מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לוח אם ומעבד שאיתם אני יוכל לצפות בסרטי HD 1080P ללא תקיעות, יש לי כרטיס מסך 9500GT שכתוב על הקופסא שהיציאה היא 1080P ותומך בHDMI אבל עם המעבד שלי (פנטיום 4 שגוסס לו כבר כמעט עשור בערך) זה לא הולך כל כך חלק אפילו שעשיתי OC מ3GHZ ל3.4, 3.41 המחשב כבר קורס =\ יש לי ספק של 550W, אין לי כסף להשקיע גם בספק ככה שנצתרך להסתפק בספק הזה... אני מתכנן גם לשחק בזמני הפנוי במחשב אז קחו את זה בחשבון אני גר בחיפה אז אני צריך חנות שקרובה לחיפה, TMS, KSP, אייבורי ומה שעוד יש.. תודה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי זיכרון טייוס ddr2 667 והלוח אם זה אסטרוק 775 dual vsta עכשיו שהמחשב עולה הוא מזהה רק 533 האם זה הגיוני ? memory bus proporties: bus type:ddr sdram real clock:267mhz(ddr) effective clock:533mhz זה מeverest האם אכלתי אותה והלוח אם תומך רק עד 533 ? ולא 667 כמו שחשבתי ?
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מעבד P4 2.4 800MHZ ואני חושב לקנות לוח של GIGABYTE. צמצמתי את האפשרויות לשתי הלוחות הנ"ל ורציתי לדעת מה יותר כדאי לקנות. ה- 8KNXP משמעותית יותר יקר ולפי מה שהבנתי מה שהוא נותן יותר זה ה-RAID בעיקר וכרטיס רשת גיגה במקום רגיל. יש למישהו דעה או עצה בנושא של מה לקחת? או אולי חלופה אחרת?
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב.. ויש לי הרגשה שהמצב יותר בעיתי משחשבתי - כיום המערכת שלי היא כזו - AMD 1800+ EPOX 8RDA+ 512 DDR GEIL ATI READON 9600XT עכשיו אני מתחיל להבין שאם אשדרג לוח ומעבד אצטרך לשדרג גם זכרונות ואולי דברים נוספים ולכן אשמח לשמוע את המלצתכם.. חשוב לצין שהצרכים שלי הם קצת משחקים והרבה עבודה שותפת של אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע ולכן חשוב לי מעבד מהיר ויציב. תקציב? עד ה1000 ככה ללוח ומעבד אפשר לחרוג מעט... המעבד בו אני מעונין הוא ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore?, מה אתם חושבים עליו? יעשה את העבודה במשחקים? מהיר? יש צורך אולי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל3800? בכל מקרה זה בענין המעבד. לוח - חשוב לי לוח שתהיה בו תמיכה לכל ההתקנים החדשים [PCI-X SA…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום! האם יש תמיכה ב-SATA/2 בלוח אם ASUS P5GD2-X, או האם ניתן להוריד עדכון לתמיכה? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מישהו שמע על המעבדים האלו? ה2140 מגיע בתדר של 1.6Ghz וניתן למצוא אותו ב434 ש"ח. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=E2140-t http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3738 רק לי זה נשמע כמו E6700 ב400 שקל? החסרון הגדול במעבדים אלו הוא כמות הCache הנמוכה. למרות שייתכן והקיצוץ למגה קאש בלבד לא יהיה כל כך מורגש, בדומה לקיצוץ בE4X00
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן שבמפרטים מומלצים רשום שמומלץ לקנות רק 4 ג'יגה זכרון. בעידן של היום שהמחשבים שלנו מריצים יותר ויותר תוכנות זוללות זכרון ומחיר הזכרון הוא באמת נמוך, לא שווה לקנות 8 ג'יגה זכרון, או אפילו יותר מזה? האם 8 ג'יגה זכרון או יותר לא יכולים להשפיע על ביצועי המחשב לעומת 4 ג'יגה זכרון המומלצים? האם מי שקונה מחשב חדש שווה לו להשקיע עוד 300-400 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עד כמה זה נכון, האם לא רואים הבדל רציני גם ב-נגיד בין 667MHZ ל DDR3 ב2000MHZ ? או שהכל קשור ברמת האובר קלוק הכללית שעושים למחשב? אשמח להסבר מפורט יותר או הדגמות מקישור..
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ראיתי שיצאו לוחות שהם Nforce 2 רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי ומה למעשה זה עושה מבחינת תקציב אני יכול לקנות לוח רגיל של אפוקס או לוח של אפוקס עם Nforce 2 אבל מה למעשה ה- Nforce יעזור לי??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עד עכשיו היתי מחליף קבלים במסכים בלי בעיה, היתי מוציא את הקבל, שואב עם שואב בדיל ידני את הבדיל מכניס במקומו קבל ומלחמים. ניסיתי על לוח אם רגיל ואני לא מצליח להוציא את הקבל מהלוח, אני בקושי מזיז לו עם המלחם (יש לי תחנת עגינה ATTEN 8586) ואני מכוון על 480 מעלות, מה אני יכול לעשות כדי להוציא את הקבל כמו שצריך בלי הרבה מאמץ, והאם אני צריך להכניס אותו במקום שלו או פשוט לחתוך את הרגליים שלו ולחבר אליהם את הקבל החדש (כמובן שזה לא יהיה כל כך יציב)
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בין שיחותי עם המשתמש Playaz הלוהוא אחיה הדפוק! חחח עלתה השאלה מי מהחברות יותר טובה , מי יותר מתקדמת , יותר מצליחה , ויותר כדאית .. אני אמרתי שאינטל יותר טובים מכול הבחינות ואיך שלא נסתכל אינטל היא המובילה בשוק ואילו אחיה אמר שAMD היא החברה שמשתווה לאינטל ואף בחלק מהמעבדים באותה קטגוריה אף טובה ממנה מבחינה כספית והן מבחינת ביצועים. אנא ממכם חברי הפורום היקרים האירו את ענינו לגבי הסוגיה הזאת מי יותר טובה? אינטל או AMD
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הזכרונות הכי טובים (לא משנה מחירים!) לאיי אמ די מ 1 עד 10, לא יותר מזה. (לאינטל ב DDR400 של DUAL DDR) וככה גם לאיי אמ די. (לא משנה איזו מהירות או DUAL DDR) מ1 עד 10 גם. אני מאוד אודה למי שיוכל לכתוב אני זקוק לזה 8)
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שששששששלום. שלושת הזכרונות של OCZ. OCZ Platinum 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) http://www.newegg.com/Product/ComboDealDetails.aspx?ItemList=Combo.442937 $268.98 OCZ Obsidian 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) http://www.newegg.com/Product/ComboDealDetails.aspx?ItemList=Combo.442939 $255.98 OCZ Special Ops Edition 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 http://www.newegg.com/Product/ComboDealDetails.aspx?ItemList=Combo.442945 $254.99 TIMINGS: ל PLATINUM יש 7-7-7-20 ל OBSIDIAN יש 9-9-9-24 ל SPECIAL OPS יש 8-8-8-24 כולם 1.65V רשום אני קונה את זה COMBO עם PHENOM II 965, הוא גם ככה תומך רק עד 1333MHZ, אבל האם 1600MHZ יעזור לי ב …
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אולי מספיק אם הקרקס הזה של אינטל נגד AMD ולהיפך וחוזר חלילה ? ואני מצפה גם מליאור ומהאתר בכלל לא לדלג / להתעלם מהפיל שבחדר - אפל. כי כל ההכרזות האלה, כמו זו האחרונה היום, אולי מציגות שיפור כזה או אחר, אבל בואו, לא ממש מדגדגות את מה שמציעה אפל בניידים, בטח לא בזמן סוללה וביצועים עם סוללה. אז חלאס, העיני האנשים תנקרו ?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לבן דוד שלי מחשב עם פנטיום D 3.3GH ויש שם לוח P5PE-VM של ASUS רציתי לדעת איזה זיכרון הולך שם? DDR2? או DDR1? וכמה גיגה הכי הרבה שאפשר לשים?