עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hzhz24,

PHENOM II X3 720 או 3.0GHz E8400 לשנהם אני עושה אוברקלוק.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Ashand,

מה פשר המעבד הזה ולמה הוא זול? (1000 שקל) איך הוא מתפקד? האם שווה להשקיע בו (למערכת HTPC) במקום ה-E4500 ? הלוח שלי הוא אסוס P5E SLI האם הוא יתמוך במעבד הזה? 45NM ...

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by robertok,

עבור P35, שמתי לב להמלצות רבות באתר על ה Gigabyte, ולא על ה Asus. האם יש לכך סיבה טובה?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Core i5-4460 (3.20GHz) or better : minimum resuirements אני עם i5 760 2.8 + GTX1060 זכרון 8G

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by fatalico,

הלוח הוא 865PE Neo2 Series, http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 כאשר ניקיתי את המחשב והסרתי את הקירור של המעבד נעקר ממקומו המעבד ונותרתי עם 475 פינים שלמים, מתוכם כעשרים עקומים. ניסיתי כל מיני פטנטים באינטרנט בשביל ליישר את העקומים, לסדר פינים חלופיים וכו'. דבר לא צלח. עבדתי וחסכתי וכעת אני רוצה לקנות מעבד, אך ברצוני לקנות את המעבד הזול ביותר שיתאים. בטבלת התאימות למעבד כתוב שהוא מתאים לליבות NORTHWOOD בתדר 400 FSB. איפה אוכל למצוא בארץ מעבד שכזה? כמו כן האם הוא יתאים למעבד סלרון בתדר 533? [נערך ע"י LiorP23 - אסורה קנייה ומכירה על גבי הפורום - יש TradeZone] אני מאוד קצר במזומנים ומחפש את המעבד הכי זול שאפשר למחשב זה.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by dj-bong,

טוב אני רואה שזה באמת פורום של אנשים שיודעים על מה הם מדברים ולכן אני מבקש את העזרה שלכם אני משדרג עכשיו את המחשב שלי לפנטיום 2.4 ואני מתקשה בבחירת לוח אם. חבר הציע לי לקחת את הsinxp1394 של Gigabyte אבל הוא נראה לי יותר מדי בשבילי גם במחיר. אני מחפש לוח באמת טוב שיחזיק כמה שנים טובות ויציע כמובן גם שיפורים ותוספות בעתיד תודה למי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by TeaTime,

http://www.xbitlabs.com/ אינטל עשתה טעות רצינית עם הצי'פסטים האלו כל צ'יפסט משתנה לאחד יותר טוב

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by AvlK,

חזרתי לקרר על אוויר אז צריך oc מתון יותר, בעיקרון השאלה נשאלה הרבה פעמים ויש יותר מדי תשובות לכאן או לכאן ככה שקשה לי להבין לגמרי. באס גבוה + מכפלה נמוכה = qpi גבוה באס נמוך + מכפלה גבוהה = qpi נמוך (הכל יחסי כמובן) ^זה^ קורה במצב שה qpi על אוט', כלומר אני מתעסק רק עם מתחים, מהירות באס, מכפלה, מהירות זיכרון. קראתי שתדר ה qpi הוא מהירות התקשורת בין המעבד ואפיקי ההרחבה של הצ'יפסט (אם זה לא נכון אז לתקן אותי בבקשה) מכאן אני מבין שהתקשורת בין המעבד לכרטיס מסך לדוג' מושפעת מתדר ה qpi. השאלה היא האם qpi של 2900MHZ לעומת 3600MHZ ישפיע במציאות על הביצועים או שייתן רק ניקוד גבוה יותר בבאנצ'ים למיניהם (קראתי ששם הוא נותן משהו). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by ido2309,

שלום, אני מחפש לוח עבור q6600, עם תמיכה של עד 16 ג׳יגה ddr3. מצאתי משהו במציאון של ksp, אבל הוא מגיע עם חודש אחריות ואני מחפש משהו קצת יותר רציני. רעיונות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by daniel666,

מה ההבדל ביו ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard ל ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by ran_giladi,

איזה לוח אם הכי מתאים למעבד הזה? ו גם האם כדאי לי לקנות מעבד אחר עריכה שהוא יתאים גם לכרטיס מסך GTX 670 ו 16G RAM

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  12. שלום לכם אתמול רכשתי את הזיכרונות האלה G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 מKSP. הכל עובד פיקס רק שבביוס רשום שהם עובדים בתדר 1333. איך זה יכול להיות? מה אני אמור לעשות כדי שהם יעבדו בתדר 1600? תודה לעוזרים וחג שמח

13. נות, מה עדיף 2 זכרונות של 256 DDR PC3200 שיעבדו כמובן על דואל, כלומר 400 MHZ או זכרון אחד 512 PC3200 והשני 256 - שיעבדו על 200MHZ

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by Dtour,

שלום חברים, אשמח להמלצה מה יותר מהיר/טוב/ מומלץ Athlon XP2700 או P42.6 800 HT? בברכה, Dtour

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by sapartil,

אפשר להגיד שאני לא מבין באלקטרוניקה של מחשבים אבל מה שכן הצלחתי להבין משוק המחשבים שיש הרבה דרכים להרכיב מחשב. כשהסתכלתי באתרי מכירות של מחשבים ניתקלתי במילה VIA וגם ניתקלתי באתרים שמציינים כיתרון שהמחשב שלהם אינו VIA. מה היתרון כשזה לא VIA ומה זה VIA ביכלל ?

16. Started by parAzoid,

איזה לוחות מבין הבאים יותר טוב בOC, משחקים ובכללי? והאם הם יכולים להרכיב עליהם SCYTHE NINJA PLUS - יש ללוחות האלה צלעות קירור אימתניים. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  17. לקח למפתחים של Ashes of the Singularity בערך חודש להוציא עדכון למשחק כדי לתמוך בצורה טובה יותר במעבדים החדשים של AMD. מציגים שיפור של כשלושים אחוזים בביצועים במשחק. בנצ'מרק מחודש למשחק Ashes of Singularity

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. בהתחלה רציתי את האסרוק.. בחנות אמרו לי אבל.. אתה מבין והכל אבל לגבי הלוח אם אתה טועה זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך סוסיטה.. ואני לא מתכנן OC.. והאסרוק הזה התאים לכל המחשב אבל הם אמרו זה יתאים אבל זה ממש טיפשות לעשות כזה דבר.. ושזה יוריד לי גם בביצועים שזה הרי מה שמקשר בין כל החלקים בקיצור אמרו לא לקחת את זה האם הם צודקים במה שהם אמרו וזה באמת יוריד לי בביצועים או במשהו? ואז אני לאידוע איזה לוח אם לקחת.. 945G של גיגהבייט או אפילו 965G או P5B-VM.. אני פשוט לא רוצה שזה יוריד בביצועים.. ממה שהבנתי עד היום מהפורום אם לא עושים OC כל עוד הלוח מתאים לכל החלקים הוא יהיה סבבה וגם אנשים אומרים דברים טובים על אסרוק.. אז מה אתם אומרים לעשות?

• 14 תגובות
    • 794 צפיות
  19. כותרת תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  20. קיבלתי את זה לפני 10 דקות: AMD ATLON XP 1700 TU3C JIUHB 0302 EPOX 8RDA+ AA5

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by ALÞHA,

cbble 0517 זה ווניס איך הסתפינג הזה?!

• 14 תגובות
    • 794 צפיות
  22. שלום, כבר כמה זמן אני מתלבט אם כדאי להגדיל את כמות הזכרון שיש לי. כרגע המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTON ABIT NF7-S, TWINMOS 512 MB DDR 400. הסיבה שבגללה אני מתלבט כבר כמה זמן היא האם הוספת עוד סטיק אחד של 512 או 1024 תגרום לשיפור משמעותי של המערכת או שהתוספת לביצועים תהיה קטנה ולא תצדיק את המחיר? בנוסף לזה יש לי כמה שאלות טכניות בנושא: 1. אם יש לי זכרון של TWINMOS אני חייב לקנות את השני של אותה החברה? 2. נניח שאני מוסיף עוד זכרון, הסטיק שאני אקנה צריך להיות גם 512 מגה כדי להיות תואם למה שיש לי או ש1024 יהיה גם בסדר? 3. כאשר מוסיפים זכרונות שהם לא שווים במהירותם הם יעבדו במהירות ובתיזמונים של הזכרון האיטי יותר? תודה.

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by טל משעלי,

שלום עד לא מזמן היה לי במחשב 4GB של חברת G.SKILL רציתי לשדרג ולהוסיף למחשב עוד קצת הלכתי וקניתי עוד (8GB (2X4GBֹ של חברת KINGSTONE . היה קצת בעיות עם המחשב נכנס לתיקון ונמצא שכרטיסי ה-G.SKILL לא טובים והם נשלחו ליצרן להחלפה אחרי שעבר זמן החנות הבינה שהם לא יוכלו לספק לי את הכרטיסים בחזרה והציאו לי להחזיר להם את מה שרכשתי (KINGSTONE 8GB) ולקבל במקום KIT של 16GB של crucial ballistix sport רציתי לדעת על החברה הזאת כי אף פעם לא שמעתי עלייה איך הסדרה של SPORT ובכללי מזה?! זה הKIT שקיבלתי http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=BLS4KIT4G3D1609DS1S00 תודה מראש!

24. להל"ן מספר לוחות שאהבתי מה הכי טוב ואם יש מקום לשיפור... ‏P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ ‏P5Q PRO Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a‎

25. בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב שיורכב מהרכיבים הבאים: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מעבד BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E כרטיס מסך Thermaltake EUREKA black מארז OCZ StealthXStream 600W Power Supply ספק Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler גוף קירור למעבד 3X Sata Hard drives 3X IDE Hard drives DVD Burner צורב דיוידי Creative Audigy2 ZX כרטיס קול אני לא ממש מבין בלוחות האחרונים שיצאו לשוק, ממה שקצת הסתכלתי ראיתי שחלק תומכים בDDR3 וחלק לא, בכל מקרה אני זקוק ללוח טוב ואמין, בעל חיבורים של IDE ישן (להארדיסקים הישנים שלי), כמובן SATA, ו-LAN, ויכלול כמה שיותר טכנולוגיות מתקדמות ותמיכה קדימה למען שדרוג עתידי. יש לציין שבשלב זה לא מתוכנן OC למערכת כ…

• 14 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים