתן לקנות בארץ רכיב bois במקום אחד אחר ? אני צריך רכיב ל- abit nf7s ver. 2 עידכנתי בטעות קובץ לא נכון . מוכן לקנות אפילו משומש מלוח ישן . צריך תשובה דחוף. תודה .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lmlm,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2688 לקוח מפה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88489

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by skydancing,

Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB או AMD ATHLON 64 5000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADO5000CZBOX - BOX ואם אפשר תשובה מפורטת למה אחד עדיף על השני. זה הלוח אם שאני יקח אם המעבד ASUS M2N-E תודה רבה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. כמה WATT מעבד AMD +3000 צורך ?... זה דיי דחוף לי תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by fadlon64,

מה אתם אומרים על הלוח הזה ABIT IC7-G Intel 875P HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-LAN,1394, USB 2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  15. DDR 400 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1304&lg=0

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  16. היי. אני מתכנן להוסיף 2 GB , ומצאתי סטיק של 2 GB ב165 שקל בפנדה. אני משתמש "משרדי", שלא מבצע שום מאמץ בזכרונות. הרצתי חיפוש בפורום, מצאתי ת'רדים קצת ישנים שממליצים עליהם, אז רציתי לשאול כדי לראות שזה עדיין רלוונטי להיום. תודה לעוזרים.

17. Started by salmonela,

הי, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים. החלטתי ללכת על AMD single core. השאלה היא איזה. האם ללכת על 3200 venice או לשדרג ל3500 או 3700?? ההבדל מחירים הוא לא גדול ככה שהמחיר הוא לא השיקול העיקרי אם הם באמת שווים את זה. או ש-3200 הוא המשתלם ביותר?

• 20 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by ashkenazone,

אהלן, אני לא ממש יודע משהו על סידרת ה600 של אינטל, למה לא שומעים עליה כ"כ בפורום? הרי זה כפול ליבה שעולה פחות מוניס 3200 או בערך באותו מחיר, וזה כפול אחרי הכל, אז זה לא עדיף? מה אתם יכולים להגיד לי על הסדרה הזאת? מתי היא עדיפה, אם בכלל, מתי לא? וכו'.

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשחקים LOW-MED כזה נמאס לי מהשבב המולחם על הלוח וחשבתי על 2 אופציות : 1. H81 + G3220 של אינטל - ולחבר לו את הכרטיס מסך שיש לי GT430 2.Q 5535 R3 + לוח מתאים של AMD ולחבר לו את הכרטיס מסך שלי GT430 ועדיין לא הבנתי כל כך את הקשר בין המעבד למעבד של הכרטיס מסך במשחקים , תמיד אמרו לי שבמשחקים מה שחשוב זה הדיסק הקשיח והכרטיס מסך ולא המעבד איך המעבד קשור למשחק אין לו עיבוד גרפי איזה עוד עיבודים יש למעבד במשחקים ? תודה . חשבתי לקחת מעבד Q8200 או Q6600 בשקע 775 ולוח אם 775 משומש ששוה ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לצוות הפורום ברצוני לדעת מהו טווח הטמפרטורה הרצויה במעבד שיש לי 3500 של amd. נכון להיום כאשר המחשב במצב idle הטמפרטורה 43c ובעבודה (משחקים,וכדומה) 47c. האם הטמפרטורה נורמאלית ? במיוחד שקניתי מאוורר מסוג SlientTower- heatpine Cooling מערכת קירור יקרה למדיי ... הרי האתר של המערכת - http://www.thermaltake.com/coolers/menu.htm ובכן, אלו הנתונים, מחשב לא זול במיוחד ... האם הטמפ' תקינה ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  21. החל מ-Zen 2 בקצה נמוך ועד לצמד משפחות Zen 4 נפרדות בקצה הגבוה, די קשה לא ללכת לאיבוד בהיצע סדרת Ryzen 7000 למחשבים ניידים - אבל יש דגמים מתקדמים ומעניינים שממש לא תרצו להתעלם מקיומםלכתבה

22. Started by Esparco,

איזה לוח עדיף צ'יפסט 945P של P5LD2 או את NFROCE 4 SLIX16 של P5N32-SLI DELUXE שהוא תומך גם בכל הכפולי ליבה וPRESLER מה עדיף הבדל של 200 שקל???

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by shay27,

פעם אחרונה שהתעסקתי במחשבים היה לפני 5 שנים בערך ואז אני זוכר שהמעבדים שדיברו עליהם היו מעבדים של 3Ghz ומעלה וכל הכפולי ליבה ... עכשיו עברתי קצת על המפרטים של המחשבים וראיתי שגם במעבדים החדשים i7 מהירות העיבוד היא 2Ghz - 2.5Ghz . מישהו יכול להסביר לי למה מהירות העיבוד ירדה ? כמובן אני מבין שמשהו השתנה ועכשיו זה יותר טוב רק אני לא מבין למה זה ניהיה קטן יותר

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  25. שלום, קראתי כתבה כלשהי בידיעות אחרונות [אוכל לחפש את הקישור, אם יש] שבה פורסם כי אינטל ישווקו במרץ [חודש הבא] מעבדים "חדשים", שכיום משמשים שרתים [8 ליבות] למחשבים ביתיים. אני מודע לכך שניתן להתקין מעבדים כאלה כבר היום על מחשב ביתי אבל זה לא יזיז לשוק המעבדים כפי שציינתי כי זו קנייה אישית. האם אתם חושבים ששיווק זה יוריד את המחיר של המעבד i7? [עומד על כ-1300 שקלים ל-920] האם שווה לחכות עד מרץ או שלדעתכם לא יהיה שינוי ושווה לקנות כבר עכשיו? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.