מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הי בקריאה מעמיקה בפורום נתקלתי הרבה פעמים במשפט בנוסח הבא "מערכות AMD משתלמות יותר לדרישות ממוצעות בינוניות ואינטל מתאימות יותר לדרישות גבוהות...." למשתמש הממוצע אין את הידע בין אין-ספור סוגי המעבדים ולוחות-האם, איפה אינטל מתחילה להיות משתלמת יותר AMD פחות וכדומה. האם אפשר לקבל רשימת בסדר עולה בביצועים/משתלם בין המעבדים השונים של AMD ואינטל? תודה
-
- 5 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם. קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING . המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965 ולוח אם : GA-890GPA-UD3H עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך. יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים . הספק כוח שלי הוא : 750W
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח K8NS מעבד A64 3000+ 754 יש לי פשוט עוד סטיק של 512 שסתם שוכב בקופסה אז חשבתי להוסיף אותו האם כדי? כמובן המהירות תרד ל 333MHZ.
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ואם לא אז איפה אני יכול להשיג DDR3 ?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112730&highlight=Kentsfield הבאנצים עם הP5B לא ממש מזהירים.. אבל הDS4 דווקה מקבל ציונים סבירים מאוד...
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
SAPPHIRE PI-AM2RS780V AM2+, 780V או GIGABYTE MA770-UD3 AM2+? איזה עדיף ^ , בבקשה עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים נתקלתי בדילמה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי אז ככה, כבר כמה חודשים אני מתכנן לקנות מחשב... בהתחלה חשבתי פשוט לקחת Pentium 4 2.8C עם איזה Asus P4P800 Deluxe או ABit IC7 שיאפשרו לי איזה אוברקלוק נחמד ל3.2 וזהו... (אני לא צריך כרטיס מסך, רק זכרונות, מעבד, לוח אם, מארז וספק) אבל אז התחלתי לראות בנצ'מארקים של A64 3000+ וראיתי שהוא עוקף את ה3.2c... ועולה 215 דולר! עכשיו הקטע הכספי לא משנה כרגע. הדילמה שלי היא: מצד אחד, הNorthwood C מבוססת טוב, יש לוחות אם יציבים וטובים, אין בעיות תאימות ובכלל, ליבה טובה. בביצועים של 32 ביט אפשר אפילו לעקוף את הA64 3000+... מצד שני, יש את הA64, שזו מין השקעה לעתיד והמעבד מראה יכולות מצוינות גם ב32 ביט! החיסרון שלו הוא שה…
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי היום מעבד AMD 3000, מסוג VENICE. קניתי BOX על הקופסא לא מוזכרת המילה VENICE, איך אני יודע שזה VENICE ולא הדגם הישן, מבלי לפתוח את ה BOX? תודה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם לוח rdram ל P4 מותקנים לו במחשב שתי שורות של 64MB .מסוג PC800 . הוא רוצה להוסיף עוד שתי שורות 64MB . כדי לדעת איזו מהירות זכרון יש לו במחשב וכדי לייעץ לו איזה זכרון לקנות למען התאימות , הרצתי aisa ושם כתוב שמותקן לו ( 2X64 pc800(400Mhz אני חשבתי עד היום ש pc800 משמעותו 800MHZ . אז למה כתוב ב Aida בסוגריים 400Mhz ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
דובר בנושא הזה כבר מספר פעמים בפורום חלק דיברו על בעיות במתחים וחלק על בעיות בתאימות אז רק רציתי לשתף אותך בנסיון שלי ולהגיד לכם ללכת על בטוח ולא לקנות את השילוב הזה אני קניתיF2-6400PHU2-1GBNR G.SKILL ואת הDS3 ומחשב מרסט את עצמו מדי פעם החזרתי לחנות ,הם בדקו והגיעו למסקנה שיש בעית תאימות של הזיכרונות עם הלוח
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה מעבד מהמעבדים הנ"ל הוא יותר טוב מבחינת מהירות וביצועים? Pentium 4 541, 3.20Ghz, 1MB, Bus Speed 800 Pentium Dual Core E2200, 2.20Ghz, 1MB, Bus Speed 800
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
האם הוא מתאים? לds3 rev 3.3 ואיך הוא בoc?ואיך הוא מבחינה כללית?והאן הוא טובל גימניג?והאם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה בערך 800 mhz?תודה רבה http://skypc.co.il/pl_product~STT-T8UX2GC5~15~0.htm
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו יכול לעזור ? אני רוצה להרחיב את הזכרון האחד ג'יגה שלי לשני ג'יגה בנייד טושיבה L40 17U , קיימת אופציה הרחבה , קניתי שבב קינגסטון בחנות באג היכן שרכשתי את הנייד הזה , הרכבתי אותו כשורה , וכלום לא קורה .... במאפיינים נשאר להראות 1024 , התקשרתי לחנות והם אמרו לי שצריך לעשות משהו בBIOS . מה עושים בBIOS? האם אני יכול לעשות את זה ? זה לא מסוכן ? מה תיתן לי ההרחבה? ובעיקר , אם צריך להכנס לBIOS אז איך נכנסים ומה כותבים שם ? אם מישהו יכול להסביר שלב אחרי שלב , אשמח מאוד .... (אני חדש בתחום , עימכם הסליחה ...)
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעיה קשה בבחירת לוח אני חייב עזרה דחוףףףף....אז ככה הלוחת הם..... ASUS P5K PRO (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO ASUS P5K-V (QUAD READY) G33 FSB 1333MHZ VGA HD AUDIO GBL ASUS P5B-V (S775) INTEL 965G DDR2 VGA GBLX2 ASUS P5Q PRO (S775) INTEL P45 HD AUDIO GBL תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי וראיתי את זה במחיר משתלם:http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 האם הלוח תומך באוברקלוק? ורציתי לדעת איזה שיפור יהיה מSLI של שני evga 8800gt 1gb
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, רציתי לדעת אם אני קונה את הQ6600 ועושה לו OC ליותר מ3GHz (כמו שיש לe8400) האם הביצועים יהיו טובים יותר, בעיקר במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר והתנסה עם לוח אם הנ"ל? האם יש לו TV OUT? ב-KSP מחירו 485 ש"ח האם שווה??? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF7G-HDREADY
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חרשתי על הביוס ימינה שמאלה למטה למעלה כלום לא מוצא תאופציה יש למישהו מושג אולי איפה זה נמצא (אם זה קיים בכלל או שצריך לעדכן תביוס או משהו) ???
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו... יש לי Asus P5RD1-V והוא נדפק לגמרי, הרס לי את כל המחשב. אני צריך המלצה על לוח אם ASUS או יותר טוב בטווח מחירים של 600 ש"ח גג. תודה.
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום לכולם asus p5e deluxe לוח מעבד cpu Q6600 זכרונות 2 * 1GB 1066MHZ kingston DDR2 כ-מסך 8500GT nvidia גם של אסוס קניתי את האסוס הזה ואני כבר מצטער . התקנתי הכל כמו שצריך . בדקתי טוב טוב את כל החיבורים לפי המדריך --> לא עולה מסך . קראתי לחבר שבא עם זכרון 677 --> עלה מסך . נכנסנו לביוס ושינינו את ההגדרה DRAM FREQEUNCY ל - 667MHZ (היה על AUTO ) -- > קיבל את הסטיקים של ה 1066 . העלנו בביוס ל - 1066 --> שוב לא קיבל . ההגדרה שהכי התאימה הייתה 800MHZ אמרתי בטח צריך לעדכן את הביוס וכו' באתי שמח למחשב כדי להתקין OS וכו' ו ... שוב לא עולה . ואין לי כאן את ה - 667 שאיתו בטוח זה עולה . משהו לא יציב פה לגמרי ואין לי מושג מה לעשות מפה . לפני שאני הולך לחנות אודה לכם …
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב השבוע,ורציתי לדעת ב100% האם המעבד AMD Athlon 64 X2 4200 תואם ללוח האם ASUS M3A78-EMH HDMI והאם גם כל שאר המרובעי ליבות של AMD תומכים בלוח האם. תודה
-
- 10 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו . שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4PE . עכשיו ה"בעיה" שלו היא שהתזמונים הכי גבוהים שהוא מאשר הם 3-3-3-8 ואני רוצה לעלות עוד את התזמונים בכדי לנסות להגיע ליותר מגה הרצים למעבד. התזמונים הכי נמוכים בהם הלוח יכול לעבוד הם : 1.5 2 2 5 יש פתרון ל"בעיה" הזאת? אולי ביוס פרוץ או משו ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
יש לי חבר שמוכר מחשב, זה המפרט: מעבד e6300 קרור למעבד TUNIQ TOWER 120 לוח אם ASUS P5N-E-SLI זכרון GEIL 1G 667mhz מארז cumpucase 6a19 שחור ספק ENERMAX LIBERTY 400 צורב דיוידי LG הרדיסק WESTREN DIGITAL 160 GIGA SATA עכשיו אני יודע שהוא עשה עליו אובר קלוק רציני המחיר הוא 1800 ש"ח האם זה כדאי????????
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-