עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, יש ברשותי מעבד INTEL E6600 מבקש המלצה ללוח עד 500 שקל ..לא לוחות של MSI..

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by ofir123,

היום פתחתי עיתון ואני רואה [צונזר - אין פרסום] מוכרת את המעבד הנ"ל במערכות מחשב!!! זה אמין? ויש כבר מחיר והכל.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

1

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by GamePad,

יש לי לוח procomp האם משהו מכיר דרכים לאבחן/לשפר את הביצועים שלו (אגב אף תוכנה לא הצליחה לזהות אותו) והאתר של החברה נראה כאילו כבר לא קיים מה עושים? (חוסכים ללוח חדש?)

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  5. שלום לכולם קניתי לפני שבועיים מחשב חדש : amd 3500 asus a8n-sli deluxe geforce 6600gt a-data-2x512MB 400Mhz psu enermax 425w wd 200gb משום מה יש לי הרגשה שהמחשב חא עובד כמו שהוא יכול או צריך לעבוד,האם מישהו יודע איך אני יכול לבדוק את זה? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by Lirans,

שלום חברה לאחרונה נתקלתי בכל מיני דגמים של מעבדים ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם. לדוגמא: ראיתי בכל מיני מעבדים דברים כמו socket 939 או box או lga775. האם מישהו יכול להסביר לי בקצרה על הסוגים השונים של המעבדים? שאלה נוספת - מגלישה באינטרנט ראיתי שהרבה ממליצים לקנות מעבדים של amd. נתקלתי לאחרונה במשחק שדורש מעבד בעל טכנולוגיית ה hyper threading שקיימת רק במעבדי intel. איך אני יכול לדעת שאם אני קונה מעבד של amd, שלא פתאום אני אגיע למצב שלא אוכל לשחק בכל מיני משחקים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by 0p,

אהלן, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי, ולקנות לוח+מעבד+זיכרון, ובדיוק צפיתי במפרטים המומלצים וזה נראה שהרכיבים האלא מתאימים לי GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz ראיתי באתר של ג'יגה ביט שהלוח תומך בדואל צ'אנל,האם שווה להשקיע ולקנות שני סטיקים תואמים?או זה לא משנה כל עוד הם אותו הגודל והמהירות? או שזה עד כדי כך זניח שעדיף בכלל לזנוח את זה ? וכמה זיכרון מומלץ לקחת בכלל 2 או 4 ?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by shaithebest,

בהמשך לשאלה שלי מישהו יודע משהו על זכרונות NCP? אני מסתכל בעיקר על ה NCP DDR2 800 MHZ 2048MB 2 כאלה דומים שיעבדו בדואל המלצות?דיעות?נסיון אישי למישהו עם המוצר? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  9. לפי החוברת של לוח האם הוא תומך בDDR1 במהירויות 266, 333, 400 מה"צ. עד עכשיו היה בו 256MB של 400MHZ והיה לי זכרון מיותר 256MB של 266MHZ אז הוספתי אותו ובינתיים המחשב עובד בסדר. זה רעיון טוב? או שעלולה להיות בעייה לשניהם לעבוד ביחד?

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by LinuxShells,

ברשותי לוח אם זה. האם אפשר לשפר למעבד מעל 2 ליבות? מצורף קישור ללוח אם שלי , ברשותי גירסה 2.x http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2926

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. Started by cool_boy-PP,

נערך......

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by Dtour,

שלום חברים, אשמח להמלצה מה יותר מהיר/טוב/ מומלץ Athlon XP2700 או P42.6 800 HT? בברכה, Dtour

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by natan805,

קראתי בנעוץ ובעוד פורומים שהלוחות החדשים תומכים במעבדים עתדיים.ועדיין זה לא מובן לי.או שלא הבנתי נכון.מה הכוונה מעבדים עתדיים? עד כמה שנים זה יתמוך? ואיך זה משתנה בין שאר הסוקטים למשל 750 620 וכו.האם אני אוכל לחבר ללוח שלי את המעבד שיצא בעוד 4 שנים?. יש לי לוח‎ gigabaite: soket ‎750‎ p55‎ ud3‎ ‎.תנו לי קצת מידע.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by WarMachine,

ברשותי לוח אם של גיגהבייט GA-7VRXP שמבוסס על ערכת השבבים של VIA KT333. כרגע יש לי Athlon xp 2100 ו שני סטיקים של זכרונות 2700 DDR, המחשב אינו נמצא באוברקלוק ולא היה גם במצב זה. לאחרונה החלטתי לשדרג את המעבד וחשבתי בהתחלה על XP 3000 בתור פתרון טוב ויעיל במחיר ממוצע (כאלף ש"ח)אך לאחרונה חשבתי לעצמי למה לא לקנות Mobile xp 2500 שכולם מפארים את יכולת האוברקלוק שלו וכך אני אוכל לעשות לו אוברקלוק (בתקוה) עד למהירויות של לפחות Athlon 3200. השאלה שלי היא מה יותר כדאי בשבילי, ואם בכלל לוח האם הזה יוכל לספק את האוברקלוק שאני מייחל לו, ואם הזכרונות הם לא גורם מגביל במערכת שלי.

