עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני חשבתי לקנות את הE6540 כתחליף לE4300 (אחרי הירידה הE6540 יעלה כמו הE4300 בערך 700 ש"ח) האם ההבדל בביצועים הוא משמעותי? השאלה שלי מכוונת גם למעבדים הספציפים האלה וגם בכללי. (לאור השינוי של הFSB הגבוהה יותר) תודה רבה לכולם רז

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by oded900,

מבחינת ביצועים,מחיר,יכולת OC, איזה מהם עדיף? חוץ מזה מה יהיה המחיר של שניהם לאחר ירידת המחירים?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by alonkl,

לא הבנתי מה זה אומר שמעשית הוא 2.5 אבל הוא אפקטיבי כמו 7.20? תודה

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  4. קודם כל, אני צריך מעבד לויסטה (שיעבוד חלק) - נכון לעכשיו יש לי את המפרט השני בחתימה עם מעבד PD 915 2.8GHZ@3.5GHZ אבל זה נראה כאיו הויסטה כבדה מדי בשבילו.... אז דרוש מעבד שיוכל להריץ את הויסטה שלי בעיות, מן הסתם אחד שטוב בOC. אני משחק גם משחקים כבדים מדי פעם כמו GRAW, R6:VEGAS, Test Drive Unlimited ועוד..... אז חשוב שיהיה מסוגל להסיץ אותם על הגדרות גבוהות. ככל הנראה יהיה את הכרטיס מסך X1950XT דבר שני, אני צריך לוח אם שהוא: א. מיועד לOC- לא יודע איזה מעבד אתם תתינו לי אבל הוא יעבוד OC של כ700GHZ עם זיכרונות 667MHZ. ב. 4 חריצי DDR2 - בשביל 4GB לויסטה (אני עובד גם עם תוכנות עריכה כבדות) אממ, זה נראה לי.... יש הצעות? חשבתי על IB9 ועל איזה E2160 , מה אומרים ?

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  5. שלום לכולם, לאחורנה הייתה לי התאבקות קשה עם עצמי ואני צריך את עזרתכם. האם כדאי לי לקחת את הP5KC של אסוס: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=P5KC&affiliate=zap או את הP35C של ג'יגהבייט: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-P35C-DS3R&cart=11838574175777983〈=heb בתודה, אור כהן.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by waizman,

אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה... חשבתי על ה Abit IP35-E בגלל המחיר (640 ש"ח), אבל הרבה אני פוזל גם לכיוון ה IP35 הרגיל (765 ש"ח) וה ASUS P5K (784 ש"ח)... מה אתם אומרים? הלוח יצורף ל OCZ 2GB 800MHZ, ול E6600 כנראה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  7. אני לא יודע מה לעשות קניתי עוד זיכרון כי חשבתי שיש במחשב שלי כרטיס זיכרון של 512 רגיל שזה מה שכתוב במפרט מסתבר שהיצרן עשה קומבינה ושם לי 2 זכרונות של 256 כל אחד ואין מקום לעוד זיכרון חייבים להוציא אחד ולשים את ה512 החדש במקומו אני עצבני רצח כי קודם כל נדפקתי רק עם 750 מגה במקום 1024 דבר שני אני לא יודע איזה מהם להוציא כי הווינדוס יפול לי וצריך שוב לפרמט? מה עושים? איזה מהזכרונות להוציא.?אפשר בכלל להוציא אחד של 256? חייב עזרה אני כאן עם המחשב פתוח ולא יודע מה לעשות\ חשבתי שזה כרטיס אחד רגיל של 512 שקיבלתי עם המחשב, אף פעם לא יצא לי לבדוק את זה בעבר ועכשיו מסתבר שדפקו אותי אני מרגיש פראאייר

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  8. מבחינת כסף E6600 עולה 1200 שקל נגיד +- אין לי מושג כמה יעלה ב22 ליולי (אבל בגדול זה תאריך הקניה) האם כדי לקנות מעבד חלש יותר ולתת לו בראש עם OC מבחינת כסף מה משתלם יותר? ומבחינת ביצועים גם מה עדיף.. אני אחד שלא מתכוון להשגיח כל היום על טמפ' המעבד ואין לי כוח לקחת סיכונים בלהרוס את המעבד.. (למרות שיש לי מעבד בארון שאני מוכן לפרק לו תצורה בOC מטורף.. פשוט אין לי קירור.. חחח אולי אני אפתח את המארז ואשים עליו מאוור סתם בשביל לראות לכמה הוא מסוגל להגיע עד שהוא יתפוצץ.. אבל נעזוב את זה כרגע בקיצור איזה מעבד כדי לקנות +איזה קירור במידה וצריך.. בשביל לקבל ביצועים טובים במינמום כסף.. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  9. אהלן, אני מתכוון לקנות מעבד E4300/4400 Due. האם צ'יפסט הP35 יוכיח את עצמו (או לפחות מתיימר להיות) הקניה הנכונה מבחינת התפתחויות עתידיות? אני מעוניין להבין מדוע... אם לא, איזה ערכת שבבים מומלצת היום למעבד הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  10. Started by lipa,

יש לי את המעבד 6600 כבר חצי שנה והוא ב-OC קבוע של 3.6GHZ , עם קרור BT אני חשבתי להחליף את המעבד בסוף החודש ל-Q6600 , אבל אני בספק אם אני יוכל להגיע איתו ל-3.6 בגלל החום כשאני מריץ את התוכנה TAT המעבד מגיע לטמפרטורות של 60-65 מעלות , ברור שאם יריץ TAT עם ה-Q6600 עם אותו OC הטמפרטורה תיהיה הרבה יותר גבוהה והמחשב פשוט יקרוס (בגלל החום) השאלה האם שווה בכלל להחליף מעבד בהנחה הגיונית שאני לא יוכל להגיע לאותו OC עם ה-Q6600 ?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת. תודה.

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  12. שלום לכולם לאחר אשני מוסיף לזיכרון הקיים במחשב שלי (512MB) עוד זיכרון DDR1 512 MB 400 MHZ איך אני יכול לבדוק אחרי ההוספה את המקום שפנוי ב-RAM? אוקיי אז יש תוכנות כמו EVEREST או SPEED IT UP FOR FREE אבל השאלה שלי היא :האם ההוספה של הזיכרון הזה תשפר לי משמעותית את הביצועים של המערכת או שיש דרך אחרת? מה תפקיד ה- OC? איך מתקינים את הזיכרון הנוסף? תודה

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by eranir,

מה קרה לכל הזכרונות של G-Skill? נראה כאילו הם כלו בשבועיים האחרונים ב-100-200 שקל לקיט, הרבה מעבר לשינויים שעברו קיטים של חברות אחרות כך שלא ניתן להסביר את התופעה בעזרת עליית הדולר.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב אז ככה. יש לי כרגע לוח אם של MSI: http://www.digit-life.com/articles2/roundupmobo/msi-915g-combo-fr-i915g.html וזכרונות כאלו של IBM: http://cgi.ebay.com/IBM-39M5785-2GB-PC2-5300-CL5-ECC-DDR2-667MHz-Memory-Kit_W0QQitemZ320134237336QQihZ011QQcategoryZ99247QQcmdZViewItem (סליחה על הקישורים השנויים במחלוקת) לפי מיטב הבנתי DIMM 1 ו-3 יעודיים לDDR2. למה אין תאימות פיזית? יש משהו שאני מפספס? אני מבולבל.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  15. AMD Athlon X2 4400+ Socket AM2 Box או Intel Core 2 Duo E4300 Box? כמו כן אני צריך לוח אם תואם למעבד בגודל micro (מארז micro atx). למעבד של אינטל חשבתי על לוח אם תואם של giga-byte GA-945GM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בנוגע למעבד של amd מצאתי את הלוח giga-byte GA-M61PM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2438&ProductName=GA-M61PM-S2 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בכל מקרה איזה מהשילובים עדיף? המחשב מיועד לעבודה משרדית ו…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. שלום, אני צריך המלצה ללוח אם טוב במחיר בין 650 ל 700 ש"ח שאר פרטי המערכת הם: מעבד אינטל E6700 2.66 GHZ 2 GB זכרון של KINGSTON כרטיס מסך GIGABYTE 8800 GTS עם 320 MB זכרון הרד דיסק Samsung 320 gb kj + WD 160 GB שני צורבי DVD של LITE ON ו - NEC הלוח אם שחשבתי לקנות הוא של Gigabyte GA 965G-DS3 REV 3.3 מה דעתכם? והאם יש לוחות יותר טובים בתווך מחירים שרשמתי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by AriG,

לחברי הפורם שלום, קניתי מחשב חדש עם זיכרון TwinMOS 1G 800Mhz כסטיק יחיד כלומר Single Channel. לאחר שקראתי מאמרים באתר הבנתי שעשיתי טעות והייתי צריך לקנות זוג סטיקים כדי שהזכרונות יעבדו ב Dual Channel. השאלה שלי היא פשוטה, האם אני ירגיש הבדל אם אני אקנה כרטיס נוסף מאותו סוג? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by -LosNir-,

שלום אני רוצה להוסיף 2gb למה שיש לי עכשיו. יש לי שני סטיקים של 512mb 667Mhz של twinmos.. אני לא יודע ממש על אלו זכרונות ללכת, בחשש שהם לא יהיו תואמים לזכרונות שיש לי עכשיו. אני צריך סטיק בודד של 1gb 667 cl5 כדי שאקנה 2, או קיט של שני סטיקים 1gb 667 cl5.. לא כ"כ משנה לי.. רק שיעבדו ב DC. הינה רשימה שעשיתי: ====== SkyPc: G.Skill - F2-5400PHU2-2GBNT / 2GB KIT, 450 ש"ח G.Skill - F2-5300CL5S-1GBNJ / 1Gb, 247 ש"ח ====== Noa: G.Skill - F2-5400PHU2-1GBNT / 1GB, 230 ש"ח G.Skill - F2-5400PHU2-2GBNT / 2GB Kit / 425 ש"ח G.Skill - F2-5400PHU1-1GBNT / 1Gb , 210 ש"ח האם הזכרונות האלו יתמכו עם מה שיש לי עכשיו ולא יעשו בעיות? תודה כמובן שאפשר להציע זכרונות אחרי…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. ב-22 ליולי אמורים לרדת מחירי מעבדי ה-Core 2 Duo, השאלה שלי היא האם גם ה-E6420 או ה-E6320 ירדו במחירים? האם יהיו להם אלטרנטיבות טובות יותר באותו מחיר? תודה.

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by the-f-master,

אני עוד מעט מחליף את המחשב וכמובן שבחדש יהיה לוח אם חדש אז כרגע רציתי ללכת על הלוח אם של albatron 945p אבל ראיתי איזה פירסומת על הp35 platinum של msi והבנתי שיש לו יכולת שידרוג ממש טובה וזה די חשוב לי כי אני לא רוצה בעוד שנה כשיהיה כבר ddr 3 להחליף לוח אם שוב בשביל להחליף זכרונות... אז בשורה התחתונה זאת השאלה: האם כדאי לקנות במקום לוח אם של albatron את לוח האם p35 של msi ואם כן איפה אפשר להשיג אותו באיזור תל-אביב? (אני חדש אז אם עשיתי משהו נגד חוקיי הפורום אני מתנצל...)

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני כבר מיואש עוד מעט קונה מחשב חדש לפני כבר שלוש חודשיים היה כבר צריך להיות אצלי מחשב חדש אבל אמרו לי לחכות אז חיכיתי להורדת מחירים ב22 ביולי. אז אני רוצה לקנות את המחשב בעוד אם מעבד Q6600 ואמרו שיצאו מעבדים חדשים לאינטל ולAMD שהמעבדים האלה הם 4 ליבות אז אני לא יודע איזה מעבד לקנות Q6600 הוא מעבד אחר.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by HolyMaan,

אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של סביבות ה4.5 יש כמה מפרטים וכמה רעיונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271660.0 זה האשכול.. בכל מיקרה השאלה שלי אם מה עדיף ?!!? בין 2 המעבדים (שרשומים בנושא) השאיפה שלי מהמחשב זה מולטיטאסקינג גבוה.. (כמה שיותר תוכנות במקביל יותר טוב) משחקים... ושהמחשב עצמו יזוז במהירות פעם ראיתי איזה תוכנית שהראו ביצועים של מעבדים ובדקו את זה לפי זמן פתיחת חלון (אז גם את זה שהחלון יפתח כמה שיותר מהר וכל הדברים האלה) קיצר זה הדרישות שלי מהמחשב.. איזה מעבד? האם יש טעם בכלל לדבר על ה E4400 ? ומה בעצם קובע במעבד את האיכות שלו כי לפי מה שאני יודע לCASH יש חשיבות אדירה ובמעבדים של AMD יש הרבה פחות CASH (בגלל זה גם זה מסביר את המחיר הנמוך ..) cash…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Prometheus,

אני מתכנן לקנות מחשב, בתקציב של 5000 שקל, בעיקר בשביל משחקים.. השאלה שלי היא איזה מעבד כדאי לי? הרבה המליצו לי על E6600 של אינטל, מה המקביל שלו מבחינת AMD? איזה יותר טוב בשבילי ואיזה נותן יחס ביצועים/מחיר טוב יותר?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by mz155,

הם של חברה לא ממש מוכרת..(אני לא שמעתי עליה לפני) מה דעכתכם עליהם כזכרונות 667.. בלי קשר לכמה הם עולים.. http://www.jetram.com.tw/product/Pdf/JM667QLJ-1G_2345_s.pdf

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  25. יש דבר כזה? אם כן אפשר שם?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים