עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itaysk,

איך זה הולך שם עם המספור שלהם?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  2. Started by Lotar_88,

כרגע יש לי לוח Asus P4P800-SE מעבד P-4 2.8E קירור Thermaltake Spark7+Xaser Edition המעבד והלוח בני פחות משנה 10 חודשים בערך והקירור פחות מחודש עכשיו אני רוצה להחליף ל AMD כמה אתם חודשים אני יכול לבקש על כול הדבר הזה ותתנו לי לפהי ההערכה שלכם איזה מעבד ולוח (כמובן AMD) אתם ממליצים לקחת עם הכסף שאקבל ממה שאני מוכר

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  3. נכון בכתבה של האתר כתוב "מחשב העל כולל כ-16 אלף מעבדי Opteron של חברת AMD ועוד כ-16 אלף מעבדי Cell של IBM" זה הגרסה של הCELL החדשה או מה ואחרי זה כתוב שיש לא 9 ליבות אפשר הסבר בבקשה?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by ItzikT46,

קניתי היום לוח 965P-DS3 ואני מרכיב את המחשב, אני לא מוצא את חיבור ה IEEE1394 על הלוח ! יכול להיות שהלוח לא תומך בו ?!! תודה

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by yogi,

בהנחת תקציב ללוח אם של 400- 600 ש"ח (העודף ילך לכרטיס המסך...) וזכרונות pc2100 kingstone 256Mb (מקבל מחבר בחינם) על איזה מהלוחות הבאים אתם ממליצים ( לא מתכוון לבצע OC): 1. EPOX 8KHAL+ KT 266A בערך 400 ש"ח (נמצא רק אצל ספק ספציפי, יש חלופות יותר טובות?) 2. Gigabyte GA-7VR VIA KT333 (האם הוא REV 2????) 3.Gigabyte GA-7VRXP Rev. 2 VIA KT333 Motherboard 570 ש"ח. ושאלה עקרונית האם עדיף להוסיף כסף ל- 333 למרות שהזכרון שלי רק 266?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  6. שלום, לא כותב פה הרבה אבל מרבה לקרוא, מעבר לזאת בתור אחד שמחכה בכיליון עיניים כבר ל LGA2011 מחפש מחליף ל QX9650 על 4GHZ שלי, הצלחתי למצוא קצת פרטים וזה נראה טוב מתמיד.....אז קבלו אותו הנה הפרטים: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3930K.html [table][tr][td] Microarchitecture Sandy Bridge [/td][/tr] [tr][td] Processor core ? Sandy Bridge-E [/td][/tr] [tr][td] Core stepping ? C1 (SR0H9) [/td][/tr] [tr][td] Manufacturing process 0.032 micron Hi-K metal gate process [/td][/tr] [tr][td] Data width 64 bit [/td][/tr] [tr][td] Number of cores 6 [/td][/tr] [tr][td] Floating Point Unit I…

7. שלום לכולם יש לי מחשב בעל לוח של אינטל עם ציפסט 865 INTEL E210882 לאחר נסיונות רבים להשיג את הלוח בארץ למכירה התיאשנו כי כנראה לא קיים העניין הוא שעל המחשב כרגע מותקנות תוכנות מאוד מיוחדות שלאף אחד אין כח להתקין עוד פעם עם רשיונות וכו ודרייברים וכל החומר שנשמר בתוכנות השאלה היא האם יש אופציה להחליף את הלוח ללוח של אינטל בעל אותו ציפסט שיוכל ללא התקנה חוזרת לקבל את ההתקנות הקודמות ללא שינוי???

8. כרגע יש לי ddr400 512 cl 2.5 של twinmos עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה מ-ksp אבל יש להם של חברות שונות רק ולפי מה שהבנתי יכולות להיות בעיות עם זה. וגם אי אפשר להחליף או להחזיר ציוד שנרכש ב-ksp. מה לעשות? זה באמת יכול לא להתאים אם אני לוקח של חברה אחרת?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by הדר,

שלום לכולם, חברה שלי ביקשה ממני לברר לה - יש לה מחשב נייד Toshiba satelite שמכיל Intel celeron 497MHz ו-128MB RAM. בטעות (?) מישהו התקין לה XP על המחשב וכמובן שהכל עובד לאט לאט. תנו לי הצעה (עם דגש על הזולה ביותר) לשיפור המחשב הזה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by cozic,

שמתי לב שישנם 2 סוגים של לוחות אם שתומכים במערכים: x8, x8 x16,x4. דוגמא ל-2 הסוגים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp עד כמה זה קריטי הבחירה בסוג זה או אחר ? איזו בחירה תתן את הביצועים המכסימלים ?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by shutdown,

החלטתי לשדרג את המחשב (לוח אם + מעבד + זיכרון) . מכיוון שמשחקים לא חשובים לי, לפחות לא החדשים, אז אפשר לקחת את הכרטיס AGP שברשותי ולחסוך. טוב, לאחר שקראתי הרבה מאמרים / ביקורות על שילובים מסויימים של לוחות אם ומעבדים החלטתי להרכיב מערכת (תקציבית מאוד) כזאת: מעבד C2D e6300 זיכרון DDRII 667Mhz סביר כלשהו 1GB לוח אם שיתמוך גם ב C2D וגם יכיל AGP. במסגרת כוללת של 2000 שח +- לוח ה 775Dual-VSTA התאים. הוא הרי תומך ב AGP וגם ב conroe (כנראה הלוח היחיד). ובכן, הלכתי לחנות מסויימת בת"א כדי לרכוש את הרכיבים הנ"ל - המוכר התעקש שלוח האם לא תומך בשום אופן במעבדי conroe, ואמר שמנסיון של המעבדה שלהם זה פשוט לא עובד - ולא משנה מה היצרן טוען. הוא גם שאל עוד עובד בחנות שאף הוא חיזק א…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by sagi_10,

אני מתכוון לקנות זיכרונות יד שניה של קרוסייר tccd 1)הם לוקחים הרבה מתח??(מק"ס 2.9v) 2)הם יוכלו להגיע למהירות fsb של 280?? ועל כמה מתח?? 3)דגם מדויק=CMX512-3200C2PT 4)תודה!

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by avih,

שלם לכולם רציתי קודם לוודא שהבנתי נכון מה זה -SATA ע"פ מה שמצאתי וקראתי זה אמור להחליף את כבלי הנתונים שבמחשב, בין הלוח אם ולחלקי החומרה האחרים. ושאלתי נניח לוח אם שתומך בכך - האם יש חלקי חומרה אחרים שתומכים בכך ? האם שווה להשקיע בלוח אם שכזה כלל ? ולגבי DDR - האם הוא עדיף על RDRAM ? עד כמה שידוע לי אין תמיכה למהירות אופטמלית של -RDRAM ומה גם שהוא קצת יקר, ואם אני טועה אשמח שתאירו את עיני. והאם עדיך 1X512 או 2X256 אשמח לתשובה

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by ashbit_q,

אני שאלתי בעבר את השאלה הזאת רק שאז לא היה לי כרטיס מסך ברמת המעבד כעת שדרגתי מ8600GTS ל 460GTX 1 ג'יגה הרזולוציה 1280X1024 hlsl vs hlsl ps שניהם על 3_0 מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 לפי מה שהבנתי התוכנה בדקה עם DIRECX 9 ולא 11 או 10 יותר מזה אן כלום לא AA שום דבר הציון הוא כזה: 3DMark Score 18372 3DMarks SM 2.0 Score 7182 16695 SM 3.0 Score 8793 25114 CPU Score 5058 אם יש את התוכנה העדכנית וחינמית שתאפשר לי לתמוך בI7 אני אשמח! אני שואל את זה כי המחשב זז עם תוכנות או בהתקנות לאט כאילו היה C2D ישן במשחקים אני לא מרגיש שזה בעיה אבל בתוכנות כמו CORAL VIDEO 2010 שתומך בI7 אין הבדל בינו לבן C2D E6750 הישן שלי? הערה חשובה המחשב בתוכנות או התקנות לרוב מתאמץ על 15% וזהו יכול להי…

15. באתי בדיוק לבצע הזמנה,נתקלתי בבעיה : אני מזמין מחשב, עם מעבד פנטיום 4, 775. אני רוצה מעבד 3.0, ונתקלתי ב 2 דגמים: 1. Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 2. Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU שניהם אותו מחיר,אך אני לא מבין מה ההבדל ביניהם. נלקח מכאן-לוגיק פיסי אשמח אם תענו לי : 1. מה ההדבל,ואם יש מה יותר טוב? 2. האם שניהם מגיעים עם גוף קירור ומאוורר? אשמח לתשובות מהירות, כדי שאוכל כבר להזמין. אנא תענו לעניין,ולא, אני לא מעוניין ב AMD או משהו אחר... תודה על ההבנה, ואשמח לתשובה מהירה ככל הניתן.

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by gogober,

המעבד שלי פנטיום 3 866 על הלוח יש ג'מפר אינני מכיר אותו האם משהו מכיר? כיצד להתייחס לדבר?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by davokado,

אהלן! יש ברשותי זיכרונות OCZ REAPER 2GB 800MHZ שכל אחד 2GB וסה"כ 4GB... רציתי לשאול: אם אני יוסיף עוד 4 GB זה ישנה לי את הביצועים? אם כן משמעותית? ומה עדיף? 8GB DDR2 800MHZ או 4GB DDR3 1333GHZ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  18. אז ככה: לחבר שלי נשרף הלוח (צי'פ 850 RDRAM) הקיצר המעבד הוא 1.5 בסוקט 423 עכשיו הוא הלך לחנות והתפתה לקנות גם הארדיסק וסידירום. מה שקרה זה שההארדיסק 80 ג'יגא של ווסטרן בלי 8 מגה קאש ועם שנה אחריות! חבר שלי שמח שהוא קיבל עוד הנחה..עלה 420 ככה חח נו טוב אין מה לעשות, לא הקשיב לי עכשיו מה שמעצבן: הביאו לו בהתחלה לוח RDRAM עם 2 סלוטים רק! ו AGPX4 הוא שילם מראש על הלוח 350 שקל (חדש) הלוח של אסוס והביאו לו אותו באריזה של MSI (משהו מסריח כאן) בקיצור אמרתי להם שיביאו לו לוח עם 4 סלוטים של RDRAM ו AGPX8 והוא החזיר את הלוח עכשיו ה"חכמים" עשו בדיקה ואמרו שהלוח לא מתאים למעבד ושרק לוח עם DDR יתאים (WTF?) בקיצור אמרו לו יש לוח של ג'יגא בייט DDR 266 חחח אמרו שזה הכי חדש ויתמוך בכל המש…

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by jgrab,

יש לי לוח וזכרונות שבקבצים המצורפים אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 2 GB אבל לא מצאתי את אותה הגדם כמה זה חכרחי לקחת בדיוק אותו דגם \ יצרן? ומה אני אמור לחפש בזכרונות של יצרנים אחרים בכדי להתאים אותם כמה שיותר למה שיש לי? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  20. היי כפי שאפשר לראות יש לי מחשב די ישן, שכשהיה חדש הוא היה די חזק. אחרי שהלוח עשה לי צרות מפה ועד הודעה חדשה, עושה רושם שהוא כבר לא שמיש כ"כ. כלומר אפשר להפעיל את המחשב אבל אלא אם כן הטמפרטורה בחדר ממש נמוכה הוא יתקע לאחר מס' דקות ומרגע שזה קורה נגמר הסיפור. כרגע נראה שיש סיכוי טוב שאני אקבל זיכוי על הלוח לפי מה שהוא שווה היום מ-DFI. שזו בדיחה עצובה מאוד. כי ממה שהבנתי לא ניתן להשיג היום בכלל לוחות של סוקט 939. מה שמשאיר ברירה בודדת: יחד עם הלוח חייבים להחליף גם מעבד וזכרון, ואם כבר מחליפים אז לא נראה לי לעניין להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי. מה שמשאיר אותי עם רכיבים שעלו *המון* כסף בזמנו : - מעבד אופטרון כפול ליבה מדגם 165 - זכרון GSKILL DDR1 500Mhz מסדרה HZ - כ…

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  21. יש לי את הלוח של אינטל ויש לו רק AGP 4 ואני חיב להחליף לו את הכרטיס כי הוא פשוט חלש מה אני עושה ומה האופציות שלי לכרטיס טוב עד 1300 שח תודה רבה

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  22. יש לי כרגע AXP2500+@3200+ Abit NF7-SL וזכרונות OCZ 2X256 PC3200 Platinum Edition אני חושב על להוסיף עוד סטיק של 512 ויש לי כמה שאלות דבר ראשון, יש לי עכשיו 2X256 בDUAL, אם אני מוסיף עוד סטיק שלישי של 512 תהיה איזושהיא פגיעה בביצועים? יכול להיות מצב שלא הולך ביחד 2X256 ו512? או כל דבר אחר שיכול לנבוע מכך.. ושאלה שניה, מומלץ שהסטיקים יהיו אותו דבר, אבל חיפשתי ולא מצאתי את הדגם של הזכרון שלי ב512 בודד, ראיתי רק קיטים של 2X256 ו2X512 סטיק בודד של 256. מישהו יודע מאיפה אני מוצא סטיק של 512 מהדגם של הזכרונות שלי? נגיד ולא מצאתי, אם אני ימצא משהו אחר בעל אותה מהירות ואותם תזמונים זה אלטרנטיבה טובה? או שזה יכול לעשות בעיות?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by eshimshi,

אחים שלי מדברים על קירור של המעבד, טוב אז כמה חןם (במעלות) זה חם? כי במעבד שלי Athalon XP2200 כשהמעבד מגיע ל 55 מעלות, המחשב קופא. זה נורמלי? המאורר עובד, יש משחה טרמית, אבל כל העמסה של ה CPU מעל 10 דקות תוקעת את המחשב. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by tk-hunter,

הממ אני צריך אם אפשר השוואה בין כל המעבדים של AMD 64... ואם אפשר גם הבדלים בטמפרטורות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  25. שלום . יש לי לוח אם 946gzis ומעבד e6300 רציתי להחליף אותם כי המעבד עושה לכ.מסך שלי צווארבקבוק ( hd4850) איזה אפשר לקנות במחיר עד 1500 ש"ח? הציעו לי את הלוח P43 עם המעבד E8400 אם יש למישהו הצעה יותר טובה אז בבקשה אולי אני מתכנן לOC אבל לא סגוד על זה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים