מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אהלן. העריכה היא, כאמור, לא משהו "בשמיים" בכלל. התוכנות שבינתיים ידוע שיעבדו עליהן הן Audition של אדובי וגם Premiere. *אם יש צידוק למפרט מבוסס AMD אני אעדיף, אלא אם כן אתם חושבים שלמשימה כזו רצוי אינטל. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לגבי זיכרונות- אני לא מתכנן OC- רציתי לשאול אם אני שם 4 G זיכרון בסקטיקים של 1 G - האם זה יעבוד בדואל צאנ'ל? בהנחה שכולם מאותו חברה וסוד לגבי מעבד- אם אני לא עושה OC מה עדיף E6600 או AMD 6000? המחשב בעיקר למשחקים וסרטים... לגבי לוח אם- לגבי לוח אם אני מקציב לו בערך 700-800 שח מקסימום אבל אני מחפש לו שיתמוך ב- High Definition Audioוגם ב DDL (Dolby Digital Live( פשוט את המחשב אני מיעד גם לחבר למקרן ורסיבר וצריך שיהיה לו יציאה של קוקסל שהרסיבר יוכל לנגן 5.1 מהמחשב... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שלוח האם שלו זה : Intel® Desktop Board D946GZIS במפרט של לוח האם רשום שהוא מתאים לכל מעבדי LGA755 "Support for an Intel® processor in the LGA775 package" נכון להיום המעבד שקיים על המחשב זה P-D 3.2GHZ האם אני יכול להיות בטוח בקניה של מעבד Intel CORE 2 DUO E7500 BOX ולדעת שהוא יתאים ? איך אני בכלל יכול לבדוק את זה לפני ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב, מובן שהשאלה לא עד כדי כל מציאותית למשתמש הישראלי נכון להיום, אבל בכל זאת, על מה הייתם הולכים ? ה-OCZ שכבר הוכיח את עצמו כאחד הזכרונות הכי טובים שקיימים כיום, או על הקינגסטון המאוד מאוד טרי ? (שניתן אגב להשגה עכשיו בלמיר - www.lamir.co.il) מובן שכשמדברים על זכרונות בסדרי גודל כאלה הכוונה היא אוברקלוק עצבני
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים המחלקים בלוח הנ"ל.. לפי קריאת החוברת של הלוח..וחפירה בביוס הם פשוט לא שם...(הביוס מעודכן).. יש אופציה להגדיר תזיכרון על AUTO או על 533/667 זהו ...אין שום דבר מעבר לזה... מישהו נתקל עם ה"בעיה"..??
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי, לא זכור לי היכן, אינטל מתכוונים להשיק ביחד עם הצ'יפסט החדש 965 גם כרטיס גראפי ONBOARD שאמור להשתמש בטכנולוגיה חדשה. מישהו יודע על זה משהו?
