עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hoodini,

רכשתי לעסק מחשב של Precision 690 DELL שמגיע עם שני מעבדי (כלומר סך הכל 4 ליבות) Dual-Core Intel Xeon 5160 3.0GHz, 1333 FSB, 4MB L2 Cache כמו כן לוח האם מבוסס על INTEL 5000X chipset וזכרונות FB שאלתי האם השילוב של הלוח והמעבדים הללו מהיר יותר מהמעבד הכי מהיר ה"בייתי" של אינטל QX6800 שבעצם גם כן נותן 4 ליבות תכלס מבחינת GHZ ו FSB ה XEON חזק יותר אבל לא מצאתי השוואות בין מעבדי XEON ל C2D בכל מקרה אשמח למידע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by jackhammer,

היי חברים. יש לי לוח של אסוס crosshair VII HERO wifi. יש ללוח הזה 2 ראשים של ARGB לראש אחד חיברתי בלוק קירור מים של EK VELOCITY. לראש השני חיברתי כבל מפצל של ARGB מ1 ל 6 (גם כן נרכש מEK - אבל לא כזה משנה) למפצל הזה חיברתי את הARGB של: distro plate של חברת EK פאנל האורות של המארז עצמו (lian li o11 XL) ARGB של הספק אסוס ת'ור 1200 בנוסף, יש לי מאווררים של lian li שמחוברים לקונטרול משלהם ומחוברים ללוח ע"י ראש USB. המאווררים מזוהים ע"י התוכנה של lian li בצורה תקינה והיא שולטת על ההגדרות שלהם (מהירות, צבעים וכו'...) הבעיה שלי היא התוכנה של אסוס (Aura creator) לא מזהה את הרכיבים בתור רכיבים עצמאיים (וכתוצאה מכך לא מאפשרת לי לשלוט על הRGB של כל רכיב בנ…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. כבר כמעט שנה עברה מאז קניית המחשב שלי. ועדיין חוץ מירידות של גג 100 שקל פה ושם באיזה דגם, לא השתנו מחירי המעבדים. נכון שיצאו דגמים חדשים זולים יותר ואולי משתלמים יותר ביחס עלות תועלת. אבל תראו את הQUADS למניהם והDUO מסדרת 8xxx. לעומת זאת מחירי הכרטיסים הגראפים למשל ירדו לחצי. זכרונות גם ירדו משמעותית באחוזים. אפילו מסכי מחשב שנחשבים די עמידים מול פגעי הזמן ירדו משמעותית. מה קורה פה בדיוק ?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by avih,

שלם לכולם רציתי קודם לוודא שהבנתי נכון מה זה -SATA ע"פ מה שמצאתי וקראתי זה אמור להחליף את כבלי הנתונים שבמחשב, בין הלוח אם ולחלקי החומרה האחרים. ושאלתי נניח לוח אם שתומך בכך - האם יש חלקי חומרה אחרים שתומכים בכך ? האם שווה להשקיע בלוח אם שכזה כלל ? ולגבי DDR - האם הוא עדיף על RDRAM ? עד כמה שידוע לי אין תמיכה למהירות אופטמלית של -RDRAM ומה גם שהוא קצת יקר, ואם אני טועה אשמח שתאירו את עיני. והאם עדיך 1X512 או 2X256 אשמח לתשובה

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  5. מעבד AMD X2 4000 DDRII 667 2GB לוח אם ‏M3N78-EM AM2+ http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=amYCbidk7vhOQLWp&content=specifications כ.מסך על הלוח אם. מספיק לענות בכן או לא , השאלה היא פשוטה תודה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by Wile E Coyote,

ברשותי שלושה מחשבים בבית. אחד מהם (זה שאני אדבר עליו) פנטיום 2, 350 מגה הרץ, 32 מגה זיכרון, נפח דיסק 4 ג'יגה. המחשב פועל ממש לאט (או יותר נכון "חושב הרבה מדיי"), ואין כמעט אפשרות לבצע שתי פעולות ביחד, אחרת זה ייקח הרבה זמן. עד כמה שהבנתי, כדי לשפר את ביצועיו הכי עדיף להוסיף לו זיכרון. * רק להבהיר: שידרוג או קניית מחשב חדש לא באה בחשבון פה, וכמו כן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדיי בשיפורו משיקולים אישיים. שאלותיי הן: 1. מהי כמות המינימום של זיכרון שעליי להחזיק במחשב כזה כדי שייפעל נורמלי? 2. האם עדיף לרכוש זיכרון חדש (להחליף את ה-32), או האם עדיף להוסיף לו בסלוטים הנותרים? * עד כמה שהבנתי, ה-32 יאט את פעולות הזכרון החדש אם אוסיף. 3. אחרי שיפור זיכרון, האם יש מה לדבר על ה…

