עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by King Of Action,

קניתי מעבד P4 2400B וכעת נראה לי שעשיתי טעות בבחירה של המעבד מפני שכמעט כל אחד ממליץ על ה-xp2400 שנמכר באותו מחיר של ה-p4 2400b. האם באמת עשיתי טעות ? האם האמד באמת הרבה יותר טוב מהמעבד של אינטל ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המחשב של אח שלי מעפן++ והגיע הזמן להשתדרג. אמא שלי נוסעת ביחד עם סבתא שלי לארה"ב קצת אחרי הסדר וחשבנו שזו אחלה הזדמנות להביא רכיבים למחשב (לפחות לפי newegg המחירים הם בין חצי לשני שליש לעומת מחירים בארץ, בהחלט משתלם). הרכיבים שצריכים להביא לא אמורים לתפוס יותר מידי נפח, מביאים אותם במזוודות הרי. חשבנו על כיוון של מעבד+זכרונות+כ.מסך. לוח אם כנראה יתפוס הרבה במקום במזוודה, אבל אולי תביעו אתם את דעתכם . בכל מקרה הדילמה הגדולה היא מה קונים. הרעיון הוא לקנות מחשב באמת חזק שיחזיק לשנים רבות (כמו שכולם רוצים ). הייתי בטוח ש AM2 מגיע לשוק באפריל, אבל לפי הסטיקי שלכם כנראה העניינים נדחו, מה שדי מבאס. באופן אישי אני תומך נלהב של הConroe והייתי מת לקנות כזה, אבל זה יכול לעלו…

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. אתה מי מהם לקנות? או אולי יש משהו שיותר משתלם במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by natan805,

יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. כבר פתחתי על זה תראד לפני כמה שבועות אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. אני עכשיו על מחשב של חבר (אז יש לי זמן מוגבל יחסית) יש בו WINXP זה P3 866. בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הBIOS (בלוח שלי 8KDA3J) והדיסקט כנראה היה דפוק. לחצתי Alt+F2 ובצעתי את הFlash לאחר מכן עלה המסך הבא : אני מכניס System Disk, שהכנתי ב www.bootdisk.com (win98se) ואז הוא רוצה את awdflash.exe : OK, אז אני מכניס את ה awdflash.exe, ביחד עם קובץ הBIN (הקבצים הורדו מהאתר של Epox.org).חשוב לציין, שהוספתי גם את ה autoexec.bat הנדרש, ביחד עם ובתוכו שורות הקוד הבאות, ששמרתי על הדיסקט. @ECHO OFF @AWDFLASH kda35105.BIN /py ולאחר מכן עולה המסך הבא : אני מקליד את שם הקובץ BIN, לוחץ על אנטר והוא…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. ^^^ כי הוא ממש ממש חםםםםםםםם ואני עם BigTyphoon & MX-1 כרגע הוא על 46 מעלות ולפי הרב מודד שלי (כן רב מודד שיש בו מד טמפ') טמפ' החדר היא 23 מעלות הצ'יפסט על 37 מעלות ... האם זה נורמלי ? כדאי להחליף ? הטמפ' במארז 25 מעלות

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by oren13,

לזיכרונות של קינגסטון אני קונה סטיק אחד של 512 ddr pc400 ב - 488

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by tascam,

מה הלוח המומלץ ביותר מבחינת ביצועים ולא OC כי המעבד מכפלה פתוחה ולכן ניתן בקלילות לשנות את תדר העבודה !!! ל AM2 לעבודה עים מעבד FX62 (המעבד כבר ברשותי עקב החלפת FX60 במיסגרת האחריות) האים יש כבר לוחות חדשים יעודיים ל K8L תקציף עד 1000 ש"ח דן

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by gggilad13,

האם למעבדי 939 יש גם כמה סוגים/ליבות כמו למעבדי 745? אם כן אז מה הכי טוב? והאם מעבדי 939 מיוצרים ה0.9 או ב0.13 מיקרון? ומה ההבדל בביצועים?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. Started by haim652,

יש לי לוח אם של ASUS P5GC MX/1333 ויש לי עוד אחד ASUS P5LD2-VM מה מבינהם יותר טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by constantine16,

ahshav yesh li dual channel ve yesh li 2X512 RAM im ani yosif od 2X512 ze iie beseder?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by NougaT,

הלוח אם שבכותרת זה הלוח שיש לי כרגע עם המעבד I5 760 יש אפשרות לעשות עם הלוח הזה OC ואם כן, ייכנס ללוח אם הזה גוף קירור איכותי למעבד? זה לוח אם MICRO נכון? תודה על התשובות!!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by zag_zag,

מישהו יודע מתי אמורים להגיע מעבדי ה-pentium 2.4 800mhz לארץ? אני מתכוון רשמית...

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4200+ Stepping E6 http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4200DAA5CD או AMD Athlon 64 4000+ Stepping E6 http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4000DKA5CF השימוש למשחקים, וכמו שהבנתי רוב המשחקים עד היום לא יודעים לנצל מעבד כפול ליבה (כי הם נכתבו עבור ליבה אחת), אז איזה מעבד עדיף למחשב עם לוח אם MSI K8N NEO2, שני ג'יגה זיכרון DDR400, וכרטיס מסך X1950PRO 512MB? תודה.

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  15. הבאתי מיפן את 2 החלקים בעלות כוללת של 2000 שקל.. ;D תמונות : http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0003.JPG http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0004.JPG ואפילו קצת OC.. http://rotter.name/User_files/nor/422ebb6c72913dad.jpg עוד יש לי קצת בעיות אז בנצ'מארקים אין.. הSPD של הזכרונות הוא 2-2-2-5 משום מה וכל תזמונים אחרים שאני שם במניואל גורמים לצפצופים.. צריך לעדכן ביוס.

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  16. שלום לדוד שלי יש לוח אם x79 sabertooth ושהוא קנה כרטיס מסך gtx 980 משום מה הלוח אם לא מזהה לו? מה צריך לעשות? יכול להיות עדכון ביוס? הכרטיס יושב טוב על הלוח הספק 750 ואט אשמח לעזרה במיידי תודה

• 41 תגובות
    • 6.6k צפיות
  17. Started by vourt,

הי, האם הלוח של Asus P8Z77-V מומלץ למערכת למטרת Gaming שכוללת מעבד 3770K וכרטיס מסך יחיד ATI 7970? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, ללפני מספר ימים עשיתי דחיסת מחיצות וביום למחרת הלכה המערכת הפעלה. נסיתי בכל דרך לפרמט ולא הצלחתי (נתקעתי בשלב של הBOOT, פתחתי פה אשכול ולא הצליחו לפתור את הבעיה). שלחתי את המחשב לאבחון בSKYPC והתשובה שלהם הייתה שמספר קבלים בלוח הלכו. שאלה קטנה: אם הלוח בן 4 שנים, לא עבר את ה50 מעלות (בבדיקות שלי הSYSTEM היה 35 קבוע) ועבר OC קטן, יכול להיות שהם סתם ככה שבקו חיים? לעניין, קרוב משפחה שלי מגיע עוד מספר ימים לארץ מארה"ב. אני רוצה לבקש ממנו לקנות לי לוח חדש משם. אפשר המלצה? עד 60$. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by al_n,

מה יותר טוב מעבד Core2Due או PD?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by Guy950,

היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים שיכלול את המעבד Q9550, 4 ג'יגה ראם וכמובן HD4870 512MB. אני רוצה שהמחשב יציג ביצועים גבוהיים וכמובן יכלול את האפשרות לשדרוג עתידי. למשל אם בעוד שנתיים אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה ראם (שסך הכול יהיה 8 ג'יגה ראם) אז שהלוח אם יתמוך בזיכרונות שיהיו, או למשל אני ארצה לקנות כרטיס מסך עוד שנתיים, אז שהלוח אם יתמוך בכרטיסי מסך. ובעיקרון אני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השניים, מה יותר מומלץ, מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? וגם, הלוח אם של אזוס כולל תמיכה בFirewire וRAID, מה אלה בדיוק? תודה. ואם אפשר אני אשמח להמלצות ללוח אם טוב למשחקים (לא כולל כרטיס מסך) ושידרוגים לעתיד כפי שציינתי. אני לא מחליף מחשב כל שנה אז חשוב לי שתיהיה אפשרות טו…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by MW,

אני רוצה לקנות זיכרונות ורציתי לדעת איזה עדיפים? GEIL ULTRA PLATINUM 1GB 2x512 DDR500 PC4000 DUALCHANNEL תיזמונים של: 7-4-4 2.5 או Geil 1GB PC3200 400MHz 2-64x64 Dual Channel Ultra Series DDR עם תיזמונים של: 6-3-3 2 או בכלל זיכרון אחר שאתם יכולים להמליץ.. תודה

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  22. אם יש דבר כזה בכלל... מכיוון שעכשיו יש לי כרטיס AGP והלך הלוח ואין לי תקציב לכרטיס אבל אני רוצה שתהיי לי אפשרות לשדרג בנוסף אני רוצה SATA אפשרות לUSB מקדימה וכו'... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, יש לי מפרט, אך אני רוצה להתייעץ בנוגע ללוח אם בלבד. אני מתלבט בין 2 אילו (של gigabyte): Gigabyte GA-K8NXP-9 - 1042nis Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 839nis הבנתי שבשני אין כרטיס רשת אלחוטי, אין DPS (Dual Power Supply, ואין מאוורר על ה-Chipset - יענו Passive Cooling. אין לי צורך ברשת אלחותי, אני לא יודע למה צריך DPS, ושמעתי שהחוסר באיוורור ל-nforce4 מסתכם בחום די גבוהה (ואולי לאי יציבות מער' ללא משחה מיוחדת?) מה אתם חושבים שכדאי? ז"א, מבחינת עלות ויציבות, 200 ש"ח הפרש, והדבר היחיד שמבדיל *מבחינתי* זה קירור... יש לציין שזה ישב בתוך מארז: ?Thermaltake Sviking VA4000BW * יש גם דגם זהה בתוספת SLI: Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI - 985nis ואם יש הצעות אחרות המש…

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  24. תקנו אותי אם אני טועה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.