עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכוון להחליף מעבד בקרוב, מערכת ההפעלה כבר מותקנת (XP SP2) והמחשב פעיל מזה זמן רב אז האם אני צריך לצפות בעויות בוינדוס או עם כל המערכת אחרי ההתקנה או שזה יהיה פשוט כמו להחליף כרטיס מסך ??

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by RayZ,

לפני שאני מחבר במחשב את הכאבל SATA (או שאני מוציא אותו), ב BOOT, לפני האיתור של ההארדיסק, הוא כותב משהו כזה: Nvidia BOOT Agent NVIDIA Copyright בלה בלה (לא חשוב מה השאר) INTEL Copyright אינטל? מאיפה הגיע אינטל? אני יודע שזה טיפשי לפתוח על זה ת'רד, אבל בחיי שזה הזוי לגמרי

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  3. כותרת

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. אני רוצה לדעת האם צ'יפסט p965 תומך במעבד e6420 -? בכלליות אשמח לדעת לפי מה יודעים כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by innoVision,

אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-VRXP ב 594 ש"ח.. האם שווה לי? ומה אתם אומרים על הלוח אם הזה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amilo,

לחבר: שיתמוך Pci Express , לאינטל 775... תודה

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  7. טוב יש לי שאלה...איזה משני הלוחות אם האלה יותר טוב ומומלץ למחשב AMD??? epox 8kda3j s754 או gigabyte k8nsn-xp-k8 s754 ??? או שאתם ממליצים על אחד אחר במקום במידה ויש משו אחר כמו DFI שאני לא יודע אם הוא שווה??? תודה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by tazmnia,

קניתי הארד 80 גיגה של מקסטור והמחשב פשוט לא מזהה לי אותו עכשיו אמרו לי לעשות עדכון לביוס אז חיפשתי את העדכון ומסתבר שלוח אם ישן מדי אני צריך עדכון ל ARISTO AM-639BX-S תעזרו לי למה אני לא מוצא וגם אם לא מצאתם מה כן אפשר לעשות בכל זאת

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

בס"ד שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים לחלקי המחשב. 1)האם הלוח-אם ASUS P5B DELUXE האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 2)האם הכרטיס מסך GEFORCE 7950 GT 512 MB האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 3)האם זיכרון של 2GB מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. 4)האם מסך MAG 17" LCD שמכירו 1400 ש"ח,אז מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. אני צריך כרטיס זיכרון, יש לי 2 כרטיסים כל אחד 512 מגה-Kingston kvr533d2n אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה או עוד ג'יגה....איזה כרטיס אני יכול לקחת שמתאים ללוח אם שלי Asus P5LD2 (יש לי שתי חריצים פנוים). ואם עדיף 1 של ג'יגה או שתיים של 512? אם אפשר בבקשה לתת את השם המלא של הכרטיס.. תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shahar111,

היי חברה מעניין אותי מדוע יש יצרני לחות אם שמתקינם שני ביוס

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. לא אוהבים להביט בחיבורים חשופים למיניהם בלוח האם? מסתבר שיש פתרון עבורכם. לוח אם חדש של MSI מציג מראה חדש ואלגנטי במיוחד לכתבה

13. היי, עברתי על כמה חניות מחשבים וריכזתי את המחיר של כל אחת מהן ורציתי שתעזרו לי להחליט איזה חנות יותר אמינה. אז ככה: בקשר למעבד : AMD athlon 64bit 3000+ box 939 pin זיגזג - 1139 ש"ח. LogicPC - 1087 תמליל - חנות שלא נוכרת לי אבל... 999 ש"ח. לוח אם - GigaByte Ga -K8NS Ultra 939 זיגזג - 780 ש"ח KSP - 680 LogicPC - 550 זכרון - Samsung 512Mb 3700 - מה זה אומר 3700/3200 אשמח עם תענו לי בהקדם על השאלה שלי,גם שינוי בבחירת החומרה תתקבל בברכה,ושוב תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מידע על CAS, תזמוני זיכרון, מה זה עוזר בOC וכל השאר. תודה.

