עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bogdant,

תגידו מתי בידיוק ירדו המחרים של CORE2 E6600 אשר אמור לעלות 316$ש זה 1500שח או בכלל יש סיכוי שבארץ זה ירד ל לפחות 1600 עם כן אז מתי באוגוסט לא???

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. איזה מעבד יותר חזק לדעתכם? AMD Athlon 64 3700 2.2GHZ 939-pin מול INTEL 64BIT 3.4 GHZ ??

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by The Man123,

אני צריך המלצה ללוח אם טוב שיתאים למפרט הבא (מחשב חדש שאני הולך לקנות) מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE זכרונות : DDR II 667 512MB Corsair + עוד זיכרונות 256 מ"ב 533 מג"ץ 2 כאלה דיסקים קשיחים : Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E מארזים : Thermaltake Suprano VB1000SWS

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-e2160.html אחת הביקורות הראשונות ברשת על המעבד הזה לדעתי, בלי לגעת בו הוא דיי חלוש ונופל בהרבה מה-4300 למשל בעיקר במשחקים אבל ב-OC מכובד הוא עוקף אפילו X6800 ובמחיר של פחות מ-100$... נשמע מעניין ויכול להחזיר את עניין האוברקלוק לבסיס שלו, לקחת מעבד זול מאד ולעשות ממנו משהו חזק באמת. נראה מבטיח...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by romchik19,

אם אני לוקח לוח של 250 ש"ח ולוח של 600 ש"ח על מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך כמו 260GTX 2 הלוחות בעצם תואמים ללוח מעבד וזכרון , הדבר השונה בהם זה הצ'יפסט האם יש צורך לקנות את הלוח עם הצ'יפסט היותר יקר , נגיד EP45 מול G31 מבחינת ביצועים או תאימות לכרטיסי מסך חדשים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  6. תודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by almog333,

אני מבקש לדעת 2 דברים: 1. האם הבדל המהירויות בין 667 לבין 800 הוא משמעותי? האם זה מצדיק מחיר כפול במהירות של 800? 2. מה זה ECC בזיכרונות? ראיתי שהמחיר בין זה לבין רגיל באותה מהירות הוא גם כן כפול

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  8. שלום! שמי שמרית.. קניתי לא מזמן מחשב נייד dell-inspiron-15-7559 לצורכי גרפיקה. אני מעוניינת לשדרג את הזיכרון, אמרו לי שלא כדאי לעשות לבד כיוון שצריך לעשות בדיקת תאימות?! איך אני עושה את הבדיקה הזאת? כשאני מסתכלת על המפרט של המחשב מופיעים לי הפרטים הבאים: 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz (8GBx1) אני רוצה לקנות כרטיס נוסף של 8 ג'יגה על מה אני צריכה להקפיד לבדוק לפני שאני קונה? מן הסתם על הDDR3L... גם על CL? MHZ? תודה לעונים..

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by gtf,

בEVEREST רשום DDR SDRAM ואני לא יודע אם זה DDR או SDRAM, מהירות 133. לפי מה שאני יודע DDR לא עובד ב133 אז נראה לי שזה SDRAM נכון? עריכה: עשיתי חיפוש לדגם שלי וגיליתי שהוא אמור להיות במהירות 266 אבל כמו שאמרתי הEVEREST מזהה אותם כמהירות 133, למה זה ככה?

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי את הלוח GA-M61P-S3 המחשב קצת איטי וגם קצת ישן אז חשבתי לשדרג לו את הזכרון. ראיתי שכבר מוכרים DDR3 ורציתי לשאול: האם מדובר בהבדל משמעותי בין DDR2 ל-DDR3? האם זה מתאים ללוח שלי? האם כדאי להעדיף אותו? אני חושב שמתישהו בשנה הקרובה אחליף את המעבד ואולי גם את הלוח אז אם אני קונה עדיף שיהיה משהו שיוכל לעבור איתי למחשב החדש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. התקציב למפרט כולו (ללא מסך וציוד הקפי) הוא כ-8000 ש"ח. המעבד יהיה קונרו E6600 עליו אני סגור ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון תואמים. אני יודע שהיו די הרבה ת'ראדים בנושא אבל רובם היו עבור אנשים שמתכננים לעשות OC, ואני לא מתכנן לעשות OC. בהתחלה חשבתי ללכת על הזכרון PQI 1GB x 2 667Mhz: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=677&category_id=8b2b34017f973a54cd7b609110e8351a& אבל אז ראיתי דיון בנושא בו נאמר שעדיף לקחת 533 עבור מי לא עושה OC אז האם באמת עדיף לי לרדת ל 533? כי אני לא רוצה להתפשר על איכות הזכרונות במפרט של 8000 ש"ח. ובקשר ללוח אם: ראיתי פה הרבה המלצות על DFI 975x שע…

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Dready,

ערב טוב לכולם, לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה . הוא החליף את הלוח אם שלו ל- Asus p4p800s אין לי מוסג מה זה ה-s הזה כי לא ראיתי אחד כזה , בכל מיקרה יש לו מקלדת עם כזה עכבר שהיא מאוד נוחה לו שהוא ישתמש איתה עם הלוח אם הישן יותר עכשיו כשהוא מחבר את המקלדת הזאת (חיבור psp העגול) ללוח אם החדש הוא לא מזאה אותה, זה רושם בדוס יענו שזה לא מוצא מקלדת וכשהוא מחבר מקלדת אחרת פשוטה ללוח אם החדש זה פועל, וכשהוא מחבר את המקלדת הנוחה ללוח אם אחר זה פועל, מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות לי יש את ה- p4p800 ואין לי שום בעיות לוח מצויין. תודה מראס

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by aviz,

GIGABYTE GA-M55S-S3 ASUS M2N-E abit kn9s כולם בערך באותו מחיר אני אישית בדרך כלל מעדיף את אביט מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  14. בתור אחד שעדיין מחפש אחר הלוח אם האולטימטיבי למעבדי AMD AM2 להרכבת מחשב סלוני דיי התרשמתי מלוחות האם המבוססים AMD 690G אבל בתור אחד שממש אוהב את העבודה של NVIDIA חיכיתי שהם יתנו את המכה שלהם ואכן ראיתי שהוציאו את ה-7050 השאלה שלי היא כזו... מה לדעתכם עדיף? (אהבתי את ה-NVIDIA בגלל ה- PureVideo שלהם שעושה פלאים...) האם מערך לוחות האם מבוסיי 7050 יגדל? (כי כרגע יש רק אחד של ABIT ואחד של ECS) האם יש ביקורות רציניות ברשת על הפלטפורמה הזאת? השוואות בין השתיים, תוכניות עתידיות? ולדעתכם איזה מהם יהיה עדיף? תודה מראש.. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2007 בשעה 11:57:18 Nישהו?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by taimor,

שמתי לב למשהו מוזר, לפני כשנה וחצי רכשתי זיכרון Kingston 2048MB DDR2 800Mhz CL5 ב100 שקלים, אני אני בודק מחירים מצפה למשהו דומה אני מגלה שזה מתחיל מ200 שקל מינימום ? מה קרה ? מה בעצם מיוחד בזה שהמחירים עלו ? וזה לא אמור להיות ההפך ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כניראה שבפורום מערכות הפעלה חלונות מאוד מאוד חלשים ואין להם כניראה מושג בגרוש על מה אני מדבר ואני מקווה שכאן בפורום חומרה אוכל לקבל תשובות איך אני יכול לדעת אם המעבד והלוח אם שבירשותי מדגם I7 2500K K לוח אם Z68 ACROC תומכים בבפונקציה שנקראת XN ? ועוד דבר שנקרא איתחול מאובטח(מה זה ) אני רוצה להתקין חלונות 8 אולם בבדיקה שהוא מריץ לפני התקנה הוא מודיע על הדברים שציינתי ומודיע שחלונות 8 לא יוכל להיות מותקן תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. טוב אז ככה יש לי כבר 2 ארד דיסקים שאני נישאר איתם וכרטיס מסך 550TI שאני נישאר איתו והמארז עצמו ואולי הספק כוח בגדול אני רוצה לשדרג מעבד זיכרונות ולוח אם עד 2500 שקל עם הספק שלי לא מתאים 450W לא גנרי אבל בין 7 תגידו לי ,עובד טוב בינתים ולא עשה לי בעיות בכל מיקרה שירבתתי לי איזה מיפרט סתם בינתים ,אני ממש לא מעודכן דרך אגב השידרוג זה מQ6600 שעושה את העבודה אבל הלוח אם בעיתי למעבד יש לי Katana 3 CPU Cooler שאני רוצה להעביר למעבד החדש לפי זה אני חושב שהמאוורר הזה מתאים גם לסוקטים חדישים http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-cpu-cooler.html תקנו אותי במיקרה שלא יתאים בכל מיקרה זה מה שחירטטתי בינתים 1152 Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by moshe_ha,

אני רוצה לקנות זכרונות לא ל-OC...הם טובים או שהם מיועדים ל-OC?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קניתי מחשב שהיה אמור להיות בו זכרון 512M.כשאני אני בודק במאפייני המחשב שלי רשום לי 448M RAM. גם ב-BIOS מופיע לי בערך 458000K. האם זה הגיוני או שיכול להיות שנתנו לי זכרון קטן יותר?? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  20. Started by m0tek,

שלום חברים ! אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהם עד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד') להלן האופציות : Asus Rampage 3 Extreme EVGA Classified 3WAY MSI Eclipse מה עוד אנשים מכירים פה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by stavzim,

היי, הסתכלתי על המפרט של המעבד Intel® Core™ i3-2120 Processor (3M Cache, 3.30 GHz) ועל המפרט של המעבד Intel® Core™ i3-3220 Processor (3M Cache, 3.30 GHz) ולא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם. אומרים שזה הדור החדש של המעבדים, אבל הם כמעט זהים... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. Started by Kuroshiro,

קיבלתי לפטופ ישן עם הזכרון הבא: האם לקנות לו עוד סטיק של 4GB יעבוד בסדר? למשל זה: http://ksp.co.il/?uin=29060&select=.1038..316..347..99. יש הפרש גדול בין התדרים.

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. יש לי מחשב ישן ומיושן שהלוח אם שלו הוא מדגם asus p3v133 תוכלו להגיד לי האם הוא יכול להתחבר למסך דק..?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by the_gamer,

שלום אני צריך אתר טוב להשוואת מעבדים וכ.מסך חוץ מ - tomshardware.com תודה

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by sam514,

מה דעתכם על הזיכרון הבא: זכרונות של OCZ 4 גיגה CL5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_dual_channel לעומת זיכרון של G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=263 איזה מהם עדיף ולמה?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.