עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by constantine16,

ahshav yesh li dual channel ve yesh li 2X512 RAM im ani yosif od 2X512 ze iie beseder?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by Danman,

מישהו שמע על המעבדים האלו? ה2140 מגיע בתדר של 1.6Ghz וניתן למצוא אותו ב434 ש"ח. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=E2140-t http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3738 רק לי זה נשמע כמו E6700 ב400 שקל? החסרון הגדול במעבדים אלו הוא כמות הCache הנמוכה. למרות שייתכן והקיצוץ למגה קאש בלבד לא יהיה כל כך מורגש, בדומה לקיצוץ בE4X00

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב.. ויש לי הרגשה שהמצב יותר בעיתי משחשבתי - כיום המערכת שלי היא כזו - AMD 1800+ EPOX 8RDA+ 512 DDR GEIL ATI READON 9600XT עכשיו אני מתחיל להבין שאם אשדרג לוח ומעבד אצטרך לשדרג גם זכרונות ואולי דברים נוספים ולכן אשמח לשמוע את המלצתכם.. חשוב לצין שהצרכים שלי הם קצת משחקים והרבה עבודה שותפת של אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע ולכן חשוב לי מעבד מהיר ויציב. תקציב? עד ה1000 ככה ללוח ומעבד אפשר לחרוג מעט... המעבד בו אני מעונין הוא ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore?, מה אתם חושבים עליו? יעשה את העבודה במשחקים? מהיר? יש צורך אולי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל3800? בכל מקרה זה בענין המעבד. לוח - חשוב לי לוח שתהיה בו תמיכה לכל ההתקנים החדשים [PCI-X SA…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by moloko29,

קניתי זיכרון טייוס ddr2 667 והלוח אם זה אסטרוק 775 dual vsta עכשיו שהמחשב עולה הוא מזהה רק 533 האם זה הגיוני ? memory bus proporties: bus type:ddr sdram real clock:267mhz(ddr) effective clock:533mhz זה מeverest האם אכלתי אותה והלוח אם תומך רק עד 533 ? ולא 667 כמו שחשבתי ?

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  5. שלום, כבר כמה זמן אני מתלבט אם כדאי להגדיל את כמות הזכרון שיש לי. כרגע המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTON ABIT NF7-S, TWINMOS 512 MB DDR 400. הסיבה שבגללה אני מתלבט כבר כמה זמן היא האם הוספת עוד סטיק אחד של 512 או 1024 תגרום לשיפור משמעותי של המערכת או שהתוספת לביצועים תהיה קטנה ולא תצדיק את המחיר? בנוסף לזה יש לי כמה שאלות טכניות בנושא: 1. אם יש לי זכרון של TWINMOS אני חייב לקנות את השני של אותה החברה? 2. נניח שאני מוסיף עוד זכרון, הסטיק שאני אקנה צריך להיות גם 512 מגה כדי להיות תואם למה שיש לי או ש1024 יהיה גם בסדר? 3. כאשר מוסיפים זכרונות שהם לא שווים במהירותם הם יעבדו במהירות ובתיזמונים של הזכרון האיטי יותר? תודה.

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by BigDragoon,

שלום, איזה מהזכרונות עדיף? בעיקרון שמעתי הרבה המלצות על Twinmos אבל על OCZ לא כל כך שמעתי.... האם הם זכרונות טובים? תודה

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by ALÞHA,

cbble 0517 זה ווניס איך הסתפינג הזה?!

• 14 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by sirexrv,

http://hwzone.co.il/news/1177518444/94608/ ו http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=631&Itemid=1 מגניב ... והעלו את המתח רק ב 0.025V.... מ1.9 GHz ל 3GHz ומסתבר שצריך גם רק עדון ביוס....

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. שלום, אם יש את השאלה הזאת אז ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי אז אני מצטער מראש. אני מתכנן מפרט לידידה שלי ובתקציב שלה עכשיו היא יכולה לקנות רק 1 ג'יגה של זיכרונות. השאלה היא האם לקנות לה עכשיו 2*512 שיעבדו בדואל וכשהיא תרצה לשדרג היא תוסיף עוד 2*512, או לקנות לה סטיק אחד של ג'יגה ושהיא תשדרג אחר כך ותוסיף עוד אחד. האם 4*512 יתנו את אותם הביצועים של 2*1 (עזבו אותכם מזה שהסלוטים יהיו מלאים)? תודה.

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by DrizziTx,

כאמור מעוניין לקנות לוח, ראיתי את ה-DFI Infinity NF4 Ultra כאן. לא צריך לוח ל-SLI ועדיף לוח באזור המחיר הזה... לצערי לא מצאתי לוח של Asus שמגיע עם NF4 (ה-chipset העדיף על פני SIS ו-VIA למיטב הבנתי, לא?) המלצות, הערות והארות יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by dennis14,

מי מלוחות ה - 975X הבאים הכי טוב לאוברקלוק ? (א.מבחינת אפשרויות בביוס ב.באס מקסימלי) הלוחות הם: 1) ALBATRON PX975X 2) ABIT AW9D-MAX 3) ASUS P5W DH DELUXE 4) DFI INFINITY 5) FOXCONN 975X7AB 8EKRS2H

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by xtract1,

המפרט שלי מופיע בצד. כשהתקנתי ת'WIN בפעם הראשונה התקנתי ת'דרייבר ללוח M ושם היה דרייבר למעבד... ממתי צריכים דרייבר למעבד? והאם יצא משהו חדש? כדאי לעדכן דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  13. מה ההבדל במעבדים C2D בין גירסת TRAY ל BOX?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by iMeash,

אהלן, יש ברשותי נייד של asus דגם x571g עם 8 גיגה זיכרון. במהלך עבודה עם ZOOM ו AUTOCAD ועוד כל מיני תכניות שפעלו ברקע המסך התחיל לרצד ותכניות קרסו. לדעתי מדובר על בעיית זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני מעוניין לשדרג. למיטב הבנתי המחשב תומך עד 16 גיגה וארצה לשדרג בהתאם (להוסיף עוד 8 גיגה). משהו שהפתיע אותי כשנכנסתי למנהל המשימות הוא שכתוב שרק חריץ אחד בשימוש מתוך 4 (נראה לי מוזר), יש למישהו מושג על מה מדובר? מצרף תמונה בהמשך הפוסט. אשמח לקבל המלצה איזה זיכרון לקנות (אפשר גם בחו"ל). האם אני יכול להרכיב בעצמי או שיש לקחת למעבדה? על הדרך, אני מעוניין לבצע ניקוי יסודי למחשב מאבק (המחשב כבר בן 3-4 ואף פעם לא עבר ניקוי), כמה דבר כזה אמור לעלו…

15. התוספת הבאה למשפחת ה-Aspire המיינסטרימית של היצרנית הטאיוואנית תוכל להציע מסך 15 אינץ', מעבד Kaby Lake-R, כרטיס מסך דיסקרטי, גוף מתכתי קומפקטי ועוד בפחות מ-800 דולר לכתבה

16. הדור החדש של נייד ה-Titan האימתני הופיע במספר חנויות מקוונות כשהוא מצוייד בשבב Coffee Lake מעידן חדש שטרם נחשף באופן ממשי לכתבה

17. יש לי מחשב נייד Toshiba A300-20P לינק: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=1061563#0 כמה זכרון מותר לי לשים? ואיזה מהירות מותרת לי? אם יש למישהו המלצה איפה לקנות או להזמין יתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. מה עדיף קיט או 2 ? כדאי להסתפר במהירות 1333 הרי בכל מקרה אני ממהיר את הרכיבים, או שבכלל עדיף להתחיל מגבוה - 1600 ? CL - 9 או CL 10 ? לקנות את הזיכרון הפשוט ביותר ? או שכדאי ללכת עם אחד שיושב עליו "גוף קירור" ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by bazuka,

אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... זהו... אשמח מאוד לקבל ת…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  20. ??? אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... אבל אין לי מושג באיזו מהירות הוא …

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by NI4NI,

ראשית, מישהו יודע איפה יש ברשת מבחנים של מעבדים עם HYPERTHREADING ? עד כמה זה באמת יותר מהיר, עד כמה זה קרוב לשני מעבדים אמיתיים וכ"ו ודבר נוסף, מישהו יודע למה בכל החנויות ברשת ניתן כבר לקנות את'לון 2400, 2600 ו 2700 ורק פלונטר עוד תקועים עם 2200 ? תודה גיא

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by ORrrr,

כרגע יש לי 256MB 266MHz DDR Cas 2.5 upto 133MHz אם אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הסטיק יכול לעבוד גם ב Cas 2 זה מפריע דברך כל שהיא? האם אני אצטרך לשנות את זה ל 2.5? ואני לא מתכנן אוברקלוק כי הזכרון שיש לי עכשיו הוא של Hynix והוא פשוט לא מאפשר עקב איכותו הירודה.. אז אילו זכרונות הכי ממולצים? של Samsung? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  23. כאן תמצאו תמונה של הלוח מקרוב http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 מתחת לבטריה אם תשימו לב יש סלוט קטן בצבע חום כהה ואיני יודע מהו , שאלתי היא האם מישהו יכול לפתוח את עיני ?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by saar guttmann,

היי אנשים! אני חדש כאן ומקווה שהפורומים שלכפ מצדיקים את ההישתתפות בסקר של ynet... יש לי שאלה לגבי HT (היפר ת'רדינג) קודם כל מה זה בדיוק, והאם זה מצדיק תוספת ניכבדה של דולרים? בתודה מראש, סער.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. Started by demonshlomo,

מה זה הAUX IN הזה שיש לי על הלוח???? לא צריך מגילה רק הסבר קצר! תודה!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים