מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי לי מחשב חדש לסלון שכולל את לוח האם שבכותרת, צורב PIONEER SATA ודיסק קשיח SEAGATE BARACUDA SATA 500GB. הוספתי לו הארדיסק IDE של WD CAVIAR 320GB מהמחשב השני (כי תמיד נחמד שיש מקום אקסטרא). השלב בעליית המערכת של DETECTING IDE מאוד איטי מרגע שהוספתי את הדיסק IDE. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה. ביצעתי זיהוי של הדיסק הקשיח כבר ב-BIOS כדי אולי להקל עליו את תהליך הזיהוי, אבל מאיזו שהיא סיבה הוא עדיין מאוד איטי ב-DETECTING IDE ואני לא מוצא אפשרות ב-BIOS לבטל את השלב הזה באתחול. רק לציין שהדיסק הקשיח IDE עובד מצויין עם המחשב השני ואין שם שום איטיות בזיהוי שלו. אגב, מרגע שהמערכת הפעלה עולה הדיסק הקשיח IDE עובד בסדר גמור. אשמח לעזרה כי האיטיות הזאת בעליה מעצבנת.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על זכרונות טובים ככל הניתן עד 500 ש"ח עבור Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L (למיטב הבנתי כדאי זכרונות עם באס 800Mhz) ,תודה !
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לוח אם- gigabyte ga-k8nf-9 אני חושב לקנות כונן חיצוני , חשבתי על זה - http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=522944 חיפשתי מידע על הלוח שלי , ולא ניראה לי שיש לו חיבור e-sata. השאלה האם אפשר להוסיף כרטיס הרחבה ללוח , כדי שיתמוך בחיבור הזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב,אני מעוניין לקנות לוח אם ואיני יודע מה יהיה הכי מאוזן למפרט. אני צריך לוח אם שיתמוך טוב בחומרה,4 סלוטים לזכרון,צ'יפסט 67,מחברה:GIGABYTE. מעבד:I5 2500,חשוב לי לציין שאני לא אעשה אוברקלוק למעבד. כרטיס מסך:GTX 570. בנוגע למארז:אני צריך שתמליצו לי על לוח אם שיתאים למארז הזה:LNCOOL K62R ולמארז הזה:LANCOOL K59B. למה אני אומר להתאים?כי ל-K59B יש USB3 לעומת K62R שלו אין,אז אני צריך שזה יהיה בהתאם. חנות:תמליצו לי לוח אם מחנות TMS כי שם אני קונה. תקציב ללוח אם:לא יותר מ-470 ש''ח. ואם אפשר הסבר קטן מה ההבדל בין צ'יפסט 67 לבין 61,תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV ,היום יש לי 750 זכרון, יש בלוח 2 חריצים לזכרון. מה כמות הזכרון המקסימלי שמתאים ללוח הזה.לא הצלחתי למצוא. הזכרון הוא DDR1 תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט כבר כמה ימים איזה לוח אם לבחור למחשב החדש שאני בונה...אני צריך לוח אם מספיק טוב שיתאים לSandy Bridge i5 1155 ללא צורך בOC, תקציב עד 500 ש"ח, ובצורך חיבור HDMI, ולפחות 10 חיבורי יו אס בי. תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
לקח למפתחים של Ashes of the Singularity בערך חודש להוציא עדכון למשחק כדי לתמוך בצורה טובה יותר במעבדים החדשים של AMD. מציגים שיפור של כשלושים אחוזים בביצועים במשחק. בנצ'מרק מחודש למשחק Ashes of Singularity
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עד עכשיו היתי מחליף קבלים במסכים בלי בעיה, היתי מוציא את הקבל, שואב עם שואב בדיל ידני את הבדיל מכניס במקומו קבל ומלחמים. ניסיתי על לוח אם רגיל ואני לא מצליח להוציא את הקבל מהלוח, אני בקושי מזיז לו עם המלחם (יש לי תחנת עגינה ATTEN 8586) ואני מכוון על 480 מעלות, מה אני יכול לעשות כדי להוציא את הקבל כמו שצריך בלי הרבה מאמץ, והאם אני צריך להכניס אותו במקום שלו או פשוט לחתוך את הרגליים שלו ולחבר אליהם את הקבל החדש (כמובן שזה לא יהיה כל כך יציב)
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם במחשב ווינדויס 7 ,64 סביות, אקספלורר 10 - זיכרון ram 2 gb - מספיק לגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
18 שקל אתם קולטים? במקום 1900 שלמתי רק את ההפרש.. שווה או לא?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כמובן המפרט הזה הוא לחבר שלי... Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron !!! - [404 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0,SCR) - [595 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [427 NIS] 1 ¤ 1426 האם זה טוב ? התקציב כמובן הוא 1500 ש"ח.. תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב מכיוון שחבר שלי מתכוון לקנות באנדל חדש...הוא דיי בונה על הלוח אם הזה כקניה שלו, הוא לא מתכנן שום אוברקלוק....הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים שיש ברשותם את הלוח אם הזה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד AXP 2600 ברגע שירדו קצת המחירים. עכשיו לפי התגובות שראיתי פה הבנתי שזה שהמעבד עובד במהירות באס של 333Mhz אז היא מגבילה את מהירות הזיכרון גם ל333Mhz, כלומר זיכרון שיעבוד במהירות 400Mhz יוגבל ל333. זה נכון ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לא שיניתי כלום מאז שקיבלתי אותו ואין לי כ"כ בעיות... כדאי לעדכן ביוס\דרייברים ללוח אם? מה זה יתן לי?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ! אני מדבר על זכרונות מושקין (לדוד שלי..) הוא כרגע מתלבט (הבדל של 80 שקל) האם לקחת 1GB של זכרון BASIC (ואולי לשים לו CAS2 שיהיה קצת נורמלי..) או 512MB של זכרון BLACK או BLUE.... חשוב לציין שהמערכת לא מיועדת ל-OC ואולי יהיה בעתיד - ואם יהיה הוא יהיה מאוד קטן. לכן כרגע השינוי היחידי יהיה בתזמונים , וגם זה בספק. מה עדיף ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עם איזה Chipset\לוחות עובד ה Celeron 1700 לדוגמא ? הוא 478 PIN כמו ה P4? איזה מיקרון הוא?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
האם לוח אם של OCTEK עם 693 chipset יעבוד עם מעבד אינטל סלרון 1000 ? תודה.
-
אחרי כמה חיפושים באינטרנט חיפשתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: [Key Features: Memory amount: 2 x 256MB Access time: 4.1ns IC's 500MHz (PC-4000) Unbuffered DDR Modules CAS latency: 3 clock cycles RAS precharge: 4 cycles RAS active to precharge: 8 cycles Command rate: 1T (1 cycle) Latency: 3-4-4-8-1T 2.6V Lifetime Warranty "Results: The RST Pro2 tested the Base/Extended memory and after 5 loops no errors were found! Memtest86 was used and again confirmed these results. We went one step further and tested at the following settings: DDR500 @ 3-4-4-8 w/2.55V DDR500 @ 2.5-3-3-7 w/ 2.85V DDR520 @ 3-4-4-8 w/2.85V At each of the above speeds the Kingmax memory passe…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי P4 2.4. רוצה לקנות לוח Abit IC7 Intel 875P Motherboard ו- A-DATA DDR400 512MB X2. א. האם כדאי (מבחינת מחיר/ביצועים)? ב. האם יתאים ל- OC (אני לא ממש מבין בזה)? תודה.
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש אחר לוח-אם מבוסס nforce2, אני לא ממש מתמצא בלוחות אם.. אולי יש לכם המלצות על כמה לוחות כדאיים? מה שהולך להיות על הלוח זה זכרונות קורסאיר, ואם אני אקח לוח-אם מבוסס NFORCE2 אני אולי אשים 2 זכרונות. אני צריך כ. רשת, כ. קול וכ. מסך מובנים על הלוח הכ. מסך יהיה בשימוש (במקום רדאון 9000 שהיה התכנון שלי עד לא מזמן) אני ארכיב עליו גם AXP 1800+ ככל הנראה. התקציב, העיקר שיענה על הדרישות הללו, אם כן, אז אפשר לקחת עד אלף ש"ח. בסביבות.. איזה לוחות הכי מומלצים ? ושלא יעשו בעיות עם הזכרונות או כל בעיה כלשהי שתצריך אותי בעדכון ביוס כבר על ההתחלה כי שמעתי על איזה לוח [לא זכור לי איזה] שעושה בעיות עם זכרונות קורסאיר
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כי אני חושב שגם 2100 הוא 0.13 מיקרון בקיצור אני רוצה לעשות OC לא קטן אבל אני לא יודע מה לקחת אני מתלבט בין שתי המעבדים מה אתם אומרים והלוח שאני הולך לקחת הוא EPOX 8RDA+
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ראיתי שיצאו לוחות שהם Nforce 2 רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי ומה למעשה זה עושה מבחינת תקציב אני יכול לקנות לוח רגיל של אפוקס או לוח של אפוקס עם Nforce 2 אבל מה למעשה ה- Nforce יעזור לי??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות PC3200 בשתי סטיקים של 256 כל אחד. חשוב לי שיעבדו ב CAS LATENCY 2 ויתנו לי לעבור את באס ה200.. האם יש המלצות (המחיר - שלא יעבור את ה 550 ש"ח לסטיק) חשבתי על WINBOND אבל בגלל שלא ראיתי עליהם שום ביקורת וגם חיפוש בגוגל לא עזר אני מפחד לקחת אותם קורסאיר עולים כל סטיק כזה איזה 700 שקל, לא? עריכה: איך PC3200 של CORSAIR אבל לא סדרת ה LL הם כדאיים ל OC? כי הם נכנסים לי בתקציב
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני כבר חודש בלי מחשב ורציתי לשאול אתכם שאלה: רציתי בהתחלה לקנות פנטיום 2.4 אבל הבעיה שלי היא כסף אתם חושבים שכדאי לי להכנע וללכת על AMD? המחשב הוא בעיקר בשביל משחקים אינטרנט ומוזיקה אם אחליט לקנות AMD אוכל כבר היום לקבל אותו או שכדאי לחסוך עוד חודש ולקנות את הפנטיום מה דעתכם? תודה רבה לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-