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by lipa,

http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=sata3845&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=8&aff=Zap

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by rami_8,

לפי מה שהבנתי אמורים לצאת ב 2014 ברגע שייצא הדור החמישי,הרי שמחיר הדור הרביעי יירד,השאלה אם טווח המחירים פחות או יותר אותו דבר,כלומר מעבדי HASWELL יירדו למחירים של ה IVY היום ומעבד ה BROADWELL יהיו במחירי ה HASWELL כיום אז השאלה היא אם מה שאמרתי נכון? (אפשר להתבסס על גם העבר...) נשמע כמו שאלה קצת מטומטמת אבל אני שואל כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואין לי בעיה לחכות עוד כמה חודשים עד שהדור החדש יותר ייצא... עוד שאלה בנוגע ל BROADWELL,האם הם צפויים להיות טובים יותר ב OC אל מול HASWELL?

9. Started by F430,

יש עדיין למישהו כזה דבר חח יש רק DDR400 ועל איזה זיכרון אתם ממליצים עד 400 שקל?!

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by zam,

טוב... אז הבנתי שמבחינת TOC ה- E6750 שווה יותר במקרה שלא עושים OC. אבל מה בדבר OC? האם גם אז הוא משתלם? ובכלל מדוע? מה הסיבה שמעבד חדש וחזק יותר עולה פחות? יש בו משהו לא בסדר? ולמה ה- E6600 לא ירד עדיין ביחס אליו? אני אשמח לתשובות כי אני מתלבט מה לקנות. המטרה שלי היא משחקים סרטים וכמובן OC אז מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by jj516,

אנשים בבקשה, עם למישהוא יש טבלת השוואות בין מעבדי INTEL מה 8086 עד ל P4, בבקשה שיביא לי לינק או שישלח לי לדואל jj516@bezeqint.net הפרמטרים שאני צריך הם אפיק נתונים אפיק כתובות גודל הסגמנט מהירות סוג אוורור שנת הופעה עם יש אז בבקשה כי אני חייב!

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by freefeeling,

Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz מה זה אומר? 2.4GHz מציין את המכלול הסופי? או שכול ליבה עובדת במהירות 2.4GHz? וזה אומר שבכללי (בערך) 4.8GHZ? שובבי

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות זכרונות של CRUCIAL בארצנו? אשמח לקבל שמות של חנויות, כתובות אינטרנט וכו'

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. Started by Arnold,

מה יותר טוב ? החברים שלי משגעים אותי ש AGP 8 "יותר טוב זה מעלה את הביצועים" וכו' ואני אומר ש AGP 8 עוד לא התפתח . מה אתם אומרים????.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מעבד AXP 2600 ברגע שירדו קצת המחירים. עכשיו לפי התגובות שראיתי פה הבנתי שזה שהמעבד עובד במהירות באס של 333Mhz אז היא מגבילה את מהירות הזיכרון גם ל333Mhz, כלומר זיכרון שיעבוד במהירות 400Mhz יוגבל ל333. זה נכון ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  16. היי כפי שאפשר לראות יש לי מחשב די ישן, שכשהיה חדש הוא היה די חזק. אחרי שהלוח עשה לי צרות מפה ועד הודעה חדשה, עושה רושם שהוא כבר לא שמיש כ"כ. כלומר אפשר להפעיל את המחשב אבל אלא אם כן הטמפרטורה בחדר ממש נמוכה הוא יתקע לאחר מס' דקות ומרגע שזה קורה נגמר הסיפור. כרגע נראה שיש סיכוי טוב שאני אקבל זיכוי על הלוח לפי מה שהוא שווה היום מ-DFI. שזו בדיחה עצובה מאוד. כי ממה שהבנתי לא ניתן להשיג היום בכלל לוחות של סוקט 939. מה שמשאיר ברירה בודדת: יחד עם הלוח חייבים להחליף גם מעבד וזכרון, ואם כבר מחליפים אז לא נראה לי לעניין להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי. מה שמשאיר אותי עם רכיבים שעלו *המון* כסף בזמנו : - מעבד אופטרון כפול ליבה מדגם 165 - זכרון GSKILL DDR1 500Mhz מסדרה HZ - כ…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  17. שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 733MHZ. כרגע יש בו זכרון של 256MB, ואני מעוניין לשדרג את זה -512MB או 1024MB, האם זה אפשרי בכלל הדבר הזה?? כמה אמור לעלות לי השדרוג הנ"ל, ועל מה אתם ממליצים?? האם ההתקנה היא מסובכת, או גם בנאדם רגיל יכול לעשות התקנה כזאת בבית?? והכי חשוב, האם צריךל לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS מחדש או שאפשרי גם בלי?? המון תודה נדב

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by X-TeNDeR,

שלום לכם, רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד סמפרון המבוסס על ליבת ת'ורוברד לבין בארטון, כששניהם באותה מהירות וקאש. לפי AMD לת'ורוברד קוראים מודל 8 ולבארטון 10. איזה משני הליבות עדיף לאוברקלוק רציני כשמתכננים מערכת מבוססת סמפרון? האם ניתן להשיג סמפרון עם ליבת בארטון בארץ? אם כן מאיפה? תודה מראש ;D

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by toniviner,

מה הלוח הכי זול שעונה לדרישות האלה? באתר של NVIDIA יש לוחות אם שברשימת SLI אבל אותו לוח באתר של ASUS רשום רק CROSSFIRE אז אני מבולבל

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by dorish,

מה ההבדל בן המעבדים של amd atlon xp oem 1800 בן amd atlon xp box 1800 תודה מראש ההבדל במחיר בערך 50 שקל

21. E8400/Q9400 כבר איזה שנה על אותו מחיר...

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by gil_zaoui,

איזה מעבד כדאי לי לקנות? מהמעבדים הבאים: ‏Athlon 64 3500+ :‏Athlon 64 3800+: ‏Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ : ‏Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore (805)‎ : ‏Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore‎: ‏Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ : ‏Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB‎ ומה ההבדלים בינהם. אני משתמש לישומים פשוטים בעתיד ברצוני לבצע עריכת וידאו כמו כן אשמח לדעת איזה לוח אם מומלץ תודה מראש

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  23. תיעוד חדש מספק לנו תשעה דגמים חדשים לצפות להם בחודשים הקרובים לכתבה

24. Started by nadavnaz,

אני קונה מחשב חדש, מעוניין לדעת מה דעתכם לגבי זכרון (או דעת הbenchmarks...) http://www.tms.co.il/cat/57/manuf:Corsair/394:1447 עדיף את ה1600CL11 או את ה1333CL9? ההבדל במחיר אפסי.. מה יתן ביצועים טובים יותר (או מה יתן ביצועים יותר טובים מאיזו בחינה?) המחשב הוא לעריכת וידאו, אשמח אם תסתכלו בלינק ותיתנו חוות דעת על המפרט העדכני שהרכבתי!!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  25. לחבר'ה ב-ASUS יש רעיון מקורי מאוד להגדיל את המוניטין שלהם בקרב ציבור העלית של משתמשי המחשב. הם פתחו בתחרות של DIY (ראשי תיבות של Do It Yourself) שלפי החוקים שלה עליכם: 1) לבנות מערכת מחשב המבוססת של לוח אם של ASUS אשר עושה שימוש בערכות השבבים i915/i925 החדשות של אינטל ולעשות לה אוברקלוק באמצעות הכלים ש-ASUS מספקת עם הלוחות שלה. 2) הריצו מבחנים עם אחת מהתוכנות המפורטות באתר התחרות ורשמו לעצמכם את התוצאות. 3) התוצאות חייבות לעמוד בסטנדרטים שהגדירו מהנדסי ASUS ומצויינים באתר התחרות. 4) שתפו את חבריכם באחד מהפורומים המועדפים עליכם ברשת בתוצאות שקבלתם. 5) שלחו את התוצאות שקבלתם, תמונות של חלקי המערכת עם הקופסאות המקוריות והמספרים הסידוריים שלהם ולינק לאשכול שפתחתם באחד מהפורומ…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים