מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, הבנתי שהמעבד שלי עובד על 333 מגה"צ והלוח על 166... על כמה עובד הלוח והמעבד של 64? בתודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב ביקשתי המלצה בתרד הבא, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359754.msg3107456#msg3107456 כמו שרשמתי שם אני לא סגור על המעבד, אבל חושב לכיוון מרובע ליבה מהסיבה הבאה, מה המגביל אותנו ברזולוציות גבוהות ( כמו שכולנו יודעים ) הוא הכרטיס מסך, ולא המעבד... ככה שאין סיבה להשקיע באיזה מעבד דו ליבתי יקר ( לדעתי ) וברגע שיצאו משחקים שתומכים ב 4ליבות הקפיצה בביצועים אמורה להיות מאוד גדולה והרבה יותר משמעותית מעוד 500MHZ ( בממוצע ) ממעבד מרובע ליבה... אני צודק ? תעירו את עיניי, אין לי חשק לטעות... בקניה הזאת...
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
נרטווד , סלרון , ופרסקוט בהנחה שכולם עובדים על אותו תדר נניח 2.8 מי עדיף לאוברקלוק ולמה ? ואם אני לא עושה אוברקלוק מי עדיף ולמה ?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ציטוט מאתר חיצוני [מקווה שאני לא מפר כאן זכויות יוצרים או משהו מעין זה] שיפור של 7 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים Sysmark 2012[/r] שיפור של 14 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים HDXPRT 2011 שיפור של 11.5 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים Cinebench 11.5 תוצאה משופרת ב 13 אחוזים ב ProShow Gold 4.5 ביצועים משופרים ב 25 אחוזים בתוכנת Excel 2010 ביצועים משופרים ב 56 אחוזים בתוכנת ArcSoft Media Expresso שיפור של 192 אחוזים בתוצאת מבחן הביצועים 3DMark Vantage שיפור של 17 אחוזים בביצועי המעבד במבחן הביצועים 3DMark Vantage שיפור של 199 אחוזים בתוצאת הליבה הגרפית במבחן הביצועים 3DMark Vantage [*][/l]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש של asus ויש לי תופעה שראיתי אותה גם בלוחות אחרים אבל אצלי זה עוד יותר מעצבן בכל פעם שאני עושה reboot למחשב המסך נכבה ושוב נדלק אחרי שניה שזה ראיתי גם בלוחות אחרים אבל אצלי גם לפני שהוא נכנס ל xp הוא שוב נכבה לשניה ונדלק מישהו יודע איך אפשר לבטל את זה ? בבקשה עזרה לפני שישרף לי כבר המסך תודה
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איזה מעבד הכי טוב לשרת? AMD או INTEL ?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, יש לי ארבעה זיכרונות KINGSTON DDR2:RAM במהירות 800MHZ.שניים מדגם KINGSTON KVR ׂ - בשני סלוטים של 1GB האחד,ושני הזיכרונות הנותרים מדגם KINGSTON HYPER - X בשני סלוטים של 2GB האחד - הCL של ארבעתם=5. -עכשיו;הטכנאי,שהרכיב לי אותם;הרכיב לי אותם במצב FLEX MODE - הוא טוען,שזה המצב הטוב ביותר והמהיר ביותר ולכן שינה לי את מצב הזיכרונות מהמצב הקודם,שהיה DUAL CHANNEL MODE למצב FLEX MODE. האם לארבעת הזיכרונות מדגמים שונים אך מאותו יצרן,אשר מורכבים אצלי במחשב - המצב הטוב,המהיר והעדיף ביותר,הוא מצב FLEX MODE?! -מה ההבדל בין DUAL CHANNEL MODE לFLEX MODE?! תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
להלן לינק למוצר: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=80098&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70&aff=Zap〈=HE אני בוחן את ה-ION הנ"ל למדיה סנטר. לא ברור לי כמה הוא חזק. מה המפרט המקביל במעבדי אינטל ולוחות רגילים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
בשעה טובה אני משדרג את הענתיקה שיושבת לי בבית. המחשב הישן יושמש כנראה לצרכי HTPC סלוני והחדש יתפוס את מקומו - לצרכים כלליים ובדגש על משחקים. ההתלבטות הראשונה היא לגבי המעבד. אלו המחירים שאני רואה בIQPC 3470 - 855 ש"ח (מבצע לקוני מחשב חדש) 3570 - 1014 וה-3570K ב-1098 ש"ח השאלה הראשונה שלי היא כמובן האם הפרש המחירים מוצדק? בהנחה שאני לא מעוניין לעשות OC זה הפרש של מעל 150 ש"ח ל-3570 וכמעט 250 ש"ח ל-K (שאין בו טעם במקרה הזה). במידה ואני כן מעוניין לעשות OC ל-K, איזו תוספת ביצועים אני צפוי לקבל על בסיס קירור סטוק סטדנרטי ובלי להתחיל להתפרע על לוחות אם עמידים ויקרים יותר? האם זה יצדיק את המחיר? ההתלבטות השניה היא לגבי לוח האם ופה כבר יש כל כך הרבה אופציות שנהיה לי בלגן... אני …
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקציב עד 2500 , אפשר קצת יותר אני רוצה לקנות לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. להפעלת משחקים לרוב. לפני זה כמה שאלות : אם במארז שלי אין פתחים ל USB מקדימה ובלוח אם תהיה אפשרות כזאת. כדאי גם לקנות מארז ? האם כדאי לעבור כבר ל 64 ביט , או שהעסק עדיין בחיתוליו ? ואם 64 ביט , אז AMD ? תודה , ישראל
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כמה כדאי לשלם על זכרונות יד שנייה PQI 3200 טיימינג של 3-3-3-8 2 סטיקים של 1024 כל אחד.. (2 גי'גה דואל) יש לי כרגע במחשב 512*2 של KINGSTON וגם ככה חשבתי לשדרג אז כדאי לי להחליך לזכרונות שהציעו לי ולמכור את שלי? ובבקשה לא סתם "לא" או "כן" תסבירו למה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
האם מחשב כזה יכול לספק שימוש חלק באינטרנט ובתוכנות משרדיות? למחשב שמיועד לצרכים האלה בלבד, עדיף להוציא עוד כ-200 ש"ח על E5300 או ש atom יספיק?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם מעבד core i7 תומך בלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3? איזה תושבת הוא? תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לדעת מה ההבדל בין שני המעבדים בין הסמפרון סוקט 754 לבין הוניס סוקט 939 פשוט אני רוצה להרכיב מחשב לחבר ורוצה לדעת אם ללכת על הוניס כי הוא צריך מחשב רק להורדות ולשמועה מוזיקה אולי קצת משחקים לא משהו מיוחד האם ההבדל ביינהם קטן בינוני או עצום ואני יודע שמעבד לא קשור למשחקים פשוט רוצה לדעת מה לקחת כי הסמפרון עולה חצי מה-וניס תודה לכל העוזרים....
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מיתלבט אם ליקנות למחשב שאני בונה סטיק אחד של 1024 או שיותר עדיף שני סטיקים 512 שיעבדו בדואל?....
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה להרחיב זיכרון אבל corsair נורא יקרים איזה זיכרון כדאי לקחת יש לי pc3000 corsair 256c2
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הלוח החדש מבית DFI אשר מבוסס על הצ'יפסט המדובר RD600 הגיע לאחד המשתמשים מXS, כרגע הוא צירף בעיקר תמונות ומידע טכני על הלוח. הינה פרטים על הלוח מהאתר של DFI: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PAGE_TYPE=US&PRODUCT_ID=5155&SITE=US והינה תמונה מהביוס + פירוט: כמו שאתם רואים הלוח מאפשר שינוי מתחים נרחב להרבה רכיבים (אם כי עדיין לא ידוע מה טווח המתח לDDR2). ועכשיו, הינה לכם מבחר בוקים של הלוח: באתר הבא תוכלו גם לראות את LAN PARTY 680I http://www.thetechrepository.com/showpost.php?p=136&postcount=4 http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=1971495&enterthread=y מקור בXS: http://www.xtremesyst…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הציעו לי בחנות מסוימת זיכרון של Ceon במקום של Kingston. הם טוענים שהמודלי זיכרון של Kingston מיוצרים ע"י Ceon, לכן עדיף לקנות Ceon, מקבלים אותה איכות ואחריות לכל החיים במחיר זול. נראה לכם נכון? למה לא ראיתי אף חנות באינטרנט שמוכרת אותם?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין 2 סטיקית של 512MB DDR2 667MHz לבין סטיק אחד של 1024MB DDR2 667MHz ואם כן אז מה בעצם עדיף?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M מארז טרמלטייק מאובזר טיפ טופ מאוורר מעבד POLO 735 ובכל זאת מתחמם אני רוצה להחליף אותו ולאיזה כדי לי בבקשה המלצות למעבדים עם אותו נתונים כמו של המעבד שלי לא פחות 3.0 גיגה והיפר טריידינג ובלה בלה בלה ..... וכמובן רק אינטל תודה
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מכיר אותם כבר הרבה זמן אבל לא תופס מהם, וכיוון שבפורום פה יש חברה עם הרבה ידע וניסיון חשבתי לנסות את הסקר הראשון שלי. אז מה אלבאטרון שווים או לא? תוסיפו בהערות כל מה שאתם חושבים שרלוונטי. לי היה כרטיס מסך שלהם 6800GT שעבד סבבה - פרט למדבקה על גוף הקירור שהתקלפה לאט לאט
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי כרגע מכילה Core2Quad Q9550 עם 2X2G DDR2 1066 עם GTS450 ואני לא מרוצה מהביצועים במשחקים ברזולוצית 1080P רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את כל הפלטפורמה למעבד\זכרונות\לוח או שיספיק לשדרג רק את כרטיס המסך מבלי שהמעבד יגביל אותו?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוח gigabyte ga-p35-ds3 לבין gigabyte ga-p35-ds3l . איזה לוח יותר טוב ? אני משיג את שניהם באותו מחיר אז מה עדיף לקחת?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המערכת הבאה e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 אני אקנה 2 סטיקים של 2 ג'יגה... השאלה היא האם של DDR2 800 או DDR2 1066? שמעתי איפהשהו שיותר מ800 לא ישרת אותי אלמכן אני יעשה OC... בשלב זה אני לא מתכנן OC לזכרונות או מעבד... אז מה כדאי לי? האם כדאי לי לקנות את 1066 כדי להשאיר מקום לעשות OC בעתיד כשאני אצתרך?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שאלת תם ... אבל עד כה היו לי רק מעבדי INTEL ובאתר של MSI לא מצאתי תשובה לתמיכה של הבורד הזה {NFORCE3} בכפולי ליבה .
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-