מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שאלה:מה ההבדל בן dual core ל core 2 due? לא הבנתי מה ההבדל בינהם שמעתי שאולי זה ה bit בכל אחד מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה ההבדל גם בביצועים והאם ההפרש משמעותי תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי דילמה די גדולה שברצוני לפתור. יש לי מחשב בן כמאט שנתיים המפרט הוא כזה: intel i7 930 Gigabyte x58a-ud3r rev1 6GB ram 1600mhz corssair TX 750w Gainward GTX570 1280Mb Seagate 500Gb barracuda 7200RPM Patriot Wildfire 120GB SSD עכשיו הדילמה היא כזו: אני רוצה לקנות או כרטיס מסך נוסף בשביל SLI אבל לפי מה שאני קראתי ברשת לא כל כך כדאי לקנות עוד כרטיס אלא עדיף לקנות כרטיס אחד שהוא חזק יותר. השימושים שלי הם בעיקר משחקים אבל יש גם הרבה עבודה בגרפיקה עם תוכנות כמו פוטושופ 3d Studio Max ו ZBrush אז אני מתלבט מה עדיף עוד GTX570 או כרטיס חדש כמו GTX670? יותר מזה האם הלוח אם שלי בכלל יתמוך בכרטיס חדש מסוג GTX670? הרי חריצי ה PCIE הם בגרסא 2 והכרטיס החדש הוא PCIE3 אם כבר …
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום,קניתי זכרון ocz 1024 (512 *2) gold coper 667mhz 4-4-4-8 אמרו לי באתר ש mhz יותר חשוב מתזמונים אע"פ שאין לי מושג למה זכרון שהוא פיזית יותר מהיר הוא עולה פחות(שקלתי לקנות 533mhz עם תזמונים של 3-3-3-8 ) ??? אז אני אודה לכם אם תגידו לי אם יש דרך להוריד את ה mhz ובכך לשפר את התזמונים כדי שאני ארגיש את המהירות בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
צריך לוח אם מותאם למשחקים אם DDR2 ותאימות למעבד D intel pentium מומלץ שיהיו שני חריצי כ.מ. PCI-E 16X
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 2. אני רוכש מחשב חדש מבוסס על לוח האם הזה, אבל יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט שאני ארכוש. האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ?
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איזה מעבד לדעתכם חזק יותר ומה ההבדלים למעט הסוג: פנטיום 3 1000 קופרמיין או סלרון 1200 טולטין עם 256K זיכרון מטמון, והאם לוח שמותאם למעבד קופרמיין הראשון שהוזכר בשאלה יתאים גם למעבד טולטין?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
התפרסם כתגובה לכתבה הבאה http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/04/24/nvidia-declares-war-intel גדול - לקרוא ולהנות Thought I'd post it for a bit of fun. Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Today on the Jerry Springer show, Nvidia confesses to Intel that not only is she cheating on Intel, but Nvidia is also a Transexual!!! Nvidia: Thats right Jerry, I'm here to tell Intel what a loser he is and also that I'm a Transexual. Jerry: How long have you been cheating on Intel? Nvidia: Since he started with this CPU/GPU buushit... Jerry: Do we need to go to commercials? No? Let's bring Intel out! *** Crowd Cheers *** Jerry, Jerry, Jerry,…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שיעודו הוא עיבוד תמונות גרפיקה בסיסית ואופיס. נאמר לי שהאינטל 5200 יספק אותי. השאלה היא אם כדאי לקנות לוח G31 כלשהו או G41 בהנחה שאני מוסיף כרטיס מסך בסיסי כגון ה Zotac nVIDIA GeForce או Leadtek 8400GS 512MB או Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB אשמח לשמוע את דעתכם וגם איזה לוח אם עדיף MSI או GIGABYTE? תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי זיכרון טייוס ddr2 667 והלוח אם זה אסטרוק 775 dual vsta עכשיו שהמחשב עולה הוא מזהה רק 533 האם זה הגיוני ? memory bus proporties: bus type:ddr sdram real clock:267mhz(ddr) effective clock:533mhz זה מeverest האם אכלתי אותה והלוח אם תומך רק עד 533 ? ולא 667 כמו שחשבתי ?
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לוח אם למעבד AMD Phenom II X4 965 BE, שתומך בזכרונות DDR3 1600MHz. השימושים במחשב יהיו לגיימינג כבד, גלישה, אופיס, סרטים בפורמט HD ועוד. לגבי יציאות כאלו ואחרות - אין העדפות מיוחדות, מקסימום תשאלו אותי ספציפית ואני אענה. אני מתכנן OC למעבד, אז חשוב שהביוס יתמוך באפשרויות OC מתקדמות. תקציב עד 750 ש"ח, עם אפשרות לחריגה אם יש צורך ממשי. תודה עריכה: איכות הסאונד חשובה לי, אבל אני לא מתכוון לקנות כרטיס קול ייעודי, לכן חשוב לי שכרטיס הקול המובנה יהיה איכותי.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
למחשב המיועד לביצועים, משחקים וכ"ו אולי גם OC אני אישית לא הייתי הולך על אינטל בשביל להרכיב מחשב חזק הייתי הולך על אסוס,זה בשביל דוד שלי,הסכום כסף הוא בערך בשווי של הלוח שמוזכר כאן,בערך אלף ש"ח. אם יש לוח דומה בנתונים של אסוס,שהוא בעצם יותר טוב אז תגידו. תודה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת להרכיב מפרט של מחשב אני מתחילה ללמוד קורס של ניהול רשתות לכן יהיה צורך בהקמת שרתים וירטואליים אני מאוד מתלבטת בעיקר בין 3 מעבידים 1.AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 2.AMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 125W 3.Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz אשמח אם תעזרו להבין מה ההבדלים העיקריים בין 3 המעבדים והאם כדאי INTEL או AMD ומה מהם יהיה יותר רלוונטי בשבילי אשמח אם גם תוכלי להמליץ על לוח אם שתתאים למעבד שתבחרו כרגע אני מעוניינת בלו אם עם כרטיס מסך מובנה אבל עם אופציה לשדרוג לכרטיס מסך בהמשך אם יש הצעות יותר מתאימות אשמח לשמוע תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם לוח ASUS P8Z68-V, זיכרון 16גיגה, ומעבד i5-2500K. בנוסף יש כ.מסך RADEON HD7850 משופר, מארז מידי Lian-Li וספק כח אמריקאי 750W (אין בעית חיבור ללוחות החדשים) עיקר העבודה היא באוטוקאד ומאיה. בנוסף התחביבים הכבדים, פוטושופ לייטרום ופרימייר. אין כמעט משחקים. פה ושם קודי.. מכיון שעברו כמה שנים טובות מאוד עם הנ"ל, רציתי להשתדרג במעבד, לוח אם, זכרונות ואם צריך עוד .. אין כ"כ מגבלת תקציב אבל בסביר. אשמח להצעותיכם המומחים.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש, עידכנתי ביוס להכי חדש אז - כאמור לפני כחודש. כרגע יצאה גירסא חדשה... א. האם יש צורך לעדכן? ב. במידה וכן, האם זה ייתן שיפור כלשהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512MB ואני משתגע (DDR2 533), יש לי לוח אם תומך רק DDR2 400/533 מה"ז לפי מה שהבנתי גם 667MHZ יעבוד על הלוח אמנם במהירות של 533, זה נכון? אם כן אז איך הזכרון הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2699 תודה! שאלה של חבר שלי: יש לו מחשב כזה Intel p4 3.2ghz s478 MoBo ASUS P4U800 - X fx5200 מזדיין בתחת 512MB of DDR1 ram (400MHZ) 450W GENERIC הוא חושב שהוא צריך לקנות מחשב חדש אבל הוא רק צריך לשדרג כרטיס מסך וזכרון לא?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רואה שיש שני סטיקים של זיכרון, אבל המחשב קורא לי דרך MY COMPUTER 3.25 גיגה. האם עשו פשלה בחנות, או שמא WINDOWS ככה מציג את הזיכרון ? g0vner_x3
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, נראה שלוח האם שלי הלך לעולמו אחרי שנים רבות וטובות של שירות נאמן: מדליק את המחשב, יש מתח, המאווררים פועלים, אבל אין תצוגה. כמו כן, אין את הצפצוף ההתחלתי. החלפתי ספק - לא עובד. הוצאתי את הזכרונות - התחילו הצפצופים האופייניים לזכרונות שלא נמצאים. הכנסתי בחזרה - ושוב אין תצוגה ואין צפצוף ראשוני. הוצאתי והכנסתי את כרטיס המסך - וללא הועיל. כאמור, נראה שמדובר בלוח האם. הדגם שיש לי היום הוא Gigabyte GA-P35-DS3L, עם מעבד Core 2 quad Q9300, ארבעה ג'יגה זכרון, כונן קשיח וכונן SSD, כרטיס מסך nvidia geforce לא-זוכר-איזה-דגם :-) נראה שכבר לא מייצרים את לוח האם הזה, ועלי לעבור למשהו חלופי. מה הדגם שהכי יתאים להחליף את זה שהתקלקל? תודה רבה על הסיוע!