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, בקרוב (לאחר ירידות המחירים של Intel והצגת ה-8600GT) אקנה מחשב חדש ;D את המחשב הישן אני רוצה לתת לאחותי. המפרט הוא: Athlon XP 1700 עם קירור סטוק (מאוורר יוחלף לחדש בעת ההעברה) 2x256MB DDR1 (רץ על 266MHz בגלל יציבות) Maxtor 60GB + Maxtor 120GB מלאים בתוכנות + הרבה מוזיקה ... צורב DVD מסך מאג 19" CRT כרטיס מסך nVidia MX440 (היה R9200 שנשרף ..) אחותי סטודנטית והשימושים העיקריים שלה יהיו אינטרנט + office. השאלה היא - מה אפשר לעשות על מנת לתת לה את המחשב במצב האופטימלי ? (אל תשכחו שמחשב הוא כבר כמעט בן 7 שנים) תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על לוח ל C2D עד ~600 שקל למעבד מסדרה E6XXX. אובקלוק קליל-בינוני כנראה יתבצע. ד"א יש היום לוחות עם HDMI? אם כן זה מחייב שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה? תודה
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שאלה פשוטה תשובה פשוטה. (חיפשתי ולא מצאתי) ואיפה ניתן להשיג מעבד כזה? (לא יד שנייה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מתכנן לקנות מחשב חדש,מעבד : Intel Core 2 Duo E6400 Box ,מיכוון שבעוד חודש חודשיים יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ויהיו זולים יותר ממה שיש כרגע בשוק אז אני מחכה קצת עם הקנייה. אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדיי לי לקנות .יש מלא מלא סוגים וכל מיני שמות ואין לי מושג מה כל אחד נותן לי כי קראתי בכמה כתבות שלוח אם בגדול הם אותו דבר אבל יש להם כל מיני אפשרויות ויציאות שונות שמרימות תמחיר שלהם. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים שיש בו כרטיס מסך אחד. אני זקוק להמלצות על לוח אם טוב אסוס או גיגבייט,והסבר מפורט עם אפשר. וועוד שאלה בנוגע לזיכרון,אני רוצה DDR2 אבל אני לא יודע מה יותר כדיי מבחינת הגודל,כי יש 1 ג'גיה מהירות 800 ויש 2 ג'גיה במהירות של 667 ושניהם באו…
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב שיהיה מבוסס על AMD VENICE 3200 עם לוח אם MSI K8N Neo4-F .... בקשר לזכרונות אני לא סגור....אני מתלבט בין GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value Dual Channel שעולים 150 שקל פחות מ- Corsair 512MBX2 PC 3200 C2.5 Value מה שכן יש מצב לאוברקלוק עד כמה שאפשר לעשות עם הלוח אם הזה....אז אם ככה איזה זכרון עדיף ?ואם משהו מכיר סקירות עליהם שיעלה אותם...
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לא הבנתי משהו: למה המעבד מסומן כ- 4800 אם יש לו רק 512kb קאש, לעומת 1 מגה בייט במעבד 4600 שנחשב נחות ממנו ושניהם עובדים באותה מהירות שעון? זה חוזר על עצמו בהבדלים בין ה- 4400 ל- 4200 למרות שלשניהם יש את אותה מהירות שעון. http://www.memoryexpousa.com/1.html משהו מוכן לשפוך אור על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הבנתי שלSLI הלוח אם הכי טוב לOC זה הDFI. אבל אני מחפש לוח אם טוב לOC שקע 939 חיבור PCI-E X16 אחד בלבד וsata2 כמובן, וNforce4ultra ציפסט(אם תשכנעו אותי שזה לא צ'יפסט טוב לOC אז אני אתפשר)
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום! אני מוכן לקנות מחשב. בעיקר למשחקים. רציתי לשאול אתכם אם בחודשים הקרובים ייצא משהו שמאוד כדאי לחכות ולקנות אותו? אני יודע שאין סוף לדברים האלה אבל אם זה משהו באמת מיוחד שחבל שאח"כ אני יפספס אותו. אני מדבר בעיקר על מעבדים, לוחות אם וכ. מסך כי אלו הדברים היחידים שבאמת מתעדכנים ומשתנים הרבה. להזכירכם המחשב מיועד לצורכי משחקים.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ומה יותר שווה לקנות בתושבת 478 PGA והאם זה מתאים לכל לוח אם של סוקט 478 ???
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ואם כן, איפה ניתן לקנות ושל איזה חברה?
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-