15. היי, קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו - Q6600 Sapphire HD4850 Corsair VX 450W PSU OCZ 2Gb Ram PC2 8500 5-5-5@2.1 Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני אמור לחבר את הספק ללוח-האם עם כל ה-24 פינים בחיבור הראשי? או שמא רק 20? (בחוברת הוראות זה לא היה כל כך ברור) מה יכולות להיות ההשפעות של חיבור לא נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. בואו לקבל שיעור אודות הסדרות, התכונות וכדאיות הרכישה עבור לוחות האם השונים של ASUS בתושבת AM5 החדשה עבור מעבדי RYZEN 7000 ומעבר להםלכתבה

17. Started by Dragongk,

הזכרונות יהיו אלה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel איזה מעבד + לוח כדאי לקנות בשביל OC גבוה (שמטרתו ביצועים גבוהים לא שיאים חדשים) חשבתי על e4300 או e6300 ולוח 965P DS3 משהו כזה... יש הצעות אחרות ? תודה

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

אני כמעט בטוח שכן אבל כדי להיות לגמרי בטוח, האם ה צ'יפ סט 850E תומך בHyperThreading?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. שלום, ברשותי כרגע מחשב נייד עם מעבד Dual-Core 2.3 GHz + (1+2)GB RAM DDR2 400 MHz. כפי שאתם מבינים המחשב כרגע עגלה ובקושי סוחב. אני מעוניין לקנות מחשב חדש של LENOVO עם מעבד i7-4700MQ שלדעתי הוא מצויין + 8GB RAM 1600 MHz. עכשיו השאלה שלי היא אם כמות הזיכרון שלי תספיק. נכון, עם המחשב הנוכחי אני בקושי גולש בפייסבוק והסרטין ב-YOTUBE מקרטעים מהרגע הראשון אך האם הבעיה היא ה-RAM או איטיות המערכת הכוללת? אני נוהג לטחון את המערכת בדברים מקבילים שעובדים ברמה של עשרות כרטיסיות Chrome במקביל + מולטימדיה במקביל (אבל לא משחקים). האם 8 ג'יגה של RAM מספיק לי או שכדאי לי להכפיל ל-16? האם מחשב כזה עם 8 יאפשר לי לעבוד עם גרפיקה באופן חלק ואולי אפילו לשחק בעתיד במחשב במשחקים כבדים? אשמח לעזרת…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. היי רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר , ראיתי שבבדיקה של Crysis Benchmark Tool , מקבלים עם המעבד Core 2 Quad Q6600 +כרטיס מסך 4850 , 44 FPS על רזולוציה של 1280X1024 , ועם המעבד שלי קיבלתי רק 41 FPS (ראו מיפרט). רוני

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by BlackTalon,

אהלן. שנים שלא הייתי פה, איך הכל השתנה... כמה שאלות בקשר לזיכרון- אם אני קונה זיכרון אני צריך רק לשים ת'כרטיס במחשב וזהו או שצריך להגדיר וכל זה? של איזה חברה כדאי לקנות? כמה זה צריך לעלות (בערך)? יש לי 256 של מיקרון. איך מבטלים את הזיכרון הוירטואלי? ??? תודה מראש.

22. http://hothardware.com/News/Windows-Hotfix-Improves-AMD-Bulldozer-Performance/ אין ספק שיהיה מעניין לראות מה תהיה השפעה של ה "fix" הזה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by Fake-Name,

טוב ראיתי את זה: [url=]http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1103893272,729, זה אומר שאם יש לי SP2 ומעבד AMD64 תהיה לי הגנה מספיק טובה בהשוואה לאנטי וירוס רגיל?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by MasterGal,

לוח האם הזה תומך ב dual chanel?

• 6 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.