מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
חבר'ה יש לי מעבד סמפרון 2600 1.6G בסוקט 754 עם 128K כדאי ב-300 שקל להביא סמפרון 3100 1.8G עם 256K במקומו? ההבדל ביניהם שווה את הכסף? ד"א המחשב מיועד למשחקים תודה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם לפני שנה וחצי רכשתי מחשב עם מעבד AMD 4200 לאחרונה המחשב החל לעשות בעיות שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה קניתי את המחשב והמעבד נמצא תקול כעת במעבדה נאמר לי שאני צריך לחכות 14 יום לערך עד שהם ייקבלו מעבד חדש בתמורה למעבד שלי רציתי לדעת אם זה זמן הגיוני לחכות והאם לא יותר הגיוני שיחליפו לי מעבד מתוך המלאי שברשותם ואם זה הנוהג בחנויות שמוכרות מחשבים כאשר מתקלקל מעבד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ברשותי gigabyte x48 ds 5 על מנת לחבר אותו יש את השקע הרגיל של 24 פינים ויש עוד שקע קטן בצד של 8 פינים. עד עכשיו הוא היה מחובר בשניהם. השאלה שלי, האם חובה לחבר אות שניהם על מנת שהלוח אם יעבוד, מה ההבדל בין שני השקעים ולמה יש לוחות אם רק עם שקע של 24פינים. ספר ההוראות לא שפך אור בנושא. אני יכול לצרף תמונה אם זה משנה... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד E6300 בעל הליבה הכפולה של אינטל קניתי את המשחק SPLINTER CELL DOUBLE AGENT והמשחק עובד בסלואו מושן קראתי על זה באינטרנט במספר אתרים שטוענים טוענות מוכחות שזה קורה בגלל המעבדים בעלי הליבה הכפולה רציתי לדעת אם מישהו מכם נחשף לבעייה הזאת ויודע אולי איך לסדר אותה.? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח שתומך בזכרונות של 1066. הבנתי שהשיפ של אינטל - 850E תומך ב533 אבל לא בזכרונות כאלה, לפחות לא רישמית. האם יש ציפים אחרים שתומחים בזכרונות אלו? רישמית? אילו זכרונות הכי כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לאמא שלי יש במקום העבודה pc של ibm פנטיום 3 שפועל על זכרונות sdram היא החליפה את הזכרון שהיה לה 64 mb עם באס של 133 ל 128 mb עם בבאס 133 (זכרון אחד במקום האחר) עכשיו הנה השאלות שלי: 1. נכון הזכרונות הם רגילים ולא מיוחדים לibm כמו שקישקשו לאמא שלי. 2. נכון שהיא לא צריכה 192 mb במשרד ו128 יספיקו לה. עכשיו היא תביא לי את ה64mb בבאס 133 שהיה לה כדי שאני יוסיף למחשב שלנו בבית. עכשיו הנה השאלות החשובות: 1. יש לי מערכת פנטיום 2 300 ולוח מבוסס via יש לי 64mb זכרון של 133 באס אבל הם עובדים על 100 הרץ האם יתכן שזכרון 133 יעבוד במערכת שתומכת רק בבאס של 100?. 2.אין בעיה כזאת שהזכרון בא ממערכת של ibm כמו שהסבירו לאמא שלי. 3. השיפור בביצועים יהיה משמעותי אםיוספו עוד 64 מגה נכון?…
-
השאלה בכותרת תודה
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. העלאת המכפלה מביאה גם להמהרה של הליבה הגרפית? או שאין קשר בין השתיים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הבא ב 99 דולר http://slickdeals.net/f/8305145-gigabyte-ga-z170x-gaming-3-atx-motherboard-99-after-10-rebate-free-shipping
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום מחפש לוח אם אמין ויציב, הדרישות של המעבד לא רלוונטיות ( כל מעבד מהדור החדש יספק אותי ) המחיר - עד 1000 ש"ח עדיף עם שני כרטיסי רשת ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח אם של GIGABYTE GA-P35-DQ6 וכשהוא הגיע אלי הביתה התברר שגוף הקירור שלו עקום. הלוח הוחזר ליבואן וקיבלתי זיכוי ללוח חדש, מאז כבר עברו כמעט שבועיים והיבואן טוען שבעיית העיקום קיימת גם בלוחות אם אחרים מאותו דגם. האפשרות שלי כרגע מכוון שאין לו מלאי אחר בחנות זה או להישאר עם הלוח האם שקיבלתי או לשדרג לדגם GA-X38-DQ6 החדש יותר. הלוח אם הראשון GA-P35-DQ6 עלה לי 1,165 ש"ח והחנות שקניתי ממנה מוכנה לבצע לי את השדרוג תמורת 100 ש"ח נוספים בלבד! על פניו העיסקה כדאית והמחיר לעומת חנויות אחרות הוא בהחלט זול יותר. השאלה הנשאלת אם זה שווה? יש לי מעבד Q6600, זיכרון DDR2 800MHZ, כרטיס מסך HD2600XT. שאלה נוספת שיש לי, זה שניתן לראות שבדגם החדש הורידו 2 קונקטורים ב…
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התקנתי מעבד 2200 על לוח האם שלי של GIGABYTE , אבל המחשב מזהה אותו כאילו היה 1400 , הוא עובד כרגע על 1.21 GHZ במקום 1.8 , בדקתי את גירסת הביוס והיא F7 שזו הגרסה האחרונה לפי האתר של גיגהבייט, למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שאלה:מה ההבדל בן dual core ל core 2 due? לא הבנתי מה ההבדל בינהם שמעתי שאולי זה ה bit בכל אחד מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה ההבדל גם בביצועים והאם ההפרש משמעותי תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש 512MB ואני רוצה להוסיף ל 1024MB ואני רוצה זיכרון טוב יש לי עכשיו twinmos DDR PC3200 512MB Dual-channel kit איזה זיכרון אתם ממליצים לי ?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים, למחשב חדש לשימוש משרדי. אגב, איפה אני יכול להשיג אותם בתל אביב?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר? תסבירו בבקשה גם מה זה בכלל. עשיתי חיפוש ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני עם ביוס F10 בלוח אם 7VRXP REV2.0 אנא כתבו מה יכול להשתנות באנגלית במה שרשום בערך בביוס!!! תודה!
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כי אני חושב שגם 2100 הוא 0.13 מיקרון בקיצור אני רוצה לעשות OC לא קטן אבל אני לא יודע מה לקחת אני מתלבט בין שתי המעבדים מה אתם אומרים והלוח שאני הולך לקחת הוא EPOX 8RDA+
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
סוף סוף קצת מבחנים ראשונים של המעבד החדש של AMD מתחילים לצוץ והעסק נראה מבטיח. לפני שמיליון אנשים קופצים פה - נכון זה לא באנצ'ים מלאים/רשמיים ואני בטוח שהם יגיעו בנתיים כמו שאמרתי - נראה טוב http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=663&Itemid=1
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אני צריך זכרונות חדשים 1G בדואל ולוח לסוקט 478 אינטל שתומך בדואל אל תציאו לי ASUS P4P800 SE כי נגמר בכל החנויות בעולם תקציב פתוח לבניתים אבל לא להשתגע
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי היום את הלוח ורציתי לדעת האם יש צורך לחבר גם ללוח נוסף לשני חיבורי המתח גם חיבור מולקוס ( סליחה אם טעיתי ) ללוח עבור כרטיסי ה PCI ?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו שיש לו ניסיון עם מעבדי Northwood (או סתם ידע כללי) יודע מה הטמפרטורות הנורמליות של מעבדים כאלה (עם קירור אינטל רגיל) וכמו כן מהיא הטמפרטורה המקסימלית או יותר נכון טמפרטורה שמעליה כדאי לתכנת את המחשב לכבות את עצמו?
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-