מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לברר איזה לוןח אם יש לי מכיוון שהתקנתי פה ווינדוס אקס פי ויש בעייה עם הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם כך שאם אני אדע את הלוח אם, אני יוכל לגשת לאתר החברה ולהוריד דרייבר מתאים. אז יש איזה תוכנה או דרך לברר מה הלוח אם שלי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הגיע הזמן לעשות שידרוג.... אני מעוניין בAMD מעבד לוח אם זכרונות אהה וגם הארדיסק המחשב הוא למשחקים והכרטיס מסך הנוכחי הוא 1950 פרו יש לי עוד שאלה האם כדאי לקחת לוח אם עם SLI?
-
- 12 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של ASROCK מדגם ALIVENF6G זה הדגם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-VSTA כרגע המערכת עובדת עם מעבד כפול ליבה 4000+ החלטתי לשדרג את העסק למעבד פאנום ,מסתבר שזה אפשרי השאלה היא מדוע רשום הדבר הבא כתנאי להרכבת מעבד הפאנום על הלוח שלי If you use AM2+ CPU on AM2 chipset motherboard, the system bus speed will downgrade from HT3.0 (5200 MT/s) to HT1.0 (2000 MT/s), but the CPU frequency will not be influenced. מה המשמעות של זה? האם שווה לשדרג בכלל?..הביצועים ישתפרו בעשרות אחוזים? ואם כן איזה מעבד מומלץ <? השימוש הוא גם למשחקים תחת כרטיס מסך 8600GTS
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי , יש לי היום שני כרטיסי זיכרון 512 MB ובלוח האם יש מקום לעוד שני כרטיסים. אני רוצה לרחיב מ 1G ל 2G. מה יותר כדאי: 1) להוסיף עוד שני זכרונות 512 זהים לאלה שיש לי היום? 2) להוסיף עוד זכרון אחד של 1G? 3)להחליף אותם ב זכרון אחד ש 2G? תודה על העזרה אסי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 MB מעבד : 2.8 Pentium® D CPU זכרון: Kingston KVR553D2N4/512 X2 לוח אם: ASUS P5LD2 -VM ספק כוח: JTC 500W ATX12W מסך: Sumsung syncMaster 206BW 20' wide דיסק: WDC2000JS 200GB SATA2
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה ההבדל ביו ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard ל ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
על איזה מתח אפשר לעבוד על עבודה קבועה ורציפה בלי לנזק ?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
והאם גם אני חייב להחליף מערכת הפעלה? מה אתם ממליצים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אנשים רציתי לשאול מה אתם חושבים. אני רוצה לקנות מעבד, ולוח, זיכרון חדשים. רציתי לדעת אם עדיף לי לקנות מעבד פנטיום 4 2.4C אם לוח P4P800 או IS7 או שעדיף לחכות חודש עד שיצא ה Athlon64 ואז אני יקנה לו לוח NFORCE3 מה אתם אומרים
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, נשרף\נדפק לי אחד ה-DIMMS של הזכרון, היה לי 4*2GB של CORSAIR VS2GB1333D3 התחלו כל מיני בעיות, צפצופים של ה-BIOS על זכרון, ניסיתי הרבה עד שהבנתי שיש אחד ספציפי שעושה את הבעיה. הוצאתי אותו לכמה שבועות והכל תקין - החזרתי ושוב באלגן. קיצר הלך ): אז עכשיו אני עם 6GB והירידה מורגשת, השאלה שלי עכשיו היא אם לקנות שוב אותו אחד ב-90 שקל או לקנות כבר אחד של 4GB בלא הרבה יותר ואז אגיע ל-10GB. העניין הוא שאז אני פוגע ב-DUAL CHANNEL למיטב ידיעתי וכאן השאלה. מה כדאי לעשות? זה המפרט: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח [/td] [td…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום שדרגתי את כמות הזכרון RAM במחשב מ-1GB ל-2GB. לוח (MSI RC410M H (MS-7173. לאחר השדרוג לא ממש רואים את ה-1GB הנוספים: (אצלי 256MB מוגדרים למיפוי זכרון כרטיס מסך ONBOARD - לכן נשאר 767MB מתוך 1GB) למרות שכאן רואים שיש 2 סטיקים של 1GB כ"א: וגם בתוכנה אחרת רואים שיש 2GB: אבל WinXP בכל זאת מזהה רק 1GB: איפה הבעייה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם : מה יותר משתלם לשים על לוח אם של מעבדי I7 זיכרון dual 4GB או זיכרון Triple 3gb ? כלומר האם שווה להרכיב 2x2GB Corsair XMS3 DHX או 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel למי יהיו ביצועים יותר גבוהים ? דרך אגב לוח האם הוא EX58-UD3R של גיגביט והזיכרונות הם 1333 שני הדגמים . תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב למחר גדול של דברים, העצבניים ביותר הם תוכנות גרפיקה. חשבתי ללכת על פנטיום 3000 ולוח אביט או גיגהבייט (בעוונותי יש לי חיבה גדולה לגיגהבייט...), אבל אז שמתי לב שיש כמה סוגים של של פנטיום 3000 - יש את פנטיוםC יש את הפרסקוט ויש אחד ל LGA775, כולם בסביבות אותו המחיר. מה ההבדל מבחינת הלוח והקירור שצריך לקנות לכל אחד? ההבדל בביצועים הוא גדול, או שבשביל אחד שלא ממש אכפת לו זה זניח? השיקול העיקרי הוא לא אחוז למעלה או למטה בביצועים או בטמפרטורה (לא מעניין אותי OC כרגע) אלא אורך חיים ויכולות הרחבה בעתיד.
-
- 14 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון של MUSKIN 512DDR 333Mhz . עכשיו אבא קנה לי בתילאנד את הזכרון הזה: Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 במחיר של 78$. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הרי ברור לי שהזכרון שקנתי עכשיו הרבה יותר טוב מהזכון הקיים שיש לי, ואין לי מושג מה לעשות, כאילו אני יכול לתהקין אותם במקביל? או שאני צריך לוותר על אחד מהם? אמרו לי שאם אני יתקין אותם, אז הם יעבדו במהירות של הזכון הנמוך, של מה שיש לי עכשיו, וזה נראה לי ממש בזבוז :[ אז בכל מקרה הזכרון יגיע מחר על הבוקר, מה אתם מציעים לי לעשות? * עוד דבר, בתוכנה SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהו לגבי הזכון, לא הבנתי בדיוק מה, תראו : Warning W2507 - There are very few memory slots. If some are already filled, to upgrade the memory wi…
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה לוחות מבין הבאים יותר טוב בOC, משחקים ובכללי? והאם הם יכולים להרכיב עליהם SCYTHE NINJA PLUS - יש ללוחות האלה צלעות קירור אימתניים. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב, אני חייב לציין שניסיתי בכמה מקומות ולא ממש ענו לי..אני מצטער על הארוך.. יש לי זיכרון 256M מהירות 333MHZ של חברה כללית,לא כ"כ מוכרת שקוראים לה PMI (על הזכרונות עצמם, כלומר על הריבועים השחורים כתוב PQI, מוזר....).. אתר: www.pmimemory.com הCL של הזכרון הוא 2.5... עכשיו אני חושב שלא מספיק לי 256 מה ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה של זיכרון... אני יודע שהזכרון צריך להיות 333 ו2.5 CL..אבל כששאלתי במקום אחר ענו לי שלא רק הCL זה התזמונים ויש עוד תזמונים...לכן חייב שהזכרון שאני יקנה יהיה זהה לחלוטין למה שיש לי כרגע כי אני עובד בDual Channel DDR..הלוח הוא MSI 865PE Neo 2 S ..ואם הוא לא יהיה זהה לחלוטין יהיו לי בעיות..כלומר קריסות(מסך כחול).. רציתי לקנות אחד של קורסאיר 2.5 …
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מערכת הפעלה WIN 7 64BIT השימוש העיקרי (כמעט יחיד) במחשב הוא למשחקים. האם כדאי להוסיף זיכרון ואם כן לאיזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כמה עולה מחשב ישן? ga-2000 לוח אם 192mb זכרון 8.4GB כרטיס קול 128PCI מודם ess 56k מארז פשוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי כתבתם ש ddr 2 נכנס ליצור סדרתי אז יש לי שעלה איך אפשר להשתמש בהם כי אף לח שאני מכיר אין סלוט לddr 2 אז למה מיצרים אותו ביצור סדרתי הדרך היחידת שאני חושב שddr 2 זה אותו סלוט של ddr 1 וגם אם אני יקנה את הddr 2 מישהוא ידע אם יחליפו את הסלוט בעתיד הקרוב אן שזה יעשר כך?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש, עידכנתי ביוס להכי חדש אז - כאמור לפני כחודש. כרגע יצאה גירסא חדשה... א. האם יש צורך לעדכן? ב. במידה וכן, האם זה ייתן שיפור כלשהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הדור החדש של נייד ה-Titan האימתני הופיע במספר חנויות מקוונות כשהוא מצוייד בשבב Coffee Lake מעידן חדש שטרם נחשף באופן ממשי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
נגיד ואני קונה לוח אם. איך אני צריך להגדיר אותו...צריך להגדיר משהו עם הSATA...ומה עוד?...אין כמה ג'מפרים כדי להגדיר אותו??
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש , הסתובבתי קצת בפורום מפרטי מחשב וראיתי שכבר לא ממליצים בכלל על מעבדי הפנום X4 אז מהקצת שהבנתי שם אני מלבט בין לקחת פנום 955 ולעשות לו OC ל4GHZ או לקחת I5 2400 או שבכלל לחכות קצת לI3 2100K ולעשות לו OC למרות שזה 2 ליבות לעומת 4 (בSB) אז אני לא יודע אם OC יסגור את ההפרש של שני הליבות. בעקרון התקציב הוא 1000+- למעבד + לוח אם , המטרה היא משחקים בעיקר אבל גם שאם אני יפתח כמה כרטסיות וחלונות המחשב לא יהיה איטי יותר.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הלוח של גיגה בייט : http://tw.giga-byte.com/products/7vax.htm תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
נשאר לי חודש לקניית המחשב החדש ורציתי לדעת מתי יגיעו הלוחות אם הצ'יפסט החדש של VIA KT600 ואם למישהו יש מושג מה יהיה סדר גודל המחיר של לוחות אלו
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
זה המחיר לזכרון הנ"ל בKSP. ייתכן? מחיר ממוצע היום ל256 הוא 90-100. נראה לי אופציה מצויינת לשדרג ל1GB.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-