עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בניתי מפרט למחשב לצורך גיימינג ואוברקלוק בעל המפרט הבא (לא כולל לוח אם): מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD ברצוני לרכוש לוח אם של asrock מדגם z77 pro3 שלפי בדיקה שעשיתי מתאים לאוברקלוק במפרט זה ובמחיר יחסית סביר, אך כשפניתי לחנויות נתקלתי בתגובות עוינות כלפי הלוח הזה בטענה שזה "סוג ב", ושאין לו יבוא יציב בארץ (לצורך מימוש אחריות). לעומתו המליצו לי כמעט בכל החנויות על לוחות של gigabyte. הבעיה היא שלוח של gigabyte שמתאים ל-oc עם מ…

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  2. הגיע הזמן לשדרג את הe6300 שלי הלוח אם שברשותי לא תומך ב8400 לכן חיפשתי את הלוח אם הכי בסיסי שיתמוך במעבד, מכיוון שאני לא מעודכן ממה ששקורה בשוק בשנה האחרונה רציתי לדעת אם שילוב זה יעבוד , או שהלוח יגביל אותי באיזשהי מידה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  3. היי כפי שאפשר לראות יש לי מחשב די ישן, שכשהיה חדש הוא היה די חזק. אחרי שהלוח עשה לי צרות מפה ועד הודעה חדשה, עושה רושם שהוא כבר לא שמיש כ"כ. כלומר אפשר להפעיל את המחשב אבל אלא אם כן הטמפרטורה בחדר ממש נמוכה הוא יתקע לאחר מס' דקות ומרגע שזה קורה נגמר הסיפור. כרגע נראה שיש סיכוי טוב שאני אקבל זיכוי על הלוח לפי מה שהוא שווה היום מ-DFI. שזו בדיחה עצובה מאוד. כי ממה שהבנתי לא ניתן להשיג היום בכלל לוחות של סוקט 939. מה שמשאיר ברירה בודדת: יחד עם הלוח חייבים להחליף גם מעבד וזכרון, ואם כבר מחליפים אז לא נראה לי לעניין להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי. מה שמשאיר אותי עם רכיבים שעלו *המון* כסף בזמנו : - מעבד אופטרון כפול ליבה מדגם 165 - זכרון GSKILL DDR1 500Mhz מסדרה HZ - כ…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by amisha,

ראיתי הרבה זיכרונות של החברה וכולם נגמרים באותיות LX ........ אז מה מסמל כול סיום למשל LA או LD וכו' ?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by dorish,

מה ההבדל בן המעבדים של amd atlon xp oem 1800 בן amd atlon xp box 1800 תודה מראש ההבדל במחיר בערך 50 שקל

6. Started by eranir,

מישהו מוכן לפרט טיפה על המעבדים החדשים שמגיעים ביולי ועל לוחות האם מבוססי bearlake? הכוונה לא לטבלאות של כל המעבדים אלא להבדלים ביניהם לסדרת xx20 בנוסף למהירות שעון, ליתרונות של הצ'יפסט החדש, כדאיות של החדש מול הישן ותאימות. ובכלל, לא אמורים להיות עדכוני מחיר לסדרת ה-xx20, ומחירם יהיה תואם למחירי מעבדים חדשים יותר, האם זה אומר שמפסיקים למכור את הסדרה הנ"ל בקרוב כמו את המעבדים 6300 ו-6400? לינק למעבדים הישנים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=714230&starttime=0&endtime=0. לינק למעבדים החדשים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0. תודה

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה... רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכן

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by OR007,

אני יכול לקחת 64MB ממחשב פנטיום 2 אבל נראה לי שהזיכרון שלהם פועל ב-100, אין לי מושג כי לא בדקתי לפע דעתכם זה יתאים ? עכשיו המהירות של הזכרונות שלי זה 133

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by jean-paul,

רכשתי לוח אם של asus p4s533 הלוח מגיעה עם חבילת דרייברים שכוללים גם ל usb 2 התקנתי מערכת xp pro וsp1 .כאשר אני רוצה להתקין מהדרייברים של לוח האם הוא רושם לי שאינו מתאים להגדרות השפה.במנהלי ההתקנים ה usb 2 נמצא בסימן שאלה. מה לעשות בבקשה? ???

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by OzZzZz,

היי חברים יש לי מעבד i3 עם סוקט 1156. אני רוצה לקנות לוח min ATX אבל כל מה שאני מוצא הוא תומך רק ב 1155. אני רוצה את המלצתכם בנושא. אני צריך לוח Mini ATX עם תמיכה בסוקט 1156. תודה.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  11. Started by morbidangel,

שלום לכולם בעיקרון כבר שאלתי פה על שדרוג זיכרון אבל קצת הסתבכתי עם הדגם שאני צריך. מדובר בלוח אם EPOX 8HDA5J וזיכרון ישן של ADATA. חשבתי שמדובר בזכרון DDR400 רגיל אבל כשהסתכלתי ב-AIDA32 (נדמה לי שגם יאר ציין את הדגם) ראיתי שמדובר ב-512 MB PC3200 DDR SDRAM ואני לא כל כך מוצא בחנויות עוד זיכרון מהסוג הזה. האם ניתן לקחת זיכרון אחר שיתאים ללוח אם? (רצוי שני סטיקים של 512) מישהו יכול לתת לינק והסבר קצרצר? תודה

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by sh_idan,

שלום לכולם! רציתי לדעתף אם יש פה אנשים שעוקבים אחרי מחירים, האם לדעתכםצפויה ירידת מחירים בשוק המעבדים (אותי מעניין ספציפית AMD X4) בעקבות הכניסה הצפויה לשוק של מעבדי ה 6 ליבות. אם כן- איזה סדר גודל של ירידה לדעתכם ? תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  13. אחד המעניינים שלהם, ניתן לגזור ממנו לא מעט תובנות, כמו גם הלך הרוח בקרב הקהילה שהובילם למהלך:

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  14. מה יותר כדאי: AMD Barton 2500+ ATI X800Pro ("צוואר בקבוק") או AMD 64Bit ATI Radeon 9800 pro מה אתם הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by imsnoop,

שלום לכולם רציתי לשאול לגבי 2 סוגים של מעבדים. 1.AMD phenom IIx3 Tripple core 710 socket AM3 2.6Ghz 45nm tray או 2. intel core 2 quad q8200 1333 Mhz ' s775 4mb tray תודה רבה לכל העונים. * היה לי עד עכשיו ניסיון ארוך שנים עם INTEL ואני מאוד מאוד מרוצה עד עכשיו , אך עקב בעיות תקציב וניצולו עד תום אני מחשב טוב למשחקים עבור אחי הקטן. האם יש לי ממה לחשוב אם אני יעבור ל AMD.. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by nirbo,

מעולם לא היה לי לוח של חברה כלשהי חוץ מ- ASUS ו- INTEL. נאמר לי שהלוחות של Gigabyte טובים ואמינים. אני אשמח לשמוע דיעות של אנשים שמכירים ו/או משתמשים בלוחות של היצרן הזה. תודה!

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  17. שלום לכולם אני חדש כאן, אני טכנאי מחשבים במקצועי ואם משהו צריך לשאול משהו זה המקום.

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  18. הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3656 F3-10600CL8D-4GBHK תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. הם ה-Phenom II X4 920 במהירות של 2.8 ג'יגה-הרץ, וה- Phenom II X4 940 Black Edition במהירות של 3.0 ג'יגה-הרץ. מתי הם היו בישראל ??? וכמה כסף הם יעלו ??

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. יש לי שאלה קטנה אולי אפילו קצת תאורתית כי לא נראה לי שמישהו ממש בדק את זה אבל זה ידוע שאם נגיד יש לך לוח שתומך בDDR 2100/2700 עכשו את קנית זכרונות של 3200 התקנת אותם במחשב והם עובדים על 2700 עכשיו השאלה שלי זה האם הזכרונות יהיה להם בלאי מואץ כאילו הם יהרסו יותר מהר מהרגיל כי הם לא רצים במהירות המקורית שלהם? או שזה יותר טוב להם כי כאילו הם לא מנצלים את כול המהירות ו"נקרעים" מביצועים?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי שני זכרונות 1 גיגה DDR2800CL5. הוספתי זכרון של 2 גיגה DD2800CL6. לפני ההוספה קצב השעון של הזכרונות היה 400, עם CL 5 גם כשאני שם רק את הזכרון של ה-2 גיגה, קצב השעון הוא 400 אך עם CL6. אז מה מוזר? כשאני משלב את שניהם, ציפיתי לראות קצב שעון 400 עם CL6. אולם בפועל אני רואה קצב שעון של 312 עם CL5. מה הולך פה? האם זה כי 400*5/6 = קצת יותר מ312? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  22. Started by shaikap,

אני בונה מחשב למשחקים עם כרטיס מסך 4890, אני מתלבט אם לבסס אותו על Q8300 או i3 530, המחיר עם לוח אם וזכרון יוצא דומה. באתר של אינטל רשום של-i3 יש יכולות גרפיות, הם קוראים לזה Integrated Graphics ,Intel® HD Graphics, וכל מיני דברים כאלה. שאלתי היא איזה מעבד עדיף למשחקים. תודה!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by nir29nir29,

סליחה אם זאת שאלה דפוקה אבל יש הבדל בין מעבדי doul core לבין מעבדי core 2 due (איך שלא רושמים אותם) אם כן מה ההבדל ואיזה מהם עדיף תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by NIR-T,

GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667 PRO תודה לכל העוזרים.....

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  25. שלום אני אמור לקבל בשבוע הקרוב: amd 3800x2 bw e6 עכשיו ככה: האם אני אצטרך לעשות עידכון ביוס בשביל תמיכה במעבד הזה או שהביוס האורגינל מספק תמיכה?? בתודה שגיא

• 12 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים