מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
GA-EP45-DS3R זה הלוח אם שלי , התקנתי תכרטיס קול וחיברתי תאוזניות 5HV2 (לא USB) וכשאני עושה את הבדיקה של ה5.1 ערוצים מהתוכנה של הכרטיס קול אז זה מגיב כמו 2CH ולא 5.1 :\ זה בגלל הכרטיס קול או מה?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יעלה לי 4GB זיכרונות 800MHZ DDR2 ללוח אם MSI כמה עולה? ואיזה חברה הכי מומלצת נכון להיום.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
כן, כן.... שוב אותה התלבטות מפורסמת שלא מפסיקה להטריד. האם לקנות עכשיו מחשב (תקציב של כ-5,500 ש"ח) או להמתין מספר חודשים ולהפציץ עם נהלים. הסיפור כיום מציק יותר בגלל שמדובר על תושבת חדשה לגמרי לנהלים ולכן לא יהיה ניתן לשדרג ממחשב פנרין, אלא אם כן אתה מעוניין להחליף זכרונות ולוח אם בנוסף למעבד.... שזה כמעט כמו מחשב חדש כבר. נניח שבדצמבר יהיה אפשר כבר לקנות נהלים בארץ, סביר שמחירו יהיה מאוד גבוה יחסית למעבדי הפנרין של היום כי אינטל לא ירצו שיפסיקו לקנות את הפנרין שרק לא מזמן הם הוציאו לשוק. אז מתי לדעתכם מחיר הנהלים יהיה סביר ? מלבד זאת, באחת הסקירות קראתי שמעבד נהלים יהיה בכ-25% מהיר יותר ממעבד פנרין Q9300. זה משמעותי. אז... אתם מוזמנים לחוות דעה. האם לחכות או לקנות עכשיו …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר כדאי? מבחינה משתלם לכסף, ביצועים לOC, העתיד דרך אגב יש יל כרטיס מסך 9600XT שהוא AGP (ואני צריך לדעתכי אני קונה מחשב חדש מעבד AMD 64 זה מה שאני בנתיים סגור) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני לא זקוק למחשב שיריץ משחקים. האם המהירות מהווה משקל בהחלטה כזו? האם יש הבדלים מהותיים בין שני המעבדים האלה?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
צריך לבחור בין שני הלוחות על מה אתם ממליצים. הבנתי מאתר היצרן שה-ASUS הרבה ידידותי למשתמשי ה-OC וגם טומן בחובו מסך LCD קטנטן המדווח תקלות או אזהרות בזמן אמת.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי אם הלוח הזה זה לוח טוב http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=040306&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=10&aff=Zap עכשיו בואו ניגש לעניין 1. מה זה הצ'יפסט להלן סוגים : 915P VIA KM400 865G 865PE Nforce 4 2. אם המעבד תלוי בלוח ואיך ? אם זה קשור לצ'יפסט ולמה ? 3.תמליצו לי על לוח טוב אפילו טוב מאוד עם PCI-E x16 ועם DDR2 ודרך אגב מה זה DUAL CHANNEL ?? ושיהיה גם עם SATA2 תודה לכל הצוות פורום תותח
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למחשקים בעיקר, גם לתוכנטות גרפיקה ו 3D השניים האחרונים אותו מחיר, מה עדיף? הראשון יותר זול בצורה משממעותית בשבילי, האם הביצועים שלו פחות טובים?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שוקל לקחת Kingston ... מדובר על מחשב AMD עם לוח של GIGABITE K8NSC-939 הציעו לי את הדגם : KVR400X64C3A/512 - קינגסטון 512 . כדאי ?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
??? מבחינת ביצועים וכו'. מישהו יכול להביא לי השוואות או סקירות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US יאללה אנשים להוריד, ולנסות. אני מוריד.. ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
-
AMD Athlon II X3 435 GA-770TA-UD3 2 זיכרונות של G SKILL 1333HZ בגודל 2GB 2 זיכרונות של PATRIOT 1333HZ בגודל 2GB סה"כ 8GB
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-B75M-D3H (rev. 1.0): https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10 הלוח הזה כולל 12 USB Ports: 8 מסוג USB 2.0 ו-4 מסוג USB 3.0. אני משתמש ב- Windows XP Pro 32bit, ובזמנו כשהתקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי גם את כל הדרייברים הרלוונטיים מהאתר של Gigabyte. לצערי לא היה שם את הדרייבר עבור ה-USB3, וכששלחתי אימייל ל-Gigabyte, הם ענו שאין להם דרייבר ל-USB3 Controller עבור Windows XP, אלא רק עבור מערכות ההפעלה שבאו אחריה.. עברו כמה שנים מאז, והחלטתי עכשיו לנסות ולהשמיש את ה-USB3 Ports האלה. האם יש דרך לעשות את זה? אם לא דרך Gigabyte אז אולי דר…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח הבא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=489&salenum= רציתי לדעם אם הוא יתמוך בכרטיס מסך HD4870. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי ישנו מחשב שבו מותקן הזכרון הבא (נלקח מ CPUZ) : Manufacturer (ID) G.Skill (7F7F7F7FCD000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number F2-6400CL4-2GBPI-B יש שני סטיקים כאלה - כלומר סה"כ 4 ג"ב. בעלי המחשב מעוניינים להרחיב ל 8 ג"ב. ראיתי את הסט הזה ב KSP: http://ksp.co.il/?uin=10220 האם להערכתם יש לחשוש במידה שהיא מעבר למזערית בבעית תאימות כלשהי? (ברור שתמיד יכולה להיות בעיה - כמובן. השאלה האם יש משהו שאני מפספס ומעלה את החשש לכזו) תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות שרשומים לי בצד במפרט אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה אבל אין קיט של אותו דגם שלי HK והיחידים שמתאימים מבחינת תזמונים הם PQ מה ההבדל בינהם והאם יהיו בעיות אם אני אשלב את שניהם?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד CORE2 ואני מתלבט בין בין שלושה מעבדים: E6550 E6420 E6750 היעוד של המעבד הוא למשחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח. יש לי כ.מסך 1900XTX ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף!! בנוסף אני צריך גם לוח אם בסביבות ה500 ש"ח שיתאים למעבד יש המלצות ללוח אם ומעבד??
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של ASUS P5K עם מעבד Q6600 קירור של שני מאווררים למארז קירור רגיל של אינטל למעבד תוכנת ההתרעות של ASUS מתריעה בפני כל הזמן שהלוח מגיע לחום של 45 ומעלה. חום אשר הוא נמצא בו בזמן ללא מאמץ של המאבד והלוח (סתם בווינדוס) המעבד על חום של 40 בדרך כלל במצב רגיעה אני הבנתי שחום של 60 מתחיל להיות מסוכן........... האם חום של 45 בזמן רגיעה הוא נורמלי והגדרות תוכנת ההתרעות אינה מכוונת נכון (זה ברירות המחדל) או שחום זה באמת מסוכן???
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שוב שלום, יש לי כרגע תקציב של 3000 ש"ח למעבד ומומלץ גם לוח אם בסביבות התקציב. יש לי עכשיו מחשב עם מעבד Pentium4 - 2.66MHz Socket 478 וחשבתי אולי לקנות מעבד חדש ולוח אם. מה אתם אומרים על Athlon 64 3800 Socket 939/2000 Dual Core ? הוא טוב? הוא יתן לי ביצועים טובים יותר מהמעבד שיש לי כרגע? ובכלל איך הולכים המהירויות של ה AMD ביחס לפנטיום? איזה מעבד AMD מקביל ל 2.66MHz?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב ? והאם הלוח אם של ג'יגה בייט P31-DSL תומך ב 6550?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2 ג'יגה שפועל איך נאמר נראה לי בטמפ' גבוהה למדי משהו כמו 60 מעלות צלזיוס,משחה טרמית יש על המעבד מרוחה מעולה בשכבה נקייה, גם המאוור והלוח קירור עובדים נורמלי לעין מישהו.. יש איזו סיבה שאני מפספס פה שהטמפ נורא גבוהה? ומה הטמפ' הנורמלית לעבודה או למצב IDLE? תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום במפרט של הלוח אם יש את ההערה הבאה: * Due to chipset spec limitation, if you install AM3 CPU on this motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s); however, the frequency of AM3 CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. מה המשמעות של זה למעבד x3 450 או Athlon X4 840 האם יש ירידת ביצועים לעומת GA-MA78LMT-S2 בעל רוחב פס מלא תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-