עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by msa90,

שאלה:מה ההבדל בן dual core ל core 2 due? לא הבנתי מה ההבדל בינהם שמעתי שאולי זה ה bit בכל אחד מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה ההבדל גם בביצועים והאם ההפרש משמעותי תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by tepez,

אני מתלבט בין שני המעבדים, למחשב חדש לשימוש משרדי. אגב, איפה אני יכול להשיג אותם בתל אביב?

3. Started by cool_boy-PP,

נערך......

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by argentinick,

1. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 2. אני רוכש מחשב חדש מבוסס על לוח האם הזה, אבל יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט שאני ארכוש. האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ?

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by Dtour,

שלום חברים, אשמח להמלצה מה יותר מהיר/טוב/ מומלץ Athlon XP2700 או P42.6 800 HT? בברכה, Dtour

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by buzz man,

סוף סוף קצת מבחנים ראשונים של המעבד החדש של AMD מתחילים לצוץ והעסק נראה מבטיח. לפני שמיליון אנשים קופצים פה - נכון זה לא באנצ'ים מלאים/רשמיים ואני בטוח שהם יגיעו בנתיים כמו שאמרתי - נראה טוב http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=663&Itemid=1

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. שלום לכל קוראי אשכול זה אני חדש פה ואני מנסה להבין כמה שיותר שבעתיד אני יוכל לעזור לאנשים פה. אני רוצה לדעת כמה דברים על חלקים אצלי במחשב. יש לי לוח מבית gigabyte ששמו: ga-8s655fx(ultra/l) אני רוצה לדעת מהיא מהירות הבאס של לוח זה וגם האם אני יכול לשדרג את הזיכרון שיש לי שהוא adata 256 mb 400 mhz לזיכרון 1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme OCZ אני צריך תשובה דחוף תודה לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  8. אני צריך לוח אם ומעבד שאיתם אני יוכל לצפות בסרטי HD 1080P ללא תקיעות, יש לי כרטיס מסך 9500GT שכתוב על הקופסא שהיציאה היא 1080P ותומך בHDMI אבל עם המעבד שלי (פנטיום 4 שגוסס לו כבר כמעט עשור בערך) זה לא הולך כל כך חלק אפילו שעשיתי OC מ3GHZ ל3.4, 3.41 המחשב כבר קורס =\ יש לי ספק של 550W, אין לי כסף להשקיע גם בספק ככה שנצתרך להסתפק בספק הזה... אני מתכנן גם לשחק בזמני הפנוי במחשב אז קחו את זה בחשבון אני גר בחיפה אז אני צריך חנות שקרובה לחיפה, TMS, KSP, אייבורי ומה שעוד יש.. תודה ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  9. בהתחלה רציתי את האסרוק.. בחנות אמרו לי אבל.. אתה מבין והכל אבל לגבי הלוח אם אתה טועה זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך סוסיטה.. ואני לא מתכנן OC.. והאסרוק הזה התאים לכל המחשב אבל הם אמרו זה יתאים אבל זה ממש טיפשות לעשות כזה דבר.. ושזה יוריד לי גם בביצועים שזה הרי מה שמקשר בין כל החלקים בקיצור אמרו לא לקחת את זה האם הם צודקים במה שהם אמרו וזה באמת יוריד לי בביצועים או במשהו? ואז אני לאידוע איזה לוח אם לקחת.. 945G של גיגהבייט או אפילו 965G או P5B-VM.. אני פשוט לא רוצה שזה יוריד בביצועים.. ממה שהבנתי עד היום מהפורום אם לא עושים OC כל עוד הלוח מתאים לכל החלקים הוא יהיה סבבה וגם אנשים אומרים דברים טובים על אסרוק.. אז מה אתם אומרים לעשות?

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by Tal Israeli,

שלום לכם, אני מחפש לוח אם למעבד AMD Phenom II X4 965 BE, שתומך בזכרונות DDR3 1600MHz. השימושים במחשב יהיו לגיימינג כבד, גלישה, אופיס, סרטים בפורמט HD ועוד. לגבי יציאות כאלו ואחרות - אין העדפות מיוחדות, מקסימום תשאלו אותי ספציפית ואני אענה. אני מתכנן OC למעבד, אז חשוב שהביוס יתמוך באפשרויות OC מתקדמות. תקציב עד 750 ש"ח, עם אפשרות לחריגה אם יש צורך ממשי. תודה עריכה: איכות הסאונד חשובה לי, אבל אני לא מתכוון לקנות כרטיס קול ייעודי, לכן חשוב לי שכרטיס הקול המובנה יהיה איכותי.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. כותרת תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by ExTazy,

