מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
יש לבן דוד שלי מחשב עם פנטיום D 3.3GH ויש שם לוח P5PE-VM של ASUS רציתי לדעת איזה זיכרון הולך שם? DDR2? או DDR1? וכמה גיגה הכי הרבה שאפשר לשים?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על לוח ל C2D עד ~600 שקל למעבד מסדרה E6XXX. אובקלוק קליל-בינוני כנראה יתבצע. ד"א יש היום לוחות עם HDMI? אם כן זה מחייב שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה? תודה
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מיתלבט אם ליקנות למחשב שאני בונה סטיק אחד של 1024 או שיותר עדיף שני סטיקים 512 שיעבדו בדואל?....
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מתכנן לקנות מחשב חדש,מעבד : Intel Core 2 Duo E6400 Box ,מיכוון שבעוד חודש חודשיים יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ויהיו זולים יותר ממה שיש כרגע בשוק אז אני מחכה קצת עם הקנייה. אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדיי לי לקנות .יש מלא מלא סוגים וכל מיני שמות ואין לי מושג מה כל אחד נותן לי כי קראתי בכמה כתבות שלוח אם בגדול הם אותו דבר אבל יש להם כל מיני אפשרויות ויציאות שונות שמרימות תמחיר שלהם. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים שיש בו כרטיס מסך אחד. אני זקוק להמלצות על לוח אם טוב אסוס או גיגבייט,והסבר מפורט עם אפשר. וועוד שאלה בנוגע לזיכרון,אני רוצה DDR2 אבל אני לא יודע מה יותר כדיי מבחינת הגודל,כי יש 1 ג'גיה מהירות 800 ויש 2 ג'גיה במהירות של 667 ושניהם באו…
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש לוח מבוסס Z68,ונתקל ביותר מידי תלונות על בעיה כזו האם יש מישהו פה שנתקל בבעיה זו או בעיית יציבות אחרת בלוחות מבוססי ציפסט Z68 ?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוח gigabyte ga-p35-ds3 לבין gigabyte ga-p35-ds3l . איזה לוח יותר טוב ? אני משיג את שניהם באותו מחיר אז מה עדיף לקחת?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איזה הסבר יש ליחסי הFSB/DRAM לדוגמא מעבד עם 800 FSB שזה יוצא BUS 200 אז לפי הבנתי מהסברים שזה יוצא 200x4=800 ואז נגיד יחס של 1:1 עם זיכרון של 400 mhz יתן לי 200FSB/200 memory , ןמה קורה שאני רואה שרשום נגיד 5:4 מה ההסבר ש 5x200=? זה לא מסתדר לי ,,,,איך זה שבכלל לוחות מגיעים ללא המהרה ביחסים של 5:4 או 2:3 וכו' ע"י מה זה ניקבע אם מישהו לא קבע ידני בביוס ,,,,, אז איזה הכפלה או חישוב יש לזיכרון ול FSB ??? ראיתי כתבות אבל לא ממש מובן
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ואם כן, איפה ניתן לקנות ושל איזה חברה?
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה יותר מהיר ומשתלם לי לקנות ? לקנות מעבד של איי אמ די...או של פנטיום??? מי מהם יביא לי ביצועים טובים יותר עם אותו לוח אם ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התלבטתי אם כאן המקום... הנה הבעיה: מדובר במערכת XP , על E2180 . הכוונה לשדרג לWIN7 בעתיד הקרוב. לטובת יישומים שאולי לא ירוצו על 7 - פורסם כי $M מציעה "מוד" תואם XP - http://www.tomshardware.com/news/windows-xp-mode-virtualization-intel,7709.html לי קורצת העובדה שמאמץ השדרוג - אולי קטן יותר. אממה... המכונה הווירטואלית שלהם דורשת מעבד תומך VT! מה דעתכם, שווה/נדרש לשדרג מעבד ? ואם כן - לאיזה ? הבנתי שבקרוב יציעו 5300 עם VT, האם זה הפתרון המועדף ? או שכל העסק הזה הוא גימיק, ופשוט - יש להתקין כל מה שאפשר מחדש, ולזרוק את הישן לפח... הנה עוד כתבה שמצאתי כרגע בנושא: http://www.withinwindows.com/2009/04/25/windows-xp-mode-internals-part-1-overview/
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אם אני מחליף מעבד במחשב תקין שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, זה ישפיע כלשהו על מערכת ההפעלה הקיימת?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ASUS p4p800 ל ABIT IS7-E האסוס יקר בכ110 שקל מהאביט. איזה יותר טוב? לאיזה כרטיס קול טוב יותר? לאסוס יש כרטיס רשת GB לעומת זה של האביט, למרוט שהרשת שלי בכלל עובדת ב100, תמישד טוב שיש. איזה יתן OC יותר טוב (בתקווה שרק בעוד שנתיים שלוש) לאיזה יש ביצועים יותר טובים? האם שווה להוסיף 110 שקל על האסוס? תודה
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח p4s800d-x וצרבתי לו ביוס של p4s800d (שאר מפרט בצד<-) והבאס היציב שהצלחתי להגיע אליו זה 155 שזה 3100 MHZ בערך עכשיו אני לא מוצא איפה משנים את המחלק עכשיו הוא קבוע על 4:5 ואני רוצה לעשות אותו 1:1 ועוד שאלה שצרבתי ביוס של הלוח P4S800D-E Deluxe היה הרבה יותר טוב בגלל שאפשר להעלות את המתח של המעבד על 1.9 V אבל... הכרטיס רשת המובנה לא עבד אז יש מצב שיום ראשון אני אקנה איזה כרטיס רשת חיצוני פשוט בנתיים זו השאלה שלי איך אפשר לשנות מחלקים בלוח P4S800D-X עם ביוס של P4S800D או P4S800D-E אחרי צריבת הביוס, הביוס נראה כאילו ככה קניתי את הלוח אז למי שיש לוח כזה שיבדוק בבקשה..!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, לאחר שאינטל הוציאה מעבדים כל-כך חזקים (Core 2 Duo) שמשאירים את AMD בפה פעור, וסביר להניח שזה התקופה שאינטל הולכת לשגשג....לא הבנתי דבר אחד, למה אינטל הולכת לפטר כל כך הרבה עובדים שלה? במיוחד עכשיו היא לא צריכה לפטר אחרי שהיא הוציאה את מעבדי ה-Core 2 Duo רק תסתכלו על הכתבה ותגידו לי למה? http://finance.walla.co.il/?w=//967601
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שימושים: 1) אינטרנט. 2) אופיס (לא קבצים כבדים). 3) ניגון מדיה 4) משחקים (מזמן לא שחקתי כי המחשב שלי כבר עגלה, אולי אני אחזור לשחק קצת) תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
...ב-firewire? אני קונה לוח-אם Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P DDR1 + LAN. לא רשום חיבור firewire (או 1394) אבל יש לו pci-express, השאלה אם ה-pci-express מכיל firewire או אם יש מתאם לקנות או אם אני צריך לקנות גם כרטיס firewire? ושוב תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי לוח procomp האם משהו מכיר דרכים לאבחן/לשפר את הביצועים שלו (אגב אף תוכנה לא הצליחה לזהות אותו) והאתר של החברה נראה כאילו כבר לא קיים מה עושים? (חוסכים ללוח חדש?)
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מבקש שתי המלצות ללוח אם AM2 למעבד 3600 DAUL מ KSP אחד עם כרטיס מסך מובנה ואחד בלי,תקציב 500 שקל. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה P4P800 E-DELUXE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=177&modelmenu=1 הרכבתי אותו והכול יחסית בסדר יש לי כמה בעיות : 1. שאני נכנס למנהל התקנים בלוח הבקרה הוא מראה לי סימן שאלה (מסמל שזה לא מותקן) על "בקר RAID" ? 2. שומעים שאני מכניס דיסק וגם בהארד דיסק יש תתופעה שהכונן מתחיל לקרוא אותו ואז מפסיק ואחר כמה שניות עוד פעם מתחיל וגם בהארד דיסק יש מין תקיעות קטנות כאלה (מורגש גם בווינדוס) למה? 3.שהמחשב עולה יש לי בדיקה כזאת מוזרה שסורקת את כונני הIDE לכמה שניות ואז הוא אומר לי שלא נמצאו והביוס לא הותקן ואחרה כמה שניות האלה הווינדוס עולה רגיל מה זה ?אפשר לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם בעיקר תכנות ומשחקים (WOW) וכו'. אני משקיע במסך חדש של דל 2450FPW ברזולוציה 1920 על 1200. ולכן אני גם חייב לקנות כרטיס מסך טוב שתומך ברזולוציה וגם נותן ביצועים טובים. הסתכלתי קצת על לוחות אם ונראה לי שאני אלך על ASUS ?P5AD2P שנראה לי ממש מעולה. המעבד שנראה לי טוב הוא P4 2MB cache 3.0Ghz וגם נראה סביר במחיר. אשמח לשמוע על על המלצות ועל רעיונות לשילוב הרכיבים העיקריים האלו. איך נכון להתאים את מהירות הזיכרון, למעבד וללוח ואם יש לכם דעות על המוצרים הספציפיים שציינתי. כמובן אשמח לכל לינק מידע על מחירים טובים ומוצרים רלוונטיים. בתודה מראש, ליאור כהן.
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי כולם.. אני מעוניין להוסיף זכרון, כרגע יש לי 2x4 1333MHz של kingstone שיושבים בלוח GA-Z68X-UD3-B3 עם מעבד 2600k oc. ההתלבטות היא אם כדאי להוסיף 2X4 דומים בטווח מחירים של 200-300 ש"ח או לוותר על הישנים ולקנות סט חדש של 2X8 1600MHz בטווח מחירים של 500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב מרובע ליבה (Q6600) עם 4Gb זכרון (1Gb לכל מעבד) אבל הבעיה היא שאני מעדיף להישאר עם winXP ולא להתקין ויסטה שלמרות התמיכה ב-64 ביט היא מערכת הפעלה יותר תובענית מבחינת זיכרון. ואילו עם winXP גירסת (32bit) אין אפשרות לשים 4Gb זכרון - כלומר הוא לא קורא את כל הזכרון, כך שעדיף למעשה לקנות רק 3Gb זכרון. השאלה היא כזאת , האם כדאי לקנות מחשב עם 3Gb זכרון ו-winXP (מה שיפגע בדואל צ'אנל של הזכרונות, נראה לי) או 4Gb ו-וויסטה, ודרך אגב, המחשב מיועד לא למטרות משחקים וכדומה, אלא בעיקר לחישובים מדעיים, matlab וכו'. מה דעתכם? נ.ב. האופציה להתקין מע' הפעלה winXP 64bit לא עומדת על הפרק מאחר והיא ידועה כמערכת הפעלה בעייתית למדי.
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
צריך לוח אם מותאם למשחקים אם DDR2 ותאימות למעבד D intel pentium מומלץ שיהיו שני חריצי כ.מ. PCI-E 16X
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רואה ל מיני מחשבים עם סוגים שונים של זיכרונות ותיזמונים שונים באותו מחשב.. האם המחשב יודע לבד לתזמן את הזיכרונות ע"פ הסוג האיטי? איך זיכרון 8-7-8 יכול לעבוד עם 9-9-9 ? תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-