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא בטוח בכלל שזה המקום לכתוב בו תהודעה, מכיוון שלא נראה לי שזאת בעיה במעבד עצמו...אבל לא נורא שמשיהו יעביר אם זה לא המקום . בכל מקרה, אני עובד עם ווינדוס ויסטה 64 המערכת עובדת סבבה הכל טוב ויפה, וגם המעבד בניצול של 1% - 10 בלחץ ... משום מה, אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להיות איטי, אני בודק ניצול ביצועים, ורואה שהמעבד קפץ ל 100% והוא ממשיך לעבוד ככה עד שמבצעים ריסט . אין שום וירוסים בדקתי כמה פעמים, ושום ספאים ותוכנות ריגול, המערכת דיי חדשה... * נשמע דבילי, אבל שמתי לב שזה קורה כמעט כל הזמן, אחרי שהמחשב כעבור 25 דקות ככה מכבה תצג . המעבד אגב Q6600 זיכרון 4 GB
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב לחבר, שאין לו את הדיסקים המקוריים של המחשב. אני צריך למצוא את הדרייברים למחשב intel celeron d 346 לא הצלחתי למצוא אותם באתר של אינטל, וגם לר בכל מיני נסיונות חיפוש בגוגל. תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם שבאחת מהיציאות סאונד שלו (הירוקה) נשבר פין של אוזניות, רציתי לדעת האם ישנה דרך לשחרר את הפין שנשבר בחציו מהיציאה? מצורפת תמונה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי. אני רוצה להוריד דרייברים ללוח האם שלי. אז נכנסתי לאתר היצרן, חיפשתי את הדגם ואכן מצאתי את הדרייבר אך הופיעו שתי גירסאות: 1. GA-K8NF-9 (Rev 1.x) .2 GA-K8NF-9 (Rev 2.x) מה משמעות Rev? תודה
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לוח אם: GA-EP45-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844 מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply כרטיס מסך: ASUS HD 4870 DK 1GB http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=KHXbfBCo7bXr3ohF כרגע יש לי זיכרון של 2GB מהירות 667 אני חושב להוסיף עוד 4GB אבל אני מתלבט בעניין, אם אני עושה את זה אצטרך לעבור למערכת הפעלה של 64Bit, פה אני חושש רק בגלל התוכנות וכל העניין הזה, אבל בטח אמצא תחליף... ובקשר למהירות, קראתי בנעוץ "שאלות נפוצות" בקשר לזה שאם מוסיפים זיכרון במהירות גבוהה אז הוא ירד למהירות הנמוכה של אחד הזיכרונות. האם העניין של מהירות הזיכרון ממש קריטי וארגיש את זה בביצועים? אם …
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תודה לעוזרים. השאלה בכותרת=]
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ידוע מתי ירדו המחירים של המעבדים כפולי הליבה של AMD ובפרט AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 ?? אני לא יודע אם לחכות שהמחיר קצת ירד ולקנות את המעבד הנ"ל או שאין טעם לחכות וכדאי כבר עכשיו לקנות מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
סלחו לי על הבורות אבל אחרי קריאה באתר קצת התבלבלתי איזה תיזמון עדיף בזיכרונות כמה שיותר נמוך(CL7) או גבוהה (CL9)
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-