-
- 14 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1500 עם לח-אם GIGABYTE ga-8sq800 !! אבל לצערי :'( המעבד שלי כבר לא מספיק חזק וכשהבאתי מחבר את המעבד 2800 533 באס שלו המחשבר עבד כמו טיל.... אז אני די רוצה לשפר את המעבד שלי אבל אני לא יודע מה לקנות! הלוח שלי תומך בבאס של עד 533.... אז אני יכול לקנות מעבד כמו זה:Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz שעולה 1150! או את הבאנדל הבא:AMD 2800+ ATHLON XP 333FSB OEM CPU ב170$ (AMD יותר זול בארצות הברית ורוב המעבדים של INTEL לא!) ABIT NF7-S NFORCE2 8X AGP/AUDIO/SATA ב150$ שתיהם ביחד בשקלים זה יוצא:1426 שקלים חדשים בהחלט!!! מה אתם אומרים? או שבדלל כדאי לי להשקיע ב לוח ומעבד חדשים של ה800 באס של אינטל?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי תסתכלו בפמרט שלי בפרופיל יש לי מעבד 875K I7 אני רוצה להגיעה איתו ל4 גיגה אוברקלוק עם קירור אויר/מים איכותי שעוד לא החלטתי עליו משו באזור ה 400 שקל מבקש כמה הצעות ללוחות אם איכותיים - חשבתי לקנות לוח אם של אסוס פרמיום מי שמכיר עולה 1570 שקל יש עוד הצעות כאלו או אחרות?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי סוף סוף את המחשב החדש שלי.. לבסוף לא היתה לי ברירה אלא לקחת לוח אם אחר כי רציתי לעשות RAID בין ההארדיסקים וה DS3L לא תומך ב RAID אז המליצו לי בחנות לקחת את EP45-UD3LR. איך הלוח הזה? מישהו מכיר את הדגם? המעבד שלי זה 9550.. מחכה לתגובות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
למה כתוב לי שהזכרונות פועלים במהירות 400MHZ במקום 800MHZ? הזכרונות של TWINMOS CL5 -6400 | 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מה עדיף מצטער שאני ניכנס לנושאים שחפרו עליהם בעבר פשוט החיפוש לא עובד לי מה עדיף?... מה שהבנתי מחבר וע"פ הבנצ'ים בtomshardware שעדיף את ה8400 (השימוש העיקרי שלי הוא משחקים) מה אתם ממליצים?? כי עדיין יש אפשרות להחליף את המעבד שלי
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אם בבעלותי כרגע 2 סטיקים של 256mb DDR 400mhz Samsung אני יכול לקנות 2 סטיקים נוספים של חברה אחרת Kingstone , אך עם אותם נתונים 256mb DDR 400mhz זה אפשרי ? החברה משנה משהו , אני חייב לקנות את השתיים האחרים גם Samsung ? *תגידו עוד שאלה , מזה CL2.5 / CL3 ... ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מבחן ביצועים שנועד לרוץ על מערכת ההפעלה x64, מבצע את אותה משימה שמבצע אותו המבחן ב 32 ביט, לכן הוא כלי טוב כדי לערוך השוואה בין מעבדי 32 ו 64 ביט לגבי סוג היישומים המסוים הזה. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=875767 הערות: מבחן הביצועים הזה לא אומר שצריך לרוץ ולקנות את ה x64, אלא אם כן אתם משתמשים בתוכנה של אותו יצרן. בכל הנוגע ל x64 אין שום סיבה למהר, לא יזיק לחכות עוד חודש חודשיים שלושה (בגלל מנהלי התקנים) או אפילו יותר או עד שיהיה יישום מסוים של 64 שרוצים לעשות בו שימוש. מבחן הביצועים הזה חשוב למסקנה מעשית אחת - לא לקנות יותר חומרה שאיננה AMD64 (מעבר למחשב לשימוש כללי כמובן). מבחינתי AMD64 זהו כינוי למשפחת מעבדים שכוללת גם את התואמים של אינטל …
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8882 לא עקבתי בזמן האחרון אחרי ההשקות של AMD אז אני לא יודע מה קורה בדיוק וגם עשיתי חיפוש קצרצר בפורום ובכל מיני מקומות ולא מצאתי עליו כלום. אני יודע שהוא תוכנן לצאת אבל מאיפה זה בא פתאום?? או שזה היה מתוכנן לעכשיו בכלל ואני סתם ממש ממש לא מעודכן (וסתם פתחתי ת'רד)?
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שאני מתחיל להגיע ל70% זיכרון מנוצל במחשב בקלות, אני חושב שחלק גדול מזה זה בגלל שאני פותח המון חלונות במקביל בדפדפן. כדאי להקל קצת על העומס, ולזרז קצת את המחשב רציתי להוסיף עוד 4GB או אפילו 8GB של זכרון למחשב ואני זקוק להמלצתכם יש לי תקצית של כ200 שקלים שאיתו אני יכול לקנות יחידה בודדת של 4 או 8 GB של ראם למחשב (מסתבר שההבדל לא כזה גדול) מתלבט בין: 205 שקל זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 ל- 178 שקל זיכרון למחשב Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600Mhz CL9 האם המחשב ידע לנצל את ה8GB ולעבוד כמו שצריך עם הזכרון שקיים אצלי במחשב? השימושים שלי הם המון טאבים במק…
-
- 10 תגובות
- 10k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חושב לעשות עידכון מקיף למערכת שלי ואני חושב על הרכיבים הבאים כרטיס מסך 1800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 מעבד קונרו 6600 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5792 לוח-עוד לא ידוע מחכה שיצא הגל של הלוחות התומכים זיכרון GSKILL 800 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231087 מארז טרנספורמר כחול http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 ספק טופפאוור 450 וואט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 אם יש לכם הצעות הערות הארות או מחירים טובים יותר אני אשמח לדעתכם
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים בבית די זהים עם 2 הבדלים עיקריים, לאחד מעבד Q9550s עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ולשני Q8200 עם 4 גי'גה זכרון פנימי. משום מה המערכת של ה- Q8200 דוחסת לי מהר מדי. ע"מ לברר מדוע הפעלתי את CPU-Z. מתברר שהמעבד שלי עובד על המכפלה הנמוכה שלו (6) לאורך כל הדחיסה למעט בשניות הראשונות מהתחלתה. אני מניח שזו הסיבה לביצועים הירודים. יש לי לוח אם גי'גהבייט מבוסס P35. אני לא מוצא אופציה לכבות את היכולת של המעבד לשנות מכפלה. חשבתי תחילה שזו אולי בעיית התחממות. פירקתי את המארז והצבתי מול המעבד וגוף הקירור שלו מאוורר ביתי גדול על מהירות הכי גבוהה. במגע עם המעבד (גוף הקירור) הוא קריר מאוד ולכן זו לא נראית לי הבעיה. מה ניתן לעשות? מה הפרמטר שגורם למעבד להוריד את המכפלה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
digma זה חברה מוכרת וטובה או שלא כדי ללכת עלייה ולהוסיף עוד כמה שקלים
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם ram בכמות שונה, במהירות שונה או מחברה אחרת יכול לא לעבוד ביחד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי לפני כמה ימים לוח אם חדש שהוא DZ68BC ובשבילו כמה כרטיסי זיכרון 1600Mhz שזה מה שהוא דורש עכשיו השאלה שלי היא כזאתי האם אני צריך לקנות מעבד שעובד גם על 1600Mhz או שאני יכול לקנות 1333 שמותאם ללוח אם כמובן
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0OCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== שני חידושים עיקריים הם ה Expanable Layer 3 Cache והאפשרות ל Clock נפרד (ושונה) לכל ליבה DICE. כלומר בהתאם לצורך ניתן להפעיל מספר כלשהו של ליבות במהירויות שונות כדי להגיע למקסימום חיסכון בהספק. עריכה: אין לי מושג למה הדבקתי את זה באמצעי איחסון, טעות . בהזדמנות הראשונה להעביר למעבדים. בעצם לנעול כי כבר Terjen הקדים אותי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199549.msg1749254#msg1749254
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
לחבר שלי הייתה הפסקת חשמל בבית וזה עשה לו קצר במחשב וכתוצאה מכך נשרף לו הכרטיס מסך והלוח אם! הוא יקנה את הכרטיס7800GTX והוא צריך לוח שיתאים לו! הנה המפרט שלו (שתתאימו ללוח אם) P4 2.8E 7800GT - בקרוב... 2 סטיקים של קינגסטון (כל אחד 512) DDR 400MHZ מה אתם אומרים? כמובן שהכרטיס הוא הוא PCI-E וצריך שהלוח יתמוך בזה... תקציב 600 שקל ומעלה... לא צריך משהו תותח על ... אלא משהו שיספק את המינימום לפחות.... וכמובן ספק חדש... צריך משהו שיחזיק 7800GTX ... צריך משהו טוב של חברה טובה שיחזיק טוב את המערכת...לא משנה תקציב... אז כאמור צריך לוח אם וספק תנו הצעות....
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-