מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
לוח אם 965p-s3 ספק-ENERMAX liberty 400w האם הם יתאימו למעבד חדש? ואיזה מעבד כדאי לקנות? (900-1300 ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזהו הפורום הנכון. אני מעוניין להשתדרג במחשב חדש לאחר 3 שנים. השיקול המרכזי שלי הוא מעבד חזק שישמש לפיתוח תוכנה ועבודה עם תוכנות כבדות יחסית (כולן במקביל). השאלה: האם לקנות משהו עכשיו (השבוע) או לחכות לסוף השנה שיצאו המעבדים החדשים של AMD (מרובע ליבות) ואינטל החזקים בצורה משמעותית מאלו היום? מבחינת נחיצות העניין ניתן לחכות מעט אם זה יהיה כדאי מבחינת כח העיבוד. מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי אנשים ,אני בונה לחבר מזבל שיש בבית מחשב זמני . עכשיו לבעיה שלי , החברה הזאת לא קיימת מאז 2003, לא מצעתי דרייברים ברשת בכלל, חשבתי ללכת לפני ה צ'יפסט, הדגם של הלוח הוא lucky star 6va694t ver 1.0 מדובר בלוח ל סוקט 370, הצ'יפסט הוא via vt82c686b שכיויכול בה עם אודיו מובנה ,יש עוד צ'יפ שהוא של אודיו על הלוח גם עם סמל של VIA. העם דרייברים מאתר של VIA יספיקו לי ? PS, הצלחתי רק להשיג מדריך למשתמש שעזר לי עם הג'מפרים לפחות מכווה שתעזור לי
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ ובעוד פורומים שהלוחות החדשים תומכים במעבדים עתדיים.ועדיין זה לא מובן לי.או שלא הבנתי נכון.מה הכוונה מעבדים עתדיים? עד כמה שנים זה יתמוך? ואיך זה משתנה בין שאר הסוקטים למשל 750 620 וכו.האם אני אוכל לחבר ללוח שלי את המעבד שיצא בעוד 4 שנים?. יש לי לוח gigabaite: soket 750 p55 ud3 .תנו לי קצת מידע.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 648 Max-V ואני רוצה להוסיף דיסק קשיח בנפח 80GB (יש לי עכשיו 40GB) והשאלה שלי היא עם אני יכול לחבר את שנייהם ושהיא לי 120GB? מידע דיסק קשיח (שם חיבור והכל): http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={528B8234-67C8-41B6-8832-619EBAE7B9B6}&details_type=1&itemid={6F76906B-F381-438A-BF02-C990A13400C1} מידע לוח אם (מידע על הכל): http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=471
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-
The trade-zone isn't really helping, so if anyone has that part and is willing to sell it please give me a call to [edited] or just PM me. If there are any questions about what I am looking for in more detail it's the yellow part in this picture. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, נראה שלוח האם שלי הלך לעולמו אחרי שנים רבות וטובות של שירות נאמן: מדליק את המחשב, יש מתח, המאווררים פועלים, אבל אין תצוגה. כמו כן, אין את הצפצוף ההתחלתי. החלפתי ספק - לא עובד. הוצאתי את הזכרונות - התחילו הצפצופים האופייניים לזכרונות שלא נמצאים. הכנסתי בחזרה - ושוב אין תצוגה ואין צפצוף ראשוני. הוצאתי והכנסתי את כרטיס המסך - וללא הועיל. כאמור, נראה שמדובר בלוח האם. הדגם שיש לי היום הוא Gigabyte GA-P35-DS3L, עם מעבד Core 2 quad Q9300, ארבעה ג'יגה זכרון, כונן קשיח וכונן SSD, כרטיס מסך nvidia geforce לא-זוכר-איזה-דגם :-) נראה שכבר לא מייצרים את לוח האם הזה, ועלי לעבור למשהו חלופי. מה הדגם שהכי יתאים להחליף את זה שהתקלקל? תודה רבה על הסיוע!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב, קניתי מחשב שלם לפני שבוע בערך, עכשיו עם המארז החדש שקניתי לא היו ברגים. אז התקשרתי לחנות והם שלחו לי ברגים בדואר רשום שהגיעו אחרי שבוע (יום שישי). אז בנתיים מיקמתי את כל החלקים החדשים של המחשב במארז ישן (פיתרון זמני עד שיגיעו הברגים למארז החדש). אז הברגים הגיעו, אבל יש בעיה: אני תמיד מיקמתי את לוח האם במארז ע"י הברגים האלה, שבורג אחד ממקמים על המארז ואז שמים מעליו את לוח האם ואז מבריגים מעל זה עוד בורד. אבל שוב, מרוב חוסר יעילות מוחלט, החנות לא שלחה לי את הברגים האלה. היא שלחה לי ברגים לבנים, שבצד אחד אפשר להבריג את הבורג למארז ומהצד השני יש כזאת צורת חץ. עכשיו, אני מתקשה להתקיין את לוח האם במארז עם ברגים כאלה כי אני לא יודע מה לעשות איתם. אני צריך קודם להבריג אותם ע…
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המחשב מיועד אך ורק לעבודה גרפית כבדה(2D). אני מעדיף אינטל, אבל מוכן לשקול אי אמ די. מומלץ שהמחיר יהיה לכיוון הסף התחתון יותר מלעליון, אבל לא חייב תודה. נ.ב. המחשב שיוחלף הוא PIII, לא תהיה בעיה לדחוף את מפרט חדש במארז שלו, נכון?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
1. שלום, רציתי לשאול האם המעבד הזה: Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB Tray מתאים ללוח: Asus P5QL-E 2. והאם אותו מעבד מתאים ללוח: P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio 3. האם מעבד: Core 2 Duo E6600, 2.40Ghz (נראה לי 800mhz) מתאים ללוח: P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio אני פשוט מנסה לעשות איזה ערבוב בין מחשב חדש לישן...
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי זכרונות GeiL 512MB X1 על המוצר רשום במדבקה ברורה וגם באתר המוצר כי הזכרון פועל בתזמון 2.5T 6-3-3 בדיוק כמו שאתם רואים ככה רשום עכשיו, פתחתי את התוכנה Aida ושמה אני רואה Chipset Properties Motherboard Chipset VIA VT8383 Apollo K8T800, AMD Hammer CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 4T RAS Precharge 4T RAS Active Time 8T יש לי לוח gigabyte k8vt800 pro , עם הצ'יפסט של via. ובביוס אני יכול לשנות את התזמונים, האם זה כדאי והם משהו מוזר פה? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ניסיתי כבר בשתי דרכים לעדכן את הביוס: 1) דרך הוינדוס עצמו (ויסטה 64 בעברית) - באתר של הלוח-אם ישנו קובץ להורדה אשר אמור לעדכן את הביוס דרך מערכת ההפעלה והתוצאה שיקבלתי היא שגיאה [תמונה ראשונה ושלישית כי יש בעיה בראשונה]. 2) דרך הדוס עם כונן דיסקטים - התוצאה היא הודעת שגיאה על קובץ פגום, ניסיתי לכתוב בכל דרך אפשרית אבל לא הלך. [תמונה שנייה]. מישהו כבר נתקל בבעיה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לוח אם: GA-EP45-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844 מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply כרטיס מסך: ASUS HD 4870 DK 1GB http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=KHXbfBCo7bXr3ohF כרגע יש לי זיכרון של 2GB מהירות 667 אני חושב להוסיף עוד 4GB אבל אני מתלבט בעניין, אם אני עושה את זה אצטרך לעבור למערכת הפעלה של 64Bit, פה אני חושש רק בגלל התוכנות וכל העניין הזה, אבל בטח אמצא תחליף... ובקשר למהירות, קראתי בנעוץ "שאלות נפוצות" בקשר לזה שאם מוסיפים זיכרון במהירות גבוהה אז הוא ירד למהירות הנמוכה של אחד הזיכרונות. האם העניין של מהירות הזיכרון ממש קריטי וארגיש את זה בביצועים? אם …
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם : 1. Asus P5WD2-E Premium - ערכת שבבים של אינטל 975x Asus P5N32-SLI Deluxe .2 - ערכת שבבים של Nvidia SLI X16 יהיה עליו מעבד Intel DuoCore 3GH ו-2 גיגה זיכרון במהירות 667H אני רוצה גם את הכרטיס מסך Gefore7800GT (הוא הכי משתלם היום, לא ?) אבל חשוב לי גם כל שאר התכונות של הלוח, SATA אפשרויות RAID וכל שאר הירקות. איזה לוח עדיף ומומלץ ? למשחקים ועבודה שותפת מול המחשב וגם בתור השקעה לטווח רחוק תודה מראש לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לאחר כמה בדיקות בנצ'מארק על המחשב שלי, אני רואה שהלוח לא ממש בסדר. לקחתי אותו וניצלתי אחריות איתו, בדקו אותו כמה שעות ואמרו לי שהלוח בסדר גמור. הגעתי למסקנה, שכנראה המחשב שלי ב BIOS מוגדר על t2. עכשיו, כמה שאלות: 1) איפה אני בודק את זה? 2) מה זה ה t2 הזה ומה הוא עושה? 3) איך אני משנה את זה, ומה תיהיה התוצאה? את מפרט המחשב אפשר לראות מימין. עריכה: אגב, אני מקבל ב SUPER-PI תוצאות לא כל כך סבירות, 59 למעבד AMD64 אטלון, 3000+.
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המעבדים הם אלו INTEL Pentium 4 - 3.0 (531) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RETAIL למה הדגם של ה 1MB Cache עולה יותר מהדגם השני(630) ?
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התקשרתי לצי'פ מחשבים אחרי שגלשתי בפורום שלהם שבו היה רשום " INTEL אמינה ויציבה יותר " " עידן ה 32 ביט עוד לא מיצה את עצמו " , "מי צריך 8 גיג'ה זיכרון ? " .... בשיחה שהייתה לי עם מנהל המעבדה שם הוא הדגיש שהפרסקוטים טובים יותר "התדר של המעבד גבוה 3GHZ בניגוד לאינטל 1.6GHZ " שהסברתי לו שהמעבדים של AMD עושים יותר סיבובי שעון לדקה ואז ה 1.6 משתווה ל 3 GHZ הוא אמר לי שזה קישקוש ! הוא גם אמר לי שאין דרך טכנית לדעת אם מעבד הוא חם או קר עפ"י מפרט. וכל השיחה הוא ניסה למכור לי פרסקוט 775 . http://www.chip.co.il/data_forum.asp?page=0&forum_id=90 מה שכן באתר שלהם יש מוצרים של AMD אבל זה רק על "הנייר" 90% מהמכירות שלהם זה INTEL תבקשו AMD ותיראו איזה תשובה תקבלו ...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס... לוח אם abit IB9... תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מדובר לחבר.... תומך פנטיום 4 g31 זה מסובך לחבר אותו? אני אוכל לחבר אותו לבד? יש לי ניסיון בחיבור וכאלה אבל לוח אם חדש עוד לא ניסיתי... צריך להגדיר את הביוס?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מקוה שאיני מעלה כאן נושא חרוש בפורום. אך לפני שאני קונה מעבד אני רוצה להבין באופן תיאורטי כמה ליבות "יסתדרו" יותר טוב עם שתי מערכות הפעלה במחשב אחד. מדובר בלינוקס ווינדוס 7 (הבא עלינו לטובה :-) תודה מראש למגיבים...
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה להרחיב זיכרון אבל corsair נורא יקרים איזה זיכרון כדאי לקחת יש לי pc3000 corsair 256c2
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התגעגעתם? אירוע השקה של מיקרוסופט בחודש הבא צפוי להעניק לנו מכשירי חלונות חדשים מתוצרתה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי בחנות מסוימת זיכרון של Ceon במקום של Kingston. הם טוענים שהמודלי זיכרון של Kingston מיוצרים ע"י Ceon, לכן עדיף לקנות Ceon, מקבלים אותה איכות ואחריות לכל החיים במחיר זול. נראה לכם נכון? למה לא ראיתי אף חנות באינטרנט שמוכרת אותם?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון עושות ים בעיות, ואני מדגיש, שלא נפתרות גם אחרי פירמוט. הבעייה העיקרית היא ש- 3D mark 2001 se מעיף אותי במבחן הראשון (car chase) בחלק השני של ה-High details חוץ מזה Rage 3d סוגר את עצמו והינדואס נותן לי שגיאה אלו הבעיות העיקריות, אבל אם פירמוט לא פותר אותן אני לא יודע מה כן... חשוב לציין שהכרטיס מסך לא נמצא ב-O/C וגם המעבד. עכשיו, איך אני יודע שזה לא הכרטיס מסך ? (כי אחרי הכל זה בדיוק תופעות שמתאימות לכרטיס מסך, ועוד אחרי שהחלפתי לו את הקירור המקורי בכלל הגיוני שמשהו ידפק) אני יודע בגלל שלקחתי כרטיס אחר והבעיות נמשכות גם איתו... אז איך בודקים מה נדפק ? כי אם זה לא הכ.מסך נשאר רק הזכרונות הלוח או המעבד...
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום יש את הלוח אם הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm Gigabyte GA-G31M-ES2L רשום שיש לו כרטיס מסך מובנה.. אני רוצה ליקנות את הלוח אם הזה אך אין לי כרטיס מסך שמתאים לכניסת PCI ואין לי עכשיו תקציב לקנית כרטיס מסך טוב אז זה אפשרי פשוט לקנות את הלוח אם ולהישתמש בכרטיס המובנה שלו? אפשר לקבל בבקשה מידע על הכרטיס? ליראות שהוא לפחות ממוצא ולא גרוע מידי תבינו אני לא צריך כרטיס טוב אפילו עם 64MB זיכרון יספיק לי.. אני רק אשאר איתו חודש~חודשיים ואז אקנה כרטיס מסך טוב
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-