עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mavingadol,

יש לי כרגע מעבד I3 2100 שמותקן עליו קירור ThermalRight Ultra 120 . אני מעוניין לשדרג את המעבד מהיר יותר ומעבד שיכול לסחוב OC , ראיתי שיש 2 מעבדים טובים לנושא של ה OC אחד זה 3570K שעולה 1160 ש"ח , שזה פלטפורמה חדשה והשני זה 2500K שעולה 950 ש"ח , שזה פלטפורמה ישנה יותר . שתיהם מתאימים לי ללוח אם . איזה מעבד יותר משתלם מבין השניים ? עם איזה מעבד אני יכול להגיע ל OC גבוה יותר ? והאם שוה להוסיף את ההפרש של 210 ש"ח בין המעבדים בשביל מעבד בפלטפורמה חדשה יותר והוא מהיר ב 100MHZ יותר ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by haimvrt,

:s05: :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  3. יש תאריך מדויק? שווה לחכות ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by mordidot,

http://www.skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm תודה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by dm_wa,

מישהו יודע אם אפשר למצוא אותו בארץ וכמה הוא עולה והאם הוא עדיף על הE2160 של אינטל מבחינת ביצועים עבור שימושים משרדיים ללא OC אחרי שקראתי קצת אצל טום/תום http://www.tomshardware.com/2007/06/18/amd_smart_strike/ אז הAMDx2 be2350 שהוא מעבד חדש וחלש של AMD אשר אמור להחליף את הAMDX2 3800 ומשפר את הצריכת חשמל שלו ברוב במבחנים הוא מפגר אחרי הE2160 גם אם זה רק בקצת אבל מבחנת הספק הוא מביל למידע נוסף יש את הקישור

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by avihai007,

כשאני עושה בדיקה לזיכרון בסנדרה המבך מהבהב עד שאני סוגר איכשהו את הסנדרה. זה בעיה בזיכרון? ניסיתי כמה גרסאות של הסנדרה ובכולם זה אותו הדבר. הזיכרון הוא בסטיק אחד והוא על באס של 133 (הרגיל) בתיזמונים של 6-2-2-2-2.5 תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by striker,

מה ההבדל בין opteron ו athlon 64,? האם לוחות האם שמתאימים לאחד יתאימו גם לשני?

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום האם יש לוחות אם שתומכים ב-2 מעבדים כדוגמת Q6600 ? אני יודע שיש לוחות כאלו ל-XENON ...QUAD CORE האם לוחות אלו מתאימים גם ל-Q6600 ? אם יש לכם לינקים אוד ה מאוד

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  9. שלום. העלאת המכפלה מביאה גם להמהרה של הליבה הגרפית? או שאין קשר בין השתיים? תודה!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. Started by ron56,

יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV ,היום יש לי 750 זכרון, יש בלוח 2 חריצים לזכרון. מה כמות הזכרון המקסימלי שמתאים ללוח הזה.לא הצלחתי למצוא. הזכרון הוא DDR1 תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  11. במיוחד הלוח: MSI P6NGM-L NVIDIA GeForce7050 LGA775

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by BaLiLi,

שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב (מופיע במפרט) טת המשב רכשתי עם 2 סטיקים 512MB 667 של TWINMOS אבל לאחר בדיקה בMEMTEST גיליתי שהם פגומים וכשבאתי לחנות הם אמרו לי שאין במלאי ונתנו לי במקןם 2 סטיקים של SUPERTALENT 512 MB 667 עם גוף קירור מאלומיניום האם הסופרטלנט שווים ברמתם לTWINMOS?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by Alonsp,

השאלה בכותרת ויצרן של ASUS בבקשה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by parsi1,

. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer …

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by Lirans,

שלום חברה לאחרונה נתקלתי בכל מיני דגמים של מעבדים ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם. לדוגמא: ראיתי בכל מיני מעבדים דברים כמו socket 939 או box או lga775. האם מישהו יכול להסביר לי בקצרה על הסוגים השונים של המעבדים? שאלה נוספת - מגלישה באינטרנט ראיתי שהרבה ממליצים לקנות מעבדים של amd. נתקלתי לאחרונה במשחק שדורש מעבד בעל טכנולוגיית ה hyper threading שקיימת רק במעבדי intel. איך אני יכול לדעת שאם אני קונה מעבד של amd, שלא פתאום אני אגיע למצב שלא אוכל לשחק בכל מיני משחקים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by etay44,

הנה קישור http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=636 תגידו לי אם שווה לקנות אותו או יש יותר טוב אבל אותו מחיר

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  17. שלום לכם אתמול רכשתי את הזיכרונות האלה G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 מKSP. הכל עובד פיקס רק שבביוס רשום שהם עובדים בתדר 1333. איך זה יכול להיות? מה אני אמור לעשות כדי שהם יעבדו בתדר 1600? תודה לעוזרים וחג שמח

18. Started by dasdas32,

אני מעוניין לרכוש מעבד e6300 ויש מגוון של לוחות אם.. אני מעוניין בלוח אם מסוג ASUS התקציב בסביבות ה500 .. שני הלוחות ששמתי לב אליהם הם : - 1. p5vda p5lmx 2 אשמח אם תעזרו לי בבחירה... דגש על לוחות מבוססי אינטל..

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by LinuxShells,

ברשותי לוח אם זה. האם אפשר לשפר למעבד מעל 2 ליבות? מצורף קישור ללוח אם שלי , ברשותי גירסה 2.x http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2926

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. Started by natan805,

קראתי בנעוץ ובעוד פורומים שהלוחות החדשים תומכים במעבדים עתדיים.ועדיין זה לא מובן לי.או שלא הבנתי נכון.מה הכוונה מעבדים עתדיים? עד כמה שנים זה יתמוך? ואיך זה משתנה בין שאר הסוקטים למשל 750 620 וכו.האם אני אוכל לחבר ללוח שלי את המעבד שיצא בעוד 4 שנים?. יש לי לוח‎ gigabaite: soket ‎750‎ p55‎ ud3‎ ‎.תנו לי קצת מידע.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. שלום יש לי לוח אם אסוס דגם775 Asus P5LD2 פירמטי את המחשב והתקנתי את הדרייברים דרך האתר שלהם...(אין לי את הדיסק) עכשיו אני מנסה להוסיף את הג'ויסטיק שלי דרך הgame controller והוא אומר לי שהgameport שלי לא מותקן.... ואני לא מוצא דריבר או משהו כזה שצריך להתקין והוא גם לא מזוהה בחומרה כדרייבר לא מותקן,המחשב פשוט לא מזהה אותו... תודה לעונים ואם זה לא המקום לשאול את זה אשמח אם תעבירו למקום הנכון

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by theforce1,

יש לי כרטיס מסך של zotac gtx 480 ,מארז coolermaster haf X, מעבד intel pentium d cpu 2.8ghz ולוח אם די עגלה, עכשיו השאלה החשובה היא האם לחכות ל6 ליבות של אינטל שיצא בפברואר (לא אקסטרים) , וללוח אם asus תומך לוסיד הידרה... או לקנות עכשיו משהו, שאלה נוספת האם המעבדים החדשים שיצאו בפברואר יתמכו בלוחות אם הקיימים היום ואם כן איזה... אני הבנתי שיקראו להם core i9..... תודה לממליצים.... אה וכן התקציב ללוח אם ולמעבד הוא 2200 ש"ח. ???

23. לקח למפתחים של Ashes of the Singularity בערך חודש להוציא עדכון למשחק כדי לתמוך בצורה טובה יותר במעבדים החדשים של AMD. מציגים שיפור של כשלושים אחוזים בביצועים במשחק. בנצ'מרק מחודש למשחק Ashes of Singularity

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  24. אני קצת נדלקתי על הפנום אבל כמו שאני רואה במפרטי מחשב המעבד היחיד ששים במפרטים הוא 8400, גם אם זה מפרט של 3000 או 16000..... לא הבנתי למה מה כל כך מדהים בו חוץ מעלות-תועלת..... אם אפשר להשקיע ביותר, הפנום שאני מדבר עליו הוא שלוש ליבות... נגיד ה8750 הוא 2400 מגה הרץ לליבה שבתכלס זה יוצא יותר מה8400... אם אפשר תשובות נורמאליות ולא להגיד סתם האינטל יותר טוב כי זה כבר חפור... בקיצור איזה מעבד עדיף? Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz http://skypc.co.il/pl_product~IE8400~3~0.htm AMD Phenom X3 8650 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1237 AMD Phenom X3 8750 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1236

25. אוקי חבר'ה בן דוד שלי התחיל עם הבדיחות שלו שוב אני רוצה שתשתיקו אותו, גם כן זה חושב שיש לו פרסקוט אז יש לו מעבד על. הוא מתחיל לבסס לי דברים על סמך בן אדם אחד. אני רק רוצה שתסבירו לו שפרסקוט "קצת" מתחמם יותר מאתלון xp.

• 11 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.