מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
תגידו מהם התזמונים הטובים ביותר לזכרונות? אם זה משנה אז יש לי 256 X2 . עוד שאלה - בסנדרה 2004 קיבלתי ב- memory bendwidth benchmark 4586 ב- Int 4579 ב- float dudl drr 256 X 2 של סמסונג asusp4p800 p4 2.4 c
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה שמחתי לראות ידיעה באתר שאינטל הורידה את מחירי המעבדים אבל הדיווח עסק בעיקר במעבדי 2MB וארבע ליבות 8 MB. כך שלא ראיתי התייחסות ל- E6600 אלה ישר ל- Q6600. הדיווח : http://hwzone.co.il/news/1185716907/52826 שאלתי אם מישהו יודע אם ירדו גם מחירי E6600 וה אמור להיות המחיר כעת וכן מה אמור להיות המחיר ל- Q6600 והאם בעקבות הפער (שסביר להניח שיש) מה שווה יותר לקנות. אני רוצה לציין שאני מנסה לבנות מחשב HTPC + מרובה משימות (אך ללא משחקים או גרפיקה מסובכת מידי) כמובן שרצוי להתייחס גם לחום שהינו מרכיב משמעותי במחשב מסוג זה. בנוסף אשמח להמלצות על מקום טוב באזור המרכז ששווה לקנות ממנו את כל המחשב (כולל אחריות והרכבה - לצערי לא יודעת להרכיב) והוא זול, טוב ונותן שירות במי…
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
צריך לוח אם מותאם למשחקים אם DDR2 ותאימות למעבד D intel pentium מומלץ שיהיו שני חריצי כ.מ. PCI-E 16X
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! יש לי 4 תושבות לזיכרון על הלוח אם. כרגע עם קיט של 1GB (2X512) 667 GHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון. האם אני יכולה להשתמש בנוסף למה שיש לי כרגע בכרטיסי זיכרון של 800MHZ? לא תהיה "התנגשות" ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
כדי לנצל את כל הפיצ'רים של הלוח אם, האם יש צורך להתקין את הדרייברים שלו אחרי ההתקנה של הווינדוס? נכנסתי לאתר של גיגהבייט וראיתי עידכונים לדרייברים של הצ'יפסט,USB,פיירוול ושאר ירקות ותהיתי לעצמי אם זה ייתן שיפור בביצועים? ואם כן איך בדיוק מעדכנים את הדרייבר? ד"א הלוח הוא K8NS ULTRA S 939
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב למחר גדול של דברים, העצבניים ביותר הם תוכנות גרפיקה. חשבתי ללכת על פנטיום 3000 ולוח אביט או גיגהבייט (בעוונותי יש לי חיבה גדולה לגיגהבייט...), אבל אז שמתי לב שיש כמה סוגים של של פנטיום 3000 - יש את פנטיוםC יש את הפרסקוט ויש אחד ל LGA775, כולם בסביבות אותו המחיר. מה ההבדל מבחינת הלוח והקירור שצריך לקנות לכל אחד? ההבדל בביצועים הוא גדול, או שבשביל אחד שלא ממש אכפת לו זה זניח? השיקול העיקרי הוא לא אחוז למעלה או למטה בביצועים או בטמפרטורה (לא מעניין אותי OC כרגע) אלא אורך חיים ויכולות הרחבה בעתיד.
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בכנס המפתחים של אינטל IDF 2006 הודגמו יכולות המשחק של מעבדי אינטל חדשים. ההדגמה גם מראה את הסביבה של משחק חדש בשם Alan Wake http://www.hadash-hot.co.il/story/1634/
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם להסתפק בלוח Gigabyte GA-M720-US3 NForce 720D CHIPSET או להשקיע עןד 50 ש"ח ב Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET מה ההבדלים בין משפחות הציפ סט 720 -770- 780 - 790
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1600 לזיכרון 1333? (בהנחה שיש להם אותו תדר) על מעבד:"Intel Core i7-920" ולוח אם:"GIGABYTE GA-EX58A-UD5" או שאין הבדל ועדיף לקחת את הזול?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לשדרג את המחשב שהרכבתי בעמל רב לפני כשנתיים. המעבד כרגע הוא E6600 על לוח אם ASUS P5B Deluxe. האם מישהוא יכול לומר לי מהו המעבד המהיר ביותר שאני יכול לשים על לוח האם הזה? בתודה, HP
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב פנטיום 4 2.4 שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים כמו simcity ואני מתלבט בין שתי דגמים ASUS P4S533-VML לבין gigabyte GA-8SIML-H מה ההמלצה ? איזה לוח אם יותר יציב ? וחשוב יותר מי אמין יותר ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה מתחבר ל-PCI רגיל או ל-PCI Express (PCIe) x16 כמו כרטיס מסך??
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב בן שנה , לוח אם GA-965p-s3 של GIGABYTE , מעבד אינטל E6300 , ללא OC לא במעבד , לא בלוח אם ולא בכרטיס מסך (x1950 pro). במשך שנה המחשב פעל ללא שום בעיה , לאחרונה השינוי היחיד שביצעתי בו זה להוסיף עוד 2 סטיקים של ג'יגה זכרון (סה"כ עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה). לאחרונה , הלוח אם התחיל להשמיע לי אזעקת חום של המעבד , אם אני זוכר נכון האזעקה מכוונת ל60 מעלות , כשהאזעקה נעשת רצופה אני נכנס ל hardware monitor של התוכנת easy tune ואני רואה שהחום של המעבד מגיע ל80 ומשהו מעלות... אני רואה שהמאוורר של המעבד עובד ואין בו שום בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לשינוי הפתאומי? מהו החום עבודה הנורמאלי של המעבד? וגם , הזמנתי לפני כמה ימים מאוורר FREEZER 7 pro של ארטיק.. אתם…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
האם יש משמעות למקום שאני שם את הזיכרון באיזה חריץ? היה לי קודם 4 זיכרונות אז הכל היה תפוס אבל שיניתי עכשיו שיש לי 2 סטיקים, יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שמתי בחריץ 1 ו-3. האם יש משמעות למיקום? האם עדיף שיהיו צמודים אחד לשני בלי רווח של חריץ? כלומר לשים ב-1 וב-2? תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אבל האם כדי לקנות את הEpox 8RDA כשיש לי מעבד ATHLON 1133 MHZ? חוץ מזה הזיכרונות שלי תומכים ב233 MHZ ואם כבר ליקנות את לוח האם אז צריך להחליף זיכרונות. האם אני יוכל להיסתדר עם 1300 ש"ח? זה המפרט שלי: Albatron KX400+PRO (8X AGP, 333 DDR,FSB266 )h Athlon 1133 MHZ, 133 MHZ FSB 256זיכרון MHZ 266 ,DDR RAM,
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחו'ל חלקים חדשים, Jab Tech שולחים לארץ את זה אני יודע, כמה עולה משלוח לארץ? ואתם מכירים חנות חומרה שיש בה גם חלקים לא כמו ב-Jab ושתשלח לארץ? קיים כזה דבר? בחו'ל יש A-DATA PC4000 512 אני מתכוון לקנות 2 כאלו לOC חזק ביותר, שווה?
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 2. A7N8X(nForce2)128bitDDR 3. A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 4. 7VAXP Ultra AGPx8 raid133,SATA,F.wire ההבדל המחירים הוא לא ממש משמעותי .. ואני עדיין לא סגור על ערכת השבבים ??!?! KT400 או על ה NFORCE 2 .... משום מה אני מחבב את VIA הרבה יותר מNvidia ..... מה ההבדל בכלל בין ה 1 ל 2 ? ( משהו כמו 150 שקל הבדל ) יש בסיס משמעותי להבדל ? תודה מראש לכול העוזרים . :AR15: נ.ב לא מעוניין ב OC עכשיו אבל רוצה להשאיר את האופציות פתוחות ל OC לא יותר מדי רציני ... ( בבבקשה אל תייעצו לי על EPOX ... יש לי עבר רע איתם .... - אני מפחד מהם ........ )
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כאן: http://www.hardcoreware.net/reviews/review-309-1.htm לי אישית, זה נראה מיותר לגמרי
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן אבל בסך הכל עושה את העבודה. הוא מיועד בשביל משחקי האינטרנט של הילדים שלי. בכל אופן, הייתי רוצה להרחיב לו את הזכרון. לוח האם של המחשב הוא של GIGABYTE מדגם GA-6wmm7 Rev 2.0. מצ"ב לינק למפרט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=1507 אני יודע שיש לו 2 סלוטים של זכרון והמקסימום שהוא יכול זה 512MB. כרגע בכל סלוט יש לי זכרון של 128MB ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים של 256MB. בעבר, כאשר הרחבתי את הזכרון, נאמר לי שהלוח אם לא מקבל כל כרטיס זכרון מסוג SDRAM. ככל הזכור לי, נאמר לי כי כל צ'יפ על הכרטיס יכול להכיל מקס' 16MB ולכן אם אני רוצה 256MB אני צריך כרטיס עם 16 צ'יפים. האם אני זוכר נכונה או שיש מגבלה אחרת לכרטיס הזכרון? על הכרטיס הנוכחי רשום 128MB …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
המחשב שלי תומך ב DDR 2 עכשיו יש לי שתי זיכרונות אחד 2 GB ואחד 1 GB מה הכי טוב לשים לשים את שנהם במקביל (DULE CHENEL) לשים את שנהם אחד לא CHENEL של השני או עדייף לשים סטוק 1 של 2 GB שלא יהיה בתיזמון בעיות תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה ההבדלים למשל בין מעבד של אינטל 2.4@3.0 ל-מעב של אינטל 3.0? כנ"ל ב-AMD.. יש בכלל הבדלים? או שרק קירור או משהו.?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-