מה ההבדל בין 2 הלוחות הללו : 1) INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM 2) Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L האם הGIgaByte עדיף בהרבה ? האם הINTEL מתאים יותר למעבדי INTEL ? ומה המחירים שלהם בערך ? אני פשוט קונה מחשב עד יום ראשון ואני ממש מתלבט .. הציעו לי בחנות שהלוח של INTEL עדיף כי הלוח של Gigabyte מוחלש .. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by TapUdi,

ראיתי שיצאו לוחות שהם Nforce 2 רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי ומה למעשה זה עושה מבחינת תקציב אני יכול לקנות לוח רגיל של אפוקס או לוח של אפוקס עם Nforce 2 אבל מה למעשה ה- Nforce יעזור לי??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום חברים אך אני יכול לדעת איזה לוח אם יש לי בלי לפתוח את מחשב תודה!!!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. להל"ן מספר לוחות שאהבתי מה הכי טוב ואם יש מקום לשיפור... ‏P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ ‏P5Q PRO Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a‎

16. שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד Q9550 וכרטיס מסך אחד חזק רציתי לדעת אם חוץ מההבדל של ה-PCIx שב-PRO יש שניים ישנם עוד הבדלים תודה לכל העונים מראש

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by ZXY1,

שדרוג למחשב שהלוח שלו כבר לא עובד עד 2000 ₪ מחשב למשחקים קצת מעל הממוצע משחקים כבדים בינונים לכרטיס שיש לי החומרה שיש מהמחשב הישן: מארז מחשב Thermaltake Soprano (VG7000BWS ספק כח Corsair HX520W צורב Samsung SH-S183L 18x כרטיס מסך Gigabyte- nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe החומרה שאני חושב לקנות: מעבד Intel Core I5 2500K Box לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3 זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G מאורר למעבד ‏Scythe Katana 3 CPU Cooler או Arctic Alpine 11 משחה טרמית למעבד אפשר בלי משחה? ועם כן איזה מומלצת וכמה היא עולה? מה אתם אומרים על המפרט? תודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by snird,

בנתיים ראיתי במעבדים האו רק עליה... מ1,000 ש"ח בSKYPC זה עלה שמה ל 1,030........ ובKSP מ1,020 בהתחלה ל 1,070... \= אני מדבר על הE6300........ צפויה בו יריד בשבועיים שלוש הקרובים?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by URON,

בטעות רכשתי מפרט מ-KSP עם לוח אם בעל יציאת VGA בלבד . [table][tr][td] [table][tr][td]יש בחנות לוח אם דומה עם יציאת DVI השאלה שלי ,האם ההבדל בין החיבורים ( VGA TO DVI) מורגש בשעת הצפייה במסך, והאם זה שווה החלפת לוח אם.. לוח אם 1.עם VGA בלבד Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA לינק - http://ksp.co.il/?uin=135822. עם DVI בלבדAsus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI לינק - לוח אם Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI [/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  20. רציתי לדעת מה הזכרונות הכי טובים (לא משנה מחירים!) לאיי אמ די מ 1 עד 10, לא יותר מזה. (לאינטל ב DDR400 של DUAL DDR) וככה גם לאיי אמ די. (לא משנה איזו מהירות או DUAL DDR) מ1 עד 10 גם. אני מאוד אודה למי שיוכל לכתוב אני זקוק לזה 8)

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by ronoz,

להלן לינק למוצר: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=80098&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70&aff=Zap〈=HE אני בוחן את ה-ION הנ"ל למדיה סנטר. לא ברור לי כמה הוא חזק. מה המפרט המקביל במעבדי אינטל ולוחות רגילים? תודה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. ידוע מתי ירדו המחירים של המעבדים כפולי הליבה של AMD ובפרט AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 ?? אני לא יודע אם לחכות שהמחיר קצת ירד ולקנות את המעבד הנ"ל או שאין טעם לחכות וכדאי כבר עכשיו לקנות מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by NI4NI,

אם אני קונה מעבד ATHLON64 DUAL CORE, האם אני צריך צ'יפסט מיוחד שתומך בזה או שכל לוח עם תושבת 939 רגיל יהיה בסדר ? תודה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  24. הגיע הזמן לשדרג את הe6300 שלי הלוח אם שברשותי לא תומך ב8400 לכן חיפשתי את הלוח אם הכי בסיסי שיתמוך במעבד, מכיוון שאני לא מעודכן ממה ששקורה בשוק בשנה האחרונה רציתי לדעת אם שילוב זה יעבוד , או שהלוח יגביל אותי באיזשהי מידה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by _Amaterasu_,

הלוח שאני מתכנן עליו הוא H87 של ASUS עכשיו אני רוצה שמעבד 4770 לא יוריד את התדר במצב מנוח ? אם אפשר לתקוע את המעבד במהירות הטורבו שלו ל4 ליבות ?

דיונים חדשים בפורומים