עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כאן תמצאו תמונה של הלוח מקרוב http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 מתחת לבטריה אם תשימו לב יש סלוט קטן בצבע חום כהה ואיני יודע מהו , שאלתי היא האם מישהו יכול לפתוח את עיני ?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by Money_Man,

יש לי כרגע WIN XP PRO על פנטיום4 1400MHZ. הלוח אם הוא אינטל מסוג GARIBALDI 850I. יש לי כרגע 64X2 שלא מספיקים בכלל... אם אני רוצה את המחשב רק לאינטרנט ועבודה משרדית, יספיק 512 מגה? עכשיו אני יכול אולי להשאיר את ה64X2..ולקנות עוד 256X2 וזה יפעל טוב? זה לא יוריד את המהירות בגלל שזה 4 סטיקים ולא 2? אם ה256X2 יהיו מחברה אחרת שאינה כמו ה64X2 זה ישנה?

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by omry_y,

המפרט המטורף מהמפרטים הממולצים (10000 בלי מסך) מציין שסוקט 939 נמצא בסוף דרכו. למה הכוונה?

• 14 תגובות
    • 770 צפיות
  4. יום טוב לכולם. זו הודעתי הראשונה, אם עברתי על חוקי הפורום, קבלו את התנצלותי. לעניין, ברשותי המפרט הבא: מעבד : intel core 2 duo 2.0GHz לוח אם : Intel DG35CE זיכרון : 4X1GB 800MHz כרטיס מסך : Sapphire ATi HD 4780 512Kb כרטיס קול: Creative X-fi xtreamgamer אני מעוניין בשידרוג המחשב. מחפש משהו שיתן לי שקט של שנתיים לפחות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (PES2009' GTA IV, FIFA08, Crysis...) וגרפיקה (Photoshop, Blender ...). חשוב לציין כי כרטיס המסך עושה לי המון בעיות. חשבתי שאולי שידרוג ללוח חדש יותר יעזור. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מעבד Intel I7 + לוח אם ו4G זכרונות DDR3 - הכי יקר 2. מעבד intel core 2 quad + לוח אם X48 3. מעבד AMD Phenom II + לוח אם. 2 האפשרויות האחרונות לא יצ…

• 13 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by MT99,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם הזה ובפרטים של הלוח נתקלתי בשורה הבאה: When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed. מה זה אומר ואיך זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך (שאמור להיות מחובר לשם, לא?)? אחת הסיבות שאני קונה את הלוח זה בגלל התמיכה בUSB3 SATA3 אז אני לא רוצה לעשות טעות.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by Vladgi,

כרגע יש לי סטיק אחד של 512 2-3-3-6 ב-185fsb,חבר שלי הציע לי לקנות את הסטיק שלו של סאמסונג אני בטוח שכולכם מכירים הם די פופולאריים רציתי לדעת אם הם יעבדו בדואל צאנל ביחד והאם הסאמסונג יעמוד בתזמונים כאלו בבאס הזה?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  7. שימושים הם HD מוזיקה גלישה וזה,בעתיד אולי אני אוסיף כרטיס מסך. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by aleXtazi,

some one have a guide for vmod to ga7n400l the max volt i can to give to the cpu its 1.8

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

קניתי כרטיס מסך חדש sapphire 7970 dual x במקום 4870 , אני צריך לשדרג את המעבד או לחילופין לעשות לו OC רצחני כדי להוציא את המקסימום מכרטיס המסך שלי בביצועים במשחקים . מעבד נוכחי: amd phenom ii x3 720 black edition קירור מעבד נוכחי: AMD STOCK SHIT FAN EDITION מאמצים שנעשו עד כה: 1. פתחתי את ה X3 ל X4 ע"י שימוש בביוס מיוחד( Advanced Clock Calibration). 2. אובר קלוקינג מ-2.8 ל-3.2 (לא יכול יותר בגלל קירור המעבד הגרוע של AMD ). אני לא מוכן להשקיע הרבה כסף על שילוש חדש של אינטל בינתיים כי אני יודע שhaswell בפתח וכולם במתח. עד שאדון haswell יגיע אני רוצה להוציא את המקסימום מפלטפורמת הAM3 (אין לי AM3+). השאלה שלי היא האם שווה לי לקנות קירור אוויר רציני ולהגי…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by KoM,

האם יעבוד ? שאלה פשוטה ומהירה כמה שיפור יהיה למעבד על לוח P35 ?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  11. אני שוקל לקנות מחשב חדש, מחשב בסיסי אבל שיהיה מסוגל להריץ ויסטה בצורה נורמלית. ברור לי שיהיה מאוד מועיל לפוצץ אותו בזכרון (אני רוצה לשים לו 4 גיגה), אבל השאלה היא עד כמה משנה המעבד? האם מעבד חזק מועיל בצורה כלשהי לביצועי המערכת, או שסתם זורקים כסף? אני מדבר על מעבד כלשהו של אינטל, למשל C2D במהירות 2.5 GHZ, סתם בתור דוגמא. אם אני אקח מעבד חזק בהרבה, רק עם שאר המפרט זהה, אז זה ישנה למשהו? עכשיו, איך התשובה משתנה אם אני רוצה גם לשחק משחקים במחשב? למעבד יש השפעה כלשהי על הרצה חלקה של משחקים, או שזה הכל קשור לכרטיס המסך? בכוונה לא נתתי דגמים ספציפיים של מעבד/לוח אם, אני לא שואל פה על מפרט למחשב, אלא יותר על עקרונות מחשוב. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

1

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by SUPER300,

לפי מה שהבנתי, זכרון במהירות 666Mhz עם cl4, יהיה שווה לזכרון במהירות 1333Mhz עם cl8, מכיוון ששניהם ישלחו מידע באותו מהירות (לפי מה שהבנתי). כלומר, הם יגיבו באותה מהירות, והרי בכל פעם שהם מגיבים הם שולחים את אותה כמות של מידע-8 בתים. אז מה ההבדל? תודה לכולם, אני כבר קצת מבולבל, אז אשמח אם תסבירו לי בהרחבה

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by raul53,

הלוח אם שלי הוא m68mt-s2p (rev. 3.0 אני רוצה לשנות בהגדרות של הביוס שיהיה achi בשביל ssd שקניתי. אך אין לי אפשרות כזאת. חיפשתי אם יש עידכון לביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#bios First Release - משמע שאין עידכון, וזה מה שיש לי, נכון? אז אין טעם להתעסק עם זה צריך להוריד דרייבר "SATA RAID/AHCI"? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#driver הורדתי את זה ואין שום התקנה, רק קבצים, באתר כתוב: Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy floppy? מאיפה אשיג אחד? אפשר עם USB? אולי להתקין דרך הווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by cool_boy-PP,

נערך......

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  16. ראיתי שרוב המעבדים תומכים בסוקט 1155 האם יש גם מהעבדים החדשים ללוח 1156? הלוח שלי זה GIGABYTE P55UD3.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by psychuil,

השאלה בכותרת ואם אפשר, תחפרו בבקשה (:

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by sar_007,

מישהו מעונין למכור לוח אם שמתאים לפנטיום 3 500 עד 200 שקל

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  19. אני בונה עכשיו מפרט למחשב חדש שאמור בין היתר לשמש אותי למשחקים כבדים בסגנון FPS. נתחיל עם המעבד: התלבטויות שלי הן - QUAD או DUAL? אם QUAD אז אני חושב ללכת לכיוון ה Q6600 אם DUAL חשבתי על E8400. מה אתם אומרים? יש המלצות לכאן או לכאן? כרגע אין בתיכנון OC, הדרישה היא רק מעבד חזק שלא יהווה צוואר בקבוק. ברגע שאני אסגר על מעבד אני אתחיל לחשוב על לוח אם וזיכרונות. תודה, עדי

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by lielmar1,

מה אתם מציעים לי לקנות את ה E8400 או את ה E8500 ועוד שאלה מבחינת ביצועים ההבדל הוא שווה להשקיע עוד 200 שח ל E8500

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by cozic,

שמתי לב שישנם 2 סוגים של לוחות אם שתומכים במערכים: x8, x8 x16,x4. דוגמא ל-2 הסוגים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp עד כמה זה קריטי הבחירה בסוג זה או אחר ? איזו בחירה תתן את הביצועים המכסימלים ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by ilya83,

כמה עולה מחשב ישן? ga-2000 לוח אם 192mb זכרון 8.4GB כרטיס קול 128PCI מודם ess 56k מארז פשוט תודה מראש

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  23. אני רואה כל הזמן שבמפרטים מומלצים רשום שמומלץ לקנות רק 4 ג'יגה זכרון. בעידן של היום שהמחשבים שלנו מריצים יותר ויותר תוכנות זוללות זכרון ומחיר הזכרון הוא באמת נמוך, לא שווה לקנות 8 ג'יגה זכרון, או אפילו יותר מזה? האם 8 ג'יגה זכרון או יותר לא יכולים להשפיע על ביצועי המחשב לעומת 4 ג'יגה זכרון המומלצים? האם מי שקונה מחשב חדש שווה לו להשקיע עוד 300-400 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by ALÞHA,

cbble 0517 זה ווניס איך הסתפינג הזה?!

• 14 תגובות
    • 769 צפיות
  25. הלוח של גיגה בייט : http://tw.giga-byte.com/products/7vax.htm תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.