עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Rage17,

שלום לכולם. יש במחשבי הנוכחי 2 זכרונות DUAL DDR3 של קינגסטון, 2 ג'יגה כל אחד. כשפתחתי את המחשב ראיתי שיש 4 סלוטים להכנסת זכרונות, ושני כרטיסי הזכרון הנוכחיים נמצאים על 2 סלוטים לבנים, כאשר 2 כחולים פנויים. אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי, ורציתי לשאול באיזה אופן לבצע זאת (אני רוצה לקנות עצמאית). האם אפשרי לקנות פשוט עוד 2 כרטיסים של קינסטון עם נפח גדול יותר, ולהוסיף אותם לסלוטים הכחולים (אני זוכר שניסיתי לשחק במיקום הכרטיסים והמחשב החל לצפצף)? האם יהיה עליי להחליף את הכרטיסים הנוכחיים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by AppleJack,

היי... אבא שלי רוצה לקנות עוד השבוע מחשב חדש (אני יודע שיש ירידת מחירית עוד חודש, אבל מה לעשות...) אני לוקח את המעבד מהמחשב החדש אלי (מחליף מעבדים). השאלה היא איזה מעבד כדאי לשים במפרט הקיים שלי (ראה מפרט) בלי להתייחס למחיר! כפול ליבה 3800 או 3700 (או 3800 רגיל) ברור לי שלא פשוט להשוות בין כפול ליבה לחד ליבה, אבל בכל זאת, אני משתגע !!! אני משחק המון, אבל גם עובד לא מעט עם תוכנות. לא משהו שמצריך כפול ליבה (אני מתאר לעצמי) אבל צריך לחשוב קדימה וזה לא קל. אני לא עושה קידודים לעיתים תכופות (אם בכלל), ובכלל קשה לי לחשוב על multitasking כזה שמכביד לי על המעבד הנוכחי (3200) העניין הוא שאחרי הקנייה הזאת אני ישאר במצב הנוכחי (939) עוד הרבה זמן, ומי יודע אילו יתרונות לכפול לי…

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by daniel0089,

שלום, רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס... לוח אם abit IB9... תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by idanmal,

שלום לכולם אני צריך לדעת מה ההבדל בין שני המעבדים בין הסמפרון סוקט 754 לבין הוניס סוקט 939 פשוט אני רוצה להרכיב מחשב לחבר ורוצה לדעת אם ללכת על הוניס כי הוא צריך מחשב רק להורדות ולשמועה מוזיקה אולי קצת משחקים לא משהו מיוחד האם ההבדל ביינהם קטן בינוני או עצום ואני יודע שמעבד לא קשור למשחקים פשוט רוצה לדעת מה לקחת כי הסמפרון עולה חצי מה-וניס תודה לכל העוזרים....

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  5. מה יהיה ההרכב הכי טוב בין כרטיסי זיכרון למעבד Intel core 2 qued Q6600 ? (על מערכת הפעלה vista 32 bit) התקציב הוא 1000 ש"ח + - תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by Aner,

לשילוש AMD 2500+ ול- OCZ 512MB 3200 Premier Series

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  7. Started by liav12,

לדוד שלי יש מחשב חדש שהוא קנה רק לפני איזה שבועיים, ושהוא הפעיל את המחשב הוא הראה לו בהתחלה: cpu overclocking error והמעבד שלו על 3 ג'יגה הרץ ללא שום אובר קלוק, מה זה יכול להיות? האם המעבד שלו הוא על אובר קלוק ורימו אותו או משהו??

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by syberpuppy,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G RH, והבנתי שהוא תומך רק עד 4GB RAM, לכן קניתי השבוע 4 סטיקים 1GB http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000I2C80K/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אבל כשהכנסתי את כל ה4 סטיקים המחשב טוען שיש לי 3.4GB RAM, אם אני מוציא זכרון אחד המחשב מזהה 3.1GB מה הבעיה? האם זה המקס' שנתמך ע"י לוח האם שלי, ואיך זה ישפיע על הביצועים (DUAL וכדומה)?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  9. שלום, אני מנסה לבחור מעבד ולוח אם עבור מחשב שמיועד להריץ משחקים אך עדיין להישאר דל תקציב . אני מתלבט בין המעבד amd x2 6000 לבין INTEL E5200 (שניהם קצת פחות מ-500 ש"ח): 1. איזה מהמעבדים עדיף עבור הרצה של משחקים? בהנחה שאני לא מבצע OC 2. האם יש מעבדים אחרים מומלצים באותו תקציב שיתנו תמורה טובה יותר לכסף? (AMD 5600 למשל) 3. איזה לוח אם מומלץ עבור המעבד הנבחר, בהנחה שאין צורך בכרטיס מסך on board ושיעלה עד 500 ש"ח 4. האם יש צורך להוסיף מאוורר מיוחד למעבד או שאפשר לסמוך על המאוורר שאיתו הוא מגיע? (שמעתי ש-AMD מתחממים) ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט אבל ללא הצלחה, ככה שאני ממש תלוי בתשובות שלכם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור!

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by zaroor,

איזה הסבר יש ליחסי הFSB/DRAM לדוגמא מעבד עם 800 FSB שזה יוצא BUS 200 אז לפי הבנתי מהסברים שזה יוצא 200x4=800 ואז נגיד יחס של 1:1 עם זיכרון של 400 mhz יתן לי 200FSB/200 memory , ןמה קורה שאני רואה שרשום נגיד 5:4 מה ההסבר ש 5x200=? זה לא מסתדר לי ,,,,איך זה שבכלל לוחות מגיעים ללא המהרה ביחסים של 5:4 או 2:3 וכו' ע"י מה זה ניקבע אם מישהו לא קבע ידני בביוס ,,,,, אז איזה הכפלה או חישוב יש לזיכרון ול FSB ??? ראיתי כתבות אבל לא ממש מובן

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by Alex1980,

שלום! אני מנסה לשדרג את הזיכרון הפנימי שלי (500MBx2 667MHZ) עם זיכרון נוסף (1GBx2 800MHZ), אבל משום מה כאשר אני מוסיף את הזיכרון זה מראה לי רק 2GB זיכרון. וכאשר אני מוריד אחד מה500 זה מראה לי 2.5GB יש לי וינדוס XP והלוח אם שלי הוא (P5B Intel P965 Chipset Sock). תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  12. שלום. אני צריך בבקשה עזרה בבחירת לוח אם למחשב החדש שאני הולך ליבנות. ההצעה אשר קיבלתי היא: Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory או Patriot 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) System Memory - Retail - יוצא אותו כסף רק יותר זיכרון. Thermaltake VB6000BWS SWING + Window + 430W Case ואת לוח האם הזה: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard -עכשיו - הבנתי שבלוח האם הזה יש כרטיס קול 7.1 מובנה. האם זה נכון? בעבר היה לי לוח אם עם כרטיס קול מבנה וזה עשה לי מלא אבל מלא בעיות.…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  13. הייתם מאמינים שזכרונות יוכלים פתאום "להעלם"???????? אז זהו שאני איבדתי 2GB של OCZ REPAER DDR 2 800MHZ תזמון 3-4-4-15 כנראה במהלך התקנת הקירור מים איפשהו שכחתי אותם וזהו...נעלמו! עכשיו הדילמה ... איזה לקנות כדי לחזור לעבוד עם 4GB ? 1.לקנות שוב שני סטיקים של 1GB באותו תזמון 3-4-4-15? 2.לקנות זכרונות אחרים בתזמון שונה ולהוסיף לקיימים?(לא סגור אם זה אפשרי) 3.להכריז עליהם נעדרים ולהוציא משלחת חיפוש אודה להכוונה. אני צריך זכרונות טובים בלבד יתר המערכת: לוח X38 של ג'יגה בייט מעבד 9550 קירור מים למעבד כרטיס מסך GTS 8800

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. לפי האתר PcHardware, הלוח הנ"ל תומך ב5.1 אבל מאחוריו אין לו יציאות ל5.1 וגם לא בא עם הלוח פאנל כזה... וגם לא מוזכר בכלל באתר של ASUS שיש לו תמיכה ב5.1... האם יש לו תמיכה?? אם יש לו תמיכה אז איך בדיוק אני מחבר את הרמקולים הנוספים?? עלי לקנות פאנל בנפרד??

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by ElemenTal,

חייבים להתקין בזוגות או שפשוט הם צריכים להיות באותה מהירות ? יענו יש לי 2 סטיקים של ג'יגה, ואני רוצה להרחיב אז חשבתי להוסיף 2 ג'יגה או 4 אבל בסטיק אחד, אז זה יהיה בסדר שיהיו 2 סטיקים של ג'יגה ואחד של 2/4 ? כל עוד הם באותה מהירות ובאותה CL (צריך שהם יהיו באותו CL או שזה כבר לא חשוב ?) זה בסדר ?..

16. Started by ofir667,

Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS אני רוצה זיכרון של 2 ג'יגה או שניים של ג'יגה וכו' - על מה אתם ממליצים תקציב לזיכרונות: מקס' 1300

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by the ultimate,

אהלן! אני צריך עזרה בזיהוי מעבד על פי הצורה ומה שכתוב עליו.. המעבד הוא P3 נראה לי מהישנים כי הוא יושב במעין סלוט כזה כמו הP2 הישנים.. רשום עליו: pentium /// Malay RB80526PY600256 Q007A182-0340 SL3NL בנוסף יש שם גם 2 ג'אמרים ו3 קבלים.. מצורפת תמונה להנאתכם מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by Vissor,

אני בונה מחשב חדש עם מעבד core i7 860 בעתיד אני מתכוון לעשות לו overclock עד ל 3.8-4 גיגה הרץ מקסימום האם הלוח אם הזה יעשה את העבודה (ASUS P7P55D)?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by matanyaniv,

קניתי מחשב חדש, לקחתי אותו לפני שעתיים בערך... בחנות הוא הראה לי שהכל שם אבל לא שמתי לב למשהוא מוזר: על הלוח(לוח לAMD של איפוקס) רשום הדגם EP-8RGA+ כאשר הדגם שקניתי היה אמור להיות: EP-8RDA+ חיפשתי גם באתר שלהם ואין דגם כזה.. מה זה הדגם הזה???

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם הלילה הרצתי בפעם הראשונה SUPER PI על המחשב החזק שלי: פנטיום 4 E פרסקוט 3.0 סטפינג E0 עם 1 ג'יגה זיכרון בדואל DDR והתוצאה היתה 44 שניות. האם זה טוב, לא טוב, סביר וכו' נא התרשמותכם נסיונכם וכו'.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  21. וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by saar3,

שלום!! יש לי במחשב שתי גיגה זיכרון ואני מתלבט אם לשדרג לארבע. רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בי שתים לארבע ואם אני ירגיש אותו וגם אם אני משדרג אם אני חייב שזה יהיה אותו דגם ואותו חברה ממה שיש לי עכשיו.... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by iyehuda,

ללא בעיה ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. שלום, לאחר שאינטל הוציאה מעבדים כל-כך חזקים (Core 2 Duo) שמשאירים את AMD בפה פעור, וסביר להניח שזה התקופה שאינטל הולכת לשגשג....לא הבנתי דבר אחד, למה אינטל הולכת לפטר כל כך הרבה עובדים שלה? במיוחד עכשיו היא לא צריכה לפטר אחרי שהיא הוציאה את מעבדי ה-Core 2 Duo רק תסתכלו על הכתבה ותגידו לי למה? http://finance.walla.co.il/?w=//967601

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by erezo,

רציתי לדעת האם בלוח אם הספציפי הזה של חברת GIGABYTE ובכלל בלוחות אם שבהם יש יציאות מובנות בכרטיס המסך של VGA, DVI. HDMI ניתן לבצע Extend כלומר הרחבה ל 2 מסכים או יותר, או שניתן להציג בו זמנית רק על מסך אחד? אני יודע בוודאות שעל כרטיסים חיצוניים מתקינים את הדרייבר של החברה ומשם ניתן לבצע הרחבה ל 2 תצוגות, השאלה היא האם בכרטיס המובנה בלוח הזה האופציה קיימת? ואם לא אז במה זה תלוי? אני מתכוון לקנות לקרוב משפחה מחשב כזה והוא רוצה לחבר 2 מסכים אחד למחשב ואחד לטלוויזיה ב HDMI אני רוצה לדעת מראש. תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים