עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מערכת הפעלה WIN 7 64BIT השימוש העיקרי (כמעט יחיד) במחשב הוא למשחקים. האם כדאי להוסיף זיכרון ואם כן לאיזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by ^_^,

כמובן המפרט הזה הוא לחבר שלי... Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron !!! - [404 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0,SCR) - [595 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [427 NIS] 1 ¤ 1426 האם זה טוב ? התקציב כמובן הוא 1500 ש"ח.. תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by ExTazy,

מה ההבדל בין 2 הלוחות הללו : 1) INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM 2) Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L האם הGIgaByte עדיף בהרבה ? האם הINTEL מתאים יותר למעבדי INTEL ? ומה המחירים שלהם בערך ? אני פשוט קונה מחשב עד יום ראשון ואני ממש מתלבט .. הציעו לי בחנות שהלוח של INTEL עדיף כי הלוח של Gigabyte מוחלש .. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by ReSt,

שלום יש לי שתי שאלות .. אתם יכולים לתת לי תסריט שבו בזמן ריצה של תוכנית שכתבתי המעבד יכנס למצב מיוחס Privilege ? והשאלה השניה .. מה נחוץ בחומרת המעבד כדי ליישם מערכת הפעלה מסוג ריבוי משימות multitasking ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  5. מחר חבר שלי בא איתי לKSP.. אני קונה VENICE 3000 הוא קונה מעבד P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE, נשלחתי מטעמו על מנת לברר איזה לוח אם מKSP עד 600 שקל יהיה הכי משתלם עבור המעבד. וסתם שאלה בשביל הידע: מה הצ'יפסטים המובילים למעבדים אלו ומי מביניהם הכי טוב ?

6. נגיד ואני קונה לוח אם. איך אני צריך להגדיר אותו...צריך להגדיר משהו עם הSATA...ומה עוד?...אין כמה ג'מפרים כדי להגדיר אותו??

7. שלום, כבר כמה זמן אני מתלבט אם כדאי להגדיל את כמות הזכרון שיש לי. כרגע המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTON ABIT NF7-S, TWINMOS 512 MB DDR 400. הסיבה שבגללה אני מתלבט כבר כמה זמן היא האם הוספת עוד סטיק אחד של 512 או 1024 תגרום לשיפור משמעותי של המערכת או שהתוספת לביצועים תהיה קטנה ולא תצדיק את המחיר? בנוסף לזה יש לי כמה שאלות טכניות בנושא: 1. אם יש לי זכרון של TWINMOS אני חייב לקנות את השני של אותה החברה? 2. נניח שאני מוסיף עוד זכרון, הסטיק שאני אקנה צריך להיות גם 512 מגה כדי להיות תואם למה שיש לי או ש1024 יהיה גם בסדר? 3. כאשר מוסיפים זכרונות שהם לא שווים במהירותם הם יעבדו במהירות ובתיזמונים של הזכרון האיטי יותר? תודה.

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by bazuka,

אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... זהו... אשמח מאוד לקבל ת…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by amisha,

כאמור הם צריכים להיות בעלי תזמוני רצח (אגרסיביים) ושיעמדו בבאס של 250 (כי אני רוצה 1GHZ ב FSB ) עם התזמוני הכי נמוכים וכמובן וולטאז' נמוך ככול האפשר!! עד מחיר של 1400 שקל ל זוג סטיקים (בשביל הדואל ) זה בלוח של ASUS P4C800 דלוקס ואני ממש מבקש אל תנסו בכלל להוריד אותי מהלוח עם בנצמארקים וחיות אחרות!!!!!

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by blitsi,

ניסיתי כבר בשתי דרכים לעדכן את הביוס: 1) דרך הוינדוס עצמו (ויסטה 64 בעברית) - באתר של הלוח-אם ישנו קובץ להורדה אשר אמור לעדכן את הביוס דרך מערכת ההפעלה והתוצאה שיקבלתי היא שגיאה [תמונה ראשונה ושלישית כי יש בעיה בראשונה]. 2) דרך הדוס עם כונן דיסקטים - התוצאה היא הודעת שגיאה על קובץ פגום, ניסיתי לכתוב בכל דרך אפשרית אבל לא הלך. [תמונה שנייה]. מישהו כבר נתקל בבעיה זו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. מה ההבדל בין שתי לוחות האם: GIGABYTE EP45-DS3L או GIGABYTE EP43-DS3L במחיר זה בסביבות ה100 ש"ח הבדל. השאלה שלי היא מה ההבדלים בת'כלס ואם ההבדל במחיר שווה.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by אנונימוסי,

מקור

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  13. טוב שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מחשב ישן שלי. הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO שהוא תומך PCI-Express1 , עכשיו מה השידרוג הכי טוב שאני יכול לעשות במחיר של כ 650 שקל? מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200 אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ומעבד. מה דעתכם לגבי יד שניה? תודה לעוזרים וחשוב, האם יש הבדל גדול ביכולת של הלוח האם לנצל כרטיס מסוים בגלל שהוא תואם רק pci-express 1?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by patetinka,

בהמשך למפרט שהומלץ, היכן ניתן להשיג ומומלץ לקנות את הלוח אם (Biostar TForce P965) תודה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by saar guttmann,

היי אנשים! אני חדש כאן ומקווה שהפורומים שלכפ מצדיקים את ההישתתפות בסקר של ynet... יש לי שאלה לגבי HT (היפר ת'רדינג) קודם כל מה זה בדיוק, והאם זה מצדיק תוספת ניכבדה של דולרים? בתודה מראש, סער.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. Started by _xyz,

האם מחשב כזה יכול לספק שימוש חלק באינטרנט ובתוכנות משרדיות? למחשב שמיועד לצרכים האלה בלבד, עדיף להוציא עוד כ-200 ש"ח על E5300 או ש atom יספיק?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by Nir666,

שלום לכולם אני רוצה לדעת מה התייחסות של כל מעבד בנוגע ל CAS Latency כלומר אם למעבד אינטל או amd עדיף cas latency נמוך או תדר גבוהה ולמה. תודה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום רב. מישהו יכול לתת לי קצת יותר מידע ממה שיש בחדשות על סוקט F היה שם אולי רבע עמוד.. ואם יש מקור רצוי בעברית יותר נוח לי כך.. מה היתרון בכך שיש יותר רגלים במעבד?

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by waizman,

אני צריך שתמליצו לי על לוח ל C2D עד ~600 שקל למעבד מסדרה E6XXX. אובקלוק קליל-בינוני כנראה יתבצע. ד"א יש היום לוחות עם HDMI? אם כן זה מחייב שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה? תודה

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  20. איפה בתמונה של הלוח הנ"ל (ASUS M2N-E) נמצא החריץ עבור כרטיס המסך (PCI-E x16), ולמה משמשים שאר החריצים (חוץ מחריצי הזכרונות)? http://www.asus.com/999/images/products/1181/1181_l.jpg תודה.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by 10GaZ,

יש בלוח שלי (965p-ds3) אפשרות שנקראת Rebust Graphics booster. יש לי 3 אפשרויות שם: Auto, Fast, Turbo. אני לא רוצה אף אחת מהאפשרויות האלה.. הכרטיס מסך שלי קורס ללא OC ואני חושד שזו בעיה בביוס. התדר של הPCI-E הוא על 100. אגב, כשהתדר על 90 הכרטיס לא קורס. בשני המקרים הכרטיס לא עובר אפילו את ה60-65 מעלות!

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  22. תגידו בין זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7229 לזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7870 ההבדל הוא רק 200 מגה הרץ? ואם זה רק 200 מגה הרץ האם זה שווה 800 שקל?

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by GamePad,

סליחה על הבורות אבל אולי תוכלו לעזור לי להבין מה הכוונה בסטפינג של מעבדים? ???

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by tamos,

אני מתכנן לשפר את המחשב וחשבתי לקנות את הלוח הזה: asus p5n-e SLI nforce 650i עם המעבד: intel quad core q6600 זה מומלץ לקנות בתקופת הזמן הזו או שעדיף לחכות? והאם הלוח יתאים טוב למעבד?או שעדיף להחליף לוח בכלל?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by sh_idan,

שלום לכולם! רציתי לדעתף אם יש פה אנשים שעוקבים אחרי מחירים, האם לדעתכםצפויה ירידת מחירים בשוק המעבדים (אותי מעניין ספציפית AMD X4) בעקבות הכניסה הצפויה לשוק של מעבדי ה 6 ליבות. אם כן- איזה סדר גודל של ירידה לדעתכם ? תודה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.