עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הרכבתי לעצמי מחשב עם עזרה קלה (מבין גדול אני לא) ונראה שעשו לי טעות בזכרונות הזמנתי שתי חבילות של 2*4 של קרוסר פלטיניום יש עלייהם את אותו קוד על כל ה 4 אבל יש בהם הבדלים בMAX BANDWIDTHלפי מה שהמחשב אומר : http://img230.imageshack.us/img230/183/mmemory.png עד כמה זה בעייתי למחשב ? והאם זה משנה באיזה סלוטים כל אחד מהם יהיה ? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by miim17,

הורדתי את העדכון, הרצתי את ה EXE (מתוך חלונות....) והוא טוען שהציפסט שלי לא נתמך....והוא כותב שהוא בכלל של אינטל..... הפואנטה היא להריץ את זה מהדוס? בחיים שלי לא עשיתי כזה דבר, אז עם מישהוא מוכן לתת הסבר קצר איך...זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by mdin123,

יש לי שני כרטיסים בגודל 256 במהירות 400 DDR1 של חברת KINGSTON ולוח אם של ASUS דגם P4S8OO. עכשיו קניתי כרטיס אותו דבר רק בגודל 1024. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שלושת הכרטיסים למחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by slimshady21,

שאלה פשוטה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC. חשבתי על כמה אפשרויות- ABIT AN8 ASUS A8N-E DFI INFINITY אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו.... תודה

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by YoShow,

בדקתי בתוכנה everest את סוג הזיכרון שיש לי ורשום לי DDR ואז : 3200 (200mhz). התקשרתי לחנות ואמרו לי שזה אמור להיות ככה. הם אמרו שלדוגמא ddr2 יופיע עם 333 mhz בeverest במקום 533. זה נכון?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by itayassa,

הלוח אם שלי הוא 990XA-UD3 ויש בו בעיה די מעצבנת. הכרטיס קול המובנה שלו דפוקק... כבר קרה לי שחצי שנה לא שיחקתי BF3 וBFBC2 בגלל הבעיה עם הכרטיס קול, 30 שניות אחרי שאני נכנס למשחק הסאונד פשוט נעלם ולא חוזר(וזה סיוט לשחק ככה...) זה בעיה בדריברים, ואז פעם אחת עדכנתי אותם והייתה בעיה אחרת, אחרי 30 שניות נעלם הסאונד רק ברמקול אחד, ככה שזה היה מוזר אבל יכולתי לשחק די בלי בעיה. קניתי איזה משחק לא מזמן והוא לא עבד אז בתמיכה אמרו לי לנסות לעדכן את הדריברים של הכל כולל הכרטיס קול, ותנחשו מה? חזר החרא הזה... כבר החזרתי את הלוח אם לTMS פעמיים שיבדקו אותו, והם אמרו שאין בו משהו שמצריך החלפה של הלוח אם. אז הלוח אם שלי דפוק... איך אני יכול לפתור את הבעיה של זה? לקנות כרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by stingeR-,

יש לי התלבטות קשה בינו לבין הASUS P5K-E WIFI-AP,איך שזה נראה לפי גוגל הDFI טוב יותר באוברקלוק אבל האסוס בא עם קירור יותר טוב ויותר פיצ'רים(WIFI...) הWIFI לא הכי חשוב לי כי הראוטר גם ככה נמצא סנטימטר מהמחשב שלי... השאלה היא מי יותר טוב באוברקלוק ומי ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף..(הDFI זול ב50-100 שקל..)

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte וFSB עד 800 אז זה אומר שאני יכול להכניס את המעבד C2D E4400? הלוח הוא זה פה ומה זה I-DNA?? יש לי את זה בלוח

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by gnagar,

מה יותר טוב ? DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 DDR-2 - 512mb PC5400 - Super Talent 667mhz

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  10. יש לי כרגע מעבד נורא חלש ואני מעוניין לשדרג אותו ולא להחליף את הלוח אם. הלוח אם שלי הוא Abit ip35-e off limits. אין לי כל כך הגבלה של מחיר אז תמליצו על מעבדים אבל לא במחירים מוגזמים. זה המעבד שיש לי כרגע You Have: Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by Ashand,

היי אני בטיוואן והקיט הזה עולה פה 520 שקל OCZ3P1333LV6GK 6GB 7-7-7 ראיתי באתר קוברה את הקיט הזה ב 785 שקל האם שווה להביא מטיוואן? אני הולך על 12 גיגה שההפרש ב-12 יהיה בערך 500 שקל... האם הקיט הזה הוא טוב? מומלץ? יתאים ל ASUS P6T WS ?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  12. לא הייתי בטוח איפה לפתוח את הת'רד כאן או בפורום אוברקלוקינג אז מנהלים אם טעיתי סליחה מראש :saint: אוקיי אז זאת השאלה עד עכשיו שלט ב OC הXP 1700 כשלצידו הXP 2100 עכשיו אני מניח שבקרוב יפסיקו לייצר גם את ה2100 והבארטון 2500 לא ממש משתווה (באחוזים כמובן) XP 1700ו2100 אז מה יקרה? נ.ב אני מבקש שלא תענו לי בסגנון "מה אנחנו מגידי עתידות" וכו... אני יודע שאין תשובה בטוחה כי אף אחד לא רואה את העתיד אבל אם אפשר לקבל השערות\ ניחושים מלומדים אני יודה לכם מאוד

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by jambo7,

מה זה clock ratio switsh או ck_ratio מדובר בלוח g7vaxp כרגע הוא במצב auto תודה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  14. מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.

• 14 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by koko12345678,

היי , קניתי מחשב עם מעבד Intel Core 2 Duo הסתכלתי על המאפיינים שלו וראיתי שהוא 32bit זה יכול להיות ? חשבתי שאם זה Core 2 Duo זה 64bit.......

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  16. יש לי את המעבד E6750. אם אני ארצה לשדרג יהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיסי מסך החדשים של ATI סדרת ה5000 או עם הכרטיסים החדשים של נוידיה? אם כן כדאי לי לעשות OC למעבד?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  17. כפי שצויין בכותרת, מה ההבדל בין ה-P43 ל-P45? מה המשמעות של P ו-G? והאם יש הבדל בין P ל-G? כרגע אני לא מתכוון לשחק במשחקים וכנראה בנתיים אסתפק בכ. מסך מובנה בלוח ובעתיד אשדרג, האם יש מניעה מרכישה של כ. מסך מובנה בלוח אם? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by Guy31,

יש לי את הרכיבים הבאים בכמה אני יכול למכור אותם? E8400 GIGABYTE ga-ep43-ud3l kingston valueram 2gb dd2 800X2 והכל עדיין עם אחריות

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by Cowerd,

המחשב הזה הוא למשחקים כבדים, לגיימרים אז אני צריך לדעת מה יותר טוב. אני מתלבט בהתחלה רציתי לקנות את ה-3700 וגם לקנות את ה-OCZ Platinium 3200 400mhz 2-2-2-5 ואני לא אוברקלוקר... וגם את המארז Antec P180 עכשיו אם אני רוצה לקנות את ה-4200+ אני חייב לוותר או על המארז או על הזכרונות.. כאילו מארז נגיד Antec Tx1088AMG ואת ה-4200+ או זכרונות אחרים שתציעו לי שיהיו טובים בסביבות ה-900-1000 שקל אז אני שואל מה עדיף לוותר על הזכרונות ולקנות את ה-4200+ או לוותר על המארז ולקנות את ה-4200+ או בכלל להשאר עם ה-3700 סן דיאגו והפלטיניום.. זה חשוב אז אני חייב תשובות

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  20. כמה אמור להיות multiplier של ה-CPU וה-FSB ? זכרונות ddr 333 , מעבד xp1700+, ולוח 8rda+ .

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by idans94,

ברשותי לוח אם שבאחת מהיציאות סאונד שלו (הירוקה) נשבר פין של אוזניות, רציתי לדעת האם ישנה דרך לשחרר את הפין שנשבר בחציו מהיציאה? מצורפת תמונה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by kkffiirr,

שלום, ברשותי לוח ישן של אסרוק מדגם K7S41GX אני רוצה לקנות לו תוספת זיכרון, מה יתאים ומה הכי כדאי? (אין תלות בזיכרון הישן, ייתכן שאוציא כבר חדש ואוציא את הישן לגמרי) שימוש בCPU-Z העלה לי שאלה נכתב שבלוח מותקן זיכרון DDR 3200 200MHZ לכאורה לפי החוברת זה אמור להיות במהירות של 400MHZ והלוח לא אמור לתמוך ב3200... בקיצור, אשמח לקבל תשובה איזה זיכרון כדאי לקנות

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by d1a1n0,

אהלן חברה, כיום במחשב יש לי זכרונות 512X2 CL4 PC6400-800MH של חברת GEIL. רציתי להרחיב את הזכרונות וקניתי את הזכרון 2GB PC2-6400 CL5 , על פי עצתו של המוכר - שזה יתאים כמובן לזכרונות שיש לי. הוא הראה לי בחנות כיצד להרכיב את זה על לוח-האם, ניגשתי הביתה וניסיתי לבצע זאת. הזכרונות לא הצליחו להיכנס לי כפי שהוא הראה (?!?!) , אבל זה נתפס ורציתי לבדוק האם זה באמת עובד. הדלקתי את המחשב, אבל אין תצוגה על המסך, העכבר והמקדלת לא מגיבים. החלטתי להוציא את הזכרון החדש ולנסות להפעיל את המחשב שוב. המחשב נדלק ועלתה לי הודעה שהאוברקלוק לא הצליח ( אין לי מושג כי לא עשיתי שום דבר שקשור לזה..), הפעלתי שוב את המחשב וההודעה הזאת לא הופיעה והמחשב עלה ללא שום בעיות. הלוח-אם שלי הוא ASUS P5B, לפי מה…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  24. אז ככה, עד סוף החודש כנראה אני יקנה את המחשב החדש, ואני מתלבט באיזה לוח לבחור, התקציב הוא לא משנה, בהתחלה חשבתי ללכת על הIC7 ואחרי כמה באנצ'ים שביאסו אותי ממש אני לא יודע במה לבחור ולאחר הבאנצ' של טום אני מתלבט אולי לקחת את הNEO 2, תוכלו בבקשה לעזור לי להחליט על לוח... תודה! נ.ב. מתוכנן OC דיי כבד וביצועים זה הדבר הכי חשוב לי ובשביל זה אני מוכן לוותר על הכל. המעבד יהיה כנראה 2.6C או ה2.8C.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  25. מכיוון שאני ממש לא מעודכן בתחום אז אני פונה לעזרתכם. לאחר התייעצות פה בפורום, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות לוח אם חדש. קניתי איזה לוח צ'יקמוק שנראה כמו צעצוע ואני מתכוון להחליף אותו כי אין לו את כל מה שאני צריך. אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח נורמלי. לא אכפת לי הביצועים שלו, העיקר שיהיה זול ככל האפשר. זה מה שאני צריך: יתאים למעבד E6600 DDR2 800 לפחות 4 כניסות סאטה pci express זה ברור לכרטיס X1950XTX שיהיה אפשר לעשות לו OC שיהיה אפשר לעשות לו RAID ואם אפשר, שיהיה לי מקום ל-2 כרטיסי PCI. בלוח המסכן שקניתי היה 2 אבל הכרטיס מסך עלה על אחד מהם. נ.ב. אני צריך שהלוח יהיה אחד מהלוחות באתר הזה: http://www.pcnow.co.il/category.asp?catcode=8&AdCat=8&parentid=0 כי כבר קניתי מש…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.