עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקי חבר'ה בן דוד שלי התחיל עם הבדיחות שלו שוב אני רוצה שתשתיקו אותו, גם כן זה חושב שיש לו פרסקוט אז יש לו מעבד על. הוא מתחיל לבסס לי דברים על סמך בן אדם אחד. אני רק רוצה שתסבירו לו שפרסקוט "קצת" מתחמם יותר מאתלון xp.

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by elan22,

אני מתכנן לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מעבד P4 2.4 800MHZ ואני חושב לקנות לוח של GIGABYTE. צמצמתי את האפשרויות לשתי הלוחות הנ"ל ורציתי לדעת מה יותר כדאי לקנות. ה- 8KNXP משמעותית יותר יקר ולפי מה שהבנתי מה שהוא נותן יותר זה ה-RAID בעיקר וכרטיס רשת גיגה במקום רגיל. יש למישהו דעה או עצה בנושא של מה לקחת? או אולי חלופה אחרת?

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by i022052,

איזה מעבד עדיף? Q6700 הוא ישן יותר אבל CACHE גדול יותר, ועם צריכת חשמל גדולה יותר. מה אומרים המומחים?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Jack_g,

איך הלוח הזה מבחינת ביצועים ויציבות OC? יש מצב לעשות איתו OC לא עצבני אבל סביר? כמובן שמדובר בשאר חלקים איכותיים כגון זכרונות של קורסאייר ומארז של אנטק שמאוורר וכו'.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by TapUdi,

ראיתי שיצאו לוחות שהם Nforce 2 רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי ומה למעשה זה עושה מבחינת תקציב אני יכול לקנות לוח רגיל של אפוקס או לוח של אפוקס עם Nforce 2 אבל מה למעשה ה- Nforce יעזור לי??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  6. עד עכשיו היתי מחליף קבלים במסכים בלי בעיה, היתי מוציא את הקבל, שואב עם שואב בדיל ידני את הבדיל מכניס במקומו קבל ומלחמים. ניסיתי על לוח אם רגיל ואני לא מצליח להוציא את הקבל מהלוח, אני בקושי מזיז לו עם המלחם (יש לי תחנת עגינה ATTEN 8586) ואני מכוון על 480 מעלות, מה אני יכול לעשות כדי להוציא את הקבל כמו שצריך בלי הרבה מאמץ, והאם אני צריך להכניס אותו במקום שלו או פשוט לחתוך את הרגליים שלו ולחבר אליהם את הקבל החדש (כמובן שזה לא יהיה כל כך יציב)

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by טל משעלי,

שלום עד לא מזמן היה לי במחשב 4GB של חברת G.SKILL רציתי לשדרג ולהוסיף למחשב עוד קצת הלכתי וקניתי עוד (8GB (2X4GBֹ של חברת KINGSTONE . היה קצת בעיות עם המחשב נכנס לתיקון ונמצא שכרטיסי ה-G.SKILL לא טובים והם נשלחו ליצרן להחלפה אחרי שעבר זמן החנות הבינה שהם לא יוכלו לספק לי את הכרטיסים בחזרה והציאו לי להחזיר להם את מה שרכשתי (KINGSTONE 8GB) ולקבל במקום KIT של 16GB של crucial ballistix sport רציתי לדעת על החברה הזאת כי אף פעם לא שמעתי עלייה איך הסדרה של SPORT ובכללי מזה?! זה הKIT שקיבלתי http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=BLS4KIT4G3D1609DS1S00 תודה מראש!

8. Started by ofir123,

אז בשעה טובה קיבלתי את המחשב ושפתחתי אותו (טוב זה אני...) גילית שהגמפרים האלה כמו מפסקים מכובים הם פשוט על OFF, להרים אותם?

9. Started by xpl0it,

ההבדל במחיר בין זכרונות 667 לזכרונות 800 (CL4 GSKILL) הוא 100 שקל. אם אני לא מתכנן לעשות OC, אבל לשחק במשחקים כבדים, האם יש הבדל בביצועים ? המפרט שלי הוא Q6600 8800GT מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by eitany245,

שלום רב,אני מעוניין לקנות לוח אם ואיני יודע מה יהיה הכי מאוזן למפרט. אני צריך לוח אם שיתמוך טוב בחומרה,4 סלוטים לזכרון,צ'יפסט 67,מחברה:GIGABYTE. מעבד:I5 2500,חשוב לי לציין שאני לא אעשה אוברקלוק למעבד. כרטיס מסך:GTX 570. בנוגע למארז:אני צריך שתמליצו לי על לוח אם שיתאים למארז הזה:LNCOOL K62R ולמארז הזה:LANCOOL K59B. למה אני אומר להתאים?כי ל-K59B יש USB3 לעומת K62R שלו אין,אז אני צריך שזה יהיה בהתאם. חנות:תמליצו לי לוח אם מחנות TMS כי שם אני קונה. תקציב ללוח אם:לא יותר מ-470 ש''ח. ואם אפשר הסבר קטן מה ההבדל בין צ'יפסט 67 לבין 61,תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by bneli,

יש לבן דוד שלי מחשב עם פנטיום D 3.3GH ויש שם לוח P5PE-VM של ASUS רציתי לדעת איזה זיכרון הולך שם? DDR2? או DDR1? וכמה גיגה הכי הרבה שאפשר לשים?

12. Started by jj516,

אנשים בבקשה, עם למישהוא יש טבלת השוואות בין מעבדי INTEL מה 8086 עד ל P4, בבקשה שיביא לי לינק או שישלח לי לדואל jj516@bezeqint.net הפרמטרים שאני צריך הם אפיק נתונים אפיק כתובות גודל הסגמנט מהירות סוג אוורור שנת הופעה עם יש אז בבקשה כי אני חייב!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by motkesabari,

לא מקבל את המהירות הסטנדרטית (1333MHZ) למרות שבביוס הוא מוגדר על המהירות הזאת.. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by eladh16,

האם מעבד core i7 תומך בלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3? איזה תושבת הוא? תודה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  15. אז ככה: חיברתי 2 זכרונות זהים לחלוטין של 512 מגה, למחשב אחר- ועבד. חיברתי אותם למחשב שלי (הפעם חיברתי 3 של 512 PC3200 זהים לחלוטין כמו ה-2 שחיברתי במחשב השני) וכתוצאה מכך המסך לא עולה ואין אפילו צפצופים המעידים על בעיה כלשהי. החזרתי את הזכרונות הקודמים למחשב , ועדיין המסך לא עולה. ניקיתי את הסלוטים עם אוויר דחוס וגם את הסלוט של הכרטיס מסך, ועדיין לא עזר הוצאתי את הבטריה של הלוח על מנת לאפס אותו- וכלום. חשבתי אולי הבעיה היא בכרטיס מסך\מעבד, החלפתי אותם באחרים - ולא עבד... מה עוד ניתן לעשות? :s05:

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by noam,

הציעו לי בחנות מסוימת זיכרון של Ceon במקום של Kingston. הם טוענים שהמודלי זיכרון של Kingston מיוצרים ע"י Ceon, לכן עדיף לקנות Ceon, מקבלים אותה איכות ואחריות לכל החיים במחיר זול. נראה לכם נכון? למה לא ראיתי אף חנות באינטרנט שמוכרת אותם?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך, ויש לי חוט שמתחבר אליו שמתפצל ל-2: SPDIF ו GND. בלוח אם יש לי SPDIF_O ו SPDIF_I. לאן אני מחבר את שני החוטים האלו? הלוח שלי הוא P35-S3L. תודה!

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by Kolshamen,

מתח של עד 1.65 או המלצה לזיכרונות לסוקט 1156

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  19. למה כולם אומרים שהם לא טובים ועושים בעיות עם הרדאונים? יש לי לוח של gigabyte ga-8sq800 וכולם אומרים שזה לוח טוב מאוד ויש לו צ'יפסט שלSIS למה intel יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום, המערכת שלי כרגע מכילה Core2Quad Q9550 עם 2X2G DDR2 1066 עם GTS450 ואני לא מרוצה מהביצועים במשחקים ברזולוצית 1080P רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את כל הפלטפורמה למעבד\זכרונות\לוח או שיספיק לשדרג רק את כרטיס המסך מבלי שהמעבד יגביל אותו?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  21. בעיות האספקה של המעבדים למחשבים, וגם של כרטיסי התצוגה במקבל, ימשיכו להשפיע על שוק המחשוב הצרכני באופן משמעותי לפחות עד סוף 2021. כך טוענת מנכ"לית AMD ליסה סו. היא אמרה את הדברים הראיון לאתר Barrons, ואמרה שהבעיה העיקרית של החברות היא ששרשרת האספקה שלהן לא מצליחה עדיין לעמוד בקצב.

22. שלום אני בונה מחשב HTPC מבוסס 435 AMD אשמח לעזרה עם הדרישות הבאות לוח AM3 עדיפות ל mATX שיתאים למארזים, אם לא אז שלפחות יכנס ל Antec 2480 USB3 לא קריטי כן חשוב 1394 IEEE אני אשתמש בכרטיס מסך חיצוני, אז אין צורך בכרטיס מובנה עדיף עם פיזור חום טוב וכמובן - איכותי על סמך ניסיון החברים המכבודים ולא יקר :-)

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. לא הבנתי משהו: למה המעבד מסומן כ- 4800 אם יש לו רק 512kb קאש, לעומת 1 מגה בייט במעבד 4600 שנחשב נחות ממנו ושניהם עובדים באותה מהירות שעון? זה חוזר על עצמו בהבדלים בין ה- 4400 ל- 4200 למרות שלשניהם יש את אותה מהירות שעון. http://www.memoryexpousa.com/1.html משהו מוכן לשפוך אור על הנושא?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  24. מה ההבדל בין סוגי המעבדים ומה הכי טוב ואם אני לא רוצה OC מה הכי כדאי לי? הבנתי שכולם ליבה כפולה אבל מה שונה בהם חוץ מהמחיר(סליחה על הבורות)?? E2160 E6300 E4300 P-D 3.4 תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.