מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש : ואני כמעט סגור לגבי הכל חוץ מלוח אם , אז ככה זה המפרט שגם לגביו הייתי מעוניין לישמוע דעות בעד ונגד מעבד : +AMD 2600 זיכרונות : קינגסטון 512 DDR ועכשיו לגבי לוח אם המליצו לי על GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 chipset מה שבעיקרון אני רוצה מהלוח אם הוא שיהיה Dual Channel , FireWire , Serial ATA , Ata 133 Raid
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון (ולא פורום אוברקלוק) האם המכפלה של ה I7 נעולה? אם כן... יש דרך לפתוח אותה? יש עוד מעבדים כאלה?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, לוח האם ב-HTPC שלי הלך לעולמו. נשארתי עם מעבד +AMD Athlon 5200 (תושבת +AM2) וזכרון DDR2 (הכל נרכש לפני 4 שנים). יש עוד לוחות שמתאימים למעבד הזה? חיפשתי וכל הלוחות שראיתי הם עם תושבת AM3 או FM1 או FM2. האם לא תהיה ברירה ואיאלץ לקנות סט לוח+מעבד+זכרון חדש, או שיש תקווה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב Q6600 ושמתי בו זכרונות מסוג GeIL Black Dragon DIMM Kit 2GB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz (2X1 GB כעת אני מעוניין להוסיף זיכרון RAM האם אני חייב לקנות מאותה חברה ומאותו דגם או שזה לא משנה?? אם אני לא חייב לקנות אותה חברה אבקשכם לפרט לי על מה לשים דגש שיהיה אותו דבר.... בתודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הישן שלי ולדעתי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב שכזה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי להחליף ולמה? והאם ישנם ת…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה ללוח-אם בגודל micro ATX עבור מעבד AMD בתושבת AM2 עבור מארז HTPC שלא תומך בלוח-אם יותר גדול. אני צריך שללוח-אם יהיו שלושה חריצי הרחבה PCI, מכיוון שבנוסף לכרטיס מסך PCI-e, אני רוצה להתקין עליו כרטיס קול M-AUDIO Revolution 5.1, כרטיס לכידת וידאו Hauppauge WinTV PVR-150 וכרטיס eSATA. במידה וקיים לוח-אם מתאים עם יציאות eSATA מובנות, אז לא צריך כרטיס eSATA ואפשר להסתפק בלוח-אם עם שני חריצי הרחבה PCI. כמו-כן, אם יש לוח-אם עם כרטיס קול מובנה ברמה של ה-M-AUDIO Revolution 5.1 או יותר טוב, אז זה גם עדיף. תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלחתי את המחשב שלי לתיקון ושי קיבלתי אותו החליפו לי למעבד יותר חדש במקום 2.8 NORTHWOOD שמו לי 3.0GHZ עכשיו,אמרו לי שלא קיים מעבד 3.0GHZ של NORTHWOOD אלא רק PRESSCOT,זה הגיוני שיהיה 3.0GHZ NORTHWOOD? כי זה מה שרשום לי בכל תוכנה שבדקתי בהם מה יש לי כגון: CPU-Z , EVEREST ושאלה שנייה היא אם מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ללוח אם D865GLC דרך אגב לאחר בדיקה ב3DMARK קיבלתי תוצאה יותר חלשה ממקודם ב70 נקודות וגם לפני כן היה לי תוצאה חלשה(813)! ואני גם מרגיש שהמחשב עובד יותר לאט לפי מה שאני יודע החליפו לי מעבד,לוח אם,זיכרון,כונן קשיח לוח אם נראה לי שהחליפו אבל זכרון החליפו לי כי בדקתי ולפני כן היה לי זכרון של KINGSTON ועכשיו יש לי של InterSpeck משהו כזה וכונן קשיח היה לי של S…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך או אפשרות להציל אותו? הוא לא היה מחובר לחשמל כשהוא נרטב... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם. הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל... מה לדעתם עלי לעשות? מפרט מערכת: Windows XP pro With SP1 Athlon 2400 xp זיכרון DDR 512 + 256 (2100) לוח אם: Gigabyte 7VAXP תודה
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 או שעדיף להוסיף קצת ולקחת את אילו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 שקצת חורגים מהתקציב ואם יש המלצה לזכרונות אחרים 2GB עד 1200
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שהם לא ציינו את החברה בחלק המודגש.... בחלקים האלה הם לא ציינו מאיזו חברה הם יביאו את החלקים... זה נראה לכם קריטי ושווה בירור?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
מבחינת מחיר ה- e6700 עולה 1700 ש"ח ו- e6750 עולה 1100 בכלל אגב הבנתי שהסדרה החדשה שיצאה ב22 לחודש המעבדים יותר מקוררים בעיקרון ה- e6750 אמור להיות אותו מעבד כמו ה- e6700 רק שהוא מיוצר ב45nm שזה יתרון 1.למרות היתרון שלהם למה הם יותר זולים בהרבה מהדגם הקודם? 2. בתכלס מבחינת ביצועים יש הבדל במעבדים הנ"ל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה קטנה כשאני פותח מס חלונות שכמה תוכנות רצות ברקע אז המחשב נהיה קצת איטי יש לי מחשב יחסית טוב ורציתי לדעת בהנחה שיש לי 512 3200 של וינבונד מה עדיף לקנות עוד 512 של סמסונג למכור אותם ולקנות rdram 800hz או להשקיע 700-1000 ולקנות 512 איכותי או שבכלל עדיף להשקיע בהארד דיסק raptor 10000 37 giga ? המעבד אגב הוא 2.8 על לוח של אביט is7-e
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי חברים, אני מרכיב בימים אלו מחשב סלוני. מארז coolermaster elite 120 i3 3225 HD 4000 2X4GB SSD 120GB + 2TB אני מחפש את הלוח הכי מתאים לזה, הכי חשוב לי אמינות ואיכות ואני מתלבט בין שלושת הדגמים שכולם על בסיס ה H77. אין לי באמת צורך ב WIFI או bluetooth אבל ב GIGABYTE זה קיים, לעומת זה ASUS ו ASROCK נחשבים לאמינים יותר. GIGABYTE GA-H77N-WIFI או ASUS P8H77-I או ASROCK H77M-ITX לדעתכם אחד מהלוחות האלו מועדף הרבה יותר מהאחרים? יש לוח אחר בסגנון שמועדף? תודה, רונן
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד DFI infinity nf4 ultra רציתי לקרוא חוות דעת עליו? רק למי שיש את הדגם או היה!!!
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עבודה יפה שנעשתה על ידי linus : "Intel CPU Innovation.. or Lack Thereof" https://www.youtube.com/watch?v=jy1M0jkRWWk שמזכירה (לי) בעקיפין את הויכוחים המיותרים בין מחנה "הילדים שחקני המחשב" אך חסרי ההשכלה הפורמלית (הכה נחוצה) בתחום מתמטיקה ומדעי המחשב (ולכן חסרי ידע בחישוביות) אלו שלצערם נפלו "באחיזת העיינים" של תעשיית היחצנות של אינטל ואנשי שיווקם, ומשכך נשבעו ממש, שישנם שיפורים מהותיים וחשובים בין כל המעבדים שאינטל משיקה משנה לשנה, ועד כמה חשוב למי שיש לו מעבד כמו למשל סנדי ברידג' בן 6 משנת 2011, שירוץ לשדרג למעבד icore החדש והבטיחו "שזה ישנה סדרי בראשית בביצועים".... (לא פחות). ולא היה להם שום גרף או כלי שמראה הכפלות בצ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי לוח של Maximus II Formula, אחרי שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה: NB over temperature ואחרי כדקה המחשב נכבה. בדקתי את את ההגדרות ב BIOS והכל עומד על AUTO (מתחים מינימליים). מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה או אם יש משיהו שיודע מה יכול לגרום להודעה כזו - אני אשמח לדעת.
-
- 5 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אחד הדברים החשובים ביותר בamd זה מכפלה פתוחה, ושמעתי שיש לוחות(של אביט) שעושים את זה באוטומט, אם מישו יודע? שני לוחות שאני חושב עליהם בתור אופציה למפרט הם הNF7-SL וה AN7 אז אם אפשר דגש עליהם.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי לבסוף את הDDR בלוח שלי והוא נכנס בסדר, עד עכשיו המחשב רץ ואין תקלות. במידה ואני מתחיל משהו כבד שלוקח מהזיכרון, משחק כלשהו, האם יש סכנה אם הלוח שלי תומך DDR2 ולא DDR ? התחממות יתר, קריסה של המע' או שזה סתם לא בריא למחשב ? אשמח לתשובה. אגב פרטים על הלוח מתוך אברסט הום אדישן אם מישהו יכול לעזור עם זה : Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-122106-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GM3 A7267IMS V5.30 DATE: 12/21/06 13:35:06 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR2 SDRAM Bus Width 64-bi…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה שמעתי מעבד אינטל מגיע 64Bit חדש. וראיתי קופסה שלו שתומך 64Bit. אני לא מבין מה קובע 64Bit הלוח אם או המעבד ? שאלה שנייה פתחתי מקופסה של מעבד 64Bit של אינטל, וראיתי במעבד רשום פנטיום 3.0Ghz, איך יודעים שהמעבד עובד 64Bit?לא רשום על מעבד. אבל בקופסה קרטון שלו רשום תומך מעבד 64Bit. לא הבנתי. מישהו יסביר לי איך מזהים מעבד נכון? מיקי
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם יש צורך לקנפג משהו לגבי הזכרון - על מנת שהשימוש בו יהיה יותר אפקטיבי? או שזה Plug & Play? שדרגתי ת'לוח אם/מעבד/זכרונות (ASUS M2A+Athlon 4800X2+2GB) - ואני תוהה... למה הeverest מראה CPU type=Unknown? מבחינת utilization, נראה שרק core#2 עובד... מה צריך לעשות לטובת העניין? למה ה - Motherboard Name = Unknown? תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום מה עדיף מבינת מהירות ומבחינה כספית חיבור FIRE WIRE בלוח והאם יש לוחות עם חיבור כזה היום? או חיבור דרך כרטיס תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי 32 גיגה במהירות 2400 2X16 האם כדאי לשדרג ל זיכרון במהירות 3000 2X16 או להוסיף עוד 32 גיגה של 2400 או פשוט לא לשדרג בכלל
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה יהיה עדיף ? לקנות לוח טוב יותר וזכרונות פחות טובים ולעבוד עם מחלקים לזכרון או לקנות לוח פחות טוב וזכרונות טובים יותר ולעבוד ביחס של 1:1 ? התקציב הוא בינתיים 2700 ש"ח ללוח + זכרונות.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכותרת הלוח אם הקודם של p7n sli platinum msi והביאו לי לוח אם חלופי של GA-EP43-DS3L gigabyte מה יותר טוב צריך עזרה דחוף!! http://www.msi.com/product/mb/P7N-SLI-Platinum---P7N-Zilent.html#/?div=Detail -הלוח של MSI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3296#- הלוח של גיגהביט
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-