מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
חזרתי לקרר על אוויר אז צריך oc מתון יותר, בעיקרון השאלה נשאלה הרבה פעמים ויש יותר מדי תשובות לכאן או לכאן ככה שקשה לי להבין לגמרי. באס גבוה + מכפלה נמוכה = qpi גבוה באס נמוך + מכפלה גבוהה = qpi נמוך (הכל יחסי כמובן) ^זה^ קורה במצב שה qpi על אוט', כלומר אני מתעסק רק עם מתחים, מהירות באס, מכפלה, מהירות זיכרון. קראתי שתדר ה qpi הוא מהירות התקשורת בין המעבד ואפיקי ההרחבה של הצ'יפסט (אם זה לא נכון אז לתקן אותי בבקשה) מכאן אני מבין שהתקשורת בין המעבד לכרטיס מסך לדוג' מושפעת מתדר ה qpi. השאלה היא האם qpi של 2900MHZ לעומת 3600MHZ ישפיע במציאות על הביצועים או שייתן רק ניקוד גבוה יותר בבאנצ'ים למיניהם (קראתי ששם הוא נותן משהו). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ב-5 לדצמבר אם לדייק.. כך האתר guru3d מדווח לנו: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4600
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום האם יש לוחות אם שתומכים ב-2 מעבדים כדוגמת Q6600 ? אני יודע שיש לוחות כאלו ל-XENON ...QUAD CORE האם לוחות אלו מתאימים גם ל-Q6600 ? אם יש לכם לינקים אוד ה מאוד
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הגיע הזמן לעשות שידרוג.... אני מעוניין בAMD מעבד לוח אם זכרונות אהה וגם הארדיסק המחשב הוא למשחקים והכרטיס מסך הנוכחי הוא 1950 פרו יש לי עוד שאלה האם כדאי לקחת לוח אם עם SLI?
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
וואם הקונרו יותר טוב אז האם הוא גם יותר טוב מAMD DUAL CORE AM2 4600 ??? תודההה רבהה לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה שווה לקחת זיכרון עם cl 2 או 2.5???? יש הבדל משמעותי???? כי במחירים אין כל כך (80-120)
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם מישהו יודע במה מתבטא ההבדל בין שני המעבדים T8100 Core 2 Duo 2.1GHz ו- T5870 Core 2 Duo 2.0GHz ? והאם ההבדל מצדיק הבדל של 600 ש"ח בין שניהם? אשמח לתשובה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. העלאת המכפלה מביאה גם להמהרה של הליבה הגרפית? או שאין קשר בין השתיים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הבא ב 99 דולר http://slickdeals.net/f/8305145-gigabyte-ga-z170x-gaming-3-atx-motherboard-99-after-10-rebate-free-shipping
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
על איזה מתח אפשר לעבוד על עבודה קבועה ורציפה בלי לנזק ?
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה עדיף קיט או 2 ? כדאי להסתפר במהירות 1333 הרי בכל מקרה אני ממהיר את הרכיבים, או שבכלל עדיף להתחיל מגבוה - 1600 ? CL - 9 או CL 10 ? לקנות את הזיכרון הפשוט ביותר ? או שכדאי ללכת עם אחד שיושב עליו "גוף קירור" ?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב, אפשר לסכם את הדיון החכם (שננעל) הזה ע"י כך: SSE השונים מגדירים סט של פקודות מכונה (אסמבלי) שמאפשרות לעשות פעולה בודדת על מספר נתונים בו-זמנית. כל גירסא שונה של SSE מגדירה/מוסיפה סט נוסף של פקודות שיכולים לתרום לסוג מסויים של תוכניות. (כמובן שמלבד סט הפקודות SSE דורש גם מימוש בחומרה של לוגיקה נוספת ורגיסטרים מיוחדים). כמובן שכדי לנצל את הפקודות SSE (ואת הביצועים שהם נותנים), צריך שהתוכנית תקרא לפקודות האלו ותדע לנצל אותם בצורה חכמה על הנתונים שהיא מעבדת. הקומפיילרים של היום יודעים לקחת אפילו חלק מקוד ב C ולהמיר אותו לפקודות SSE, ואם ממש רוצים לקבל תוספת ביצועים אפשר פשוט להוסיף בקוד ישירות קוד מכונה שמפעיל SSE על הנתונים השונים. SSE4 ממומש ברובו כבר בדגמים החדשים של א…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
סתם בשביל וידוי הריגה, האם יש יתרון מובהק לאחד מהלוחות האלו, או שיש בכלל לוח עדיף באותו מחיר שלהם (יש לוח דומה אבל עם 2 חיבורי IDE ישנים במקום 1 כמו שיש בכל הלוחות הללו) ? Gigabyte EP45-DS3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2843 ASUS P5Q PRO http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=1 האם אחד הלוחות אמין יותר מהשני ? מה ההבדלים המהותיים ביניהם (הבנתי למשל תפריטי ה overclock של ה ASUS הרבה יותר מסובך ?)
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום וצויין שהם ברמה ג'נרית לחלוטין.. זה נכון?? איך הם בOC? חיפשתי שני סטיקי של 1GB 800 ומצאתי אותם במחיר של 1370 ככה.. איך הם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
עם כמות שיא של עורקי PCI-Express בכל הדגמים אבל גם ללא תאריך השקה ספציפי, משפחת מעבדי העל החדשה ממשיכה לסקרן אותנו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי כרגע זכרון של MUSKIN 512DDR 333Mhz . עכשיו אבא קנה לי בתילאנד את הזכרון הזה: Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 במחיר של 78$. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הרי ברור לי שהזכרון שקנתי עכשיו הרבה יותר טוב מהזכון הקיים שיש לי, ואין לי מושג מה לעשות, כאילו אני יכול לתהקין אותם במקביל? או שאני צריך לוותר על אחד מהם? אמרו לי שאם אני יתקין אותם, אז הם יעבדו במהירות של הזכון הנמוך, של מה שיש לי עכשיו, וזה נראה לי ממש בזבוז :[ אז בכל מקרה הזכרון יגיע מחר על הבוקר, מה אתם מציעים לי לעשות? * עוד דבר, בתוכנה SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהו לגבי הזכון, לא הבנתי בדיוק מה, תראו : Warning W2507 - There are very few memory slots. If some are already filled, to upgrade the memory wi…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כמובן המפרט הזה הוא לחבר שלי... Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron !!! - [404 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0,SCR) - [595 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [427 NIS] 1 ¤ 1426 האם זה טוב ? התקציב כמובן הוא 1500 ש"ח.. תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני כשנתיים רכשתי מחשב מחברת אייבורי מחשבים ובמפרט אשר סוכם עליו היה כתוב שהציפסט של הלוח אם הוא : 915[glow=red,2,300]PL[/glow] הורדתי שלוש תוכנות המצביעות על כך שלוח האם הוא 915 P במקום PL ורציתי לדעת אם יש הבדל בינהם ואם כן מהו? התוכנות- PC WIZARD, CPU-Z ו 3D MARK 2006 אודה לכם על עזרתכם. ברצוני לציין שניסיוני עם החומרה החל רק בחודשים האחרונים. אולי ניצלו את חוסר הידע שלי, איני יודע. נ.ב האם יהיה ניתן לדרוש פיצוי על כך?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי כתבתם ש ddr 2 נכנס ליצור סדרתי אז יש לי שעלה איך אפשר להשתמש בהם כי אף לח שאני מכיר אין סלוט לddr 2 אז למה מיצרים אותו ביצור סדרתי הדרך היחידת שאני חושב שddr 2 זה אותו סלוט של ddr 1 וגם אם אני יקנה את הddr 2 מישהוא ידע אם יחליפו את הסלוט בעתיד הקרוב אן שזה יעשר כך?
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן. לפני כ שבועיים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל BFG 8800 GTS 320MB ומאז נוצר לי צוור בקבוק דיי רציני. אני מחפש עכשיו מעבד שיאזן לי את המפרט. המפרט להלן: לוח: DFI lanparty nf4 ultra-d מעבד: amd athlon 64 3500+ OC'ed @ 2.7ghz זכרונות: Geil One BH5 DDR400 @ 500mhz כ.מסך: BFG 8800 GTS 320mb ספק: Enermax Liberty 500W אני חושב ללכת עם AMD X2 או Opteron אבל נתקלתי בבעייה דיי רצינית כשניסיתי למצוא משהו בארץ. מה המעבד הכי טוב למפרט שלי שאפשר להשיג בתחום של עד 1000ש"ח? תודה
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב שיורכב מהרכיבים הבאים: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מעבד BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E כרטיס מסך Thermaltake EUREKA black מארז OCZ StealthXStream 600W Power Supply ספק Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler גוף קירור למעבד 3X Sata Hard drives 3X IDE Hard drives DVD Burner צורב דיוידי Creative Audigy2 ZX כרטיס קול אני לא ממש מבין בלוחות האחרונים שיצאו לשוק, ממה שקצת הסתכלתי ראיתי שחלק תומכים בDDR3 וחלק לא, בכל מקרה אני זקוק ללוח טוב ואמין, בעל חיבורים של IDE ישן (להארדיסקים הישנים שלי), כמובן SATA, ו-LAN, ויכלול כמה שיותר טכנולוגיות מתקדמות ותמיכה קדימה למען שדרוג עתידי. יש לציין שבשלב זה לא מתוכנן OC למערכת כ…
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
והאם מישהו מכיר את החנות (ואת הזיכרון) זה מה שאני חושב לקנות (הכי זול שמצאתי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 זה יקר יותר ב 45 ש"ח http://www.akr.co.il/details.asp?id=888
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי להבין מהו גשר ICH... ומה ההבדל בין צפוני לדרומי? וכן מה ההבדל בין ICH7 או ICH8 או ICH9 ? תודה לכל המפרט בנושאים. בברכה, רפי.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-