מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות את החלקים האלה: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Arctic Cooling Freezer 64 MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk ARCTIC COOLING Silentium T2 ואני לא בטוח בקשר לזכרונות....אני מוכן להשקיע עד 800-700 ש"ח לג'יגה....חשבתי על GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value Dual Channel אבל אני לא בטוח לגביהם אז קיצר אם מישהו יכול להמליץ על משהו יותר טוב במחיר טוב אז שיעזור לי....
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים , גיליתי תופעה מוזרה שקוראת אצלי , אולי זה רק אצלי אך אשמח לברר שזה רק אצלי קורה. ^^ כשנכנסים ל: כפתור ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> הגדרות מערכת מתקדמות -> מתקדם -> ביצועים -> מאפייני ביצועים -> שנה (מצטער על הכיוון בעברית , המערכת באנגלית) יש לי 4GB זכרון RAM וכפי שמתי לב המערכת משתמשת בזיכרון הוירטואלי שלי במקום להשתמש בזיכרון שלי . 2 שאלות : 1. האם לאפשר למערכת לפחור אוטומטית את הזיכרון שנקבע לה ? 2. במידה ויש לי 4GB , מה הן הדרישות המומלצות ל - Intial size ול- Maximum Size . השאלה שלי מובילה להמשך , כשאני רוצה לצפות הסירטי HD 720p או 1080p הסרט מוצג לי בשלואו מושן . יש לי כרטיס מסך 9600GT במערכת XP הכל עבד מעולה . מודה לכם מראש . נ.ב…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחפש תחליף במחיר סביר ללוח הנ"ל שהלך פייפן אלא אם כן מישהו מכיר חנות (עדיף באזור המרכז) שיש להם אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעשו לי סדר קצת בבלאגן שיש לי בראש כרגע... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 , הבנתי מקריאה בפורומים שיש כמה דורות למעבדים האלה ( A , B , C ) לפי מה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה..) A הוא באס 400 B הוא 533 ו C האחרון שיצא לא מזמן עובד על 800 . אני קניתי ת'מעבד לפני חצי שנה בערך ועד לפני כמה ימים לא היה לי מושג איזה דור המעבד שלי אז העליתי את התוכנה AIDA32 והיא הראתה לי שהמעבד שלי 2.4 A ... אבל אני יודע וגם בטוח לפי הצצה בביוס שאני עובד על מהירות 533 והכל על דיפולט אצלי בביוס... כרגע אני מתעניין בלוח אם חדש כי אני רוצה להיכנס לעניין האוברקלוק ( אני חדש בתחום ) ולפי ניסיונות שעשיתי במערכת שלי עם מומחים בנושא לא הצלחנו להפעיל את המערכת במצב יציב אפילו באובר…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ראיתי בדובים כי רשום שבלוח הנ"ל יש שני כרטיסי מסך הגיוני לא הגיוני טעות של החנות? מחיר 1200 ש"ח נחמד ללןפרטי
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך הייתה ידיעה באתר שתהיה גירסת AGP לNF4.... האם זה בוטל? כל ה NF4 יהיו רק עם PCI-E?
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש לי שאלה אני מתכנן בשבוע הקרוב לקנות מחשב ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר כדי לי זה יהיה מחשב למשחקים בשווי 4000 שקל כולל מסך המעבד עלול לעלות בסביבות 730 שקל משהו כזה בצרוף של לוח אם שיריץ לי את המשחקים תודה רבה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך לוח לפנטיום 4 ht עדיין לא החלטתי אם פרסקוט או לא... אגב אני יודע שיש הרבה מעבדים של 2.8... יש a,b,c ועוד וכבר התחרפנתי... מה הכי טוב למשחקים/אינטרנט? אוקי אז לשאלה החשובה: אני צריך לוח טוב, מבית טוב, לא צריך רייד ושטויות כאלה, אבל כמובן שיואסבי2 ופיירווייר, כמו כן אני רוצה את הכרטיס קול המובנה הכי טוב שיכול לבוא בתקציב... OC לא הכי מעניין אותי, וזהו בעצם.. מה עוד כבר יכול לבוא עם הלוח? אם יש לוחות עם פיצ'רים מעניינים תכתבו, תכתבו מהו הפיצ'ר ואני ישקול אם זה מתאפשר מבחינת התקציב (שלט, כבלים עגולים וכדומה..) יציאות מקדימה חובה, גם ליואסבי וגם לאודיו. אגב, הלוח יתאכסן כנראה בchencro xpider (gaming pro(
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש במחשבי הנוכחי 2 זכרונות DUAL DDR3 של קינגסטון, 2 ג'יגה כל אחד. כשפתחתי את המחשב ראיתי שיש 4 סלוטים להכנסת זכרונות, ושני כרטיסי הזכרון הנוכחיים נמצאים על 2 סלוטים לבנים, כאשר 2 כחולים פנויים. אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי, ורציתי לשאול באיזה אופן לבצע זאת (אני רוצה לקנות עצמאית). האם אפשרי לקנות פשוט עוד 2 כרטיסים של קינסטון עם נפח גדול יותר, ולהוסיף אותם לסלוטים הכחולים (אני זוכר שניסיתי לשחק במיקום הכרטיסים והמחשב החל לצפצף)? האם יהיה עליי להחליף את הכרטיסים הנוכחיים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה ההבדלים למשל בין מעבד של אינטל 2.4@3.0 ל-מעב של אינטל 3.0? כנ"ל ב-AMD.. יש בכלל הבדלים? או שרק קירור או משהו.?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי ... 1.מישהו יודע אם המעבדים החדשים והעתידיים של AMD היום (ואני מדבר על Xp ואולי גם HAMMER) יתאימו ללוחות של היום (ליתר דיוק GIGABITE VA וכאלה) 2. ואם לא כולם עובדים - מה המעבד האחרון שיתאים ללוןחות כאלה שישאר בשוק עד לטווח של שנה - שנה וחצי ? ...
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX260 ואני מעוניין לשדרג את זכרונו (256 מ"ב אינם מספיקים לי) ברצוני לדעת האם באפשרותי לקנות במקום כלשהוא זיכרונות PC2100 DDR SDRAM? אני בספק שכן זכרונות אלה ישנים כבר.. *בכל מקרה, מחשב זה ישמש כמחשב משני לאחר שאקנה מחשב חדש ועדכני, אז אנא אל תציעו לי לקנות מחשב חדש במקום. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
שמעתי דברים טובים על fan xpert של אסוס, הבעיה שכל הלוחות שראיתי הם עם שלושה חיבורים מקסימום, כלומר השאר יתחברו באופן ישיר לספק ויפעלו על 100% כל הזמן או בעזרת שימוש במפצלים שגם לא יאפשרו לי שליטה נפרדת על כל אחד בנפרד. אין לוח שיתן שליטה אוטומטית בכולם לפי תכניות שאני מגדיר לו?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין להוסיף זיכרון לחומרה בת 3 עם 2GB RAM. מערכת ההפעלה היא Win XP 32-bit ולכן אני מעונין להוסיף סטיק אחד של 1GB. פרטי לוח אם: (Gigabyte Technology Co., Ltd. P35-DS3R) Memory Summary Maximum Capacity 4096 MBytes Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Memory Slots 4 Error Correction None DRAM Frequency 400.0 MHz Memory Timings 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) כרגע מותקנים שני סטיקים של 1GB עם הפרטים הבאים: Manufacturer Transcend Information Part Number JM800QLJ-1G Serial Number 0007B7BF Capacity 1024 MBytes Memory Type DDR2 (PC2-6400) Speed 400 MHz (DDR2 800) Supported Frequencies 200.0 MHz, 266.7 MHz, 400.0 MHz Memory Timings 3-3-3-9-12 at 200.0 MH…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם של אסוס P5G41C-M LXעכשיו השאלה שלי היא כזות יש לי מעבד פנטיום D סוקט 775 כמובן והוא לא כתוב ברשימה של המעבדים בעמוד של הלוח השאלה שלי אם זה יעבוד לי המעבד הזה על הלוח הזה? ןעןד שאלה הזיכרונות הם DDR2 533MH האם גם הם יעבדו? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YraY16Bgg3U1mAW1 תודה רבה לעוזרים אני יודע שהשאלה די טיפשית אבל שביררתי חלק אמרו כן וחלק אמרו לא בפורמים שונים ושוב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי אני מתלבט כבר לא מעט זמן איזה ערכת שבבים לבחור... מישהו יכול הסביר לי בפשטות מהם היתרונות של P43 על P35 ? אני מתכוון להשתמש בכטיס מסך HD4850 אחד אם זה משנה... התקציב אומר לי כמה שיותר לחסוך ואם אין שיפור רציני בין השניים אז אני מעדיף את הזול.... כמו כן אני מתכנן OC למעבד E7200 תודה
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מתח של עד 1.65 או המלצה לזיכרונות לסוקט 1156
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה ? את הזכרונות ? והאם קיים זכרון בעל תזמון 2.4 אני לא יודע מה זה אומר אני קונה מחשב חדש ונתנו לי את הזכרונות האלו ואמרו לי שהם חזקים ביותר . חוץ מזה איך אני יודע מה התזמון שלהם כמו שרושמים פה 2-2-2-5 איך זה בדיוק בזכרון הזה. תודה על העזרה מראש אני צריך היום לסגור את המפרט אם מישהו יכול לעריך מחיר זה גם יהיה טוב זה פשוט דחוף ביותר , תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בדומה לאינטל AMD הצליחה קצת יותר טוב מתחזיות האנליסטים. המכירות עלו בתשע אחוז מהרבעון הקודם וב-32% אחוז בהשוואה לאותו רבעון שנה שעברה. סך הכל AMD עשתה רווח של 129 מיליון דולר על מכירות של 1.33 מיליארד דולר.
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב שישמש בעיקר לשימושי מדיה סנטר וניגון FHD וגם לעריכת וידאו (אבל פחות). התקציב שלי למעבד פלוס לוח הוא אלף ש"ח וקצת. חשובה לי האופציה לשדרג בעתיד. אני לא מעוניין בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ולא מיקרו ATX חשבתי על Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 471 ש"ח בRSM. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
באמת כולם מדברים ואני לא מבין... סבירו לי
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם יש הבדל בין הסלוטים של מעבד של מחשב פיסי ובין כזה של מחשב נייד? ואם יש איך נקרא סלוט של מעבד לנייד
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-