עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן חבר'ה, אני חדש פה... הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי שדרוג של מספר דברים, אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרונות, וכרטיס מסך. המטרה שירוצו משחקים חדשים באופן סבבה לא מבקש גבוהה מדי (למרות שאשמח)... המעבד שחשבתי עליו זה E5200 יעבור אוברקלוקינג לרמה של 3.2-3.3 בערך לא יותר (זה יהיה אובר קלוקינג ראשון שלי, בחיים לא עשיתי) לוח אם, רציתי ללכת לכיון של p43-ds3l כרטיס מסך Geforce 9600GT 512MB זכרונות כרגע יש לי של 1GB אני רוצה להוסיף להם עוד 2 GB של OCZ 800 mhz 2X1024... התקציב הוא בערך 1300-1400 עם חריגה קטנה, (את הכרטיס כבר מצאתי במחיר טוב) כל החלקים האלה יתחברו להארד דיסק WD 160GB (מספיק לי)... ספק חדש של 450W אמיתי... ספק מיוצב לא גנרי. מה אתם אומרים מה דעתכם? מתוכנן אוברקל…

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת, סתם לידע כללי שאולי יבוא לידי מימוש בעתיד, את הדרכים לעידכון ביוס. או בקיצור איך מעדכנים ביוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by zohar678,

יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג DDR CL 2.5 בעל מהירות של 400 MHZ ברצוני לרכוש כרטיס נוסף. השאלה שלי מה זה ה CL? האם זה משנה אם אני ירכוש כרטיס של CL 3 או כרטיס של CL 2. עוד דבר: הכרטיס שלי הוא 512 MG ויש לי עוד מקום פנוי לכרטיס אחד כמה נפח כדאי לי לקנות? והאם אין בעיה שכרטיס אחד יהיה למשל עם 1024 מגה זיכרון והכרטיס השני עם 512? או שאני חייב ששני הכרטיסים יהיו בעלי אותו נפח זיכרון? אני עובד עם מערכת הפעלה XP ואני רוצה לשפר למחשב צת את הביצועים בכדי שאני אוכל למשל לעבוד בוא זמנית גם אם האימיול ותוכנת המסנג'ר.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by aytek,

שלום, אני רוכש מחשב לטובת אופיס ואינטרנט. רציתי לדעת אם המעבד מספיק לצורך כך או שיש מעבד טוב יותר מבחינת עלות-תועלת למשימות אלה. תודה, ניסים.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by daniel0089,

שלום, רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס... לוח אם abit IB9... תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. 1. איך יודעים אם זיכרון 1GB באתר של חנות מחשבים הוא סטיק אחד של 1GB או שתיים של 512MB ?? 2. יש זיכרון 2GB עם 800MHZ שעולה פחות מ 1300 שקל? (*הזיכרו איכותי עם קרור טוב ותיזמונים נורמלים, כמו 4-4-4-12) ??? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by noamborisov,

תגידו איזה הבדל מורגש יותר הבדל בין 800MHZ ל 900MHZ או בין CL5 ל CL4? כי יש פה שתי זכרונות שבערך באותו מחיר אחד 900MHZ ו CL5 זה- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040 ואחד 800MHZ וCL4 זה- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3039 אז מה עדיף... לא אכפת לי מההפרש הקטן בינהם .. *איזה זכרון יהיה מהיר יותר בלי OC? **ואיזה יהיה טוב יותר לOC? וגם יש את זה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3038 שאני לא יודע מה מיוחד בו לעומת האחרים אבל תגידו אם הוא שווה משהו.. תודה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  8. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Order=PRICE&Page=1&Category=34&N=2010340343+1051720996+1050717007+1051519434&Submit=ENE&Nty=1&SubCategory=343 ההודעה המקורית: האתלון 64 4000+ X2 הגיע ל NEWEGG (מעבד של 65 ננו מטר) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103774 הוכרזו די מזמן ורק עכשיו באמת מגיעים לשוק הצרכני, עד עכשיו הלכו כנראה ליצרני המחשבים.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by nir1992,

הבנתי ש-burst mode זו דרך של המעבד לפצות על הלייטנסי של ה-ram אבל לא הצלחתי להבין בדיוק איך זה עובד, כנ"ל לגבי pipelining שממש לא הבנתי מה זה ועוד יותר לא ברור לי איך זה עובד ???. וכמה שאלות בקשר לציטוט הזה (מהאתר המופלא howstuffworks.com העמוד השני בנושא איך עובד זיכרון מחשב): Burst mode depends on the expectation that data requested by the CPU will be stored in sequential memory cells. The memory controller anticipates that whatever the CPU is working on will conti to come from this same series of memory addresses, so it reads several consecutive bits of data together 1. מה זה "memory controller"? 2. memory adresses ? 3. ומה כוונת המשורר כשהוא כותב : "it reads…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. היי, באתר של היצרן: http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ כתוב: Fast BootInstant OS Login ASUS has released new hardware and software designs to shorten system boot-up time to 2-seconds* for a smoother user experience that removes annoying delays under Windows 8, and even previous versions of Windows. Faster system boot and restart means Windows starts quicker and higher efficiency - No more waiting around.אם היכולת ל-BOOT מתאימה גם לגרסאות קודמות לוומנודס 8, אז איך אני מפעיל את זה? מדובר בתוכנה סתמית של אסוס או פיצ'ר בביוס שמישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום, אני מתכוון לרכוש מעבד i5 ולוח אם מתאים, מי יודע היכן יש זכרונות זולים וזמינים לרכישה? אני מעדיף לרכוש הכי זולים עכשיו ולהשקיע יותר אח"כ כשהמחירים ירדו. יש בכל מיני אתרים, אבל לא לאספקה מיידית, מי מכיר היכן זמין?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by kshahar,

שלום, אני מעונין להוסיף זיכרון לחומרה בת 3 עם 2GB RAM. מערכת ההפעלה היא Win XP 32-bit ולכן אני מעונין להוסיף סטיק אחד של 1GB. פרטי לוח אם: (Gigabyte Technology Co., Ltd. P35-DS3R) Memory Summary Maximum Capacity 4096 MBytes Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Memory Slots 4 Error Correction None DRAM Frequency 400.0 MHz Memory Timings 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) כרגע מותקנים שני סטיקים של 1GB עם הפרטים הבאים: Manufacturer Transcend Information Part Number JM800QLJ-1G Serial Number 0007B7BF Capacity 1024 MBytes Memory Type DDR2 (PC2-6400) Speed 400 MHz (DDR2 800) Supported Frequencies 200.0 MHz, 266.7 MHz, 400.0 MHz Memory Timings 3-3-3-9-12 at 200.0 MH…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על הטמפרטורות הללו בזמן מנוחה? ???

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by shaul,

טוב ברשותי הלוח K7NCR18D PRO עכשיו הורדתי מהאתר של לדטק את העכדון ביוס והוא נתן לי הוראות שאיתן אני כמעט ולא מבין כלום...אז מישהו יכול להסביר לך בשפה פשוטה איך לעדכן את הביוס *אני מעוניין לציין שהפלופי שברשותי, מקולקל, האם יש דרך לעשות זאת בלי הפלופי?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. מה ההבדלים העיקריים בין הדגמים הבאים (איזה לוח מהם מומלץ ?) Gigabyte GA-P35-S3G Intel® P35 + ICH9 Chipset LGA 775 Gigabyte GA-EP35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Gigabyte GA-EP35-DS3 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  16. עשיתי בדיקה שגרתית בSANDRA לבדיקת המעבד שלי וזה מה שקיבלתי (P4 2.4GHZ 533MHZ FSB):

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אה וכמה SLOT של סטיקים יש לי? [עוד שאלות אחר כך] תודה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by G1,

שיהיה יכול לעבוד עם זיכרונות DDR ופנטיום 4 שהמחיר יהיה עד 1000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by sella,

שאני מוריד את השידרוג אז זה מסודר בתאריכים אני צריך להוריד אחד אחד לפי התאריך שיהיה לי הכל http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html כנסו תיראו

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by ronik56,

שמעתי על פתיחה של יחידות עיבוד ב-6950HD ל-6970HD, אבל מעולם לא שמעתי על פתיחת ליבות במעבד, עד היום... לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, לא זוכר בדיוק איזה ואני לא מהנייח. ספק פשוט של TT LITEPRO 450W, זכרונות של DDR2 2GBX2 וכרטיס מסך של 5770HD. חסר פה מידע כלשהו? אם כן תגידו ואוסיף. השאלה היא- ניתן לפתוח במעבד שבכותרת? אם כן- אפשר מדריך?</blockquote>

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  21. מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  22. יש לי שאלה האם יש הבדל בין הסלוטים של מעבד של מחשב פיסי ובין כזה של מחשב נייד? ואם יש איך נקרא סלוט של מעבד לנייד

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by Arnold,

שלום! יש לי לוח אם עם AGP X4 רציתי לדעת האם אני יוכל להתקין בעתיד הקרוב למשל כרטיס גרפי עם AGP X8 לדוגמא: GF FX יתן את כול "הכוח" שיש לו?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. Started by Ido.K,

אז ככה חברים החליפו לי את המעבד: AMD Athlon XP 2000 Sempron 2200 עכשיו רציתי לשאול אם יש שינויים גדולים בין שני המעבדים!? תודה ענקית לעוזרים,

25. בשיטוטי החנויות (קונה מחשב בקרוב) מצאתי את זה LANPARTY UT nF4-D ב 820 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3428&catcode=172 מצא את ההבדלים הוא נראה בדיוק כמו שאר אחים שלו (כולם מבוססים על אותה פלטפורמה בדיוק) *** עדכון - מצאתי כמה הבדלים, לרגיל יש קבל נוסף ליד ה24PIN ובבורר של SLI אין פינים בכלל אבל רק שהוא NF4 רגיל האם שווה לקנות אותו המצב שלי עכשיו הוא NEO4 VS LANPARTY UT nF4-D את הבעיה (חוסר יציאות המדפסת והCOM פתרתי ) שמנעה ממני ללכת על DFI הסרתי

• 8 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.