מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
חדש מהקופסא ורצוי תאימות למעבדי אינטל, במידה ולא, גם AMD יעזור. תודה עומר
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הזכרונות של GSKILL נחשבים לאיכותיים ואם לא מה האלנטרנטיבות הטובות יותר? אין בעיה עם תג מחיר בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שימושים:הפעלת תוכנה בודדת העוסקת בחישובים למיניהם העובדת ברצף לא מיועד לריבוי משימות,לא מתוכנן oc,לא למשחקים ההתלבטות בין e8500,q9450 מה עדיף בהתחשב בשימושים ובהתחשב שמהירות העיבוד היא הנקודה הקריטית ביותר האם כדאי גם לחשוב על לוח+זכרונות ddr3?השיפור משמעותי? האם במקרה זה 9450 עדיף או דווקא 8500 עם מהירות שעון גבוהה יותר? על הדרך,חשבתי גם על דיסק רפטור להגברת המהירות(לא לאכסון המידע) אבקש את חוות דעתכם
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
משהו מוזר קרה לי... תוך כדי שקראתי במאפיינים של המחשב, קלטתי שהמחשב רץ רק ב 1.6GHZ במקום לרוץ ב 2.8. המעבד הוא E6300.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ואשר מיועד לAMD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יכול להיות גם Twin2X512-6400C4 מצאתי בארה"ב ב250$ בחנות.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
GA-EP45-DS3R זה הלוח אם שלי , התקנתי תכרטיס קול וחיברתי תאוזניות 5HV2 (לא USB) וכשאני עושה את הבדיקה של ה5.1 ערוצים מהתוכנה של הכרטיס קול אז זה מגיב כמו 2CH ולא 5.1 :\ זה בגלל הכרטיס קול או מה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יעלה לי 4GB זיכרונות 800MHZ DDR2 ללוח אם MSI כמה עולה? ואיזה חברה הכי מומלצת נכון להיום.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
כן, כן.... שוב אותה התלבטות מפורסמת שלא מפסיקה להטריד. האם לקנות עכשיו מחשב (תקציב של כ-5,500 ש"ח) או להמתין מספר חודשים ולהפציץ עם נהלים. הסיפור כיום מציק יותר בגלל שמדובר על תושבת חדשה לגמרי לנהלים ולכן לא יהיה ניתן לשדרג ממחשב פנרין, אלא אם כן אתה מעוניין להחליף זכרונות ולוח אם בנוסף למעבד.... שזה כמעט כמו מחשב חדש כבר. נניח שבדצמבר יהיה אפשר כבר לקנות נהלים בארץ, סביר שמחירו יהיה מאוד גבוה יחסית למעבדי הפנרין של היום כי אינטל לא ירצו שיפסיקו לקנות את הפנרין שרק לא מזמן הם הוציאו לשוק. אז מתי לדעתכם מחיר הנהלים יהיה סביר ? מלבד זאת, באחת הסקירות קראתי שמעבד נהלים יהיה בכ-25% מהיר יותר ממעבד פנרין Q9300. זה משמעותי. אז... אתם מוזמנים לחוות דעה. האם לחכות או לקנות עכשיו …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר כדאי? מבחינה משתלם לכסף, ביצועים לOC, העתיד דרך אגב יש יל כרטיס מסך 9600XT שהוא AGP (ואני צריך לדעתכי אני קונה מחשב חדש מעבד AMD 64 זה מה שאני בנתיים סגור) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני לא זקוק למחשב שיריץ משחקים. האם המהירות מהווה משקל בהחלטה כזו? האם יש הבדלים מהותיים בין שני המעבדים האלה?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
צריך לבחור בין שני הלוחות על מה אתם ממליצים. הבנתי מאתר היצרן שה-ASUS הרבה ידידותי למשתמשי ה-OC וגם טומן בחובו מסך LCD קטנטן המדווח תקלות או אזהרות בזמן אמת.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי אם הלוח הזה זה לוח טוב http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=040306&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=10&aff=Zap עכשיו בואו ניגש לעניין 1. מה זה הצ'יפסט להלן סוגים : 915P VIA KM400 865G 865PE Nforce 4 2. אם המעבד תלוי בלוח ואיך ? אם זה קשור לצ'יפסט ולמה ? 3.תמליצו לי על לוח טוב אפילו טוב מאוד עם PCI-E x16 ועם DDR2 ודרך אגב מה זה DUAL CHANNEL ?? ושיהיה גם עם SATA2 תודה לכל הצוות פורום תותח
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
למחשקים בעיקר, גם לתוכנטות גרפיקה ו 3D השניים האחרונים אותו מחיר, מה עדיף? הראשון יותר זול בצורה משממעותית בשבילי, האם הביצועים שלו פחות טובים?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שוקל לקחת Kingston ... מדובר על מחשב AMD עם לוח של GIGABITE K8NSC-939 הציעו לי את הדגם : KVR400X64C3A/512 - קינגסטון 512 . כדאי ?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
??? מבחינת ביצועים וכו'. מישהו יכול להביא לי השוואות או סקירות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US יאללה אנשים להוריד, ולנסות. אני מוריד.. ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
AMD Athlon II X3 435 GA-770TA-UD3 2 זיכרונות של G SKILL 1333HZ בגודל 2GB 2 זיכרונות של PATRIOT 1333HZ בגודל 2GB סה"כ 8GB
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-B75M-D3H (rev. 1.0): https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10 הלוח הזה כולל 12 USB Ports: 8 מסוג USB 2.0 ו-4 מסוג USB 3.0. אני משתמש ב- Windows XP Pro 32bit, ובזמנו כשהתקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי גם את כל הדרייברים הרלוונטיים מהאתר של Gigabyte. לצערי לא היה שם את הדרייבר עבור ה-USB3, וכששלחתי אימייל ל-Gigabyte, הם ענו שאין להם דרייבר ל-USB3 Controller עבור Windows XP, אלא רק עבור מערכות ההפעלה שבאו אחריה.. עברו כמה שנים מאז, והחלטתי עכשיו לנסות ולהשמיש את ה-USB3 Ports האלה. האם יש דרך לעשות את זה? אם לא דרך Gigabyte אז אולי דר…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח הבא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=489&salenum= רציתי לדעם אם הוא יתמוך בכרטיס מסך HD4870. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי ישנו מחשב שבו מותקן הזכרון הבא (נלקח מ CPUZ) : Manufacturer (ID) G.Skill (7F7F7F7FCD000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number F2-6400CL4-2GBPI-B יש שני סטיקים כאלה - כלומר סה"כ 4 ג"ב. בעלי המחשב מעוניינים להרחיב ל 8 ג"ב. ראיתי את הסט הזה ב KSP: http://ksp.co.il/?uin=10220 האם להערכתם יש לחשוש במידה שהיא מעבר למזערית בבעית תאימות כלשהי? (ברור שתמיד יכולה להיות בעיה - כמובן. השאלה האם יש משהו שאני מפספס ומעלה את החשש לכזו) תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות שרשומים לי בצד במפרט אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה אבל אין קיט של אותו דגם שלי HK והיחידים שמתאימים מבחינת תזמונים הם PQ מה ההבדל בינהם והאם יהיו בעיות אם אני אשלב את שניהם?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד CORE2 ואני מתלבט בין בין שלושה מעבדים: E6550 E6420 E6750 היעוד של המעבד הוא למשחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח. יש לי כ.מסך 1900XTX ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף!! בנוסף אני צריך גם לוח אם בסביבות ה500 ש"ח שיתאים למעבד יש המלצות ללוח אם ומעבד??
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-