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  15. היי השאלה בכותרת , האם זה כדאי, ולא יהיה לי צואר בקבוק גדול. רוני

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by sapartil,

אפשר להגיד שאני לא מבין באלקטרוניקה של מחשבים אבל מה שכן הצלחתי להבין משוק המחשבים שיש הרבה דרכים להרכיב מחשב. כשהסתכלתי באתרי מכירות של מחשבים ניתקלתי במילה VIA וגם ניתקלתי באתרים שמציינים כיתרון שהמחשב שלהם אינו VIA. מה היתרון כשזה לא VIA ומה זה VIA ביכלל ?

17. אני צריך לוח אם ומעבד שאיתם אני יוכל לצפות בסרטי HD 1080P ללא תקיעות, יש לי כרטיס מסך 9500GT שכתוב על הקופסא שהיציאה היא 1080P ותומך בHDMI אבל עם המעבד שלי (פנטיום 4 שגוסס לו כבר כמעט עשור בערך) זה לא הולך כל כך חלק אפילו שעשיתי OC מ3GHZ ל3.4, 3.41 המחשב כבר קורס =\ יש לי ספק של 550W, אין לי כסף להשקיע גם בספק ככה שנצתרך להסתפק בספק הזה... אני מתכנן גם לשחק בזמני הפנוי במחשב אז קחו את זה בחשבון אני גר בחיפה אז אני צריך חנות שקרובה לחיפה, TMS, KSP, אייבורי ומה שעוד יש.. תודה ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  18. בהתחלה רציתי את האסרוק.. בחנות אמרו לי אבל.. אתה מבין והכל אבל לגבי הלוח אם אתה טועה זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך סוסיטה.. ואני לא מתכנן OC.. והאסרוק הזה התאים לכל המחשב אבל הם אמרו זה יתאים אבל זה ממש טיפשות לעשות כזה דבר.. ושזה יוריד לי גם בביצועים שזה הרי מה שמקשר בין כל החלקים בקיצור אמרו לא לקחת את זה האם הם צודקים במה שהם אמרו וזה באמת יוריד לי בביצועים או במשהו? ואז אני לאידוע איזה לוח אם לקחת.. 945G של גיגהבייט או אפילו 965G או P5B-VM.. אני פשוט לא רוצה שזה יוריד בביצועים.. ממה שהבנתי עד היום מהפורום אם לא עושים OC כל עוד הלוח מתאים לכל החלקים הוא יהיה סבבה וגם אנשים אומרים דברים טובים על אסרוק.. אז מה אתם אומרים לעשות?

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  19. שלום חברים אך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי בלי לפתוח את מחשב תודה!!!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by Mesatla,

The trade-zone isn't really helping, so if anyone has that part and is willing to sell it please give me a call to [edited] or just PM me. If there are any questions about what I am looking for in more detail it's the yellow part in this picture. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  21. Started by liorgs,

שלום, אני קונה מחשב חדש שאני מעוניין לעשות לו OC קל-בינוני, לא משהו מפלצתי. המפרט שלי הוא: Intel Core i5-760 Tray PowerColor ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 PCIe G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ Intel Core i5-760 Tray CoolerMaster CM 690 Seasonic S12II 620W CoolerMaster Hyper 212 Plus אני מתלבט בעצם בין ה Gigabyte P55-UD3L ל Gigabyte P55-USB3. בגדול אני לא רוצה לקחת את ה USB3 בגלל המחיר, השאלה היא איך ה UD3L מבחינת OC. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by pazer005,

1. שלום, רציתי לשאול האם המעבד הזה: Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB Tray מתאים ללוח: Asus P5QL-E 2. והאם אותו מעבד מתאים ללוח: P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio 3. האם מעבד: Core 2 Duo E6600, 2.40Ghz (נראה לי 800mhz) מתאים ללוח: P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio אני פשוט מנסה לעשות איזה ערבוב בין מחשב חדש לישן...

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by climax,

קניתי זכרונות GeiL 512MB X1 על המוצר רשום במדבקה ברורה וגם באתר המוצר כי הזכרון פועל בתזמון 2.5T 6-3-3 בדיוק כמו שאתם רואים ככה רשום עכשיו, פתחתי את התוכנה Aida ושמה אני רואה Chipset Properties Motherboard Chipset VIA VT8383 Apollo K8T800, AMD Hammer CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 4T RAS Precharge 4T RAS Active Time 8T יש לי לוח gigabyte k8vt800 pro , עם הצ'יפסט של via. ובביוס אני יכול לשנות את התזמונים, האם זה כדאי והם משהו מוזר פה? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by teknoboy,

מי עדיף? ואם אפשר גם למה הוא עדיף. תודה!

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by -=HOLY=-,

בניתי מחשב לגיימינג + OC + עריכה ואני מתלבט בין 2 לוח אם ספציפיים : 1. ASUS Z97-A 2. Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 איזה מהלוחות עדיף ולמה ? תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים