עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=419626 AMERICAN DATA סוג DDR עולה כמו 512 בחנויות אחרים.האם מישהו התנסה? (יש לי במחשב זכרונות של ELEXIR שרשום על אחד מהם AMERICAN DATA ואברסט מזהה את הציפ כMICRON) יש מצב שזה אותו חברה ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Director,

יש לי 512 זכרון .. רציתי להרחיב אותו ל-1024MB איך אני יכול לדעת איזה זיכרון אני צריך בשביל המחשב שלי ? [br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 12:58:04 Help pLs?_?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by roei_b,

בהמשך לשאלתי בה לא קיבלתי תשובה חד-משמעית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281668.0 עם איזה לוח אקבל תוצאות OC גבוהות יותר (מעבד E6750)? MSI P6N-SLI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1140&maincat_no=1 GIGABYTE GA-P35-S3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2630&ModelName=GA-P35-S3L תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. יש לחבר שלי במחשב סטיק אחד של 512MB, כשנשארו לו 3 סלוטים פנויים. אם הוא יוסיף עוד סטיק של ג'יגה לא אמורה להיות לו בעיה נכון?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  5. דומה, האם כדאי לי, האם יהיו לי בעיות בגלל שהתזמונים שונים, האם יהיו לי בעיות בעבודה בתדר DUAL או בעיות אחרות בOC שאני מתכנן?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  6. היי, מתלבט בין השלושה, ה-Q6700 קצת יותר יקר, שווה את ההפרש? בעיקרון, הצורך הוא למשחקים, אינטרנט, קצת SCRIPTIM ויסטה ואופיסים, והכי חשוב (כי אני קמצן) להשקיע עכשיו ולקבל מחשב שיתן מענה נחמד לשנתיים-שלוש (ארבע). מה אתם אומרים? תודה

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  7. Started by shanibh,

היי, חיפשתי לוח ונראה שהלוח הנ" נראה משתלם תקציבית וביצועית, למרות שאם קיים משהו בשוק שנותן מענה יותר חזק, אולי ישתלם להוסיף עוד 200-300 ש"ח, מה אתם אומרים? בעיקרון הלוח כנראה יאכלס את ה(תלוי בתשובות בתרד הקודם ;D) : Q6700 או Q6600 או E6850 תודה

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  8. Started by 3pac,

קראתי איזה מאמר : http://www.takala.co.il/takala_guide.htm וכתוב שם ככה : ג.שימוש נכון של הזיכרון הוירטואלי על קצה המזלג...כשנגמר המקום בזיכרון הRAM המהיר נעשה שימוש בעוד זיכרון שנמצא על הכונן הקשיח.(זיכרון איטי). לחצן ימני על "המחשב שלי" -- > מאפיינים -- > לשונית "מתקדם" -- > "הגדרות" -- > לשונית "מתקדם" -- "שנה". 1.גודל זיכרון הוירטואלי צריך להיות פי 1.5 מזכרון הRAM. ( כלומר אם יש לכם 512mb בRAM אז הזיכרון הוירטואלי צריך להיות 768mb). 2.להקצות גודל קבוע - כלומר שה initial Size יהיה שווה ל Maximum Size. 3.מומלץ לשים את כל הזכרון הוירטואלי על כונן קשיח פיסי אחר. אם אין אז על מחיצה לוגית אחרת ששונה ממערכת ההפעלה. אז המחשב של אחותי איטי .... ויש לה 2 כוננ…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by broller,

כל הזמן אני ניתקל בין שני חלקים זהים אך שונים בחברה מכדי מבחינת יהילות ורמה gskill 2gb 800 cl5 cross 2gb 800 cl5 gskill יקר יותר בכ30 שח

10. (כותרת) יש תוכנה? אני לא מוצא בלוח מה רשום שם... זה לוח אם של איזה שלוש שנים (אולי זה יעזור)...אני פשוט רוצה לקנות סטיק זיכרון אני לא יודע מה יתאים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מדובר בלוח ASUS P5K 775 מי שיכול לתת עליו פרטים והאם שווה לקנות אותו (המחיר בחנות 717 שקל ללא מע"מ כלומר 828 שקל עם מע"מ לאחר הנחת מזומן) תודה מראש לעונים

12. היי חבר'ה. אני בעליו הגאה של לוח Epox 8rda3+ שכנראה נפטר שלשום בלילה. הדיאגנוזה עוד לא סופית. במידה וזה המצב יש לי בעיה: מבחינה כלכלית אני עוד לא יכול להרשות לעצמי שדרוג של כל המחשב ואני אאלץ למצוא לוח שיחליף אותו. שאר המפרט כרגע: AMD Athlon XP1600 1280MB DDR כרטיס מסך ATI Radeon 9600Pro (על AGP) HD מחוברים ב-IDE. לוח אם כזה מוצלח מת. זה מבאס. אני צריך המלצה ל"לוח מעבר". אני מתאר לעצמי שאין סיכוי גדול למצוא את אותו לוח או אחד דומה לו בגלל שהם די ישנים. מצד שני, אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אחד היסטרי. האם כדאי לנסות יד שניה? יש לכם עצות ללוחות אחרים? אשמח לכל עזרה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by Thadar,

מישהו זוכר איך קוראים לסקוט הארוך שהיה בשמוש בזמנו של פנטיום 3?

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by tal_be,

שלום לכולם, הייתי אצל 3 חנויות מחשבים וביררתי מפרט מחשב, ובכל חנות הציעו אמרו לי שהלוח אם שהציעו לי במקום השני לא יתמוך ואני כבר לא יודע מה צריך. אז ככה המעבד הוא E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB. ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק!!! באתי לחנות הראשונה ושם אמרו לי שאני צריך לוח G33. בחנות השנייה אמרו שזה בסדר. בחנות השלישית אמרו שהלוח הזה הוא עם כ.מסך מובנה ואני צריך את ASUS P5K. עכשיו אני לא יודע מי מהחנויות צודק! ואם יש לכם הצעה ללוח אם זול וטוב עם FSB 1333 אז אני אשמח. ותגידו לי איזה חנות צודקת... ודבר אחרון. אמרו לי שאני צריך זכרון של 800MHZ כי אם זה יהיה 667 אז זה יוריד לי מהמהירות של המעבד... זה נכון?? או שאני יכול 667MHZ?? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כותרת! מה זה בכלל AM2 , מה יותר טוב.

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by subarel,

ע"פ האתר של MSI, גרסת הPCB 2.2 של הלוח שבמחשב של אחותי (945GMZ3) תומך אפילו בקור2, אבל גרסת הPCB1 לא תומכת.. לא מצאתי שום איזכור לגרסת PCB על הלוח עצמו, הדבר היחדי שיש לי זה CPU-Z שאומרת שזה גרסת A2, השאלה היא האם זה באמת PCB2.2 או שזה ככה ב1 בכלל.. לא יודע.. חיפשתי פרטים בכל התוכנות שבאו עם הלוח, וכרגע אני לא מוצא את הקופסא של הלוח.... תמונת CPU-Z: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by Keman,

http://www.tilera.com/products/processors.php

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. איזה לוח אם יתאים למעבד הזה? אני לא רוצה לוח אם יקר מדי, לא מתכנן OC , משתמש בעיקר בתוכנות לעיצוב גרפי (תלת מימדיות בעתיד הקרוב) ועריכת וידאו קלה וחובבנית כרגע. המליצו על ה GIGABYTE PA P35 DS3 מה דעתכם? אני אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם ומעבד למחשב שייעודו לעבודה משרדית, הורדות מאימיול וצפייה בסרטים. לא משהו מתוחכם מדי ולא יקר - לשימוש די בסיסי של מחשב ביתי תודה לכולם

19. Started by hag911,

מה ההבדל ביןQ6600 לבין E6850??

• 5 תגובות
    • 415 צפיות
  20. Started by Pierot,

כותרת^, פשוט כמשמעו [שניהם אותו מחיר].

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by yonatanman,

בוקר טוב, במסגרת החיפושים אחר המחשב המושלם, עוד לא נפתרה אצלי השאלה: מה עדיף? שני מעבדים כפולי ליבה או מעבד אחד מרובע ליבה ? מה הקונפיגורציה העדיפה ועם מה אני משיג יותר ביצועים? תודה מראש על העזרה!

22. Started by badmama,

4 XMSים, ולאקספלורר עדיין לוקח 10 שניות לעלות... 8)

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by GetRich,

שלום! אני צריך שתמליצו לי על מעבד ל-HTPC לשידורי HD שהכל יעבוד חלק.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by avi.hagit,

GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL לוח INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX מעבד האם הם טובים לעבודה אם עריכות וידאו? תודה לעוזרים אבי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Or_s2006,

שלום! אז ככה אני מחפש 2GB RAM אבל אני לא יודע איזה איזה הכי טוב 800MHZ בתודה אור.

דיונים חדשים בפורומים